„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (33)


În mai 1971, când albanezilor nenăscuți nici prin gândul părinților lor nu le trecea să-i înalțe statuie lui Tătărușanu, România ne mâhnea la Bratislava.

Pe plan local, CFR se pregătea de două ori pe zi de luptă împotriva retrogradării, în ciuda faptului împlinit că Petrescu era indisponibil, fiind plecat la Băile Felix. La Piatra Neamț, echipa va lua la ochi o mostră demo a modului cum își pârjolesc moldovenii terenurile de joc ca să-și apere punctele puse în joc.

***

Din păcate, amicalul cu Ceahlăul nu ne ajută prea mult pentru oficialul cu Poli Iași. Ardelenii sunt învinși de două ori de moldoveanul Moldoveanu, nereușind să marcheze de nicio culoare, deși Dr.Rădulescu i-a tot îndemnat s-o facă.

Dacă în poarta gazdelor s-a instalat un Iordache, pe banca noastră nu s-a așezat niciunul. Dacă s-ar întâmpla așa ceva în zilele noastre, precis s-ar lăsa loc liber interpretărilor de genul masculin sau feminin. La antrenamente pregătești meciul în așa fel încât rezultatul să fie cel pe care-l aștepți la agenția de pariuri…

BONUS 1

BONUS 2

Colegului meu de breaslă din imaginea de mai jos nu prea-i plăceau rapoartele lunare/trimestriale. Țin minte că o dată, după ce l-a exasperat de moarte pe cel care-i controla hârtiile, acesta i-a șuierat: „Băi Pârvuleț, tu și acum mai trăiești din gloria celor trei goluri pe care le-ai dat lui Dinamo!”.

150 de comentarii

  1. Văd că băcăuanii aşteptau încă din acei ani momentul zero al fotbalului. Nea Jean Pădureanu nu era încă preşedinte de CAP, dar moldovenii aplicau cu foarte mici excepţii teorema lui eu bat la mine, tu baţi la tine.

    Apreciază

  2. Un atacant habotnic poate fi viclean? Sau viitorul general – pomenit de dr. Rădulescu – a devenit mai târziu atât de credincios? 🙂 Iar Năstase cred că e acel Viorel Năstase care a fugit încă de tânăr în Italia şi a jucat mult timp la Catanzaro în prima ligă italiană.

    Apreciază

    • Caneto, mi-l amintesc pe Iordanescu intrand in finalul prelungirilor de 30 min cu Barca la acea finala de vis din 1986 introdus de Jenei sa tina de minge pentru trecerea timpului pana la loviturile de departajare. Omul avea vreo 36 de ani pe atunci si era jucator-antrenor secund, dar statea mai mult pe banca. A driblat la catalani grupa mare… Nu puteau sa-i ia mingea… Intors dupa trei ani in Creta (Ofi Kreta) si-a incheiat cariera de jucator cu acea finala… In stil mare… In Romanica, mi-l amintesc in anii ’80, era folosit play-maker, nu mai juca varf (avea 30 de ani in ’80) si era genul de mijlocas mingicar care dribla la adversari cat cuprinde. Era in echipa cu Marcel Raducanu, cu patru ani mai tanar ca Iordanescu, un alt dribleur de clasa, mingicar de profesie… A si ajuns la Dortmund in ’82 (Raducanu) unde a fost timp de 6 sezoane, dupa care s-a transferat la Zurich, unde a mai jucat 3 sezoane, dupa care s-a ‘pensionat’.

      Apreciază

  3. „În mai puțin de o oră începe al doilea amical al acestei stagiuni de pregătire: CFR Cluj – Vorskla Poltava, de la ora 18:00. Vă ținem la curent cu evoluția băieților și cu scorul, la pauză și la final.

    Iată primul 11 pregătit pentru astăzi:
    Mincă – Camora, Larie, Mureșan, Peteleu – Petrucci, Juan Ruiz – Păun, Negruț, Jakolis – Bud
    Rezerve: Vâtcă, Tînc, Nascimento, Nouvier, Horj, Veres, Neagu, Hodgyai

    Suntem cu voi! Hai CFR!!!”
    link

    Apreciază

    • Felicitari intregii echipe, jucatorilor, antrenorilor, intregului staff pentru debutul furtunos. Nu ma astept la victorii pe linie. Sunt meciuri de pregatire, cu scheme de exersat, asezari de exersat, dupa antrenamente fizice grele.

      Apreciază

  4. In al doilea amical, CFR castiga cu 2-0 (iar), golurile fiind marcate de Paun in prima repriza, respectiv de Larie in a doua. Finul lui kiruj nu a prins nici un minut. Mai multe detalii si cateva poze de la meci, gasiti pe facebookul oficial al echipei. Pana acum nu-i rau. Hai draga CFR!!!

    Apreciază

    • Tomy, din cele relatate de cumătra (ea vorbind cu nepotul ieri pe la 22.00), copilul o jucat vreo 25 de minute, având chiar o ocazie mare de gol. Acu dacă ea (sau chiar el, nepotul) spun lucruri neadevărate, atunci ”mint” și eu. Zilele ăstea nu vreau să vorbesc cu el, să se concentreze pe treabă, dacă poate. Vedem ce va fi. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Eu am vazut cele scrise pe facebookul oficial, acolo am citit despre meci, si era trecut primul unspe, iar dupa aia jucatorii care au mai jucat pe parcurs, si parca nu am vazut sa scrie de finul tau. Daca a jucat, e bine, si daca va fi si retinut in lot, e si mai bine.
        Iar, am mai citit pe cjsport.ro ca Guima a prelungit contractul pe un sezon, se pare ca l-a convins pe Laci. Asa ca avem momentan 3 atacanti, Bud, Lopez si Guima, plus ceva tinerei pe langa, ramane de vazut care sunt acei tineri. Hai CFR!!!

        Apreciază

  5. „EXCLUSIV | Raport exploziv în Parlamentul European: 4 meciuri din Liga 1 şi Liga 2, suspecte de “trucare pentru pariuri”. Echipa lui Hagi, inclusă pentru un 6-1 de Paşte.” link
    „CFR Cluj – UFA 0-2, suspendat (amical)” – ce-o fi însemnând „suspendat”? Că numai la acest meci apare. Au suspendat suspectarea? 🙂

    Apreciază

      • Au suspendat meciul la pariuri in timpul desfasurarii sale, probabil ca s-a pariat masiv in mod suspect pe acest rezultat. Hentul Cfr-ist de penalty si ratarile imense cfr-iste pot sa aduca argumente in acest sens. Cine stie ce mafie e si acolo, trebuie sa le joci in struna probabil ca sa nu mori dintr-un accident stupid.

        Apreciază

    • Raportul ala e un rahat. Sorry…dar cand unele informații din raport sunt aberatii, pot sa presupun ca tot raportul e o aberatie. La meciuri suspecte de blat apare si Monica Niculescu cu meciuri pe care le-a castigat din postura de favorita. Unde e blatul ca a batut o jucătoare mai slab clasata. Mai apare un roman clasat in jurul pozitiei 400 cu un meci jucat cu un jucător clasat in jurul pozitiei 100, meci pe care s-a pariat pe diferenta de game-uri. Pai intre 100 si 400 e o diferenta imensa. Nu trebuie sa ai legături cu mafia pariurilor ca sa pariezi ca ala de pozitia 400 nu castiga mai mult de 3 game-uri.

      Apreciază

  6. Este cât se poate de evident că aceste două victorii (cu câte două goluri marcate pe meci și fără vreun gol primit) n-au nicio legătură cu pregătirea fizică curentă a echipei. Miri nu prea a schimbat -deocamdată- multe la echipă, așa că că multe automatisme au funcționat ”din reflex”, a existat probabil și o dorință a noilor-veniți. Din ce se aude/citește, Miri a trecut la 4-2-3-1 (până nu văd, oricum nu cred), cu Ruiz lângă Petrucci, care poate fi o ”îngrădire” a capacității de exprimare a spaniolului, chiar dacă joacă un fel de închizător mai avansat, concomitent cu retragerea mai pronunțată a lui Davide. Probabil i-a îndemnat la pressingul făcut sus (marcă înregistrată), dar pt. asta trebuie și condiție fizică fără cusur. Oricum neașteptat de bune rezultatele, cu echipe de primă ligă (și încă bune) în țările lor, cei de la Poltava fiind chiar în EL, și cu o pregătire mult mai avansată. HAI CFR!!!

    Apreciază

  7. Salutare! Ieri m-am intalnit cu Gadola prin centru, si fara rusine l-am abordat, l-am intrebat de situatia echipei. A spus ca 99% echipa va ramane asta care e acum, deci raman 1% pentru plecari sau veniri, mi se pare un lucru foarte bun, ne ramane un lot bunicel spre chiar bun, nu ar trebui sa avem emotii pentru play of of of. Iar la intrebarea mea, ca e adevarat ca vrea sa preia echipa, a zis ca nu, mai ales acum cu problemele care sunt cu conducerea, dar mi-a spus ca cel putin nu pleaca de la echipa, ca va ramane langa ea si ca se cauta alti oameni care ar vrea sa vina langa echipa.
    Oare ar fi si asta un lucru bun? Sa ne bucuram ca macar ramane cineva si langa echipa si nu da bir cu fugitii? Oare chiar se cauta si alti oameni sa ajute echipa, sau sunt numai texte de adormit prosti? Ce ziceti? Hai CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu zic că este de apreciat că a răspuns unei interpelări pe stradă şi nu cred că ar trebui să ne îndoim de onestitatea lui. De căutat se caută de 10 ani şi alţi oameni care să ajute echipa, cine ştie, poate că la un moment dat va apare şi ajutorul mult aşteptat. Ar fi mai mult decât mulţumitor ca lotul actual să rămână 99% nemodificat. Restul de 1% ar fi bine să se încadreze la veniri. 🙂

      Apreciază

    • Sunt vesti bune, Tomy, in opinia mea. Sigur ca e varianta oficiala, evident ca n-a spus nimic din culise. Dar oricum, directia pare buna. Din ce n-i se spune si noua…

      Apreciază

    • Singurele dureri în lot sunt absenţa lui Gomelt şi incertitudinea privindu-l pe Goian, despre care Cantor spunea că „este la Cluj … deocamdată”. Habar nu am care este situaţia lui Lucică, are sau n-are contract. Este dificil de dus un sezon cu doar 2 stoperi titulari şi Tînc (nici Ene nu face parte din lot, din câte am înţeles), mi-e greu să cred că Miriuţă are de gând bifeze obligatoriul U21 cu Horj sau Csiki tocmai într-un compartiment ce cere multă experienţă şi ştiinţă a jocului.

      Apreciază

  8. Daca bine stiu, jucam cu echipa a doua lui Dinamo Moscova, cei cu care au facut scor echipa cateilor. Asa au prezentat si cei de la digisport amicalul lui dinamo ci dinamo moscova, ca si un mare meci, iar inaintea meciului, mare dezamagire ca au venit cu pustanii. Sa-i batem si noi, si totu-i bine. 🙂

    Apreciază

  9. Ce ziceti de o finala Germania-Wales. Eu as prefera sa fie cu Portugalia, dar ma astept la aceasta surpriza. Dupa cum ii prefer pe nemti in dauna echipei gazda, care desi are valoare incontestabila, inca n-a intalnit un adversar de calibrul Spaniei, Croatiei sau Italiei. Ma astept ca fluierasii sa-i impinga cu orice pret pe gazde in finala, la sugestia sponsorilor de care in general tine cont Uefa/Fifa si-si dreseaza fluierasii in acest sens. Iese casul mai gros de la televiziuni, la o audienta mai mare. Tineti minte cum i-au impins de la spate fluierasii pe sud-coreeni cand au gazduit CM? Au facut-o intr-un mod gretos, totul pe fata…

    Apreciază

  10. N-a mai rămas de ratat decât Larie 🙂
    „Încă două transferuri ratate de Dinamo. Petrucci şi Camora rămân la CFR Cluj”
    „Am auzit că mă vrea Dinamo, dar mai sunt echipe interesate. Eu sunt fericit aici, la CFR, mai am contract. Echipa va vrea nişte bani…dacă nu se platesc, eu sunt fericit să rămân aici”, a spus Davide Petrucci, pentru Digi Sport.”
    link

    Apreciază

  11. Am tot scris in ultima vreme despre miopia conducerii privind tinerele talente din cCuj si imprejurimi . Am amintit , ca de la U Astra a legitimat doi jucatori, Timisoara 3, iar unul da probe in Olanda . Inteleg, desi nu-i normal, ca din orgolii tampite, nu se ia nimic de la U, desi cu noul regulament privind utilizarea tinerilor sub 21 ani te obliga sa transferi tot ce e mai bun la aceasta categorie de varsta . Dar cu Ardealul, ce puii mei exista ?! Citesc azi, ca un international under 19 de la Ardealul, parca Stefan Draghici, a fost transferat de CSU Craiova, Multescu fiind super multumit de pustan . Se repeta povestea cu Chiriches, Nistor si Radut, dar acum fiind obligati sa utilizam tineri, chiar ca nu exista nici o scuza !

    Apreciază

  12. „Astăzi la ora 19:00, ora României, echipa noastră va disputa cel de-al treilea amical din stagiunea de pregătire din Slovenia: CFR Cluj vs Dinamo Moscova

    Echipa de astăzi: Marc – Camora, Tînc, Larie, Peteleu – Veres, Juan Ruiz – Jakolis, Negruț, Nouvier – Guima

    Vă ținem la curent cu evoluția scorului în momentele golurilor și scorul la pauză și la final. Hai CFR!!!”
    LINK

    Apreciază

  13. GOOOOOOOOOOL, CFR!!!! Căpitanul Camora deschide scorul cu un șut la colțul lung! Bară-gol, după o fază excelentă creată de Ruiz și este CFR Cluj 1 – 0 Dinamo Moscova!
    Hai CFR!!!

    La pauză: CFR Cluj 1 – 0 Dinamo Moscova
    Prima repriză a fost controlată de băieții noștri, Jakolis fiind aproape de a marca în repetate rânduri, încă din primul sfert de oră. Acțiunile la poarta rușilor s-au întețit, Camora, Ruiz și Jakolis din nou fiind foarte aproape de a marca. După golul frumos reușit în minutul 32 de Mario Camora, Guima a trecut pe lângă majorarea scorului chiar înainte de pauză. Iată, reușim încă o repriză excelentă în această stagiune!
    Hai CFR!

    copiat de pe facebookul oficial al echipei 😀

    Apreciază

    • Probabil că şi noi jucăm cu echipa a doua a lui Dinamo Moscova, la fel ca şi câinii lui Ando. Nu cred ca acum să dea roade munca lui Dan Petrescu de-acu’ 3 ani şi moscoviţii să devină ciuca bătăilor. 🙂 De altfel, pe site-ul lor oficial, nu figurează nici meciul cu Dinamo Bucureşti, nici cel de azi. Ciudat, în lotul ăla bun, care nu vrea să joace cu nea Ando sau cu noi şi care luni va începe campionatul Rusiei Division 1 – a doua ligă (când au retrogradat ăştia?!), nu figurează decât 16 jucători dintre care un singur portar!

      Apreciază

  14. Rezultat final: CFR Cluj 1 – 0 Dinamo Moscova
    Un nou rezultat excelent pentru echipa noastră, în al treilea amical al verii în cantonamentul din Slovenia. În a doua repriză, Cristian și Petrucci au fost și ei foarte aproape de a majora scorul, fără prea multe probleme la poarta noastră.
    Pe parcursul partidei au ieșit Larie, Tînc, Nouvier, Veres, Negruț, Ruiz, Camora și au intrat Horj, Mureșan, Păun, Petrucci, Cristian, Nascimento, Neagu
    Următorul meci este pe data de 8 iulie, în compania ucrainienilor de la Zorya Luhansk, de la 19:00.
    Hai CFR!

    copiat de pe facebookul oficial al echipei 😛

    Apreciază

  15. Oricum, felicitari echipei pentru victorie, chiar si cu echipa a doua a moscovitilor. Banuiesc ca antrenamentele fizice au stors puterile jucatorilor, cu atat mai frumoasa victoria. Urmatorul test va fi mult mai dur, cu prima echipa a ucrainienilor de la Luhansk, calificata in EL, cu o stare de oboseala fizica si mai accentuata. Deci, va fi un test perfect de pregatire.

    Apreciază

  16. Intre timp portughezii lui CR7 au ajuns in finala CE, dupa un joc de sah cu surpriza Wales, in care au castigat tocmai cu armele galezilor, un corner si un cap CR7 si apoi un sut norocos al lui CR7 deviat fericit de Nani. In finala vor porni cu sansa a doua si acesta e un avantaj psihic pentru ei, presiunea cazand pe umerii viitorilor adversari ce-i vom afla maine dupa un meci la rupere intre nemti si gazde.

    Apreciază

  17. Cadu a semnat cu ASA . La noi observ obsesia lui Miri pt Negrut, care dupa spusele ;lui Corn, este mai gras decat antrenorul . In rest, eu , fata de alti colegi, nu ma prea entuziasmez pt victoriile din amicale, pt ca amicalele sunt totusi amicale, bunaoara , spre ex, Zenitul lui Lucescu a pierdut toate cele 3 amicale jucate, inclusiv cu o echipa din liga noastra, dar asta nu inseamna ca echipa este slaba . Adevaratul test va fi cu ASTRA de pe CLUJ ARENA , iar pana atunci nu este foarte mult de asteptat .

    Apreciază

    • Nici eu nu ma bazez pe rezultatele din amicale. Sunt de acord cu tine ca sunt meciuri in care se incearca si se slefiiesc scheme, asezari, jucatori, etc. Dar nu pot sa nu-i felicit cand le obtin, merita felicitari.

      Apreciază

  18. Cf actualdecluj, Tiago Lopez este pe picior de plecare, stire care pare veridica din moment ce jucatorul nu a evoluat nici cu Dinamo Moscova . Deci mari probleme pe flancuri, dar si la mijloc, unde langa Petrucci lipseste un al doilea inchizator de incredere . Si cum Gadola a spus ca in proportie de 99% acesta e lotul pt campionat, la care se adauga penalizarile, motive de prea mare optimism nu exista, din pacate !

    Apreciază

  19. Eu zic sa-l aducem pe Guardiola la nationala si daca nu face din Romanica in 2018 campioana mondiala sa-l demitem cu surle si trambite si sa-l numim pe Gigi Becali antrenorul nationalei… 🙂 … pe viata… 🙂 … sa nu mai indrazneasca nimeni sa-i strice afacerile cu nationala Romanicii….

    Apreciază

  20. Semifinala CE dintre nemti si gazde imi aminteste tot de o semifinala, dar la CM din Spania „82 cand a fost un meci la rupere intre aceleasi doua echipe nationale, cu prelungiri (1-1 dupa 90 min), reveniri senzationale, francezii cu Platini nr. 10 stralucitor au condus (si Giresse, Tigana, Rocheteau, Ettori in poarta, etc) cu 1-0 si 3-1 dar nemtii lui Breitner, Hrubesch, Stielicke, Fischer, Littbarski, Briegel, portarul Harald Schumacher, etc) au revenit extraordinar de fiecare data, echipa renascand efectiv dupa introducerea lui Rumenigge accidentat fiind in prelungiri, la 3-1 pentru francezi, capitanul nemtilor inscriid pentru 3-2 si apoi nemtii egaland prin bicicleta lui Klaus Fischer. Apoi au urmat loviturile de departajare unde nemtii au fost primii care au ratat prin stoperul Realului de atunci, Uli Stielicke (pe care l-am vazut pe viu in 15 septembrie in acel an la Baia Mare, 0-0 FC Baia Mare – Real Madrid in primul tur al Cupei Cupelor, o amintire de neuitat, cu antrenorul legendar, fostul mare fotbalist de la Real, argentinianul Di Stefano), portarul francez Ettori aparand sutul sau, apoi dupa cateva lovituri reusite apara Schumacher lovitura lui Six, apoi iar cateva lovituri reusite si din nou apara Schumacher lovitura lui Bossis, dupa care Hrubesch inscrie golul victoriei nemtilor, care au pierdut finala cu Italia in urma senzationalului hattrick al llui Paolo Rossi (tocmai iesit din inchisoare dupa 6 luni, pentru consum de droguri) pe contraatac, in cel mai pur stil italian. Si ca sa subliniez dramatismul meciului, la o pasa filtranta catre Battiston, francezul ajunge in marginea careului la finalizare fata in fata cu portarul Schumacher, trimite pe langa acesta dar si pe langa poarta, dupa care Schumacher il ciocneste violent, rupandu-i trei coaste si doi dinti si lasandu-l inconstient pe teren, fara macar sa-i pese de francezul intins inconstient pe gazon. Iata faza:

    … nu s-a dictat nici macar fault…

    Apreciază

    • Din ce spune Daum in video, inteleg ca s-a ales praful de filozofia romanului: Lasa-ma ca sa te las… Sa vedem cum rezista romanasii nostrii la provocarea lui Daum. Ar trebui sa-i sarute si talpile ca a venit in Romanica un astfel de antrenor. Dar eu cred ca-l vor sapa la greu, au si inceput… Sa vedem daca si cand vor reusi sa-l doboare. Poate ca nu vor reusi… Vom vedea…

      Apreciază

  21. Vad ca au castigat francezii cu un joc pe contraatac si aparare la greu, stil italian. Dintr-un penalty corect acordat si o imensa gafa a unui neamt in propriul careu de 6m (pasa la francez…). Si dintr-o gramada de lovituri libere neacordate nemtilor, inclusiv doua cornere si doua penalty-uri, in timp ce gazdelor le-a acordat totul, inclusiv lovituri libere din faulturi imaginare acordate gazdelor la atacuri sustinute ale nemtilor, mai ales la faze periculoase. Un arbitraj pro-gazde gretos, marca inregistrata Uefa. Altfel, nemtii au abuzat de centrari in dauna patrunderilor in viteza cu combinatii de pe benzi. Apararea franceza a rezistat cu brio, dar si cu mult noroc la bara nemtilor si reluarilor foarte aproape de gol ale acestora, plus paradelor senzationale ale portarului Lloris. Iar la golul doi, profitand de incredibila eroare a neamtului, Pogba i-a facut in stil de mare clasa pe nemti (se transfera la Real…), jos palaria. Cu un astfel de arbitraj in finala, Portugalia n-are nici o sansa. Pierde la scor… in opinia mea…

    Apreciază

    • … traiasca sponsorii Uefa… 🙂 … ei sunt de vina, nu Uefa … 🙂 … care vrea bani mai multi in dauna fair-play-ului … afisat cu multa ipocrizie pe toate bannerele si in reclamele sponsorilor acesteia … Despre coloana vertebrala, verticalitate a Uef-ei ce sa mai vorbim … 🙂 … vorbim de lucruri sfinte … 🙂 …

      Apreciază

  22. „Burleanu mai stă un an și jumătate și va fi spulberat. Daum a fost votat în lipsă de cvorum. Vom ataca în instanță și să vedeți circ. Burleanu face ce vrea. Noi tragem la jug și vine un copil cu ochelari și zice că el face ce vrea pe banii noștri”, spusese Becali.(…)
    „Domnul Gigi Becali, pe care îl cunoașteți foarte bine, știți ce a făcut? A început să sune, pe rând, fiecare membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, ca să-i preseze să nu voteze astăzi în CEx propunerea administrației Federației. De ce? Este tocmai reacția unui om care simte că pierde teren, că nu mai are niciun contact ca să influențeze convocările la echipa națională”, a declarat președintele FRF
    sursa:
    http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Becali+atac+la+noul+selectioner+E+un+drogangiu+si+un+prostituat+
    Gigi Becali a inceput lupta pentru recastigarea influentei asupra convocarilor la nationala. Sa vedem daca va reusi. Poate nu va reusi…

    Apreciază

    • ”O fi având un CV impresionant, dar nu știu dacă este un antrenor bun. Este un ”drogangiu” și un ”prostituat”. Nu sunt de acord cu numirea lui. Dacă ai fost un ”drogangiu” și un ”prostituat” nu poți să treci peste. Fața lui nu-mi inspiră încredere”, a spus Becali la sport.ro.
      Sursa: aceeasi
      Pesemne ca Becali o fi fost in tinerete vre-un imaculat… Cine-l crede?… Pierde teren si cauta prin orice mijloace sa-l recastige…

      Apreciază

      • Stii ce ma surprinde, tribunistule, oricare ai fii? Propozitia:
        Este tocmai reacția unui om care simte că pierde teren, că nu mai are niciun contact ca să influențeze convocările la echipa națională.
        rostita pe fata de Burleanu. Nu cred ca a mai spus vre-un oficial acest adevar pana acum, doar prin presa ici-colo si noi, chibitii.

        Apreciază

    • „Sunt sigur că Daum ne va califica! El va juca un fotbal ofensiv, bazat pe multă alergare, disciplină, agresivitate, așa joacă nemții, iar la experiența dânsului, așa va fi. Cu antrenorul străin nu va mai merge că „tre să vina ăia, ăia, de la echipa aia”. Să sperăm că va lua jucătorii care vor fi cei mai buni, cei mai în formă, eu sunt sigur că va fi corect”, a spus Miriuță pentru Digi Sport.
      Sursa: aceeasi
      Le zice pe fata si Miri al nostru, asa cum ne-a obisnuit…

      Apreciază

    • Ok, a jucat in Grecia doi ani la academia de acolo a lui Arsenal. Dar pana la 14 ani a fost in Oradea. Arsenal l-a vazut din Grecia, noi nu de la 150 de km…

      Apreciază

  23. Becali recunoaște că a pus la cale ”puciul” contra FRF (…)
    Eu am vorbit cu șefii cluburilor și am spus că este anormal să dam un salariu de 1.100.000 de euro unui antrenor străin. Am ajuns să îl plângem pe Mircea Sandu. Copilul ăsta, Burleanu, este mult mai obraznic. Sandu ne zicea să votăm ce ne spune inima”, a dezvăluit Becali la sport.ro. Finanțatorul Stelei susține că președintele FRF le-ar fi spus celor 8 membri ai CEx prezenți – din totalul de 14 – ce anume să voteze:

    „Ceea ce mi se pare grav este că Burleanu i-a chemat pe șefi la el în birou și le-a spus cum să voteze. În Comitetul Executiv s-a votat cum a zis Burleanu. I-a băgat în birou la ei și timp de 2 ore i-a convins să voteze cum vrea el”.
    Sursa:
    http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Becali+recunoaste+ca+a+pus+la+cale+puciul+contra+FRF+E+anormal+s

    Apreciază

    • Astea-s răutăcismele presei, domnul Becali n-avea cum să declare aşa ceva sau altceva pentru că Dl. George Becali este în concediu.

      Apreciază

  24. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Burleanu+atac+la+Becali+Simte+ca+pierde+teren+nu+mai+poate+contr
    „(…)Steaua este în căutarea unui stadion. Se pare că și-a găsit deja. Nu stadionul, ci sediul. La LPF. Fiindcă astăzi, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu mai vorbește în numele celorlalte cluburi din Liga 1, vorbește doar în numele Stelei. Uitați-vă la reacția de astăzi, de a nu veni într-o ședință de Comitet Executiv. E o lașitate! (…)”

    Apreciază

  25. Pleacă Ion din sat în America şi devine „John” mare om de afaceri. După un timp fiind în concediu, se întoarce în sat şi oferă fiecărui sătean câte 100 dolari. Toata lumea mulţumită, îl laudă pe John ce băiat bun este. Următorul an, la fel oferă 100 dolari când revine în sat, lumea mulţumită, numai cuvinte de laudă pentru John. În al treilea an, John oferă fiecarui sătean numai 50 dolari. Se întâlneşte Gheorghe cu Vasile:
    – Vasile ţie tot 50 dolari ţi-o dat?
    – Tot, măi Gheorghe!, zise Vasile nemulţumit.
    – Eu nu pot sta aşa, mă duc să-l întreb de ce!..
    Se duc amândoi la John, iar Gheorghe îl întreabă:
    – Măi John, lumea e nemulţumită în sat, de ce ne-ai dat numai 50 dolari?
    – Ştii măi Gheorghe, a venit criza, a intrat băiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai puţini, asta e viaţa e greu!
    La care Gheorghe către Vasile:
    – Vezi măi Vasile, John îşi ţine baiatul la facultate pe banii noştri!
    Sursa:
    http://mioritice.libertatea.ro/bancuri/duplicat/33996/
    Acest banc se aplica perfect propozitiei:

    „Noi tragem la jug și vine un copil cu ochelari și zice că el face ce vrea pe banii noștri”, a încheiat patronul Stelei.”
    din sursa:
    http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Becali+recunoaste+ca+a+pus+la+cale+puciul+contra+FRF+E+anormal+s
    🙂 …

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.