„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (33)


În mai 1971, când albanezilor nenăscuți nici prin gândul părinților lor nu le trecea să-i înalțe statuie lui Tătărușanu, România ne mâhnea la Bratislava.

Pe plan local, CFR se pregătea de două ori pe zi de luptă împotriva retrogradării, în ciuda faptului împlinit că Petrescu era indisponibil, fiind plecat la Băile Felix. La Piatra Neamț, echipa va lua la ochi o mostră demo a modului cum își pârjolesc moldovenii terenurile de joc ca să-și apere punctele puse în joc.

***

Din păcate, amicalul cu Ceahlăul nu ne ajută prea mult pentru oficialul cu Poli Iași. Ardelenii sunt învinși de două ori de moldoveanul Moldoveanu, nereușind să marcheze de nicio culoare, deși Dr.Rădulescu i-a tot îndemnat s-o facă.

Dacă în poarta gazdelor s-a instalat un Iordache, pe banca noastră nu s-a așezat niciunul. Dacă s-ar întâmpla așa ceva în zilele noastre, precis s-ar lăsa loc liber interpretărilor de genul masculin sau feminin. La antrenamente pregătești meciul în așa fel încât rezultatul să fie cel pe care-l aștepți la agenția de pariuri…

BONUS 1

BONUS 2

Colegului meu de breaslă din imaginea de mai jos nu prea-i plăceau rapoartele lunare/trimestriale. Țin minte că o dată, după ce l-a exasperat de moarte pe cel care-i controla hârtiile, acesta i-a șuierat: „Băi Pârvuleț, tu și acum mai trăiești din gloria celor trei goluri pe care le-ai dat lui Dinamo!”.

Reclame

150 de comentarii

 1. https://www.dolce-sport.ro/fotbal/echipa-nationala/vochin-povestit-cum-l-impresionat.html
  „Comitetul Executiv a avut cvorum, au fost mai mult de jumătate dintre cei care trebuia să fie prezenți. Daum nu mai are nevoie nicio prezentare. E cel mai titrat antrenor care a venit în România să profeseze.

  Au fost niște negocieri destul de dure, dar nu neapărat legate de bani. Oferta noastră a fost moderată din punct de vedere financiar.

  După ce a văzut cum au vorbit oamenii în Comitetul Executiv, domnul Daum a fost impresionat. Cuvintele lor m-au emoționat și pe mine. „Fiecare cuvânt spus de dumneavoastră mă va face să lucrez de două ori mai mult”, a spus el la final.

  L-am întâlnit prima dată la Viena, domnia sa era comentator la un post de televiziune austriac. După câteva discuții a scos din geantă un telefon, unde avea niște fișiere, unde scrisese despre jucătorii naționalei noastre, la fiecare în parte, multe detalii, pe care cu greu le putem găsi și noi. Cunoaște foarte bine echipa noastră națională. Îmi spunea că se pregătea înaintea fiecărui meci de la Euro câte 6-7 ore”, a declarat Vochin la Dolce Sport.

  Apreciază

 2. „Multe naţiuni naturalizează jucători. Îl vedem la Germania pe Boateng care nu arată ca un neamţ obişnuit, la fel avem jucători polonezi. Sunt multe ţări care apelează la jucători care au legături strânse cu acea ţară. Naturalizarea unor jucători este una dintre posibilităţile pe care le voi lua în considerare. Nu pot să dau nume, dar cu ajutorul echipei de scouting îi vom descoperi pe cei care pot aduce un avantaj echipei naţionale şi pot ajuta prin performanţele lor”, a spus germanul.
  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Naturalizarea+jucatorilor+o+varianta+pentru+Christoph+Daum
  Poate va primi o sansa vre-un cfr-ist de la noi, care nu este roman. Astia-s mai multi la noi. Dar si Paun sau vre-un alt tanar care poate aparea intre timp la noi. Sau Larie, Bud, in ciuda varstei (29 si 30).

  Apreciază

 3. Draghici, legitimat, cum v-am scris, de Craiova de la Ardealul Cluj ( da, da, Cluj, nu distanta enorma de 150 km pan la Oradea … ), a inscris un gol superb in ultimul amical jucat de olteni . In precedenta partida, un gol si o pasa de gol . Acest tanar a fost caracterizat de antrenorul lui de la Ardealul, ca cel mai bun produs al generatiei 19 ani . Bravo olteni, rusine conducerii noastre !!!

  Apreciază

  • link 2014: “Clujenii preferă să trimită jucători la probe în Italia, decât în Liga I. Italienii plătesc mai bine şi, mai ales, nu încearcă să fenteze.“În ţară se vinde un jucător care termină junioratul cu 10.000-15.000 de euro. Afară se plăteşte până la 50.000 Chiar acum avem trei jucători trimişi în probe la Ternana. Mihai Maxin, care seamănă cu Maxim şi la calităţi, nu doar la nume, fundaşul Marius Pop şi atacantul Fabian Vătavu. În Liga I se întâmplă să te mai fentezi. De exemplu, „U“Cluj l-a transferat pe Vlad Morar la Petrolul cu titlu gratuit şi noi n-am mai luat niciun ban“, spune preşedintele de la Ardealul.”
   Posibil ca CFR, fiind în insolvenţă, nu are voie să dea bani pentru jucători. Iar înainte de a ajunge în insolvenţă, probabil că lui PA i se stabilea preţ de export. 🙂
   Nu-i exclus ca Drăghici să nu fi ajuns în proprietatea oltenilor, există şi varianta că a fost trimis acolo doar pentru poleire. 🙂

   Apreciază

 4. „Jumătate de oră până la startul ultimului meci înaintea Supercupei României! Azi întâlnim Zorya Luhansk, finalista din Cupa Ucrainei din acest sezon.

  Primul 11: Marc – Camora, Mureșan, Larie, Tiago Lopes – Păun, Ruiz, Petrucci, Jakolis – Bud, Negruț

  Așteptăm a patra victorie fără gol primit, din tot atâtea partide de pregătire și spunem Hai CFR!!!” facebook/cfr

  45 ‘Prima jumătate este de peste! Traducem spiritul și pentru a reveni la joc
  45 „Încălcarea normelor privind colțul suprafeței de pedeapsă a lui Ivan Petryakov pentru lovitura sinceră la tibie. Cartonaș galben și lovituri. Cu o lovitură de pedeapsă (20 metri) perforate în apropierea de colț Dmitry Grechishkin – portarul a parat mingea
  43 ‘Arbitrul este cu greu ceva de compensate din cauza opririlor grave, de fapt, nu a fost.
  42 ‘Că momente puțin în joc, este destul de ușor de înțeles – echipa de a petrece antrenamente obositoare, prin urmare, jocul pe fondul oboselii.
  41 ‘plictisitor la puncte, în prima jumătate a anului.
  39 ‘Colțul nimic periculos nu este terminat.
  38 „momente periculoase la poarta de completat metru grevă de la 16 de Carlos – mingea a lovit Nikita Kamenyuki și a zburat în colț.
  36 ‘Artem Sukhotsky a lovit după transferul lui Vladislav Kulach – apărător ia trimis mingea în margine.
  35 ‘Zece minute înainte de pauză. În timp ce un joc egal.
  33 ‘Pierderea mingii mult ca una sau cealaltă echipă.
  31 ‘Din nou, colțul de la poarta echipei din România. Baldachin Zeljko Lyubenovicha apropiat post – apărător ia trimis mingea în corner. Cea de a doua repriza Korner, de data aceasta la colțul lung – din nou prima pe apărarea mingii.
  30 ‘Treizeci de minute în urmă. Contul nu se deschide.
  28 ‘Alexander Karavaev efectuată începând de la dreapta – portarul lovit mingea cu pumnii.
  26 ‘standard de metri de poarta noastră cu 30 completat pare să arunce în aer într-unul dintre sateliții.
  24 ‘Un alt furaj de colț nu se termină aici.
  21 ‘Cluj joacă morocănos. Sperăm să grosolănia pur și simplu nu va veni.
  20 „Încălcarea regulilor în mijlocul terenului împotriva chiaburilor. In acest moment, judecătorul a decis să sufle.
  19 ‘Ivan Petryakov a trecut pe aripa, trimite Alexander Karavaeva, care a revenit mingea, Van. Împotriva sa încălcat regulile, dar fluierul arbitrului a rămas tăcut.
  18 ‘Ivan Petryakov a finalizat un șopron la colțul lung – portar a luat mingea.
  17 „Trebuie remarcat faptul că astăzi a avut loc un meci de control și U-21 noastre. Luganchane admis 0: 1 Nikopol-NPGU.
  15 ‘Atacul românilor: treci flancul stâng încheiat cu servire zona noastră de pedeapsă, după care Christie a lovit de unul singur – puțin peste poartă.
  13 ‘Să ne amintim că astăzi ne confruntăm cu un adversar dificil, care a câștigat sezonul trecut Cupa românească.
  11 ‘Željko Ljubenović finalizat transferul de jos Alexander Karavaeva, care a făcut eco – apărător ia trimis mingea în corner. Colțul de băieții noștri a jucat, dar crucea în suprafața de pedeapsă de Lyubenovicha nimic grav nu sa încheiat.
  10 ‘fault dur împotriva lui Ivan Petryakov. Desi nu au existat cărți.
  9 „Românii ține mingea mai mult, dar nimic periculos nu este sfârșitul.
  7 Și aici este primul colț. Cluj va prezenta. un baldachin în zona de pedeapsă – vanitatea în suprafața de pedeapsă, după care episodul sa încheiat greva Atacantul român, dar în mod semnificativ inexacte.
  6 ‘Echipa dețin alternativ balonul, mai ales la mijlocul terenului.
  5 ‘In timp ce noi nu putem da cuiva un avantaj.
  4 „Astăzi vremea este frumoasă în Ptuj.
  3 ‘Dawn joacă în uniforme negre și albe din Cluj.
  2 ‘Meciul servește brigadă de arbitri din Slovenia.
  1 ‘Meciul a început!
  0 ” Cluj „: Traian, Lopez, Ionut Andrei, Paulino Antonio, David, Carlos, Alexander, Serghei, Christie.
  0 „Compoziția Dawn: Alexei Shevchenko Vyacheslav Checher, Artem Sukhotsky, Rafael Forster, Nikita Kamenyuki Dmitry Grechishkin, Artem Gordienko, Željko Ljubenović Alexander Karavaev Petryakov Ivan Vladislav Kulach.
  0 ‘Bună seara, dragi fani! Foarte puțin timp înainte de începerea controlului meciului Zarya – Cluj. Să ne amintim că jocul începe să – 19:00. Traducere text puteți, ca întotdeauna, citiți pe site-ul nostru. Din Slovenia va lucra pentru tine Dmitry Karotchenko și Zaporozhye Paul Kozyrev Maxim Bucatari. link

  Apreciază

  • Si Mutu a fost dat afara cu fulgi cu tot de la Chelsea de catre Mourinho tot pentru grogangeala, mai precis cocaina. Dar ramane acelasi jucator emblematic. Poate va avea succes si ca antrenor… El a fost introdus prima data in nationala de catre Jenei in locul lui Hagi. Si acum imi amintesc acel interviu al lui Jenei in care spunea ca nu trebuie sa faca ceea ce a facut Hagi (n-avea cum), sa fie el insusi si sa fie implicat suta la suta in joc. A fost un demn urmas al lui Hagi, desi nu avea calibrul lui.

   Apreciază

 5. 20 „Încălcarea regulilor în mijlocul terenului împotriva chiaburilor. In acest moment, judecătorul a decis să sufle.
  … 🙂 … foarte fain suna…

  Apreciază

 6. 90 ‘Meciul este expirat! Nychya – 0: 0. Vă mulțumim pentru Wikipedia! Prin întâlnire novyh! Mai mult Numai fotbal! 88 ‘Cluj Shtrafnoy un obiectiv cu 25 de metri. Poate bыt periculos. Edward Sable a lovit – pentru proletel mingii Deasupra porții. 87 ‘Denis Bezborodko lovit de metri cu 27 – inexacte. Cu toate că, pravylnыm Poate că a fost decizia bы apărătorii și obыhrat LOGIN în shtrafnuyu. 86 Uhlovoy distanță Cluj – Apărătorii vыbyly mingii. 86 ‘Mâine zhdet unul poedynok altul kontrolnыy. Rivalii – Română Akademika. Yhra nachnetsya la ora 19:00. 85 ‘de cinci minute, cinci – este de mulți adversari sau prea puțin? 84 Ravnaya yhra dannuyu trec în domeniu. Echipele alternează vladeyut myachom și, skoree doyhrыvayut deja acest poedynok. 82 ‘Igor Ceaikovski pыtalsya obostryt yhru levыy mutat spre flanc, dar apărătorii okazalsya pervee nasheho vыbyl mijlocaș și o minge afară. 80 ‘Structuri de schimb din Cluj. Imediat neskolko „proaspete” yhrokov vыydet domeniu.

  78 Mulți luptă astăzi, în această echipe pur și simplu Componente nu otkazhesh. Dar ar dori să vadă bы altceva mai konstruktyvnыh de acțiune pentru a ataca. 76 ‘rămâne la Oh, și nu multe poedynka de timp până la finalizare. Poate ca Zăpada înregistrată nycheynыy va fi rezultatul. 74 Uhlovoy a depus futbolystы Cluj. Alene – Igor Ceaikovski a dat nici o defalcare futbolystu echipă românească. 72 „Cluj atacantul într-o poziție de offside. 70 Zatyshe domeniu. Înainte de furtună ea? 68 Încălcarea regulilor împotriva Jaroslav Kvasova de mijloc. 66 ‘Schimbare ca dovadă Zara. In schimb, Ivan Petryaka vыshel Jaroslav Kvasov. 65 ‘Dupa momente oboyudoostrыh yhra peremestylas din nou la mijloc. 63 ‘Ofsaiduri yhroka din Cluj. 61 de înlocuire în șapte dovada Zary.Srazu omul sa schimbat. Quirky, Checher, Forster Kamenjuka, Suhotskyy, Lyubenovych, Gordienko, Hrechyshkyn. Vыshly: Tkachuk, Yarmash, Sivakov, samur, Ceaikovski, Paulyno, Lypartyya.

  59 Uhlovoy a depus echipa si pe zavershylsya lovi cu piciorul lui Ivan Petryaka – Deasupra bit perekladynы !!! 58 de înlocuire și vom face. Dar, totuși ceva de spus cineva vыydet câmpul dificil. 57 „În Cluj-înlocuire proyzoshla dovada. Numai unul încă ceva. 56 ‘Carlos a pătruns prin porțile noastre, din cauza shtrafnoy predelov – inexacte. 55 Yhra încă a avut loc în aceeași cheie Tacoma, iar în As Primele 45 de minute. Câteva momente. 54 Rafэl Forster vыbyl mingea pe uhlovoy. Uglov neglijent cu shtrafnuyu nostru – Alex Shevchenko a luat mingea. 52 ‘Schimbare ca dovadă Zara. In schimb Vladislav Kulach vыshel Denis Bezborodko. 50 reguli narushyl „Artem Suhotskyy în mijloc. 49 Din nou rumыn atac levыm aripa, dar în acest moment nu să arunce în aer Cauza doshlo. 47 ‘trece levыm rumыn din stânga zavershylsya Paulyno lovitură – Ball nu departe de proletel bar. 47 de înlocuire nu au fost încă ceva acolo. Compoziție tot același. 46 ‘A doua jumătate nachalsya! 45 ‘Prima dată a expirat! Traduceți spiritul și vernemsya pentru yhre 45 Încălcarea normelor privind uhlu shtrafnoy Square, în Ivano Petryake lovit de picioare otkrovennыy. Zheltaya un card și shtrafnoy. Co penalizare (de la 20 de metri), lovit în apropiere de Ugol Dmitry Hrechyshkyn – Ball otbyl holkyper!

  Apreciază

 7. Din nou, acum traducere din rusa, site-ul e in rusa, nu ucraineana:
  90 ‘Meciul sa terminat! O remiză – 0: 0. Vă mulțumesc pentru atenție! Până când vom întâlni din nou! Înveselească doar de fotbal! 88 ‘Penalty la poarta din Cluj, cu 25 de metri. Acesta poate fi periculos. Edward Sobol a trimis un balon – bila puțin peste poartă. 87 ‘Denis Bezborod’ko lovit de metri cu 27 – este inexactă. În timp ce poate fi cea mai bună soluție ar fi să bată apărătorul și du-te în cutie. 86 ‘Corner depusă Cluj – avocați de compensare mingea. 86 ‘Mâine ne așteptăm un alt meci de testare. Contender – Academică Română. Jocul va începe la ora 19:00. 85 „La cinci minute, cinci minute – e mult sau puțin? 84 ‘joc Egal în acest moment pe teren. Echipele dețin alternativ mingea și, probabil, deja vedea afară meciul. 82 ‘Igor Ceaikovski a încercat să ascuți traducerea joc de pe flancul stâng, dar defenseman fi primul mijlocașul nostru și ia trimis mingea în margine. 80 ‘Schimbare în Cluj. Mai multe „noi” jucători vor intra pe teren. 78 ‘Mulți luptă astăzi, în această componentă a echipelor nu este refuza exact. Dar ar fi o acțiune mai constructivă în atac. 76 ‘nu rămâne prea mult timp pentru a finaliza meciul. Poate că o remiză va fi înregistrată din nou. 74 ‘Corner depusă de jucători Cluj. Carport – Igor Ceaikovski a dat pumn de fotbalist echipa română. 72 ‘Ofsaid la Cluj atacant.

  72 – Ofsajd la Kluzh înainte.
  70 – condiţii de liniştită pe zona. Înainte de furtună ли?
  68 – violează regulile împotriva Yaroslav Kvasov în centrul zonei.
  66 – Înlocuire ca parte a zorilor. In loc de Ivan Kvasov Petryak Yaroslav stânga.
  65 – După două tăişuri momente play mutat din nou la centrul zonei.
  63 – Kluzh Ofsajd la player.
  61 – înlocuitori ca parte a zorilor. Odată sapte persoane schimbate. Au plecat: чечер, Forster, Kamenyuka, Sukhockij, Lyubenovich, Gordienko, Grechishkin. Au plecat: Ткачук, Yarmash, Sivakov, Copain, Chajkovskij, Paulin’o, Lipartiya.
  59 – ne unghiulară comanda prezentate şi de a termina de Ivan Petryak lovitura lui – un pic mai mare decât cruce de drum!!!
  58 – inlocuirile vor fi si la noi. Dar sa spun intre timp care va va lasa pe zona, este greu.
  57 – ca parte a Kluzha înlocuire a avut loc. Intre timp doar una.

  56 – Carlos perforate de pe manetele noastre din cauza limitelor de penalizare – inexactly.
  55 – Joc între timp trece în aceeaşi cheie, ca în primele 45 minute. Clipe puţin.
  54 – Rafe’l’ Forster beated o bila pentru unghiulare. Bolta de unghiulare la pedeapsa noastră – puternice a luat Sevcenko bila.
  52 – Înlocuire ca parte a zorilor. In loc de Vladislav Kulach Denis Bezborod’ko stânga.
  50 – și Artiom Sukhockij încălcat regulile in centrul zonei.
  49 – din nou atac Romania prin stânga flanc, dar de această dată până la lovitura business nu ajunge la.
  47 „trece Romania prin stânga flanc terminată de Paulino lovitura lui – bila zbura prin apropiere pentru a tijei.
  47 Nu avem „de schimb intre timp. Compozitia care же.
  46 – a doua oară a început!
  45 – prima dată este încheiat! Vom lua în piept şi se va reveni la redare

  Apreciază

  • „Avocatul a susținut: ”s-a interzis contactul direct sau indirect inculpatului şi preşedintelui clubului – dl Iuliu Mureşan cu orice angajat al clubului, care nu mai funcţionează corespunzător, având în vedere că se efectuează cantonamente, pregătiri şi că va începe un nou sezon, astfel că se impune reînnoirea contractelor jucătorilor, efectuarea unor transferuri şi negocierea contractelor, urmând Super Cupa României, care se va desfăşura între CFR şi Astra. Întreaga activitate a clubului este blocată, întrucât acţionarul şi preşedintele nu mai pot da dispoziţii.”

   Mai mult, a depus la dosar scripte doveditoare faptului că inculpatul reprezintă societatea care achită drepturile de televiziune pentru Liga profesionistă, iar din sumele respective finanţează majoritatea cluburilor de fotbal. ”Astfel, în cazul în care inculpatului i se interzice deplasarea în străinătate există dificultăţi în achitarea de către societatea respectivă a datoriilor şi obligaţiilor, urmând ca întreg fotbalul românesc să fie afectat.”, a precizat avocatul.”
   Sursa:
   http://www.clujust.ro/de-cine-nu-au-voie-sa-se-apropie-paszkany-si-muresan-fotbalisti-cluburi-avocati-firme-pe-lista-diicot/
   Deci, speculatiile noastre ca AP este de fapt patronul de facto al clubului si reprezenantul firmei detinatoare a drepturilor TV ale Ligii I se adeveresc. Intr-adevar, asa este. E o veste extraordinara. Ma bucur ca-l avem din nou langa echipa. Cum ma bucur si ca are sub control drepturile TV. E o pozitie de forta in negocieri.

   Apreciază

 8. @CFR-istul, poate ma înșel, dar în locul tau nu mi-as face sperante doar pe baza argumentelor depuse de avocați. Nu m-as aștepta la schimbari spectaculoase doar pe baza a ce scrie acolo. Nu-l impiedica absolut nimic sa se implice mai mult acum, sa zicem, doua luni. Ce scrie acolo sunt doar chestii care sa-l ia la „sentiment” pe judecator. Daca o sa cauți o sa vezi ca exact aceleasi argumentatii le-a folosit si ciobanul pentru eliberarea inainte de termen.

  Apreciază

  • Bun! Si care-i „problema ” ta , Vladimire ?? Tu cu cine tzii, cu „ursu” ?? Io vad ca tot vrei sa ne „convinji” ceva…. Pai, Vladimire ! Ca sa pui pe picioare o afacere, sa construiesti un stadion, sa intretii o armata de fotbaliatori, sa platesti taxele atunci cand ti le cer Finantele(ca n-au bani,ziceau) si „alticele” (vorba lui Paszkany). Si apoi sa vina „patriuatzi” sa te pompeze pe la spate , sa-ti distruga imaginea,numele …Io cred ca trebe sa ai „goiobe mari ” ! Omul asta are greseli (dar,oare-s adevarate ?) dar, a facut si foarte multe pentru Clujul nostru drag . Io pentru asta-l respect si ma doare-n palarie cu cate milioane o fentat Statu’… Da’, Statu’ l-o ajutat cu ceva ? Statul Roman este un profitor fara a crea posibilitati …. Vreau sa-mi adun gandurile si am sa desfasor si io cateva pareri aici („Cu voia Dvs.-zicea unu’ in ’90),ca doara vad ca multi aveti „notiuni” de economie, jurisdictie .. Io n-am , da’ stiu un lucru ; nu bagi niste bani undeva fara sa nu castigi ..Iar , daca tu dai mai mult decat primesti , este normal sa si reactionezi…Io , demult imi luam „jucarelele” si plecam in Austria ori Ungarie si castigam acolo bani din CL. Ce-mi trebe mie „lupte ” cu patriuatzi ? Dar, omul a stat in Cluj , a incercat sa faca ceva bun pentru oras , pentru Ardeal .. Napoleon spune : ” Despre oamenii mari se vorbesc multe, despre oamenii mici nu se vorbeste nimic..” Mai povestim !!!

   Apreciază

   • Dar daca tot ii plangi de mila cum ca statul nu l-a ajutat cu nimic, cam gresesti. Vreo 2-3 ani a incasat de la Primarie cat un milion pe an. Nu zic ca e rau. E foarte bine ca a fost sprijinit. Dar las-o mai moale cu statul care nu l-a ajutat cu nimic 🙂

    Apreciază

    • Si ce vrei , Vladimire ? Sa-ti dau dreptate ? Tu esti „U”ist , asta esti si ce mai vrei !? dar, nu tu, ci un popor de zei de-ar incerca, ce simt eu petru CFR nu-mi pot lua!! Io am fost si voi fi CFR-ist cat voi trai (Chiar daca am doua licente-nu una -universitare ) Si chiar daca am fost in echipa universitara (nu U) in 81-82 … Tu ? Io vreu numai binele CFR-ului si implicit al Clujului , de aceea nu ma manifest impotriva lui U…Tu , vad ca vrei sa ne convingi de ceva , sa ne demonstrezi ceva. Arata apartenenta la Cluj …si te voi aprecia ! Afla ca , cam aceeasi afacere dezvolt si eu( dar nu in Romania ), ca si Arpi . Si, stiu ce greu este , dar se numeste tot CFR , fiindca , cu asta am crescut , nu cu U. CFR-ul era imaginea oamenilor din zona Garii, nemul meu este ingropat in Cimitirul Crisan , asa ca ; cine face bine CFR-ului , este in sufletul meu. Nu, Vass Bela ??????

     Apreciază

    • Căutând ceva pe google, am dat întâmplător peste unul Efim Tarlapan, un nume după care era adăugat “Cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca”. Iertată-mi fie ignoranţa, eu n-am auzit în viaţa mea de el până azi. M-am uitat iute ce înseamnă cetăţean de onoare. Conform wiki, “Cetățean de Onoare este un titlu onorific acordat de autoritățile unei localități unei persoane a cărei activitate sau existență este legată în mod deosebit de viața localității sau pentru talentul și serviciile deosebite aduse de aceasta localității.” Ce talente o fi avut nea Efim în beneficiul Clujului, nu ştiu, dar gândul mi-a fugit imediat la postarea ta cu milionul primit (lei?, euro?) de CFR timp de 2-3 ani. Am căutat imediat dacă şi Pászkány este cetăţean de onoare al Clujului, dacă s-a mai ţinut cont cumva de serviciile deosebite aduse de el prin CFR localităţii, în caz că autorităţile locale n-au mai avut posibilitatea să ajute clubul cu un million de ceva încă 1-2 ani. Poate că Pászkány este şi el cetăţean de onoare, dar eu nu l-am găsit pe listă. Şi sunt sigur că a făcut cunoscut Clujul în lume cât zece mii de Efim. Ce să mai spun, pe lista cetăţenilor de onoare ai municipiului am mai dat de o grămadă de Efim.

     Apreciază

  • Ba da, Vlade, pe AP il impiedica sa se implice mai mult avantajul de a plati maxim 41% din datorii in aceasta stare de insolventa. Daca vrea sa se implice mai mult, trebuie intai sa achite si acea diferenta de la 41% la 100%, apoi poate sa pluseze la implicarea la club. E ceea ce doreste Bela, sa vina AP si sa stinga toate cele 100% din datorii si sa se implice cu mai mult la club. Dar eu nu ma alimentez cu astfel de iluzii, sunt multumit daca achita cele maxim 41% inca inainte de a retrograda Burleanu clubul in liga a 2-a sau a 3-a dupa cum intentioneaza, incepand cu sezonul 2018-2019.

   Apreciază

   • Si Vlade, ne-am mai linistit putin. Incertitudinea in care ne lasase cu acea cacialma de 29 de actionari s-a evaporat instant. Plus faptul ca a revenit financiar langa echipa, efectuand platile la zi. Plus plata la termen a drepturilor TV la LPF. Si aici s-a evaporat inceritudinea in care ne lasase, ba ca e reprezentantul firmei ce a cumparat drepturile TV, ba ca nu e. Eu imi amintesc clar un interviu in care IM spunea ca AP e ocupat cu drumuri la Bucuresti (probabil pentru chestiunea drepturilor TV). Banuiam deci ca are legatura cu ele, dar negarea acestui lucru ne-a aruncat intr-o incertitudine care acum s-a evaporat. Minciuna are picioare scurte, vechiul proverb e valabil si pentru AP. Una peste alta, salut revenirea lui si ma bucur de ea in acelasi timp.

    Apreciază

    • Adica pentru tine si nu numai pentru tine nu conteaza ca a mintit ,conteaza ca esti tu linistit si ca pazkanelu a „revenit” langa echipa :)))))))
     Chiar se vede acest lucru ! :))))))

     Apreciază

 9. In principiu, Vlade, ma bucur ca s-au adeverit cele doua speculatii ale noastre ca AP e patronul de facto al clubului, nu acea cacealma cu 29 de actionari si a doua ca AP reprezinta acea firma care a cumparat drepturile TV ale Ligii I. Mai departe, ramane valabil ce am povestit cu cei maxim 41% ce raman de plata in urma declansarii insolventei, un avantaj evident pentru AP. Sper sa-i plateasca pe acestia si sa sustina clubul in continuare dupa posibilitatile pe care le are, ca sa existe clubul nostru drag si sa se mentina la nivelul maxim care va fi posibil in conditiile date. Asta se intampla acum. Platile s-au facut in ritmul cerut. Aceasta ancheta a Diicot (a patra daca nu ma-nsel, au mai fost trei esuate) in conditiile controlului judiciar impiedica efectuarea platilor in ritmul cerut, inclusiv a drepturilor TV din care traiesc cluburile din liga I. M-i se pare normal sa-l lase pe AP sa-si faca platile, nu sa-l impiedice sa-si onoreze obligatiile. Ancheta oricum nu s-ar opri prin ridicarea controlului judiciar, actele pot fi citite si recitite de 1000 de ori in conditii normale, fara acest control judiciar care impiedica activitatea clubului si a ligii I.

  Apreciază

 10. Va salut stimati “tribunisti”-sunt acasa,doar pt. 2 zile cu ocazia participarii la o nunta!- “Revenirea”patronului AP(in prim plan,de parca ar fi fost vreodata plecat?!), trebuie remarcata cu satisfactie si salutata-”Salvatore de la Patria!”-,mai ales,in conditiile date, de INSOLVENTA,pt.a mai spera ca cineva protejeaza, macar, corabia(clubul!) pe valurile ametitoare ale salvarii de la naufragiu; este de apreciat acest fapt(daca este real!),cu atat mai oportun, ca am ramas si fara”carmaci”(IM); daca va reveni la sentimente mai bune si va sustine cu adevarat- financiar, in mod ”onorabil”,CLUBUL- si va reusi o prima performanta,aceea de a-l scoate,pana-n toamna ,din insolventa,basca sa si”cucerim” un loc in play-off,din punctul meu de vedere,se vor mai sterge din insatisfactiile si ranile ultimilor 2-3 ani si probabil va redeveni acel patron”adulat”(de suflarea cfr-ista), care reusea sa ne-aduca trofee si bucurii(!);sigur, ca niciodata,niciun “afacerist” din lumea asta nu porneste o afacere,decat cu gandul(principial!)de-a investi 1leu si de-a avea profit,macar 2lei,altfel FALIMENTUL il paste(!);pe mine nu”fuga”in sine m-a deranjat ,la dl.Arpy,ci modul “viclean”, ”neloial”,prin care ne-a ”parasit”(lipsit de fair-play), lasandu-ne o grea povara(o balanta negativa de venituri si cheltuieli cu multe zerouri!);prin aceea”fuga”,prin”dos” si a modului perfid ,”incorect” prin care ne-a”abandonat”si a “disparut”din peisaj,lasandu-ne dpdv financiar in deriva,(in”buda”),cu datorii insurmontabile,s-a decredibilizat ,la acel moment,atragandu-si unele ”invective”,din partea numerosilor suporteri si sustinatori ai clubului-CFR!;la cat am suferit,s-ar putea ca totusi IMAGINEA sa f.sifonata, sa nu mai poata fi recuperata,in totalitate,desi daca redevine OMUL anilor 2002-`12,se poate reabilita!;Acum,important este sa(vrea!) sprijine financiar si nu numai,clubul!;ii dorim multa bafta,putere,vointa,iar demersurile de sustinere,speram, sa se concretizeze cu mult succes(!);Hai CFR!

  Apreciază

 11. „E bine că nu avem accidentări, băieţii s-au pregătit bine în Slovenia, am avut şi câteva meciuri în care ne-am prezentat destul de bine, sunt mulţumit”, a spus Miriuţă, completat de atacantul Cristi Bud, cel care speră să înscrie multe goluri în campionat, după ce în acest cantonament nu a reuşit să marcheze.

  „A fost o perioadă grea pentru orice fotbalist, dar am trecut cu bine şi îi mulţumim lui Dumnezeu că nu avem niciun accidentat. Am făcut jocuri foarte bune şi sperăm să o ţinem tot aşa. Când nu am marcat în cantonament am făcut-o în meciurile oficiale şi sper să fie la fel şi acum”, a spus unul dintre cei mai iubiţi jucători din Gruia.
  Sursa:
  http://www.cjsport.ro/fotbal/cfr-cluj-a-terminat-neinvinsa-si-fara-gol-primit-cantonamentul-din-slovenia-am-facut-jocuri-bune-si-speram-sa-o-tinem-tot-asa/

  Apreciază

 12. Nu doar ASA Tg. Mureș și Rapid l-au dorit pe apărătorul de 34 de ani în acestă vară. Și CFR Cluj, formație cu care fundașul a câștigat 3 titluri în Liga 1, s-a interesat de serviciile sale. Ricardo Cadu ar fi preferat să revină în Gruia, însă oficialii CFR-ului nu l-au mai contactat, spre dezamăgirea lusitanului.

  „La începutul verii m-a sunat cineva de la CFR Cluj pentru o revenire. Mi-au spus să aștept, dar nu m-a mai sunat nimeni. Sunt dezamăgit puțin, pentru că eu aș fi vrut să îmi termin acolo cariera, să mai joc la Cluj un an sau doi. Dar ăsta este fotbalul. Dacă cei de la Cluj mă mai sună, normal că mă întorc. Acolo am câștigat trofee, a fost cea mai bună perioadă a mea” a mai spus jucătorul adus liber de contract de ASA Tg. Mureș.

  Cadu a comentat și situația delicată în care se află CFR. Fosta campioană a ratat play-off-ul în sezonul trecut și a fost penalizată de mai multe ori din cauza problemelor de ordin financiar. „E mare păcat ce se întâmplă la CFR Cluj, pentru că în ultimii 10 ani a fost un club foarte mare, care a câștigat mereu trofee. Sincer, ar fi o surpriză dacă CFR nu ar juca nici în acest an în play-off” a încheiat apărătorul.
  Sursa:
  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Ricadro+Cadu+a+semnat+cu+ASA+Ce+oferte+a+mai+avut+si+de+ce+a+ref

  Apreciază

 13. Fotbalistul nigerian Ahmed Musa s-a transferat de la campioana Rusiei, CSKA Moscova, la cea a Angliei, Leicester City, a anunţat vineri BBC. (…)
  Înainte ca CSKA să-i dea drumul lui Musa, l-a împrumutat de la AS Monaco pe atacantul ivorian Lacina Traore, fost jucător al clujenilor de la CFR.
  Sursa:
  http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Premier+League/Leicester+a+realizat+cel+mai+scump+transfer+din+istoria+clubului

  Apreciază

 14. Achilles, cum am mai scris ( pt cei tineri ), in trecut era amicitie intre U si CFR, dusmania s-a nascut dupa revolutie, in primul rand datorita asa zisilor fani de la U ( trupa de derbedei ), care n-au digerat succesele noastre si au trecut la jigniri impardonabile . Vladimir oricum am lua-o, nu dace parte din trupa de derbedei si hai sa lasam sa-si expuna parerile, ca doar le face decent . In ceea ce priveste implicarea lui Arpi, in fapt nu e vorba de o revenire, n-a plecat niciodata, ne-a mintit numai, asta este realitatea . La fel a mintit si cu implicarea la noua firma care a cumparat drepturile tv, in fine, pe parcursul anilor ne-a mai mintit de multe ori, asa ca suntem obisnuiti si cu partile lui bune, si cu cele rele . Ca sa aveti o imagine cat de cat despre cercetarile DIICOT, intrati pe clujust.ro, si cititi minuta procurorilor privind controlul judiciar . Si imi pare rau, dar argumantatiile lui Arpi pt eliminarea controlului judiciar sunt puerile, sa nu la calific astfel, el zicand ca se prabuseste fotbalul intern pt ca numai daca el se deplaseaza in strainatate se vor face plati la cluburi, desigur, drepturile tv . Sau ca CFR nu se descurca fara patron implicat . Bine nene, dar anul trecut nu ai lasat totul pe mana doctorului ? Sau pe mana celor 29 de firme ? Si a trebuit sa intervina DIICOT sa revii, declarativ, la echipa ? PS . Nu ma obosesc sa reamintesc multele avantaje primite de Arpi de la autoritatile locale . Printre ele, cedarea pe 25 ani a parcului feroviar, in contractul de cesiune Arpi obligandu-se sa faca investitii de 17,5 mil euro . N-a facut nimic( un teren de antrenament si atat ), parcul s-a transformat in paragina si de-abia in acest an primaria e pe cale sa o obtina si sa faca investiile necesare . Si inca ceva, dragi tribunisti . Pt mine reimplicarea lui Arpi inseamna sa scoata echipa din insolventa, unde atat de usor a bagat-o si completarea lotului pt a putea lupta pt titlu . Daca face asta, si eu voi aplauda revenirea lui, daca nu, totul ramane o simpla fumigena lansata pt scaparea de sub controlul judiciar .

  Apreciază

  • Clujust.ro vă dezvăluie ce conțin ordonanțele prin care s-a luat măsura controlului judiciar față de Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan, urmăriți penal din 7 iunie. Atunci, procurorul de caz a procedat la emiterea ordonanţelor prin care a luat faţă de cei doi măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 7 iunie 2016 şi până la data de 5 august 2016, fiind fixate în sarcina inculpaților următoarele obligaţii:

   să se prezinte la DIICOT – ST CLUJ ori de câte ori este chemat;
   să informeze de îndată DIICOT– ST CLUJ cu privire la schimbarea locuinţei;
   să se prezinte la IPJ CLUJ – Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de poliţie sau ori de câte ori este chemat;
   să nu depăşească limitele teritoriale ale municipiului Cluj-Napoca, jud. Cluj, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent;
   să nu se apropie unul de celălalt
   să nu se apropie de suspecţii SZEKERNYES KAROLY si HORVATH PETER, de următoarele persoane: POPESCU MARCEL-FLORIN, NEGREAN MARIA, BOER ALEXANDRU, POP-PUŞCAŞ TEODOR, CIORCA VASILE-FLORIN, ONIGA TUDOR-MIRCEA, BACIU SIMONA-CLAUDIA, ZAMFIR RĂZVAN, CAZAC MARIA, MATEI ALEXANDRU, BALAJ IUSTIN; de reprezentanţii şi angajaţii următoarelor entităţi: SC SPORTIVA FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA, SC TAXMASTER SRL, RTZ&PARTNERS SPRL, SC CAZACUS CONSULTING SRL, ZXM AUDIT SRL, Societatea civilă de avocaţi „ALĂZĂROAIE&ASOCIAŢII”, Societatea civilă de avocaţi „POPOVICI, NITU, STOICA ŞI ASOCIAŢII”, avocatul FARKAS ZOLTAN-LASZLO, VIANOVA HOLDINGS LTD Cipru, Nicosia, reprezentată de director YIANNA ALEXANDROU şi d-na JANNA NISSIOTOU, şi LEGRAND INVESTMENT LTD. SEYCHELLES, CRYSTAL WORLDWIDE, INTER JURA CY (SERVICES) LIMITED reprezentată de KIRIAKI PETROU SAVVIDOU, CHRIYSTALLA PITSILLI – DEKATRIS, avocat în Baroul Nicosia, Biroul de avocaţi Dr. K. CHRYSOSTOMIDES &CO, din care mai fac parte d-nele ELENI CHRYSOSTOMIDES şi GEORGIA CHRYSOSTOMIDES, care au calitatea de administratori ai VIANOVA HOLDINGS LIMITED; reprezentanţii următoarelor cluburi de fotbal: FUTEBOL CLUBE DO PORTO – Portugalia, FOTBAL CLUB LORIENT – Franţa, FC GELSENKIRCHEN SCHALKE 04 – Germania, FC GALATASARAY – Turcia, FC KUBAN KRASNODAR – Rusia, RIO AVE FC – Portugalia, FCM TG. MUREŞ – România, COIMBRA – Portugalia, MONTEVIDEO WANDERERS FC – Uruguay, SPORTING BRAGA – Portugalia, HELLAS VERONA – Italia, JUVENTUS FC – Italia, FC PARMA – Italia şi AS LIVORNO CALCIO – Italia; următorii judecători de fotbal: PEREIRA BARRAGAN ALVARO DANIEL, DUBARBIER SEBASTIAN, DEAC CIPRIAN, CULIO JUAN EMMANUEL, LACINA TRAORE, IVO DANIEL FERREIRA MENDONCA PINTO, SEPSI LASZLO, DIOGO JORGE MORENO VALENTE, MATIAS AGUIRREGARAY, SANTOS DOS SANTOS LUIS ALBERTO, SASA BJELANOVIC, MARTINEZ JORGE ANDRES, GODFRED ADOFO, ENOW SOLOMON şi MATEO LIGNIANI; agenţii de joc, agenţii sportivi, avocaţii şi intermediarii de orice fel, care au contribuit la transferurile judecătorilor de fotbal menţionaţi anterior la şi de la SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.

   În timp ce Iuliu Mureșan s-a resemnat și și-a dat demisia, Arpad Paszkany a cerut în instanță revocarea controlului judiciar, cerere care a ajuns la Înalta Curte.
   Sursa:
   http://www.clujust.ro/de-cine-nu-au-voie-sa-se-apropie-paszkany-si-muresan-fotbalisti-cluburi-avocati-firme-pe-lista-diicot/

   Apreciază

  • Bela, eu nu-mi fac iluzii. Imi doresc „doar” sa plateasca cele maxim 41% pentru iesirea din insolventa, conform planului de reorganizare, dar inaintea termenului la care am putea retrograda daca vom mai fi in insolventa conform planurilor lui Burleanu de retrogradare a echipelor aflate in insolventa incepand cu sezonul 2018-2019:

   „O mare problemă în fotbalul românesc este cea legată de insolvenţă. În următoarele două reuniuni ale Comitetului Executiv vreau să discutăm acest aspect şi să luăm şi nişte măsuri concrete. Cluburile aflate în insolvenţă nu vor mai putea juca în Cupa României şi nici în play-off-ul Ligii I. Apoi urmează depunctarea echipelor, iar din sezonul 2018-2019, cluburile vor fi retrogradate în liga a doua sau a treia”, a declarat Răzvan Burleanu. Sursa:
   http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/burleanu-anunta-masuri-impotriva-cluburilor-aflate-in-insolventa-interzis-la-cupa-si-la-play-off-15509099
   In rest, imi doresc „doar” sa faca platile curente si sa asigure supravietuirea clubului in prima liga pana la iesirea din insolventa, cu jucatori liberi de contract adusi pentru compensarea plecarilor de jucatori la cascaval mai mare, alesi cu pricepere cum au fost cazurile Ruiz si Bud. Si nu e putin ce-mi doresc, sunt constient. Dar asta-mi doresc.

   Apreciază

 15. Ce superba echipa a avut Franta si in ’84. Si totusi, ce greu au trecut de portughezi in acea semifinala. Nici acum nu cred ca va fi altfel, eu personal ma astept la o imensa surpriza facuta de portughezi, mai disciplinati tactic de antrenorul lor chiar si decat francezii in meciul cu nemtii. Da, Franta e marea favorita, la fel ca nemtii inaintea semifinalei cu francezii, dar eu ma astept la o imensa surpriza.

  Apreciază

 16. Daca in ’84 a fost magicianul Platini alaturi de jucatori de superclasa precum Giresse, Tigana, etc, in aceasta semifinala din 2000 magicianul a fost actualul antrenor al Realului, Zidane, alaturi de jucatori de superclasa precum Henry, actualul selectioner al francezilor, Deschamps, etc. Si aici Portugalia a fost extrem de greu de depasit, prin acel penalty din min.117. Controversat dupa unii, clar in opinia mea.

  Apreciază

  • La acel penalty superb dramatizat in acest video Zidane il urmareste din priviri pe portarul Vitor Baia, acesta sare in stanga inaintea sutului, dupa care Zidane vede directia sariturii si trimite in directie opusa.

   Apreciază

 17. Conferinţa de prezentare a primul antrenor străin de după război a adus şi rezultate imediate.

  Două perechi de căşti şi un receiver folosite pentru a asigura traducerea instantanee a discursului în germană al noului selecţioner au fost date dispărute.

  Wilkommen in Rumanien, Herr Daum!
  Sursa:
  http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/stucan-despre-situatia-ridicola-in-care-e-pus-daum-de-cooperativa-lui-iorgulescu-si-becali-un-selectioner-un-puci-un-vot-prezentarea-primului-selectioner-strain-s-a-terminat-cu-un-furt-15521206
  … chiar asa, willcommen in Romanica, Herr Daum…

  Apreciază

 18. Multumesc ,celor doi tribunisti,pt.aprecierile adresate(!);O ultima interventie,inainte de plecare(!); In opinia mea,modesta,la acest moment,revenirea(tarzie!) lui Cadu,cu parere de rau, este neavenita,inoportuna, neproductiva,atat pt.el ,cat si pentru noi;odata,ca si-a sifona serios blazonul cfr-ist,prin plimbarile la alte echipe,dupa ce a afirmat raspicat ca in Romania nu va juca decat la CFR(!?);iar apoi, ar creea o destabilizare (ne)conditionata,chiar provocatoare,in echipa,in club(!);-De ce?…;sa nu uitam ca el ar(putea avea pretentii) trebui sa aiba o anumita anvergura(pe care si-a pierdut-o!),sa i se acorde un loc si o pozitie privilegiata,”arhirecunoscuta”, chiar favorizanta(capitan), de”leader”,care ar presupune si acceptarea(neconditionata-doar este singurul, care a castigat 8 trofee!) unor pretenti(inclusiv salariale!) si chiar a unor”ifose”,pe care V.Miriuta cu siguranta ca nu le-ar incuviinta(!);drept raspuns,in subsidiar,dupa venirea sa ca A.1, Cadu n-a mai fost cautat;apoi,ar fi incorect(desi nu ar fi foarte gresit)sa i se ia banderola lui Camora,care tocmai s-a “SACRIFICAT”prelungindu-si(asa am citit!)contractul cu CFR,intr-un moment f.greu pt. echipa(lucru pe care,cu tot respectul cuvenit…,Cadu nu l-a facut!)?;o alta motivare a renuntarii,firesti,la serviciile sale:ce ar trebui sa facem cu”senatorul de drept”-I.Larie,care se descurca f.bine tocmai pe postul “ravnit” de Cadu(care are si o anumita varsta)!?;din cate mi-aduc aminte ar mai fi fost si cateva mici intepaturi, inadvertente chiar cu “pustimea”(Negrut,Veres,vs. preferatii conationali si nu numai)si chiar cu Bud(!);sa-i uram succes pe unde mai joaca!;in continuare va doresc tuturor noroc,sanatate si” pita unsa”(!); PS: Idem si lui Cr.Daum,pt.binele fotbalului romanesc si ”putere in instalatie”in dificila lupta de eliminare a influentelor si partizanatelor,macar, la nivelul echipei nationale,de indepartare a coruptilor Becalihoti si a acolitilor acestora, din conducerea fotbalului (LPS)si media!;La buna revedere, la toamna!;Hai CFR,victorie in SuperCupa!

  Apreciază

 19. Asa, pe surse pe care nu le pot mentiona (si in speranta ca nu citeste Dantesc ca sa nu inceapa un razboi de replici) pot sa va spun ca dosarul e la comanda. A fost de genul „mergeti si luati tot ce gasiti prin birouri (ma refer la acte) si tot vom gasi ceva”. Deocamdata nu exista nimic consistent, clubul a fost purecat de UEFA la vremea respectiva, dar UEFA nu e totuna cu justitia romana folosita ca buzdugan. Ce apare in presa e apa de ploaie si de regula porneste din birourile procuraturii.
  Chestia asta la comanda e cu doua taisuri. Pe de o parte pare in regula pentru ca nu exista ceva ilegal de care sa se poata agata. Pe de alta parte e naspa pentru ca vor scormoni si se vor lega de orice capat de ata pentru ca trebuie sa gaseasca ceva.

  Apreciază

  • Dantesc citeste cu siguranta…si face spume la gura cand afla ca totusi „Cheliosul” si „Scroafa” pot fi nevinovati…. Da-i-ar Dumnezo sanatate si celor de mai sus NUP…. Macar spumele la buschon s-ar intari la nervi…

   Apreciază

  • Is dragute chestiile astea cu „sursele pe care nu le pot mentiona”…. Da’ de ce nu le poti mentiona bre daca toate is oable si adevarul e numa’ unu si evident de partea paszkanelului ?
   Spune mo ca aia de la DIICOT e niste prosti si neste fraieri care au venit de fapt la CFR sa gaseasca daca s-a „batut” tot in casa sau nu …Adicatelea daca bate „X”-ul cu banii din sertar …
   Amu ca de la momentul 2012 (cel mai bun an financiar pentru CFR ever) pana la momentul 2014 anul declararii insolventei banii s-au volatilizat…Asta e ! Pazkanelul e cenusareasa fotbalului romanesc si mujicii astia de la LPF si DIICOT sunt neste „baba Cloanta”
   Io am o dilema ..dar nu o sa o dezvalui… desi ma mananca tare …

   Apreciază

   • Sa nu imi spui ca acum e prima oara cand auzi de asa ceva. E foarte simplu, e vorba de cineva care cunoaste bine situatia de facto, dar nu poate vorbi liber. Si referitor la alea „toate care is oable”, te-ai gandit vreo clipa ca lucrurile pot sa nu fie oable din partea cealalta, a imaculatei noastre justitii? Simplu spus, cineva care poate pune in miscare procuratura e deranjat de AP. CIne si ce il deranjeaza nu stiu si nu vreau sa speculez. Nu e nici primul si nici ultimul caz in care se face „justitie” dupa interese si asta o face atat de periculoasa. Numai in filmele americane exista justitie ca la carte. In viata reala de la noi justitia e un instrument de putere.

    Ca element de absurditate in actiunea DIICOT, s-a ajuns la situatia ca actele contabile sa fie trimise la firma de contabilitate prin curier, desi birourile sunt in aceeasi cladire, dar la etaje diferite. Asta pentru ca justitia cea „oabla” i-a interzis sa ia legatura cu firma de contabilitate din niste motive numai de ea stiute. Adica in traducere libera pentru tine, statul iti cere sa depui periodic acte financiar contabile, dar tot statul te sicaneaza cand vrei sa le depui.

    Ce am scris mai devreme e o informatie adresata in special celor care pot sa citeasca printre randuri. Cine o crede bine, cine nu iarasi bine.

    Apreciază

    • Ma bufneste rasul cand citesc ce invoci pe bune 🙂

     Cand justitia te pune sub control judiciar exista niste reguli si proceduri care trebuie respectate,punct…Amu ca birourile sunt in aceeiasi cladire si actele sunt trimise prin curier e doar pura intamplare ,nu spun ca nu e absurd,dar cum ziceam ,exista reguli si proceduri …

     Cat despre faptul ca e nu stiu cata oara cand pui la indoiala justitia si organele de ancheta ce ar mai fi de spus ?

     O fi cum spui tu numa ca nah ceva exemple care te pot contrazice exista … fratii becalioti , jiji , borcica,bucsaru.adamescu,iancu sau copos s-ar fi jurat cu mana pe biblie ca ei nici usturoi nu au papat nici banii nu i-au deturnat …

     Da vezi tu ? Justitia asta misela si injusta corupta pana in maduva oaselor a spus ca sunt vinovati si in consecinta i-a trimis la zdup…Iar eu tind sa cred totusi ca justitia are dreptate…Dar cum ziceam,poate sursele tale pe care nu le poti dezvalui stiu mai multe si de fapt stiu adevarul iar eu sunt doar unu care pe nedrept il detesta pe paszkanel…:)))

     L.E. Sa stii ca ai dreptate ! Si eu azi am auzit ca cei de la DIICOT i-au prins cu matza in sac pe astia de la CFR doar cu o singura chestie…N-au batut in casa nici macar un sfert din biletele vandute la meciuri si „Z-turile” nu bat cu incasarile !!!!!

     Apreciază

  • Amice, tu esti cel care m-a muscat de „fund” prin comentariul pe care l-ai facut, nu eu:

   „(si in speranta ca nu citeste Dantesc ca sa nu inceapa un razboi de replici)”…

   Asa ca nu stiu care e ignorantul dintre noi doi… Ai provocat stiind ca am sa iti raspund… Iar „sursele tale” sunt apa de ploaie ca si argumentatia ta, dar nah… Cum sa musti tu mana care te hraneste? (chiar si ideolgic vorbind)

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.