Scapi de dracu, dai de tac-su


Nici nu ne-am revenit complet după seara de vis în care l-am năucit pe antrenorul irlandez din Scoţia şi dăm deja de unul scoţian din CASA Liga 1. Iar mintea ne stă la cum să-l facem praf marţi pe altul ceh.

Vom ajunge să fim obligaţi să ne facem două trupe şi noi, fanii, una pentru campionat, alta pentru CL, că e prea epuizant să ţinem pasul cu acest ritm diavolesc. Am avut 12 partide întro lună de zile, urmează alte 5 până la sfârşitul lunii august, voi ajunge să mă bucur că urmează meciurile naţionalei, o întrerupere  a competiţiilor de club ce mă enerva cumplit până acum.

Poate ar fi momentul ca DP să aplice principiul rotaţiei şi în cazul propriei persoane, să-l bage la înaintare pe Minteuan pentru partida…

Sepsi OSK – CFR Cluj, ce se va disputa sâmbătă, 17 august 2019, ora 21.00, Stadionul „Municipal” din Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 6-a din CASA Liga 1, …

… care i-a dovedit pe covăsneni cu trei din trei în nici 10 zile. Ceea ce l-a făcut pe DP să exclame că „a fost ceva incredibil când s-au câștigat trei meciuri împotriva lor, într-o săptămână. Este ceva ce se întâmplă foarte rar”. În paranteză spus, Sepsi va schimba sigur dirijorul din faţa băncii de rezervă, de musai, deoarece principalul  Csaba László a văzut cartonaşul roşu pe motiv de bucurie exagerată la finalul întâlnirii de la Craiova şi este în stare de suspendare.

Am zis şi eu doar aşa de o rotaţie DP – Alin ca să am motiv să vă aduc aminte că şi în primăvară, întro perioadă scurtă, aglomerată şi încordată, am rezistat presiunii şi am obţinut patru victorii împotriva celor de la Sepsi. Dan Petrescu este prea călit ca să nu poată căra de unul singur raniţa cu bastonul de mareşal pe întreg traseul. Deocamdată, şi echipa a doua trebuie să continue să ducă de una singură campionatul, cel puţin pentru următoarele două meciuri, chit că adversarele par mult-mult mai dificile faţă de cele de până acum. Din septembrie, nu se ştie, poate se vor inversa rolurile, prima echipă să înfrunte Craiova, Mediaşul, FCSB şi Viitorul, iar a doua să ţină pasul la victorii cu prima împotriva lui Liverpool, Ajax şi Internazionale.

Probabil, consumul nervos, bucuria şi descătuşarea au fost la un nivel la fel de mare şi în cazul jucătorilor din lot care nu au evoluat pe gazonul din Celtic Park. Ne încredem că DP are leacul pentru a-i scoate din starea de euforie şi a-i aduce la una de concentrare maximă pentru meciul de mâine. Din păcate, DP a declarat că Pereira şi Petrila sunt indisponibili, lotul doi fiind astfel uşor subţiat. Dacă Petrila va fi înlocuit pe foaia de joc de o altă rezervă U21, probabil Ispas, absenţa lui Pereira va necesita un european menajat în minus, dacă nu cumva se va apela la un ex-fotbalist care nici nu se ştie pe unde umblă. 🙂 Ori, dacă e sigură revenirea lui Culio pentru dubla cu Slavia, este posibil ca Luis Aurelio să-şi reia locul ca rezervă a lui Itu.

„Cred că ar fi fost mai bine ca acest meci de campionat să nu se joace. Se simte o stare de oboseală la toți jucătorii. Cu o echipă ca Sepsi, pe terenul lor va fi foarte greu, ei sunt clar favoriți.” – Dan Petrescu

Sepsi nu a învins niciodată CFR-ul, ca atare meciul de sâmbătă poate fi un punct de răscruce, mai ales că echipa noastră este întro formă foarte bună. Trupa clujeană este de învins, încrederea nostră este în creştere, simt că jucătorii sunt tot mai motivaţi. Ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna şi credem că vom putea obţine cele trei puncte. Clujul a folosit o echipă diferită în meciul precedent de campionat faţă de cea care a evoluat împotriva lui Celtic. Meciul de marţi în CL împotriva lui Slavia Praga este mult mai important pentru clujeni decât cel împotriva noastră, probabil că vor utiliza din nou garnitura a doua. Aceşti jucători nu trebuie desconsideraţi, au înscris câte 4 goluri în deplasările precedente. Dimpotrivă, aceşti jucători sunt mult mai periculoşi, deoarece vor întotdeauna să profite de şansă şi dau randament maxim ca să dovedească  că merită mai mult.” – Ilyés Róbert

Sepsi OSK: Fejér - Dimitrov, Barisic, Tincu, Konongo - Vașvari - Gál-Andrezly, I. Fülöp, D. Flores, N. Carnat - Dumiter

Rezerve: Karanovic, Kilyen, Velev, Fl. Ștefan, Bouhenna, Moldovan

Accidentat: Niczuly

Suspendat: Csaba László  (antrenor principal)
CFR Cluj: Vâtcă – Butean, Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu, Hoban, Sylla – Costache, Ţucudean, Păun.

Rezerve: A. Rus, Burcă, Susic, Luis Aurelio, Ispas, Mailat, Rondon.

Accidentaţi: Pereira, Petrila

HAI CFR!!!

(Imagine reprezentativă: facebook/Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page)

272 de comentarii

  1. In afara de arbitrajul slab sau mai bine zis execrabil al lui pisti kovaci nu s-a vazut mare lucru in meciul asta. Baietii au vrut dar n-au putut. Au fost cu gandul la slavia.
    Nu-i bai. Suntem primii oricum.
    Ne vedem marti mai puternici !!!!
    Hai CFR!!!!

    Apreciază

    • Baietii care au jucat la Sepsi n-aveau cum sa se gandeasca la Slavia. Nu ei… Eventual Paun ca rezerva ce si intra, Rondon, Luis Aurelio si cam atat…

      Apreciază

  2. Chiar daca nu am castigata aseara, meciul a fost bun si am fost peste Sepsi, in a doua repriza practic ei neajungand la poarta noastra. Am vazut si triunghiuri de pase si trasee frumoase de joc. Imi place Paun din ce in ce mai mult. Pereira a aratat ce poate si va fi un castig pentru echipa daca va continua pe linia asta. Din pacate Itu si Costache arata cat de inconstanti pot fi si dupa 1-2 meciuri facute bine nu mai joaca nimic alte 3. Speram ca isi revine din accidentare si Jesus , portarul de rezerva si sa nu-l mai vedem pe Vatca prin poarta.
    In timpul meciului ma gandeam ca pentru a grabii transferarea celor 3-4 jucatori doriti de DP poate ar trebui un rezultat negativ. Sau ma rog,un semi esec. Vom vedea. Macar sa prindem ceva peste ceea ce avem acum. Ar fi extraordinar.
    Urmeaza dubla cu Slavia Praga…incep emotiile adevarate. Meciurile din campionat am ajuns sa le privim cu detasare.
    Hai CFR!

    Apreciază

    • Nici eu nu sunt mulţumit de jocul celor doi U21, dar trebuie să avem înţelegere faţă de ei. Inconstanţa este principalul neajuns în cazul majorităţii jucătorilor tineri. De la orice echipă. Ei pot creşte doar „duşi” de jocul celorlalţi nouă coechipieri.
      Din câte ştiu, pe Fernandez nu mai avem cum să-l vedem în acest sezon în competiţiile interne. A fost trecut pe lista depusă la LPF, apoi scos pentru a-i face loc lui Butean. Iar un jucător scos de pe listă, nu mai poate fi repus decât la finalul sezonului ori în pauza de iarnă, nu-mi amintesc exact. Habar nu am dacă pentru meciurile din cupele europene trebuie să fie înscris şi pe lista LPF ori doar să aibă contract cu clubul.

      Apreciază

  3. Daca Jesus a fost scos de pe lista Lpf-ului probabil ca i se va rezilia si contractul sau ma rog,are o accidentare de lunga durata. Probabil prima varianta, fiind un portar adus de altii nu de Mara & Co. Dar in situatia asta ar trebuia adus un portar care sa-l poata inlocui pe Arla cu succes,in cazul unei accidentari de exemplu.
    Probabil ca dupa dubla cu Slavia vor stii exact si cei care conduc clubul pe ce venituri se pot baza si ce jucatori pot fi adusi, pe ce sume si ce salarii.

    Apreciază

  4. Chiar nu exista cineva care sa se ocupe de imaginea clubului? Cineva care sa-l mai traga de maneca pe Dan Petrescu ? Deja a3-a ora critica UEFA, nu e treaba lui sa atace UEFA,suntem pe locu 31 in clasamentul coeficientilor trebuie sa acceptam situatia, la ora asta atat meritam, devine ridicol Dan Petrescu cu vaicarelile astea, maine poimaine o sa vrea direct in grupe si cap de serie, ar trebui conducerea sa-i atraga atentia, vad ca insista cu discursu asta si nu are deloc dreptate, uitati-va la cehi, ei au coeficient foarte bun si nu s-au plans nicaieri, Salzburg uite ca e direct in grupe,Slavia Praga uite ca joaca un singur tur preliminar.E foarte bun sistemu asa cum e vrei direct in grupe aduni puncte 3 ani consecutiv , te califici in grupe in fiecare an, daca nu reusim asta inseamna ca atat meritam.

    Apreciază

  5. Daca meciul de aseara ar fi un punct de referinta pt”selectionata”de Ch.Legaue,s-ar califica,doar pt.maxim o repriza:Paun,Pereira,Hoban si Muresan;ceilalti mai au mult de muncit!

    Apreciază

  6. Eu inca nu pricep cum dupa aproape 2 ani de management al lui DP la club unii suporteri nu inteleg ca ce zice el in conferintele de presa are un scop foarte exact si nu sunt doar vorbe aruncate in vant. El apare la toate conferintele de presa si ii lauda pe adversari de parca sunt ceva semi-zei, ii scoate cei mai periculosi din lume si pe noi ca echipa cu sansa a doua. Cand pierdem, tot timpul de vina sunt conditiile meteo, arbitrul, potrivnicia UEFA, etc., niciodata echipa. Este o tactica extrem de bine pusa la punct, copiata aproape expresie cu expresie de la Jose Murinho si are scopul de a nu pune presiune pe echipa ci a pune presiunea direct pe adversar. Cand ii ridica pe FCSB ( aka Steaua) in slavi o face pentru ca stie ca asa redirectioneaza presiunea cvasi-constanta pusa de presa asupra noastra pe ei. Si tactica asta a mers in toate sezoanele de cand e el anternor.

    In alta ordine de idei, are si Petrescu dreptatea lui cand zice despre UEFA, chiar si ignorand strategiile lui de comunicare. Nu sunt 100% de accord cu ce a zis, pentru ca trebuie sa mai existe si alte echipe decat echipele campioane in CL, dar deja ce se intampla la UEFA e cam de rasul curcilor. Practic de frica asa zisei „Superligi a cluburilor mari” UEFA pare sa se faca pres in fata cerintelor din toate marile campionate ale Europei. Ce dracu cauta Atalanta, RB Leipzig sau Lille direct in grupele Ligii Campionilor? Atalanta nu a vazut Europa de 20 de ani pana acum 2-3 ani iar Ajax joaca in preliminarii!? Este absurd si se face doar de dragul banilor, nu de dragul „fotbalului” sau al altor considerente la care se gandesc altii!

    Apreciat de 3 persoane

      • Sincer de era alt antrenor ma intrebam acelasi lucru. Dar cu DP singurul motiv e ca Hoban se pregateste mai bine.Asa spuneam si de Bordeianu la inceput…la ce a fost adus, de ce nu joaca etc. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

        • Vis a vis de champions league eu cred ca parțial DP are dreptate cu atâtea tururi preliminare. Eliminarea participantelor de pe locurile 2,3 sau 4 din champions ar duce la cel mult 2 tururi iar pt noi ar fi relativ mai bine. 4 tururi de mult ca nu avem coeficienți e adevărat și e normal sa muncim sa ajungem în grupe, nu direct. Dar nu au ce cauta acolo echipa necampioane.

          Apreciază

          • Bine scoatem echipele necampioane, dar atunci se duc si 80% din banii CL – pentru ca vorba aia, banii ii dau pietele mari TV.Si daca banii garantati se reduc la 1 mil de euro pt 6 meciuri atunci luma e va plinge ca tata competitia nu e suficient de atractiva, pt ca echipele tari de pe locul 2-3-4 Dinc ampionatele mari vor juca intr-o EL foarte atractiva. Hai sa nu mai facem scenarii din astea de cautat vinovati – toata piata muncii din fotbal s-a schimbat odata cu schimbarea dreptului de munca in UE. Ceea ce are dreotul si nea Costica are dreptul si fotbalistul si nu il mai poti lega de glie. Iar ca suporter al CFRului cu o istorie moderna plina de stranieri o pozitie din asta a la Hagi ar fi ipocrita.

            Apreciat de 1 persoană

  7. Ce rezultate a avut Ajax in afara de sezonu trecut? a mai jucat finala Europa League in 2017 dar in 3 ani din 5 nu a trecut de preliminarii, asa si noi am facut 10 puncte in grupele Champions League odata si Apoel Nicosia au ajuns odata in sferturi in Champions League, poti sa ai un sezon foarte bun dar daca vrem direct in grupe trebuie sa fim constanti, reusesti o performanta intr-un an sa zicem in urmatori 2 ani reusesti niste rezultate bunicele, cel mai important ar fi sa fim in grupe in fiecare an, jucand 3 ani la rand in grupe macar intr-un an prinzi saisprezecimi sau chiar optimi in europa league, uite ex Dinamo Zagbreb au mers in fiecare an in grupe Europa League sau Champions League, acuma sunt capi de serie, uite Slavia Praga, uite Salzburg, uite chiar si Apoel Nicosia , asta inseamna sa fii in fiecare an in grupe in cupele europene , ganditi-va cum era pana prin 2015 cand cine erau eliminati din primele 2 tururi preliminare in Champions League plecau acasa.

    Apreciat de 1 persoană

    • Doar odata in 10 ani nu a intrat Ajax in grupe si doar de doua ori au ratat primavara europeana. Celtic la fel, de vreo 10 ani a participat an de an in Europa si de obicei au si trecut de grupe. Echipele astea n-au ce sa caute cu a noastra, la gramada, batandu-se pentru un loc in Champions League in timp ce echipa de pe locul 4 din Italia, Anglia sau Germania intra direct in grupe chiar daca n-a mai jucat acolo niciodata in existenta sa!

      Apreciat de 4 persoane

  8. Coeficientu UEFA e cel care decide, mergand pe logica asta ce a cautat Vasluiu in preliminarii Champions League o echipa care a terminat pe locu 2 campionatu Romaniei o singura data si a ajuns tot o singura data in grupele Europa League cand aveam coeficient bun? Si atunci era nedrepta UEFA cand Vasluiu sau FCSB mergeau in Champions League de pe locu 2 si aveau de jucat 2 tururi preliminare., Scotia e undeva pe la locu 25 la coeficienti , Olanda e pe locu 15 la limita daca se oprea Ajaxu in optimi ar fi cazut si ei pe locu 18-19( celelalte echipe din Olanda respectiv Scotia nu au mai trecut de preliminarii cu anii, Rangers a esuat in preliminarii cam ca si noi anu trecut. De am ajunge fotbalu romanesc cu coeficientu macar pe locu 13 ar fi foarte bine , campioana ar juca un singur tur prelimar practic ar avea asifgurate macar grupele europa league, de am avea candva pozitia cehilor la coeficienti ar fi minunat.

    Apreciat de 1 persoană

    • Sistemul de coeficienti a fost aspru criticat de presa din tarile vestice de mai multe ori si pe buna dreptate. Sistemul este facut sa favorizeze echipele mari care calca stramb si sa le asigura prezenta vesnica ca si capi de serie, problema care oricum au rezolvat-o prin extinderea numarului de locuri grantate in CL in campionatele mari la 4. Ca sa vezi cat de cretin este acest sistem, si cat de mult se „bazeaza” UEFA pe EL, echipa cu cel mai mare coeficient din Europa, Real Madrid, este in urna a doua a CL, impreuna cu Atetico Madrid (locul 4 dupa coeficient) si Zenit St. Petersburg cu Chelsea sunt in urna 1. Acolo de ce nu se mai aplica coeficientul asta asa de indubitabil? N-o fi din cauza ca ratingul la tembelizor creste cand se bate Real Madrid cu Chelsea, si nu cand i-o da RM la Astana cu 11 la 0?

      Apreciat de 1 persoană

  9. Oricum de ani de zile cand jucau in preliminarii locu 4 din campionatele puternice intrau in grupe, jucaun singur tur preliminar si se calificau de fiecare data 10 ani consecutiv nu a trecut nimeni de arsenal , liverpool, city in preliminarii, chiar si pe traseu non-campioanelor locu 2 din cehia prinde un tur prelimar cu dinamo kiev si un al doilea tur cu lyon sa zicem care sunt echipe mai abordabile cat de cat decat sa pice cu city si sa aiba sanse aproape 0, referitor la chestiunea cealalta nu e prea mare deosebirea nu o sa pice niciodata Real Madrid sau Atletico in urna 3 nu mai e urna 1 ca e urna 2 cam tot pe acolo esti. Noua ne trebuie puncte la coeficient oricum ar fi , este mult de munca sa ne putem imbunatati coeficientu.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Si cu tot cu greselile lui Birsan fcsb o musca de la Poli Iasi. 🙂 Dar sa fim corecti au jucat cu rezervele rezervelor alde Adi Popa Pintilii Roman si Gnohere… 🙂 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  11. CL in formatul actual aduce bani. Gica de la vârsta de 18 ani i s-a adresat toată lumea cu Maradona din Carpați apoi cu Rege. Despre cariera lui de antrenor pre Viitorul se poate spune Nula. De unde vin banii din CL?! Drepturi TV, Bilete, Sponsori…Adica din Vest, nu-ti convine nu participa. Noi suntem mici, vrem sa stam la masa bogaților?! Exista 3 locuri cu care ne luptam cu alte echipe minions majoritatea din est, evident fără rusi, care-s acolo deja. Forta CFR!

    Apreciat de 2 persoane

    • Exact, CL e o fabrică de bani. Și în jurul banilor se învârte și mingea. Nici DP nu s-a dus în China să facă artă pentru artă. Bine că s-a întors și pentru ceva faimă. Așa că trebuie să fim tari și să urcăm singuri la strugurii dulci.

      Apreciat de 1 persoană

  12. Am finalizat notarea (de după meciul cu Sepsi), am prelucrat 14 seturi. DP a luat 6.9, echipa ceva mai puţin (6.1). Păun este -din nou- cel mai bun (7.5, singura notă peste 7), iar Vîtcă a luat doar 4.9 (singura notă sub 5). Muri este singurul „integralist” în cele 6 etape de campionat, iar Păun are o medie nesperat de bună (7.9) în cele 5 meciuri în care a jucat. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Pai Paun a dat sau creat jumate din golurile marcate pana acum asa ca mi se pare normal in plus se implica in joc si nu mai intra cu mingea in primul adversar incercand sa dribleze prin el 🙂 🙂

      Apreciază

      • Cred ca Aditza joaca altceva in zilele astea. Parca e inter sau al-2-lea varf. Asa imi face mie impresia. In pozitia asta parca isis da drumul la creativitate, inventeaza, vede, trage la poarta. E altfel fata de jocul in banda unde posibilitatile erau doar 2 – dribbling in adversar sau scapat mingea in aut.
        Oricum, bravo lui.
        No, amu tata lumea pe stadion.

        Apreciază

        • Mie, sa-mi fie cu iertare pentru ca toata lumea il lauda ca intr-adevar a jucat bine, dar mi se pare ca Adita s-a ingrasat taree de tot in ultima vreme. Si nu e bine pe termen lung

          Apreciază

          • Ohooo, sa ma vezi pe mine ce m-am ingrasat…e drept ca io nu joc fotbal dar nici la mine nu e bi e pe trrme lung.
            Sanatosi sa fim ca i-om bate la Praga.

            Apreciază

  13. Pfuai ce mentalitate de colonizat… „Aia dau banii, deci noi trebuie sa ne facem preș”. Aiurea. Banii din bilete? Nu intra nimic în conturile FIFA. Sponsorizări? Sponsorul principal e din Est nu din Vest. Gazprom. Pepsi și Heineken sponsorizează CL ca sa aibă vânzări în Anglia, Spania, Franța și Germania? Oare nu vând și aici? O parte din banii cu care sponsorizează CL nu vin și din vânzările către săracii din Est? Povestește unu’ aici despre cat e de cool sistemul cu coeficienți. Brighton termina pe locul 4 și merge direct în grupe cu coeficient 0. CFR-ul poate sa răstoarne munții în următorii 3 ani și tot degeaba. Tot trebuie sa joace tururi preliminare.

    Apreciat de 4 persoane

    • Dacă si-ar face ei SuperLiga aia la care visează, sponsorii ar plăti mult mai puțin. Evident din moment ce expunerea ar fi mai mica. S-ar uita cineva din Cluj la un Barca vs. City dacă la aceeași ora se joaca un CFR vs. Fenerbahce?

      Apreciat de 1 persoană

      • Vrajeala aia cu Super Liga o folosesc de fiecare data cand UEFA incearca sa le dea voie si la astia mai mici acolo. Nici eu nu cred c-o sa faca ei nici o liga in veci. In primul rand nu-i chiar asa de simplu sa aduci 100 de cluburi la un accord comun. Din Super Liga o sa faca parte AC Milan, dar Manchester City sau Ajax? Milanul vrea ca e „mare club” dar nu mai sunt in stare de 5 ani sa mai joace in UCL. In al doilea rand fotbalul e despre volum, conteaza cati oameni se uita. O super liga nu doar c-o sa-i enerveze pe mai toti fanii din est dar o sa-i enerveze si pe unii din vest care o sa creada ca echipele lor trebuiau lasate sa intre pe nu stiu ce criterii.

        Apreciază

        • Ăsta a fost reversul sistemului gândit de ei. Au dat patru locuri garantate italienilor, în speranța că una din Milan, Lazio, Roma, Fiorentina, cu trecut mai mult sau mai puțin glorios intră în primele patru. Ei bine a intrat Atalanta, cu zero istorie europeană. Acum să nu-mi spuneți că un Atalanta-Barcelona sună mai tentant pentru TV decât un CFR-Barcelona. Facem pariu, că dacă intrăm în grupe scoatem mai multe puncte ca cei din Bergamo?

          Apreciază

      • Si prin SUA au incercat unii sa faca alternative la NFL si nu s-a ales nimic de ele. Nu are sorti de izbanda nici proiectul asta cu SuperLiga… 🙂

        Apreciază

      • M-as uita clar la CFR-Fenerbahce si la alte meciuri cu echipe din acestea din Estul Europei.

        De fapt sunt chiar plictisit deja de Barcelona si de aceleasi echipe (mai ales locul 4 ca Valencia sau Getafe)

        Apreciază

    • Dacă după 38 de meciuri Brighton termină pe 4, atunci merită să intre în grupe (cine a jucat Supercupa Europei?). Iar dacă noi răsturnăm munții o să ajungem acolo deasemenea. Sunt cam multe tururi preliminare de data asta, e drept, dar acum mai e și o parte bună. Pentru dubla cu cehii, cel mai mare avantaj de partea noastră e că am jucat aceste 6 meciuri preliminare la intensitate ridicată. Și mașinăria noastră e tot mai unsă. De la meci la meci am jucat mai bine. Să sperăm că putem păstra ascensiunea. Cea mai mare problemă, în opinia mea, e concentrarea. După meciul cu Celtic băieților le va fi greu să fie mental la nivelul cel mai bun. Să sperăm că i-a mușcat bursucul de cur în fiecare zi.

      Apreciat de 1 persoană

      • Aici intervine DP. Trebuie sa ii tina montati. Sa vedem pe cine va trimite in teren in locul lui Culio…acolo se poate face diferenta intre un rezultat bun si unul excelent. Eu sunt convins ca nu pierdem maine dar mi-as dori sa luam, pe cat posibil, o optiune serioasa pentru calificare. Cred ca se poate. 🙂 Si da de acord faptul ca am jucat deja 6 meciuri europene destul de serioase e un plus considerabil. Ei pana acum au jcuat doar in campionat si nu au fost intrebuintati serios.Trebuie neaparat sa intervenim rapid cand ei au culoar de sut de la distanta…acolo am avut probleme.Asta,pressing si atentie/concentrare si va fi bine din nou. 🙂

        Apreciază

      • Este extem de important ca în acest sezon să câştigăm competiţia. Deţinătoarea trofeului are loc asigurat în grupe pentru sezonul următor. În cazul puţin probabil că vom pierde finala, situaţia noastră va fi mult mai nasoală decât a lui Ajax: vom începe şi la anul în primul tur preliminar, fără a fi cap de serie.

        Apreciază

  14. Nu m.am gandit pana acum la asta, si nu a fost cazul cu niciun antrenor trecut pe la C.F.R. ( cu tot respectul nici macar Andone) dar cred ca Dan Petrescu ar fi perfect pentru C.F.R. pe tipul Ferguson la MANUTD.La cata pasiune si foame de fotbal are omul asta…ar fi perfect.Chiar daca e greu de blindat DP la CFR, daca clubul dispune de bani ar fi o investitie ft ft buna.

    Apreciat de 1 persoană

    • N-are el statornicia antrenorilor legendari din Vest. Orice proiect i s-ar propune, tot va fi tentant la un moment dat să plece 6 luni-1 an la arabi sau chinezi ca să-i tundă de bani. În perioada de opt luni între plecarea și întoarcerea la CFR a băgat în conturi vreo 4-5 milioane, cum am putea noi concura cu așa ceva? Cu CV-ul lui va avea oferte de genul acesta de câteva ori pe an, ori în lumea antrenorilor disperarea chinezilor și arabilor sunt sinonime cu bani găsiți pe jos.

      Apreciat de 1 persoană

      • Daca treaba e serioasa pui la punct un contract beton, cel putin 10-12 mil Eur clauza.Probabil si lui i.ar place sa faca istorie.Cred ca s-a atasat pana acum de CFR, adica sa iei 3 titluri consecutive ( sper) cu acelasi club…iti intra la corazon.

        Apreciază

  15. Eu efectiv nu inteleg cu dracu ajunge un jucator ca Budescu la Astra, in conditiile in care cei de acolo i-au pierdut pe Butean si pe Cestor din cauza neplatii salariilor iar Budescu vine direct din Arabia Saudita unde a mers pentru bani. E un super transfer, pe cat de inexplicabil pe atat de spectaculos, reusit de Astra! Chiar daca nu este prea placut printre ceferisti, va garantez ca Budescu le rezolva la astrali intre 5 si 10 mecuri de unul singur anul asta! Ma tot intreb cum dracu a ajuns la ei…

    Apreciază

    • Nu este vorba de club aici, este vorba de jucatori de astia limitati mental cum sunt Alibec, Budescu etc, care atat stiu. Ei sunt niste oameni mici carora le este bine doar unde se simt ei confortabil …adica la Astra (frigideru plin de sarmale, banii vin, apropierea de Bucuresti si un club la care nu au concurenta …se complac asa intr-o mocirla cum e la Astra si nu sunt capabili sa faca saltul la un club mai mare).

      Da-l dracu pe Budescu, prefer oricand 2 de Bordeianu in locul lui.

      Hai sa facem azi atmosfera frumoasa si sa speram intr-un rezultat bun ! HAI CFRRRRRRR !!!

      Apreciat de 5 persoane

  16. Mult zgomot pentru nimic,sa vorbesti de niste jucatori ai altor echipe,cand tu joci deseara un joc capital pentru istoria acestui club.
    Probabil ca destule din planurile dirigentilor acestui club,sunt legate de aceasta dubla.
    Indiferent de scor(cu exceptia unei catastrofe) mansa retur este decisiva.La fel ,nu poti spune ca vreun scor iti garanteaza dupa mansa tur,calificarea inaintea returului.
    Important va fi sa reusim sa jucam partitura si planul prescris de antrenor.Astfel in retur mergi cu increderea data de acest joc.Dar cum istoria recenta ne-a aratat,orice scor este de calificare,daca esti in zodia norocoasa si lupti pana la sacrificiu.
    Baietii sunt convins ca sunt supermotivati.Deasemenea publicul va fi la inaltime si va da jucatorilor puterea necesara acestei inclestari.
    Hai CFR du-ne spre victorie!

    Apreciază

  17. Sper ca DP i-a citit exact pe cehi.Era la anul 2009 grupele EL si meci la Praga cu Sparta.Am ramas surprins ca o data cu inceputul jocului,am incercat sa atacam.Asa a durat vreo 15′,cand la prima apropiere cehii au deschis scorul si mai apoi au mai inscris o data.
    Si-n retur ne-au batut(nedrept pe undeva) ,ceea ce ma obliga sa ma gandesc de doua ori la cehi.Iar acum cu asocierea cu chinezii ,au alta anvergura.

    Apreciază

    • De acord. Pe vremea aia eram rapusi si in amicale de echipele de origine slava, cu pressingul lor care nu ne era deloc pe plac. Cum nu i-a placut marelui Cadu pressingul cerut de cehul Uhrin cand l-a parat lui AP ca-i pune sa fuga tot meciul. Ma astept la pressing din partea slavilor in seara asta. Vor juca ce am jucat noi pe Celtic Park. Dar sunt convins ca si DP se asteapta la asta si-i asteapta cu ceva dupa cotitura pe cehi.

      Apreciază

  18. Din pacate ajungem in fata celui mai important moment al calificarilor cu 2 accidentati extrem de importanti in angrenajul echipei, Culio si Vinicius. Probabil varsta isi arata coltii si vor fi tot mai dese momentele astea. Acum e timpul sa-i vedem la lucru si pe Aurelio si Cestor in meciuri capitale, pana la urma de asta au fost adusi in vara asta.Sa speram ca nu se va simti lipsa lor si vom obtine un rezultat bun astazi.
    Hai CFR! Hai calificare!

    Apreciază

  19. Slavia joaca cu 8 din titularii care au jucat acum 4 zile, pe 16 august, in campionat.

    Ei nu aceleasi temeri pe care le avem noi, de oboseala. Singurii schimbati sunt atacantul central, mijlocasul central Husbauer (care are o varsta) si fundasul stanga.

    In rest, 8 sunt aceiasi: fundasul dreapta Coufal, fundasii centrali, mijlocasul defensiv Soucek care apare si la finalizare la faze fixe, linia de 3 din spatele varfului: Masopust, Nicusor Stanciu si Olyainka.

    https://www.transfermarkt.com/sk-slavia-prag/startseite/verein/62/saison_id/2019

    Poate ii prindem obositi.

    Apreciază

  20. Nu va luati dupa prima repriza, totul face parte din tactica lui DP – ii face sa creada ca suntem slabi, iesiti din forma, cehii se relaxeaza dupa pauza si noi – pac, pac – le dam 3 boabe, no stress 🙂

    Apreciază

    • Suntem dominati total din pacate, nu degeaba au ajuns in sferturile EL acum 4 luni. Noi am ratat singura sansa avuta si ei imediat au inscris dupa o faza fixa,un sut cu latul ce putea fi scos de ai nostri.
      Vedem dupa pauza ce va fi,dar…..

      Apreciază

  21. Din nou gol norocos. Mda…nu ma asteptam sa fim atat de moi si fricosi. Chiar nu avem de ce ne teme.In fine…vedem ce va fi. Hai CFR! 🙂

    Apreciază

  22. Nota buna pentru repriza secunda, dar nu stiu daca oaspetii au lasat-o mai moale sau ne-am trezit noi. Pacat, dupa ocazii meritam cel putin egal. Bravo baieti! Data viitoare va fi mai bine!

    Apreciază

    • Nici nu ai ce note mari sa dai dupa o astfel de prestatie. Normal nici unul dintre mijlocasii Bordeianu, Luis si Djokovici nu poate sa primeasca peste 5 din moment ce nu au fost in stare sa dea cateva pase. La un moment dat noi aveam in jur de 50 de pase legate, iar ei aveau vreo 250. Cei 3 mai sus mentionati, au lasat si gauri acolo de ajungeau prea usor cehii la poarta noastra. Bordeianu si Luis mai strangeau, dar Djokovici cred ca merita 2 pentru ce spatii lasa. De aia ramanea Cestor 1 la 1.

      Si Deac cu Omrani sunt la fel de vinovati pentru ca nu am fost in stare sa facem 2-3 pase consecutive. Singurul care mi s-a parut mai bun si merita o nota mai mare de 6 este Rondon, care a intrat si imediat a creat cateva actiuni. Arla a iesit bine pe centrari, a dat siguranta la inceputul meciului, la gol poate a gresit, dar nu mi se pare o interventie asa usoara pentru un portar pe cat spun cei de la emisiunea de pe Look

      Apreciază

  23. adversar bun, noi tematori si cu limite, prost executant de 11m, bine ca i-a iesit la glasgow. mai avem un meci, sperante mici insa e sansa lor. asta e, ne-am aratat limitele. hai CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  24. Ffan nu stiu daca ne-am aratat limitele sau nu. Cehii nu au avut ocazii clare de a marca deci sa nu ii laudam prea mult. 🙂 0-1, 1-1 tot cam pe acolo e. Trebuie sa marcam in deplasare…asta este.

    Apreciază

  25. din pacate se vede ca suntem intrusi la „masa bogatilor”. ne jucam sansa si saptamana viitoare, sunt convins. eu sunt super multumit ca am ajuns in grupele EL insa trebuie adusi jucatori mai buni. cum zicea kiruj, acum putem sa-l injuram pe omrani, ne-a rezolvat alte meciuri. ca suntem limitati se vede din faptul ca nu avem om bun care sa execute loviturile libere si 11m. sansele sunt mici insa e ultimul tren de CL pt multi din jucatorii nostri. eu raman la parerea ca ne-am aratat limitele.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.