Breaking news [sondaj Da/Nu]


Cred că nu e nevoie de foarte multe explicaţii pentru „actualitatea”/„necesitatea” unui nou sondaj, în condiţiile în care, în mai puţin de 24 ore, am fost bombardaţi din toate direcţiile mediatice (şi nu numai) de informaţii/zvonuri absolut surprinzătoare, unele de-a dreptul şocante.

Deoarece „antepronunţarea” este o metodă urâtă în toate domeniile, n-o s-o folosesc nici eu. Poate vom analiza împreună rezultatele sondajului, mâine seara, şi vom comenta.

Sondajul se compune din 10 întrebări (nu le mai repet aici, intrați pe link) şi se va opri mâine pe la ora 21.00.

Este un sondaj de opinie de tip „Da/Nu”. Încercaţi să daţi răspunsurile pe care le consideraţi corecte din punctul vostru de vedere, indiferent ce înţelegeţi prin întrebarea pusă… 🙂

Nu lungesc discuţia. Vă doresc în primul rând sănătate şi „realizări” în toate domeniile, şi daţi drumul, băieţi, la „muncă”! 🙂

Pentru a intra în sondaj daţi click aici sau accesaţi „link04” după ce intraţi în meniul „sondajele lui kiruj” (în partea de sus a meniului principal)!!!

HAI CFR!!!

76 de comentarii

  1. „Obiectivul pentru primul sezon va fi acela de a construi o echipă competitivă și de a ne califica în play-off. Nu vrem să ne grăbim, vrem să construim pas cu pas. Nici dacă-l aduci pe Mourinho și mulți jucători nu ai garanția performanței de la început. Apoi, din anul al doilea obiectivul va fi clar titlul. ” – Mara
    Sper că declaraţia de mai sus e doar pentru derutarea adversarilor (IQ a scris că nu există alt obiectiv acceptabil pentru următorul sezon decât titlul), altfel nu înţeleg. N-a fost nevoie de Mourinho în sezonul recent încheiat ca CFR să poată lua titlul, dacă s-ar fi vrut cu adevărat. Asta în condiţiile în care a existat penalizarea de 6 puncte, iar 6 dintre jucătorii de bază au venit la începutul campionatului ori pe parcursul lui.

    Apreciază

  2. Hehe, hai sa vedem ce se intimpla. Acum au iesit bocitoarele lui Miriuta, dar in lumea antrenorilor se intimpla si la case mai mari. Heynckes a trebuit sa plece de la Real Madrid dupa ce a cistigat „decit” Liga Campionilor in acel an. Tuchel a trebuit sa plece de la Dortmund desi simbata a luat Cupa si echipa este in CL – asta cu un lot aflat in reconstructie. Asta este viata antrenorilor, trebuie sa isi asume asemenea situatii cind isi aleg meseria. Nu cred ca episoadele CFR i-au daunat lui Miriuta, mai ales ca ultimul desant vine dupa un episod nu foarte de succes la Cottbus. La nivelul fotbalului din Romania si Ungaria profesional el este din nou pe val pentru orice echipa medie. In ceea ce priveste restul schimbarilor, e posibil ca cei care chiar voiau sa il vada pe AP plecat sa aiba satisfactie – nu stim ce clauze s-au activat automat odata cu iesirea din insolventa dar e clar ca este fie o schimbare de regim (daca AP s-a retras) fie una de generatii (daca AP ramine dar epoca lui IM se incheie). Despre persoanele vehiculate, nu ar fic azul sa le stigmatizam a priori – si Andone a venit ca antrenor dinamovist, de exemplu. Ceea ce putem spune acum este ca Gica Popescu esuat in diverse afaceri cauta o intrare in fotbal, mai ales ca mtarea cu federatia nu i-a iesit. Sansa este sa faca ceva serios, riscul este ca numele lui sa fie tratat la federatie extrem de politic. Dan Petrescu este un antrenor ajuns in ultimii ani in lumea a treia a fotbalului – pe bani buni, dar fara sanse de a reveni spre zona „buna”. Nu pot estima cit de proaspat a ramas tactic fata de perioada Urziceni, dar daca doreste o perioada de 1-2 ani ca rampa de relansare, clubul ar putea beneficia de acest lucru. In plus, ar fi unul din putinii antrenori care prin prisma carierei de fotbalist si a modului de comportament de-a lungul carierei si dupa aceea ar avea o autoritate morala asupra celor din jur- jucatori, oficiali federali, presa samd.

    Apreciază

    • Eu nu-l bocesc pe Miri într-atât pe chestii sentimentale cât din motivul că-l consider un antrenor superior lui Dan Petrescu (mai motivat, pe pantă ascendentă profesional). La ora actuală, Dan Petrescu are mult mai mare nevoie de CFR decât CFR de Dan Petrescu. Şi-mi pare că pretenaşii lui, Mara şi Bilaşco, îl ajută pe Bursuc, mai puţin CFR-ul. Dacă venirea lui Dan Petrescu o consider ca fiind o greşeală, numirea lui Gică Popescu ar fi o catastrofă. La care echipă din campionatul nostru s-a dovedit că un preşedinte-mercenar a fost o soluţie benefică pentru club? Cât poate sta un Gică Popescu la un club ca CFR? Să meargă toate unse, nici atunci nu cred că rezistă un an.

      Apreciat de 4 persoane

      • În plus vom avea şi noi un preşedinte „penal”, o posibilă pată pe faţa clubului, care în mod cert va fi exploatat în medii… HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Perfect de acord Caneto,trebuie sa mai adaugam si apropierea si influenta lui Giovanni asupra bursucului si a lui G Popescu

        Apreciază

    • Problema este ca l-ai confirmat pe Miriuta. E ca si cum Real ar spune ca va continua cu Zidane si peste 2 zile anunta ca noul antrenor este Conte. Nu se face asa ceva, modul asta de „management” este total neprofesionist, chiar penibil. Nivelul asta de amatorism ridica mari semne de intrebare privind viitorul clubului. Nu demult nu aveai bani de seminte, acum faci petrecere cu lautari si chemi rapid si niste dansatoare la bara 🙂 Pericolul mare este ca noul patron sa dispara la fel de suspect din afacere, precum a si aparut.

      Apreciază

  3. Cristi, îți împărtășesc în totalitate analiza. Problema care rămâne, totuși, în ecuația „vine Popescu – pleacă I.M.”, este una pur sentimentală și vizează identitatea CFR-istă, spiritul „neaoșismului” ardelenesc, care pentru mulți dintre noi erau reprezentate de Arpi și I.M.

    Apreciază

      • De acord, Kiruj. Sper să rămână totul la nivel de zvonistică. Venirea lui Popescu ar fi similară cu intrarea în ”clubul omeniilor”. Chestie care, cel puțin pentru nasul meu, ar avea un miros de vomă.

        Apreciază

        • Și nu datorită omului Popescu, ci datorată cumetriilor în care-i prins. În plus, Nici eu nu agreez ideea unui fost pușcăriaș care să reprezinte CFR-ul.

          Apreciază

          • Eu as fi mai ingaduitor din acest punct de vedere. Gica Popescu si-a recunoscut de la inceput fapta si a achitat prejudiciul. Logica juridica spune ca atunci cind ti-ai ispasit pedeapsa te-ai reabilitat pentru ca ai platit pentru fapta ta. Asa ca trebuie sa i se acorde omului o noua sansa. Trebuie sa evaluam omul obiectiv, dincolo de unele antipatii regionale – a fost unul din putinii oameni pedepsiti in Romania care si-au acceptat de la inceput pedeapsa si si-au executat-o cu demnitate, fara circ, trucuri, „muncit” la fini, carti „scrise” samd., ba chiar in pofida metodelor de plngere ale cumnatului „regal”. Cred ca asta da dovada de suficient caracter pentru a nu-l respinge.

            Apreciază

            • Cristi, tocmai de aceea am spus că nu omul Popescu mă deranjează, ci „cumetriile” în care a intrat și față de care nu cred că s-a desprins definitiv.

              Apreciază

  4. Cristi, în linii mari ai dreptate (probabil şi în linii mai „mici”…), după o noapte nici mie nu mi se pare foarte naşpa toată zvonistica actuală, dar nu intru în detalii că voi fi acuzat de „manipulare” în timpul sondajului. Cu toate astea, sunt de acord şi cu pasajul referitor la Miri, această demitere (bună, rea, ne va demonstra sondajul!) îl va ajuta în mod cert, s-a creat (deja) un val de simpatie faţă de el (venit chiar dinspre rivale), deci -dincolo de supărarea probabil efemeră- el iese în câştig din acest meci, şi moral, şi profesional. Despre restul vorbim mâine seara… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj, eu am „avantajul” ca nu urmaresc programele TV din Romania iar presa o citesc selectiv. Distanta imi ofera sansa de a nu fi patimas. Din ceea ce vad eu, in clipa de fata exista doar discutii rasuflate respectiv facute public. Ceea ce orice suporter trebuie sa inteleaga este ca etapele incep dar se mai si termina. Fotbalul este un business eminamente capitalist vindut insa sub o latura romantica suporterilor.

      Apreciază

  5. Dupa mine, Dan Petrescu e net superor lui Miriuta, sper sa se vada acest lucru si in jocul echipei si mai ales in rezultatele obtinute . In schimb, o eventuala venire a lui Gica Popescu ar fi o insulta adusa spiritului ceferist, l-am criticat eu de multe ori pe felcer, dar schimbarea lui cu ” fratele ” fecalilor m-ar intrista tare de tot !

    Apreciază

  6. Parerea mea este ca era de stiu ca il vor demite pe Miriuta daca iesim din insolventa. A gestionat foarte prost play off-ul dand impresia ca este depasit de situatie, sa nu mai vorbim de Cupa unde ne-a eliminat o echipa slaba . La Petrescu nu ma asteptam,oricum profesional este net superior lui Miriuta , eu ma gandeam ca va fi readus Conceicao erau anumite zvonuri si despre Trombetta dar luand in considerare situatia lui de antrenor secund al Juventus erau cred doar fabulati. Popescu ca manager ma cam indoiesc nu a reusit nimic convingator ca si conducator, tot ce a trecut prin mana lui a ajuns la faliment, firme, scoala de fotbal . Sa speram ca se vor lua decizi intelepte si se va construi o echipa echilibrata si de valoare.

    Apreciază

    • Exact, BrightSide, foarte bine a anticipat Bela. L-am auzit cu urechile mele pe Mara spunand in emisiunea fotbal european de la gigisport ca la 2 ore (!) dupa aflarea deciziei de iesire din insolventa s-au demarat negocierile cu Dan Petrescu!!!!!!!!

      Apreciază

  7. Jocurile din playoff au aratat unele limite ale lui Miriuta. Schimbarea lui nu e intamplatoare si daca ar trebui sa fie suparat pe cineva, ar trebui sa se uite in oglinda.

    Apreciază

  8. Am inteles ca obiectivul(chiar daca nu recunoscut pe fata) este castigarea titlului.Dar pentru asta iti trebuie nu doar staf tehnic,ci si jucatori.Ori aici cred ca suferim la acest moment,chit ca suntem in toiul campaniei de transferuri.Eu l-as lua pe batranul Texeira care este intradevar jucator de fotbal.Cat mai rezista,asta ramane de vazut.Oricum un jucator de asemenea alura poate da angrenajului incredere si mijloace de exprimare.Alt jucator pe care-l vad este Muniru care sta bine pe picioare,cu forta si in acelasi timp dornic sa revina dupa esecul mioritic.
    Cum am spus eu il pastram pe Miri pentru evolutia din campionatul trecut in conditii in care noi consideram ca ne batem la retrogradare.Pe de alta parte aceasta mutare nu este una de post pe post,ci in acelasi timp este una de imagine care poate sa aduca beneficii pe mai multe planuri.Pentru a putea sa te bati la titlu trebuie sa ai suporterii si spectatorii in tribune alaturi de tine.Noi sezonul trecut am fost doar cu suporterii-n tribuna(iar uneori doar cu aia virusati la greu).Speranta transmisa pe aceste canale poate sa mobilizeze suflarea suporterilor si-n acelasi timp si fluierasul stie ca nu poate sufla ca pe campiile dambovitene.Deci din acest punct de vedere mutarea este de partea sahistilor din spatele ei.

    Apreciat de 1 persoană

    • Chiar daca Teixeira este un jucator cu viziune , eu nu l-as lua. Exact ca si Sapunaru, are o doza mare de miticism deja in sange, sa nu uitam de negocierile in secret cu Gigi..etc. Budescu , Teixeira, Sapunaru, si cel deja transferat la FCSB chiar daca sunt talentati au un caracter indoielnic, gandire de mitic, smecher, cea ce mai mult strica decat ajuta la o echipa ca CFR!

      Apreciază

  9. Inca din perioada desfasurarii play off-ului, spuneam ca, atat anumiti jucatori cat si Miruta, sunt intr-o sesiune de examene si nu este cazul sa se culce pe o ureche.
    Miriuta s-a vazut cu sacii in caruta si acum culege roadele. Era clar ca daca nu reuseste sa confirme ca poate castiga un trofeu, va fi confirmat si apoi executat.
    Schimbarea lui cu Dan Petrescu ma face sceptic. Din cate imi amintesc, atunci cand antrena Urziceniul, tactica lui de baza era mingea lunga pentru Bilasco si devierea acestuia cu capul pentru unul dintre coechipieri. Din acest punct de vedere nu vad un progres fata de jocul lui Miriuta, ba dimpotriva, l-am schimba pe Tanda cu Manda. Ramane de vazut..
    In schimb, inlocuirea lui IM cu Popescu, mi se pare o prostie fara margini. Cum sa schimbi un presedinte loial trup si suflet clubului, care a demonstrqat ca poate sa gestioneze cele mai incalcite probleme in cele mai delicate momente, cu unul care nu a demonstrat nimic si care n-are cum sa ma faca sa cred ca nutreste vre-un sentiment de afectiune fata de CFR?
    Atunci cand va veni momentul ca IM sa traga pe dreapta, in locul lui trebuie pregatit un om cu suflet de CFR-ist, care sa-si dedice toata energia pentru club si nicidecum un personaj oarecare, care nu vrea altceva decat sa-si poleiasca CV-ul.
    Ca sa nu spun ca aceste zvonuri, imi insufla un sentiment de miticizare a clubului pe care nu mi l-as fi dorit niciodata.

    Apreciază

    • Ce prostii vorbesc cand spun ca Popescu nu a demonstrat nimic, cand de fapt a demonstrat, a demonstrat ca este un manager de doi bani..

      Apreciază

  10. Ce ar mai fi de spus ? Ieri tremurați la gândul ca nu se va ridica insolvența azi ați început să aruncați cu pietre in direcția celor care au salvat clubul de la faliment pentru deciziile luate 🙂 Tipic !
    Și se mai spunea pe vremuri ca suporterul ceferist e altfel,e pe naiba !

    Apreciază

    • Sunt foarte bucuros c-am iesit din insolventa, dar asta nu inseamna ca nu pot sa-mi spun, cu sinceritate, opiniile, chiar daca uneori pot fi si eronate.
      In acest caz, legat de IM, sunt convins ca opiniile mele se bazeaza pe argumente logice.

      Apreciază

      • Multa lume il injura pe IM…acum cati din ei au curajul sa recunoasca ca e riscanta schimbarea lui cu popescu sau alt nume fara dram de loialitate pt cfr.

        Apreciază

  11. Piru Ciuruc,ai punctat exact cum imi il percep si eu pe”ratatul”in ale managementului,G.Popescu,care inca traieste din proptelile,smenariile,seva si obladuirea fratilor,BecaliHOTI;ai creionat cel mai corect si fidel situatia de facto subliniind incompetenta olteanului”incumetrit”cu machedonii,care nu are si nici nu va avea vreodata,absolut nimic in comun cu suflarea cfr-ista;poate,doar cu eventualii bani ai clubului;in acest context este o mare gresala sa-l elimini pe singurul personaj-din conducerea clubului,care timp de 15 ani s-a dedicat trup si suflet acestui club(si nu numai,ca doar „azvarlirea”cfr-ului in insolventa,”se datoreaza din cauza” banilor disparuti,sub obladuirea tandemului AP&IM);cat il priveste pe „Bursuc”,eu zic ca am castigat la cap.strategie si tactica,pe langa lovitura de imagine si de reprezentare la nivelul fotbalului romanesc;urmeaza sa ne demonstreze(sau nu)ca este mai valoros,decat predecesorul sau!;cat priveste iesirea clubului din insolventa,faliment,desfintare,bla,bla,raman la parerea ca cel care ne-a produs toate aceste daune,tot el este si cel care a redresat corabia!;va mai amintiti ce spunea Arpike,in urma cu cativa ani(?),aproximativ:”va trebui sa suferim si sa jucam vreo 4-5 ani,chiar si prin ligile inferioare pana ce ne vom restabili echilibrul-financiar- pt. ca CFR-ul sa redevina la pozitia si locul pe care-l merita.”

    Apreciază

        • Bună întrebare… Păcat că n-am băgat-o în sondaj… 🙂 Știam eu că ceva lipsește… 🙂 Pentru mine e destul de clar nu neapărat că a rămas tot AP în spatele lui Băgăcean, ci simplul fapt că Băgăcean -fără un spate consistent- n-are cum să scoată suma aia de minim 10 mil. euro (5 pt. ieșirea din insolvență și minim 5 pt. sezonul grandios care tocmai se ”proiectează”). E imposibil, să fim serioși… Dar mă lasă rece treaba asta, bine că vin banii de undeva… 🙂 Eu cred că toată tevatura asta cu DP etc. este proiectată în ”laboratoarele” lui PAZ… 🙂 HAI CFR!!!

          Apreciază

  12. Ai de paula (ca să nu-l ofensez pe Luis 🙂 ) mea
    „Alarmă în Gruia! Dat ca sigur la CFR, Dan Petrescu are ofertă de la o echipă din străinătate. Clubul care încearcă să-l oprească din drumul spre Cluj” – link
    Bursucul ăsta nu prinde la noi nici măcar supercupa, d-apoi mijlocul lui august. 🙂 )))

    Apreciază

    • Pe undeva eu mi-as dori sa ramana Arpi si Muresan pt atasamentul pt club. Sunt putine nume care ar avea credibilitate si la care chiar i-ar pasa de viitorul echipei.

      Apreciază

    • Nu-i nimic, Miriuta e liber de contract in curand… Dar daca il aduc pe Miri eu zic sa nu puna ca obiectiv obiectiv doar calificarea in play-off, ca iar ne trezim fara obiectiv in aceasta faza… Miriuta putea face mai mult pe acest final de campionat, dar au dat-o pe distactii ca doar aveau obiectivul indeplitit.

      Apreciază

    • E OK, Caneto. Si conducerea Cfr-ului mai negociaza in paralel cu un „tehnician spaniol”. Doar ai citit-o si pe asta, nu? Eu as prefera spaniolul, sincer, decat pe Miri II cu minge lunga pe varf si deviere cu capul, urmata de urcarea liniei de mijloc si a aparatorilor concomitent pentru recuperarea mingii facute cadou adversarilor, cum a jucat Urziceniul lui Miri II (Dan Petrescu).

      Apreciază

  13. Miriuta si-a aratat limitele clare in multe momente,inclusiv inainte de play off-sa : sa nu uitam modul jalnic de eliminare din cupe,faptul ca nu reuseam sa ne impunem in fata unor echipe slabe acasa,iar in play off dupa ce i-am prins pe olteni euforici si obositi dupa victoria din cupa,n- am mai reusit decat 1( un) gol in ultimele 7( sapte) meciuri si ala pe actiunea personala a lui Deac.Nu mai vorbesc de nenumaratele prostii debitate…si numai pt. declaratii merita demis!Fotbalul e o afacere si merita sa investesti milioane numai daca ai sanse sa recuperezi banii …..asta inseamna titlul in Ro si grupe in Europa…pentru asta ai nevoie de antrenor care a dovedit ca stie si poate,un antrenor capabil si inteligent cu experienta si valoare dovedita si in alte campionate.Referitor la cine baga banii am spus-o de la inceput ca interfata este romaneasca,sunt mai multi care investesc,cred c-ar fi recomandat mai mult respect si mai putina fudulie…in ” laboratoarele”acestor investitori s-au pus bazele readucerii echipei la un nivel de performanta remarcabil in timp ce alte cluburi de traditie sunt falimentare sau joaca in liga 4-a …

    Apreciat de 1 persoană

    • Hmmm…pt mine lipsa negarii imi intareste banuiala. In rest nu cred ca nu exista respect la adresa conducerii pt iesirea din insolventa (plata multor datorii, nu neaparat decizia judecatorului) si pt next level-ul cel pregatesc…

      Apreciază

  14. Parerea mea sincera e ca CFR-ul se lasa dus de val de iesirea din insolventa si de gramada de bani din cont. Nu stiu daca Petrescu e sau nu e mai bun decat Miriuta, dar mi se pare ca 800.000 de euro pe an pentru Petrescu e ca si cum ne-am da foc la bani. Pentru banii aia nu ai cum sa nu gasesti un antrenor mai bun. Din ce am mai citit legat de lista de jucatori care pot ajunge la noi, si acolo cred eu ca se cam grabeste conducerea. Pana la urma, nu putem noi sa-i spunem omului cum sa-si cheltuie banii, dar sper sa nu fie niste decizii pe care sa le regretam mai tarziu si care sa ne trimita inapoi in situatia din care am iesit cu atata greu.

    Apreciază

    • Akzed…prima regula in lumea fotbalului e sa nu iei in seama ce se scrie prin presa. Stim astazi daca CFR a facut o oferta iar Petrecu a acceptat-o ? Nu. Oficial „au discutat”. Suma respectiva nu este realista pentru realitatea economica a fotbalului romanesc … dar, poate e o suma vehiculata ca sa priceapa turcul, daca ma intelegi incotro bat. Te-ai gindit poate ca Petrescu ar fi varianta a doua la turci, ca aia ar fi dispusi sa dea 600k iar CFR e doar pe post de „iespuras” ca sa ii „ajute” pe turci sa ia o decizie „buna” foarte rapid? Unii ii spun tactica de negocieri, la poker e bluff etc,…ai rabdare, sunt foarte multe zvonuri, majoritatea cu niste interese in spate.

      Apreciază

        • Ca imagine e mai bine sa fi demis pentru ca vine unul mai bun (ramii cu simpatia tuturor), decit in ideea ca in play off nu a fost totul ok. Nu stiu daca e in „schema”, dar in general in lumi mici cum e cea a fotbalului e bine sa lasi mereu loc de buna ziua.

          Apreciază

  15. Deci Dan Petrescu (antrenorul, nu fotbalistul) va linge 800.000 euroi de unde a scuipat în trecut. Și oare e mai bine să vină la pachet cu GP decât cu MM? [link] Se pare că orice venire a lui Dan Petrescu la CFR, din orice epocă de bârfe și fitile, a fost condiționată de trecerea pe linia de cale ferată nemoartă a lui IM. Hmmm…

    Apreciază

    • E bine ca se gandeste clubul si la juniori…Tehnicieni şi metodişti de la clubul spaniol Atletico Madrid vor veni să ajute la dezvoltarea Academiei din Gruia…

      Apreciază

  16. Cu tot respectul pt ideile/ Judecățile noastre, dar cred ca suntem cam depășiți de nivelul schimbărilor impuse de conducerea (anonima încă) a echipei.Am rămas la statutul mediocru din anii de insolven ta.
    Nu putem sa-l comparam pe Laci cu Bursu nici măcar ca fotbalist. La Dinamo Moscova a fost totuși in zona superioară a clasamentului cam ca Lucescu la Zenit dar acesta din urma având un lot net superior.
    Totuși in Rusia si China sunt campionate care nu suporta comparație cu campionatele in care a antrenat Laci ( si cu ce rezultate?). In fapt singura echipa la care a făcut lucruri bune e CFR si de aici sigur ca sunt si păreri de rău. Dar atâta timp cât ” turcu plătește, turcu comanda”!
    Nu e exclus sa asistam la meciuri si pe Cluj Arena!

    Apreciază

      • Posibil, mai exact, probabil! 🙂 Stadionul nostru nu corespunde cerinţelor UEFA decât până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Semifinala trebuie s-o jucăm pe Cluj Arena, dacă nu vrem să mergem la Bucureşti ori Budapesta. 🙂

        Apreciază

          • Dragi tribunisti, vorbiti de lucruri sfinte… In semifinalele Ligii Campionilor au fost anul acesta Real, Juve, Atletico si Monaco… Putem noi compara Cfr-ul cu acest nivel? Treziti-va din visare, dragilor… 🙂 Se spera la titlu si la intrarea din preliminarii in grupe. Restul sunt vise, prieteni … 🙂

            Apreciază

    • Cu Dinamo Moscova a terminat pe 4, într-un sezon in care a adus jucători in valoare de aproape 70 de milioane de euro. O suma enorma chiar si pentru Rusia. Daca tie ti se pare o performanta…

      Apreciază

  17. M-a sunat verisoru ( si el mare fan de-al nostru ) care locuieste in Tg. Secuiesc, si m-a intrebat de dracu se intampla la CFR . Pai nu stii, iesire din insolventa, buget pt titlu etc i-am raspuns, la care zice el, ca stie toate astea, dar ce-i cu 800.000 euro pt Dan Petrescu si mai ales cu aducerea lui Popescu ca presedinte . Legat de salariul lui Petrecu, verisoru ( a jicat in liga 3-a la Muresul Ludus ) mi-a zis ca este o suma care imreuna cu alte salarii mari, pot conduce din nou la dezechilibre financiare, iar despre Popescu , a fost transant, daca vine ca presedinte la CFR, n-o sa mai fie fan al echipei noastre . Si cred eu, asa gandesc multi altii !

    Apreciază

      • Nu suna bine ce scrie presa….Se prea poate să mă întorc în fotbal din sezonul viitor”, a spus Popescu. Chestionat imediat dacă echipa la care va lucra va fi CFR Cluj, cu Dan Petrescu antrenor, fostul impresar a replicat: ”Eeeee…. Dacă vă dezvălui de acum… (n.r. – a zâmbit). Deci, se prea poate ca din sezonul viitor să mă întorc în fotbal!”.

        Apreciază

      • De ce sa fie o rusine pentru CFR? Omul a platit prejudiciul si si-a executat pedeapsa. Si în fond si la urma urmei ce a facut asa mare lucru? Evaziune fiscala si spalare de bani. IM nu tot acelasi lucru a facut?

        Apreciază

          • Pe de alta larte unul e anchetat, nejudecat si altul a primit si a executat inchusoare, dovedit…inca nu sunt egali in fapte…cel putin deocamdata…

            Apreciază

            • Si sa stii ca si apropierea de fratii Becali nu e neapărat un lucru rau. Si-au pierdut din influenta pe plan intern dar încă mai au foarte multe relatii pe plan extern. Relatii la care Zamfir nu o sa ajungă niciodată. Si daca vrei sa vinzi ai nevoie de „intrare”. Or fratii Becali au intrare cam la orice club mare din lumea asta.

              Apreciază

          • Andrei eu inteleg. Sa plangi dupa IM cel care a fost dedicat clubului timp de vreo 15 ani e super ok. Sa plangi ca vine Gica Popescu pentru ca e prieten cu fratii Becali (frati care oricum si-au pierdut mare parte din influenta pe plan intern) iar e ok. Dar sa plangi ca Gica Popescu evazionistu’ il înlocuiește pe IM evazionistu’ nu mai e ok. Părerea mea.

            Apreciază

            • Nu sunt impotriva schimbarii dar as prefera pe cineva mai atasat de club decat cineva care nu ar fi decat un simplu angajat fara sentimente sau dureri de cap daca falimentam.(vezi mai nou cazul prunea la iasi)

              Apreciază

            • Vad ca tot insisti cu evazionistul muresan si-l compari cu popescu judecat si condamnat. Asa e greu sa dialogam. O seara frumoasa sa ai.

              Apreciază

  18. Cred că se întamplă în sfarşit, şi nu pot să zic că mă bucură: suporterii de rezultat (nu neapărat ardeleni?) se despart de adevărații ceferişti. Spre deoebire de Cristi (dacă nu greşesc), eu citesc cam tot ce găsesc prin presă, facebook, etc. despre CFR. Şi văd destul de multe păreri care condamnă (regretabil, zic eu) adevărații ceferişti şi dau glas părerii cum că noi ne plangem prea mult, cerem prea mult şi ne legăm stupid de oamenii ce vin să ajute echipa, etc. Vă las pe voi să trageți concluziile.

    Apreciază

    • Mda, vin sa ajute echipa cum vin hienele la starv. De ce nu au venit la ajutor acum doi ani, cand clubul intra in insolventa si chiar avea nevoie de ajutor….

      Apreciază

  19. Greșeală lui GP a fost una de câteva sute de mii de euroi.Parca vreo 300. Omul a admis ca a greșit ( nici nu e f greu in condițiile de legi confuze mai ales când se da o comanda) si a plătit imediat. In mod normal trebuia sa plătească o amenda, chiar dacă una penală. A plătit ca s-a asociat cu cine nu trebuia. Ca sa numai vorbim ca era in prescripții dar el a vrut achitare pt ca nu a fentat fiscul si a fost de buna credință.( Cazurile Messi si Ronaldo sunt in toi, ca sa numai vbim de Stefi Graf!)
    GP este un om care mergând prin Madrid ( nuuuu Barcelona) este sufocat la tot pasul de suporterii Realului pt un selfie!
    Dca mergi prin Instambul si spui ca ești din Romanica, imediat ți se replica ahhaaa! Gica Popescu! Hagi!
    Vreau sa spun ca omul acesta are valoare, una specifica sportului pt care si-a dedicat viața, familia, destinul. Este cunoscut in lume.Ca si sportiv nu a greșit niciodată.
    Sa-l avem la Cluj ar fi f util.

    Apreciază

    • Hai sa nu confudam planurile. Gica Popescu a fost un fotbalist mare dar asta nu il face un conducator de fotbal bun sau un om de afaceri onorabil fiscal. Tot asa cum talentul la tenis nu il absolva pe Ilie Nastase de a fi un derbedeu imbatrinit in maniere din mahalaua in care crescut. Fiecare aspect trebuie judecat in contextul sau, nu exista merite extrapolate. Altfel am putea achita orice criminal de razboi pentru iubeste animalele.

      Apreciază

      • Gica Popescu a facut puscarie pt evaziune fiscala si spalare de bani (2 dosare). A fost acuzat de inselaciune fata de rapid si bistrita dar acolo cumva a scapat. Banii din evaziune a vrut sa-i restituie doar cand era deja urmarit penal.

        Apreciază

    • În chestia cu evaziunea fiscală şi spălarea de bani, Gică Popescu a căzut de prost la mişmaşurile fraţilor Becali. N-a stat el în alea 3-4 sute de mii de euro cu care a fentat statul, de-aia a şi sărit imediat să achite prejudiciul (au avut bani destui şi ceilalţi implicaţi în dosarul transferurilor, dar nu ţin minte să fi făcut vreunul la fel ca Gică Popescu). Nu cred că a vrut să pornească aşa în afaceri. Pe mine nu partea asta mă doare, nici aia cu fraţii Becali (s-a fript cu ei, nu cred că-l mai pot influenţa), pur şi simplu nu-l văd capabil să fie trup şi suflet alături de CFR nici pentru un salariu de 7 milioane pe lună. Are bani căcălău, ce-l poate motiva şi face să se implice 100% în proiectul unui club de fotbal din România, că-i vorba de CFR, Viitorul, ori FCSB sau Clinceni? N-ai cum conduce CFR dintr-un birou ori studiou tv din Bucureşti. Pe de altă parte, poa’ să-l ţuce în cur tot al doilea trecător de pe Broadway ori Champs-Élysées, asta nu-l face nicidecum un manager performant şi fidel.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.