Contra contra Miri


(sursa: lpf.ro)

Îmi cer umil scuze că am impertinenţa să public un clasament cu CFR pe locul 3 şi nu pe locul 1, aşa cum ar fi normal şi corect. Dar este un lucru absolut necesar pentru a avea o percepţie exactă asupra direcţiei spre care vrea s-o ia acest play-off. Şi anume, dacă în această etapă se vor confirma calculele hârtiei şi favoritele vor câştiga pe linie, vom ajunge în situaţia în care, ca doar după 4 runde, clasamentul să se rupă spectaculos în două. 7 puncte între locurile 3 şi 4. Am fi martorii unei încercări de evadare a unui grup format din trei echipe, cu Viitorul şi FCSB în rol de iepuri ai CFR-ului. Dat fiind faptul că şi plutonul rămas în urmă este constituit din acelaşi număr de competitori ca şi grupul evadaţilor, este evident că nu va mai avea forţa necesară să mărească într-atât tempoul cursei încât să refacă avansul luat de către fugari şi că această încercare de evadare are mari sorţi de izbândă. Şi, cum iepurii au doar rolul de a duce un timp trena, după care se retrag, CFR va rămâne de una singură pentru sprintul final şi va câştiga titlul la pas! Campionii, campionii! Ole, ole! HAI CFR!!!

Miercuri, 05 aprilie 2017, începând cu ora 21.00, în cadrul etapei a 4-a din Liga 1 Orange, play-off, Stadionul „Arena Naţională”: Dinamo Bucureşti – CFR Cluj.

„Un necaz nu vine niciodată singur » Noi probleme pentru Dinamo după ce a ieșit din cursa pentru titlu”, „Avariția lui Negoiță își arată efectele » Situație alarmantă la Dinamo!”, „L-au băgat în şedinţă » Contra și Mutu l-au bombardat cu reproșuri pe cel mai slab dinamovist din ultimele etape”, „Mai grav este că pare a fi pierdut și efectul magic adus de Cosmin Contra. Antrenorul poreclit “Cholo” a ajuns la al 4-lea meci consecutiv fără victorie.”, „Prima decizie dupa infrangerea cu Steaua! Dinamo a DAT AFARA un jucator adus de Mutu in aceasta iarna”, „Cosmarul numit CFR Cluj”, cam din astea se scriu azi despre gazdele noastre de mâine. Singura ştire găsită în care apare o veste bună pentru Dinamo este că „La doar trei zile după înfrângerea cu FCSB, Dinamo va avea un nou meci dificil, urmând să primească miercuri vizita lui CFR Cluj, pe Arena Națională. Biletele s-au pus în vânzare….” Vestea bună pentru ei este că s-au pus biletele în vânzare şi că nu s-au ales cu suspendarea terenului ori să joace fără public ca urmare a incidentelor produse de suporterii lor la meciul cu FCSB.

După „şocul benefic” produs pentru ultimele meciuri din sezonul regulat de înlocuirea lui nea Ando cu nea Cholo – un „şoc benefic” destul de înşelător pentru că nu a fost totuşi vorba de nişte partide foarte dificile, calificarea lui Dinamo în play-off datorându-se şi jocului rezultatelor din alte partide – , Dinamo pare să nu aibă valoarea şi forţa necesare pentru emiterea de mari pretenţii în acest play-off. Deşi jucătorii lor şi-au cam depăşit condiţia în primele 3 partide jucate, jocurile au scos în evidenţă mediocritatea generată de lipsa de valoare, rezultatele obţinute fiind subţiri. Sunt departe de ceea ce se spune că „joacă prost şi câştigă”. Aşa ceva pot face doar echipele de valoare. Greu de zis dacă se vor putea aduna pentru meciul împotriva noastră. Contra n-a reuşit încă să înjghebeze o formulă stabilă de echipă, face tot felul de încercări cu rularea jucătorilor pe diferite posturi, echipa neavând momentan forţă mai în niciuna dintre compartimente, în orice formulă şi-ar dispune jucătorii. Doar pe faza de apărare stau acceptabil, totuşi departe de pretenţii. Faţă de echipa din meciul cu FCSB, vor fi sigur modificări. Busuladzici este suspendat în urma eliminării din meciul disputat duminică. Este probabil ca Penedo să revină în poartă, în locul lui Cerniauskas, după cum este posibil ca Nistor, Palic sau Dielna să apară şi ei printre titulari.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – Nistor, Mahlangu – Hanca, Bawab, Palic – Nemec. Rezerve: Cerniauskas – Rivaldinho, Dielna, Oliva, D. Popa, P. Petre, Dudea. Accidentaţi: Brănescu, L. Marić, Corbu, Bumba. Suspendat: Busuladzici.

Larie, Deac & co, ia vedeţi şi luaţi aminte cum trebuie procedat pentru a obţine victoria în curte Groapă Arena Naţională la Dinamo:

Dă Doamne ca cei care vor comenta la televizor partida de mâine să nu se lege doar de ştirea mondenă că trei jucători de-ai noştri ar fi făcut-o lată la Piteşti, după jocul cu Craiova. Şi ce?! Terry şi o grămadă de alţi mari fotbalişti nu bagă 17 beri după câte un meci? Iuliu Mureşan şi Miri au spus că vor rezolva problema în familie. Dacă este adevărat că s-a întâmplat ceva, eu sper ca cei trei să fie aspru pedepsiţi, obligându-i s-o facă lată de bucurie şi după meciul cu Dinamo. Aş prefera ca domnii comentatori tv să nu uite să menţioneze de 25 de ori pe repriză că CFR a avut o zi în plus pentru recuperare după ultima partidă jucată. Asta ar însemna că desfăşurarea jocului va fi cea aşteptată de noi, că lui Dinamo nu-i iese nimic, iar nouă totul. Totodată, ar însemna că vom avea un plus de prospeţime fizică şi mentală faţă de câini. Că de-aici se va decide soarta rezultatului. Dacă vom reuşi să abordăm partida cel puţin la acelaşi tonus de joc ca cel pe care-l vor avea  dinamoviştii, îi vom mânca de vii daube de chien. Diferenţa o vor face valoarea şi calitatea jucătorilor şi a băncilor de rezervă, unde suntem clari superiori. Avem câţiva jucători, Mincă, Gomelt, Deac, Păun, Omrani, care în 2017 au arătat meci de meci că sunt într-o formă sportivă foarte bună, plus că mai avem câţiva (Tiago Lopes, Larie, Camora, Nouvier, Rus, Nascimento) într-atât de valoroşi încât şi atunci când joacă mai prost, joacă bine. Ce să mai vorbim de antrenori. Miri îşi exprimă deseori ataşamentul pentru câini, dar nu a fost învins niciodată de Dinamo. Ca antrenor, are 6 partide jucate împotriva câinilor, i-a învins de 3 ori şi a făcut 3 egaluri. În cele două deplasări cu CFR la Dinamo, Miri bătut cu 3-0 şi 2-0. Contra să zică mersi dacă scapă cu 0-1.

CFR Cluj: Mincă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Nascimento, Gomelt – Deac, Păun, Nouvier – Omrani. Rezerve: Marc, Horj, Peteleu, Rus, Sârbu, Antal, Bud.

Lecturând tot ce am scris mai sus, mi-e clar că vom pierde fără drept de apel, aşa că, vă rog mult, nu citiţi şi voi. Mai bine cultivaţi-vă în acest răstimp adânc morcovul, ca să fiţi bine morcoviţi, măcar cei care sunteţi puţin superstiţioşi. Trebuie să lucreze andrenalina în fiecare, să fie toată lumea tribunistă concentrată şi excitată la maximum, astea duc întotdeauna la o bună montare a jucătorilor noştri pentru un meci. 🙂

HAI CFR!!!

72 de comentarii

  1. Este evident ca 2 infrangeri consecutive nu ar pica bine nimanui……ma refer la cea cu catzeii si cea cu viitorul(in contul punctelor din ultima etapa).Asa ca suntem obligati sa scoatem un rezultat bun.Iar dintre jucatori Deac ar trebui sa-i arate ciobanului ca nu s-a inselat dorindu-l cu atat ardoare si sa faca un joc maret.
    Sunt curios cat se va respecta traditia ultimului deceniu in confruntarile cu dinamo.Oricum toate argumentele sunt in favoarea noastra:stare de spirit,forma si ziua-n plus,deci CFR-Victorie!

    Apreciază

  2. Pai el nu sustine teoria blatului,deci n-aveam cum sa-l contrez.Nici mie nu-mi place mult subiectul,dar nici nu incerc sa conving o parte sau alta.Dar daca vrei sa fi carcotas,in meciul de aseara Sapun a fost in centrul a 3 faze decisive:goul 1, 2 si un 11 m comis(toate in favoarea viitorului).
    Mai repede l-am contrat(desi n-a fost intentia mea) pe contele de blatula ,alias mister Kiruj.

    Apreciat de 1 persoană

    • Kontele Blatula 🙂 🙂 🙂 🙂 ,Gicule,esti beton. 🙂 🙂 🙂 :).Pe de alta parte ,nici mie nu prea imi place subiectul,dar fum fara foc nu pre iese.Eu sper ca-s doar speculatii,ca daca nu,este grav.Hai CFR!!!! mumu la catei si DOAR CELE TEREI PUNCTE CONTEAZA ,cum ar spune Kontele Blatula 🙂 🙂 🙂 Nu ma pot opri din ras. 🙂 🙂 🙂

      Apreciază

  3. In ceea ce priveste”aranjamentul”din meciul Astra-Viitorul,cred ca ne-am minti,daca am tine cont ca astralii au capotat doar fiindca sunt mai”batrani”sau ca alta ar fi fost soarta meciului daca s-ar fi validat golul lui S.Bus si am crede ca supralicitam o teorie a conspiratiei si ar trebui sa negam ca s-ar fi jucat un meci al reciprocitatilor,de culise,in familia blatistului machedon;numai ca realitatea ne confirma faptul ca jocul a fost cat se poate de dubios,mai ales daca tinem cont de unele”mici”si f. importante amanunte, cum ar fi:-jocul in ritm de tango al astralilor;-“abandonul”subit al lui Budescu;-repetatele executii de transform-eri de rugby ale lui D.Florea,dar mai ales ale lui Ionita;-apoi,gafele impardonabile,in lant,ale lui Sapunaru,socotit cel mai bun fundas central al momentului,care a gresit,cat in 10 meciuri:- flagrant la primul gol,”pasandu-i” lui Chitu,la al doilea gol si-a introdus mingea in propria poarta,incheind-si”capodopera”cu comiterea unui penalty(in urma acestor gafe nu l-am vazut sa-si”smulga parul din cap”,sau antrenorul sa-l schimbe!?);poate ca daca Florea ar fi egalat din “11”m.,mai urma si un hent in suprafata de pedeapsa,secondata de o eliminare;Rusine,ca mai suntem prostiti si obligati sa asistam si acum la niste meciuri truncate si regizate prin culisele tenebroase ale fotbalului de cumetrie!;si atentie,acesta-i doar preambulul!;acesti antrenori,pe fata,precum politicienii,se injura,se scuipa isi spun cuvinte grele,iar prin dos isi dau mana,se imbratiseaza,bat palma,urmaridu-si atingerea scopurilor si intereselor personale,meschine,sfidand fair-play-ul,viciind TOTUL:societatea,fotbalul atmosfera,realitatea si adevarul,incalcand fara scrupule orice principii de drept si de morala;Rusine! Halal competitie!

    Apreciază

  4. Razvan Zavaleanu Cititi aici

    Realitatea este ca astazi nici el, nici cei de la club nu m-au instiintat. Am vorbit cu noul actionar pe tema asta si mi-a spus ca nu crede ca se face un astfel de transfer.

    Nu o sa comentez clauze din contract. Daca domnul Becali a spus asa pasamite nu poate pleca chiar oricand. Eu astazi sunt intr-o postura inedita. In 17 ani de cand ma ocup de insolvente nu am fost intr-o astfel de postura. Practic este o perioada post procedura, chiar daca din punct de vedere legal au nevoie de mine. E o insolventa fortata, pentru ca s-au achitat datoriile”, a spus Razvan Zavaleanu.

    Administratorul spera ca CFR sa iasa in sfarsit din insolventa pe 26 aprilie.

    “Speram ca pe 26 sa se incheie procedura. Din punctul meu de vedere toate cererile care s-au facut erau fara fundament. Toate au fost in scop sicanator, crezand ca daca CFR este presata de timp pentru a juca in Europa va plati. Nu exista un temei legal pentru ele. Drept dovada, au fost si respinse toate cu exceptia celei de la FC Baia Mare. Judecatorul sindic are o anumita strategie si vrea sa se lamureasca daca cererile sunt intemeiate sau nu. Eu cred ca se speculeaza un anumit moment, dar consider ca daca mai sunt cereri se pot judeca si in afara procedurii de insolventa”, a spus Zavaleanu.

    Vasile Miriuta spune ca nu vrea sa stie daca Deac va pleca pana la finalul sezonului.

    “Am vorbit si ieri cu Cipri Deac. I-am spus, Cipri nici nu te intreb daca ai semnat sau nu cu FCSB. stiu ca esti profesionist. Am mare incredere in el. Nu o sa-l mai intreb ce va face. E problema lui. Astept sa-si faca datoria. Este dintre putinii profesionisti adevarati cu care am lucrat”, a spus Miriuta

    Apreciază

  5. „Avem probleme de lot, dar sper să introducem pe teren cel mai bun «11» pe care îl avem în momentul de faţă. Busuladzic este suspendat, Palic, vedem astăzi, dar 80 la sută nu va face parte din lot. Bumba e accidentat. Mulţi jucători sunt obosiţi. Încercăm să găsim prospeţime” – Contra
    Este foarte bine pentru noi dacă Palic nu poate fi recuperat pentru meciul de mâine. Face parte din grupul retrâns al fotbaliştilor de la Dinamo.

    Apreciază

    • Nu numai Palici, dar şi Busuladzic este un om de bază la Dinamo. „Busu” asta de la ei chiar îmi place, e un închizător bunicel, talentat, ceva asemănător lui Gomelt, dar -parcă- un pic mai ofensiv. E bine şi cu Bumba dacă nu joacă, poate vrea să se omoare pe teren chiar contra noastră. Sunt foarte curios dacă va fi favorabilă nouă (din nou) avantajul de o zi la recuperare, este cam aceaşi distanţă între zile ca şi înaintea meciului de la Piteşti. HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. Gica10, e tare asta cu „Contele Blatula”, chiar îmi place… 🙂 Revenind -foarte scurt- la subiect: Racheta vede bine, Săpun nu a făcut atâtea greşeli mari şi evidente în tot sezonul… Mă rog, cum am zis şi data trecută, să fie sănătoşi. Mă „morcoveşte” mai mult soarta meciului nostru cu Viitorul, nu de alta, dar vreau să mă duc (în sfârşit) la meci, şi ar fi păcat să fac vreo 650 de km pt. un „meci apriori decontat”… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  7. Ei, asta chiar îmi place… Miri a aplanat elegant în media posibila escapadă a unor jucători după meciul cu oltenii (detalii aici). Că în vestiar va mai urla un pic, asta e o altă treabă, dar rufele se spală -nu-i aşa- în familie… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Nu-i treaba altora daca au avut o escapada trei ceferisti. Asa se rezplva, in interiorul clubului daca s-a intamplat. Eu zic sa le fie de bine, chiar au meritat dupa acel joc. Sigur ca dauneaza meciului cu cainii, eu sper sa se revanseze si sa joace extraordinar in contrapartida.

      Apreciază

  8. Eu nu înțeleg cum jucătorii pot semna contracte în timpul sezonului. Sper ca e doar o înțelegere verbala. Dar chiar și asa, eu sper sa nu-l vad în teren la meciul cu Steaua.

    Apreciază

    • Cu acordul clubului se poate discuta cu jucatorul. Se pot semna si contracte.Se pot face si transferuri. Vezi transferul lui Alibec de la Astra la Steaua. Doar ca eventualele contracte se inregistra la LPF doar in perioada de transferuri.

      Apreciază

  9. E pauza la Hoffenheim-Bayern (locul 3 cu locul 1) pe Eurosport 2. Conduce Hoffenheim cu 1-0. E ganditor tare Ancelotti. Cei de la Hoffenheim au cam ascuns „obiectul muncii”, avand si o caruta de ocazii mari pe langa gol. Si Bayern a avut o ocazie imensa la finalul reprizei (bara Lewandowski). E chiar ceea ce spuneai Cristi, cu pressing prientat in zona mingii la Hoffenheim. Remarc si faptul ca si la auturi de poarta ies prin pase si tot timpul jucatorii din preajma mingii la posesie sunt intre adversari, desprinsi din marcaj, existand multe posibilitati de a continua faza. Presupune miscare continua, evident.

    Apreciază

    • Ai dreptate, din pură întâmplare m-am uitat în weekend la meciul Hertha – Hoffenheim, dar ultimii n-au dat nicio șansă berlinezilor, care -chiar dacă au condus- nu au putut ține ritmul adversarilor… Au un stil extrem de interesant, joacă foarte combinativ, mingea e ”dusă” spre poarta adversă în stil ”escortă”, mereu apar 5-6 jucători în apropierea ei, progresia spre poarta adversă fiind mai mereu realizată. Pentru câteva momente mi-am adus aminte de morișca celor de la Baia Mare (din anii 80), ei au avut un stil asemănător, chiar dacă discutăm de alte vremuri și alte ierarhii. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Multumesc Kiruj ca ti-ai amintit de baimarenii mei din era Mateianu. Chiar asa jucau, ascundeau obiectul muncii de adversar, prin aceasta desprindere din marcaj a tuturor jucatorilor din zona mingii. Bine, erau schemele exersate pana la epuizare la antrenamente, stiau si-n somn cand cine vine la primit si cine tasneste pentru a primi pe pozitie viitoare.

        Apreciază

    • Da. A fost numit la 28 de ani. Curajos Hopp, patronul, nu? Daca iti mai spun ca a fost antrenor secund la virsta de 25 de ani sub Gidol (actualmente Hamburg) inainte sa preia echipa de tineret sub 19 ani cu care a iesit campion national in 2014 si 2015, iti faci o parere mai buna. In plus mai puteti afla ca este bavarez get beget, ca a renuntt la fotbal la 20 de ani datorita unei probleme de cartilagiu la genunchi. A fost sef de promotie la scoala de antrenori, adus la Hoffenheim de Tanner, cel care se ocupa de talente actualemente la Salzburg. Intr-o zi il vei vedea la Bayern, penru ca Hopp si Hoeness se inteleg foarte bine iar fondatorul SAP niciodata nu pune bete in roate oamenilor sai.

      Apreciază

  10. A ramas 1-0 pentru Hoffenheim, Bayern a iesit la pressing in terenul advers in repriza a doua, a fortat cat a putut, dar fara folos. Cei de la Hoffenheim au venit cu contre extrem de taioase si au continuat sa se apere printr-o miscare continua. Mi-am adus aminte ca Deac la Schalke vomita dupa primele antrenamente. Extraordinar cat au putut sa alerge cei de la Hoffenheim, exasperandu-i pe bavarezi.

    Apreciază

    • Bayern a jucat cu 5 rezervisti -Ulreich, Rafinha, Martinez, Coman, Sanchez. Urmeaza Realul saptamina viitoare si CL e mai importanta pentru Carletto decit campionatul. Unde mai pui ca victoria Hoffenheimului tine Dortmund pe locul 4. Nu insunuez nimic, dar simbata Bayern va juca cu Dortmund iar martea viitoare cu Realul – asa s-au aliniat astrele. Dintre jucatorii de ieri, pe Süle si pe Rudy ii veti vedea la anul la Bayern.

      Apreciază

    • Păi tocmai ăsta ne lipsea pt. bucurie… 🙂 Eu ştiam că a fost „repartizat” să arbitreze doar în play-out, nu ştiu unde am citit. Mă rog, fiecare trebuie să-şi ţină gura, altfel e de rău. Lucru valabil, ce-i drept, şi dinamoviştilor, şi acolo sunt câţiva, care protestează tot timpul… HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Dar Tiago al nostru este un AS la injuraturi.Las ca,daca vii la meciul cu hadji,stai acolo in fata cu mine.Sa vezi ce bine voroveste limba romana.:) 🙂 🙂

        Apreciază

  11. Nu scriu des aici, insa va citesc aproape zilnic. Nu prea am de gand sa imi dau cu parerea viz-a-vi de un eventual blat la meciul Astra-Viitorul. As vrea, insa, sa lamurim ceva despre expresia fara foc nu iese fum. Chiar exista situatii unde iese fum fara foc. 😀

    Apreciază

    • Da, am foşti colegi de liceu şi/sau de UBB împrăştiaţi prin tot universul… 🙂 Ăla care a ajuns în Suedia era din zona mea, foarte bun la mate (şi info), dar ştia binişor şi cu mingea. S-a dus acolo de vreo 30 de ani. Unul s-a dus exact în Peru, stă în Lima, zice că o parte a oraşului e pe malul oceanului, cealaltă parte aproape de 2000 de m… 🙂 HAI CFR!!

      Apreciază

    • Îmi pare nespus de rău pentru Cristi, dar motivaţia lui Miri este absolut corectă. Depinde doar de el (de Bud) să revină, dar -în baza antecedentelor din prima lui perioadă ceferistă- are astfel de căderi (mai mult de moral), unele prelungite. Sper să revină. HAI CFR!!!

      Apreciază

  12. 😀 😀 Kiruj, din pacate nu-s colegul tau de liceu. Si mna, ce sa zic despre fizica…decat ca e o versiune perversa a matematicii… :O 😀

    Daca tot m-a apucat scrisul, as vrea sa va laud pentru acest site. Si eu si tatal meu il citim! Amandoi suntem ceferisti, dara tata si mai si fiindca chiar a lucrat la CFR inainte sa plecam din tara.

    Apreciază

    • Las’ că aşa se spune şi despre informatică (fiind o versiune poate şi mai perversă a matematicii)… La mine treaba e identică până la un punct (şi tata, şi eu suntem mari ceferişti), diferenţa fiind că eu am fost cel care a lucrat la CFR… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

  13. Nu din „pacate”,ci din fericire.Daca erai coleg cu el,poate azi erai si tu etichetat ca si „Kontele Blatula”.Chiar imi place acet nume. 🙂 🙂 🙂

    Apreciază

  14. Multa sanatate, Luis haver! Citesc surprins cu ce inversunare sustine corn pe cheferetv ca nu cu Viitorii avem decont (ei atat au putut, zice corn) ci cu oile prin Miri in relatia cu Moapa lui Reghe. E extrem de suparat ca am „cedat” victoria in Gruia in sezonul regulat facand dar un punct si ca le-am cedat pe toate trei pe Arena din Bucuresti.

    Apreciază

    • Eu ,cred ca se exagereaza,Eu,nu prea sunt adeptul teoriei conspiratiei.Corn mi-a placut mai mult,cand scria de cat de buni om fi.Macar mai visam cate un pic.Dar astea cu implicarea noastra in porcarii,ma deranjeaza.

      Apreciază

      • Stai linistit,nu exagerez cu nimic cand spun ca omul bate campii cu gratie si asta de mult( remember despre ce-a spus in decursul timpului legat de posibil investitori la CFR;chinezii de la Tarnita,arabii din Dubai,rusi,,italieni,englezi…Gruia Stoica,numai pe neamt nu l-a nimerit…oricum omul trebuie lasat sa povesteasca,este haios,are imaginatie bogata ,dar din cand in cand sare calul si infloreste prea mult si atunci ,in sfarsit!,unii care i-au dat crezare incep sa realizeze ca este doar un caz clinic interesant…

        Apreciază

  15. 05.04.`17,orele 12.oo,Baza Sportiva”Unirea”,Cupa Romaniei varianta juniori U-19,in cea de-a doua semifinala(in prima se intalnesc Dinamo-Viitorul),-returul,s-au intrecut CFR-UTA=0-1(0-0);UTA s-a calificat in fianala dupa ce si in tur,a castigat cu acelasi scor;am mai comentat pe aici ca nu avem,deocamdata,jucatori de perspectiva in propria pepiniera,ceea ce mi s-a confirmat si azi,cand am asistat la un joc incalcit de uzura,fara veleitati tehnice,fara idei de joc;am asistat la o continua incrancenare,cu multi nervi si prea putin fotbal;cel putin in acest meci UTA a combinat mai bine,a avut ocaziile mari de gol,a fost peste CFR si au invins,firesc, meritat;important e sa castigam,sau sa nu pierdem diseara!:Hai CFR!

    Apreciază

  16. Am inteles ca pt inseminarea vacilor se aduc mai nou taurasi de afara…ar trebui sa incercam si in sport…poate taurasii de afara produc si viitori fotbalisti de top…

    Apreciază

  17. Caneto, cum ti-a iesit ca trebuia sa fim pe primul loc ? Dupa socotelile mele , fara penalitati am fi pe locul 2, cu 31 puncte, cu doua mai putin decat Viitorul . Daca am gresit, scuze . Deseara e un meci de 1X2, eu unul nu am o presimtire prea buna, da Doamne sa ma-nsel !

    Apreciază

  18. Minca – Tiago Larie Horj Camora – Rus Gomelt – Deac Paun Nouvier – Omrani. A aparut si preferatul meu Ruiz pe banca alaturi de Nascimento, Marc, Muresan, Peteleu, Antal, Roman. Hai Cfr!!!

    Apreciază

  19. Desi am jucat cu doi inchizatori,inexplicabil,am luat doua goluri intr-o repriza(!);asta din cauza ca nu am reusit sa tinem mingea,nu avem posesie,cat de constructie,doar cateva palide incercari si putinele ocazii(2) le-am ratat cu seninatate prin Paun si Deac;unde sunt fundasii nostrii centrali,par anestezati complet(?);cine-l tinea pe singurul varf periculos Nemec,unde erau Larie,dar mai ales Horj(?);Bravo Miri,da-i inainte cu spriturile,toti par anesteziati de cheful de dupa meciul cu oltenii;una din cele mai nereusite reprize!;nu reusim sa legam mai mult de doua pase,am devenit ridicoli;unii cad de pe picioare;sper sa nu luam prea multe,desi n-am nici cea mai mica speranta sa se modifice ceva;aerul aburind al alcoolului,inca pluteste in careul nostru;cel care a rezistat cel mai putin,firesc a fost cel mai tanar,Nouvier.

    Apreciază

  20. S-a vazut inca de la inceput ca pregatirea acestui meci a fost facuta in carciuma….. Degeaba anunti ca te bati la titlu cand mentalitatea te tradeaza….

    Apreciază

  21. Si asta a fost blat? Am reusit sa-i scoatem pe caini din criza si sa ne luam gandul de la ”trasul pt titlu”. Mai bine trasul la masea, asta macar te ajuta sa visezi. Hai acum sa-i facem campioni pe viitori.

    Apreciază

  22. Asa cum in meciul trecut am castigat pentru ca am fost mai maturi ca oltenii in meciul asta am pierdut pentru ca ne-am aratat limitele ca echipa. Daca o echipa nu e naiva (vezi Astra, Craiova) si nu ataca in valuri noi nu stim sa-i desfacem. Am luat un gol din faza fixa si unul pe contraatac si au mai avut dinamovistii o multime de sanse pe contre. Odata ce s-au inchis ermetic n-am mai fost instare sa-i desfacem decat prin minutul 80 cand au obosit. Avem cativa jucatori buni dar suntem departe de unde am fost si mai avem mult de lucru pana sa ajungem macar la nivelul din 2012-2013. Daca Deac, un jucator de 31 de ani care a fost vandut ca sa joace altii a fost cel mai bun din teren de la noi atunci asta spune foarte multe despre ce jucatori am avut in trecut. Sper sa prindem podiumul pentru ca la el avem cele mai mari sanse. Daca am fi castigat cu Dinamo aveam sanse la un loc 2 dar acum cred ca ar trebui sa ne multumim cu un loc 3.

    Apreciază

  23. Nu stiu cum se face, dar cand ne e lumea mai draga, dam o palma la rahat. Ne-am batut joc de prima repriza iar in a 2-a, s-a dovedit inca o data, ca nu ne descurcam cu echipele care se apara grupat.
    Ne-a rezolvat si arbitru prin faptul ca nu ne-a acordat 2 lovituri de la 11m, si uite asa, ne-am facut rost de meciuri amicale in ultimele meciuri ale play off-ului, pentru ca cele cu miza s-au terminat.
    Nouvier a fost slab iar Antal a fost si mai slab. Cam toti care au jucat bine la Pitesti, astazi au fost modesti.
    Ca si caracteristica general, gresim destul de des in aparare, mai ales cand suntem presati, si nu reusim sub nicio forma sa marcam cand echipele adverse se apara supranumeric.

    Apreciază

  24. Vad ca si vedeta Horj isi doreste sa ajunga la stana, ceea ce ii si doresc. Mesajul lui Deac e foarte clar: conducerea sa faca un efort si sa ma tina. Restul cu tradarea si celelalte e gargara…

    Apreciază

  25. Andrei Popa, pe cheferetv dai de „pamant” cu Deac …Si dat fiind ca nu pot sa ti-o spun in fata sub nici o forma si chiar regret asta, ti-o spun aici…ESTI UN DOBITOC ! O sluga fara personalitate, o capusa care s-a agatat de prietenul,prietenului chelului si care acum emite axiome legate de o echipa de care habar nu aveai acum 10-12 ani…Bai nea, „prietenul prietenului” sa iti spun o chestie,neam de neamul tau nu o sa faca pentru CFR cat a facut Cipri pentru aceasta echipa… si modul tau de a vorbi despre el iti arata inca odata adevaratul caracter…O sluga fara nici un fel de personalitate…

    Apreciază

      • Un cacat cu ochi …gena lui de sluga nu i-ar permite sa urmeze CFR-ul daca aceasta echipa ar retrograda…Ca de’ ! El e cu matzul subtire…Ce dobitoc !…Si mai e o haita care se uita in ceea ce debiteaza ca in biblie si chiar il crede…Ba ! Asta e o sluga careia ii se da prea multa importanta,atat,nimic mai mult !

        Apreciază

    • Jignirile tale arata cat de limitat esti. Eu am spus si azi si ieri ca nu mi se pare normal ca dupa 5-6 meciuri sa negociezi cu altii.Faptul ca vrea din vara sa plece si probabil asta era intelegerea initiala e alta poveste.Faptul ca am prieteni la varf nu spune abolut nimic, Pur si simplu e o intamplare. Daca asta te deranjeaza e problema ta. Eu oricum sper ca mai exista o doza de bun simt chiar si la tine si iti masori cuvintele inainte de a jigni. Pot si eu sa incep si nu cred ca ai fi fericit sa spun chiar tot ce cred despre tine!

      Apreciază

      • Mars ! Nu ma face sa cobor nivelul discutiei pana acolo unde esti tu de fapt,acum…Ai atacat pe toata lumea atata vreme cat a fost sau e in opozitie cu chelul ! Atentie chelul, nu Muresan…Deci slabeste-ne sau lasa-ne, a doua varianta fiind de preferat …
        Cand ataci cum ai facut-o tu jucatori emblematici ai acestei echipe,cand declari intr-un spatiu virtual ca la matzul tau subtire nu vei mai urma aceasta echipa in cazul unei retrogradari eu iti arat usa !
        Simplu !

        Apreciază

        • 90% din suporterii cfr au aparut dupa promovarea in prima liga. Deci fff multi suporteri de rezultat. Sluga nu stiu cui i spui pt ca nu sunt sluga nimanui. In toate discutiile depre Ap am spus ca e de apreciat ca a adus mari echipe in cluj pe care nu visam sa le vedem aici. Asta nu ma face nici sluga nici pupincurist. Faptul ca nu vreau sa fiu suporter in B sau C e optinuea mea si nu trebuie sa dau nimanui socoteala. In 14 ani am lipsit la 3 meciuri in gruia si asta arata ce suporter sunt. SUnt destui ce se dau cu caramida in piept si merg doar ocazional la stadion. Inchei prin a spune ca optinuile mele privind cfr sau AP nu-ti schimba deloc cei 7 ani de acasa, iar limbajul si apucaturile tale te reprezinta. Ar fi bine sa te privesti atent in oglinda sa vezi mai atent cine e acel dobitoc. O seara frumoasa tuturor!

          Apreciază

            • Iar pt asta fiecare trebuie respectat. E optiunea fiecaruia cum si cand sa fie suporterul unei echipe. Dar de la asta pina la a jigni doar pt ca avem o opinie diferita de a altcuiva e cale lunga. Toleranta trebuie sa existe indiferent de idei, pareri, sex sau varsta.

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.