0 comentarii

  1. am castigat un punct mare. Dar cum au sarit toate lichelele sa ceara capul lui Cadu. Cand Gardos a nenorocit pe unul de la Pandurii, il tot spalau.

    Apreciază

  2. Ma tot gandesc ce am putea face noi suporterii pentru a opri linsajul mediatic declansat de presa sportiva din bucuresti contra CFR-ului. Atata ura si venin se varsa in studiourile capitalei dupa meciurile echipei noastre, incat ma intreb uneori daca nu cumva banii cu iz de oi si branza sunt de vina. Totul pentru o echipa, stim care si totul impotriva alteia, desigur stim care.

    Apreciază

    • Nu cred ca media este platita sa manjeasca CFRul.E vorba ca toti care lucreaza in media sportiva sunt si ei suporteri iar cei din capitala sunt 90% stelisti.Stim cu totii ca ei urasc CFRul si se face scandal din te miri ce (un aut neacordat echipei adverse,corner etc.) daramite cand un jucator al echipei noastre chiar face o prostie,atunci il urca la Golgota.
      Cat despre Cadu,interesant ca ultimele penalty-uri batute de el au fost pe mijlocul portii si binenteles barate.Presiunea penalty-urilor transformate de a lungul timpului pt CFR isi spun cuvantul,cred ca ar trebui sa se schimbe alesul ori sa fie desemnati 2 sau 3 jucatori prin rotatie pentru acest job.

      Apreciază

  3. nush dar ceva chiar ar trebui facut contra mediei mai ales celor de la prosport numa din ura se scrie orice articol nici conducerea nu ia masuri nimic

    Apreciază

  4. Felicitări pentru cei 9 rămaşi pe baricade !! Dincolo de amărâtul de punct luat (de la o contracandidată, e drept), cel mai mult m-a liniştit că avem SPIRIT DE ECHIPĂ. A ieşit căpitanul (nu-mi aduc aminte de un meci mai prost din partea lui), dar au sărit în locul lui alţi 9 !! Felghe s-a scos magistral după bâlbele cu Inter, de Piccolo ce să mai zic, magistral, ca de obicei (poate vor avea şefii echipei inspiraţia de-a-l reţine în staff, ar fi un câştig real!), a trudit mult şi Sepsi. Maah în nota obişnuită (ştie şi apărarea, la nevoie), la Obiera s-a văzut că poate mult mai mult (ca stil de joc,seamănă un pic cu L.Alberto, eroul de la Manchester). Am impresia, totuşi, că epoca Cadu pare că-i pe ducă, ratează din ce în ce mai multe penaltiuri, şi nu-şi poate stăpâni frustrarea, din păcate. Mai avem mare nevoie de el (poate şi el merită un loc în staff, în viitor), dar trebuie să discute cineva cu el (oricum va avea timp suficient la dispoziţie…), că ar fi păcat să alunece pe o pistă a nervozităţii, cum s-a mai întâmplat acu’ 2 ani. FELICITĂRI, DIN NOU, BĂIEŢII !!! MERITAŢI RESPECTUL NOSTRU !!

    Apreciază

    • Da, cei 9 ramasi merita felicitari pentru determinarea cu care au jucat!!! Asta spun de multa vreme, nu conteaza atat rezultatul cat modul in care se joaca. Cand se joaca cu astfel de ambitie, rezultatele vin si ele! Azi am dat doar note extreme, am notat pe de o parte ambitia si daruirea, iar pe de alta parte prostia!

      Apreciază

  5. Indiferent unde avem un insucces(campionat,cupa,CL,EL) avem tendinta sa ne crucificam echipa.Nu cred ca va fi cazul cu capitanul nostru.Dar gestul lui arata multa frustrare.La fel si comentariile noastre in care-i desfintam.Trebuie sa fim lucizi si sa realizam ca este vorba de sport.Ne luam rolul prea in serios si jucatorii simt aceasta presiune si rezultatul s-a vazut la faultul nefericit de aseara……nu prea am dispozitia s-o dau in analize despre joc.Dar cel mai important lucru pentru noi suporterii(caci jucatorii stiu ce au de facut) este sa nu punem atata presiune si sa vedem care ar fi obiectivul din acest retur.Unul la indemana ar fi Cupa Romaniei.Apoi pentru locurile 2,3 exista inca sanse dar trebuie sa mergem din aproape in aproape.
    Nu mi-am propus si n-am obisnuinta sa desfintez proprii jucatori.Ma gandesc doar la sansele care se ofera jucatorilor si cum profita de ele!Nu inteleg cat se mai insista pe Valente……dar cam putin 1 gol si o pasa de gol in atatea partide.Sunt convins ca Deac cu Valente in carca ar avea mai multe realizari.
    Se intreba Hizo aseara cat va mai fi tolerat Cadu pentru intrarile lui.Ce uita sa spuna toti ce-i care-l ataca ,nici un jucator n-a fost accidentat de Cadu.La el intrarile vizate tin mai mult de smecherie si nu de duritate……….ceea ce n-a fost cazul la Sanmartean cu Deac!Dar atunci nu i-am auzit pe cei din studiouri sa se lamenteze si nici pe conducatorii nostri sa faca scandal.
    In fine 1 punct cu gust amar care ar trebui sa ne stranga in jurul echipei.Sa lasam bocetele si sa mergem la stadion.Si sa avem rabdare ca antrenor (din ce s-a afirmat aici )avem si echipa zic eu la fel…….

    Apreciază

  6. Să ne înţelegem, fraţilor : a fost cam dură intrarea lui Cadu, dar cel care s-a expus a fost Milanov. Îi doresc, oricum, să se refacî cât mai repede. Totuşi, capul lui era la doar 1m de pământ. Nu vreau să-l „vopsesc” pe Cadu (sunt supărat pe el mai mult pentru modul superficial în care a executat penaltiul), dar în campionatul englez şi german vezi sute astfel de ciocniri, fără să fie scos măcar galbenul. Principiul este : capul sus, piciorele jos. OK, era de galben şi atât. Să fim serioşi, jegoşii ăştia din media sudistă habar n-au nici de fotbal, nici de nimic, au doar ură în ei şi prostie. Dialog cu ei ? Imposibil şi fără rost. Conducerea ar trebui să pună piciorul în prag şi să-i ardă prin tribunale. Dacă nu, am putea noi să înfiinţăm o asociaţie (sau fundaţie, dar acolo e mai complicat) de susţinere a valorilor ceferiste, şi în această calitate am putea noi să-i plimbăm pe la tribunale. Am mai vorbit noi despre asta, dar am lăsat-o mai moale. Eu zic că trebuie să reluăm discuţia, poate vom strânge şi alţi ceferişti de pe alte „plaiuri”/”site-uri” şi împreună vom deveni şi mai puternici. Numai eu am zeci de prieteni avocaţi şi jurişti, probabil sunt şi alţii în această situaţie. Trebuie făcut ceva. HAI CFR !!

    Apreciază

  7. In acelasi timp cu supercupa din vara ,la Baia-Mare se tinea un curs de specializare a arbitrilor,condus de Ion Craciunescu.Unul dintre cei prezenti a relatat bucuria lui Craciunescu la golurile dinamovistilor……..argumentul lui a fost ca Deac ar fi trebuit eliminat si vroia sa se faca dreptate.O partida in care au fost facute vreo 5 greseli impotriva noastra,cu eliminare la Cadu……oare ce vor fi inteles arbitrii nostri din comportamentul sefului lor?Pentru mine este foarte clar ca arbitrilor li s-a spus cum trebuie arbitrati cei de la CFR!Simplu:conform regulamentului pentru clujeni si in spiritul jocului pentru adversari.Mai exact aseara ,fault la Hora tras de tricou de catre Stanciu.Arbitrul da fault fara galben.La 11 m ,5 jucatori vasluieni se aflau in suprafata de pedeapsa………cum trebuia sa judece faza arbitrul UEFA?Repetarea loviturii de la 11 m si cel putin un galben la Salagean care a si respins de pe 6 m de langa Cadu.
    Deci cum spunea clasicul (in libertate inca) Borcea,suntem Ma sa crati!

    Apreciază

  8. Arbitrajul lui Hategan este doar inceputul a ceea ce urmeaza. Arbitrul care vrea sa mai prinda delegari stie ce are de facut la meciurile CFR-ului. Atitudinea celor de la Digi a fost execrabila. Sa faci un jucator criminal cand noi avem cei mai multi accidentati din toata liga 1 si pe durata de luni de zile este culmea nesimtirii. N-am vazut decat ură in studio.

    Apreciază

    • Păi exact asta am spus mai sus, Căline, mot a mot. În Anglia nu se dă nici măcar galben. Adică deviza este clară : „capul sus, piciorele jos”. N-avem ce comenta. Cu mare indulgenţă accept un galben pt. Cadu, dar nimic mai mult. Când te bagi pe riscul tău într-o zonă periculoasă cu capul (unde „manevrează” piciorele), nu putem vorbi de „infracţiune”, iar de restul (spuse prin studiouri) nici nu mai vorbesc, no comment. Ca şi când într-o intersecţie te bagi pe roşu, iar după ce eşti lovit serios de unul care circula regulamentar, te vaiţi că ăla n-a avut grijă de tine. HAI CFR !!

      Apreciază

      • Hai sa nu cadem de cealalta parte a calului si sa-l invinuim pe Milanov ca a avut intentia sa-l muste de gheata pe Cadu. A fost un contact nefericit, foarte urat, din pacate s-a dus mitul nostru cu inexistenta jucatorilor indisponibili pentru meciul urmator ca urmare a unei interventii a lui Cadu. La rapiditatea fazei (fara reluarile tv in relanti) este greu de precizat exact cat a fost accident, cat a fost intentie sau daca Cadu putea sau nu sa evite contactul. Are dreptate 07, foarte bine a spus in articolul sau, Cadu “se lasă copleșit de sentimentul de vinovăție” si “își pierde liniștea interioară și cumpătarea”. Asa cum de foarte multe ori a tras prin motivare echipa dupa el, fiind ca si o closca fata de puii ei, tot asa a avut si zile cand am fi fost mai castigati daca antrenorii ar fi simtit starea lui de spirit si ar fi avut curajul sa-l schimbe la momentul oportun. Nu doresc sa-l crucific acum, a fost si ramane jucatorul meu favorit, vom trece si peste asta, sa-i dorim lui Milanov sa-si revina cat mai repede, oricum sigur nu va sta pe bara atat cat au stat/sta Deac si Vass.

        Apreciază

  9. Sfat pentru cei din galerie:

    prosport muie
    digi muie
    decebal muie

    + bagati toti de la masa presei si din spate de la p2 de la carele de transmie la masa…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.