De-am mai duce-o pan’ la vară, Letică Ioană!


⚽ Meciul din seara asta a fost diferența dintre un combat și un non-combat. Știți cum e poza? CFR cu 1-0 chinuit, ca întotdeauna, FCSB – cu show-ul (atunci când adversarii le și permit cu amabilitate), iar Farul, luni spectatori pe teren, iar azi mâncând pământul. Ați văzut ceartă pe teren la Farul, atunci când luau boabele de la FCSB? Azi, la gol, priviți, nervi, reproșuri între ei, un constănțean lovind cu piciorul în bara porții. Supărare mare, ce să mai!
Am crezut că e suficient să scăpăm de Botoșani din play-off, dar FCSB mai are, iată, mulți sateliți. Și încă se mai vorbește atât de pompos de play-off, de sistemul acesta care ține competiția trează! Pe naiba, meciurile se trântesc chiar mai vârtos în play-off, parcă în sezonul regulat fiecare trage mai serios pentru sine. Dar nu despre mizeria fotbalului românesc e acum de vorbit, ați văzut și cu ochii voștri, puteți compara singuri. Va trebui, din nou, să câștigăm campionatul împotriva tuturor.
⚽ Să revenim însă la treburile noastre, că e clar că buba e și la noi. N-am înțeles și nu sunt în stare să pricep ce-o fi vrut Dan Petrescu să obțină azi prin tactica de start. O formulă croită pentru eșec. Spații uriașe între compartimente, greu de combinat doar cu pase lungi. În mijloc nicio idee de construcție, cu Boateng și Bordeianu n-ai cum, pur și simplu. Iar peste toate, Deac, fix acolo unde deja știe toată lumea cum să-l blocheze. L-ați văzut pe Nedelcu? Imediat ce Deac primea mingea, Nedelcu era lângă el. Atât era suficient ca să blocheze astfel orice mișcare de construcție a numărului 10 de la noi. Nu știu, Dan Petrescu crede oare că e singur pe planetă, că ceilalți nu îl studiază, nu îi găsesc metodele de a-l contracara? Chestia asta cu Deac deja se întâmplă de 4 meciuri și nu văd absolut nicio modificare, nicio ieșire din încercuire din partea noastră.
⚽ Cumva azi am „îmbirligeat-o” și am scos-o la capăt. Dar haideți să recunoaștem: dincolo de cât de slab am jucat în prima parte, am avut noroc chior. Cele două mingi scoase de Letica puteau lesne, ambele, să fie gol. De la 0-1 cred ca era suficient să nu o mai scoatem la capăt. Letica, după o primă gafă mare făcută în startul partidei, a avut totuși tăria de a se aduna, a nu se pierde cu firea și de a ne salva suflul în două momente esențiale. Fără acele două intervenții mari, acum aveam scandal mare. La fel cum scandal se vedea pe teren în prima repriză, atunci când mai nimic nu se lega în jocul nostru. Și la fel cum scandal vor încerca să facă acum guguștiucii din studiourile TV, că cică ar fi fost penalty la intervenția lui Letica. Priviți doar de unde se bate lovitura liberă la faza ce a urmat.
⚽ Cumva pare că Dan Petrescu a dres-o iarăși la pauză, dar parcă mai mult aș crede că Hagi a greșit fiindcă a făcut pasul în spate. Au venit să ne încurce, egalul pentru ei era era victorie. Dacă ar fi continuat să fie insistenți, am fi trăit intens și a doua repriză. Așa însă, ne-au lăsat posesie și, știți cum este: din nimic, CFR își face 1-2 ocazii și dă golul izbăvitor. Nimic nu prevestea rotirea lui Omrani. Centrarea bună e altă poveste, căci francezul a mai dat astfel de centrări bune. Remarcabilă este însă mișcarea lui Birligea, poziționarea pentru lovitura de cap. Sincer, mi-a plăcut să văd un tricou CFR-ist scos după gol, semn că pentru jucătorul acela chiar înseamnă ceva ceea ce a reușit în meci, că e conectat și dă maximum. Nu că aș avea multe de reproșat nici lui Debeljuh. La singura fază importantă din prima repriză el a contribuit decisiv, a preluat mingea ce se lipea ca scaiul de Boateng și a așezat-o perfect pentru Deac. Putea fi foarte bine acela momentul hotărâtor al partidei. Oricum, Birligea ar putea fi marele câștig al acestui meci, mie mi se pare a fi un Bud în devenire. La fel cum, în mijloc, aș vrea să-l văd pe „bravul soldat Cvek”. Dacă tot a debutat azi, mă gândesc că el ar putea fi o surpriză tactică pentru viitoarele etape.
⚽ Prea mult nu prea insist pe ceea ce a fost o partidă chiar slabă pentru CFR. După emoțiile din prima repriză, am cam tremurat până la final, mă așteptam în orice moment să apară o fisură la noi, mai ales că nici Yuri sau Graovac n-au fost deloc siguri pe ei. Dar, mă rog, să mai batem la fel de chinuit și la Pitești, pentru că, la cum cred că vor fi lucrurile, am putea apoi juca în Gruia, cu Craiova, având trofeul pe masă. FCSB nu câștigă, n-are cum, la Craiova, dilema este însă dacă reușim noi să schimbăm foaia pe final de sezon. Ne așteaptă deci un meci hotărâtor la Pitești și chiar vreau să văd dacă Dan Petrescu și-a dat seama, măcar după spaimele de azi, că a continua cu aceeași echipă e cale sigură spre eșec.

124 de comentarii

  1. Eu zic că Letica, Graovac, Yuri, Burcă, Camora, Boateng, Bordeianu, Deac, Debe, Petrila sunt bătuți în cuie și pentru jocul de la Pitești. Plus Chipciu ori Omrani. Nu știu cu ce l-o fi călcat Manea pe coadă pe DP, mi se pare evident că e ceva la mijloc. Graovac n-are nicio treabă cu postul, e departe ca randament de Manea, indiferent cât de prost ar juca acesta din urmă.

    Apreciat de 3 persoane

    • Eu n-am inteles cum vine asta: „am pregatit meciul pt 3 fundasi centrali, dar m-am razgandit”. Pe bune, cum sa faci o asemenea struto-camila intr-un meci esential? Indraznesc sa spun ca meciurile cu Farul si Arges sunt esentiale. Daca ar face Craiova un egal cu FCSB, atunci ei vor veni in Gruia fara niciun obiectiv. Moment numai bun ca noi sa rezolvam campionatul.

      Apreciat de 1 persoană

      • Eu am mai multă încredere în FC Argeș decât în Craiova că ar putea încurca FCSB. Dacă Argeșul va pierde diseară, va pierde și Craiova în etapa următoare.

        Apreciat de 1 persoană

  2. Putine lucruri pozitive de scris dupa un asemenea joc, contra la o jumatate de echipa formata din copii mingicari in care pana si Aioanei e mai tehnic decat jucatorii nostri, mai putin Omrani.
    Mingicari, mingicari da de ce nu puteam sa le luam obiectu’ prin presing ?
    Pentru ca nu avem prospetime fizica, nu putem face presing, am avut o echipa prost gandita cu jucatori care nu aveau ce cauta pe teren (Paun, Debe) rupta in doua, cu mijloc slab si mai ales slab pasator.
    Ce nu merge ca joc ?
    Grahovac rudimentar si inutil pe faza ofensiva in sistemul cu 3 fundasi, la mijloc nu are cine sa dea o pasa, de parca acum jucau primul meci si nu se intelegeau,
    Deac iesit din forma, usor de blocat si cu picioare moi in momentul decisiv, noroc cu schimbarea lui Pitu care l-a ridiculizat pe Yuri care parea cel mai sigur fundas de la noi si mai ales cu introducerea lui Omrani si faza lui neasteptata dar si cu Birligea (mi-a facut o buna impresie de la primul lui joc de la noi, l-am citit bine) care arata a atacant, putin greoi dar simte poarta si golul, lucru greu de spus despre Debe si Duga.
    Nu am plecat de la stadion cu sperante mari pentru urmatorul joc si minime pentru jocul cu prazarii, dar speranta sa ma insel moare ultima.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pitu a fost cel mai bun de pe teren in prima repriza. Daca nu a fost accidentat sau cumparat de noi la pauza nu prea inteleg schimbarea lui.

      Apreciază

      • Pitu este de luat si de pus la ”țâța” lui Deac macar un sezon. In ideea in care ne intinerim lotul, Pitu, cu un comportament profesionist (mai ales in sala de forta), ar putea fi o mare valoare de prezent si de viitor.

        Apreciază

        • Nu ca ”mingicarul” Pitu nu ar fi bun,sau ca nu ar avea mare potential de crestere,dar pt al transfera de la reje e probabil ca ar trebui scos vreun milion din buzunarul lui Varga…
          Si pt ce,el cu Petrescu ar avea tot atatea sanse sa joace,pe cate are plopul sa faca pere…

          Apreciat de 1 persoană

    • Sa nu uitam degajarile lui Letica. Bate de jos, de la marginea careului, pana la careul advers. Daca vrem sa jucam direct pe atacant, nici nu mai ai nevoie sa mai plimbi mingea catre mijloc, ca se ocupa direct portarul.

      Apreciat de 2 persoane

        • Am zis si eu ca degajarea aia a fost o greseala mare. Penalty, nu stiu daca se dadea, eu raman pe ideea ca e fost in afara careului.

          Cat despre faza cu mingea scoasa de pe linia portii, la pasa prin fata portii nu prea avea ce face. Vorbim acolo si de o mica deviere, dar si de o situatie in care portarul trebuie sa-si tina poarta (chiar si pe unghiul acela). Ceea ce a fost cu adevarat important acolo este cum a pus mana (si genunchiul) ca sa nu intre chiar el cu mingea in poarta.

          Apreciază

  3. Mda, ar cam fi cazul să se schimbe linia de mijloc. Să încercăm un Deac-Cvek-Runar, măcar cu Argeșul, că Dinamo Kiev nu știu când mai apucăm în Gruia.
    Dar mă tem, că vom juca în 5 fundași + eternul BBC (Borde, Boateng, Cipri / Chipciu), deși ar cam fi cazul, dacă altă soluție nu e, ca unii să se dea loviți, pt binele echipei.
    Poate schimbăm culorile în morcov-maroniu, se potrivește mai bine cu spiritul echipei din ultimele luni.
    Hai, CFR!

    Apreciat de 3 persoane

      • Bah, va dau in judecata. Cum va permiteti sa denigrati morkovul bio de Gruia. Din kauza voastra pot sa-mi pierd clientii.
        Atentie la neatentie. Sunt cu ochii pe voi.

        Apreciat de 2 persoane

    • Eu l-as scoate pe Cipri din orice linie de mijloc … Boateng – Cvek – Runar ar suna mult mai bine, acum ne trebuie jucatori care sa poata produce ceva cand ne arde buza mai tare. Borde-Cipri-Debe, sa-mi fie cu iertare, nu pot produce nimic. Ma rog, mai avem 3 meciuri …sper sa o scoatem la capat cumva. Hai CFR !

      Apreciază

      • Nu avem cum sa o scoatem la capat. De cateva meciuri nu am avut nici o oscilatie pozitiva sa avem pe ce spera. SIngura mea speranta e sa faca egal oltenii cu oile si sa mai mareasca usor ecartul.

        Apreciat de 1 persoană

        • Noi sa batem la Pitesti, egal Craiova cu FCSB-ul si astfel Craiova iese matematic din cursa. In felul asta vin poate relaxati in Gruia, moment numai bun ca sa rezolvam campionatul.

          Apreciază

        • pai poate ghidoneaza mingea aia mai cu talent, habar n-am, ca l-am vazut 5 minute, dar ma gandesc ca e greu sa fie sub bordeianu la ce joaca acum. si am senzatia ca langa nana, trebuie un roger/cvek care sa preia mingile recuperate de el si sa le distribuie mai cu talent decat borde … bineinteles,si in fata liniei de 2 inchizatori ar trebui un runar care sa mai traga la poarta, sa dea o pasa filtranta, nu sa intoarca tirul la o preluare cum face cipri :(.

          Apreciază

  4. Cred ca schimbarea liniei de mijloc si introducerea lui Runar se vor produce doar in visele noastre…
    Cunoscandu-l pe Petrescu cat de fixist e, mi-e teama ca va merge pana la falimentul total al jocului,pe aceeasi linie de mijloc Boateng,Bordeianu,Deac…,si tot cu 3 fundasi centrali vom juca sau cu mica modificare cand unul din centrali si anume Graovac se misca putin spre dreapta…,solutii stra-verificate si care de cand au fost aplicate au dus la prabusirea totala a jocului…
    Petrescu nu e in stare sa foloseasca 2 tineri in acelasi timp(mai bine prefera sa-i scoata total din ritm,printr-o folosire rara spre deloc),iar rejele mai avea putin si incepea sa introduca U14 si 15 ca U16 deja avea,si diferenta pe teren nu s-a vazut,ba mai mult spre final nu eram capabili sa-le luam mingea si sa tinem de ea pt a nu mai risca sa primim gol pe final…

    Apreciază

  5. Îngrijorător este că aseară, în timpul pauzei și a meciului, între acționarii noștri care ciocneau pahare de vin, l-am văzut și pe domnul antrenor Toni Conceição într-o lungă discuție cu domnul Gadola.

    Apreciază

    • Nu e nimic rau ca discutau. Pina la urma Tony e un antrenor loial si mai putin fixist ca DP. Pe de alta parte un actionar minoritar nu decide nimic intr-o societate. Cu atit mai mult cu cat NV nu asculta de nimeni.

      Apreciază

  6. Se cunoaste ca DP pregateste f atent fiecare meci. Eu totusi ma intreb cum a pregatit meciul de aseara. Diagonalele lui Burca undeva mult lateral e ceva exersat la antrenamente? Autul dat de acelasi Burca cand de fapt Camora arunca mai bine sau aceeasi constructie total gresita cu Bordeianu? Pasele lui Deac dupa 2 preluari si invartirea pe loc fara nici o logica, sau multiplele pase ale lui Graovac la portar. Oare ce nu intelegem noi suporterii, comentatorii sau chiar cei neutrii si care DP intelege mai bine? ( ca doar noi nu am facut fotbal)

    Apreciat de 1 persoană

    • Andrei, sunt convins, că Petrescu înțelege și știe mult mai bine ca mine, și toți care comentăm prin tribuna cfr sau în tribunele din Gruia, chiar și prin studiouri.
      Cu toate astea, este destul de clar că ceva nu merge, și că SuperDan nu prea reușește să o drege. În timp precis ar putea ajunge din nou la nivelul „Sevilla”. Întrebarea este în cât timp și cu câți bani, și dacă acționarii sunt dispuși să plătească și să-l aștepte. Fotbalul nu prea are răbdare .

      Apreciat de 1 persoană

      • Eu cred ca DP mai bine sa stea la hotel sau acasa si sa lase jucatorii sa joace cum stiu ei mai bine.Cred ca ultimele trei meciuri le-am castiga fara probleme.Echipa sa o faca Cipri cu Camora.

        Apreciază

  7. Nu vreau sa comentez jocul, ii las pe critici sa o facă. Doar un pic de matematică și regulament. Azi avem 6 puncte peste Craiova, și dacă dă Domnul sâmbătă seara după meciul nostru de la Pitești vor fi 9 puncte. Ei vor avea 3 meciuri, ceea ce nu pot decât să ne egaleze, după regulamentul din sezonul asta înseamnă că noi suntem campioni. Primul criteriu în caz de egalitate este înjumătățirea, ceea ce nu-i cazul următorul este sezonul regulat. Punct.
    Craiova, din păcate, daca noi batem la Pitești, este scoasa matematic din cursa pt titlu. Ar fi trebuit să se joace la aceași oră. Poate ii bine să știe și ai noștri acest lucru. Nu așteptam pomene, de unde nu vin.

    Apreciat de 1 persoană

    • Are rost macar pt a acoperi pe 3 sferturi banii de salarii…,oricat de slab ar juca echipa si anul asta am jucat slabut(totusi nu ca acum,ca acum nu mai jucam nimic),cu traseul campioanelor,dupa vreo 2 suturi in fund dintr-o competitie in alta tot ne taram pana in Intertoto,si pe acolo chiar daca vom fi ciuca batailor,cum am fost si anul asta,tot scoatem vreo 5-6 milioane…
      Poate-l mai vindem si pe Petrila(asta daca ii prelungim contractul ACUM,altfel din iarna semneaza gratis cu cine vrea…),si cu banii astia ii mai asiguram 1 an vreo 40 juc.lui Petrescu(din care foloseste 13-14…),si o mai intindem un an,poate 2 cu schema asta…,pe termen mediu-lung insa, fara sa producem si sa vindem juc. si fara rezultate in Europa va fi tot mai greu…,nu cred ca Varga e sac fara fund…

      Apreciat de 1 persoană

    • Ciobi vine ca sa treaca timpul,cum a revenit si Itu…,deja avem 5 f, centrali(daca il socotim si pe tanarul de1,93 m Balan,care desi are deja 21 de ani oricum nu va juca fiind prea tanar…)
      Oricum in vara trebuie sa revina vreo 8-10 imprumutati…,+ cei 7-8 care deja sunt in afara listei…,practic ar trebui sa plece vreo 18 -20 de juc. pt a mai putea veni 2-3…,nu mai spun ca portari deja sunt 5 si trebuie sa mai revina si I. Rus de pe la Timisoara…,+ cei veniti de prin Africa si Panama…,cred ca ajungem la vreo 60 juc…

      Apreciază

  8. Am avut 2 link-uri dar probabil fiind prea aproape nu s-a vazut. E vorba si de un atacant din afara… Ce nu pricep eu, este de ce cei locali nu primesc sanse iar unul din afara intra direct pe lista. Am inteles ca e bun si ca a marcat mult, dar venind aici lucrurile se schimba un pic. E bine ca aducem direct titulari, dar….

    Apreciază

    • Am vazut ambele linkuri,tocmai de aceea am subliniat ca pt a mai veni juc. noi,e nevoie sa plece de la echipa vreo 15-20 de juc.pe putin,altfel spus e dificil sa mai vina alti juc…
      In + avem o gramada de atacanti deja si oricum jucam doar cu 1 atacant…,iar Duganzic o fi bun,insa vad ca nu reuseste sa-i ia fata lui Debeljuh…,de Bus nici n-are rost sa mai vorbim…
      Insa vital ar fi sa luam campionatul…

      Apreciat de 2 persoane

  9. Se pare ca oile nu asteapta pana in min 95 cu morcovul in fund…,si nu pierd timpul in prima repriza cu obosirea adversarului pt a astepta norocul ultimelor minute…,pt cine isi punea sperante in Arges…,
    Au mai ramas de 2 bani sperante in olteni…,daca nu…la ce joc avem,si cum e facuta echipa…nici nu vreau sa ma gandesc.

    Apreciat de 3 persoane

    • Da ce are echipa asta construita de DP? Ce are daca atacam cu Bordeianu? Construim cu Boateng si Burca, cu Graovac…..N-ati vazut ce fain dribleaza Graovac? Ce pase precise da Burca?
      Ce dracu….eu n-am nici o emotie.

      Apreciat de 1 persoană

      • Cred ca vrea sa il reprofileze pe Borde in atacant,la meciul de Duminica era uneori printre cei mai avansati jucatori de la noi cand ”construiam atacul”… mi se pare inredibil ca Dan nu poate renunta la fixurile lui cand vede cat de chinuit e jocul asa, mai ales ca are o gramada de variante..
        Din ce in ce mai mult cred ca doar norocul ne mai salveaza sa luam titlul anu asta.

        Apreciază

    • Aproape ca as fi in stare sa pariez ca o sa piarda si juvetii cu oile! Singura sansa sa luam campionatul este sa castigam toate meciurile ramase, sa nu ne asteptam la capotarea contracandidatelor!
      Dar la cum organizeaza DP echipa si mai ales la ce jucam……..

      Apreciază

      • Cu siguranta vor castiga oile, cand a fost ,,nevoie,,Craiova a stat capra in fata oilor. De altfel Gigi si Rotaru au o conventie ,sa nu se incurce reciproc cand lupta la titlul.

        Apreciat de 1 persoană

  10. Zice neomul ca oile calca totul in picioare, comparativ cu celelalte adversare si nici nu vorbesye chiar cu totul pe langa. Problema mea nu e ca zburda mieii pe campiile ligii, ci ca noi nu jucam nimic. Inteleg ca toate echipele mai au si perioade mai slabe, dar noi mergem din rau in mai rau. As vrea sa vad macar un joc in care jucam mai dezinvolt, mai cu inspiratie, nu tot jocuri moartea pasiunii, scremute, fade. Avem sansa asta sambata seara cu argesenii, iar daca prazarii se trezesc si reusesc cumva sa incurce oile, avem ocazia sa jucam in fata unui stadion plin si sa spalam pacatele acestui playoff, castigand titlul in fata propriilor suporteri.

    Apreciază

    • Nu conteaza ce zice Neomul…
      Dar la cum e alcatuita echipa,n-ai cum sa-i vezi jucand dezinvolt si cu inspiratie,n-ai cum sa construiesti cu Bordeianu…,sa faci tesatura de pase intre Petrila si cei din jurul lui,din care sare mingea ca din coltul mesei…,Petrila joaca cand are cu cine,cand joaca cu Omrani s-a vazut de fiecare data,dar mai nou cand il baga pe Omrani il scoate pe Petrila 😯…
      Nici daca esti masochist sau vrei sa-ti sabotezi propria echipa nu persisti la infinit cu aceleasi greseli…,ai vazut ca in formula asta te chinui ca un caine si echipa nu joaca nimic,iar tu continui meci de meci la fel…aceeasi muzica,acelasi dans…aceasi morcovi…,vad in fata doar portocaliu…si nici macar nu-s abonat Orange…

      Apreciat de 2 persoane

  11. Zburdă mieii, cum să nu zburde, când adversarii le stau capră. Uitați-vă atent la fazele golurilor doi, trei și chiar patru: sunt reluări din unghiuri bune, se vede cum se străduie argeșenii să lase spații pentru miei, să se ferească din calea lor. Mna, era clar că vor avea doar amicale în play-off. Totuși, prefer un 1-0 morcovit cinstit, decât un simulacru: dacă vreau teatru, mă duc la tearu, ăia măcar sunt talentați iar dramaturgia de obicei e mai imprevizibilă.

    Apreciat de 1 persoană

    • E bine (oare?) sa fi rupt in fund(evident de la morcovi,nu de la altceva 😃),dar cinstit…,am inteles adversarii oilor stau capra…,eu vreau sa vad cum vom sta noi la meciul direct…,sper ca nu cu fundul…in poarta…,ca la meciurile cu restul echipelor om fi cinstiti,dar nu jucam nimic…

      Apreciat de 1 persoană

        • Luis, poate asta e strategia noastra, sa parem fara vigoare in meciuri si sa batem cu noroc sau greu, stii tu, tehnica de adormit adversarul, sa nu se prinda antrenorul Gigi de tactica folosita, si cand jucam “finala” cu oile o sa faca DP o echipa super ofensiva care o sa zburde pe teren de parca au mancat jar si zapacesc oitele care nu pricep nimic! 🤣🤣
          P.s. pamflet!

          Apreciază

    • Am zburda și noi dacă adversarii ar sta capră. Sigur am face un 1-0 cu gol în minutul 83. Chiar sunt curios, câte goluri am da din 10 acțiuni, fără să existe adversar pe teren, numai 11 de-ai noștri? 🙂 Bănuiesc că în vreo 4 încercări din cele 10, Bordeianu ar pasa în aut și ar ridica mâna stângă că recunoaște eroarea de transmitere a mingii. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      • Hm, amintește-ți de meciul cu Farul: cum era lipit de Deac Nedelcearu. Uită te apoi la fazele din meciul oilor de aseară, cum era lăsat liber purtătorul de minge în preajma careului, să facă absolut ce vrea. Sigur, nu costă nimic să criticăm și să facem ironii, dar să observăm și că noi ne chinuim contra echipelor care cu noi joacă pe bune, iar cu ăia teatru. 4-0 la fiecare meciurile? Hai să fim serioși.

        Apreciat de 2 persoane

  12. Si eu am fost intrigat de cat de hotarat au intrat pe teren cei de la Farul! Parca jucau meciul vietii! Ma intrebam daca vor rezista repriza a doua ritmului impus.Cred ca au mers totul sau nimic in prima si apoi aparare supraaglomerata in partea doua pt ca era evident ca nu vor rezista la asemenea travaliu, 2 reprize. Si mai ca le-a iesit!!Parerea mea ca aveau extra-prima!! Altfel era prea mare diferenta de abordare fata de adversarii din meciurile lor de acasa in fata propriilor suporteri, nu?
    De fapt ce s-a intamplat? Atunci cand ritmul este rapid si in forta, primii care capoteaza sunt jucatorii cu tehnica mai saraca… apoi cei fara viteza si la final cei cu moralul scazut(Camora nici macar aut-ul nu mai batea!, Cipri nu ca din 10 m n-a dat mai spre colt dar si daca avea 11m ar fi avut picioare moi).
    Prima categorie a inceput sa se intreaca la a pasa la adversar, scoteau mingea din piciorul adversar dar o cedau inapoi.A fost greu de urmarit.Parca aveau pe City in fata…

    Apreciază

    • In mod sigur aveau extra prima! Gura pacatoasa a rejelui a si mentionat fara sa isi dea seama ca “pierdem bani”, astfel spus “pierdem banii promisi de nasu daca nu ii incurcam pe astia”!
      Pariu ca meciul viitor si Argesul va avea o alta fata decat cea cu oile! Bineinteles ca aici pot “ajuta” si baietii nostrii, daca jucam ca si pana acuma in playoff atunci avem sanse sa ne impiedicam si de Arges! Oricum, aproape sigur meciul cu prazarii va fi castigat de oite!

      Apreciat de 2 persoane

  13. Meciul de la Pitești este cel mai greu din cele care urmează pt ai noștri. De ce? Că trebuie să câștigăm. Cu un autogol, pinalti, corner, lovitură liberă, acțiune…daca o vom face atunci în ultimele 2 jocuri avem nevoie de 2 puncte, nu 3, doar dacă batem Fc Fcsbul. Mai toată lumea chiar și aici ne vede victime sigure in ultimul meci. Eu nu cred, jucătorii știu și ei că-i groasă dacă nu jucăm în grupele europene. Cfr întotdeauna când a avut o „finală de titlu” a luat-o. Prima minge de meci a câștigat-o, fata excepție.

    Apreciat de 1 persoană

  14. ardeleandinardeal, statistica si istoria nu-ti castiga campionatul ! Da, am batut la finale, dar cu un asemenea joc slab nici o sansa sa tinem wc-ul la respect . Iar DP continua strategia pierzatoare cu Bordeianu servantul lui Petrila si mai nou cu Grahovac fundas dreapta, jocul nostru se poate si este citit foarte usor, om pe Deac si gata . Ps . Si Letica dovedeste miopia lui DP . Vine de la Bruge si nu apara tot campionatul, este folosit sporadic la echipa a doua, si-l descopera cand mai sunt 5 etape . Pe Tahiri nici nu l-a vazut , pur si simplu a anuntat conducerea ca nu are nevoie de el, acum joaca bine mersi in Olanda in prima liga . Apoi il are pe Runar, dar il baga total neinspirat in ultimul minut la Craiova, datorita schimbarii arbitrul a mai prelungit corect partida si am luat golul de trista amintire . In rest, nici macar rezerva !!! Iar Roger, cerut de el ( da, nu-i prost cine cere … ) cu insistenta si adus contra 150 mii euro, cand la vara venea gratis, e scos din lot , iar patronul tace malc . Sa vedem ce va zice daca , foarte probabil, dupa mine, wc-ul ne sufla titlul .

    Apreciat de 1 persoană

  15. Hai să ne jucăm puțin de-a antrenoru’:
    Io propun un 4-3-3 cu Letica- Manea, Yuri, Burcă, Camo – Boateng – Deac, Sigur – Petrila’ Duga, Birligea.
    Măcar de test…
    Nenea Dan, ce zici?

    Apreciat de 1 persoană

    • Propunerea mea….Letica, Manea, Burca, Dimitrov, Stefan, Costache, Cvek, Runar, Petrila, Djuga si Birligea. Sa ma ierti „titularii de drept” dar au aratat ultimele 5-6 meciuri de ce i-as lasa pe banca.

      Apreciat de 1 persoană

    • Manea in meciul cu Dinamo Kiev a fost foarte slab.Foarte multe greseli facute. Nu stiu care e treaba cu el, poate se complace la Cluj deja.

      Apreciază

    • Ceferika,imi place echipa asta,e o echipa mai echilibrata decat cea cu 8 juc defensivi lui Petrescu,care nici nu e de mirare ca nu poate construi nimic,de asta nu avem nici ocazii si nici nu marcam…
      Cu echipa asta sunt convins ca am produce fotbal,am construi fara probleme,am avea ocazii si am marca mult mai mult…,si in aceasta echipa ar avea loc si Indolentul ca prima rezerva,dar doar cand sta bine cu capul
      Pe Cvek l-am vazut prea putin sa imi fac o parere cat de cat…

      Andrei,Stefan e mai slab chiar si decat actualul Camora…,iar Costache…,s-a impiedecat suficient pana acum in minge…,sunt satul de morcovi,as sta si eu macar o data sa ma bucur de o partida,fara sa ma chinui cu morcovul in fund…,Costache mai lipsea…

      Apreciat de 2 persoane

      • Doar ca Stefan are condtie fizica f buna, urca de 30 de ori pe meci daca trebuie si are si sut sanatos. Deci eu cred ca este peste camora de azi. Iar de Costache am scris pt ca m-am saturat de lentoarea lui Deac si jocul previzibil pe Petrila. Asa avand mijloc activ putem pune alte probleme adversarilor.

        Apreciază

        • Acum nu ca Petrila ar fi un pui de Zidane 😃,dar daca il aduci pe Mount de la Chelsea, pe Foden de la City,sau chiar pe Salah si in loc sa beneficieze de pasele lui Jorginho, De Bruyne sau Thiago,vor beneficia de pasele si combinatiile cu Bordeianu,Boateng si Debeljuh,vei vedea cat de previzibili si anonimi vor deveni…
          Stefan pt cat de tanar e,este f. lent,baga capul in pamant si cand pleaca in fata flancul sau ramane descoperit,pt ca se repliaza mult prea incet.Nici Manea nu e cine stie ce dar desi sunt de o varsta,il vad mult peste Stefan.
          Dar m-as bucura sa ma insel si Stefan sa fie o surpriza placuta in sezonul urmator…
          Daca te-ai saturat de lentoarea lui Deac,su indolenta lui Omrani,acceptabila ar fi varianta Negut in banda dreapta sau tanarul Gadea(macar sezonul urmator si doar daca va fi alt antrenor…), dar nu Costas,ca dupa ce si-a atins potentialul maxim de 3 goluri pe sezon,ne omoara cu zile…(bine,ne omoara si pana sa marcheze cele 3 goluri 😁).

          Apreciază

        • Nu știu ce să zic. Când îl văd pe Ștefan cum aleargă, mă face să mă uit în altă parte. Nu l-am văzut într-un sprint umăr la umăr cu un adversar vitezist dar cred că se pierde pe drum….

          Apreciază

  16. 11-le propus de ceferika este putin mai realist tinand cont de situatia la zi , cel propus de Andrei ar fi ok in noul sezon daca s-ar mentine actualul lot . La propunerea lui ceferika, as face o singura schimbare, Omrani in locul lui Birligea sau Duga, adica un singur atacant central . Doi se preteaza la sistemul 4-4-2 ( culmea, utilizat de DP in reclama tv … ) , cam riscant pt ultimele 3 meciuri .

    Apreciat de 1 persoană

  17. S-ar putea ca în curând, după atâtea încercări, jocul ăsta de pase dubioase și mingi aruncate să înceapă să funcționeze, Mihai să devină un coordonator impecabil, Boateng să prindă poarta cu șuturi sănătoase, sau măcar niște pase de 10 m perfecte. Poate fundașul dreapta (care o fi el) să învețe centrarea pentru fruntea atacantului și cine știe ce se poate întâmpla. Cine îl va mai putea opri atunci pe Birligea? cine va mai putea opri CFRul?

    Apreciat de 4 persoane

  18. Nu stiu de ce l-au pus si pe Itu in enumerare. Ala are vreo 5.000 pe luna, cred ca gasesti o echipa sa ii plateasca salariil asta si sa il trimiți imprumut. La ceilalti, cu alde 20-30.000 pe luna (plus taxe de ajungi la 5-600.000 cheltuiala cu un singur jucator pe an) e normal sa se rezilieze daca nu joaca.

    Uitati ce as face eu pt la anul:

    Primul lucru care trebuie facut este sa readuci societatea pe profit. A fost un an in care desi am participat in Conference League (si am luat macar 5 milioane din Europa) datoriile au crescut cu cateva milioane. Noi trebuie sa facem profit in limitele acestor bani. Poate chiar cu mai putin daca terminam pe locul 2 si nu ne sunt garantate nici alea 5 milioane din Conference. Ca sunt 4 tururi preliminare de care trebuie sa treci daca nu esti campioana.

    Se stie cine pleaca: Omrani, Bus, Runar (imi pare rau, dar e pueril sa credem ca mai ramane), Susic, Balgradean si astia care nu mai sunt pe lista, Sakho, Fofana, Bouhenna, Hoban. Sa vedem daca mai raman Costache si Itu, carora le-a expirat de anul trecut varsta de U21, ei pot pleca imprumut sau de tot, la fel cum a plecat Ciobotariu, care ar vrea sa se intoarca dar ma tem ca nu e cazul (deocamdata).

    Ramane lotul: Hindrich, Letica, Braun, Manea, Burca, Graovac, Yuri, Dimitrov, Camora, Stefan, Bordeianu, Boateng, Deac, Paun, Negut (probabil, daca suma e mica), Roger, Petrila, Birligea, Dugandzic (pe care s-a platit o suma), Debeljuh. Si mai tinerii Gidea, Raoul Mal etc.

    Cvek are contract pana in vara apoi opțiune de ambele parti, se va lua o decizie in functie de cum se adapteaza.

    Ramane ca optiune plauzibila vanzarea lui Petrila pe vreo 10 milioane la Hertha Berlin sau in alta parte, dar eu nu as face asta. Cu cat vom mai pierde jucatori de genul lui Petrila de la varste fragede, ci atat altii vor face performante in Europa in afara de noi. Il dai pe 10 milioane, Hertha câștigă pe termen lung din ce produce cu el peste 20. Prapastia intre Romania si Germania creste.

    Eu as vinde urmatorii jucatori in vara :
    Hindrich (sorry fani Hindrich tribunisti)- 500 de mii-1 milion, cica sunt oferte din Ungaria. Eu unul pur si simplu nu am incredere in el ca va ajunge portar de mare valoare. E ok, dar nu are….nebunia specifica portarilor mari. Acum se iau bani pe el cat e tanar.
    Manea- 1 milion pe orice piata externa
    Debeljuh- 1 milion prin Serie B, unde are contacte, pentru ca se pare ca si-a atins punctul de maxim, e inca apreciat pentru cat a marcat, o perioada buna sa-l vindem.
    Poate se iau niste bani si pe Pascanu, daca tot nu revine.

    Nu as vinde niciun titular, nici macar pe Burca in China pe 2 milioane. De ce sa ne slabim? Burca va juca bine 5-10 ani de acum incolo, precum Bonucci si Chiellini.

    Cu aia 2,5-3 milioane pe care i-as lua pe Hindrich, Manea si Debeljuh m- as descurca sa iau jucatori foarte buni:

    Ne trebuie intai portar, iar portarii mari ai nationalei (cum ar fi Nita sau Ionut Radu, desi a gresit acolo) au salariu de Champions League, asa ca nu prea ni-i permitem. Eu cred ca ne permitem un portar foarte bun din România care isi termina contractul cu UTA, Florin Iacob. Nu cere nici salariu mare. Ar fi bun si Lazar de la Craiova, ca nu mai vrea rezerva, dar e greu de crezut ca ni-l dau gratis.

    De la UTA as lua si fundasul central Erico. Nu ca nu-mi place Dimitrov, dar uite asa imi place mie foarte tare Erico si chiar daca are 32 de ani cred ca la fundasi te poti duce pana pe la 38. Si il avem pe Yuri care nu are inaltime si e depasit de mingi, iar Erico e cel mai bun la dat cu capul. Si e gratis. Ar fi Adrian Rus, dar ala e cel putin 600.000.

    Petrisor Petrescu de la Sibiu, gratis. Il stiu de anil trecut, il vad un fundas dreapta ideal. E fundasul meu dreapta care teoretic ar fi peste Manea. Alearga mult, e bataios, nu sta deloc. El normal joaca mijlocas dreapta, dar nu e f tehnic, e mai mult muncitor.

    Daca ramane Cvek e bine, nu stiu ce salariu are, dar cred ca pe la 15.000 pe luna. Daca nu, atunci e posibil sa il tentăm pe Gogi Becali sa il lase liber pe Oaida, ca ii da 15.000 pe luna si nu prea joaca, iar el abia asteapta sa dea salariile altora pentru jucatorii care nu joaca. Mie Oaida imi place, e muncitor. Ii poti da 15.000 pe luna daca nu platesti niciun transfer. Sau pe Asamoah de la U Craiova, foarte bun.

    Cimpanu pe 1 milion- Suntem fraieri daca nu il luam pe Cimpanu de la Craiova, ca de fapt trebuia luat de la Botosani, un stangaci extrema dreapta cum se gasesc rar, nu e foarte musculos dar in schimb e ambitios, baga piciorul, intra la interior si are sut bun, da la poarta, are viteza. Acum e momentul sa il iei, ca desi a dat peste 10 goluri si pase de gol anul asta la Craiova Reghecampf are ceva cu el ai nu il mai baga titular. Ei jiaca cu Gustavo-Baiaram-Ivan in spatele varfului si daca le vine si Mitrita din vara e probabil sa joace Ivan in dreapta. Sigur ca ei vand pe milioane in afara (Mihaila, Cicaldau) asa ca 1 milion poate nu i-ar tenta mult pentru un jucator U21. Dar in momentul in care nu mai e dorit, 1 milion e totusi o sima imensa pt o rezerva in Liga 1. Eu am incredere ca in orice echipa Cimpanu va exploda si va valora multe milioane in curand. Acum e momentul sa fie luat.

    Alexandru Dobre- 1,2 milioane. Dijon a platit pe el 1 milion, vroiau sa isi scoata banii asta vara si il vroiau toate 3 din Romania, dar nu a platit nimeni. Dupa ce a jucat sezonul asta probabil ca valoreaza mai mult. Nu vine pe salariu mic, dar merita toti banii. E facut, inalt, cu viteza, se vede ca a crescut intr-un mediu bun de formare. Nu sta locului deloc, face si faza defensiva, foarte asemanator cu Petrila. Joaca si mijlocas stanga si al doilea atacant si chiar varf de careu.

    Paun ocupa in lot de ‘format de club’ si probabil ca va ramane desi nu reuseste sa se impuna totular. Acum si cer…mi-ar placea mai mult sa il am in echipa pe Rata de la Voluntari, ca e cam acelasi post. Mi-a placut foarte mult cum a jucat sezonul asta. Din ce stiu, termina contractul si ar putea fi adus, dar nu cred ca putem concura cu alde AEK Atena sau cine ii da lui salarii de 50-60.000, mai ales ca au venit si l-au urmarit si au vazut cat e de puternic ai muncitor si nu il vor rata. Daca s-ar putea, l-as lua. Si Ion Gheorghe termina, am inteles ca se intelege cu Farul, jucator f bun, dar fara fizic, iar in pozitia aia noi il avem oricum pe Petrila.

    Daca Stefan reușește in pre-sezon sa ii ia fata lui Camora si sa fie titular atunci ramane el, dar daca nu atunci sa propunem lui Sepsi sa il dam împrumut si ei sa ni-l dea pe Dumitrescu la schimb împrumut. Mi se pare extraordinar baiatul pt varsta lui, are inaltime, putere, tot. Noi il avem si pe Ispas imprumutat la ei, tot fundas stang, dar Ispas inca nu e pregatit de echipa mare. Ei ar ramen totusi cu U21. Si cred ca il vor pe Stefan imprumut ca il stiu, a jucat atat la ei, chiar daca spre final nu a dorit sa prelungeasca.

    Ca atacant cica il vrem pe Ceesay ala care a dat 20 de goluri in Elvetia. Nu avem nicio sansa, omul are oferte salariale de prin Emirate de peste 80.000 pe luna. Mai erau 2 pe lista: slovenul Blaz Kramer, in atacant de peste 1,90 care e chiar bunicel si Leo Bonatini, care a dat niste goluri pe acolo, dar peste jumate fin penalty (eu consider ca el ar fi tzeapa). Dar in afara de Kramer ala, eu ma uit si la Otele de la UTA. Miculescu nu stiu daca merita 1 milion, e mult pentru el. Mai degrabă as da pe Cimpanu ca e stangaci si se gasesc rar ca el. Dar Otele care a fost adus la UTA nu demult ar costa undeva la vreo 300.000 probabil si mi se pare ca ar fi o investitie buna. E puternic ca otelul. Sinl-as lua si pe Ongaro de la UTA daca ei nu ii prelungesc contractul, doar asa ca sa il imprumut la o echipa mai mica, sa creasca. E un canadian de 2,00 metri, adus in Tomania de niste impresari dupa ce a jucat in Canada si mi se pare ca are un fizic ce il va duce departe. Nu e doar inalt, are viteza pt inaltimea lui.

    Daca nu vine Otele, sa nu radeti de mine, dar nu as zice nu lui Compagno de la U Craiova. Baiatul ala, asa dezordonat cum pare, munceste foarte mult si da si goluri. E de pe la Tre Penne din San Marino, dar e genul lui Bjelanovic care a mai fost la noi cand jucam prin Liga Campionilor. Are 26 de ani, nu pare asa un produs de export, dsr iti faci treaba cu el, e muncitor in orice meciuri cu echipe mari. Si e si tehnic. L-as vrea si pe Bauza de la ei, dsr Craiova nu il da sub 1 milion. Are contract pana in 2026 si sta bine fam Mititelu cu banii.

    Am cheltuit: 2,5 milioane pe Cimpanu, Alex Dobre si Otele, dar toti 3 sunt pana in 23 de ani si sunt investitii pe care se vor lua mai multi bani decat s-au dat.

    Stefan ori intra titular si Camora rezerva tot sezonul, ori il aduc pe Dumitrescu si il trimit pe Stefan imprumut. Mai incerc o chestie: stiu ca multi pe aici nu il suporta pe Morutan ca a jucat la „U”, dar era un copil care era ambitios si doar vroia sa castige, nu trebuie judecat. E din Cluj, as vorbi sa il imprumutam un sezon. Daca intram prin Liga Campionilor si turcii pun si o clauza de cumpărare de vreo 2 milioane si el incepe sa joace n-ar fi groaznic ca după 1 an sa ne gandim la ea. Ori il împrumutăm pe el, ori ii dam o sansa lui Roger sa joace mijlocas dreapta.

    Si cu lotul asta pot sa incerc sa trec de 4 tururi, ori in Champions League, ori in Conference League.

    1-4-4-1-1
    Iacob (Letica)
    Braun (Pet Petrescu) Burca (Yuri), Graovac (Erico), Stefan/Dumitrescu U21 (Camora)

    Cimpanu U21 (Roger/Morutan), Deac (Bordeianu), Boateng (Cvek?), Petrila U21 (Negut?)- Alex Dobre (Paun/Rata)- Dugandzic (Otele, Birligea U21).

    Împrumutați: Ciobotariu, Balan, Ispas, Itu, Costache, Gidea, Raoul Mal, Paraschiv.

    Ce ziceti? Eu, in nebunia mea, vad aceasta echipa capabila sa treaca de 4 tururi. In situatia in care nu se reuseste, pentru echilibrarea bugetului ramane numai solutia vanzarii lui Petrila. Dar daca ramane Petrila, impreuna cu Dobre, cu Campanu, cu Dugandzic pe care am dat deja 500.000 si eu il stiu ca fiind foarte bun, dar ii trebuie minute sa dea gol, echipa poate scoate profit in mulți ani urmatori si juca in Europa pana dincolo de grupe, poate ale Champions League.

    Apreciat de 1 persoană

    • Matteo,ar fi multe de spus…il aveam pe Letica din vara trecuta,si cei 2 tineri de perspectiva Otto si Sava,(nu mai zic ca-l avem si pe U17 Panzariu),dar ii prelungim contractul in iarna lui Balgradean 😯…
      Deci la capitolul portari suntem inca prea acoperiti…
      La Pascanu am renuntat deja,cu ajutorul lui Dan,el nu mai este jucatorul nostru…
      Decat sa-l aduci pe Erico(peste 1 luna 33 ani),mai bine ramanea Vinicius…,dar parca vroiam intinerirea echipei…,asta nu o faci cu juc. de 33 ani…,vrei inaltime,ai in propria curte pe Balan 1,93…
      Deci nu dam 1 mil pe Miculescu,care in meciul direct am vazut ca l-a impachetat pe Burca si era nevoie de 3 fundasi sa-l deposedeze,dar dam 1 mil. pe agariciul Campanu…,pai la asta daca ii dai jos tatuajele,imbracat si incaltat are vreo 15 kile jumate 😁…,o fi el stangaci,dar deja avem in curte(fara a mai cheltui 1 mil) pe Gadea,care deja se antreneaza cu echipa de 2 ani si e tot stangaci…,oricum ar fi doar 1 mil aruncat la gunoi,cat timp e Petrescu,nici el si nici tatuatul de 15 kg nu ar juca mai mult de 10 min pe trimestru 🙂…cel mult…
      De Petrisor Petrescu e inutil sa vorbim,vrei sa-l aduci din B sa joace in Europa 😯…,asta-i grav…,vrei sa ne dea si Lincoln cu terenul in cap…?
      Vrei sa-l aduci cu 2 mil.pe Morutan ca sa ce?…,e capabil sa care pianul?…,parca Runar nu juca pt ca nu facea prea bine faza defensiva…,si deja il avem la echipa…,e gratis,cat a jucat el anul asta?…,crezi ca Morutan ar juca mai mult…,si uite cum am economisit 3 mil. + salariile,renuntand la Morutan si Tatuatul de 15 kg…si ii mai dam o sansa lui Gadea si Roger…,poate si lui Runar daca pleaca maestrul Dan.
      Am incercat sa scriu cat mai pe scurt,in speranta ca va avea si colegul Bela rabdare sa citeasca pana la capat 😉.

      Apreciază

      • Inca o precizare Matteo, Alex Dobre e bun,talentat,tanar si cu potential sa creasca in continuare.
        Ar merita adus,dar…,deja avem la echipa destui tineri pe diverse posturi,buni si bunicei…,partea proasta e ca are voie sa joace cel mult 1…,cel impus de regula U21…,restul…,au timp…,la Sf.Asteapta…

        Apreciază

        • Alex Dobre nu mai e tinerel, dar ar fi pe placul lui DP. Aduce mult cu Adrian Mutu, joaca pe stanga sau atacant. Are acelasi stil, dar e mai mult mijlocas decat marcator. Dar rar am vazut la un roman ambitia asta de victorie cu orice pret

          Apreciază

      • Nu il stiu pe Gidea, mea culpa. Chiar n-am de unde sa stiu ce poate. Din partea mea sa joace cat mai multi tineri. Am vazut 2 faze dar pana una alta Gidea nu a dat decat 1 gol parca in Liga 1 si nu are pase de gol, iar Cimpanu are 30 sau mai multe de cand joaca. E o diferenta. De experienta in primul rand. Gidea sa mearga sa joace meci de meci. E drept ca nici pe Petrila nu ol stiam inainte sa joace mai mult la Sepsi, eram ‘orb’, pentru ca nu vazusem meciurile tineretului, poate si Gidea e la gel de bun, dar mie imi place mult Cimpanu, nu il vad asa cum spui tu. Eu zic ca veți avea o surpriza cu Cimpanu pe viitor. Aia cu 25 kg asa pare dar el e printre cei mai atosi si artagosi fotbalisti de atac din Romania. Pe Morutan nu am da bani oricum, am primi doar un jucator imprumut in loc sa joace imprumut pe la Caykur Rizespor. Da, eu il vad alergand destul de bine pentru ca imi placea de el cand avea incredere jucand pe partea dreapta si intrand mereu cu niste suturi bomba la interior. Daca ma intrebi pe cine as prefera intre Cimpanu si Morutan as zice Cimpanu in acest moment, ca e mai tânăr si poate creste de la 1 la 10, milioane repede. Dar si Morutan poate creste de la 4 milioane la peste 10.

        Apreciază

        • Campanu are fix 10 goluri si le are pt ca a jucat,daca era la noi nu le avea nici pe alea…,pt ca nu juca…
          Gadea are destule goluri la echipa a doua,pt ca din pacate doar acolo este lasat sa joace,cum ar fi fost si Petrila daca nu juca la Sepsi…,cat a fost la noi jucau in fata lui Petrila,Itu si Costache…

          Apreciază

  19. Visezi ca l dam pe Petrila cu 10 mil. Daca conducerea ia 3 mil +20% din revanzare cred ca va zice saru’mana. Sa vedem cui reuseste Becali sa l vanda. La Galatasaray romanii nu mai au usa deschisa dupa teapa Morutan. Poate la Fenerbahce.

    Apreciat de 1 persoană

    • De ce e nevoie de Giovanni Becali? Unde are ala usile deschise? La Galatasaray si mai pisca putina italiana. Vine Hertha singura si se uita la Petrila, ca au aflat de el. Deja stiam ca pregatesc oferta. Petrila e jucător de peste 20 de milioane. Daca eram echipa fara probleme financiare nu ma gandeam sa il dam. E o valoare inestimabila a Romaniei. Nu balerin ca altii care nu fac faza defensiva. Asta va ajunge sa joace constant in Germania, in Bundesliga, veti vedea. Asta se cere, sa te miști mereu, sa ai fizic, viteza, sa fii ambitios. Nu va juca niciodată titular acolo Octavian Popescu.

      Apreciază

        • Pai pe Debe parca era oferta de 800 mii inainte sa mai dea niste goluri prin play-off. Manea cat ar face? Macar 1 milion, acum câțiva ani se visau 10 pe Manea, Chelsea etc.

          In fine, ideea era sa se vanda de atatia bani de cat se cumpara. Ca nu sunt sume mari.

          Apreciază

          • Au scăzut mult prețurile de transfer de când cu pandemia. Din tot lotul cred că Burcă ar trece pragul de 1 milion.
            Valoarea de transfer ar fi cam la 60% din cotele de pe transfermarkt la titulari. La rezerve sub 50%.

            Apreciază

            • La majotitatea jucatorilor platiti peste salarii actuale in piata pretul e zero, plus prima de reziliere.

              Apreciază

  20. Matteo, scuza-ma, dar n-am avut rabdare sa citesc mesajul de la ora 13:07, dar cred ca meriti felicitari pt cel mai lung mesaj din istoria Tribunei, poate cineva din sefime sa confirme sau infirme ?

    Apreciat de 2 persoane

  21. Hertha Berlin sa dea 10 mil pe Petrila.. voi chiar atit de fraier il credeti pe Bobic ? Fredi rar ia jucatori fara sa ii imprumute cu un an inainte. Plus ca Hertha are jucatori suficienti sub contract, min 4 pe orice Post de atacant sau extrema si doar Piatek e imprumutat cu optiune de cumparare.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pai extreme nu prea are. Are 3, atacanti de careu:, Jovetic, Belfodil si Selke, Darida un fel de nr 10 in spatele lor.

      Pe benzi joaca Maolida, venit de la Nice pe 4 milioane dsr ca varsta mai mare decat al nostru, la 23 de ani (iar Petrila e mult peste el), Richter pe care il stim de la u21 a Germaniei si folosesc un mijlocas central acolo, Serdar, pe care au dat 8 milioane asta vara.

      Deci vor cumpara 1-2 extreme. Au si bani, ca au luat in vara de la Atletico Madrid 26 milioane pe Matheus Cunha si 20 de milioane pe atacantul John Cordoba de la Krasnodar.

      Astea sunt preturile, chiar daca mari, aici s-a ajuns. Eu il vad pe Petrila la 20 si ceva de milioane.

      Apreciază

      • Fals. Nu au bani. Chai daca se vor activa citeva optiuni de cumparare. Bobic va trebui sa oroduca bani din transferuri si vara asta si sa readuca la normal fondul de salarii. Revin 2 extreme, Lukebaio si Dilrosun. Da, subt zvonuri ca ar cauta o extrema stinga, dar nu cred ca Petrila e solutia pe care o cauta momentan Hertha. Urmatorii 2 ani vor diri mai degraba jucstori solizi cofirmati de Bundesliga si 1-2 jucatori cu nume mare mai la apus de cariera cum a fost Khedira, cum e Boateng, cumbe un zvon cu Draxler samd. Petrila la novelul lui e juncator care e de luat pt a fi imprumutat in Belgia sau Olanda 1 an sa creasca, nu mai mult.

        Apreciat de 1 persoană

        • Pe Lukebakio nu plateste Wolfsburg banii? Dilrosun retrogradeaza cu Bordeaux, nu stiu daca joaca la Hertha. Petrila e peste el.

          Apreciază

          • Lukebaio nu ramine la Wolfsburg si nici Dilrosun nu a rupt norii la Bordeaux. Dintre imprumutati , Piatek e f probabil sa ramina in Italia, Maier ramine la Augsburg si Alderete are o clauza care e deja activa. Vara asta nu vor fi bani de investitii, mai äles ca investitorul principal si presdintele clubului nu se inghit.

            Apreciază

      • Asta inseamna ca daca era sumudick,Petrila era titular si valora milioane 😯,si daca se apela la borcanul cu vopsea,+ vreo 3-4 meciuri a la FCoaia cu scoruri in care ii gauream bine de tot fundul la reje…,Petrila era tot el,dar valora ceva miloane in +…😯
        Mai lipseste sa o dam in bara in campionat si tacamul ar fi complet…,si cu jucatori fara cota si fara Europa…

        Apreciază

  22. Eu nu ma pot pronunta asupra pretului lui Petrila, dar nu il vad in zona de milioane cu 2 cifre. In general preturile pentru jucstori mediocri au scazut iar cartea de vizita nu convinge : Petrila nu e la Cluj titularul incontestabil care trage èchipa dupa el, ca sa fie eligibil pt un nivel mai sus. CFR zero si fitbalul romanesc de asemenea nu au un track record de jucatori produsi care sa se impuna in pietele mari- generatia actuala cu merite U21 e la nivel de Serie B, Championship , Scotia etc.daca vorbim de grupul Chlor care au facut pasul in afara sau au devenit profesionisti acolo. Nu inseamna ca jucstorul nu poate progresa dar are nevoie de o etapa intermediara.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pai in Championship.sunt preturi de peste 10 milioane. Aia de la Reading au dat 10 milioane pe petardutza de Puscas. Si astea sunt preturi normale.

      Si in Serie B si Scotia sunt preturi mari.

      Apreciat de 1 persoană

      • Da, dar sunt preturi pt jucatori crescuti la alte formatii. Si in Romania,absolventul mediu de la UBB are un salariu mai mare decit unul cu facultatea facuta öa Petrosani. Riscul sa angajezi un prost este mai mic, chiar daca poate e nedrept. Asa e si in fotbal – riscul sa iei o petarda e mai mare daca vine direct din Romania. Iei un roman adaptat afara, stii ca scapi de cateogria intelectuala „Nistor”.

        Apreciat de 2 persoane

  23. Analizam meciurile, alcatuim echipa,vindem cumparam, criticam si… laudam jucatorii , conducerea. Cu asta ce castig avem noi si echipa ? Poate e bine pentru egoul fiecaruia dintre noi. Putem ajuta cu un SINGUR lucru PREZENTA LA STADION!!!! Daca tot alcatuim echipa pe sezonul viitor sa facem si Noi planul nostru sa luam de manuta un prieten un vecin sau chiar membrii familiei (nevestele) si sa venim la meci .Si atuncea vom fii auziti si de echipa si de CONDUCERE!

    Apreciat de 2 persoane

  24. După meciul cu dobrogenii, avem un podium ocupat de Letica (7.8), Birligea (7.6) şi Billel Indolentu’ (7.1). Locul patru e la o distanţă apreciabilă (Boateng-6.2), Camo şi Cvek au primit 6.0, apoi restul cu 5+. Mai puţin, evident, Debeljuh (4.7) şi -oarecum surprinzător- „coordonatorul” Bordeianu (4.9). HAI CFR!!!

    Apreciat de 3 persoane

    • Oare de ce la noi de ceva vreme, premiantul e portarul 😃…?,multe etape a fost Otto…,acum Letica…
      Dar maistrul Danut,pe ce loc a terminat?…eram curios daca a trecut clasa…
      Ca deja avea de scos destule corigente…,si mai are 3 examene mari si late…,pe care as vrea enorm de mult sa le treaca…

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.