La lebenițul lăudat, să nu te duci cu sacul. [CSU Craiova – CFR Cluj 0-0]


CFR: Bălgrădean – Ciobotariu, Burcă, Ben Youseff, Camora – Luis Aurelio, Bordeianu, Sigurjonsson – Gâdea, Omrani, Păun.

Cea mai interesantă găselniță filozofică în primul 12 al CFR-ului este Ciobotariu fundaș dreapta. Să greșească în bandă, nu în fața porții, logic…

05 – Corner CFR, cu schemă. Pasă scurtă înapoi, centrare lungă, reluare cu capul în fața porții, Billel Benzema nu reușește să agațe mingea, dar aceasta ajunge totuși la Păun, care o trimite în poarta Sevilliei. Ca de obicei, nu toate golurile i se pun lui Păun la istoria fotbalului. De data asta, CFR n-a reușit să fure cu arbitrul asistent.

09 – Iese unul dintre titulari, Gâdea, intră „olimpicul” Chipciu.

10 – Centrare în careul nostru multinațional, un craiovean reia cu capul pe spate și mingea țopăie de pe bara transversală în aut.

19 – Șut craiovean, respinge Bălgrădean, mai bine plasat decât plasa porții noastre.

22 – Șut frumos al lui Omrani, așa cum îi place lui Hakana, dar portarul Pilghiliach… italian respinge în lateral.

23 – Același Omrani șutează cu dreptul în bara laterală, mingea ajunge fatidic la Luis Aurelio, care nu s-a născut golgeter înnăscut, așa că trage în brațele portarului P., care este italian.

Sunt cele mai bune minute 22 și 23 ale CFR-ului din această etapă.

30 – Corner CFR, de pe dreapta. Nu bate Deac. Portarul italian dirijează apărarea. Ciudat, credeam că e mezzosoprană, nu dirijor… Nu iese nimic din acest corner.

33 – Tudorie îi pune o contră urâtă lui Burcă, al cărui picior rănit suferă până la o scurtă pauză publicitară.

34 – Camora, în postură de ultim apărător, evită să-i paseze lui Bălgrădean, îl alege pe Ciobotariu în schimb (el a fost, că n-aș vrea să greșesc ca și cu Vinicius etapa trecută?!), care-i dă mingea lui Tudorie, curios să vadă ce face cu ea. Tudorie îl ocolește pe Bălgrădean, ieșit la închis de unghi, dar trimite în afara porții goale, din unghi închis de Bălgrădean.

Meciul e destul de viu, alert, ca și cum ambele echipe ar fi plătite bine și la timp. Poate jocul e un pic cam dur, cu ceva tentative involuntare de omor, pentru că prea mulți jucători se tăvălesc pe Ion Oblemenco. Bine că nu e și Costache printre ei, că altfel meciul ar arăta mai mult mort decât viu.

[În mod foarte enervant, oculta mondială întrerupe din când în când meciul de la Craiova cu înregistrarea mizeriei de Real Madrid – Barcelona, de parcă eu ard să-l văd pe Messi, nu pe Luis Aurelio luptându-se de la egal la egal (0-0) cu Cicâldău! Dacă am ratat ceva faze importante, n-aveți decât să-l înjurați pe Gates Bill.]

45+3 – N-am mai ajuns de ceva vreme în careul gazdelor, iar când ajungem, Chipciu faultează în atac. Greu cu lebenița.

Arbitrul pune virgulă meciului. Deocamdată, niciuna dintre echipe nu pune probleme FCSB-ului.

Îl văd pe Arlauskis ieșind la încălzire. În lipsa lui Vinicius, ar putea fi o soluție pentru postul de vârf de atac dacă e să forțăm victoria pe final.

50 – Facem zid în fața năvălitorilor gazde, și în zid execută Cicâldău lovitura liberă.

De minute bune sunt un pic pe noi și pe noi nu trebuie să facem! Am putea încerca să-i prindem pe contraatac, dar pentru asta ne trebuie mingea.

54 – Exact asta face Omrani, pornit vijelios spre poarta lor, dar e oprit cu prețul unui fault.

55 – Lovitura liberă e oprită cu prețul unui corner.

56 – Cornerul executat de Chipciu e oprit cu prețul unei ratări a lui Burcă, care nu prinde poarta. De o prindea, mamă ce-i făcea!

E rândul nostru să-i călărim, dar suntem prea galanți, ne lipsește killer instinctu’.

61 – Camora cade în careu, dar nu i se cere autograf, pentru că joacă la naționala României. Penalty indiscutabil discutabil…

62 – Edi Iordănescu primește cartonaș galben, probabil pentru scor.

Craiovenii nu reușesc la propriu să iasă din propria jumătate a propriului teren propriu, fapt care-l exasperează pe un spectator grec de pe margine.

65 – Hopa! Fachinhel! Să nu vorbesc prea din fudulii. Un pic le-a lipsit gazdelor să nimerească o pasă decisivă în careul lui Bălgrădean.

68 – Fază cursivă, muncită, încheiată cu șutul lui Sigurjonsson pe lângă poartă, deși a părut că are tot timpul din lume să-și seteze șutul.

70 – Ciobotariu pare să-I trimită pe Manea/Susic la încălzire. Nu mai poate continua. Intră… Carnat, că e mai tânăr decât Manea/Susic, crăpați-a-ș capul de regulă cretină! Bănuiesc că-l retragem pe Chipciu la depou.

Mai este un sfert de oră. Cine o să obosească primii o să piardă sau o să facă egal.

Universitatea Craiova îi masează fundul portarului Italian. Bălgrădean degajează, nemasat.

79 – Baiaram reușește simularea secolului. Se trântește în afara careului, primește galben și este schimbat cu alt actor, mai talentat.

A intrat Manea! Când-cum?! Am pierdut momentul. Nu mai contează. Bine că a intrat, pentru că pe dreapta Carnat e sitting rață pe varză. Sper să nu dea golul salvator, că apoi trebuie să șterg chestia cu rața și cu varza.

82 – Șut violent de la distanță, dar avem portar pe numele de Bălgrădean care scoate de sub bară.

84 – Omrani e aproape gata, așa că e schimbat la pachet cu Păun pentru Rondon și Hoban, mult mai fresh în lupta pentru cele 3 puncte care contează. Cred că am epuizat schimbările. Arla s-a încălzit degeaba, pe banii lui…

87 – Burcă este omorât încă o dată. Koljic primește galben, deși era de roșu. Se mai duc vreo 3 minute din meci, arbitrul adaugă alte 5.

90+1 – Nici Bordeianu nu se poate lăuda că a stat tot meciul în ghete. Tăvălit pentru a nu știu câta oară, și omul ăsta chiar nu mimează…

90+2 – Luis Aurelio mimează! Actor mai slab și decât fotbalistul.

90+4 – Corner după corner, dar oltenii nu știu să trimită dăbuleneasa spre poartă.

90+5 – Manea salvează eroic două puncte la șutul lui Bancu.

0-0, scor final. Cele două echipe au fost prea bune la păstrat rezultatul și FCSB pe locul 1. Cei care așteptau să vadă CFR-ul urcând pe primul loc, să facă bine să mai aștepte, cu răbdare și Carpați, ca pe vremea lui Ceaușescu când se zvonea că se dă zahăr. Sau ouă. Sau carne. Sau p… (plural) în c… (singular).

Ca să citez niște ovine în viață: atât s-a putut. Măcar mai putem.

94 de comentarii

  1. „Macar mai putem.. „, fara sa luam praf de putut…ori pastile(albastre) ori „psishonada galbina „, inventata de doctoru’ Ciomu.
    Mie-mi place cum sa lauda sudimea , cica ; „cetatea baniei, bania…” ca, ca si cum ar avea ceva de-a face cu banii, ca si-n Elvetzia.
    De fapt, „Bania ” a fost in Timisoara , ca si capitala a Banatului, regiune istorica.. In fine !
    Io , dupa lmeciul asta, am ramas cu aceiasi nedumerire limbistica.
    Cum este corect : lebenita ori…lubenitza ??
    Rog cunoscatorii sa ma informeze, dau mai mult de-o bere recompensa.
    Hai CFR !
    Si da-i si lupta CFR !

    Apreciat de 1 persoană

    • Pepene…deagi mis mie fetele! Nici ei nu stiu, ii termen popular, regionalism. Poate la Valcea se zice intr-un fel si la Scornicesti altfel. Cui ii pasa de sudisti, pe aici!?

      Apreciat de 2 persoane

    • Lubenitza este denumirea corecta in sirba si croata si de acolo a ajuns in Oltenia. Din Oltenia s-a ardelenizat in lebenitza. In bulgara e dinye, asa ca sa stie si vorbitorii de maghiara de unde vine cuvintul. Iar in turca si greaca e karpuz, de unde a venit in Dobrogea si Moldova harbuzul, cuvint care il folosesc si rusii.

      Apreciat de 2 persoane

      • Dinja, in croata si sarba inseamna pepene. Pepenele rosu, asa cum l-am stiut in copilarie, e lubenitza. De altfel f multe cuvinte vin din limbile slave balcanice in special in religie, toponime si numele de familie.

        Apreciază

  2. Totul e aproape bine când se termină aproape bine. O satisfacție enormă după acest meci: autobuzul lui DP încă funcționează. Musai că yedi ne citește și ne iubește mai mult decât îl iubim noi pe el, căci a jucat destul de corect la închidere și nu le-a lăsat spații prăzarilor să ne execute. Ne-a ascultat. Mai trebuie lucrat puțin la panică, preluare, orientare și pasa de siguranță și suntem aproape bine. Un plus pentru yedi a fost și discursul de după meci care probabil a fost pe placul fluierașilor. Să vedem și rezultatele. Sper să fi fost eficient.
    Parcă mi-a mai revenit optimismul în obraji și-mi vine să cred că e posibil să avem șanse la câștigarea campionatului și sezonul ăsta.
    Hai CFR !!!!!

    Apreciat de 3 persoane

  3. corect ceferika, sistemul de joc este dat de calitatea lotului ,nu poti juca constructiv si accelera pasele la o echipa care nu prea stie sa paseze,se pare ca a realizat si Edi ca lotul actual nu se preteaza la acest stil. Autobaza lui DP nu este placut ochiului dar este eficienta si pe mine ma incinta cind vad echipa adversa fara solutie in fata unei aparari bine organizate

    Apreciat de 4 persoane

  4. Cum creşte un pic jocul, cresc şi notele… 🙂 Edy a „urcat” binişor în sus (6.3), echipa şi „mai binişor” (6.4). Avem 3 jucători „urcaţi” peste 7 (Billel-7.4, Camora-7.2 şi Burcă-7.1), sub 5 îl vedem doar pe Carnat (4.8). HAI CFR!!!

    Apreciat de 2 persoane

  5. Olaru de la FCSB rateaza restul sezonului. Daca nici acum nu iei titlul nene Iedi…..Pai astia sunt vai de capul lor. In august anul trecut daca zicea cineva ca peste 8 luni FCSB se va bate la titlu avand ca titulari pe 1 pusti de 18 ani de la Academie in atac, pe Sut titular la inchidere, Oaida titular, Miron grasutul de la Botodani titular, „Lampard” topoare fundas dreapta si gafeurul Vlad in poarta, iar ca rezerve are fi doar Gabriel Simion, Perianu, Buziuc, Vina, pustoul de 18 ani Nita si 1 croat care nu intra niciodata, te-ai fi stricat de ras ;))))) Nu cred ca vreun suporter al lor credea asta.

    Iar CFR are ca optiuni de atac Rondon, Debeljuh, Pereira, Deac, Paun, Chipciu, Costache, Omrani. Pai nene Iedi….dar parca cu Dan Petrescu eram totusi periculosi in atac cand vedeam formatia de start cu Pantera Pereira titular in banda si cu Rondon in atac. Acum….vad Chipciu, Debeljuh (asta mai face ceva) si Costache mai mereu in tridentul ofensiv, o schimbare totala, in loc de aer de Europa League cu Pantera si Rondon avem aer de liga a 2-a din Croatia sau a 4-a din Romania.

    Apreciază

    • Hai că nu-i chiar așa negru draku. Rondon e puțin ieșit din formă dar da, față de Debeliuh pare mai ancorat în angrenajul echipei. Iar kipciu a fost destul de decent, după mine, cel puțin.
      Da, oile s-au umflat de la prea mult trifoi și pare că vor fi probleme pentru ei și sper că Yedi va fi suficient de matur să renunțe la spectacolul inutil și să dea o consistență jocului așa cum a arătat cu prăzarii.
      Vedem joi.

      Apreciat de 1 persoană

  6. Conteaza mult cum va fi gestionat acest tur de play off,pentru ca returul este mai accesibil.Acest ultim egal a avut darul de a aduce liniste,dupa esecul dezarmant cu fcsb.
    Acum se va vedea daca putem sa trecem peste piedicile inerente ale „pretenasilor”……..acest Petrica cum ne prinde cum ne fwutee,c-o fatza de copil nevinovat.La lovitura cu cotul a lui Kolic,se arata nedumerit si incerca sa evalueze situatia.Dar aflat la 10 m de faza,cum sa nu vezi miscarea ampla a lui Kolic?La atac brutal el da galben,sau cum zice Cracanescu a luat in calcul gestul nesportiv a lui Omrani!Olteanul asta scabros crede ca toti suntem o turma de jite indobitocite.Incearca sa puna egalitate intre doua fapte diferite:atac brutal versus gest nesportiv.
    Insusi analistul de serviciu Ilie Dumitrescu i-a atras atentia ca lovitura olteanului este rosu fara discutie.Un rosu la acea faza ii atargea o suspendare spre 3,4 etape din 10 ale play offului……..
    Nu discut de penaltyul la Camora de manual,pe care Hategan il trece cu vederea.Dar imi aduc aminte de-o alta faza cand Ciobotariu respinge o minge cu capul de langa Tudorie,care nu joaca mingea,si da lovitura de pe linia de 16 m.Olteanul incearca doar sa obtina contact,fara sa joace mingea,dar atat a asteptat al nostru mare fluieras,s-o puna pe 16 m pentru Cicaldau.
    La hent se spune ca mana era intr-o pozitie nefireasca……..in prima repriza la un corner,Burca loveste mingea cu capul si Constantin la fel incearca doar sa-l impiedice pe adversar,lovindu-l cu mana-n fata.Intensitatea loviturii nu poate fii apreciata,insa ramane intrebarea ce cauta cu mana in fata adversarului?Cracanescu spune ca el n-ar fi dat penalty pentru asa ceva,si-n plus mingea era plecata din capul lui Burca.Trebuie doar sa-i reamintesc marelui arbitru,ca atata timp cat mingea este in joc,o lovitura este sanctionata chiar daca mingea nu se afla in apropierea celor doi,adeca lovire fara minge.Sau daca vroia sa gaseasca argumente pentru penalty,putea sa spuna nea Ioan,mana o avea intr-o pozitie nefireasca.
    Evident avem solutii pentru a ne impune din nou,ramane doar sa avem inspiratia si linistea necesara gestionarii acestui final de campionat,facand abstractie de behaielile ciobanului.

    Apreciat de 5 persoane

  7. Poate la unii o sa vi se para sacrilegiu, dar mie mi-a placut mai mult apararea cu Ben Youssef decat cu Vinicius. Da, Vini aduce un plus pe partea ofensiva care, cel putin inca, Ben nu-l aduce dar in aparare tunisianul a fost peste Vinicius.

    Eu cred c-ar trebui sa-l prastram si sa-l titularizam pe Ben. Are experienta in mai multe campionate tari, acumulata in ultimii 5 ani, e cu 5 ani mai tanar ca si Vinicius si are si ceva experienta in cupele europene. Profilul sau, ca experienta, e foarte similar cu al lui Vini si daca Vini a jucat la noi excelent timp de 3-4 ani, incepand cu varsta de 33 de ani, nu vad de ce n-ar face ceva similar Ben Youssef.

    Apreciat de 5 persoane

      • Ideea e ca Burca e pe lista de plecări pe bani. Câți, nu se știe. Vini nu e sigur ca mai primește prelungire. Nu poți rămâne doar în Cestor cu experienta, Pascanu și Ciobi. Ben are contract doar pina in vara. Unii zic ca am semnat cu Bouhenna…vom vedea în vara cu cine mizam sezonul viitor. Chiar dacă e dureros ar trebui adusi pe multe posturi jucatori. Or fi 10 sau 12 ce pleacă, e mult. Rămâne deac si camora, dar cât mai mizam pe ei titulari? Se vede ca au niște limite fizice.

        Apreciat de 1 persoană

      • Eu pornesc de la premiza ca Burca si Omrani pleaca la vara. Ciobi si Pascanu sigur raman. Ce mai ramane de vazut e cine joaca langa ei. Eu l-as prefera pe Ben si pe Vini, dar doar daca al doilea ar accepta un contract mai mic.

        Apreciază

        • Paşcanu a fost împrumutat la spanioli pentru două sezoane. El zice că „nu există nicio opțiune de a pleca. … în sezonul acesta și în următorul voi juca aici.” Înţeleg că în contractul de împrumut nu există nicio opţiune ca CFR să-l poată rechema înainte de termen.

          Apreciază

            • Şi pe transfermarkt, împrumutul figurează pe 2 ani. Dacă chiar nu există „nicio opţiune” de retur prematur în contract, bănuiesc că nu Paşcanu tre’ să-şi schimbe părerea, ci spaniolii. 🙂

              Apreciat de 1 persoană

            • Nu cred să fie vorba de prostie. N-avem de unde şti detaliile împrumutului. Cristi a explicat recent mecanismul unui astfel de împrumut, avantajos pentru toate părţile. (Cristi: „Imprumut pe 2 sezonae „ciudat” cum scrii tu este o forma tipica de optiune de cumparare – pretul cerut de vinzator inca are foarte mult „potential” incorporat in pret, cumparatorul vede prea mult risc in potential dar de principiu vrea cumpararea ai are tot interesul sa dezvolte jucatorul. Daca nici asa, bon pur l’orient.”)

              Apreciat de 2 persoane

            • Am gestionat transferurile prost si acum culegem roadele. Dupa cum zicea Caneto, n-avem nici o sansa sa-l repatriem, dar eu sper, in mod naiv, ca poate am bagat ceva clauza care sa ne ajute in contractul de imprumut.

              Daca as fi complet realist as zice ca Pascanu nu v-a mai juca la CFR. Un imprumut pe doi ani este echivalentul unei vanzari cu perioada de proba foarte lunga. Singura solutie ar fi ca pretul de vanzare sa li se para prea mare, dar eu m-as mira sa fi cerut mai mult de 600,000.

              Apreciază

            • Adi, exista multe motive pentru a face contracte in mod creativ. O prima optiune este cea sportiva, atunci cind inca nu exista un pret conturat, desi ambii parteneri vor tranzactia. A doua cauza este partea contabila. Multa lume socoteste gresit la genul avinut de 2 mil, a cumparat de 2 mil si a iesit pe zero. Contabil insa, la cumparaturi valoarea sumei de transfer se amoritzeaza pe durata contractului, pe cind cistigul finnaciar se impoziteaza imediat – atunci orice club isi calculeaza timpii optimi fie ca sa obtina licente fara probleme, fie ca sa plateasca cit mai putin impozit. Sa luam exemplul lui Pascanu – transferat in August 2020 pe 750 de mii de eur cu cntract pina n iunie 2023 – CFR amortizeaza costul in 34 de luni, adica ca 22.000 de eur pe luna. Daca l-a imprumutat pe 2 ani sa zicem cu 600.000 si optiune de cumparare de 1 mil la 1 iulie 2022, atucni CFR face un profit scriptic de 3.000 de euro lunar pe durata imprumutului si in 2022 un profit de 750.000 de euro ( 1 mil cifra de vinzare minus valoare reziduala de 250.000). Daca jucatorul va valora sa zicem de l 1,5 mil in sus, spaniolii cisitga platind doar 1,6 si amortizing ultimul milion pe anii de cntract suplimentari, asta daca nu il vind mai departe. Nu cnfirma, CFR tot nu pierde bani dar are dupa 2 ani un jucator cu 2 sezoane de fotbal mai puternic decit prim a liga inapoi acasa. Daca vindea jucatorul poate ca pretul actual era de 1 mil, platibili in rate in 3 ani, asa oricum nu iesea mai bine.

              Apreciat de 2 persoane

    • Şi mie. Şi sunt foarte convins că, dacă Vinicius ar fi jucat la Craiova, apărarea mi-ar fi plăcut mai mult decât cu Vinicius în partidele anterioare. Una e ca mijlocul să-şi facă foarte bine treaba defensivă şi alta e să expui total fundaşii cum s-a întâmplat mai în toate celelalte jocuri din acest an.

      Apreciat de 4 persoane

  8. Cineva, care iubeste statisticile, are o imagine clara cine sunt jucatorii care au trecut deja de coronavirus si care sunt aceia care se mai pot infecta ? Finala Supercupei sigur o vom aborda fara Itu si Bordeianu. Sa nu cumva sa se infecteze toti jucatori U21, ca nu stiu ce se va alege de noi.

    Apreciază

  9. daca bine imi aduc eu aminte anul trecut Craiova a facut la fel. Nu s-a testat inainte de meciul cu noi pt ca stiau ca au probleme. CFR a facut o contestatie atunci dar nimeni nu a bagat-o in seama. I-am batut si nu a mai spus nimeni nimic. Dar daca pierdeam? Si-ar fi facut testul dupa meciul cu noi si sunt sigur ca s-ar fi gasit o portita ca sa se accepte ceea ce au facut. Din pacate sud-ul are alte reguli pe care nu trebuie sa le respecte

    Apreciat de 3 persoane

  10. Pt mine acest meci este unul foarte important. Ne va arata starea de spirit a echipei avand in vedere stirile cu salariile restante. Am inteles ca Gigi va menaja cativa jucatori deci daca si acum ne balbaim in aparare situatia va fi clara pt playoffs. Am si eu o intrebare cu privire la virusul chinezesc. De ce clubul nu a vaccinat jucatorii nostri?! Cu siguranta ca sudistii au facuto. Apropo eu sunt unul dintre sceptici care nu se va vaccina decat daca voi fi obligat(servici sau interdictie de calatorie).

    Apreciază

  11. De atiam nu va spuneam. Am o poveste reala sa va zic. Rusii au facut in anii 70′ un experiment. Au crescut un miel singur intr-o cusca metalica care era parte dintr-un grajd. Mielul se dezvolta normal, manca si era bine intretinut. Dupa o vreme au adus un lup in grajd care era si el intr-o cusca de metal. Dupa cateva zile mielul a refuzat sa manace si a murit. De frica.
    Mai am inca vreo 3 povesti ca asta cu oameni care i-am cunoscut eu si au murit de inima rea.
    Da Virusul exista da ucide dar conteaza pshihicul.
    No va pup.

    Apreciază

  12. Când tu ca „atacant” în loc sa ii f*ți un șpiț la minge sa între în poarta, alegi sa te arunci în careu atunci da-o mama ei de treaba…de luam o punga de semințe pe el eu zic sa nu stam pe gânduri.Mi-o mâncat zilele omu asta cu nr 22.

    Apreciat de 5 persoane

  13. Nu prea trag manjii lui jini fara pisat de prodanca, par cam anemici!
    In alta ordine de idei, Deac faultat in fata tusierului, se da aut de poarta pentru oi, Debe forteaza un pic 11m, cade inpins, sant si nu san circumstante de 11 m dar arbitrul lui peste prajit da galben pt simulare!
    Cuobanul urla pe la televizoare si fluierasii joaca dupa cum vrea el, jenantul de Radulescu mai ca isi taie venele prin studiou ca nu au ocazi oitele sa zica ca sant magnifici iar cand toata lumea din studiou zice ca erau circumstante de 11m dar nicicum de galben pentru simulare el zice ca parerea lui e ca era simulare, intrebat de ce “pentru ca asa cred eu”!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Arbitraj de kkat. E prost petrescu ăsta ca o mulă.
    Ne-a scos o minge din poartă, mai urmează să ne scoată și un jucător din teren și bineînțeles să-l trimită pe yedi la gară pentru vreo 3 etape.
    Jiji știe….

    Apreciat de 1 persoană

  15. Oare nu il invata nimeni pe tantalaul de Costache sa loveasca mingea, sa o dea in poarta din 3 m si nu in portar!
    Deac faultat de Radunovici, mingea era de mult plecata de la el cand Radunovici are intrare intarziata, nimeni nu da nimic, se fac ca ploua!
    E clar ca arbitrii sant montati sa ne futa cum pot, jocul e sa ajunga oitele ori prin minune sa dea un gol sau sa se ajunga la 11m si de acolo spera ca Vlad va apara mai bine decat Arla, sau ca ai nostrii rateaza mai mult!

    Apreciat de 3 persoane

  16. Zic ăștia de la looktv că portarul oilor e mare sculă și că face un meci mare de ziua lui. Cred și eu, cu șuturile leșinate alor noștri și eu cred că aș părea mare sculă….

    Apreciat de 3 persoane

  17. Mai buni, dar nu stim sa o bagam in ate si ne-am obosit peste masura in meciul acesta. Singura obiectie, trebuia scos mai devreme Soares care nu are deloc curaj ofensiv si toate pasele lui sunt inapoi.

    Apreciază

  18. Inca un trofeu pentru Yedi. 4-1 la penaltyuri. Am avut si 11 nedat pentru acel fault la Deac. Totusi, in repriza a doua ne-am temut prea mult de ei, nu reusim sa fim percutanti, incisivi. Degeaba emanam forta daca nu dam goluri.

    Apreciat de 1 persoană

  19. Daca tocmai cu latul vrem sa inscriem vreun gol, ar trebui cel putin trei sute de incercari.Ori sa se lasa de fotbal acesti specialisti, ca-i mai usor.

    Apreciază

  20. Dragii mei, conteaza si trofeul, dar am primit alt dar mult mai important : arbitrajul ! Acum in lupta pt titlu, conducerea are munitia castigatoare, ca o va stii sau nu folosi , ramane de vazut . PS . Daca intr-un meci cu noi, azi de ex, wc-ul era asa furata, fecali punea o presiune pe arbitraj de oitele ieseau campioane cu 2-3 etape inainte de final . Repet, munitie ( nesperata, zic eu ) exista, mai trebuie actiune castigatoare, dar avem cu cine ?!

    Apreciat de 3 persoane

  21. Felicitari echipei si staff-ului pentru trofeul din seara aceasta! Inainte de toate astazi am mai pus un trofeu in vitrina, le-am bagat mortul in casa la oi, si am fost cu 2 clase peste mioare! La urma urmei asta va ramane in istorie, nu cate ratari a avut Costache!

    Oricum, s-a vazut clar diferenta intre o echipa la care jucatori sunt platiti si au chef sa joace fotbal si una la care fac doar act de prezenta. Am reusit si sa spalam putin din umilinta de la penultimul meci cu oile, dar o victorie la 2 goluri in campionat ar fi cireasa de pe tort care o merita cu varf si indesat cacarezele!

    Si inca doua lucruri: de cand cu controalele anti-doping oile sunt tare lesinate pe teren. O coincidenta, sunt sigur… Cat despre arbitraje, desi nu-mi place sa le discut, incepe sa devina deja obicei ca, meci de meci, sa fim ciupiti ba mai mult, ba mai putin, de catre arbitrii. O alta coincidenta, sunt sigur!

    Apreciat de 4 persoane

  22. Bravo, băieți, felicitări pentru victorie, și pentru trofeul meritat. Acum, hai cu campionatul! Dacă se va continua cu acest stil de arbitraj și în play-off, va fi al naibii de greu, dar și triumful mai dulce.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.