FC Poli Iași – CFR Cluj


Sâmbătă, 23 februarie 2019, ora 20.00, în cadrul etapei a 25-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi: FC Politehnica Iași – CFR Cluj

“Leave me alone, I know what I’m doing”, ajuns slogan celebru, reprezentând mesajul transmis prin radio echipei Lotus în 2012 de către Kimi Räikkönen pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi. În traducere liberă, “nu mă mai f… la cap”.

“Leave me alone, I know what I’m doing”, tradus în română ori spaniolă i-ar fi spus Culio lui Dan Petrescu în timpul unei partide disputate în Gruia tocmai împotriva adversarilor noştri de poimâine. Celebrul moment care a dus ulterior la dezvăluirea făcută de DP că Ema îi va fi secund după ce-şi va încheia cariera de jucător.

Sub auspiciile lui “Leave me alone, I know what I’m doing” trebuie să abordeze echipa noastră dificila şi deosebit de importanta partidă de la Iaşi. Dar nu în sensul traducerii libere din primul paragraf. Nici vorbă de lipsă de respect la adresa lui Minteuan. După criza rezultatelor anterioare şi agitaţia din această săptămână , care a dus la mazilirea lui Tony şi, zice-se, preluarea banderolei de căpitan de către Cipri, poa’ să fie pe bancă şi Klopp ori Flocea, nimeni nu are cum influenţa în mod decisiv organizarea tehnică a jocului întrun timp atât de restrâns. Singurul medicament ce poate însănătoşi situaţia este mobilizarea vestiarului. Dacă jucătorii vor reuşi să se reseteze mental şi vor fi hotărâţi să tragă cu toţii în aceeaşi direcţie locomotiva, rezultatul va fi pe măsură. Ei ştiu cel mai bine ce trebuie să joace, cum trebuie să joace. Cine trebuie să joace? Asta nu mai trebuie s-o ştie jucătorii, ci să fie decizia  lui Minteuan. Chiar dacă se consultă cu “greii” vestiarului. Sper din tot sufletul să fie exclusă orice tentativă de consultare cu „greii” lojei. Un lucru este cert, Omrani va lipsi, fiind suspendat.

Ciudată rău situaţia ieşenilor. Sunt probleme mari la nivel de conducere. Totul a pornit de la un fapt ce-şi are locul mai degrabă în legendele din Caracal, locul unde s-a răsturnat carul cu proşti. În vara trecută, acţionarii clubului au crezut că l-au prins pe Dumnezeu de un picior, care le-a scos în cale investitorul/finanţatorul mult visat, ca să-şi dea seama până la urmă că au încheiat un contract beton de management pe mai mulţi ani cu un coate-goale „specialist” în administrarea banilor proveniţi din drepturile de televizare. Iar un manager de top costă, nu? 🙂  Urmarea? Toţi jucătorii sunt de vânzare, datorii către stat ce depăşesc 3 milioane, plus alte datorii, probleme grave în obţinrea licenţei pentru sezonul următor, circ, război civil…  totuşi, echipa joacă, are două victorii în ultimele două etape şi este la un punct de un loc pentru play-off.  Există însă şi o altă veste bună. Dar nu-i mai pentru ei, ci pentru noi. 🙂 Au pierdut doi mijlocaşi importanţi pentru partida de sâmbătă: Qaka, suspendat, şi Flores, suspendat, dar şi vândut la Sepsi pentru a mai face rost de ceva bănuţi.

Poli Iași: Mino - Bosoi, Gardoș, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Mihalache - Al. Zaharia, Platini, Burlacu - Garros

Rezerve: Rusu, Mihăescu, Rus, Enoh, Panțîru, Soares, P. Petre

Incerţi: Gallego, Bădic şi Kizito (probleme medicale)

Suspendaţi: Flores, Qaka şi Semedo
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Bordeianu – Deac, Djokovic, Culio, Păun – Ţucudean.

Rezerve: Fernandez, Peteleu, Lang, Hoban, Ioniţă, Petrila, Costache

Suspendat: Omrani

HAI CFR!!!

(imagine reprezentativă: facebook/ FC Politehnica Iași)

241 de comentarii

  1. Oricum prefer de 100 de ori un meci ca Sibiul. Din 5 meciuri de acest fel in 4 cred ca castigam, dar din 5 meciuri de tipul meciului din seara asta castigam maxim de 2,3 ori.

    Apreciază

  2. Sa speram ca aceste 3 puncte sa redea echipei linistea, increderea, determinarea. Inainte de gol as fi zis ca suntem echipa pacii si favoriti la locul 6, ultimul din playoff. Castigam sezonul regular, dar este drum lung pana departe. Bravo baieti pentru munca! Ne adunam pentru meciul urmator, fara Culio, revine Omrani, Tucu poate juca mai mult, poate se reface si Vinicius. Eu as da o nota buna pentru Bordeianu.

    Apreciază

  3. Eu zic ca CFR prin acest rezultat le.a „multumit” iesenilor pentru ultimul titlu, cand penalii astia de moldoveni au declarat public ca ei le.au castigat titlul clujenilor.Un raspuns mai bun ca asta nici nu se putea.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Nu voi uita niciodată atitudinea ieșenilor, modul în care au luptat și că acei sportivi nu s-au mulțumit cu o remiză în meciul cu fcsb din sezonul trecut…

    Apreciază

  5. Extraordinar rezultatul.
    Baietii au dat dovada de devotament, au fost uniti si ghinionul din meciul cu Medias s-a anulat azi cand am reusit un gol superb.
    Sper ca acest rezultat sa aduca linistea la echipa si sa revenim la parcursul de la sfarsitul anului trecut.
    Urmaresc comentariile la Digi si nu pot sa nu remarc ticalosia lui Dinu Gheorge si a lui Craciunescu care explica o faza de penalty cu vadita rea vointa. Niste manipulatori ordinari cu patalama de specialisti.
    Culio ar fi cazul sa se calmeze si sa-si vada de joc.
    Bravo Tucudean si intregii echipe.

    Apreciază

  6. Stoican, discurs de toată cinstea. Le-a cam luat mau’ celor din studioul jijiteve. Mimi biciclista-i în direct și tocmai face spume la gură. 🙂 🙂 🙂

    Apreciază

  7. Acesta ar trebui sa fie primul 11 ultimul meci din sezonul regulat: Arla – Manea, Vinicius, Muresan, Peteleu – Djoko, Hoban, Ionita – Petrila, Tucudean, Costache

    Apreciază

  8. Bah, da’ prost e Costache, sa-mi bag piciorul ;))

    Reporter: „Ce ti-a placut cel mai mult la Dan Petrescu?”

    Costache: „Era bine, era cu noi acolo, se oftica….era bine”

    Dar tot imi place de el cum joaca!!!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Daca incep asa de vanjos iarasi cu problemele de arbitraj pro CFR, inseamna ca sunt disperati.
    S-ar putea totusi sa vina DP si au intrat in panica.

    Apreciază

  10. Exact! Nu-i spune nimeni că nouă ni s-au scos mingi din poartă chiar în meciurile cu ei? Ca să nu mai vorbim despre faptul că-i exact pe dos față de clasamentu’ ăla din gsp.

    Apreciază

    • Interesant este că la comentariul de pe Telekom sport se spune și de faultul asupra lui Bordeianu și că se putea da 11 metri iar la DigiSport nu se spune nimic.

      Apreciază

        • Meci greu pe un teren greu cu o echipa care nu prea merita prezenta în playoff. Culio marea dezamăgire azi, Costache o surpriza plăcută. Multa ambiție, determinare. Doua paradoxuri… Ionita era cică împins sa joace de conducere , iar după demiterea lui Tony nu mai prinde minute. Portughezul Moutinho revine în teren după plecarea lui Tony… Interesant. Per global am fost norocoși si muncitori precum o echipa mica fără pretenții. Sper ca echipa să-și revină sj sa arătăm că la Sf de 2018…

          Apreciază

        • Nu dar când am văzut comentariul lui Crăciunescu nu m-am putut abține să nu caut pe telefon un stream de Telekom sport să văd ce zice Lazarescu despre faza cu Patrick Petre. La faza respectivă a zis că era de 50 % 50 ⅝ putea să de-a sau nu și deci se dă credit arbitrului.

          Apreciat de 1 persoană

  11. Aveam nevoie sa schimbam antrenorul ca sa avem 3 suturi spre poarta si 1 pe poarta intr-un meci intreg la Iasi? Eu cred ca ne descurcam sa facem asta si cu Conceciao.

    Apreciază

  12. Este greu de vorbit de fotbal pe un teren inghetat,in care prima grija este sa-ti menti echilibrul.Intr-un final se pare ca jucatorii si-au recastigat dorinta de a castiga(urmarind reactiile lor la gol) de a lupta pana la final.Este exact ceea ce aminteam intr-un post din aceasta seara.
    Eu n-as sari neaparat la gatul lui Culio crucificandu-l.La sport mai sari calul,ti se innoureaza privirea si rezulta actiuni proaste pentru toti.Astazi Deac a reusit aproape de unul singur sa tina de minge si sa urcam liniile in repriza a 2a.Asta pentru cei care-l doreau pensionat.Intr-o echipa ai nevoie de echilibru si nu poti juca doar cu sugari.
    Mi-a placut gretosul de Craciunescu ,care mananca rahat la comanda.Daca nici la reluare nu poti sa judeci o faza corect,cei care asteapta VAR vor fi profund dezamagiti de cozile de topor care vor da solutiile din studioul VAR.Muresan opreste mingea si apoi incearca sa-si recapete pozitia de biped.Eu chiar nu am observat nici o secunda intentia de-al lovi pe adversar.Imi readuc aminte de-o faza din play offul trecut in Gruia,cand Nouvier respinge in careul nostru(dinspre peluza) acrobatic o minge,iar la aterizare il atinge pe negrul de Benzar.Mioarele cerand penalty la aceasta faza.Craciunescu interpreteaza faza si spune:daca Nouvier atinge mingea nu este penalty………..este evident ca nu dai in minge si apoi ii dai un pumn in gura fara sa fi sanctionat.Nu inseamna ca da edict Cracanescu si aia-i solutia universal valabila.
    Brigada de arbitraj de groaza pentru noi.Acest Iulian Calin(cu celalalt argesan,Popa Catalin) ne-a fwootut cu orice ocazie.Cel putin in prima repriza a avut niste decizii infecte.O sa spun si eu ca Stoican:daca avem un corner,dani-l.
    Imi pare rau pentru cfristii care nu pot suporta astfel de victorii.Eu cand castigam o astfel de partida,ma simteam imens si ma hraneam din ele in viitor.Pai sa castigi in inferioritate ,pe un astfel de teren,este o minune.Si una-i sa-i prinzi pe contre pe un teren normal si alta pe un teren inghetat.Sper sa nu mai am parte de partide ca si cu Sibiul.La astfel de partide simt ca suntem impotenti,in timp ce la victorii precum cea de azi campioni………….

    Apreciază

  13. Mai mare bucurie decat victoria din seara asta a fost sa vad mutrele distruse ale miticilor din studio la frigid tv .Meciurile din deplasare eu le urmaresc pe Look, dar la asemenea victorie a meritat sa ma uit si la panaramele astea. Dupa meci, la Look in studio s-a anuntat ca DP a semnat un contract pe 2 ani jumate cu noi si de marti va fi prezent la echipa. Asa ca stati linistiti, lucrurile vor fi iar pe fagasul lor si va fi totul OK.

    Apreciază

  14. IQ are dreptate in ceea ce spune 100% …din motivele prezentate de el am renuntat si eu sa mai comentez sau sa citesc ce se scrie pe aici…
    In seara asta am intrat doar ca sa va vad cum virati in functie de vantul dat de rezultatele echipei…Jalnic,tipic romaneste…

    Apreciază

    • Invatatoarea la scoala intreaba elevii ce le mai lipseste?Ionescu:o bicicleta.Popescu,o masina………..si tot asa pana la Bula care decreta:noua nu ne mai lipseste nimic.La care invatatoarea contrariata ii spune lui Bula ca este aproape imposibil sa nu duca lipsa de nimic in familie.La care Bula povesteste: a venit aseara sora-mea acasa si-i spune lui mama ca-i gravida.La care tata spune ca numai asta ne mai lpsea!
      Asa zic si eu ca numai tu mai lipseai la atmosfera defetista de pe Tribuna,sa dai cu parul…………stai ca s-a inchis stagiunea la Teatrul National si vin astia mai elevati cu pretentii de joc de gala!

      Apreciat de 2 persoane

    • Dantesc, diferența dintre tine și IQ e foarte mare. Tu ești un cfrist adevărat în timp ce IQ nu pare deloc cu sufletul alături de echipa. Mai degraba e unul din mercenarii apăruti odată cu plecarea lui Arpi.

      Apreciat de 1 persoană

  15. Am avut noroc. Insa tot am avea nevoie de achizitii pe cele trei posturi. Costache a fost o surpriza placuta. Nu a marcat, dar a tinut tot timpul doi jucatori ieseni in spate.

    Apreciază

  16. M-am abtinut sa scriu la „cald”… dar s-a umflat varza in mine… si nu mai pot sa tin…
    Mai, IQ, noroc ca numai avatarul tau are ceva legatura cu inteligenta, ca in rest esti minus zero. Cum basca mea sa fie bagacean si varga (sau tu) marii salvatori iar cei din jurul echipei sa taca si sa multumeasca „partidului” pt binele care l-au facut? Tu ai impresia ca suntem prosti? Marii investitori au investit ca sa scoata profit nu pt ca le-a fost mila de CFR. Ne arati cati bani au bagat,etc., da ma inteligentule, i-au bagat ca sa scoata insutit, dar nu le iese cum le place din cauza prostiei lor. Noi amarastenii ne dam doar cu parerea pe un blog la care nu ai dat un ban dar pe care iti permiti sa ne iei la misto „din cand in cand” ca nu poti sa te cobori sa ai un comentariu decent pe saptamana. Prefer sa merg la meciuri la CFR in B si in C sa vad jucatorii ca se bucura de meciuri iar noi spectatorii de spectacol la acel nivel „josnic” pt tine. Sunt multi pe aici care au o varsta si o viata petrecuta in Gruia, la bine si la greu. Spunea cineva (cred ca Luis) ca punea banut cu banut sa vada un amarat de meci in Gruia. Acela a investit mai mult decat toate milioanele facute de „voi” marii afaceristi scapatati dupa revolutie.
    Inca ceva… nu cred ca este vreo unul aici pe tribuna care sa nu aprecieze infuzia de capital, iesirea din insolventa, castigarea titlului, etc. Dar vrem mai bine (nu mai mult). Mai bine in calitate, transparenta, organizare. Crezi ca pe degeaba se striga pe aici pe tribuna ca stanciu, mara , etc sunt cum sunt? Nu contest ca IM a gresit si el, dar ceea ce se intampla acum sunt greseli de amatori.
    Nu cred ca e cineva aici pe tribuna sa nu aprecieze eforturile facute sa il aducem pe DP (chiar daca nu ne place), dar vom ajunge sa ne rugam de el sa plece fara sa platim clauza…
    Sunt multe altele de spus, dar nu stiu daca are rost… Ai mai fost luat la rost in urma cu ceva luni, si ai tacut o perioada iar in urma cu ceva timp chiar ai facut cateva comentarii decente. Cred ca acela a fost punctul tau culminant pt ca vad ca acum iar ai dat cu mucii in fasole.
    Oricum, baga la cap, nu unul si nici doi, si nici trei iti spun acelasi lucru, sunt multi, poate ar trebui sa iti dea de gandit ca trebuie sa iti schimbi comportamentul.
    In rest numai de bine, si sa stii ca asa cum tu tii cu CFR, si noi toti tinem cu aceeasi echipa! Hai CFR

    Apreciat de 1 persoană

  17. No,felicitari pentru cele 3 puncte. Poate in sfarsit spargem ghinionul si o luam pe calea ce buna. Ce conteaza si inspiratia antrenorului,care o fi el.
    Ok,il inteleg si pe Culio si nemultumirea lui,il inteleg si pe Camora , dar gata , e momentul sa traga toti la aceasi caruta daca vor ceva de la viata lor de fotbalisti.

    Apreciat de 1 persoană

      • Am scris acum câteva zile că dacă va reveni DP, îl vom avea şi pe Boli. Dar, nu-mi vine să cred că DP a acceptat să revină fără a solicita şi alte întăriri. Ultima zi de transferuri este mâine, apoi, doar jucători liberi de contract.

        Apreciază

      • Am sa cred atunci cand vad comunicatul oficial. Pana atunci Minteuan eroul de la Iasi este antrenorul nostru. Presa poate doar sa speculeze. Sincer nu cred in revenirea lui DP chiar daca in situatia actuala ,el ar fi o solutie potrivita. Ceva nu se potriveste.

        Apreciază

        • ieri, înaintea presei, IQ: „in premiera pt. tine si ceilalti amarasteni ,ultima performanta ,readucerea lui Dan Petrescu care ne va asigura urmatoarea performanta…”. Deci, vine sigur

          Apreciază

          • Presa din Becalistan. Pai la ce au facut aseara,Antenele,Realitatea,Romaniatv,OTV sunt parfum. Dezgustator si gretos modul manipulator in care lucreaza. Presa de can-can

            Apreciază

            • Nu pune la inimă, Luis. 🙂 Dacă le place fotbalul, sunt şi oamenii ăia din studiouri suporteri, normal că vorbesc prostii la supărare. 🙂 Cât despre Crăciunescu, am mai scris, e supărat pe CCA, părerea lui este întotdeauna pe invers faţă de decizia arbitrului. Dacă arbitrul ar fi acordat penalty la acea fază cu Muri, Crăciunescu ar fi sărit că nici vorbă 🙂

              Apreciat de 2 persoane

        • In loc sa ne bucuram de victoria echipei noastre,ne paruim aici ,pentru ca avem opinii diferite. Cei care cred ca retragandu-se rezolva aceste diferente,se insala. Doar discutand si argumentand se poate rezolva aaceasta problema. Mie personal imi pare ra ca IQ si Dantesc ,Racheta au ales aceasta solutie. Blogul este mai sarac fara ei. Parerea mea,sper sa nu deranjeze si sa se mai autosuspende careva pe aici😆😆😆😆

          Apreciat de 1 persoană

  18. UTA-litătzi !
    si , fiind nori grei deasupra hajongardului , sămbătă sară , sefii cfr-risti , au poftit in trenu ” Kursă de persoane” la bal la apa-vida[(hida).https://www.youtube.com/watch?v=Nn29mK32djc
    panin si ai lui au luat trien’u de iesi unde aveau meci si tot mergind asa in sus , ce le vine lor in minte : de ai pe teren un kuplu lerether-pojonii bine uns, un brosovski la” luat si dat” , nu potzi să pierzi, iar de-l mai bagi după 75′ pe otto dembrovski, potzi rupe grebla morosului, de mutzăsc totzi dennis-manii si tătarii de la S-E.
    PS.pt cei mai tineri: Kuplu –lang-murăsan, iar in rolu lu otto e tzuku-arădeanu nost!

    Apreciază

  19. Boli este o plomba numerica (nu puteam risca sa stam in 6 fundasi). Minteuan nu este antrenor de liga1, asta stim deja. DP va readuce linistea. Lotul are inca nevoie de plombe, Bud nu cred ca mai este o solutie (oare de ce nu l-am readus pe Traore, care la 28 de ani este chiar tanar). Sa speram ca balonul de oxigen ne va readuce increderea. Nu stiu daca mai avem timp de transferuri, in cele 1+10 etape ramase, decisive pot fi detaliile. Este bine ca au revenit Bordeianu si Moutinho. Sa speram ca revine si Vinicius curand.

    Apreciază

    • Eu sincer l-as fi adus pe Attila Hadnagy daca tot vrei varf bun pe perioada scurta. Ala rupe tot chiar daca are 38 de ani in acte. E un fel de Teixeira. Doar ca „maaaarele antrenor” Eugen Neagoe nu-l inghite si nu prea il foloseste. Sigur, omul e legat afectiv de Sepsi, dar ar veni sa ia un campionat. Are niste statistici extraordinare pe minutele jucate: 33 de goluri si 3 assisturi in ultimii 2 ani in 4400 de minute. Bine, majoritatea au fost in Liga a 2-a cand a promovat-o de unul singur pe Sepsi, dar si in Liga 1 a dat 1 gol la cam 200 de minute.

      Daca-mi permiteti comparatia cu Quagliarela, care are 37 de aani dar e printre ei mai respectati si cei mai buni marcatori in Italia. Hadnagy are acelasi stil „rau”, dur, jucator care face pressing si alearga tot timpul, se bate, dar si stie sa finalizeze.

      Apreciază

  20. Putem juca,dar fara nici o eficienta..Mie echipa mi s-a parut in degringolada,de aceea rezultatul este fabulos,cat si norocos.. E un balon de oxigen sublim, dar cred ca titlul e totusi departe, nici chiar Dan Pertrescu nu l-ar putea obtine fara ca Steaua sa se impiedice de cateva ori..Dar speram frumos,asta e important!

    Apreciat de 1 persoană

    • Cum a scris gica10, bucuria jucătorilor de la gol a spus mai multe decât evoluţia echipei în cele 90 + Ţucu de minute. Pe aşa o scârbă de suprafaţă de joc, plus că am jucat aproape tot meciul cu un om în minus, nu ai efectiv cum îţi forma vreo părere asupra comportării echipei, nici bună, nici rea.

      Apreciat de 1 persoană

  21. Ce căcat de competiție mai e și asta? Adică la Cluj merge instalația de încălzire o săptămână înainte de meci – a zis Iuliu Mureșan odată la un interviu – deci bagi bani în pământ literalmente, după care te duci la Iași, care nu e vreun oraș din fundul Moldovei, ci e ditamai capitala regiunii, și ei te așteaptă cu folie de nylon întinsă. Cum dracu mai contează clasamentul când condițiile oferite nu sunt nici pe departe egale? Și nu sunt de acord cu truismul că ambele echipe joacă pe același teren, ai noștrii s-au dus cu ghete pentru teren civilizat, pe când moldovenii știau că joacă pe tarlaua comunală și și-au pus crampoanele extra lungi. De aia vișinii erau tot pe jos, iar ai lor nu aveau probleme cu echilibrul. Oare vom apuca în timpul vieții noastre o schimbare de mentalitate în România, să se aplice regulamentele la sânge, să nu se mai lase portițe pentru unii și alții, să nu mai spună nimeni „lasă că merge și așa”?

    Apreciat de 1 persoană

  22. Tin sa felicit întreaga echipă pt munca depusă în 10 oameni,în special pe Deac,Bordeanu si Costache.Deac exemplar.Bun,felicitări lui Minteuan pt curajul de a începe titular cu Costache.O echipă cu pretentii la titlu nu are ce sa caute cu Muresan si Lang titulari ,nici macar in meciuri de cupa.Sa iti fie rusine Culio pt roșul luat,daca ă fost cu intentie sa iti fie rusine de 2 ori.Pacat de acest sezon si pt ca ne-am tras noi din interior frâna de mână pt ca daca nu eu zi ca eram in fata bine fata de restu.Dan Petrescu inapoi mi se pare o chestia asa aruncată de presa , nu cred ca vine pt ca omu sta pe bani si probabil si clauza e mare ,deși cred ca daca ar veni ar fi certitudinea că zvonurile din presa cum ca sunt gata banii la Cluj ar fi nefondate si am avea liniște ca totul e bine la Cluj.
    Multumesc pt bucuria victoriei de ieri băieți.Hai Cfr si inca o data felicitari in special lui Deac pt cum ai luptat ieri.

    Apreciat de 1 persoană

  23. Luis, dupa mine nu Minteoan a fost ” eroul de la Iasi „, ci cei 10 ramasi dupa dezertarea lui Culio . Au luptat exemplar si un egal era bun in atari conditii, iar geniul lui Tucu ne-a adus o victorie , sa recunoastem, nesperata . Ghinionul imens din meciul cu Sibiu a fost anihilat de norocul de ieri, deci legea compensatiei a functionat de minune . Oricum daca aveam toti jucatorii, cred ca transam victoria fara mari probleme, caci Iasiul a jucat cu mare retinere, chiar frica . Si inchei cum am scris inainte de meci, chiar daca castigam, problemele raman, de altfel nici n-am obsevat sa se treaca aici in extrema cealalta, cum sugera cineva dupa meci !

    Apreciază

    • Ai dreptate,toti au fost eroi. Antrenori si jucatori,plus prietenul meu TS lupul singuratic ,moldoveanul nostru din tribuna. Am vorbit cu el inainte de meci,era la stadion. A facut deplasarea din Bacau.

      Apreciat de 1 persoană

  24. Cred că aici fiecare spune ce gândeşte şi înţelege cât poate. Toată lumea are dreptate, nimeni nu are 100% dreptate. Comentariile nu reprezintă poziţia oficială a Tribunei, pentru că aşa ceva nu există, din fericire. Nimeni de aici nu este duşmanul clubului, patronatului, antrenorilor, jucătorilor şi toţi se bucură pentru victoriile echipei. Până la instaurarea dictaturii, criticile sunt binevenite. Hai CFR!

    Apreciat de 3 persoane

  25. „Sepsi pierde cu CFR Cluj, Botoșani face egal cu Viitorul, iar Iași câștigă cu Hermannstadt. Toate 3 vor avea 37 de puncte, iar în play-off ar merge Iași și Sepsi.”

    Apreciază

  26. A aparut pe site-ul oficial imprumutul lui Boli, deci DP are biletul cumparat spre Cluj . Asta pt noi e ca fraza : ” nu-i moral, dar e legal ” , adica moral sta cam prost Danut fata de noi la modul cum ne-a lasat ( si cum s-a comportat cateodata cu fanii ), dar pragmatic e foarte bine ca vine, cu el este cert ca avem sanse mai bune, sa speram ca norocul lui nu l-a parasit, caci va trebui si asta din plin ! Cat il priveste pe Boli, inca un fundas central oricum ne trebuia iar el e clar peste Lang sau Muri ( peste Lang suta la mie ! ) .

    Apreciază

  27. Azi FCSB a castigat in urma unei simulari a lui Tanase, la care a primit penalty.
    Daca vine DP, singura chestie care ma framanta este daca acesta va dori sa batem FCSB asa cum si-a dorit si a reusit Conceicao sau va juca la siguranta, asa cum a facut in toate meciurile din sezonul trecut.

    Apreciază

          • Bai Winettou, aparator al drepatatzii ! Mai uita-te bine ca a primit roshu ca si ultim-aparator , findashu’ Kolic..si au ramas in 10..Vezi ca, daca-ti intra „marea iubire ” in prima divizie , ai unde te manifesta …ca, noi nu venim acolo ..

            Apreciază

            • De ce? Parca erai susținătorul ardelenilor 🙂
              Cat despre rosul lui Kolici credeam ca i l-a dat pentru altceva nu pentru fault. În mod normal trebuia să-i fi dat rosu imediat după ce a fluierat. Or a trecut ceva vreme până a scos cartonașul. Deja Hora își așezase mingea și se pregătea sa execute. Am crezut ca l-o fi înjurat pe Avram.

              Apreciază

  28. Bai, da’ „sifiliticu’ ” ala de la wcfcoaia, cade-n careu numa’ sa fugi pa langa iel .. Il doboara vantu’ da-n piciore. Asta ma face sa-mi aduc aminte de-o ‘espresie” de-a lui Nea Chisu (iar il pomenesc- ce sa fac daca mi-a ramas in memorie din pruncie ?): ” Baa ! Ashe iesti de tare pa piciore de parca iesti facut in batista (nu Baptista) si aruncat in incubator… !” No , amu- ce sa-i faci ? – trabe ajunsi ‘bozgorii” din urma cumva ; cu gura, cu mana , cu fluieru’…cumva. Da’, nu-i bai , iara le ia „bozgori” campionatu’ . Ca , si io l-am visat pa fratele Luis ca, dormea si visa ca ii pa teren cu jucatorii si sa bucura de castigarea campionatului..Si , dupa ce Bacsika Kiruj o creeat „noua organigrama” , ii imposibil sa nu-l luam . Fara gluma acum , io cred ca suntem o echipa de profesionisti si am face treaba buna. Si l-am salva si pa „Mielutzu Varga” de la multe blamari. Ori-daca nu – il belim ! Ori, belim altceva …ochi-spre iesemplu-. Da’, Bacsika, ashe ca si Director sportiv in locu’ „cariciulii”, viu sa-mi ieu seviciu cu o singura conditie : sa-l luam in organigrama si pa Gica10, ca m-o informat undei Gherghina , aia cu flocii , l’i nea Chisu. Spuneti-mi si mie -va rog !- cum ii cu „belirea” punctelor in pleiof… si la cate puncte vom fi fata de urmaritori dupa …”belire”

    Apreciază

  29. Asa va fi in tot playofful,presiune pe arbitrii mai ales daca vine DP. E clar ca asta e strategia lor,a fcsb-ului, au inceput de cateva zile deja cu clasamentul erorilor,cu iesirile lui mimisor,etc aceleasi tactici aplicate de ani de zile cand simt ca le scapa victoria finala sau cand isi simt adversarul puternic. Si uite ca deja au beneficiat de o eroare de arbitraj, 2 puncte in plus in clasament,etc. E doar inceputul.
    Intrebarea e daca cineva din clubul CFR poate contracara aceasta tactica. Daca ii lasam,ne vor toca. Sa ne aducem aminte anul trecut ce facusera cu porecla Dan penalty,suspendarile lui DP, samd. Va fi o lupta infernala si anul acesta,s-a strans clasamentul si orice punct conteaza de-acuma.
    Nu ne mai permitem pasi gresiti.

    Apreciază

  30. Vad ca explicatiile lui Craciunescu prind pe la unii sau altii.
    Aseara, pentru cei care au vazut faza cu penalty pt. oi, a fost o premiere pentru stiinta de a cadea la primul contact, nicidecum o pedeapsa pentru o interventie neregulamentara in careu.
    Nu orice contact in careu este penalty. Daca impingerea lui Kolici l-ar fi impiedicat pe Tanase sa continue faza s-au sa loveasca mingea, atunci era penalty, dar Tanase, atunci cand a simtit mana pe el, a renuntat sa continue faza, desi putea foarte bine si a plonjat ca in bazin, ceea ce, este o simulare. Daca ar fi incercat sa continue si nu ar fi putut sau ar fi avut o executie defectuoasa, atunci da, ar fi fost penalty.
    Este absolut gresita expresia folosita de marii specialisti de la TV ” a stiut sa cada „, pentru ca „a stii sa cazi” este simulare, nu fault si se sanctioneaza cu galben.
    Sunt convins ca daca faza respectiva ar fi fost in favoarea CFR, toti specialistii ar fi explicat, pe buna dreptate, ca a fost o simulare.
    La meciul nostru cu Iasi, specialistul Craciunescu, cica a vazut ca Muresan, dupa ce a intervenit corect la minge, a ridicat piciorul cu intentia de a-l impiedica pe atacantul iesean sa continue faza, lucru absolut fals, validand astfel un curent de opinie care spune ca CFR este avantajata de arbitraj, dar in acelasi meci, nimeni nu a observat ca la o interventie a lui Bordeianu, in careu, dupa ce acesta a lovit mingea cu capul, un fundas de la Iasi s-a pravalit peste el daramandu-l, un penalty mult mai evident decat simularea lui Tanase.
    Sigur ca pot fi acuzat de subiectivism, dar nu numai eu vad ca Tanase simuleaza non-stop si chiar si slugarnicii comentatori TV observa ca Tanase ” stie sa cada ” asa ca…poate nu-s chiar asa de subiectiv.

    Apreciază

  31. Pt mine a fost relevanta reactia comentatorilor la penalty, pe Digi, care se amuzau (nu foarte insistent sa nu supere platitorul) …asta spune tot despre usurinta acordarii lui. Stiu ca nu un comentator detine adevarul absolut la o faza sau alta, dar daca si ei care sunt ep fata pro oi se amuza, e clar…

    Apreciază

      • Eu nu inteleg daca esti impins la umar,de ce cazi ca secerat,eventual iti pierzi echilibrul,faci cativa pasi incercand sa revii,si pe urma cazi. Va rog urmariti picioarele lui tanase,cum simte mana adversarului pe umar,picioarele i se opresc instantaneu,si se prabuseste ca lovit de fulger. Mai grav decat gestul lui total nesportiv este incercarea de a gasi adevarul in minciuna.
        Dar cam asta caracterizeaza totul in societatea noastra..

        Apreciază

        • Nu vreau sa par gica-contra dar mi s-a parut penalty destul de clar. Craioveanul nu avea voie sa il impinga pe de alta parte e destul de adevarat ca tanase 4 clase cade cam usor in careu. Din punctul meu de vedere ambele penalty-uri trebuiau repetate pentru ca executantii s-au oprit(destul de vizibil) din alergare. Vad ca acest procedeu e folosit la nivel global(a se vedea modul cum executa Neymar). Cred ca victoria bucurestenilor e mult mai ok pentru noi decat o posibila victorie a juvetilor(cel mai bun rezultat era egalul).

          Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.