25 de comentarii

  1. Maestre, mersi că te-ai gândit la noi, sărăntocii ăştia de doi lei! Oricum, eu am făcut deja progrese, acu câteva zile soţia mi-a arătat nişte poze de pe feisbuc… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Imi pare rau,ca de asta data, il contrazic pe Dl.Albu,care-l vede pe Nistor pe extrema stanga a fi”omul potrivit la locul potrivit”;inseamna ca,inca,nu l-a urmarit si nu i-a descoperit calitatile cand a jucat la mijloc;s-ar putea sa traga aceasta concluzie,care mi se pare eronata si din cauza faptului ca,pe partea opusa,nu prea s-a jucat,Omrani,mai degraba a pozat intr-un clovn-distrat,venind f.mult in centru,iar pe dreapta batea vantul!;in rest tot respectul si consideratiunea pt. interventiile sale pertinente si de valoare!;Hai CFR!

    Apreciază

    • În general, Nistor a fost OK, mai puţin primele 10 minute, perioadă în care a făcut două greşeli mari, printre care şi una care a dus la ocazia lui Voduţ. Nu înţeleg asocierea numelui lui A. Mureşan cu acea situaţie, Nistor a comis-o prima dată, apoi Vinicius a fost cel care a ratat deposedarea vârfului oaspeţilor. Oricum, rămâne de văzut cum se va descurca Nistor ca titular în bandă după ce va reveni Camora. Vlad e palid rău în joc, n-are ritm, nu inspiră siguranţă.

      Apreciază

  3. Multumesc si eu pentru ca,te-ai gandit si la noi.Si fiindca tu ai fost domn,sa stii ca si eu,ma gandesc la tine de pe malul adriaticii cu o bere Ozujsko in mana.Sa fii sanatos.Despre meci doar atat,echipa emana siguranta,forta si incredere.Chiar si in meciul cu dinamuia,dinamuia a jucat cat a permis CFR-ul.Impresia ca au dominat este inselatoare,au facut ce a vrut frana.De aia au si pierdut.Hai CFR!!!!!!

    Apreciat de 3 persoane

  4. Nistor are ghinionul să joace pe postul lui Culio… Ema este practic foarte greu de scos din echipă, doar accidentările şi suspendările pot crea ceva probleme. Nistor se descurcă şi pe flanc, dar fără să fie la fel de eficient ca pe post de inter. Oricum, Nistor este o bună soluţie de suplinire şi a lui Culio, dar şi a lui Deac pe cele două poziţii de inter. Ieri am jucat practic cu două „aripi false” (Nistor + Omrani), unul mai degrabă inter, celălat mai degrabă vârf. Din această cauză echipa n+a mai fost la fel de „lată” (cum este cu viteziştii Păun şi/sau Nouvier), acţiunile fiind focusate mai mult pe centru, unde mai mereu s-a ajuns în situaţie de finalizare (mai ales în R1). Impresia este că DP joacă acelaşi sistem meci de meci, dar realitatea e alta, există nişte nuanţe mai fine, care fac diferenţa, şi care mai mereu încurcă adversarii. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • La ce „lipici ” are Culio la cartonase, o sa avem destule ocazii sa-l vedem si pe Nistor titular. In 6 meciuri jucate, Culio a luat deja 5 galbene, doua in meciul cu cateii transformate in rosu, deci a ramas cu 3 si va sta la urmatorul primit.

      Apreciază

  5. Nici eu nu sunt de acord cu fluierarea jucatorilor care au trecut pe la CFR, mai ales ca aici pe tribuna lui Maftei i se spunea „Sfantul Maftei” la un moment dat. Cu siguranta adevarul e undeva la mijloc, ca intotdeauna, si cred ca fiecare parte are dreptatea ei. Iar ca sa compari atitudinea lui fata de club, cu cea a lui Felice, mi se pare o impietate de-a dreptul. Pai ce pretentii sa avem de la amaratul asta de Maftei format si (ne)educat prin cine stie ce cartier, mahala, comparativ cu Felice crescut de scoala italiana de fotbal (chiar daca nici pe macaronari nu-i dau manierele afara din casa ). PS. Nici o vorba despre galeria noastra sublima?!

    Apreciază

  6. Saul, maftei a spus cuvinte grele impotriva conducerii, dar si impotriva suporterilor, declarand ca numai U are galerie si suporteri adevarati . In alta parte era linsat pt asa ceva, la noi scapa doar cu niste huiduieli anemice . PS . Si dupa mine albusibiu greseste in privinta lui Nistor, de loc nu i se potriveste postul de extrema, el este un mijlocas central de meserie, aici da randament maxim, pe cand dincolo, un randament cel mult satisfacator .

    Apreciază

  7. Articolul asta e scris de „fiul rătăcitor”? Interesantă oricum apetenta asta de a scrie despre CFR odată cu ieșirea din insolvență și rezultatele bune din ultima vreme ale echipei :))
    Uite de ce unii spun ca o mare parte a suporterilor ceferiști sunt doar suporteri de rezultat…

    Apreciază

    • Foarte bine punctat. Nimeni de pe aici, sau de pe ChefereTV (poate cu exceptia lui Cristi), n-a fost de accord cu ce a facut conducerea dar nici nu si-au luat jucariile si au plecat.

      Apreciază

  8. Dantesc, asa este, daca falimentam si reancepeam totul din liga a patra ( ca U, Petrolul, Poli Timisoara, Farul etc ), nu stiu daca pe acest site ramaneam mai mult de 10 fanatici . Acum dupa iesirea din insolventa si parcursul aproape perfect, reapar si vocile stinse cativa ani buni, dar si suporteri ai altor echipe cu mesaje anti-CFR, dar si anti-transilvanene . Un sudist ne explica aici, ca nu-i adevarat ca Transilvania primeste mai putin de la buget, ca daca produce Ardealul, e in fapt productia Romaniei si alte asemenea insiruiri de tembelisme . Dupa asta, e corect ca din banii munciti de clujeni, spre ex, penalul dragnea sa faca stadion de milioane de euro in Alexandria, unde exista o amarata echipa de mijlocul clasamentului in liga a treia , iar pt Timisoara, Sibiu, Brasov, Oradea etc sa nu fie alocate nici o suma pt infrastructurii sportive, desi aceste municipii au fiecare in parte o contributie la bugetul de stat de peste 10 ori mai mare decat intregul judet teleorman ! Cu toate astea, adica fiind practic furati de stat, Transilvania e cu peste 50 de ani in fata sudistilor ( nu cu 15 cum eronat zicea cineva de-aici ) si asta doara rau, dar numai munca este sursa de apropiere, nu furtul pe fata de la cei care produc !

    Apreciază

    • Productia Ardealului chiar e productia Romaniei, imberbule. Ardelul e Romania. Exact la fel ca Oltenia, Muntenia sau Dobrogea (care produce mai mult decat Transilvania). De la Dictatul de la Viena incoace Romania nu a mai fost parcelata, asta e ceea ce doare rau. Eu ma bucur pentru compatriotii mei care o duc bine si ma necajeste cand o duc rau. Tu nu simti asa, tu ai vrea sa lasati Vasluiul in saracie lucie si sa pastrati tot ce contextual zona voastra produce. Iar asta nu ma surprinde deloc la tine, nu pentru ca esti ungur, deloc, ci pentru ca pari genul de personalitate ingusta care nu-i capabil de solidaritate, empatie si vede peste tot furturi.

      Apreciază

      • Mereu o sa fie discutii despre cine sustine pe cine. Oricum imparti sunt zone bogate si zone sarace. Iar aia din zonele bogate se dau raniti. Chiar si aici in UK. Anglia vs. Scotia, vs. Tara Galilor, vs. Irlanda de Nord, vs. Cornwall. Adica vs. zonele care incaseaza mai mult decat produc. Londra vs. toti. Dar hai sa prespunem ca visul umed al unora devine realitate. Adica Transilvania si Banatul devin un stat independent cu capitala la Cluj (chiar, de ce Cluj si nu Timisoara sau Alba-Iulia?). Mai devreme sau mai târziu tot or sa se trezească clujeni nemulțumiți ca „tin in spate” Salajul, de exemplu. Sau sa prespunem ca o sa avem un Salaj independent cu capitala la Zalău. Bag mana in foc ca Bela o sa fie suparat ca ii tine in spate pe cei din Simleul Silvaniei.

        Apreciază

  9. @caneto, iti pot raspunde aici, probabil nu vei reveni dincolo. Nu reprosez nimic, de mania persecutiei suferim toti, cum bine arata @brightside, exista studii stiintifice pe tema asta – si cine-s eu, un ateu, sa contrazic teoria evolutiei speciilor? Cu siguranta si noi, dinamovistii, credem ca suntem vanati (de fcsb, de voi, de martorii lui jehova), Eu am venit doar cu perspectiva critica, punctuala, pe cateva teme care mi se par a fi tratate ca de la sine intelese aici. Nimeni nu pare sa se indoiasca de adevarul 1), 2) si 3). Sunt convins ca si pe dinamomania exista 1), 2), 3), etc) adevaruri incontestabile.

    Mi se pare important totusi de subliniat:

    1) Arbitrii sunt slabi, mai rau, sunt psihic la pamant. Pai si eu as fi – am avut sansa chiar sa fiu arbitru dupa ce m-am lasat de fotbal, dar n-am urmat chemarea – sa fiu facut albie de porci daca gresesc contra unei echipe de top. Nu conteaza daca gresesc contra lui Gaz Metan – un articol mic in josul paginii („Arbitrul a facut praf meciul Gaz Metan-Concordia”) si atat. Dar deie dracu sa gresesc contra lui Dinamo, Steaua si, cu voia dvs, CFR. Dar mai ales primele doua, nah, va suparati sau nu, ele, oile, respectiv noi, javrele, contam numeric. Asa ca arbitrii se cam feresc sa faca gafe cu noi. Uneori se feresc atata ca fac gafe doar in favoarea noastra! Nu impotriva voastra, ca n-au nimic cu voi. N-au coaie, vine Gigi, vine Borcea, vine Mutu, vine Meme si, din nou cu voia voastra, vine Super Dan Vasile si ii desfiinteaza profesional (si personal). Sa fim seriosi, Dan stie meseria asta de presator, asa a luat trofeul cu Urziceni. Ne-a adus arbitru belgian dupa ce s-a plans tot campionatul, iar ala ne-a facut ca la Scornicesti! Eu cred ca era si directiva de partind acolo (PDL), dar nu speculez mai mult.

    2. Presa – asa cum am spus – slaba. Si acolo tot noi contam si tot numeric. Ca dam click-uri. Multe. Nu are presa nimic cu voi per se, nici cu Gaz Metan, are ceva tot cu noi. Trebuie sa-i citim. Poate sunt jurnalisti cu parti pris-uri, cum ii explici lui Tolo, nu zic nu, insa bataia pestelui e traficul, ergo reiting-ul. Combinatia arbitrii slabi – presa slaba e fatala. Ii pune Nea Gigi la punct, face revelioane cu ei la palat, chiar ca ‘nu ai cu cine’. Dar de linsaj nici ca poate fi vorba, conspiratie nici atat – ii crezi prea destepti poate. Nu-i usor sa conspiri.

    3. Poti fi suparat pe Steaua, Dinamo, Rapid si mai stiu eu cine. Pe LPF, FRF sau CCA is si eu. Fotbalul romanesc arata jalnic. Dar sa ne futeti in gura otova pe toti sudistii ca si cum noi am inventat raul pe planeta e prea mult. Si n-am ce discuta cu mintile simpliste care-au luat miticul si sholdoveanul in gura pentru a justifica niste neajunsuri sistemice – in economie, politica sau fotbal. Cine poate crede ca noi in sud formam vreo armata anti-transilvaneana nu cunoaste felul in care vedem noi treaba asta. Aici in sud exista un adevarat cult pro-unionist, filo-national, cam prea mult pentru gustul meu.

    Dar n-as fi zis nimic, v-as fi lasat sa va racoriti injurandu-ne, dar mi s-a parut aberant sa ma trezescu injurat dupa ce am fost trimis la scara mea…

    Salut,

    Apreciază

  10. Credeam sincer in potentialul tau,dar sa vi tu de la Pitesti sa te dai de ceasul mortzii cu fcsb,dinamo si rapid imi pare manelism in stare pura.Acum argumentul tau la favorizarea echipelor din capitala este legat de necesitatea de trafic si media.Dar epoca comunista cum o explici?
    Tu probabil ai nevoie de inca o viata sa realizezi ca aceste echipe au dus fotbalul romanesc in colaps.

    Apreciază

    • Gica10, iti vand un secret. Dinamo Pitesti era echipa securitatii din Arges, iar in anii 70 securitatea din Arges era foarte puternica. In comunism toate echipele apartineau statului, ergo partidului, intr-o forma sau alta, unor departamente de forta sau nu. what’s your point? Ca Dinamo si Steaua erau mai rele ca altele? A zis cineva ca nu? Nu vad ce ar trebui sa explic…

      P.S. Toti ceferistii sunteti din Gruia? Nu-i niciunul din Huedin?

      Apreciază

  11. Vaj, recunosc, încă n-am reușit să cunosc pe cineva capabil să emită cu atâta elocvență „adevăruri incontestabile”. Sunt cutremurat! Mi-am dat seama că tocmai trăiesc o seară măreață în momentul în care, după ce TE-AM CITIT, Steliano tocmai era furat de arbitru de un galben pentru simulare. Sigur, netrebnicul de arbitru i-a dat, în compensare, un fault. Da’ ce folos? Furtul a rămas! Nu trece mult și e cât pe ce să-l văduvească și de al doilea… greu i l-a mai dat, nenorocitu’! Și al treilea… nu se poate, nu se poa-te! Furt pe față! Și cât s-a întrebuințat săracu’ Steliano degeaba… rușine! Și, de parcă nu era de ajuns, îl mai fură și pe Costache de un galben pentru simulare. Ce salturi memorabile, câtă grație risipită, of of of! Să-i refuzi omului galbenul pentru care a trudit atâta și să-ți mai și bați joc de el compensându-l cu un căcăcios de 11 metri!? Vaj, civilizatule! cum poți să-ți vezi echipa favorită, furată cu atâta vicleană netrebnicie și să nu scoți un pâs? Doamne, cât te admir! Da’, apropo de cei care te necăjesc cu flecăreli necuvenite, de unde știi că lui Bela Vass nu i-a mijit încă barba?

    Apreciază

    • Si eu te admir, Ioan Bocos! Esti un pamfletar de clasa. Nu pot sa nu ma caiesc si sa recunosc, aseara CFR-ul a fost furat ca in codru la meciul Dinamo-Sepsi. Partea a planului monstruoasei coalitii.

      Apreciază

  12. Nu, Vaj, aseară a fost furat Sepsi. CFR-ul nu poate fi furat, că nu-i subiect de manea, motiv pentru care poate doar să fie urât (!). Cât despre „planul monstruoasei coaliții”… ceva, acolo, tot o fi, că prea te agiți să-l deconspiri. Fii dârz, mai caută, sunt convins că panoplia ta de „adevăruri incontestabile” mai poate fii îmbunătățită. Desăvârșește-ți marota.

    Apreciază

    • Ioane, Ioane, ratiunea-ti doarme, numai logoreea n-are somn. Ma citezi fix cu sensul opus vorbelor mele din comentul de mai sus. Eu spun ca fiecare avem adevaruri pe care le consideram incontestabile si asupra carora ar trebui sa avem o perspectiva critica, tu intelegi fix contrariul. Eu spun ca nu exista niciun plan monstruos, tu intelegi ca ma agit sa-l deconspir. Eu spun (mai deunazi) ca simpatizez cu CFR Cluj (nu-s c-as fi suporter, dar am o simpatie oarecare), tu intelegi ca urasc CFR-ul. Esti pe dos tare.

      Ce sa zic? Ar fi de prisos sa-ti spun ca incercarile tale sarcastice nu ma impresioneaza deloc, nu? Sunt o insailare de vorbe pretioase prin care vrei tu sa-mi dai mie cu tifla. Mult spor sa ai!

      Tot de prisos ar fi sa-ti spun ca doar de furaciuni aud de la o vreme din partea asta a tribunei, exact ca intr-o manea? Dinamo fura, Steaua fura, Romania isi fura o regiune proprie, Sudul fura Nordul, tata lumea fura. De dusmani nu mai zic, i-am enumerat mai sus si cred ca ma’numar printre ei, asa, ca sudist militean mitic, afurisita sa-mi fie echipa, originea geografica si gura/tastatura.

      Asa ca, Ionele, marotele nu sunt la mine. Urmeaza-ti indemnul, mai cauta si priveste in propria ograda.

      Apreciază

  13. Vaj, flăcăule, cazul tău e unul suficient de trist încât să nu mai fie nevoie să-ți dea cineva cu tifla. Logoree zici? Păi da măi Vaj, că la cât ești tu de succint…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.