Etapa a 13-a: Viitorul Constanţa – CFR Cluj


et13(clasament „rectificat” lpf.ro)

Motto: „Steaua are un adversar la titlu: pe CFR Cluj.” – un coleg, oracolul din Bălceşti.

Vineri, 21 octombrie 2016, începând cu orele 20.30, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1 Orange, Stadionul „Central” din Ovidiu, jud. Constanţa: Viitorul – CFR Cluj.

Vom trece Carpaţii să jucăm ultimul meci al turului de campionat din sezonul regulat pe terenul pe care am debutat în sezonul trecut (şi ne-a furat Colţescu). Băieţii noştri vor rămâne dincolo de munţi pentru că într-un interval de o săptămână, vineri – marţi – vineri, pe lângă victoria de mâine, mai avem  de eliminat Vâlcea în Cupa României, apoi să batem la Chiajna în prima etapă a returului de campionat.

Să începem cu veştile bune: Miriuţă a declarat la Digi24 că doctorul sau kinoterapeutul echipei l-a asigurat că Larie va fi apt la ora meciului, că va scăpa de cadoul cu care s-a ales în urma gestului plin de gingăşie a lui Cristea în meciul cu Iaşiul. Ne-a confirmat şi Racheta că Ionuţ a figurat între titulari la antrenamentul de ieri. Era şi păcat să nu fi fost bun de joc, doar vom face deplasarea aproape de locul său natal, vom juca tocmai împotriva fostei sale echipe, iar cel mai important, avem mare nevoie de el, este la ora actuală unul dintre jucătorii de neînlocuit din echipă. Ce-i drept, aşa am zis şi de Camora şi, totuşi, ne-am descurcat mai mult decât onorabil şi fără el. Alte două veşti bune, primite tot prin intermediul lui Racheta, Mincă şi Camora (oioioi, ce dor mi-e să-l revăd pe teren!) s-au refăcut şi ei după accidentările suferite şi vor figura în unşpele de start în partida cu Viitorul.

Din păcate, Racheta ne-a adus la cunoştinţă şi fapte mai puţin plăcute: vor lipsi de pe teren Tiago Lopes (de el ştiam, este suspendat pentru cumulul a 4 cartonaşe galbene) şi, pierdere foarte importantă, Nascimento, accidentat. Să sperăm că nu este vorba despre ceva grav şi-l vom revedea pe teren în cel mai scurt timp.

Atmosfera din cadrul grupului pare că este una foarte bună, să sperăm că Miri va reuşi să-i ţină în priză pe flăcăi încă o scurtă perioadă de timp, aşa, până pe la Crăciun. Cum spuneam, vom avea 3 meciuri de jucat în deplasare într-o săptămână, este foarte important să  dozăm bine efortul, ajunge să luăm cele 3 puncte la Ovidiu, nu-i neapărat nevoie să facem scor.

Echipa probabilă: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Rus, Gomelt – Sorsa, Juan Carlos, Nouvier – Bud. Rezerve: Marc, Ene, A. Mureşan, Pintea, Păun, Omrani, Roman.

Viitorul lui Hagi a jucat luni, a avut 3 zile în minus faţă de noi pentru recuperare fizică şi pregătirea meciului. Ce să mai vorbim de faptul că recuperarea morală a mers, probabil, mult mai repede şi mai uşor în cazul nostru. Una-i să elimini euforia după o victorie şi alta-i să-ţi revii după un chix dat împotriva unui adversar pe care, mereu, mai toţi îl consideră  învins dinainte. Ce ofticaţi am fost şi noi după egalul de la Timişoara şi, uite, n-a fost un accident victoria lor cu Craiova, bănăţenii au învins după egalul cu noi încă două echipe cu pretenţii şi au mai scos şi un egal la Mediaş.

Cristi Ganea, Florin Purece şi Dragoş Nedelcu figurau ca accidentaţi la ora meciului cu Poli, n-avem informaţii dacă şi câţi dintre ei vor fi buni de joc în meciul de mâine seară. Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Brandan, Boli – Dani Lopez, Carp, R. Marin – A. Chițu, G. Iancu, Nimely. Rezerve: Buzbuchi, Rădoi, Fl. Coman, Casap, Nedelcu, Hodorogea, Al. Stoica.

Uitându-mă la istoricul întâlnirilor cu Viitorul, văd că am avut 4 deplasări în total, care s-au încheiat, în ordine cronologică, cu următoarele rezultate: 0-2 (goluri Deac şi Buş), 1-1 (Maftei), 0-2 (Deac şi Tade), 2-2 (Tade şi Guima).

HAI CFR!!! Indiferent că aplic teorema fundamentală a asemănării, sau cea fundamentală de izomorfism, ori a împărţirii cu rest în K[X], a cititului în zaţul de cafea, în 41 de bobi de grâu aliniaţi etc,  îmi dă 0-2 (goluri Juan Carlos şi Bud), fără rest în K[X], pentru meciul de mâine şi 3-3 pentru play-off (om vedea la momentul respectiv cum facem să punem totuşi de o victorie şi la acel meci). HAI CFR!!!

P.S. Chiar dacă a ieşit în vileag că nu ne citeşti şi ştim şi că n-ai ascultat nici măcar de Maior-Dumnezeu, o rugăminte, Miri: dacă este neapărat nevoie de schimbarea lui Juan Carlos în minutul 60 şi se doreşte în acelaşi timp rodarea lui Omrani, iar Bud nu a dat încă golul, încearcă cu o dublă schimbare, Juan Carlos-Omrani şi Sorsa-Dan Roman, să trecem direct de la jocul cu un vârf  la cel cu trei vârfuri, că ăla cu două nu ne place şi pace. Mersi!

HAI CFR!!! Hagi a spus, la fel ca Duckadam, Miriuţă şi alţi oameni din lumea fotbalului de la noi, că CFR joacă cel mai bun fotbal din Liga 1 la ora actuală. Este momentul oportun să confirmăm faptul că se pricepe şi Gică şi se pricep şi toţi ceilalţi la fenomen, că n-au fost vorbe aruncate în vânt! Hai cu victoria! HAI CFR!!!

122 de comentarii

  1. Am urmarit rezumatul meciului lui Dinamo si declaratiile simpatice ale lui nea Ando la conferinta de presa (sweet). Au avut si ei ratari monumentale, din pozitii mai bune decat cea a lui Omrani, cand a sutat din alergare, din careu, pe langa poarta Viitorului. La Dinamo, din sapte metri, la o pasa venita din lateral, fara fundas pe el, static, dinamovistul a dat mingea cu latul peste poarta. Macar Omrani era in alergare cu un manz in spinare, nu a fost chiar nestanjenit k dinamovistul. Nu ca vreau sa-i iau apararea, ce vreau sa spun e ca fie creste rapid si o sa-l concureze pe Bud, fie o sa-i ia locul Roman. Nu e o tragedie. Dar a avut si doua pozitionari bune si a lovit mingea cu capul destul de periculos. De aceea eu inca am sperante cu el. Acuma depinde si de Miri, daca ii mai da sanse, chiar sunt curios cum o sa-l judece antrenorul. Tade a avut nevoie de un sezon intreg sa-si dea drumul, Jakolis la fel. Imi amintesc cum era criticat Jako ca nu stie sa dea o centrare k lumea… Si cand a plecat, a cam fost regretat de toata lumea…

    Apreciază

    • Apropo de declaraţiile simpatice ale lui nea Ando: ia bagă în google cu căutare în ultima săptămână „Andone ştie unde a greşit” şi vezi câte rezultate îţi dă. 🙂

      Apreciază

      • „Vom întâlni Pandurii cu Sânmărtean, cu Herea, cu Ţucudean, cu Antal, o echipă bună.” Saracul, se amageste singur cu ultima victorie… Dar o sa-l trezeasca Mutu la realitate, ‘the hard way’ 🙂

        Apreciază

  2. Nu poti spune ca transferul lui Rus este inutil din moment ce am convenit cu totii ca este un mare castig,fiind utilizat pe mai multe pozitii.N-as spune ca este total scos din ecuatie pentru folosirea pe postul de fundas dreapta.A avut o evolutie mai slaba dar fara a putea fi scos vinovat de ultimul rezultat.Cum am mai spus la primul gol Horj a gresit,dar si-n cazul lui nu pot sa-l fac raspunzator.Chiar mi-a placut copilul si-n acest meci,are personalitate si are viitor mare-n fata.
    Racheta, spui ca Miri a avut 3 luni sa pregateasca un fundas lateral.Dar astea nu-s meditatii la aritmetica,pentru ca fotbalul nu-i o stiinta ci un fenomen complex.Reghe a pregatit 5 fundasi si n-are inca solutia si are la dispozitie jucatori valorosi(comparativ cu ai nostri),nu reciclati ca la noi.Asa si pe Paun de 2 ani tot il pregateste si nu vad ca s-a lipit ceva de el.
    Echipa pentru acest retur trebuie injectata cu incredere si daca va sti sa treaca cateva hopuri importante va avea posibilitatea sa-si indeplineasca obiectivul.Cred ca important este sa bata in meciurile de acasa pe botoshani,pandurii si viitorul in conditiile in care celelalte rezultate se vor mentine in parametrii normali.

    Apreciază

    • Gica eu am spus ca aducerea lui rus e inutila daca s-a urmarit doar postul de fundas dreapta. La meciul cu craiova din cupa am vb cu el la pauza zambind a spus ca inca nu stie daca va semna.eu am subinteles opusul, ca a semnat deja…eu am considerat un mare castig altii nu. Folosirea de conjunctura a lui la mijloc a aratat un plus inca din primul meci. Pt ca e un jucator polivalent si ambitios e clar un transfer reusit si sunt convins ca daca va mai juca fundas nu va dezamagi.

      Apreciază

  3. Gica, tu vrei sa filozofezi acuma cu mine,s-au ma iei peste picior(?);atunci ia-o pe asta:daca tu crezi ca ajuta pe vreun fotbalist meditatiile la matematica,in loc de o pregatire teoretica tehnico-tactica,urmata de sedinte practice adecvate, la antrenamente,da-i aceasta sugestie lui Miri,ca eu unul nu cred ca va avea efectul scontat pe oricare post ar juca L.Rus(!);desigur,ca a fost adus pt. postul de f.dr.,numai ca s-a convins si Miri ca este cam depasit si mult mai util la mijloc;doar in situatii de forta majora si-a propus sa-l mai folosesca fundas dr.;acolo iti trebuie un jucator de preferat iute,cineva care are in primul rand viteza de reactie(altfel zboara extrema pe langa el!),o buna conditie fizica sa poata face ambele faze-bine,sa se si replieze la timp,dupa ce a sprijinit atacul si sa fie dotat si cu ceva vana;celelalte sarcini:pozitionari,preluari,atacarea adversarului/a mingii,iesiri din aparare,curse si centrari din banda,replieri,dublaj,jocul mingii cu tusa,cu f.c.si cu portarul,etc.le invata daca are cine sa-l pregateasca(!?);Amin!

    Apreciază

  4. Notarea s-a încheiat, s-au adunat 17 păreri. Atât echipa, cât și Miri au primit 5.5 de la tribuniști,La note maxime îl găsim pe revenitul Camora (6.5, mai mult pt. ”întreaga operă, cred), Larie (6.3) și Bud (6.1), în timp ce alți 3 jucători au picat la examen, e vorba de Omrani (4.5), Rus (4.7, parcă prea severă aprecierea) și Gomelt (4.8). HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. As vrea sa-ti raspund Racheta dar nu stiu ce vrei sa auzi de la mine.Nu-mi propun niciodata sa discut in contradictoriu doar de amorul artei.Doar ca-mi pare ca esti prea absolut in aprecieri si eviti cu buna stiinta ideea ca totul este relativ.Intr-o partida un jucator face lucruri bune si are si greseli,ca nu-s robotzei.Eu sunt de principiul ca Rus daca va juca fundas dr cu proxima ocazie o poate face cu succes,nu cum spui tu ca este depasit.Apoi Florinel Coman care a primit aproape 20 de faulturi cu noi,daca ar fi jucat intr-o partida de EL (cu viitorul) nu primea nici un sfert din acele faulturi.Si apoi fiecare este influentat de aprecierile celorlalti.Am vazut ca in tabelul lui Kiruj de ex Gomelt are 4.8 fata de Rus 4.7.Deci l-am sanctionat pe Rus ca a facut hent?Gomelt a fost inexistent si intr-o pozitie esentiala care a determinat fata echipei.Nascimiento a facut la fel un penalty si n-a facut un joc stralucit.La faza primului penalty principalul vinovat(daca chiar vrem sa stabilim vinovatiile chit ca este gresit sa punem problema asa) a fost Horj cu pasa la adversar in careu.
    Apoi Omrani este desfiintat ca n-a inscris?Probabil ne-am obisnuit sa avem parte doar de minuni lasand la o parte evolutia echipei.
    Nu poti sa faci analiza echipei cu bisturiul in mana……….daca se facea acest lucru in Romania nu mai era nimeni pe piata muncii,iar Parlamentul goooolllll.
    Ideea este ca ar trebui sa fim mai temperati in aprecieri si la esecuri sa nu facem tragedie nationala ca nu-i cazul.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Gica, lasa dracului solicitarea de a fi mai temperati, fiecare are dreptul sa-si expuna parerile cum vrea, nu cum ii sunt sugerate ! Si inca ceva, suntem intr-adevar relativ putini care avem o exigenta mai mare ( ma refer la cei care scriem mesaje ), dar ce spui tu ca 17 tribunisti au scos echipa si antrenorul cu o medie de 5,5 ?! Tempereaza-i si pe ei, sa le ceri sa dea note peste 7, ca doar la esecuri nu-i o problema mare, nu ?!

    Apreciază

  7. Bela nu cer nimanui nimic,ca nu suntem la steaua fara nume.Facem doar un exercitiu si comentam fiecare dupa viziunea lui.Si daca tot faci vocalize pentru ca „asa-i in democratie” si eu pot sa-mi dau cu parerea ca nu-i pe bani…………si ca sa fiu mai plastic,cat crezi ca rezistai tu pe functie daca te judecau palmasii cu briciul in mana?Care bineinteles aveam pregatire si experienta in domeniu.

    Apreciat de 2 persoane

    • Gica are dreptate privind vehementa unora, desi asa cum spune bela fiecare are dreptul sa spuna ce considera pe un ton critic sau tolerant. Eu fara a intra in polemici cu racheta va spun ca desi ocupat am reusit sa vad la un moment dat doua antrenamente consecutive ale baietilor, la unu din ele „fiind o stare de inmormantare”(poate nu chiar aceste cuvinte au fost folosite). Eu am vazut doar un antrenament seriis, fara glume sau caterinci, deci nu inmormantari sau ceva de genul. Fiecare suntem diferiti si putem vedea luceurile altfel. Asta nu trebuie sa irite pe nimeni. Eu as fi curios daca kiruj va avea timp vreodata la sondaje inainte de meciuri privind echipa dorita, sa zicem , precum si schimbarile, aici exceptind accudentarile.

      Apreciază

      • Formaţia de bază poate fi „testată” cu softurile actuale, eventual şi cele 3 schimbări, deocamdată nu văd cum aş putea rezolva indicarea celui înlocuit. Poate facem o încercare înainte de meciul cu Chiajna. HAI CFR!!!

        Apreciază

  8. Dar ceea ce N-AI vazut tu Andrei, este ce s-a intamplat DUPA ce baietii au intrat la vestiare (si am putut afla din presa). Paun a inceput sa imite mari comici romani, Lopes sa isi sune gagicile pe difuzor si atmosfera de inamormantare s-a transformat subit in atmosfera de nunta. Ceea ce, bineinteles, dauneaza grav sanatatii si performantei 🙂

    Apreciază

    • Nu o sa fie simplu! Conform stiridesport, Miri a plecat spre Valcea fara Traian Marc, Larie, Peteleu, Nouvier si alti titulari (probabil si Bud), pe care nu ii stim inca. Mai adauga si terenul desfundat, linia de start formata din rezerva si avem reteta unui meci de groaza…

      Apreciază

  9. As dori sa intreb (sper sa nu se supere pe mine) administratorii acestui site, daca e posibil ca la aparitia unui comentariu sa apara sus pe bara o atentionare ceva, gen cum apare pe cheferetv (1)..Lucrand mult pe calculator e greu sa tot dam refresh sau sa intram sa vedem comentariile. Asa daca apare sus observam rapid. Multumesc mult si scuze daca cer prea multe.

    Apreciază

    • Andrei, din pacate administratorii site-ului sunt limitați de platforma WordPress. Totusi ai opțiunea „Urmareste” si primesti mail atunci cand apare o postare noua. Acuma nu știu in ce masura iti doresti sa primesti câteva zeci de mail-uri pe zi 🙂

      Apreciază

  10. Cand folosesti in cupa multe rezerve, induci in subconstient ca meciul nu prezinta o importanta asa de mare, asa ca nu trebuie sa ne asteptam neaparat la calificare . Conducerea in mod cert si-a facut socotelile, rezultatul fiind ca daca suntem eliminati, e bine, daca cumva nu, tot ii bine . Si le dau dreptate, fiecare banut conteaza, plus ca adevarata miza e campionatul . Probabil, daca ajungem cumva in semifinale, atunci se va forta castigarea cupei cu jucatorii cei mai buni, cel putin asa cred eu, respectiv, asa as face eu .

    Apreciază

    • Le cam dau dreptate și eu…Pe de altă parte, să fim serioși, dacă rezervele noastre vor fi scoase din cupă de vâlceni, măcar știm o treabă (vizavi de valoarea rezervelor, evident). Ok, discuția e mai complicată, aceste rezerve nici nu prea au jucat (așa, pur și simplu, neavând meciuri în picioare), nici împreună (în formula probabilă de mâine) nu prea au jucat (fără relații de joc, etc.), deci discuția asta cu ”să demonstreze că merită să facă parte din lot” e un pic otrăvită, dar -evident- în astfel de momente orice antrenor spune asta. HAI CFR!!!

      Apreciază

  11. Gica draga, fara falsa modestie, la ce rezultate am scos, la ce salarii am asigurat ( plus prime la care alte firme nici nu visau ), inclusiv faptul ca am facut din echipa fabricii campioana de trei ori, te asigur ca aveam postul asigurat indiferent de alte pareri, care insa reflectate in presa, au fost magulitoare la adresa mea . Pe de alta parte, la adresa lui Miri au fost destule laude, dar si critici, fara insa ca cineva sa-i ceara demisia, cum rezulta din textul tau .

    Apreciază

    • No , lasa Beluczi dragom, ca, nu-i chiar ashe ! In primul rand , erau banii fabricii si nu ai tai, Si, decideati in Consilul de Conducere cum sa-i administrati. Nu te lasa Maier ori Panzaru sa faci ce vrei tu cu banii fabricii…Apoi, inainte de ’89 te ajuta si Securitatea sa castigi , ca doara colonelul Butiri si alalatul care il avea pe fiu-so ridicator in echipa. Ca si io am fost un inginerash in Romania si stiu cum se derulau „afacerile comuniste „. Da’ si dupa ’89 au fost alte manevre. Mai stim si noi …Acum ii capitalismu’ salbatic . Toti „ziarijdii si ziarizdele ” folosesc notiunea de „investior”. Cica, sa vina „investitoru'”.. Io stiu ca investitor este ala care pune niste bani (ai lui ) intr-o afacere , dupa care asteapta sa aiba un profit si banii returnati . Si io , daca ii dau 500 000 da mii da lei salariu lu’ Cadu, ap’i, astept sa castig 1 meleon dupa el. Daca nu, afacerea nu are „EFICIENTA”.Ca, doara, io stiu (cu toate ca nu-s economist ) ca , EFICIENTA inseamna EFORT supra EFECT… Nu? Si io am deschis o afacere cu fotbalu’. Deci , am cumparat minji, porti, echipament.. Am inchiriat terenuri de la Judet (cu asigurare la 1 meleon de dolari. Numai ca, am iscris „Afacerea ” la Departamentul Invatamantului si am unele facilitati ). Platesc antrenorii, platesc toate consumurile , deci is un „INVESTITOR”. Asa ca , cine vine sa-l invat ceva ; plateste… Io, ca, cam ashe vad Capitalismu’ Salbatec. Si la noi, la CFR; o venit Chelu si o „investit ” niste bani, dupa care ii treaba lui ce face cu profitu”..Io, am mai zis-o; in locul lui, demult imi luam „jucarelele” si plecam la Wiena, or Budapesta ,ori…Ca doara se pricepe sa fac o echipa de Champions League oriunde. Portughezi, sud-americani, poti duce in orice tara. Si sunt atatia !! Acum, io-s de acord cu tine : ce inseamna aia ” sunt unele meciuri in care mai pierzi „????? Daca io te platesc , ap’i te platesc dupa cat produci. Daca nu , iti trag din salar . Inca o data : ca, cam ashe-i Capitalismu’ Salbatec!!!

      Apreciază

  12. Pentru mine va fi o surpriza daca ne calificam cu 5-6 rezerve pe teren. Chiar daca adversarii sunt in liga a doua. Ei vor juca avantat, vor juca contondent, se vor bate aprig pentru minge dupa ce o bubuie inainte, joc specific ligilor inferioare unde ies scantei la duritatea cu care se joaca. Iar noi vom incerca sa pasam cu niste jucatori care n-au jucat impreuna in echipa noastra. Ganditi-va si voi ce iese de aici. Sau cine stie, poate vom bubui si noi cum am facut in prima repriza cu viitorii. Si pe o pasune comunala, chiar daca e resedinta judetului de unde vine Paun. Adversarii se lupta de obicei la promovare, nu sunt atat de slabi. Plus Florin Costea la ei, chiar daca la noi in Gruia a fost deseori huiduit pentru driblingurile repetate nereusite si egoismul lui.

    Apreciază

  13. O echipa cu atatea rezerve n-are cum sa aiba omogenitate, n-are cum sa dezvolte un joc coerent.
    Am jucat de la egal la egal cu cei de la Valcea, un fotbal de B, pe un teren de B si cu un arbitraj de B.
    Singura avarie, la obtinerea acestei calificari, este eliminarea lui Omrani.
    Desi, intr-un meci de acest nivel, este greu sa iesi in evidenta, din pacate unii de-ai nostrii au reusit si nu in sensul cel bun.
    M-am gandit ca poate pot sa-mi fac o impresie despre jucatorii pe care nu prea i-am vazut dar, nicio sansa.

    Apreciază

    • Ene a reusit sa-mi atraga atentia cu doua galbene primite in urma unor faulturi de divizia B si asta la interval de doar cateva minute. Nu stiu de ce ma mir de fapt pt ca asta pare sa-i fie nivelul lui Ene! De la Omrani ma asteptam sa aiba mai mult creier, dar e bine ca a reusit golul calificarii. Pe final am tras de timp si ne-am lasat dominati, bine ca n-am luat gol. Obiectiv indeplinit, fara victime colaterale, cei doi eliminati nu reprezinta o pierdere prea mare pt meciul urmator. Tot ce conteaza acum e meciul de vineri seara de la Chiajna. Hai CFR!!!

      Apreciază

  14. Achilles, ma contrazici, dar n-ai dreptate ! Am ajuns director economic ( prin derogare la vechime ) la inceputul lui 90, cand era haos total legislativ, era un mixt de comunisto-capitalist . Atunci valuta nu era, ori noi trebuia sa importam cupru, piata interna rezolva f. putin din necesar . La fel, banii fabricii, de care zici, nu ajungeau decat poate pt plati marunte si salariale, nu si pt materie prima, iar bancile, nou infiintate ( BCR ) sau rebrenduite ( ex BRD ) acordau f. greu si limitat credite . Stand la Bucuresti pt rezolvarea creditelor in valuta ( BRCE ) si in lei ( BCR ), am reusit ambele ( sa-ti spun ca asta s-a datorat exclusiv modului cum am prezentat cererile de credite samd ? ) si ASA fabrica a avut bani pt importuri , pt piata interna, iar antecalculatiile de pret le-am calculat tot eu, obtinand aprobarea ministerului economiei , desigur tot la Bucuresti ( pe-atunci asa se stabileau preturile). Si altele, si altele . Si atunci sa-mi fie teama sa afirm ca am contribuit decisiv la rezultatele fabricii din acea perioada ?! Iar la volei dragul meu, i-am zis d-lui Maier ca preiau echipa si o fac campioana cu conditia sa am mana libera . A zis ca-s naiv, dar ca e de acord cu propunerea mea, asa ca am preluat echipa, am alergat si obtinut sponsorizari, plus o parte din profitul obtinut de fabrica ( fara creditele in lei si valuta, respectiv fara un pret corect al produselor finite, era pierdere, nu profit ! ) . Asta este in mare de tot purul adevar, m-am saturat sa ascund realitatea numai pt ca unii ca tine sa nu ma considere increzut .

    Apreciat de 2 persoane

  15. Am vazut primele 60 de min din meciul de cupa, pana acolo a fost OK. Miri avea dreptate la interviu ca nu puteai sa traversezi tot terenul prin pase, la cum arata mocirla. Doar in ultima treime, asa a si iesit golul cu o pasa verticala a lui Gomelt catre Negrut venit la primire, acesta o pasa filtranta pe pozitie viitoare lui Sorsa pe banda dreapta, apoi centrare perfecta si reluare dificila cu fundasul langa el de la coltul scurt a lui Omrani. Au mai fost mai multe actiuni bune pana la ultima pasa (majoritatea fara finalizare), intre ele si oarece ocazii de gol cu finalizare. Puteam fi si egalati in schimb de cateva ori. Mai departe nu am vazut, nu comentez, doar ma crucesc cum am putut lua 2 rosii in 35 de min. Cei care au intrat rezerve nu i-am vazut, doar ceva nesemnificativ pe Rares Pintea. Ma bucur ca ne-am calificat, poate luam si anul asta Cupa sa revina investitorii fugiti. Pentru play-off sa avem rabdare, sa nu ne grabim. Mai sunt inca 13 etape pana la el, ne-am apropiat la doua puncte si asta e foarte bine. Dar drumul e inca lung si trebuie constanta in rezultate si pe mai departe ca sa putem visa.

    Apreciază

    • Titulari: Minca, Tiago, Camora, Gomelt, Ruiz, Sorsa (6 oameni).
      Fosti titulari, acum rezerve de lux: Muresan, Paun (2 oameni).
      Rezerve care joaca meci de meci: Omrani (1 om).
      Rezerve care nu joaca de obicei: Ene (1 om)
      Din afara celor 18 de pe foaia de joc: Negrut (1 om, preferatul lui Miri)
      Rezervele rezervelor: Pintea, Neagu, Chirita.
      Adaug faptul ca Neagu si Chirita au mai jucat uneori ca rezerve, la fel si Ene. Pe Ene am vrut sa-l remarc pentru cele 60 de min pe care le-am vazut. Dar vad ca a luat rosu si sunt contrariat.
      Ceea ce vreau sa remarc este ca am avut in teren 9 oameni de baza, aici il includ pe Omrani – ale carui calitati eu le apreciez, vad ca si el a luat rosu, usor dupa (live-)textul de pe prosport.ro – si pe Muresan si Paun care au jucat si ei destul de mult in aceste 13 meciuri de campionat pana acum. Ene si Negrut au fost titularii care nu aveau meciuri in picioare. Ene mi-a placut in primele 60 de min, a avut multe interventii salvatoare. Si Negrut a dat acea pasa filtranta catre Sorsa de la gol.

      Apreciază

      • Eu zic omrani nu merita rosu. Negrut slab ca de obicei, eu pe ene l-am vazut mai slab ca in oricare alt mecj jucat si aici nu ma refer la cartonasele luate. din pacate calitatea terenului nu ne-a dat o sansa buna sa vedem din rezerve. Daca comparati anul trecut cu viitorul doi unde au dominat aia la greu, eu cred ca a fost bine azi.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.