Concurs nou-nouț și original pentru meciul cu Steaua!


Foarte bună această iniţiativă lansată pe pagina de web oficială a clubului CFR (precum şi întrebarea iscusită din concurs)! În urma plagierii pe ici pe colo a ideii altora, Comitetul Director al Tribunei CFR are o şi el o idee extrem de originală, şi anume: de a copia concursul şi de a decide, cu unanimitate de voturi, răsplătirea suporterilor care din motive obiective nu au posibilitatea de a vedea meciul la stadion şi se vor chiorî la partidă pe diferite stream-uri dubioase. Așadar:

Primele 2 persoane rapide care ne dau răspunsul cu varianta corectă la întrebarea:

Care din cele de mai jos este motivul autosesizării UEFA privind sacrificarea ovinelor:

A) Filmul documentar „Filmu’ oii”, difuzat de TVR 1 în data de 13 iunie 2013, în care a fost prezentată prepararea unei delicatese culinare şi anume, „oaie la groapă”, după o reţetă tradiţională a dacilor. S-a pornit de la alegerea a doi berbeci dintr-un saivan, prezentându-se sacrificarea acestora, jupuirea, eviscerarea şi prepararea lor.

B) Ritualul celor de la Sahtior Karagandy de a sacrifica o oaie pe Astana Arena înainte de partida din Champions League, în data de 20 august 2013, împotriva celor de la Celtic Glasgow.

C) Gestul jucătorilor echipei CFR Cluj de a înscrie 2 goluri în poarta adversă, fără a primi vreunul, în meciul disputat în data de 10 august 2014.

D) Sacrificarea ovinelor de către evrei la sărbătorile în cinstea lui Iahve şi de către musulmani în zilele de Eid al Adha.

câştigă câte 2 invitaţii în zona bucătărie proprie (tabureţi) pentru meciul de acasă cu FC STEAUA BUCUREȘTI din data de 10.08.2014 ora 21:00!

Răspunsurile trebuie trimise pe adresa: comentarii la articol, iar câştigătorii nu vor fi ulterior contactaţi telefonic, pentru a nu putea intra în posesia invitaţiilor.

Vă rugăm să nu menţionaţi în comentariu numele complet şi numărul de telefon, pentru a nu putea fi contactaţi!

BAFTĂ ȘI NOROC CHIOR!

***

Asta e. După ploaie, alții s-au calificat mai departe decât noi. Neputinţa, ghinionul, arbitrul, şampania neconsumată după meciul cu belaruşii, Cernobâlul, mi-au zdruncinat serios optimismul, prin urmare duminică nu vom bate decât cu 2-0, ponderat. Mi-e imposibil să-mi exacerbez optimismul până la nebunie și să cred că vom reuşi să doborâm rezultatele record înregistrate între CFR şi Steaua pe parcursul istoriei: vorbesc de acel 5-0 (goluri Soó 2, M. Bretan 2, O. Ionescu) înregistrat în 9 decembrie 1970 sau acel 4-0 (goluri Adam 3, Petrescu) din 2 iunie 1974.

În toată literatura de specialitate se specifică importanţa refacerii după meciurile disputate. Eliminarea din competiţia europeană duce la un ritm mai accesibil de desfășurare a partidelor. Trecem încetuț de la un 3 în 3 zile la un 7 în 7, aşa că îi propun lui Miri să treacă pe plan secund refacerea fizică şi să pună accentul pe cea morală. Iar ce metodă mai bună de ridicare a moralului poate exista în galaxie decât victoria cu Steaua?  Treaba lui dacă va face schimbări în echipă (eu cred că nu), oricum are puţine soluţii la multele ecuații. Atâta ştim că Rada, fizic, este odihnit. Deci, începem cu: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy. Până aici, „primul 7” pare bătut în cuie. Mai departe, ca să umplem „primul 11”, putem folosi şi parantezele: Deac (Jazvic, Jakolis), Negruţ (Christian), Costea (Deac, Tade) – Tade (Ivanovski, Guima).

Orice perioadă de succes atinge la un moment dat un vârf, apoi urmează coborâşul și gata cu succesul. Intrarea pe o pantă descendentă se simte deja la Steaua, nu mai e baba cum a fost. N-am văzut niciun meci de-al lor în acest sezon, da-i plină ochi/nas/urechi presa – îngrijorată nevoie mare  de soarta lor – cu slăbiciunile din jocul lor. Gardoş, Lemnaru şi Sânmărtean sunt anunţaţi accidentaţi, deci sunt în service. Gâlcă îi va trimite probabil pe teren pe următorii: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, L. Filip – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu. Majoritatea sunt de bătut, dar ne-ar ajuta totuși dacă am reuși să aflăm cum dădea Adam câte 3 goluri, iar Soó și Marius Bretan câte 2.

HAI CFR!!!

17 comentarii

  1. C) Gestul jucătorilor echipei CFR Cluj de a înscrie 2 goluri în poarta adversă, fără a primi vreunul, în meciul disputat în data de 10 august 2014.

    Apreciază

  2. Kiruj, iti raspund aici la interventia ta despre Costea si Negrut . Eu sustin in continuare, ca folosirea obsesiva a celor doi este o imensa greseala ! Nu stiu ce joc combinativ vezi tu, dar Negrut este ba absent total in joc,ba pierde mingea ca un amator , este indolent, fara nici un pic de stralucire . Iar pozitia de varf retras nici nu i se potriveste, n-are nici o calitate pt asta . Costea in afara inceracarii permanente de a intra spre centru si a suta, altceva nu face . Zici de combinatii , dar olteanul chiar daca are colegi bine plasati in apropiere, suteaza anemic, de cele mai multe ori in adversar sau in cel mai bun caz ( pt statistica ) minge usoara la portar . Dar de asta e fotbalul frumos, ce vad unii cu minus, altii o vad cu plus, poate ar fi interesant sa faci un sondaj despre cei doi cu o intrebare de genul ” Costea si Negrut sa fie folositi in continuare titulari ? ” PS . Luis, abordarea mea de dupa pauza fortata nu tine de vreo intentie anume, nici n-o fac sa fiu mai usor de digerat . Pur si simplu am luat act de noile realitati din club, acum nu mai pot critica nereinvestirea unei parti din castigurile CL, Arpi s-a dat la fund ( strategie buna, de altfel ), felceru face ce stie mai bine, adica prostii in flux continuu, pe care nu ezit sa le subliniez . Iar cu un antrenor habarnist ce sa ma tot ocup, la fel si de jucatori, anul trecut criticam jocul si jucatorii, acum ne bucuram ca macar alearga unii care sunt net inferiori celor ras-criticati din sezonul trecut . Asta e, ziz acum si eu, ce nu-mi place sa aud de la altii ; da Doamne sa nu fie mai rau !

    Apreciază

  3. ăăăă………costea si negrut titulari in meciurile de pregătire….Hai CEFERE!!!!negrut mai poate creste , costea numa la sala de forță!!!

    Apreciază

  4. C) Gestul jucătorilor echipei CFR Cluj de a înscrie 2 goluri în poarta adversă, fără a primi vreunul, în meciul disputat în data de 10 august 2014.
    Cred ca este raspunsul corect.Unde pot sa nu-mi ridic premiul?:-)

    Apreciază

    • Te rog să nu te prezinţi mâine, fix la 20.55, la sediul Tribunei CFR din Bonţida, aleea Stalin, bl. atrioventricular, sc. pH, et. climatic, ap.spart şi astfel vei putea să nu intri în posesia premiului. Felicitări!

      Apreciază

  5. Kiruj,referitor la Negrut,eu nu contest calitatile lui,ci atitudinea (vezi diferenta dintre el si Tade in abordarea fazelor),este cam satisfacut cu postl de titular si il vad demotivat,parca scopul lui era de a fi tituar,obiectiv atins deci se hodineste.Costea ,nici femeie ,nici barbat,el s-a pierdut undeva pe drum.Are un singur dribling,dupa ce l-au citit fundasii il blocheaza mai mereu,Imi pare rau de el dar este slabut.Poate merge in echipa de acum ,dar acum doi ani nu prindea nici banca de rezerve.Eu oricum i-am aplaudat la sfarsitul meciului,fiindca toti au depus un efort mare si s-a vazut ca isi doresc sa castige.Chiar si pe Rada,desi m-a enervat modul in care a jucat ,nu neaparat pentru cartonasul rosu.Mi-a parut sincer rau de el.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

    • @Luis: ce am scris despre Negruţ şi Costea, este strict pentru ACEST MOMENT. Ai şi tu dreptate, are şi Bela (aia cu neimplicare într-adevăr se poate discuta), şi -probabil- într-untimp mai scurt sau mai lung, unul dintre cei doi (poate amândoi) pot fi „detronaţi”. Repet, am făcut observaţia srict pe momentulde faţă. Apoi mai este şi altceva, despre care se discută destul de puţin aici: jocul fără mânge. Orice antrenor (chiar şi în anii 70, chiar şi la nivelul la care am jucat) erau obsedaţide acest element, unii dintre ei acordându-i o importanţă mai mare decât „mingii”. Aici are anumite competenţe Negruţ (mai mult native, zic eu), face ce face, dar se poziţionează destul de corect „fără minge”. Acest element tehnico-tactic (FM=fără minge) este unul al dracului de complicat, la prima vedere zici că ce naiba, fuge fiecare cât îl ţin plămânii şi cu asta basta, ce tot filozofăm. Nu-i adevărat, această fugă trebuiăsă fie „coordonată”, trebuie să ofere posibilităţi de continuare pentru atac şi pentru construcţie. Un exemplu (au fost cazuri chiar cu minskanii): dacă această mişcare FM nu este bine însuşită (explicată şi de A1), atunci putem asista la „accidente” (aşa s-au „ciocnit” Deac şi Muniru, de ex.). Ananliza e mai lungă, dar mă opresc aici,că Mme mă „invită” în oraş (care-i un sătuc, în realitate). HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. Dupa meciul de joi fierbeam de ciuda si pentru cateva ore ma tot intrebam in noapte, asemeni unui personaj celebru, „unde am gresit?”. De acum ma simt eliberat de angoase si cu raspunsurile inca rasunand in teasta-mi pot privi mult mai relaxat la ce se va intampla maine seara in Gruia, iar apoi la restul de seri pan’ de Mos Nicolae. Daca s-a terminat palinca, vom degusta si-o tuica slaba campionatul asta dand vina pe natura ca avem prune mici si seci. Ca nu mai are rost sa te legi de zapciii de la loje din scaunul tau de iobag de la peluza. Cu totii cred ca ne-am saturat de asta. Totusi, imi propun ca de fiecare data cand tuica slaba mi se va sui la cap, sa-l bestelesc pe smecherila asta de sta pe banca tehnica pana o sa-i creasca peruca sau o sa-l vad in locul lui pe Cadu. Forza!

    Apreciază

  7. Nea Kiruj scria că am avut trei ocazii clare de gol în prima repriză, că am putut ataca până când îi aveam în teren pe Costea şi pe Negruţ. N-aş zice nu aducerii unor atacanţi de clasă de la Real, Bayern sau ManCity… Doar că avem slabe şanse pentru acest lucru. Iar cu cei intraţi după scoaterea looserilor, trioul Guima+Jazvic+Ivanovski n-a reuşit chiar nimic. Logic, a contat şi lipsa lui Rada… Cei noi însă nu sunt acomodaţi cu coechipierii, sunt neantrenaţi, etc. Nu că n-ar vrea, dar nu le iese nimic. Aşa că, se înţelege de ce începe Miriuţă cu cei doi băieţi mult şi îndreptăţit criticaţi.

    Apreciază

  8. NOTAREA de după „afacerea Minsk” s-a terminat, au participat la „joacă” 19 tribunişti, media echipei fiind de 5.1. Nota maximă i s-a atribuit lui Camora (6.2), cea minimă lui Rada (2.2, oarecum logic). Miri a „strâns” 4.6 puncte. HAI CFR!!!

    Apreciază

  9. Începând de astăzi (9 august 2014), canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom.

    Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienții Romtelecom la începutul săptămânii viitoare. Pentru detalii și comenzi, vă rugăm să apelați 1930 gratuit în rețeaua Romtelecom sau TelVerde 0800800800. Vă mulțumim pentru înțelegere.

    Prețul pentru această opțiune este de 1.7 eur fără TVA – 9.5 RON cu TVA inclus. Odată achiziționată, extraopțiunea trebuie menținută activă cel puțin 3 luni. Toate cele bune.

    link

    Apreciază

  10. Jocul echipei inca sufera,iar traseele se cunosc doar ca de multe ori ne blocam pentru ca nu avem sustinere.Atunci cand fundasii laterali vor fi adevarate pistoane si vor sprijini mijlocasii ,atunci si acestia vor avea solutii.Pentru asta trebuie niste sustinatoare de efort si sala la greu pentru piticii nostri laterali(dar de altfel simpatici).
    Eu nu stiu ce-o tot intoarcem pe toate fetele si plangem ca niste muieri ca n-au buzunarul doldora.Echipa a jucat bine si-a creat ocazii,doar ca a lipsit inspiratia la finalizare.Dublata de eliminarea lui Rada si penibilul cu fluierul in gura.
    Schimbarea celor 2 piese defecte(semnalate de Bela) a aratat o echipa fara busola.Din pacate( pentru Bela) la ce-am vazut la rezervele noastre,Tade-si va lua pensia de la Cluj…….. Ivanovschi mi-a parut insipid.Iar Filip calaretul fara cap.Coste-i parfum pe langa sarb.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.