0 comentarii

  1. Daniel Niculae, unul dintre fotbalistii crescuti de Rednic, e liber de contract dupa despartirea de Kuban. Cum l-ati vedea la CFR?

    Apreciază

  2. Desi pana vineri se pot intampla multe, se pare ca avem antrenor. Aveam nevoie de aceasta stire, jucatori se mai pot aduce si pe parcurs. Nu m-a impresionat niciodata Rednic, mai ales mutarea lesinatului Cristea si papagalului de Tucudean la Standard a fost de rasul curcilor. Norocul nostru ca la noi transferurile se fac de catre conducere :)))))))) Oricum e mai bun ca diletantul, amatorul PS pe care unii „specialisti” l-au vrut pe viata antrenor… Bafta Rednic, sa vedem achizitiile.

    Apreciază

    • Dragule, Paulo Sergio a înregistrat cele mai importante victorii europene din istoria CFR-ului, așa diletant cum îl crezi! 3-1 cu Braga, prima data când CFR-ul a păstrat șanse de calificare în această etapă a grupei de CL și 1-0 la Manchester United! Sper să mai avem astfel de performanțe până ți se întoarce cometa tiză.

      Apreciază

      • Dragule? Esti simpatic sa nu zic altceva… Poate ne-a pastrat sanse sa intram in istorie cu 9 jucatori defensivi si un magistral 7-0 (sau 07 placuta de inmatriculare?) din dubla cu Inter, despre victoriile fantastice din campionat nici nu mai pomenesc.

        Apreciază

    • Observ ca stirea despre ”mariajul” CFR-ului cu Rednic vine la concurenta cu divortul Elenei Udrea de cel mai celebru Cocos al Romaniei. Pe cand crezi ca va veni si divortul lui Rednic de CFR? Citesc ca Paszkany il poate da afara oricand, platindu-i doar salariul cuvenit pentru luna in curs, si ca Puriul tocmai ii anunta pe suporterii lui Standard ca va reveni in curand la Liege. Daca ar fi sa le iau astea in serios si sa pun spusele lui Rednic langa cele ale lui Trica (prin care olteanul ne anuntase ca va sta la Cluj 4 ani), parca-parca as paria ca Strambu’ va fi adevaratul Ferguson de Gruia.

      Apreciază

      • Daca il demite AP simbata face banii pe luna in curs daca-i ia pe Hora, Ganea si Minca la Standard . Si pentru toti ‘prietenii’ lui, daca e sa vine pe bune, parca ramine Godemeche sa fie asa, vestiar francofon 🙂

        Apreciază

  3. Sa incercam sa facem o proiectie realista. CFR a cistigat titluri mai mult cu romani si dintre solutiile din piata Rednic e o varianta buna – generatie ‘de dupa 90’, titluri luate, un pic aer de afara cu miros de ciocolata si nu de ciocolax de camila.

    Apreciază

  4. Rednic e un antrenor care poate obtine performante daca i se da libertate de actiune , pornind de la transferuri si continuand cu controlul vestiarului .Daca conducerea i-o va asigura macar partial poate obtine rezultate bune,daca insa ii va incerca in timp sa- i reduca influenta si personalitatea se va lasa cu o despartire rapida si zgomotoasa( vezi Standard) .Experienta anterioara a lui Rednic cu conducatori dificili cred ca l-a facut sa joace tare si deocamdata AP ( presat de timp) a facut un pas inapoi ,din declaratia lui scurta „Rednic e antrenorul,mai multe nu va pot spune”razbate parca lipsa de entuziasm si oboseala unor negocieri dure.M -as bucura sa fie cel putin o perioada asa pt. ca daca Rednic va avea un cuvant la transferuri nu va accepta doar petarde gratis ci va impune achizitia a 1-2 jucatori din Belgia care pt. campionatul nostru pot fi revelatii gen Bokila; in plus daca rezultatele il vor ajuta mi se pare omul indicat sa controleze si sa mai reduca din influenta lui Cadu care in ultima vreme n-a prea fost benefica.

    Apreciază

    • Din ce am reținut eu, în fugă, în zilele trecute, Rednic ar fi cerut mână liberă la transferuri (mă îndoiesc de asta, știind declarațiile lui AP cum că antrenorii n-o să mai aducă jucători, ci vor face praștii din petardele pe care le găsesc la vestiarul clientului) și o sumă de bani în cazul în care va fi „confirmat” pe neașteptate în funcție (cerință logică, credibilă). Între timp, după câteva transferuri eșuate, e posibil ca AP să chiar spere că Rednic e în stare să-i aducă niște jucători! Mingea pare în terenul „belgianului”.

      Apreciază

      • Trebuie sa fii fraier sa-i dai lui Rednic mana libera la transferuri cunoscuta fiind tendinta lui de a lua comisioane din transferurile jucatorilor pe care ii aduce la echipele pe care le antreneaza. Si nu cred ca AP sau IM sunt genul care sa fie atat de naivi. In plus, Rednic nici nu prea are de ce sa aibe mana libera la transferuri atata vreme cat nu a demonstrat nicaieri ca ar fi un mare talent in a descoperi jucatori.

        Apreciază

  5. Daca tot s-au pomenit zilele astea barfele nenumarate pe care Prosportul si Gsp-ul le-a tot vehiculat in ultimele saptamani, eu v-as recomanda pentru perioada aceasta de mercato site-ul digisport.ro. Nu e extraordinar, dar imi pare poate singurul cat de cat credibili de pe la noi. De ceva vreme deja se pomenea pe acolo de plecarea lui Dorinel Munteanu la Kuban, stire pe care ”Neamtul” a confirmat-o azi. Tot azi am citit acolo stirea ca Rednic s-a inteles deja cu Paszkany si ca e o chestiune de ore pana cand aceasta va fi confirmata in mod oficial – deci inca o bila alba pe care as trece-o in dreptul lor. Atunci mi-am spus ca daca se confirma stirea le voi face putina ”reclama” pe aici, pentru ca sunt toate sansele sa o merite. Daca intre televiziunile de stiri, canalul Digi 24 e de departe cel mai profesionist si probabil singurul echidistant din Romania, cred ca tot cam la fel e si site-ul asta de sport la care-i fac acum reclama printre voi. Cel putin pe un franar adevarat digi.ro nu il va umple cu atata venin cum reusesc sa o faca zi de zi prosportul si gspul.

    Apreciază

    • Florinaccio,eu te stiam baiat serios si tu imi vorbesti de echidistanta si profesionalism la posturile tv din Romania? S-au schimbat asa de mult de cand nu ma mai uit eu la tv?! 🙂

      Apreciază

      • Nu s-au schimbat deloc, doar ca in urma cu un an a mai aparut un post tv care vad ca-si propune sa scoata la lumina nu numai uratul din/de langa noi, ci si frumosul de care suntem capabili/ inconjurati. // PS: Cum merg ”antrenamentele”? Vezi sa nu te ”accidentezi” de la atata invatat. HAI SAUL!!!

        Apreciază

  6. Daca nu i se spune romanul nu sesizeaza………eu chiar nu as vrea ca Rednic sa incerce sa impuna pe cineva in detrimentul altuia doar pentru a se putea lauda la o adica.Retin pe vremea lui Mandorlini cand il forta pe Bjelanovic in fata lui Traore si Bud.Bine se pare ca avea valoare Bjelanovic ,dovada ca a ajuns in Italia si Traore in Rusia……..ca sa nu mai spun nimic de Bud care a sfarsit imprumutat!Sper sa nu traiesc asta in mandatul lui Rednic.In rest doar bafta si sa plece de la echipa cu cuponul de pensie in buzunar!

    Apreciază

    • Din ce am sesizat eu, fiecare antrenor vine cu ideile lui fixe la echipa. Si din pacate, n-am vazut unul sa schimbe din mers in folosul echipei, de parca fiecare vrea sa demonstreze ceva. Si aici cred i-as putea enumera pe toti, Andone (il tinea pe banca pe Culio, cel mai bun pasator din liga la vremea aia), Razvan Lucescu (cu al lui Florescu sau Marinescu la nationala), Paulo Sergio (cu Hora) etc. Nu cred sa fie diferit Rednic.

      Apreciază

      • Revin și eu la Paulo Sergio. Ori i s-a părut că poate face din Hora un Bastos însănătoșit la cap, ori i s-a sugerat să încerce. Dar nu asta e important. Există – dacă-ți aduci aminte – câteva meciuri „experimentale” (CFR nu prea mai avea șanse în campionat și putea să experimenteze – inclusiv introducerea de tineri), în care PS le-a schimbat părțile lui Hora (mutat pe stânga) și Diogo Valente (mutat pe dreapta). Ei bine, după umila mea părere, nu faci astfel de experimente excentrice dacă nu ai pus botul la promisiunile din lojă că nu vei fi schimbat și că rezultatele nu contează.

        Apreciază

  7. despre ziare si credibilitatea lor: pana nu vedem pe siteul oficial anuntul exista sanse sa nu fie adevarat. pe citynews.ro sunt sanse 99% sa citim stiri reale si inaintea altora despre CFR. lui rednic ii doresc sa-i scriem pe tabela, cand se va transfera de la noi dupa ce va fi facut eventul si ne va fi calificat in primavara CL, „notre respect, monsieur Rednic!”

    Apreciază

  8. Cred si eu ca varianta cu Rednic e una putin la disperare in lipsa de alternative viabile. Din pacate, frecventa cu care schimbam antrenorii cred ca a creat o imagine negativa clubului in ochii potentialilor antrenori straini, care coroborata si cu locul 9 din campionatul precedent si cu neparticiparea in cupele europene a redus probabil semnificativ sansele ca un antrenor strain serios sa ne accepte o oferta. Parerea mea e ca PS nu trebuia demis. Am fost de acord cu majoritatea demiterilor de antrenori din ultimii ani (unele cred ca au venit chiar prea tarziu), dar PS cred ca merita sa termine campionatul si sa inceapa din vara un sezon de la zero. Au fost multe accidentari, mult ghinion si multe greseli de arbitraj impotriva noastra in meciurile din returul asta si nu cred ca i se pot reprosa toate rezultatele negative doar antrenorilor. Iar PS ne-a demonstrat in toamna ca e un antrenor de valoare. Ma rog.. Legat de Rednic, nu pot sa spun ca sunt entuziasmat, dar dintre antrenorii romani care sunt disponibili, poate e intr-adevar varianta optima. Pe termen lung insa, mi-as dori sa reusim cumva sa avem stabilitate la nivelul bancii tehnice si pentru asta, cred ca e important ca atunci cand un antrenor ne-a demonstrat la un moment dat ca e potrivit pentru ceea ce vrea CFR-ul de la un antrenor, sa fie tinut chiar si cand rezultatele de moment nu sunt neaparat cele dorite. Mai ales atunci cand (ca in returul asta) nu avem ca obiectiv campionatul.

    Apreciază

    • Subscriu, pe Bistrita o batea si PS cu 5-0. In plus, cand a venit la CFR, nu cred ca si-a imaginat ca ramane in curu’ gol din iarna.

      Apreciază

      • Ce tot o dati cu ramasul in curul gol? A pierdut 2 titulari plus Nicoara. Voi uitati ca Vasilegaray si Luis Alberto au fost adusi dupa calificarea in grupele CL si se stia ca sunt imprumutati? Sorry, degeaba esti antrenor cu staif daca te face Iasiul cu jucatori mai prost cotati decit petardele proprii optimizate in 5 saptamini de cantonament. Nu-l mai ridicati atita in slavi, omul a facut treaba in toamna, e ok, a citi echipele mari dar a clacat la pregatirea de iarna pe care nu a stiut sa o gestioneze (pe undeva de inteles) si la rezultatele interne.

        Apreciază

  9. Sincer nu-mi place de antrenorul Mircea Rednic din urmatoarele motive:
    – este destul de timid tactic dar foarte vocal in presa, mereu explica, mereu cauta vinovati cand sunt probleme (ramasite Lucescu the old) si se impauneaza cand are rezultate;
    – rupe vestiarul prin implantarea de sifonari si astfel creeaza tensiune intre jucatori, pe deoparte si intre el si unii jucatori pe de alta parte;
    – are prea multe relatii de cumetrie printre mitici fiind la randu-i intens miticizat.
    Toate acestea sunt parerile mele sa dea Dumnezeu sa n-am dreptate si sa fie o alegere buna pentru CFR. Vom trai si vom vedea.

    Apreciază

    • Timid, netimid, tactic in Romanika a luat doua titluri (Rapid, Dinamo), pe Standard a dus-o in Europa, a mai luat nu’s ce cupa prin Asia… Apoi interesant e ca de Trica nimeni nu spus nimic cand a fost „foarte vocal in presa”, iar daca il mosteneste pe Il Luce :)) sa ii tina Dumnezeu naravul! Cat despre ruptul vestiarului, hmmmm… sifonari si tensiuni, eu cred ca ai citit prea mult presa damboviteana si prin comparatie nu tin sa fi sarit nimeni de cur in sus atunci cand Mandorlini (ex) i-a adus la CFR pe cei patru sau cinci italieni… care in teorie ar fi trebuit sa rupa vestiarul… s.a.m.d. Concluzionand, eu cred ca la ora asta si dupa negocierile care s-au purtat, solutia Rednic e mult mai benefica pentru club decat mentinerea lui Trica… dar vom vedea. 🙂

      Apreciază

      • Nici măcar nu trebuie să-i luăm în discuție doar pe cei doi antrenori, Trică și Rednic. Cred că Trică avea zero șanse să rămână. Ar fi fost oricum schimbat. Că-i vorba de Rednic sau altul, nu mai contează. Chiar dacă lui Trică i s-a spus că nu depinde de Cupa României, pierderea acesteia a devenit propriul său călcâi al lui Achile. Trică n-ar fi pornit cu încredere maximă în noul sezon și Paszkany n-a fost dispus să riște. În privința lui Rednic, rămâne, așa cum am discutat pe Facebook, întrebarea: a atacat vreodată CFR-ul (nu mă refer la ironii nevinovate)? Eu unul nu țin minte (și sunt foarte sensibil la acest capitol). Dacă nu a făcut-o, pentru mine Rednic devine un antrenor mai potrivit pentru CFR decât Dan Petrescu! De vineri…

        Apreciază

        • Pe mine nu m-a suparat pierderea Cupei ci meciurile cu Chiajna si cu Drobeta Turnu Severin. Cele 2 meciuri mi-au provocat o greata imensa.

          Apreciază

      • Nu citesc presa damboviteana, dar am practicat, ani buni, un sport de echipa si stiu ce inseamna „ruptul vestiarului”. In rest: fiecare pasarica pe parerea ei moare.

        Apreciază

  10. „Universitatea e singura echipa din Cluj pe care as antrena-o. Inseamna foarte mult pentru mine. E mostenire de la tatal meu, care era mare fan al acestei echipe”- spune Rednic in presa din Cluj.

    Apreciază

  11. Bun, vineri il instalam pe Rednic, dar ce ne facem in continuare? Jucam acelasi sistem 1 – 4 – 2 – 1 sau mai aducem niste jucatori sa putem modifica in 1 – 4 – 2 – 3 – 1?

    Apreciază

  12. Nu l-am urmarit pe Rednic in mod deosebit……. Dar voua vi se pare ca stafful de la Standard „e prosti” ? Inainte da a-l linsa, hai sa aspteptam o tzaruca……AP il poate da afara oricand….. Si daca Rednic s-o bagat inseamna ca vrea sa faca oarece traba, ca cel putin mie nu mi se pare muritor de foame..

    Apreciază

  13. M-as fi bucurat mai mult daca in vara aceasta revenea pe banca tehnica a CFR-ului Cristiano Bergodi. Nu stiu daca italianul a fost sau nu in carti pentru ocuparea acestui post, dar cred ca dupa despartirea lui de Pescara putea fi luat in calcul de Paszkany si Muresan ca o solutie pentru echipa noastra. Chiar si asa, eu sunt multumit de alegerea facuta, pentru ca Mircea Rednic nu-i chiar un antrenor de duzina al fotbalului nostru. Chiar daca inca nu e un tehnician ”batran”, a reusit (intr-un deceniu si ceva de antrenorat) sa adune deja destula experienta, are inca ambitii multe legate de profesia sa (deci nu vine plafonat la noi), cunoaste bine campionatul nostru (ceea ce nu-i putin lucru), a mai castigat si niste campionate cu Rapid (aproape nesperat) si cu Dinamo (la pas). Mai are si niste cupe in palmares, dar si cel putin o calificare in primavara europeana (cea mai buna participare a lui Dinamo de la Revolutie incoace). In plus, cred ca a avut un rol esential in descoperirea / promovarea unor jucatori importanti pentru fotbalul nostru (Stefan Radu, Ropotan, Daniel Niculae, Florin Bratu, Herea, Sapunaru) avand o contributie majora la ”cresterea” lor. Pana la colaborarea cu Puriul cele mai multe dintre numele astea nu insemnau mare lucru. Pe urma, ele efectiv au explodat, unele ajungand azi cunoscute in intreaga Europa. De exemplu, daca nu-mi joaca mie feste memoria, Sapunaru era tinut mai mult rezerva de catre Razvan Lucescu (nu ca ar fi primul, la fel a facut Mucescu si cu Chipciu si Marian Cristescu pe la Brasov, dar si cu altii), dar mai pe urma, dupa colaborarea cu Strambul, Sapunaru a ajuns sa prinda un contract important la Porto. Acum un an, tot cam pe vremea asta, unii il criticau pe la Ploiesti pentru ca ar fi renuntat la Zerka, Bikana si Ben Djemia pentru a-si aduce pilosii (pe Sony Alcenat, Manasse si … Bokila). Nu pot sa nu ma intreb deci cati dintre fanii Petrolului si-ar mai permite azi sa il acuze de ceva, tinand cont ca cei trei – titulari incontestabili si dupa venirea lui Contra – au avut o contributie insemnata la (probabil) cel mai bun parcurs al Petrolului din ultima jumatate de secol? E adevarat, chiar a fost neinspirat (ca sa nu spun magar) ca i-a dus dupa el la Liege pe Cristea, Tucudean si Diabate; sunt convins ca tocmai de aici i se trage si despartirea prematura de clubul belgian pe la care activase si ca fotbalist. Altfel, aseara il auzeam pe Florin Bratu la Digi. Intrebat fiind de fostul sau antrenor, zicea ca punctul lui forte e stapanirea vestiarului, prin atmosfera deosebit de placuta pe care stie sa o creeze acolo datorita umorului sau. La asta ii tinea isonul si Gabi Balint,cel care-i fusese coleg la Nationala. I l-as tine si eu, pentru ca in minte imi vin nenumarate ”strambe” pe care le-am auzit iesind din gura lui. Odata il tachina pe Cristea ca Scarlatache (fostul coleg, mereu a cincea roata la ”caruta” Dinamo) a ajuns sa castige de cateva ori mai bine decat o face el, ”Printul”, la Ploiesti… Pe aia cu ”fie painea cat de rea, tot mai buna-n Belgia”, v-am mai spus-o… Cred deci mai degraba in varianta aceasta – ca stie sa tina vestiarul, mai ales ca-mi pare si un om inteligent – decat in aceea ca ar fi spargator de vestiare, chiar daca n-o exclud din start nici pe aceasta din urma. Asemeni lui Kiruj, tot la calitati as trece-o si eu (mai degraba decat la defecte) pe aceea numita atat de sugestiv de catre prietenul nostru: ”PCR”. Nu trebuie sa va ganditi neaparat la lucruri ”strambe”, 🙂 dar macar sa nu fim noi fraierii Ligii I. Iar o vorba buna spusa acolo unde trebuie poate ajuta CFR-ul macar sa nu fie furata. Sau, printre atatia sateliti neoficiali ai Stelei, ar putea mobiliza un fotbalist sau altul in meciuri cu rivali de-ai nostri de prin campionat. Una peste alta, eu zic ca Mircea Rednic e un antrenor cu bune si cu rele, calitatile fiind insa mult mai numeroase si mai importante decat defectele. Cel mai curios sunt insa de colaborarea pe care o va avea cu tandemul Paszkany-Muresan, pentru ca ambelor parti le place sa lucreze cu propriii jucatori. Tinand cont de tot trecutul lui Rednic, nu exclud deloc aducerea unora ca Herea, D.Niculae, Bokila, 🙂 Cristea, Tucudean, Ropotan 😦 sau orientarea inspre campionate ca cel Belgian sau Ligue II, III… // M-ar bucura sa gasesc pe Tribuna si o opinie a lui Bogdan (prietenul dinamovist al site-ului nostru), cu privire la antrenorul si – de ce nu? – omul Mircea Rednic. El cu siguranta ne-ar putea spune mai multe despre Puriu.

    Apreciază

  14. Acum cateva zile, Helmut Marko, consilierul lui Dietrich Mateschitz, patronul Red Bull F1, raspunzand ziaristilor la o intrebare referitoare la prelungirea contractului cu Vettel: “Zvonuri. Nu stiu de unde ati scornit-o. Nu ne preocupa acest aspect, nu exista absolut nicio noutate in acest sens.” Azi, comunicat oficial Red Bull F1: “contractul cu Sebastian Vettel a fost prelungit pana la sfarsitul anului 2015” 🙂 Mai vorbeste lumea de Paszkany. :))

    Apreciază

    • pai e cam ca la agentii secreti..lumea crede ca toti un fel de James Bond sa se prinda orice oligofren…daca stii ca unul e agent secret ala nu mai este..cam asa si cu negocierile din fotbal..hai ca mai sunt 2 zile si vom vedea vine la antrenament sau cine se cazeaza in Zorilor la Granata..;)

      Apreciază

  15. Zvonurile de dupa deal au soptit cu voce tare posibila invidie a capitanului Cadu deoarece se anunta in garajul CFR-ului o masina mai puternica decat a lui, nepotul lu’ nenea Tucudean se pare ca va parca sub tribuna a 2-a. Oare cu ce masina va veni cu vechiul audi R8 sau ponositul Porche ….sau si-a luat ceva mai de fita prin Belgique… (assets.sport.ro)

    Apreciază

  16. Monsieur Red-neck este atreneur bon .. Je le conai .. Nu trebuie uitat dupe „les mitiques”…Este mult ecrivain „tampitzi ” in la pais de mitiques …Nous, Les Lukaka, sommes „maro ‘ parceque nous vennons de l’Afrique (c’est pourqoui s’appel Afr-ance), mais , les mitiques sont „maro’ parceque ils sont GITANS, C’est pourqoui est comme dans votre epopee … ” La Tziganiada ” dans le football roumain…

    Apreciază

      • Hai, că-ţi traduc eu, aşa, cu aproximaţie : „Mircea -Rednic, nu -cel Bătrân!!- e un meseriaş jos pălăria, să vă trăiască, îl cunosc de pe vremea armatei, unde l-am avut coleg şi pe el, dar şi pe Ioan Budai-Deleanu, un scouter de nota unşpe…”

        Apreciază

    • Au preluat-o si prosportii. Acum, vom vedea vineri. Intrebarea e daca declaratia lui Pacheco nu e de fapt tactica lui pentru a obtine alt contract in Portugalia…daca CFRul o fi intrebat inainte sa vina PeTrica….

      Apreciază

  17. Mie nu mi-a placut niciodata de Rednic. Zicea cineva pe aici ca a confirmat in vest, sa fim realisti, belgia e de nivelul romaniei la fotbalul de club, iar standard e o echipa foarte modesta.

    Apreciază

  18. conform transfermarkt.de standard are buget de 40 mil de euro. spre ex steaua are 45, noi 30. deci dupa cum spuneam nu a antrenat ceva grand de prin vest

    Apreciază

    • Un buget mare nu inseamna automat performanta, asa cum nici un buget mic nu inseamna automat lipsa performantei. In City s-a bagat peste 1 miliard de euro si abia au castigat 1 titlu in Premier League (si ala in ultimele 3 minute ale ultimei etape, cam suspect), iar in CL au fost slabi. Transfermarkt e un site orientativ, diferenta intre valoarea data de ei si suma reala de transfer e mare. Ceea ce numesti buget e probabil valoarea de piata a lotului. Bugetul CFR-ului e de aprox. 15 milioane, iar daca Steaua ar avea buget de 45 mi, jucatorii nu ar fi neplatiti de 4 luni.

      Apreciază

    • In afara de asta, Rednic a pus pe picioare actuala echipa a Petrolului, care, cu bune si cu rele, face fata binisor in liga 1. Adica a terminat pe locul 3, a facut 62 puncte si a avut numai 4 infrangeri (fiind pe locul 2 dupa Steaua, care are 3 infrangeri, urmate la distanta mare de Astra si Vaslui care au fiecare cate 8 infrangeri si CFR cu 9).

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.