0 comentarii

  1. Oare la ce mai folosesc aceste note? O sa masuram mediocritatea sau le dam ocazia celor din conducere sa vada pe cine ar mai putea vinde?(desigur ma refer la cei cu note mari, ca cei cu note mici sunt indispensabili….)

    Apreciază

  2. Nu stiu daca lui Rada am avea prea multe reprosuri sa-i facem……..s-a luat gol cauti vinovatul din aparare.Din pacate in atac parea ca daca mai jucam inca 2 reprize nu le dam gol.Si ocazii au fost har domnului.Am ramas surprins(neplacut) de evolutia lui Maah……..credeam in puterea lui de desprindere data de o aparenta viteza,dar m-am inselat.Neputinta mare……..
    De arbitraj aparent n-ai avea de ce sa te plangi……..doar ca din nou la noi a arbitrat in litera regulamentului in timp ce pe galateni in spiritul jocului.Primul galben la Sepsi pentru un fault de joc la mijlocul terenului,precedat de fault al unui galatean tregere de tricou si apoi lovire de balon dupa fluierul arbitrului fara sanctionare.De altfel am mai retinut o tragere e tricou in repriza a 2 a fara sanctionare cu cartonas.La fel faza cu hentul din careu in care a fost evident si nu vorbim de intentie.Noi am avut 5 cartonase galbene si 1 rosu ,in timp ce ei au avut 4……..Dar v-a trebui sa ne obisnuim cu stilul dezavantaj impus!
    Ganea nu m-a dezamagit……..n-avea cum ,el a fost inexistent!

    Apreciază

  3. N-are niciun rost să vă enervaţi, dragi prieteni. Fenomenul „anemie de primăvară” ese marcă înregistrată la echipa noastră. Am mai discutat asta, chiar în toamnă, cu lux de amănunte. pe lângă concentrarea „diferenţiată” în CL/campionat (ca explicaţie generală), acum putem vorbi de accidentări peste „normă”, dar putem vorbi şi de frustrarea (amintită de Cristi undeva mai sus) a celor nevânduţi. Cireaşa de pe tort este „pregătirea psihologică” venită dinspre conducere : „nu ne interesează EL!”. Din cauza interacţiunii ăstora asistăm la astfel de suferinţe, de care vom mai avea parte în acest retur. Poate o mobilizare excepţională în Cupă să salveze parţial imaginea. Nu sunt convins că PS va ieşi la pensie de la CFR…Oricum, supăraţi sau nu, acum e momentul potrivit de a-i testa pe Muniru, Păun, etc. Despre meci ? Am avut un feeling că vom pierde…De vreo trei ani suntem într-o „minicooperativă” cu cei de la Oţelul, poate nu am dreptate. Godemeche a fost chiar peste ceilalţi, Piccolo slab rău, Pinto şi Camora s-au mai agitat, dar fără prea mult folos. Ganea cred că nici măcar nu atins mingea în cele 22 de minute cât a jucat. În fine…Eu zic , totuşi, să nu abandonăm echipa, asta ne-ar mai lipsi să râdă inamicii de noi. Vin campionate noi, titluri noi, fiţi siguri. Cum tot zice Ulise : avem o echipă „Beta” (cu momente de omega, uneori), dar tot vom ajunge noi la forma „alfa”. HAI CFR !!

    Apreciază

    • „Anemie de primavara „.?… Bleah !! Pai atunci , frate (iti spun asa pentru ca stiu ca esti fratele meu drag ), sa-i ducem in cantonament la Kiruij , nu in Spania la plaja . Si „batranu ‘ Lengyel Attila ” o spus asta . Du-i , dom’le . in cantonament doua saptamani le Stana de Vale, la Tusnad , la Garmeshspartenkirchen , la Insbruk , Aspen , Klondike …bla, bla , bala … Da’ , nu-mi veni mie cu scuze cand esti profesionist si incasezi zeci de mii de leones pe luna… Da-va-n colo de fotbaliatori ! As baga io fotbalu’ in voi … Scuzati-ma , fratilor , da’ io nu mai pot sa inghit „feciorelnicia asta ” … Si ce daca te critica toti, si ce daca au format astia „monstruoasa coalitie ” impotriva noastra ??? FITI BARBATI ! Barbatii n-au voie sa planga (numai sa se planga , la reflexiv ) !! De aceea l-am iubit pe ANDONE : este barbat ( ca si frate , nu ca si sex )!!!!

      Apreciază

      • Sunt de acord (100%!) cu tine , în privinţa : 1-pregătirea de iarnă la munte (în zăpadă), şi 2-nevoia (câteodată) a motivării tip „plm”. Sunt sigur că ai făcut şi tu pregătiri de iarnă, eu am făcut multe, majoritatea chiar la -ai ghicit- Băile Tuşnad, şi aveai tot anul o condiţie fizică bună. Mai lucram şi la sala de forţă şi în finalul cantonamentului ni s-au aruncat şi mingile…;) Oricum, o echipă decimată de vînzări / accidentări / suspendări are o singură şansă : ca tot lotul să aibă o pregătire fizică fără cusur, şi -chiar în lipsa valorilor/ideilor tactice- să „subordoneze” adversarul măcar „din muşchi”, cum se spune. Cu partea a doua e clar : echipa asta mai mereu a avut probleme de motivare / recul (în special în perioadele de după CL-uri), motivele sunt multiple : frustrare cauzată de ieşirea din competiţie, -de ratarea unui transfer bănos, epuizare fizică / psihică, coroborate cu accidentările şi -în premieră- cu renunţarea în mod expres la „obiective mărunte”, gen EL. În astfel de situaţii disciplina tehnico-tactică nu prea funcţionează, este nevoie de un şoc, sau -măcar- un stil de motivare mai direct, vecin cu „plm”. Oricum, HAI CFR !!

        Apreciază

  4. Eu l-am remarcat in acest meci pe Rada. In schimb notele mele pt urmatorii sunt:
    Hora – 1, Godemeche – 1, Sepsi – 1, Weldon – 1. Sa ma ierte cel de sus dar primii 3 nu sunt nici in cele mai frumoase vise jucatori de CFR CLUJ. Piccolo si Weldon in scadere vizibila de forma. Trist…

    Apreciază

  5. Vad ca nu comenteaza decat „potopistii de dupa Inter”…. nu a mai ramas nimic de laudat, nimic ce sa dea optimism? Echipa e cum e, dar nici macar gazon nu mai avem. Ternul a devenit un pericol pentru jucatori. Oare de ce se accidenteaza asa usor jucatorii nostri? Ieri am vazut iar cativa schiopatand…

    Apreciază

  6. Cum am vazut meciul: Felghe – un sut, un gol (neimputabil); Pinto si Camora s-au zbatut, insa clar Otelul a pregatit bine blocarea flancurilor noastre, stiind ca pe mijlocul format din Sepsi si Godemeche (cel mai buna daca excludem eliminarea inutila) nu pot aparea probleme. Rada – la gol era in „no mans land”, lasandu-i pe Picolo (central dreapta nu e zona lui) si Pinto intre 2 adversari. Maah a parut incomodat de pozitia in care a fost pus, probabil doar extrema dreapta da randament. Weldon si Deac nu fac faza defensiva, primul ca nu vrea, iar al doilea din teama nu pune piciorul si pierde majoritatea duelurilor. Weldon pare tipul care a condus toata viata Mercedes, iar acum a primit o Dacie – incearca s-o „calce” cateodata, dar nu e convins ca va obtine ceva din asta. Hora – mare talent, pacat ca nu i se maturizeaza capul. Elocventa faza din prima repriza cu el pe centru, colegi in dreapta, in marcaj, alege calea cea mai usoara, merge in zona libera din stanga unde este blocat in scurt timp de 2 galateni. In ansamblu am avut un bun joc de pase, lipsa de motivare si calitate in atac a facut sa pierdem meciul. Paulo Sergio va plati probabil toate oalele sparte daca nu vom castiga Cupa. Nu stiu insa ce poti sa-i ceri fara jucatori si obiectiv in campionat. Din echipa de ieri nu cred ca ar trebui sa joace vreodata titulari la CFR mai mult de 5 jucatori daca ne propunem sa fim o forta in campionat.

    Apreciază

  7. Eu nu am mai notat in retur si nu cred ca e cazul sa notez evolutii in partide amicale, din aceasta perioada Beta. Am avut slabiciuni mari in aparare, rapid speculate de galatene, jocul ofensiv a mers mai greu, dar totusi multe ocazii si multe ratari. Astept sa joace si Paun sau Muniru, astept sa fie testati toti jucatorii din lot.

    Apreciază

    • Nu te-ai plictisit cu beta si blaturi? Steaua crezi ca va dormi la anul sau ce?! Ai garantia ca Paszkany va face la vara niste transferuri importante care sa ne asigure un nou titlu? Nu crezi ca lipsa garantiei ca vei juca in grupele UCL nu mai motiveaza un patron sa bage bani pentru a castiga un titlu cand nu ii poate garanta nimeni ca va trece de tururile preliminare si va juca in UCL la masa bogatilor? Asta inseamna sa aduci bani de acasa pentru a castiga trofee pe plan intern care nu aduc bani ci doar bucurie pentru fani si Paszkany nu pare omul ala.

      Apreciază

      • atunci sa ne lase dracu in pace Paszkany si tot neamul lui si sa vina cineva care chiar vrea sa investeasca an de an in echipa si sa aduca jucatori buni nu toti ciudati de prin Italia sau Portugalia cea mai buna solutie e schimbarea de actionariat si de conducere administrativa

        Apreciază

      • In sezonul trecuct 2011-2012 se stia ca mergem in turul 2 al preliminarilor CL daca o sa castigam titlu.Deci dupa logica ta de fier pt ce a tras echipa sa ia titlu?

        Apreciază

  8. Am jucat cu jucatorii valizi si apti pt joc. S-a vazut ca Weldon si Deac sunt pe langa, asa ca PS stie ce are in lot si de aceea nu au fost selectati pt meciul cu Inter.
    La Hora n-ai ce face, asa e el, nu cred ca sunt sanse de recuperare….Obiora trebuie sa se integreze. Poate ar trebui jucat cu tinerii Paun, Muniru..daca tot „tinerele” sperante gen Hora, tot nu confirma…..sa vedem si pe altii..sa aibe si altii sansa sa arate ce stiu in meciuri oficiale, daca tot campionatul e compromis…..PS e antrenor, dar iti si trebuie jucatori de fotbal..cand are se vede ca stie ce sa faca cu ei…acuma iar am inceput cu bubuitul mingii in fata. Pai cine sa combine, sa aibe viziune la mijloc..iti trebuie jucatori cu cap pentru asta…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.