16 comentarii

  1. Fain de tot! 07, vazand acum meciul din tribuna, sper ca nu ti s-a intamplat sa se opreasca deodata toti jucatorii si sa apara un nene cu o tabla pe care sa scrie buffering :))

    Apreciază

  2. CJ 07, superbe imagini surprinse in Teatrul Viselor. Daca imortalizai cumva si atmosfera de la golul lui Alberto, era chiar ceva de neuitat pentru toti franarii, faceai nemuritoare bucuria intregii suflari ceferiste. Oricum, e excelent, felicitari !

    Apreciază

  3. Frumos, am stat cu vreo 5 randuri mai sus :)))))) m-ai filmat si pe mine. Super meci, atmosfera fantastica. Galeria trebuie sa iasa la niste repetitii si sa mai difersifice repertoarul !

    Apreciază

    • Grupul din spatele meu (la vreo 3-4 rânduri) a fost cel mai activ, a încercat să-i mobilizeze cel mai insistent pe restul. Bănuiesc că erai și mai aproape de acel grup sau chiar făceai parte din el. Mă bucur că te-am filmat pentru posteritate! 🙂

      Apreciază

      • Chiar acolo am stat cu vreo inca 3 prieteni, langa tipul ala care a fost cel mai activ, sa nu zic ca tot meciul am stat in picioare si am cantat :)))))

        Apreciază

    • Păi cam asta e moartea spiritului vechi de suporter. La unele meciuri vin „gealații” și-i scot afară pe cei care se agită și se ridică prea des de pe scaun. Dacă te referi (cu tâlc) la suporterii români, trebuie să-ți spun că în momentele fierbinți, când toți românii erau agitați, n-am stat să filmez. În imagini, ceferiștii & suporterii români par mai potoliți decât au fost în realitate. iar la gol s-au bucurat cam de 184673957385983 ori mai tare decât comentatorul (Grădinescu?).

      Apreciază

      • 🙂 Asta cu Gradinarescu nu o contest ..dar mie imi place ideea de a sta jos chiar si in galerie fiindca si stand jos poti sa aplauzi sau sa canti plus faptul ca golanii cu manifestari neadecvate ar fi reperati imediat

        Apreciază

  4. Copilasii aia au fost bestiali cum scandau United, United langa noi, poate vom reusi si noi sa atragem copii si adolescenti mai multi in tribune sa sustinem impreuna echipa noastra minunata ! Trebuie sa recunosc ca am ramas impresionat in momentul in care galeria noastra a inceput sa-i aplaude. Gest foarte frumos si de bun simt. Deci se poate si fara injuraturi, violenta etc.

    Apreciază

  5. Istorie ! Emotionante imagini, va invidiez pe cei care ati fost acolo. Oricum, si noi am fost cu sufletul alaturi de voi! Din pacate, in conditiile actuale nu toti suporterii pot ajunge in deplasari, dar vom fi alaturi de echipa in meciurile de acasa ! hai CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.