Antrenament 04.03.2012


Altă duminică, alt antrenament…

Discursul antrenorului

Sedinta de început

Încălzirea cu cîteva pase uşoare. Bastos în prim-plan

Alergări uşoare

Rui Pedro

Faţă de duminica trecută, cînd era nevoie de tot lotul ceferist pentru a muta poarta(vezi  link ), acum doar antrenorii au reuşit acest lucru.

Începe minifotbalul

Sut si gol: Vranjes

Stiţi care e diferenţa între Vranjes şi Camora? Comparaţi poza de sus cu cea de mai jos. Fază aproape identică: acelaşi unghi, acelaşi portar, o singură diferenţă: Vranjes înscrie şi Camora rateaza spaţiul porţii.

Sut Camora

 

Adversarii portarilor

Apără Stăncioiu

Apără Mincă

 

Beto s-a antrenat cu jucătorii, nu cu portarii, probabil şi din cauză că va lipsi la Mediaş.

Baftă băieţi! Ne vedem la Mediaş!

0 comentarii

  1. Multumiri pt poze.Fac si ele sa creasca optimismul roz primavaratec ce bintuie pe la echipa si legat de echipa.Dar eu mi-as dori ca cineva sa faca macar un minim de analiza tactica a ceea ce se intimpla la antrenamente.Adica in ce mod se pregateste echipa,cam ce se lucreaza,cum se exerseaza tactic,pozitionarea lor in teren pe posturi ,lucruri de genul asta.Legat oarecum de acest lucru,ar mai fi de urmarit macar meciurile CFR-ului 2 si evident,aceleasi lucruri.Eu mai cred inca in ,,veteranii” Negrut,Cretu,Mocanu,Karbath(desi e imprumutat la UTA) si asta ca solutii peste 2-3 sezoane maxim.Hai CFR,hai da-le gol,lupta,fa-o pt noi…noi te iubim,vom fi mereu,de partea ta orice ar fi….

    Apreciază

    • din pacate la antrenamentele la care reusesc sa ajung nu vad prea multa tacticizare, poate e greseala mea, ca nu reusesc sa le vad, poate chiar nu exista. Nu stiu ce se intimpla la celelalte antrenamente, in aceasta duminica de exemplu au facut niste alergari, deplasarea cu spatele, avind mingea la picior, separat portarii s-au antrenat cu „adversarii imaginari”, dupa care a urmat celebrul minifotbal. Din pacate la celelalte antrenamente nu pot fi prezent, doar la cele de sambata sau duminica.

      Apreciază

    • Seaman, aici fiecare face atat cat poate, cat se simte in elementul sau. Johnny se simte bine facand poze (si face un lucru grozav, zic eu!) si ii inteleg decizia de a se limita la atat, fiindca si mie atunci cand mi se cer lucruri care simt ca ma depasesc le refuz decat sa ma hazardez pe gheata subtire. In plus, stiu si eu ca atunci cand esti focalizat pe poze, oricat de simpla ar parea chestiunea, nu ai timp sa ai vedere de ansamblu, teleobiectivul strange campul vizual mai mult decat s-ar crede.

      Stii si ti-am zis ca si eu imi doresc sa avem informatii si de la antrenamente si de la CFR II. Plus, daca se vor putea stiri, declaratii, orice ce ar avea legatura cu interesul nostru legitim. Dar trebuie sa ne intelegem si sa ne acceptam limitele, mai ales cele de timp (fiindca astea dicteaza). Site-ul asta este unul de voluntariat, fiecare dam 150% fata de cat dadeam acum cateva luni, cand eram pe cont propriu (asta se vede si prin ritmul de scriere dar si prin multe altele) si tocmai de asta ii admir atat de mult pe cei ce au intrat (ca si pe cei care vor intra) in acest proiect.

      Dupa cum vezi si aceste poze sunt facute duminica. Timpul este cea mai mare problema a noastra, iar a doua (cam grava) este lipsa oamenilor, in special de pe Cluj. Nu pot veni eu de la Sibiu sau cj din Anglia ca sa faca reportajele astea (daca s-ar desfasura in Sibiu, crede-ma, o data la 2 zile macar as fi acolo). Dar, uite, daca vrei ne poti ajuta chiar si tu pe aceste teme, in masura in care ai si tu timp. Si-asa deviza mea (non-jurnalistica) a fost dintotdeauna „Scrie exact ceea ce ti-ar placea sa citesti”, nu e greu, nu se cere obiectivitate dusa la extrem (dupa cum lesne se vede aici pe site), trebuie doar implicare.

      Altfel, prefer sa las lucrurile in viteza lor naturala, asa cum vin ele catre noi, sa incercam sa crestem putin cate putin si, poate, candva vom reusi si astea…

      Apreciază

      • Adevaruri grait-ai Albule…drepte,logice,cu bun simt…si total aiurea adresate mie.
        ,,Dar eu mi-as dori ca cineva sa faca macar un minim de analiza tactica a ceea ce se intimpla la antrenamente”.,,Ca cineva”…asta am spus….si nu recurg la tertipuri avocatesti de a denatura sensul cuvintelor…subliniasem o idee,nu-i imputasem nimic lui Johnny,caruia de altfel ii multumisem in prealabil pt poze.Stiu ca nu te poti focusa pe ceva si sa ai clar si in detaliu si imaginea de ansamblu,stiu ca lucrurile sint conditionate de timp,de ,,harul”’ celui care le vede si toate celelalte.Si ma bucur,cu o singura exceptie,de toti cei care participa cu materiale sau cu comentarii,la acest site.Din pacate pt voi cei din linia intii,in afara de gindurile mele bune,inca nu am gasit modalitatea de a va ajuta si a va intoarce din bucuria pe care mi-ati dat-o prin creerea acestui site.Daca exprimarea mea in scris ar putea fi,poate,interpretabila si in astfel de sensuri(desi nu-mi doresc asta,pt ca nu consider necesar sa scriu lucrurile ce par evidente),adu-ti aminte ca intelegerea mea si toleranta sint la locul lor…daca-ti spun ca si IQ-ul e sigur mai mare dechit al unui pui de gaina sedat si traumatizat de propria existenta,zau ca ar trebui sa te linistesti.Semper Fidelis CFR,unde prin CFR subinteleg si adevaratii suporterii,cei loiali,cei care fac de multe ori pt imaginea clubului si a suporterului CFR-ist,mai mult dechit face clubul pt el insusi.So,inchei cu aceleasi urari de bine si ghinduri bune pt voi.

        Apreciază

  2. GringoJohnny,mio amigo,imi reinoiesc chit se poate de sincer multumirile adresate tie.Exista si comunicare non-verbala sau mesaje transmise in acest mod.Tu o faci foarte bine prin pozele tale.Chit despre faptul ca spui la un moment dat despre antrenamentele lui Jorge Costa….,,la antrenamentele la care reusesc sa ajung nu vad prea multa tacticizare, poate e greseala mea, ca nu reusesc sa le vad, poate chiar nu exista. Nu stiu ce se intimpla la celelalte antrenamente, in aceasta duminica de exemplu au facut niste alergari, deplasarea cu spatele, avind mingea la picior, separat portarii s-au antrenat cu „adversarii imaginari”, dupa care a urmat celebrul minifotbal”,ei bine,zau ca nu ai ce sa-ti reprosezi…daca asta-i intr-adevar,totul?:))Ar fi chiar asa mare mirarea?Dar geniul lui Minteuan cum se manifesta oare la CFR2?Ca de acolo ar trebui sa avem campionat de campionat,1-2 jucatori in lotul primei echipe…Tocmai de aceea lansasem IDEEA unei Cronici de la antrenamente.Ma mai ghindesc daca sa-i iert sau nu lui Albu faptul ca desi are,hm,hai sa zicem cu generozitate,calitati,nu-i in stare sa fie omniprezent si prin asta strica totul.Plus,ai auzit in scris ca,Lenea Pamintului,da doar 150% din timp pt lucru la articole,site etc.In plus ,ca o culme a tupeului,o face si pe gratis…da-l-ncolo de bogatan fariseu.Ma duc sa maninc ceva ca sa-l pot ierta.Noi poate ne-om intilni,chiar Duminica asta de o-r avea antrenament ai nostrii bravi footbaliatori.Aceleasi salutari si ginduri bune si pt tine GringoJohnny

    Apreciază

  3. daca tot am cumparat la „jup” de la Genova vreo 4 „futures” CFR-isti fotbalisti, inclusiv acest coreean (?) Kim.(?)…, care se pregateste cu CFR 2 inca din iarna.(cu cele mai bune rezultate in teste).. si care care este la prima echipa in pregatiri de sapt.trecuta,, si dupa cate am inteles joaca si mijlocas central, n-ar fi bun de testat la Medias, in locul lui Sare sau Celestinho, sau langa unul din ei, mai ales ca Godemeche inca-i in faza de „declaratii facute presei”) ?
    …Probabil unul din ei langa Peralta (care mie de la fata locului mi-a placut vineri cu „ASA” Tg.Mures, caci o aproape o a 2-a repriza a tinut „fata” apararii, impreuna cu Pedro (mare risipa de efort !… si mare surpriza pt.mine… sper ca la CFR va deveni un mare jucator… l-ati remarcat si voi..)

    Apreciază

    • o fi coreanul la prima echipa, doar in timpul saptaminii, pentru ca duminica nu l-am vazut la antrenament (ma refer la ultimele doua duminici). Sper ca duminica urmatoare chiar sa-l vad la antrenament, ca declaratii despre el am vazut destule.

      Apreciază

  4. …Si sa nu uitam ca si pe Traore l-am luat la „jup” cu alti 2-3 negri (mai putin sau mai mult) mititei {la 50.000euro „gramada”) si l-am vandut la 4 mil.euro (lui Dan… sa-si manance el nervii cu el)

    Apreciază

  5. Si eu am fost la cateva antrenamente in timpul saptamanii si antrenamentele sunt exact cum a descris gringojohnny, adica tactica aproape 0.Nu stiu cum poti fi antrenor cand la antrenamente faci numai miute si suturi la poarta + partea fizica.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.