NOTAȚI jucătorii [CFR – Manchester United 1-2]


Vă invităm să acordați note jucătorilor ceferiști pentru prestația din Champions League contra mai puternicei Manchester United.

Reamintesc, pentru cei nefamiliarizați cu sistemul de notare, procedura de urmat:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Vor apărea numele jucătorilor CFR-ului care au evoluat titulari sau au intrat pe parcursul meciului (așadar, un număr de 14 jucători).

Pentru FIECARE jucător în parte, trebuie să dați click pe butonul din coloana ”votare” (”click pt. votare”) și să selectați o notă, de la 1 la 10. Confirmați nota aleasă apăsând tasta ”OK”! Puteți modifica nota oricărui jucător cât timp nu ați definitivat notarea, care se face prin apăsarea butonului ”Trimite votarea”.

Softul ar trebui să vă atenționeze dacă n-ați notat vreun jucător. Votarea nu se poate definitiva dacă nu au primit note toți jucătorii.

Dacă întâmpinați probleme la accesarea sistemului de notare cu Internet Explorer, vă recomandăm utilizarea alternativelor Mozilla, Chrome, Opera etc.

Softul de notare va fi accesibil timp de 48 ore.

Mulțumim!

18 comentarii

  1. Ioi, draga kiruj, grea misiune 🙂 Mai bine se defecta sistemul de notare 🙂 Cum sa abordam problema, pastrand criteriile de la un meci contra lui FC Brasov, de ex., sau luand in considerare faptul ca adversarii fac parte, totusi, dintr-o alta categorie? Apoi, daca la sfarsit “capu’” lui Bastos se strecura in poarta, jucatorul pe care il vedeam de 4 daca jucam cu Brasovu’, si de 6 cu MU, sigur lua cu vreo 3 puncte in plus 🙂 Greu m-am hotarat, dar am decis sa pastrez criteriile de la un meci pierdut contra unui adversar oarecare. Felgueiras 4,5 – stim ca e un foarte bun portar de linia portii, cu reflexe, dar atunci sa stea pe linia portii, ieri n-a fost ziua lui. Ivo Pinto 6 – fara gafe ori merite deosebite, centrare perfecta la ocazia lui Bastos. Cadu 5 – nu-s sigur ca a faultat la faza premergatoare primului gol vanpersian, dar arbitrul a fluierat. Parca pana si el a fost timorat de numele adversarului. Rada 4,5 – i-a spus Andone imediat la finalul partidei unde a gresit. Sepsi 5 – prea crispat. Muresan 6 – fara realizari deosebite, probabil a iesit iar primul la kilometri alergati dintre cei 28 (33 daca adaugam si arbitrii.34 cu ala de rezerva) ce au intrat aseara pe teren. Aguirregaray 6.5 – determinat, ambitios. Sougou 7 – extraordinar la faza golului. Daca a fost musai ca cineva sa se accidenteze, putea fi oricare din ceilalti 10 (chiar ca nu-i doresc niciunuia dintre ei, Doamne feri, si-asa au fost deja prea multe accidentari), numai nu el. Pacat. Bastos 6,5 – si el excelent la faza golului, clar din nou erou daca intra “capul”, s-a vazut ca sir Alex a vazut meciul nostru contra lui Braga, i-a pus bodyguard, nu a avut cu cine dupa iesirea lui Sougou. Camora 5 – n-a fost in apele lui, poate ca la 1-2 ar fi fost mai indicat sa fie scos Sepsi, iar Camora sa-si reia locul unde are un randament clar mai bun. Kapetanos 7.5 – ca de obicei, nimic deosebit, doar un gol perfect, in plus primul cu piciorul din acest sezon (daca n-a fost sa fie cu Bistrita, uite ca a reusit contra lui Manchester United :)) Luis Alberto 5 – nimic deosebit. Bjelanovici 5 – idem Alberto. Nicoara 6.5 – chiar daca pentru putine minute, s-a vazut ca a intrat pe teren.

    Apreciază

    • oioi, caneto, prietene ! Cum de mi-ai ghicit gândurile ? Aşa este , avem măcar 3 categorii de meciuri : de la berceni sari la campionat (aici putem vorbi de 2 scări valorice ale adversarilor), pe urmă vine ManU…Descurcă-te, frate, dacă poţi ! Eu am zis aşa : etalonul de notare este contra unei echipe medii din campionat, şi în funcţie de categoria adversarului „la zi” faci corecturi în jos sau în sus, evident la nota fiecărui jucător. Este şi asta o posibilă abordare a dilemei…Măcar ţi-am oferit zecimalele (re)comandate…HAI CFR !!

      Apreciază

        • îi scot, prieten, pentru tine orice…Adevărul partea asta din soft am „preluat” (să nu zic „am furat”) gata asamblat şi am „cooptat” în corpul general al softului…Timpul, nea_silică, timpul ne omoară (mai exact lipsa lui). Totuşi : speranţa moare ultima (dar moare…).

          Apreciază

      • Un numar de meciuri care urmeaza s-ar putea ierarhiza,sa zicem,pe 3 categorii (CL=dificultate 1; Steaua si altii=2; Berceni,Iasi,Severin si altii=3).Una e sa iei 5 cu Berceni si alta e cu MU.Pt. a nu-i bulversa pe cei care noteaza categorisirea se include in soft.Notele acordate se vor lua la propriu pt. categ.2; pt. categ.1 programul va adauga 0,5 pct. la fiecare nota;pt.categ.3 va scadea 0,5 pct.din fiecare nota.Sigur ca, in functie de desfasurarea competitiilor (poate exceptand CL,pana la ultimele 2 meciuri?) meciurile pot intra in anumite categorii,indiferent de numele adversarului.Mai trebuie luate urmatoarele 4 meciuri (sa zicem) si categorisite (prin vot?). Schema de mai sus e doar o propunere pusa in balanta pt. ,,leu,, cu Bistrita si ,,miel,, cu Steaua ori invers si evidentierea valorii jucatorilor, prin note, in meciurile adevarate (cu adevarat tari).A doua propunere,care probabil va iesi castigatoare, e ca notarea CL (incepand cu Braga,speram sa nu ne insele memoria) sa nu se amestece cu cele din competitia interna,obtinandu-se in final 2 medii pt. fiecare jucator (cupe europene si comp.interne).

        Apreciază

        • A doua propunere e sprijinita de considerentul ca in cupele europene (post Basel) toti adversarii ar fi nu numai la fel de importanti dar si cam din aceeasi categorie ,,de dificultate,, fara a vorbi de alte mize puse aici in joc (si subiective si foarte palpabile si cu bataie mai lunga).

          Apreciază

          • Paris Saint Germain pierde (meritat#) la Porto.Comentatorii francezi, evaluand prestatia parisienilor,il evidentiaza pe …portar iar prima explicatie oferita pt. esecul suferit a fost…: ,,meciurile din CL sunt cu totul altfel decat cele din campionat,,…Asta zicem si noi de-aici, de pe ulita noastra (cand notam jucatorii).

            Apreciază

  2. Bună tematica lansată de „Tegean” , de fapt am sugerat şi eu această diferenţiere pe grad de dificultate. PENTRU MOMENT PROPUN AŞA : notarea să se facă (repet: este doar o propunere, fiecare face cum vrea) doar în baza evoluţiei în sine a jucătorului (neţinând cont de dificultatea partidei), iar în pauza de iarnă putem regla notele, de la caz la caz, printro simplă funcţie aplicată tabelului (creşterea / scăderea notelor cu un procent / valoare ). Cam multe ne-am propus pentru iarnă, numa’ să ne ţină stocul de palincă…

    Apreciază

    • Mai, oameni buni…..io am fost vinita cu o idee sa-i cautam pe vechii ceferisti pentru niste „interviuri” cu depanari de amintiri, povesti si povestioare din vremuri, fotografii samd…..
      Dl. Lengyel Attila imi va trimite in saptamanile urmatoare (interviul din saptamana aceasta l-am rata din vina mea) fotografiile pe care le are din ’66 incoace, in noiembrie ne vom intalni si-l voi „obliga” sa spuna ce are de spus la reportofon…..Dar pentru perioada de iarna ar fi bine ca toti sa cautam si alti ceferisti, cu sau fara poze….Poate facem un fel de „biblioteca” CFR??
      Na, serios!

      Apreciază

  3. Comentez in surdina, ca nu cumva Miss Orezara sa ma auda, ca o fost pusa la pastrare doua gloante…. La golul 1….oarecari dubii de ofsaid (am tot reluat pe monitor si nu mi-am dat seama, arbitrii nu au avut posibilitatea asta), greseala de portar aproape se exclude, se putea para daca statea pe linie, dar cine mai sta pe linie? La golul 2 …..Rada depasit clar (oare de ce costa olandezul cat costa??), cam greseala de portar: iesire nehotarata a lui Felguerias, trebuia sa-l ia pe atacant cu fulgi cu tot, chiar cu risc de 11 m. Sa ma contrazica Miss Orezaru, dar mai ales Dl. Lengyel, ma tem ca din cei doi numai „ultimul” a stat oareceva vreme intr-o poarta de fotbal…. dar nu ma spuneti la Miss ca am comentat, ca ma rup de frica sa nu dea cu gloantele in mine….

    Apreciază

    • Retardila dragule, daca din unghiul din care am fost noi se vede un pui de offside, apoi pot sa-ti spun ca a fost offside indubitabil pentru cel ce a fost pe linie. Greseala de portar a fost la ambele goluri, la primul nu avea de ce sa iasa, la al doilea ori ori, numai pe jumatate nu. Pe Rada l-a tradat lentoarea, pe Felgueiras lipsa de comunicare. La faze din acestea despre Rada stim cai greu de cap si incurca portarul, am vazut in cupa cu Astra anul trecut, asa ca un pic de circumstante pentru portar. La primul gol de notat ca a venit dupa un fault necomis de Cadu dar acordat de arbitru.

      Apreciază

  4. lui ando nota 2. oameni buni, ma uit la fotbal din ’93-’94, de la bara lui Bodin care ne-a dat voie sa ne calificam la mondiale, deci de aproape 20 de ani. mereu am fost pasionat de tactica si de a cunoaste calitatile tehnice ale jucatorilor. de cand cu internetul si siteuri gen flashscore este mult mai usor sa fiu la curent cu lineups-urile de la meciurile importante. va spun ca in viata mea nu am mai vazut o echipa sa joace cu 2 inchizatori si 2 mijlocasi laterali transformati din fundasi laterali (camora si aguirregaray dupa iesirea lui sougou). ca asta a fost echipa la meciul cu united mai e totusi de inteles, dar cand joci asa si in campionat cu pandurii, pai nu mai ai nici o scuza. cat de fricos poti sa fii ca antrenor?? exista exemple cu mancini, ancelotti, allegri, di matteo sau alti antrenori italieni sau de alta natie care joaca nu cu 1, nici cu 2, ci chiar cu 3 mijlocasi defensivi odata (barry, javi garcia si yaya toure la city; chantome, veratti si matuidi la psg; de jong, ambrosini, nocerino la milan; obi mikel, ramires si tanarul bertrand la chelsea) dar din cei 3 unul sigur ale veleitati ofensive. sa joci totusi cu 2 inchizatori si 4 fundasi laterali e prea mult, nu credeti??

    Apreciază

    • Cert este ca nimeni nu joaca cu doar 2 jucatori ofensivi. Nimeni nu joaca cartea contratacului cu un pastor si un varf care scoate 17 secunde pe suta fara minge si vreo 20 si ceva cu mingea la picior.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.