CFR Cluj – Rennes


Nu se mai poate așa, fără nicio ciornă în ziua meciului, fără un eseu, sau un mic desen pe un colț de masă. Dacă cei cu bilet au treabă azi, își pregătesc glasul pentru meci cu ouă crude, beri, pălinci, noi ăștialalți, rămași blegi pe lângă calculatoare, sigur ne putem aduna să punem de câteva fraze. Așa că din comentariile tuturor se va naște azi un articol numai bun pentru o nouă victorie.

19.55 e ora corectă, vremea e bună, că nouă nu ne place ploaia, Țucu e cu noi, arbitri portughezi nu au cum să nu țină cu CFR, 2000 de copii în tribune care o să strige mult, și nu contează ce, plus mălaiul ce se aude alunecând în conturile băieților. Astea sunt doar câteva argumente pentru un meci bun și avantajos pentru noi. Hai CFR!!!

  • Ceferika râde, dar noi avem trei francezi în echipă, ei n-au niciun român, niciun sas, și nici măcar un secui.
  • Petrila împlinește astăzi 19 ani. La mulți ani, să sperăm că echipa îți va face un cadou frumos! Și la fel și lui Aricicfrici și mie, care ne dorim un meci fără stres, pe care să-l câștigăm doar spre final. În minutul 88, de exemplu. Eu chiar am avut o perioadă grea la muncă în ultima vreme.

CFR: Arla – Pete, Burcă, Boli, Camo – Culio, Djoko, Bordeianu – Omrani, Deac, Traore.

Felicitări CFR! Așa echipă nu se naște prea des!

85 de comentarii

  1. Paradoxal, sper sa nu marcam si sa fie 0-0 pana prin minutul 85 apoi sa marcam noi si sa se termine meciul cat mai repede. 🙂 🙂 Nu mai vreau sa vad gol rapid si 80 de minute de aparare si stres. 🙂 🙂

    Apreciat de 3 persoane

    • Ei joaca un pic mai legat dar nu cu mult. Trag aiurera de la distanta ceea ce e bine iar fundasii lor sunt mai nesiguri decat ai nostri. Sa speram ca in rep 2 vom lega mai bine jocul de atac.Foarte complicata grupa…

      Apreciază

  2. Bravo, bravo, superb rezultat, am bătut la ei, la noi, în superioritate, în inferioritate, penibil, nepenibil, din toate pozițiile. 🙂 Păcat pentru scaunele goale din stadion, această echipă ar merita să joace cu casa închisă toate meciurile.
    Mulțumim, băieți, pentru încă o seară minunată.
    Hai, CFR!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Am parcurs repede site-urile de sport, peste tot emana ciuda cat cuprinde si minimalizarea succesului, nu-i nimic, le stam in gat, lasd sa fiarba in suc propriu si sa scrie ce enormitati vor ! Bravo CFR, sunt mandru de voi !!!

    Apreciază

  4. Pfaj,ce caractere,ce meci de c###t,sa castigi in zece impotriva francezilor,este inca o victorie rusinoasa,cu jucatori expirati,antrenor fricos….,cum sa te prezinti asa la o competitie europeana unde adversarii au de zece ori valoarea intregului campionat….iara facem de cacao imaginea Fotbalului Romanesc,nu ajungem nici in umbra marrilor glorii autohtone…

    Apreciat de 1 persoană

  5. 4-3 golaveraj (nu mai sunt echipe pe loc de calificare cu asa putine goluri in 12 grupe) Sub 35% posesie in fiecare meci. 4-12 la suturi pe poarta cam in fiecare meci (Lazio, Celtic, de 2X Rennes).

    9 puncte ;)))) Asta-nseamna sa fii mafiot!

    Apreciază

    • @mattteo matei :“Ma abtin tura asta de la voturi sa nu fiu subiectiv, dar Itu ar merita asa un 9 macar pentru pentru a arata ca suporterii sunt mai intelectuali decat acest retardat de Dan Petrescu care e incredibil in incapacitatea sa de a promova tineri”Oare care-i retardatul și care-i mafiotul?

      Apreciat de 1 persoană

      • Oi fi eu, dar asta nu inseamna ca DP a procedat corect cu Itu. Nu stie sa creasca tineri. Iar Djoko e in plus, s-a vazut si in seara asta. Pana si comentatorul a constatat prin minutul 70 ca la 35 de ani Culio inca mai putea sa alerge bine, dar Djokovici nu mai putea.

        Apreciază

  6. Meci urat, rezultat mare, felicitari baieti.
    Imi pare rau pentru Rondon, mi se pare o pierdere uriasa.
    Asa echipa naiva ca Rennes nu cred ca am prins in Cupele Europene.
    Sper sa obtinem o victorie la Roma pentru a nu sta morocoviti in ultima etapa.

    Apreciază

  7. O noua lecție de tactica si multe adevărate caractere: Culio,Arla,Camora,Deac,Traore…pe un stadion cu multe scaune goale…Păcat ca echipa asta frumoasa cu un traseu european remarcabil nu are suporterii pe care-i merita!

    Apreciat de 5 persoane

  8. Matteo, posesia in meciul asta a fost de 39% si in meciul tur de 52%, iar Dynamo Kiev si Wolves sunt pe locuri de calificare cu golaveraj 3:2 (cu mentiunea ca Wolves inca joaca). Pe langa ca esti de-a dreptul nesimitit nici nu esti in stare sa dai un Google.

    Nu stiu de ce mai esti pe site-ul asta ca fiecare victorie, decizie, jucator sau meci iti sta in gat.

    Apreciat de 2 persoane

    • Mai, eu n-am zis-o cu sensul rau. Am facut o constatare. Daca din 24 echipe pe loc de calificare suntem noi cu inca 2 care avem numai 4 goluri date (3 din 24), inseamna ca sunt echipe mult mai bune ca noi, nu?

      Nu pot sa fiu super extaziat ca facem puncte, daca fotbalul nostru ca tara este la pamant. De ce le facem? Care-i rostul dincolo de o usoara relaxare de-o seara cu prietenii la un pahar??

      Se vede din nou progresul din tari ca Elvetia si Austria. Basel si Red Bull Salzburg le-au tras dupa ele si pe Young Boys si LASK Linz si altele si fac multe puncte in Europa (victorii cu Getafe, locul 5 din Spania si 4-1 cu PSV Eindhoven). Atentie, domnii de la Federatie, astia nu au restrictionat numarul de straini. La Salzburg sunt adusi din toate tarile. In Elvetia sunt aproape 50% straini. La noi, unde sunt vreo 35%, mai si restrictionam!! Vi se pare ca ajuta nationala?? Pai ce nationale au astia din Elvetia si Austria, ne dau cu terenul in cap. Vedeti ca sunt aproape de calificare, nu ca noi.

      Au castigat in seara asta puncte echipe din Romania, Scotia (Rangers a batut-o pe Porto), Elvetia, Austria, Cipru, pe langa tarile mari. Oricum…nu avem nici o sansa sa intram in primele 15 in urmatorii 5 ani. Sunt acolo Anglia, Spania, Germania, Italia, Franta, Portugalia, Olanda, Rusia, Ucraina, Belgia, Turcia, Grecia, Elvetia, Austria, Cehia, Danemarca, Scotia, Croatia, Serbia….deja 19 peste noi ca valoare clara.

      Si daca n-o sa intram nicicand intre alea 15 tari oricate puncte am face….la ce sa ma mai bucur? Ca o sa jucam de la anul in a 3-a competitie europeana??

      Apreciază

      • Matte-o las-o balta, in seara asta baietii au jucat, au avut atitudine si au castigat. Nu seamana de nici o culoare meciul din seara asta cu repriza secuinda din Franta. Chiar daca avem un stil mai badaranesc, stam mai mult la cutie totusi in seara asta jucatorii au luptat pentru fiecare minge in parte. Nici mie nu imi place stilul asta defensiv si fricos(unii ii zic realist) al lui DP dar in aceasta grupa doar asa puteam obtine rezultate.
        Daca si acum nu esti multumit de victorie inseamna ca esti chiar Gica Contra(nu mai bag fraza cu fara suparare ca sincer chiar nu pot sa vb fara sa se supere nimeni).
        Deci inca o data felicitari baietilor si lui DP pentru victorie. La inceputul grupelor eu le-am zis colegilor ca facem 18 puncte,. Ok 18 nu avem cum sa facem dar 15 e posbil. Realistic le-am zis ca daca facem 8 puncte e super ok si avem sanse la calificare, ei uite am facut 9 si cu un egal in Italia putem fi calificati inainte de ultima etapa, ce ai dori mai mult de la aceasta echipa incropita asta vara?
        Legat de tineri, pana nu avem un campionat U21 e destul de greu sa vezi jucatori produsi din pepiniera noasra , Eu nu tin mortis sa il vad pe alde Costache sau Pascanu in echipa chiar daca asta ar aduce ipotetice veniruri clublui ci mai degraba mi-as dori sa vad 2,3 jucatori in primii 16 produsi in curtea noastra.

        Apreciază

        • Sunt multumit de CFR, dar sunt nemultumit de directia in care merge fotbalul romanesc. De la anul, UEFA ne da flit, ne trimite cu 3 echipe in a 3-a competitie europeana, care e un fel de intertoto intre tarile dintre locurile 15-55. Oricat am castiga, nu putem schinba status quo-ul care va urma. Asa ca…problema mea e ca am vazut deja viitorul in mintea mea si stiu ca fotbalul romanesc e mort. Astfel, victorii de genul asta isi pierd mult din insemnatate.

          Apreciază

    • 52% a fost ca au avut aia om in minus din minutul 5 si 2 oameni in minus de la startul reprizei a 2-a. Si tot au fost periculosi. Au ratat si acel penalty.

      Cu Lazio a fost 35% posesia si 8-13 la suturi la poarta si 2-5 pe poarta: https://www.flashscore.ro/meci/bif0jcbH/#statistici-meci;0

      Si penalty-ul ala a fost cum a fost.

      Cu Celtic 45% posesie si 19-6 la suturi la poarta si 5-2 la suturi pe poarta: https://www.flashscore.ro/meci/UB2qfuah/#statistici-meci;0

      Tot ce vreau sa spun este ca DP a avut si noroc, iar echipa nu se exprima extraordinar. Am mai vazut echipe care se inchid si joaca pe contraatac, dar adversarul nu reuseste sa dea mai mult de 7-8 suturi la poarta. Cand adversarul are 15 ocazii pe meci, atunci e clar ca nu te-ai inchis foarte bine. Iar daca aia castigat a dost datorita norocului.

      Apreciază

  9. Burca din nou super. Daca nici acum nu va fi folosit la nationala suntem cei mai fraieri de pe pamant. Feliocitari baietilor. De acord cu ulise n ne mai trebuie 2-3 jcuatori care sa faca diferenta si cred ca dupa acest aprcurs european ii vom gasi. 🙂 In momentul de fata avem un coeficient de 8.500 care pt la anul ne asigura practic statutul de cap de serie pana prin turul 3…alta viata.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Deac le cam exagereaza cu declaratiile, acum zice ca nu stie daca am meritat victoria, presa fecaliota repede a preluat mingea ridicata la fileu, si prin spusele lui Deac vor sa demonstreze ca am castigat doar cu noroc, avand o prestatie cenusie . Deac draga, ati meritat victoria cu varf si indesat, pt ca ati luptat impotriva unei echipe valoroase, care are la activ inclusiv victorii cu PSG , ati jucat cum ati putut, la fel ca David cu Goliat ! Si ati reusit, ce dracu, a marcat Rennes mai multe goluri decat voi si eu nu-mi mi-am dat seama ?! Noi inca nu ne dam seama de importanta celor 3 victorii consecutive, este ca si cum cu o Dacie invingi de doua ori consecutiv un super Peuget, si odata un Ferrari . Iar pt acest rezultat urias, pt prima data in viata am dat nota 10 la absolut toti jucatorii si bineanteles la super-Danul nostru, cred ca toti merita cu prisosinta !

    Apreciat de 2 persoane

  11. Interesant e faptul ca si de pierdem urmatoarele 2 meciuri ne calificam daca Lazio ne bate cu 2-1 sau 1-0…suntem intr-o pizitie extrem de favorabila

    Apreciază

    • Cu 2-1 (depinzand de golaverajul final) sau 3-2, 4-3 etc trebuie sa ne bata ca sa fim mai bine in meciurile directe. Daca ne bat cu 1-0 e nasol

      Apreciază

        • Luis daca Rennes chiar va avea o tresarire de orgoluiu si va juca la maxim cu Celtic si Lazio avem sanse chiar sa castigam grupa. 🙂 Asa ca sper sa ai dreptate. 🙂

          Apreciază

      • Ideea era ca avem mai multe variante de calificare decat in orice alt an in care am participat. Da 1-0 la egalitate de puncte ii avantajeaza pe ei dar noi am mai avea un meci in care sa facem macar ubn egal. 🙂 Daca ne bat cu 2-1 sau orice alt scor la diferenta de 1 gol in care si noi marcam meciul cu Celtic e amical 100^ nu 99% cum e acum. 🙂 🙂 Canalul oficial al lui Celtic a avut un „Post match pint” in care spuneau urmatorul lucru : E ok si daca termina pe 2 pt ca e posibil ca CFR sa castioge cu Lazio si cu ei si nu ar fi o tragedie si ca in actualele conditii ultimul meci e irelevant din punctul lor de vedere pt ca obiectivul de a ajunge in final 32 e atins deja. 🙂 Nu zic ca se vod da la o parte dar eu cred ca suntem si noi calificati deja indiferent de ce vom face la Roma. 🙂

        Apreciază

  12. Felicitări Dan, Culio, Arla, Deac și restu, dar in primul și în primul rand felicitări Dan Petrescu. Și încă o data asa de final felicitări Dan.

    Apreciază

    • Merita. Si totusi e acelasi om care a luat golurile acelea la Iasi…sa spuna cineva ca aia nu a fost omenie pt ca jucatorii Iasului sa ia si ei niste bani… 🙂

      Apreciază

      • Pt contestatari, o Astana sau Ludogoret erau văzute peste cfr. Azi Astana a luat 5 acasă de la Alkmar, la espanol e 3-0la pauza. Cu Ludogoret!!??

        Apreciază

        • Toti erau peste noi Andrei… veneam dupa un sezon in care ne batuse dudelange tur-retur. 🙂 Perceptia si adevarul sunt de multe ori total diferite. Acum am demonstrat ca suntem peste chit ca jucam urat ca naiba ceea ce multora li se pare cel mai important. 🙂

          Apreciat de 1 persoană

          • De ce urat? Mie nu mi se pare ca jucam urat. Apoi, noi jucam ce vrem noi, obligand adversarul sa intre in jocul nostru. Daca o fac, hasta la vista, au muito,asa pe romaneste. Nu scriu si in maghiara ca nu ar intelege toti😆😆😆😆😆😆
            Eu nu inteleg ce se mai doreste de la acesti baieti. Ce ar trebui sa faca sa fie si cei nemultumiti, satisfacuti? Luand in considerare conditia noastra. Eu sunt multumit.

            Apreciat de 3 persoane

            • Vine copilul acasa cu note de 10 pe linie, si tac-su ii da in gura ca a luat 10 cu un scris urat, nu foarte citet. Dao-n pana mea de treaba.

              Apreciază

  13. Cu f.mare atentie se evita contributiile CFR-ului la coeficientul Romaniei (+0,5p dupa fiecare victorie / 2p:4echipe ro) iar DP&Co ar trebui sa le aduca aminte.
    Matteo e un om informat dar dupa aceste batalii ar putea sa admita si el ca un Ionita nu-si avea locul (el si Costache fiind impresariati, se pare, de Giovanni).

    Apreciază

    • Giovanni mai are voie sa fie impresar(chiar si prin interpusi), daca da, cine i-a dat voie? Daca iar e adevarat sper sa dispara Costache cat mai repede.

      Apreciază

      • Firma careia i-a pus bazele functioneaza independent de el. Lasa-l pe Costache in pace nu are el nici o vin la 20 de ani ca impresarul lui de pe vremea cand nici nu stia ce e ala e Giovanni. Inteleg ca nu e iubit Costache doar totusi isi face treaba cum trebuie, da goluri si pase decisive si in plus asa bezmetic cum e isi da viata pe teren pt CFR. 🙂

        Apreciat de 2 persoane

        • Eu nu am treaba cu Costache in particular ci cu jucatorii veniti de la Dinmoa. Dupa mega teapa cu Liviu Ganea suflu si in iaurt. Mult mai repede s-au integrat la echipa jucatorii aruncati de cioban.

          Apreciază

        • Legat de firma respectiva, nu prin intermediul ei a driblat respectivul plata taxelor? Din presa am inteles ca are un paravan in afaceri. In fine, bine ca am scapat de el si nu prea il mai baga nimeni in seama. Azi gsp-ul a incercat sa faca ceva valuri cu nasul dar si-au luat injuraturile de rigoare.

          Apreciază

    • Salut. Eu n-am zis de Ionita ca merita. Nu mi-a placut Ionita niciodata foarte mult. Eu am zis poate ca as fi promovat mai mult tineri in loc sa-i aduc pe Golofca sau Traore (in loc de Golofca il aduceam pe Micovschi ca e cel putin tot acolo calitativ).

      Am zis de altii care au plecat de la CFR ca nu trebuiau sa plece (Juan Carlos care joaca fenomenal in Segunda Division, Robert Tambe care la 24 de ani mi se pare mult peste Traore).

      Dar se pare ca cei de acolo care iau decizii au si rezultate, deci probabil vad lucrurile mai bine ca mine

      Apreciază

  14. Io atat am avut de spus : ” NOI SUNTEM CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMANIEI !! NOI NU SUNTEM TRUPA DE BALET PE GHIATA ORI GIMNASTI LA BARNA … NOI NU AVEM stapani ORI regi…! NOI UCIDEM-primadata- SI APOI, NE LUAM PUNCTELE SI PLECAM.
    NOI SUNTEM CAMPIONII !!! ” UN MARE BRAVO INTREGII ECHIPE SI LUI DANUTZ -in mod special !!
    Bun comentariul tau, Bela, si pe mine m-a deranjat comentariul lui Cipri….
    Dar : „….’ careful who are you insulting , you foching mitici…!! ” Urmariti – va rog !- saritura la cap a lui Rondon…
    mateo ! Las-o mai moale ….ori , cauta alta masa..

    Apreciază

  15. Bravo, băieți, i-ați dus pe franzeloci fix acolo unde ați vrut: spre fatidicele (pentru ei) minute din urmă! Încă un punct și gata, că pe celticari îi lovim apoi cu indiferență și sictir, ș-apoi le dăm și lor un gol în plus, așa ca să nu se creadă zmei. 🙂

    Apreciază

  16. @Matteo
    Multimea de meciuri din tururile preliminare si necesitatea de a le aborda din postura de campioana complica f.mult alcatuirea lotului de jucatori, jucatori care (pe fiecare post) trebuie sa corespunda scopului, stilului si exigentelor lui Super-Dan (ma intreb care ar fi formula ideala si care ar fi jocul sau daca DP ar dispune de un buget mai mare-min.10x).
    E greu sa lansezi tinerei cand ai obiective Musai de atins , simultan pe mai multe fronturi.
    Am tot amanat dezbaterea U21 dar aceasta ar trebui sa inceapa cu un sondaj „kiruj” pt a stabili cel mai bun 11 (echipa ideala) selectat din jucatorii ultimilor 12 ani. Avand formula ideala ar trebui ca un antrenor (tot ideal) sa o rodeze pt. relatiile de joc pt un joc colectiv si un stil care sa o defineasca. Ce ar urma?
    Din formula ideala (…cu un joc ideal) 2 jucatori vor trebui inlocuiti cu U21. Pe ce posturi? Nu conteaza, pt ca peste cca 2 ani e putin probabil sa ai U21 pt aceleasi posturi si vei scoate pe altii din echipa ideala samd (iar jocul echipei va fi, mereu, mai putin ideal).
    Intrebari: soarta jucatorilor ideali scosi din echipa? soarta prestatiei echupei si a obiectivelor? Azi sunt necesari min.4 U21, unde-i califici-pregatesti pt a ocupa un post in echipa campioana~europeana? Prima echipa nu-i pt. rodat-crescut ,Cu Rabdare, juventini, exceptandu-i pe cei cu calitati deosebite (Dobrin,Tegean, Tim, Hagi s.a., doar ca azi, un U21 care sa reziste 90 min va fi intotdeauna preferat celui cu glezna fina). U21 are un scop declarat dar solutia e un campionat de tineret (rezerve) care sa cearna-sa evidentieze valori-calitati si nu inlocuirea criteriului performanta cu criteriul varsta, mai ales cand vrei (Trebuie) sa castigi tot ce se poate castiga (cu un buget limitat).
    Petrila a adus noroc-La multi ani!

    Apreciază

  17. Superstitiile propagate in tarisoara isi fac efectul si pe acest site, unii comentatori ajungand sa creada (sa-si inchipuie) ca CFR-ul, intr-o grupa cu Lazio, Rennes si Celtic, ar fi castigat 3 meciuri din 4.

    Apreciat de 1 persoană

  18. Fraților, noi românii (și minoritarii tot români sunt) suntem bolnavi de sindromul criticii. Am câștigat 3 meciuri din 4 într-o grupă in care nici o echipa din estul Europei nu avea șanse la locul primele 2 locuri. Nu mă interesează statistica ocaziilor, posesiei, nici măcar procentul paselor exacte ci mă interesează scorul. Pt că peste 5, 10 ani, dacă mai trăiesc, nu voi mai ține minte decât că am bătut Lazio și o echipa din Franța care este campioana mondială. Dan Petrescu merita statuie dacă nu in piața x măcar pe deal in Gruia. No servus.

    Apreciat de 5 persoane

  19. Din „rusine” in ” rusine” pana la calificarea in primavara europeana.
    Baietii nostri au fost admirabili, au luptat pana la epuizare si au obtinut o victorie meritata.
    Trebuie sa fim realisti si sa vedem ca Rennes are jucatori mai valorosi decat ai nostri, foarte tehnici in regim de mare viteza, dispusi la efort, si au fost dornici sa castige pe terenul nostru, dar cu toate astea, pragmatismul, organizarea excelenta, risipa de efort, concentrarea si inspiratia jucatorilor nostri ne-au adus o victorie extraordinara.
    Cine nu si-ar dori la CFR jucatori ca cei de la Rennes?
    Cine nu a fost impresionat de pasele, driblingurile si jocul estetic al echipei franceze?
    Cu toate acestea, care dintre suporterii CFR-isti ar fi fost mai mai fericiti, in aceasta dubla mansa, daca-ar fi fost suporteri ai echipei franceze, care a jucat frumos dar a pierdut ambele meciuri ?
    Altfel spus, noi am fi fost fericiti acum daca am fi jucat frumos, cu ocazii multe si cu doua infrangeri in palmares?
    O echipa mai valoroasa ca a ta nu poate fi invinsa jucand frumos, pentru ca ei au jucatori mai tehnici, mai puternici, mai tineri. Singura sansa este sa fi foarte bine organizat si concentrat si chiar daca nu ai foarte multe arme, acelea pe care le ai sa sti sa le folosesti cu eficienta maxima, si noi asta am facut aseara.
    Bravo baietilor si lui DP!
    Bravo si conducerii care a asigurat un climat propice acestor performante si hai cu banii in conturile baietilor.

    Apreciat de 3 persoane

  20. @Matteo : Sunt echipe pe locuri de calificare cu mai putine puncte si cu golaveraj negativ asa ca te rog nu exagera cu declaratiile legate de :unicitatea” pozitiei „precare” a CFR-ului. 🙂

    Apreciază

  21. Bravo CFR!,conducerii tehnice si nu in ultimul rand,jucatorilor;sa obtii doua victorii in fata unei echipe care are 3-4 jucatori,cat bugetul CFR-lui pe un an,cu o medie de varsta de:22,9 ani,fata de 29,7ani(batrana,pt. asemenea competitie!)este o mare si unica performanta;doar ca miticii in ura lor viscerala,vad doar treburi negative si scot in evidenta faptul ca nu am avut posesia,ocaziile mari,suturile la poarta,cornerele si mai multe au fost de partea adversarilor(si ce daca!),fara sa sublinieze,pragmatismul,daruirea baietilor nostrii care au reusit, sa castige ambela manse!;

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.