Sondaj „sincron”


După terminarea ultimului meci din Slovenia (câștigat după unii cu 4-3, după alții cu 4-2), un număr impresionant de ceferiști de pe toate continentele (de fapt de pe toate planetele și astrele universului) m-au bombardat (unii m-au și amenințat… 🙂 ) că am obligația patriotică de-a sonda terenul în privința calității jucătorilor nou-transferați, cât și probabilitatea ca ei să prindă formația de bază în prima etapă.

[UPDATE 1: Prima etapă se va disputa la Botoșani]

[UPDATE 2: Meciul va fi luni, 17 iulie 217, de la ora 21.00.]

{UPDATE 3: Acest start de sezon seamănă izbitor cu cel de acu’ 4 ani, când un alt îndrăgostit de 4-4-2, Mircea „Strâmbul” Rednic, a început sezonul tot la Botoșani. Sper ca asemănările să se oprească aici, atât în privința scorului final – remiză albă, atunci -, cât și în privința punctelor acumulate în primele 4 etape… :)]

Vă propun – în premieră! – un sondaj-sincron. De fapt, două sondaje, unul de tip „notare de la 1 la 10”, altul de tip „Da/Nu”, legătura dintre ele fiind făcută de cei 14 jucători nou-transferați până-n momentul de față (07.07.2017 – ora 22.48.59), denumiți în continuare „prospături”. OK, e posibil ca până la terminarea acestor „gânduri” (când voi ajunge și eu cumva la „HAI CFR!!!”) să mai apară 2-3 jucători noi, dar în orice activitate există neprevăzutul.

Prin „prospături”, înțeleg acei jucători care au sosit la CFR în vara asta, din afara clubului. Adică nu vorbim aici de juniorii luați în cantonamente, nu vorbim de Veres (care a revenit din împrumut, poate a și plecat între timp… 🙂 ), nu l-am trecut nici pe Coman, fiind și el adus doar datorită regulii U21. În general, vorbim de ăia 14 care apar în sondaje… 🙂 Mă rog, nici nu știu de ce mă tot explic aici, dacă nu vă place sondajul meu, mereți în… Istra! 🙂

Buuun. Am ajuns spre final.

În primul sondaj (ăla cu notele), dați niște note (între 1-10) la fiecare jucător „proaspăt”, nota reprezentând calitatea jucătorului, calitatea transferului etc., indiferent de gradul actual de pregătire.

În sondajul de tip „Da/Nu” trebuie să prognozați la fiecare dintre acești 14 jucători, dacă vor fi (sau nu) titulari în prima etapă.

E simplu, ce mai… În continuare vă prezint linkurile de acces pentru cele două sondaje:

sondaj cu note

sondaj Da-Nu

Reamintesc (pentru a nu știu câta oară) că sondajele pot fi accesate și pe „TribunaCFR”, intrând la „Sondajele lui kiruj”, unde aveți „link03” pentru notare, respectiv „link04” pentru Da/Nu.

Termen de „predare” a opțiunilor: duminică, 9 iulie 2017, ora 21.00. Spor la îînot sincron”!!!

HAI CFR!!!

36 de comentarii

  1. Kiruj, citind observatia lui Caneto, eu am intrat pe link-ul cu da/nu din articol, mi-a multumit din start, fara sa apuc sa notez si mi-a dat mesaj cu data urmatorului sondaj. Apoi am intrat in link 03 si a mers treaba, apoi in link 04 si iar a mers treaba. Hai Cfr!!!

    Apreciază

  2. Acel gol controversat a fost validat de arbitru, s-a inceput apoi de la centru ca dupa gol, nu s-a executat lovitura libera pentru offside. Desi tusierul a ridicat fanionu pentru offside, centralul a dat avantaj, mingea fiind in bratele lui Minca. Mai departe Minca a asezat mingea jos sa execute lovitura libera, iar in timp ce isi lua avant, a venit un ucrainian si a pasat mingea in poarta. Deci e 4-3.

    Apreciază

    • @cfr.istul: Da, desigur, așa a fost, am văzut și eu, greșeala a fost a lui Mincă. Apropo de sondaje, a fost o mică problemă de configurare la cel cu ”Da/Nu” și după ce am citit ”reclamația” lui Caneto am și corectat-o. Asta -probabil- între cele două încercări ale tale… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

  3. Un posibil prim 11: Minca – Manea Luchin Horj Camora – Deac Hoban Nistor Paun – Bokila Omrani. Asta daca nu vor fi vanduti pana atunci in serie A Horj si Paun.

    Apreciază

      • De Vinicius se plangea DP ca e nepregatit, rezerva lui Vinicius fiind Luchin (stoper de picior drept). Iar pe Nistor l-a laudat ca a venit pregatit cu cateii. Si eu cred ca mai degraba va risca cu Vinicius nepregatit decat cu Luchin mult inferior acestuia si ca Nistor avand relatii de joc cu catelusii va lua loc cu succes pe banca in locul acela jucand mai degraba Pelayo. Dar vorba ta, cu legea lui Ohm (vedea…)

        Apreciază

    • 🙂 alta versiune a legii lui Ohm : esti Ohm cu mine, sunt Ohm cu tine 🙂 (sau o mana spala pe alta si ambele spala obrajii) 🙂

      Apreciază

  4. Cred Kiruje că sondajul vine un pic prea devreme. Majoritatea dintre noi nu-i cunoaştem pe noii veniți (poate cu excepția lui Nistor) şi nici nu i-am văzut jucand. Totuşi, dacă peste ceva timp îl vei reface şi vei compara rezultatele, vei putea trage concluzii interesante.

    Apreciază

    • Silică, în mod cert vom face o evaluare și în pauza de iarnă… Pentru moment m-a (ne-a) interesat cine ce părere are despre aceste prospături, că i-o văzut, că nu… HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Eu,am un sentimant ca,Omrani va fi cel mai mare castig din acest sezon.DP il face sa se lase de” viski” sa nu transpire ,si il scoate golgeterul ligii gino.

    Apreciază

  6. Cred ca IM vrea sa mai aduca doi jucatori pe care spunea ca-i urmareste, banuiesc un fundas central si o extrema. Mai vorbea de un al treilea mijlocas, dar acest transfer l-a facut deja (Nistor). Deci ne putem astepta sa plece Horj in serie A ca sa-i faca loc acelui stoper pe care-l urmareste si Paun in serie A sau mai degraba Nouvier in Ligue 1 (se vorbeste de Amiens, noua promovata) ca sa-i faca loc extremei despre care vorbea. Asta depinde si de piciorul de baza al extremei de care vorbeste, daca e stang atunci va fi Nouvier, daca e drept atunci va fi Paun. Extreme de picior stang sunt acum Deac si Nouvier iar de picior drept Paun si Moutinho. Pe Culio nu l-am trecut extrema stanga din cauza varstei (33 de ani) dar si pentru ca joaca de 4-5 ani in centrul liniei de mijloc, box-to-box/ mijlocas ofensiv.

    Apreciat de 1 persoană

    • Fraţilor, l-a urmărit careva dintre voi pe Nistor în sezonul trecut? Din ce citesc în comentariile dinamoviştilor, unul nu găsesc căruia să-i pară rău că Dinamo l-a dat.

      Apreciază

        • Dinamovistii cred ca nu-l regreta pentru faptul ca le vine Nascimento care are mare potential de crestere fiind foarte tanar+ca pe postul ala le vine Albin care e febletea lui Contra..

          Apreciază

          • Nici de Nascimento nu-s prea mulţumiţi. 🙂 Unul a scris că dacă era ceva de capul lui, Dan Petrescu ar fi observat şi nu l-ar fi lăsat să plece.

            Apreciază

        • Multă sănătate lui Béla, a spus că-i la tratament câteva zile. Într-adevăr, era supărat acum 3 ani că ni l-au suflat francezii.
          P.S. Ai văzut Blow-up-ul lui Antonioni, scena cu bucata de chitară aruncată în public de chitaristul de la Yardbirds? 🙂 Poate aşa-i şi cu Nistor. 🙂 )))

          Apreciat de 1 persoană

  7. A rascolit amintiri meciul caritabil de retragere al lui Coroian. Adi Anca, Cosmin Tilinca, Dorinel Munteanu, Florin Dan, Vasile Jula, Gyuszi Balint, Sorin Oncica, Vasaie, Romeo Surdu, Cristi Panin, Alin Minteuan (si fiul lui a jucat, junior la Cfr, a marcat golul 5) Dorin Toma, Stef, si multi altii mai vechi pe care nu-i cunosc, cei care au luptat pentru promovarea in Liga 1. A fost si Sanmartean, Moga, portarul Albut (a marcat un gol!) care a jucat si la mijloc, si multi altii la Bistrita, care au venit pentru fostul lor play maker coleg, care a jucat 8 ani la Bistrita (Coroian). Frumos din partea lor. A vorbit si Ioan Horoba, conducatorul Bistritei si apoi a Gazului, a fost emotionat si IM cand a vorbit. Fostul arbitru clujean Corpodean a dat si el o pasa la primul gol al Cfr-ului, i-a aratat lui Panin un cartonas verde… pentru o talpa, s-a oprit in fata fiului lui Minteuan intr-o faza de gol ca sa nu poata ajunge la minge. In final jucatorii au facut poze cu oricine dorea pe teren. A meritat…

    Apreciat de 4 persoane

      • Daca ai vazut meciul cu ucrainienii pe facebook-ul angajatului Bogdan Rus de la Cfr, in aceeasi zi a postat un articol cu invitatia la meci. Apoi a aparut pe facebook-ul clubului.

        Apreciază

      • Asta e meciul legendelor de care Vasile Dan tot pomenea pe cheferetv. Eu am știut de meci de pe Facebook ul lui Zoli Cantor. Una peste alta atmosfera a fost una pozitivă și nostalgică…. unii jucători ar mai putea juca și acum dacă ar fi să ne luăm după aspectul fizic și nu numai, cum ar fi Tili, Anca, Panin, Dan Florin, Surdu ( care cred că mai joacă oricum)

        Apreciază

      • Evenimentul a fost mediatizat de cateva saptamani ,atat pe pagina FB a clubului cat si pe toate grupurile ceferiste de pe acelasi fb.Acum e adevarat la stirile ProTv nu s-a spus nimic :)))

        Apreciază

      • Crainicul stadionului l-a anuntat pe Sanmartean cand a intrat pe teren. Cred ca totusi el a fost, asa arata si la meciul Romania Chile cand a fost felicitat pentru retragerea de la nationala la inceputul meciului, pe stadionul construit gratuit pentru U.

        Apreciază

  8. Gloria Bistrita: Câmpeanu, Albuț, Nalati Rica, Zegrean, Sasarman, Miszti, Voica, Dancus, Moga, Minteuan, Matei, Ilie Lazăr, Ovidiu Maier, Cioloboc, Adi Nalati, Radu Sabo, Cristi Alexandru, Negrean, Banceu,Trușcă, Alin Rus.

    Apreciază

  9. Dragi ”pretini”, serverul sondajelor a căzut, din care cauza nu mai poate fi accesat nici sondajul (mă rog, termenul oricum e depășit), dar nu pot descărca nici eu datele, așa că prezentarea rezultatelor se amână pe mâine, 10 iulie.HAI CFR!!!

    Apreciază

    • „Masa, muzica , dantzu’ si.. felicitarile,in plic sigilat, au loc in spatele casei miresii din spatele caminului Cultural … sub controlul servarului alocat de Primarie …” Ehe , Bacsika ….!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.