Etapa a 26-a: CFR Cluj – Viitorul Constanţa


cfr-viitorul(sursa: facebook/CFR CLUJ)

Partida va fi transmisă, în direct, pe LOOK PLUS TV, Digi Sport 3 şi Dolce Sport 2 (alternativ, probabil, cu Pandurii – Dinamo). De la aceeaşi oră: CSU Craiova – Gaz Metan (Digi Sport 1, Dolce Sport 1) şi Pandurii Tg. Jiu – Dinamo Bucureşti (Digi Sport 2, Dolce Sport 2). LOOK TV va transmite alternativ CS U Craiova – CS Gaz Metan Mediaș/CS Pandurii Tg. Jiu – FC Dinamo București.

                                                                           ***

Să înnebuneşti, nu alta! Nu demult, Astra a fost la 9 puncte distanţă de noi şi-i deja cu sacii în căruţă, după ce a făcut mai multe puncte (21) în ultimele 7 etape (7 victorii!) decât a adunat în primele 18 meciuri (20 puncte). Iar noi să stăm morcoviţi încă o tură. F***-i! Îmi vine să dau un anunţ la mica publicitate: „Schimb avantajos rezultat favorabil meciuri directe cu Astra, FCSB şi Dinamo, contra rezultat favorabil meciuri directe cu Craiova. Plătesc diferenţa.” Directele cu Gazul nu le-aş da, ne pot ajuta în cazul SF că Mediaşul face egal la Piteşti, iar noi o dăm în bară cu Hagi.

Probabil, toată lumea cunoaște variantele pentru calificarea CFR-ului în play-off:

victorie ori egal cu Viitorul – nu depindem de alte rezultate;

înfrângere cu Viitorul – Dinamo să nu câştige la Turnu Severin cu Pandurii sau Gaz Metan să nu învingă Craiova la Piteşti.

În concluzie, singura variantă în care am „pune-o” ar fi să pierdem mâine + victorii ale lui Dinamo şi Gaz Metan. Dar n-o s-o „punem” în mod cert!

Tare aş vrea să-i spun lui achilles cine şi în ce minute vor marca cele 6 goluri ale noastre în meciul de mâine, dar n-am curajul necesar. Trebuie să fiu ponderat. Vorba aia: nu zi şant până n-ai sărit hopul. Nu vreau să mâniez zeii care ne-au ajutat la Iaşi.

CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – L. Rus, Gomelt – Omrani, Păun, Nouvier – Bud. Rezerve: Marc, Peteleu, Horj, Sorsa, Sârbu, Juan Carlos, Nascimento. Incert: Deac (conform relatărilor lui Racheta). Accidentaţi: Neagu, Chiriţă.

Jucăm acasă, cred că va fi stadionul plin pentru că avem nevoie de suporteri şi cu siguranţă vor veni. Am auzit că sunt cereri foarte mari de bilete. Va fi un meci dificil cu Viitorul, dar nu îl vom juca la egal, ci la victorie, însă la final vom fi mulţumiţi şi cu un punct. Am mulţi prieteni la Viitorul, dar pe teren nu va mai fi prietenie şi sper ca după meci ei să mă felicite pe mine pentru că am ajuns în play-off.” – Ionuţ Larie

E ultima finală din cele cinci, ştim ce ne aşteaptă, va fi un meci foarte greu cu cea mai bună echipă din campionat, cel mai bun antrenor, sunt pe primul loc, merită asta, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Viitorul e o echipă bună, tânără, aleargă mult, joacă bine, dar nici noi nu suntem mai prejos. Important e să facem cele trei puncte şi apoi putem discuta despre orice, deocamdată nu suntem calificaţi.” – Vasile Miriuţă

„CFR Cluj e un adversar care se bucură de respectul nostru, întrucât, în acest sezon, este una dintre cele mai bune echipe. Practică un fotbal bun, complet. Cei de la CFR sunt puternici, marchează mult, aşa că trebuie să facem un meci foarte bun ca să venim cu un rezultat pozitiv. Şi noi suntem buni însă şi mergem încrezători, întrucât ne aflăm într-o poziţie deosebită şi traversăm un moment excelent. Ne bucurăm şi e un lucru incredibil să fim pe prima poziţie la finele sezonului regulat. Am muncit împreună şi suntem foarte mulţumiţi de un sezon extraordinar. Avem o echipă cu media de vârstă de 21 de ani şi ceva, cu 15 jucători din Academia noastră, care a produs în aceşti şapte ani peste 30 de jucători care au promovat în prima ligă. Avem cele mai multe victorii din Liga 1, ocupăm pe merit prima poziţie, iar adversarii au început să ne respecte“. – Gică Hagi

Gică Hagi insistă mereu că vrea binele fotbalului românesc. Păi, ce poate fi acum un lucru mai bun pentru fotbalul românesc decât calificarea CFR-ului în play-off? Care meciuri ar avea o audienţă mai mare? Un Viitorul-CFR, un Astra-CFR, un Dinamo-CFR ori un Viitorul-Gaz Metan, un Dinamo-Gaz Metan, un Astra-Gaz Metan? Binele fotbalului românesc înseamnă în primul rând interes pentru competiţia internă de vârf, pentru că interesul aduce bani pentru fotbalul românesc. Fotbalul trebuie să producă bani, doar nu va apărea zilnic câte un neamţ cu câte un transfer bancar de 5 mil euroi. 🙂 Aşa că Hagi să facă bine să nu vină cu nu ştiu ce talente de-ale lui pentru meci, CFR-ul în play-off este numero 1 pentru „binele fotbalului românesc”. Nu zic să se dea deoparte, nu-i pentru ce, ai noştri sunt mult mai buni decât ai lui, doar să-şi vadă lungul nasului şi să stea în banca lui. 🙂

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Roşu, Nedelcu, Purece – Chiţu, Morar, Coman. Rezerve: Buzbuchi, Rădoi, Dumitrescu, Casap, Iancu, Vână. Accidentat: Nimely.

Brigada de arbitri: Kovács István (Carei) – la centru, Eugen Gheorghe (Suceava), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) – asistenţi, Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – rezervă.

 

„Da, așa este, suntem aici datorită vouă! Acum trebuie să mergem mai departe tot cu voi! Împreună ajungem în Play-Off! Duminică seara toată suflarea ceferistă este la stadion!”

CFR – VICTORIE!!!

(Promo by LAZAR Stories in Motion)

HAI CFR!!!

25 de comentarii

  1. Caneto dragom! Ai gresit putin expresia ce-o asteptam de la tine : nu „cine VOR marca maine”, ci, „cine AU marcat ” maine… Ca io, am vazut ,deja, TRIBUNA fericita, deci ‘ESTE” un rezultat bun pentru noi. Io asa vad ! Dar, esti iertat, ca pa inima ta scrie „CFR” cu litere de auar!!! No ! Da’ io , cel putin,” ma simt plutind in al 10lea cer despre „Vestea Miunata” de ieri in ce priveste „solventza”. Am tot cetit coment-urile in legatura cu problema asta (Ca, io nu ma precep la ashe ceva. La noi se numeste „bancropsi” , da’ ii tot la fel. ) si am vazut explicatii coerente de la multi; Cristi, Beluci Vass, cfr-istu”… Ma bucur, insa, ca avem un IQ foarte radicat si chiar sh-un Popa corect ce ne-au tinut la curet cu realitatea .. Mai este cate unu’ ,”hypocrit”, care sa baga p-aici „ca chilotu-n cur” si-mi provoaca greatza ..(ca si de toti hypocritzi). Nu de alta , da’ sa mai si sterje de perdeaua noasta..Bine ca l-o pus Luis cu botu’ pa labe si l-o facut sa „pupe steagu’ CFR-ului”cu” Hai CFR „!!! Acum urmeaza o alta ERA ; era fotbalului CFR …Maine „am” jucat un fotbal frumos si lectia predata de Vasalie o fost mai bine invatata decat cea a pushtiului reje cu tatzi pushtii lui sub 40 de ani… Ashe, si noi ne putem aduna : io, Kiruj bacsi, Retardila, Racheta, Caneto, Lengyel Aci, Chefere, si facem o echipa de pusti sub 70 de ani vechime pa Glob ..M-as bucura mult sa vad tribunele pline (chiar si peluza) ca sa fie srbatoare in GRUIA . HAI CFR !

    Apreciază

    • Sufletu’ ma doare… Sau mai bine „I’m sad and heartbroken”? Asta ca raman in ton cu „bancropsi”-ul tau. Credeam ca ma citesti cu aviditate…nu exista postare de-a ta care sa nu-mi provoace sughituri. Daca m-ai fi citit cu atenție stiai ca nu e prima data cand am „pupat steagul”. Si ca sa revin la bancropsi-ul tau, nu-i la fel. Bankruptcy e faliment. Insolventa, in limba lui Shakespeare, e „insolvency”.
      Promit ca o sa postez mai des decat o faceam pana acum. Nu de alta, dar daca nu postez eu nu prea postezi nici tu. Si e pacat sa nu am ocazia sa te citesc. Ma pasioneaza rau stilul tau pitoresc. Te-am tzucat.

      Apreciază

  2. Conform unor informatii de pe net, Abris este nascut in ex-Iugoslavia,bunica lui este maghiara…sic..bunicul german. In anii ’60 s-au mutat in Germania,a copilarit in Frankfurt,a locuit o perioada la Budapesta..a jucat tenis de masa,si spune ca cunoaste cum s-a trait in blocul estic. Are afaceri si la Cluj,nu mi se pare coincidenta ca a aparut acest personaj,chiar nu vreau sa fiu carcotas,dar sunt premize ca-l cunoaste pe AP,care a facut facultatea in Germania,are conexiuni cu Budapesta.. Sa fie bine pentru CFR,sa fie corect,sa primeze performanta sportiva,sa nu fie un fel de facatura made in ro, in rest nu conteaza cine e la butoane. Hai CFR

    Apreciază

  3. Florin Ganea se plange la gigisport ca nu a primit peste 80.000 de euroi, numai 10% a primit, ca jucatorii n-au fost considerati creditori salariati (aveau contracte de prestari servicii, nu de munca), ca o judecatoare de la Curtea de Apel intorcea toate deciziile din Tribunal favorabile jucatorilor. Titlul nu e adevarat, atacul fara precedent a fost Maftei cu mult timp in urma. Acum chiar Maftei e precedentul. Nu comentez, am purtat despre acest subiect n discutii, nu le mai vad rostul Stim deja parerea fiecaruia despre asta. http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Atac-fara-precedent-la-adresa-sefilor-de-la-CFR-Ce-s-a-intamplat

    Apreciază

  4. Cum jucam,in asta-seara(?);jucam ruleta franceza sau cea rusesca?;pare a fi o lupta intre curaj cu risc,sau intre moderatie si a fi precaut;folosirea a doi”inchizatori” de meserie pare fabvorabila celei de-a doua variante;analizand jocul avantat al Viitorului nu ai zice ca-i un lucru rau,sa”betonam apararea”cu Rus si Gomelt,doar ca,nu avem cel mai bun”liant”dintre compartimente;cu cine faci tranzitia si constructia,cu Paun(?);ma-ndoiesc,desi este in forma;eu,nu-I vad intr-atat de”copt” sa–si poata asuma asemenea roluri primordiale(!);ce te faci daca se accidenteaza si obligatoriu trebuie sa-l introduci pe Horj,jucam cu 7”aparatori”in echipa(?),atunci adio atac!si o reala invitatie data rejelui sa te atace;ar mai fi varianta inlocuiri cu,D-ne ferste,Sarb!;de aceea,nu s-ar fi riscat,nimic,daca se mergeam cu Horj titular,plus cu Ruiz;este greu de anticipat cum va fi mai bine,desi nu condamn varianta aleasa de Miri,dar as fi incercat sa-i pun mai multe probleme,rejelui si atunci as folosi si pe dreapta o alta”zvarluga”,Antal,iar cu Omrani varf”impins”pt. a realiza si un pressing mai consistent si mai eficient;orice varianta este buna,mai ales daca vom castiga!;pt.asta,trebuie sa mergem,diseara, la meci sa-i incurajam pe baieti,s-apoi om vedea!;Hai CFR!

    Apreciază

  5. Seara asta ar trebui sa batem lejer, tinand cont de marea veste cu iesirea din insolventa, care trebuie sa genereze o determinare pe masura . Numai sa nu dirijeze fals Fergusson 2 ! PS . Halucinante postarile lui Andrei Popa, adica el stie mai bine suma platita pe datorii decat administratorul judiciar si presedintele clubului ?! Cat priveste orientarea politica, numai treaba cu OG 13 ar trebui sa-l faca sa crape de rusine , dar din pacate asta nu e valabil la reprezentantii ciumei rosii !

    Apreciat de 1 persoană

    • Bela sunt prea bucuros sa ma supar la rautati. Oare si declaratia lui ganea ca primeste cam 10% e mincinoasa???? Oare cu 10% fiecare era nevoie de 5mil? Chiar credeti minciunile a la muresan dupa toate minciunile spuse in ultimii 3-4 ani???? Daca nu era un document confidential il postam maine , cu antetul rtz sa terminam odata cu porcaria asta. In fine, va promit ca pe viitor o sa ma limitez doar la discutii despre fotbal, fara absolut nimic din culise.

      Apreciază

      • Nu te supara pe noi Andrei. Eu unul sunt sigur ca exista mari discrepante intre versiunea oficiala si realitate, ajunge sa privim la mascarada cu interfata. Probabil ca exxista un motiv intemeiat pentru aceasta mascarada de prost gust cu Bagacean. Sa-i fie de folos Cfr-ului.

        Apreciază

  6. Cred ca va fi echipa de la Iesi. Nu cred sa schimbe ceva Miri, mai ales ca i-a iesit. Sa vedem cati purici face acasa cu aceasta formula. Va fi din nou Tiago super-avansat sa centreze el in locul stangaciului Billel de pe dreapta. Presimt ca, Cristi Bud va deschide scorul. Tusierii sunt cu dedicatie (asta e pentru tine, Vlade 🙂 ), chelul pe care o sa-l vedeti pe o tusa ridica non stop steagul pentru offside la orice atac al nostru. E Sebastian Gheorghe. Iar Urzica ne-a urzicat de nenumarate ori, sunt un tandem imbatabil… Eu sper sa-i invingem totusi… Cu Kovacs am avut destule antecedente, ne-a furat destul si el…

    Apreciază

  7. Jucatorii sper sa se abtina de la proteste, sa nu pateasca la fel ca Deac cu oile, eliminat pentru proteste. Cine face asta in aceasta seara, trebuie sa fie constient ca-si ingroapa echipa la 5m sub pamant… Mai bine sa le mai dea un gol de suparare si inca unul, etc. Hai Cfr!!! Stim ca puteti, am vazut asta pana acum!

    Apreciază

    • Scuze, chelul cu offside-urile permanente e Urzica, un tip extrem de enervant cum ridica zambind non-stop steagul pentru offside la atacurile noastre. Sper sa se abtina jucatorii.

      Apreciază

  8. Felicitari echipei pentru aceasta victorie meritata si asteptata,suntem unde meritam. Se pare ca cineva acolo sus ne (mai) iubeste.
    Hai CFR!!

    Apreciază

  9. Cand ma gandesc ce pesimist eram dupa depunctarea de 6 puncte…eram convins ca luptam la retrogradare. Felicitari tuturor jucatorilor ca totusi au tras si chiar daca valoarea campionatului nu e extrem de stralucita au reusit sa intre in play off….Orice se intampla in campionatul asta e un bonus nesperat.

    Apreciază

    • Felicitari echipei si antrenorilor pt acest parcurs plin de bucurii si suparari, cu urcusuri si coborisuri, cu emotii, stress si uneori si noroc. Hai cfr!!!!

      Apreciază

  10. Un meci cu o mare incarcatura din toate punctele de vedere.
    Un loc de play off obtinut pe merit, dupa un parcurs de exceptie.
    Felicitari jucatorilor si lui Miriuta, care au demonstrat ca sunt o echipa adevarata, care au avut puterea sa treaca peste greutatile generate de insolventa, peste depunctare si peste propriile erori si nereusite si si-au asigurat un sfarsit de campionat onorabil. Tot ce urmeaza este o incununare a parcursului de pana acum, fiecare meci va fi o sarbatoare si o bucurie.
    Noi suporterii, putem fi foarte foarte multumiti cu ce s-a intamplat pana acum si putem sa savuram in liniste ultimele 10 etape dar parca vad ca o sa ne aprindem din nou si-o sa avem pretentia sa luam titlul.
    Bine c-am ajuns aici, ca-i minunat sa stii ca echipa e pe cale sa scape de problemele financiare, iar din punct de vedere sportiv, este din nou in top.
    Bravo CFR!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.