Prea mult fotbal!


⚽️ Nu ştiu cum a aşteptat suflarea ceferistă întâlnirea cu oltenii „de la patuzşopt”, dar mie nu mi-a ieşit nicio clipă din memorie bătuta zdravănă ce ne-o luarăm în tur, acel 1-3 de la Craiova în care mititeii au jucat cu noi de ziceai că-s măcar Sivasspor. Aşadar, cu gândul la eventuala automulţumire alor noştri de după calificarea din Conference şi cu anunțarea vizitei laziale în Napoca noastră dacică (asta spun doar ca să-i iau faţa lui Funar), eram pregătit de aproape orice, inclusiv de o nouă rundă de rușine.

⚽️ Teama mi s-a domolit însă fix de la prezentarea echipelor, atunci când jucătorii celor două formaţii au dat mâna unii cu alții. Oltenii, tot un zâmbet și o desfătare, de parcă ei erau pe primul loc, ai noștri toți (dar absolut toți) sobri, încruntați chiar. Niciun zâmbet la noi. Atunci am știut care este echipa pregătită să câștige și care… n-are antrenor. Așa că înainte să vorbesc despre CFR, aș spune doar că adversarul nostru de azi, pe lângă locul modest pe care-l ocupă acum în clasament, a etalat o dezorganizare deplină pe teren. O dezorganizare din care nu i-a mai salvat nici stilul de joc creativ, ca la fotbalul de sală. Degeaba dai pase luminoase, dacă nu știi să stai defensiv, dacă nu acoperi terenul și dacă nu ți-ai studiat adversarul. Iar când adversarul este CFR, atunci e literă de lege că trebuie să ai foarte bine pregătit meciul din punct de vedere tactic. Craiova nu a avut așa ceva și asta s-a văzut. Asta e prima mea explicație pentru show-ul nostru din seara asta.

⚽️ Totuși, să nu le iau din merite ceferiștilor. S-a văzut foamea la ai noștri! Foamea de fotbal, de joc deschis, combinativ, eliberat de chingile tactice. Le-o fi zis Dan Petrescu poate că baza rămâne în cornere, dar când ai atâta spațiu viran prin apărarea adversă, n-ai cum să mai joci chinuit, precum este obiceiul. Nu mai sunt necesare nici pasele lungi, când oricum ai zone mari de fugă, nu mai sunt necesare nici urcările ca de rugbi, câștigând metru cu metru în tușă. Ca atare, iată, trei goluri, toate din acțiune, fiecare cu ceva aparte, special în felul său.

⚽️ Aș lăuda deci mai toată echipa pentru felul în care au ”stricat” azi renumele CFR-ului, oferind un fotbal cu adevărat plăcut, cu multe accelerări și cu suficient de multe ocazii de poartă. În locul unui joc de adormit adversari și spectatori laolaltă, am avut o reprezentație alertă, demnă de o echipă cu răsfăț european. Și pentru asta aș lăuda în primul rând garnitura de atac, din prima repriză. L-aș remarca în primul rând pe Janga, cel atât de lent, dar atât de precis în execuțiile de finețe, în poziționare, cu sau fără minge. Dacă îl avem integrat în lot, sincronizat cu coechipierii, cred că ar putea fi un concurent serios pentru Debeljuh și net peste Malele (cel care s-a trezit și el în ultimele partide). Ar fi nedrept să vorbesc despre el doar după golul dat, ci aș remarca mai ales felul deștept în care face munca de pivot, cum reușește, chiar fără forța lui Debeljuh, să câștige duelurile cu omul din marcaj, din poziționare. Cred că Janga trebuie folosit mai mult și cred că ne așteaptă o luptă interesantă pentru titularizarea pe postul de atacant de careu. Doar să le putem oferi mingi, să le putem da șansă să arate ceea ce știu face. Lângă acest atacant de careu se impune tot mai clar Yeboah, deja titular absolut. Încă dezordonat și imprevizibil în multe situații, dar extrem de muncitor și, aparent, foarte inteligent în joc, în atitudine. Îmi este destul de clar de ce l-a promovat Dan Petrescu în acest sezon: sunt sigur că același comportament îl are și la antrenamente. Iar astea se remarcă imediat!

⚽️ Aș mai zice și de Petrila, cu driblingurile sale (dar ineficiente ca finalitate), aș zice și de pasele de gol ale lui Deac (astea, evident, eficiente), dar cel mai mult aș remarca pentru atac de contribuția celor doi de pe flancuri: Braun și Manea. Nici nu știu pe cine să laud mai mult și cum să o fac. Manea a fost periculos de fiecare dată când a atacat poarta și slăbuț atunci când a rămas în flanc și a încercat centrarea. Braun însă, chiar dacă nu apare spre poartă, chiar dacă e încurcat de flancul invers pe care trebuie să joace, are toate calitățile unui titular de CFR: viteză, forță, seriozitate. Bineînțeles, ca un făcut, ambii oameni de pe flancuri s-au văzut la faza golului încasat de noi. De lângă Manea a plecat centrarea și din fața lui Braun a venit golul. Acolo însă aș arunca vina mai mult pe apărătorii centrali. Eram 5 oameni în aparare și doar 2 craioveni. Ce păzeau fundașii centrali?

⚽️ Ca lucruri neplăcute, aș remarca prea multele pase greșite pe care le dă Boateng la mijlocul terenului. E clar că el s-a impus ca titular, ca un lider. Mingile îl caută foarte des, iar el nu e tocmai un Deac când are mingea. Pasele lui greșite ne pot costa mult, pentru că se petrec de regulă în zone periculoase, în terenul nostru, de unde imediat poate porni un contraatac. Aș prefera ca Boateng să joace mai mult ca Muhar, mai mult pe forță, pe distrus adversarii și să lase pasele altora. Cel puțin pe cele din terenul nostru – în față să facă ce vrea.

⚽️ Tot neplăcută a fost suferința de după pauză. Am înțeles ce-a vrut să facă Dan Petrescu și a gândit corect. De vreme ce craiovenii trăiau doar din ”mingicărie”, din ruperi de ritm și combinații de efect și au avut și două bare astfel, antrenorul a vrut să aglomereze mijlocul, să nu mai aibă deloc adversarul unde să paseze. Să închidă și să rezolve partida. Totuși, uite că am luat gol așa, iar la 1-2, preț de câteva minute, am fost un pic în derută, cu adversarul călare peste noi. Atunci cred că am tremurat un pic cu toții, până ce am fost salvați de golul 3, cel care a închis jocul și a pus punct speranțelor/eforturilor oltenilor.

⚽️ Una peste alta, e clar că CFR-ul a jucat în seara asta prea mult fotbal. A jucat cam cât pentru 3-4 meciuri, atâtea ocazii am avut. Era obligatoriu să câştigăm, mai ales cu cât norocul se ţine scai de Farul. Aş remarca şi puţinul ajutor primit de noi, ca gazde, de la arbitru în seara asta. Nu însă la faze decisive, ci la contactele de joc. Omul părea impresionat de numele CFR-ului şi s-a gândit să fie politicos cu noi. Cred că putea să dea mai multe faulturi pentru craioveni, chiar dacă nu erau faze cât se poate de grave. Şi, la fel, putea să greşească grav împotriva noastră, mai ales la galbenul dat lui Burcă – dacă nu ne ştia de frică, arbitrul ne putea oferi acolo un cartonaș roşu, din moment ce tot a fluierat fault în postură de ultim apărător.

⚽️ Mă rog, puncte ochite, puncte lovite, am mai băgat puţin spaima în rivalele din Ligă, arătând că ştim să jucăm şi fotbal spectaculos. Acum însă eu aştept meciul de Cupă, abia aştept să văd rezervele noastre şi, dintre ele, mai ales pe Ze Gomes. Nu ştiu de ce, dar cât l-am văzut cu U Cluj, mi-a lăsat impresia că ar putea fi un Yeboah. Cupa e perfectă pentru a vedea ce alte resurse mai avem în lot!

Publicitate

131 de comentarii

 1. Până la urmă, s-a dovedit a fi un meci de campionat relativ ușor, fără un consum fizic și mental ridicat din partea băieților. Fix de ce am avut nevoie. Nu prea găsesc, albule, din păcate 🙂 , nimic să te contrazic, poate, doar, mici completări:
  – chiar dacă oltenii ar fi avut un antrenor să-i ”organizeze” în teren, diferența uriașă de forță fizică între cele două echipe i-ar fi ”dezorganizat” la loc, și pentru că, exceptându-l poate pe Bauza, oltenii, vorba lui nea Piți, n-au niciun jucător valoros.
  – Braun ”are toate calitățile unui titular de CFR”, mai puțin una extrem de importantă: aruncarea de la margine. Cred că ar ieși pe ultimul loc la un concurs de aruncare la distanță dintre jucătorii CFR-ului, incluzând și echipa doua, plus juniorii din Liga Elitelor. 🙂
  – știam de ”finețea” paselor lui Boateng, pe mine mă dezamăgește mai mult Cvek în această privință. Mai ales că în primele lui meciuri la CFR am remarcat cât de curat și precis pasează. Cred că s-a molipsit de la Boateng 🙂 .
  – la galbenul dat lui Burcă, Marius Avram a presupus aseară în studioul digi că VAR-ul nu a intervenit pentru schimbarea galbenului în roșu pentru că arbitrul VAR ar fi constatat că nu a fost nici un fel de fault și și-ar fi zis s-o lase moartă.

  Apreciat de 2 persoane

  • Am vazut si eu analiza lui Avram pe faza aia. Ceea ce zic insa este ca un arbitru neintimidat de tribune si de numele CFR-ului, dubla acea sanctiune cu un cartonas rosu. Faza a venit dupa cel putin 4-5 intrari ale noastre pe care eu consider ca arbitrul le-a tratat cu ingaduinta pentru noi. Nu era vorba de cartonase sau de altceva, ci pur si simplu de faulturi de joc.

   Apreciază

 2. Petrila a dat două pase de gol lui Yeboah, păcat că le-a ratat pe ambele. Eu l-am văzut bine în acest meci, sper să continue trendul ascendent și după pauza de CM.
  La golul craiovenilor fundașii noștrii centrali nu au reușit să se replieze suficient de rapid, a fost parcă Petrila în careu cu Braun.
  Yeboah clar omul meciului pt mine, ar putea deveni curând noul Billel, varianta neindolentă.
  La mijloc avem problemele cunoscute: deși toți 3 titulari de ieri sunt fb individual, colectiv parcă am fi cu 1 om în minus acolo. Ieri a fost Boa veriga slabă dintre ei. Acolo ar trebui cineva care să paseze, ca vârfurile să primească mai multe mingi bune în careu. Se poate regla, va avea timp Petrescu să mai antreneze în pauza care vine.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Jocul in sine a fost mult mai combinativ, lipsesc aproape de tot pasele lunigi (exceptie portarul) si logic sa apara si ocaziile. Manea mi-a placut prin atitudine, viteza si golulmarcat. Braun a urcat mai putin si a facut unele greseli de plasament pe aparare, datorita pozitiei din stg. sau nu, cand s-au dat 2 pase frumoase din centru prin spatele lui, ce puteau deveni periculoase.
  EU cred ca jocul usor confuz dupa pauza a fost datorat scoaterii pivotului Janga. Yeboah e un muncitor dar nu-l vad ca varf veritabil. Petrila are talent, munceste mult, are tehnica f buna in regim de viteza dar uneori danseaza pe alta melodie.
  Mie personal Deac nu-mi mai place, incetineste mult jocul, are viteze de reactie usor intarziate care duc la pase previzibile sau faulturi. Cvek e o umbra a ce juca in primavara.
  Per total eu cred ca echipa creste si avem sperante justificate la un nou titlu.

  Apreciat de 2 persoane

 4. Hai ca e gata, se stie cine merge in play-off: Farul, noi, Rapid, Craiova, FCSB si Sepsi (ca niciodata nu o sa stranga mai multe puncte Hermannstadt si Petrolul fata de Sepsi din momentul asta).

  Din astea toate cel mai tare mi-era frica de FCSB si Sepsi, dar o sa intre cu cel mai mare handicap, la vreo 7-9 puncte de primul loc. Asta nu ar fi enorm, dar mai au si 4-5 echipe deasupra lor. Craiova sigur nu ia titlul ca nu are forta. Nu are jucatori, nu are antrenori, nu are joc. Rapidul daca se creaza asa o chestie acolo cu niste meciuri castigate pe teren propriu.

  Dar realist vorbind se va da intre Farul si noi. Intram de pe doi la cateva puncte de ei sau poate chiar ii si intrecem pana la sfârșitul sezonului regulat. Craiova astalalta a lui Mititelu presimt asa ca o sa castige play-out-ul si o sa joace baraj pentru Europa.

  Baietii au echipa de titlu, dar daca ne uitam la cei 8 jucatori ofensivi (cate 2 atacanti centrali si 2 mijlocasi laterali) nu pare nici unul ca a rupt norii in aceste 4 luni.

  Goluri si assisturi impreuna in minute jucate (ținând cont ca nivelul Ligii 1 si al preliminariilor a fost similar, minutele valoreaza cam la fel, doar minutele cu andorezii ar trebui dublate, fiind un club amator):

  Malele 3 (de fapt 2, ca 1 a fost penalty) 900 minute (dar contributie mare la jocul de pressing si defensiv)

  Janga 3 700 minute (cu tot cu ce jucase inainte la ciprioti)

  Yeboah (U21) 5 1400 minute

  Deac 10 (1 singur gol fara penaltyuri) 2350 minute (procentaj foarte bun, dar multe assisturi doar din faze fixe batute)

  Roger 4 1100 minute

  Petrila (U21) 3 1400 minute

  Birligea (U21)- a jucat prea putin din cauza accidentarilor

  Vito Mistrati- a jucat prea putin, doar 1 in 250 minute jucate

  Pe Bus si Ze Gomes nu ii pun ca sunt cam in plus. Nu inteleg nici de ce a mai fost adus acest Ze Gomes, desi in Cupa s-a miscat bine (totuși, nivelul…). Va reveni si Debeljuh, el e in lot degeaba. Ba mai mult, daca tot am trecut de grupe, poate vor veni altii (argentinianul ala? Stanciu?). Ideea era ca Ze Gomes sa fi jucat pana acum in iarna. Pentru un meci de Cupa sa il legitimezi si sa-i platesti salariu pana in vara?

  Debeljuh 4 (inainte de accidentare). 800 de minute (cu andorezii se pune dublu). El mereu a fost ok, decent, dar ceva la el nu mi-a placut. Prefer unul ca Malele, aduce mai mult in joc ca spirit si ca fotbal. Janga nu pot sa spun ca imi place, are spirit de pozitionare de atacant, dar atat.

  La mijlocasii centrali nu mai luam in considerare goluri create, aici se detaseaza clar Muhar si Boateng. Hoban a intrat bine cand a intrat si nu ii poti cere la varsta lui sa intrerupa contractul in mijlocul sezonului, clar ramane pana la sfarsit. Cvek si-a facut si el treaba si a si dat gol important. Bordeianu a cam ramas dator, dar sa tinem cont ca a avut si o operatie facuta si nu a revenit la forma fizica pe care o avea.

  Cam asta e lotul si e complet. Trebuie sa fim indulgenti cu cei U21. Mie mi s-a parut ca si Yeboah si Petrila au facut niste luni bune. Sigur, Petrila poate mai mult. Dar e bine ca se misca, se achita de sarcini, alearga mult, are atitudine de campionate mari. La Yeboah ce sa mai zic….e o perla, acopera f mult teren. Ar fi pacat sa il izolam mijlocas dreapta. Pe Birligea il asteptam sa isi revina.

  Roger e surpriza placuta. Ca si contributii e ok, are una la 250 minute jucate, un procentaj bun. Dar mai mult, contributia lui defensiva e fantastica. Un jucator care are si ceva tehnica, aduce si ceva in atac, dar pe care te poti baza ca alearga inainte si inapoi cu echipe mari ca Slavia, Lazio.

  Deac e esential, dar eu cred ca nu mai aduce destul pe faza de atac. Sigur, trebuie sa i se gaseasca un loc in echipa. Eu l-as reprofila mijlocas defensiv, inter sau chiar fundas-mijlocas stanga intr-un 3-5-2, ar fi in continuare cel care bate fazele fixe, dar nu l-as mai juca atat de aproape de careul advers. Cred ca pasa catre Manea e singurul lui assist din actiune din 10. As juca pe altcineva acolo, am fi mai periculosi in jocul pozitional.

  Daca faceam eu lotul de acum vreun an, cred ca multi dintre astia erau. O sa fiu sincer sa spun ca nu ii stiam pe Scuffet, Muhar sau Boateng, care sunt esentiali in echipa. DP i-a vrut, pe Boateng l-a vazut el cu finlandezii, pe Muhar il stia din Turcia. Eu probabil ca m-as fi orientat spre niste jucători pe care ii cunosc eu, dar sunt foarte multumit de astia 3.

  Mai departe, Birligea ca varianta de U21 e ok, eu stiu ca il propusesem pe Micovschi tot de prin ligile inferioare italiene. Imi place si Campanu de la Craiova, ca tot nu il jiaca Radoi, am inteles ca ar vrea sa-l ia Mutu la Rapid ca U21.

  Malele imi place, dar nu stiu ce sume implica imprumutul. Sigur ca l-as fi vrut pe Malele mai degraba decat pe Compagno sau Otele pe care ii propusesem eu la inceputul verii, dar asta ar implica sa si ramana Malele la noi. Si am zis ca nu l-as fi dat pe Dugandzic, care arata destul de bine la Rapid. Bine, eu acum doi ani nu l-as fi dat pe Rondon, dar pana la urma as fi renuntat la el, ca…varsta.

  Nu as fi renuntat nici la Michael Pereira atunci, un fotbalist foarte bun. In schimb pe parcurs i-as fi adus pe Cordea si Valentin Gheorghe, pe sume foarte mici. Si pe Alexandru Dobre din Franta, cu maxim 1 milion.

  Vito Mistrati e bun, cred ca ar fi foarte bun inter intr-un 4-3-3, chiar si mijlocas central.

  Pe Bauza nu cred ca l-as fi luat, desi e bun. Nu stiam sa apreciez corect valoarea lui in Divizia B, iar dupa ce a urcat in A a cerut Mititelu milioane pe el, i-a facut contract pana in 2026.
  Cei 8 din fata la mine ar fi fost: Petrila si Cimpanu U21, Malele sau Compagno sau Otele, Dugandzic, Roger, Cordea, Alex Dobre, Valentin Gheorghe.

  Pe Deac il jucam mai jos, dar ramanea titular.

  La fundasi as fi adus asemanatori (imi placea si mie Yuri) dar il pastram pe Graovac, iar ca fundas stanga am zis fie Cristi Ganea (care acum e pe primul loc in Grecia titular cu Panata) fie Dumitrescu de la Sepsi ca e si U21.

  Cred ca am fi avut echipa de titlu si cum am zis eu, dar sunt multumit cu ce avem.

  Apreciază

 5. In sfarsit un meci cu goluri din actiune, un joc in ansamblu reusit . La minusuri, ocazii prea multe pt olteni ( cu doua bare , printre altele ) si schimbarea lui Deac cu Cvek . Ps. Marturisesc, ca imi era rusine de ce gazon am avut la inceput de sezon, acuma insa sunt mandru de ce avem, fara doar si poate first class , bravo conducere !

  Apreciat de 1 persoană

 6. Meci bun, sa vazut implicarea baietilor! Manea pe langa gol a mai avut un sit pe poarta scos de portar de sub bara, poate il reprofilam ca si atacant! 😁
  Petrila a inceput sa joace iarasi ce trebuie, Yeboah a dat gol, bara, pasa de gol, a fost peste tot, sper ca nu a suferit o accidentara grava ieri! Cel mai mult mi-a placut reactia lui Burca dupa ce a ratat in repriza a 2-a, sa vazut cat de mult isi doreste golul, sa faca un meci bun, la reactia lui sa vazut cat de montati au fost baietii!

  Apreciază

 7. Ca tot vorbeam de ciorbe reincalzite…,oficial e liber Latovlevici…,se încadrează perfect in profilul cautat…,U36…spre 37…,varsta ideala…,fundaș stânga de meserie…,gratis…trecut pe la CFR…,roman…,experienta berechet…,practic cei care se ocupă cu transferurile nici măcar nu trebuie sa faca mari eforturi…,cum au facut cand l-au descoperit pe Brucic…,sau pe Penteleu…,cei drept comisionul va fi zero…,ca si calitatea lui Lato in momentul de față…,dar pt ai face umbră lui Camora cand ”bate” soarele…e la fel de bun ca Brucic…in plus e roman numai bun de pus pe lista…,fiindca e clar ca un jucator bun care sa-i facă concurenta serioasă lui Camora…,nu ne agitam cu adevărat sa gasim…,la fel cum de sezoane bune nu ne dorim jucatori de viteză in benzi…, e doar o constatare…

  Intre timp…,vad ca sibienii dupa ce l-au luat gratis…sau poate pe 2 mici si o bere…de la noi pe tanarul atacat Paraschiv 23 ani…,la cateva luni distanță…,vor sa-l vanda cu 600k…,cei drept tanarul atacant la care am renunțat fara ai da nici cea mai mica sansa sa joace…,a marcat mult peste ce au marcat cei din atacul nostru…,e drept ca nu avea 30 si…de ani…,deci nu era la varsta optima…si nu avea experienta unui Bus…,dar poate merita niste sanse…,inainte de a se renunta definitiv la el…

  In fine…,sper ca pana in iarna sa fi invatat ceva din greșelile facute…si sa aducem jucatori de care chiar avem nevoie…,nu doar pt incasa comisioane…,pt jucatori care apoi sunt inutili….

  Apreciat de 1 persoană

  • La faza cu Lato e clar ca gluma ta e deplasata și fără nici o noima. Facem haz de necaz. La faza cu Paraschiv eu zic sa nu ne lasam păcăliți de evoluțiile unora la echipe slabe, fără presiune sau obiective.
   Asa juca și Petrila la Sepsi…de 2 ori cel puțin, era mai bun ca la cfr, ca doar e ușor sa fi fruntaș la sat fata de oraș.

   Apreciat de 2 persoane

   • De ce ar fi gluma deplasata…,crezi ca e Brucic mai bun decat e Lato…?,eu nu cred ca e cu nimic peste…,cat despre Penteleu…,a mai fost pe la noi…si a fost tot eterna rezerva fara aspiratii de titular…,chiar daca era cu vreo 3-4 ani mai tânăr…

    Petrila nu era cu nimic mai bun cand era la Sepsi…,avea doar mai putine sarcini defensive…, si acum ar avea un randament mai bun…,daca ar avea cu cine…,cand vad ce pase primeste de la salahori…,te apuca groaza…,ieri era in sprint…si Cvek ii da pasa 5 metri in urma…de era sa-si rupă frânele…,de pasele si deschiderile lui Boateng…,nici n-are rost sa mai vorbim…si se pregătește sa intre Bordeianu…, gandestete ce randament ar avea Petrila sa primească niste pase pe pozitii viitoare cum le dadea un Bauza de ex…

    Paraschiv la fel ca Vito…,nu a primit sanse…,diferența e ca avea 22 ani si salariu mic…

    Apreciază

     • Andrei,randamentul lui Petrila a scăzut drastic de cand a plecat Omrani…,asa indolent cum era…,cand avea chef lumina jocul cu pasele sale…,filtrante…pe pozitii viitoare…,pe care tanarul Petrila le simtea de minune…,partea proasta e ca indolentul rar avea chef…,sincer eram convins ca plecarea lui va duce la scăderea randamentului tanarului Petrila…,dar speram ca in compensatie sa poata beneficia de pasele lui Vito…,ca de la salahorii din linia de mijloc nu ma asteptam la asa ceva…

      Ca Petrila nu e Foden…,Mount…,Saka…sau Martinelli…,asta-i clar…si ei mai gresesc…,insa un lucru e cert…,salahori avem o gramada…,jucator ca Petrila in lot nu avem…deci trebuie apreciat…,chiar daca tanar fiind mai greseste…

      Apreciat de 3 persoane

      • Dacă ești fotbalist mai rezolvi și tu câte o faza sau un gol, nu aștepți sa fi mereu sprijinit. Și apoi ne miram ca suma aia de 5mil o sa fie vreo 500k cu indulgență. Sau poate ii transmit la NV ca sunt șanse sa ia 5mil dacă îl combina și pe Omrani sa plece cu Petrila.

       Apreciază

      • Vezi la asta i-as spune…”o gluma deplasata fara noima”…,nu-i vina lui ca jocul nostru nu-l ajuta deloc sa-si puna in valoare calitatile…,cu siguranță sunt niste motive pt care noi desi jucam in Europa an de an(unde Petrila nu joaca…),nu vindem nimic…,pe mai mult decât 2 mici si-o bere…

       Apreciat de 1 persoană

      • Cum adică? Faptul ca tu, cel mai vandabil jucator al cfr nu reușești singur mai nimic e vina altora? Asta chiar nu o înțeleg. Fuge, driblează 2 și apoi pasează prost sau e deposedat simplu. Înțeleg când unii ii găsesc alibi ca face ambele faze, dar când multe se vad în min.5-10 chiar nu are sens.

       Apreciază

      • Și sa-ți mai zic ceva. Atitudinea lui e la fel și la antrenamente. I s-a spus clar ca faptul ca are 8000 pe luna nu ar trebui sa îl relaxeze. Viata de fotbalist e scurta. Dar băiatul are mofturile lui…

       Apreciază

      • Ai spus bine…,fuge(ca nimeni altul…de la noi…),driblează 2(ca nimeni altul…,de la noi),si apoi…,descoperim ca suntem in 2022…si nu in 1966 cand Pele rezolva singur unele faze(desi avea colegi unul si unul…),azi nici Messi nu face mai mult…,in rest mai depinde si de coechipieri…,daca toti sunt salahori…

       Ar fi distractiv sa-l vad pe Messi…cu Cvek,Boateng si Bordeianu langa el 😁…,dupa ce ar primi pasa 5 m in spate…in timp ce el e in alergare…,cred ca nu i-ar mai iesi nici alea 2 driblinguri 😁…

       Apreciat de 1 persoană

      • Dacă tu zici ca nici Messi nubrezolva goluri singur m-ai dezarmat. Renunț! Ai câștigat! Petrila e cel mai bun!!!!

       Apreciază

      • Daca ar rezolva Messi fazele de unul singur…,ce sens ar mai avea Neymar…,Mbappe…, ar putea juca fara probleme…langa un Boateng si Bordeianu 😁…,doar ca atunci si randamentul lui ar fi altul…,asta era esenta…, fiind joc de echipa…,valoarea coechipierilor poate influenta negativ sau pozitiv evolutia unui jucator tehnic…, in rest toate comparatiile au fost exagerate in mod voit…,ma gândeam ca stii de gluma…,fie ea…mai deplasata…sau fara noima 😁…

       Apreciază

      • Știu de gluma nu e o problema. Doar ca uneori sesizez o directie la cfr doar contra antrenor, niciodată jucatorii nu sunt vinovați. Eu asa negativist cum sunt le mai combin cele 2.

       Apreciază

      • Nici vorbă Andrei,intotdeauna e un cumul de factori…,eu doar încercam sa subliniez ca ”valoarea” tehnica a salahorilor din linia de mijloc…,cumulată cu tactica de joc…,n-au cum sa influențeze in bine jocul lui Petrila…

       Ca o mai fi si delăsare…din partea lui…,e foarte posibil…,are scuza ca e tanar…si poate ca unele lucruri i se pot trece mai usor cu vederea…,desi e pacat sa-si irosească talentul…,mai ales că deja a pierdut niste ani…are 22 ani…,dar fiind unicul din lot de un anumit profil…,nu ar trebui mazilit…,mai ales ca…,are si unele circumstanțe care nu depind de el…

       Apreciază

      • Caline, de ar avea Petrila macar jumatate din modestia, umilinta si determinarea lui Yeboah, ar fi fotbalist. Asa, a ajuns un mic manelist tatuat cu fite n cap. Imi pare rau sa spun asta, dar de cand iabanuti mai multi, i s a cam urcat la cap. ANDREI ARE DREPTATE

       Apreciat de 1 persoană

 8. Ok Luis,eu am explicat ca băiatul are circumstanțe…,dar pot fi de acord si cu ce sustineti voi…,desi nu vad cu ce ar influenta tatuajele…,frezele si alte rahaturi pe bat…,sunt plini si tinerii din Premier League de fite de astea…,ca asa-i moda 😁…,insa joaca fotbal…,desi si ei au oscilații…,perioade in care sunt ieșiti din forma…,mai justificate mi se par motivele care le-am argumentat mai devreme…,in fine…adevarul ca de obicei e la mijloc…,din pacate indiferent cat la suta din din fiecare motiv influențează in rau evoluția lui…,alt jucator cu calitatile lui nu avem…,deci pana vom avea altul mai bun…,ar trebui ajutat sa crească…,nu blamat…

  Apreciat de 1 persoană

  • Nu tatuajele si freza i problema. ATITUDINEA, COMPORTAMENTUL atat la antrenamente cat si la jocuri. Fa paralela intre Petrila si Yeboah. Ce iti da? Petrila are boala fotbalistului rumunas. Autosuficienta cand se crede cu sacii in caruta. Baiatul s a schimbat foarte mult. Si nu in bine.

   Apreciat de 1 persoană

   • Posibil Luis…,sa aiba boala de care zici 😁…,dar cu toate ”bolile”…in pustiul de valori din fotbalul românesc…,el rămâne o floare rara…,care desi pretențioasă…merită cultivata si ajutata sa crească…,eu cred in calitățile care indiscutabil le are,însă cum am spus e nevoie de tact si rabdare…,Deac nu avea calitățile lui…,insa a avut curajul sa recunoască ca a eșuat in Bundesliga datorită pregatirii fizice insuficiente…si piticilor ce-i avea in cap la vremea respectivă…, de atunci Deac s-a schimbat total fata de cum era ca gandire si modul de a se pregati…,pt Petrila ar fi mult mai usor…,are langa el o legenda vie…,e suficient sa stea de vorba si sa-l copieze ca stil de viata sportiva…,cu talentul pe care il are ar putea ajunge mult peste Deac(care in mai multe interviuri l-a lăudat pe Petrila spunând ca crede in potentialul sau…),ramane de vazut…,la fel ca si in cazul lui Yeboah…,mai este mult pana departe…

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu cred ca i contesta cineva calitatile. Le are. Din pacate nu este contient ca talentul, calitatile nu fac nimic fara sacrificiu, modestie, umilinta, determinare, seriozitate si munca. Foarte multa munca. Daca va intelege acest lucru va evolua. Daca nu, va muri speranta. Ieksemple sunt multe.

     Apreciază

 9. Luis, unii zic că nu fițe ar avea în cap Petrila, ci bășini. 🙂 Eu nu sunt de acord nici cu tine, nici cu călin. Nu știu ce comportament are la antrenamente, dar în jocuri eu văd la el că e prea obsedat de realizări decisive la fiecare fază, vrea prea mult, suferă de un exces de zel foarte dăunător. Nu-i în stare să-și dozeze corect energia, își pierde luciditatea, iar neputința rezultată duce la o imagine de atitudine negativă și autosuficiență. Are nevoie să învețe jocul, să știe când trebuie forțat, să simtă momentele prielnice.

  Apreciat de 2 persoane

  • Are 22 de ani. Daca nu a invatat pana acum, crezi ca va invata de acum inainte? Nici eu nu sunt de acord cu tine si nici cu CaLin😁😁😁he he.
   Dupa cum spunea si Andrei, sa lipsesti de la antrenament, sa o freci prin cluburi , sa nu te pregatesti cum tre este motivul lipsei de forma. DP vede acest lucru. Petrila dupa 60 de minute este mort. De ce? Spun cu parere de rau ceea ce spun,dar asa vad eu.

   Apreciat de 1 persoană

   • Pesimistule 😁…, eu in cazul lui Petrila sunt mai optimist…,unde există talent cu carul…,exista și potențial de creștere…, sau altfel spus cand esti antitalent…,cum am avut si noi unul…,de l-am tinut 5 ani…,el se antrena săracul…,de umil…era pana peste cap…,dupa privire…ai fi jurat ca e speriat 😁…,determinat era…,de sacrificat se sacrifica…,era mai mult pe jos 😁…,da tot degeaba…,dupa 5 ani…crescuse atat de mult… ca l-am dat pe 2 mici si-o bere…, unde talent nu e…,degeaba sacrificii…,determinare…,umilințe 😁…si alte modestii…

    Apreciat de 1 persoană

    • Calin, nu cred ca contesta cineva faptul ca Petrila are talent! Cum au spus Luis si Andre, se pare ca problema lui vine din automultumire, neimplicare, din credinta gresita ca este cel maibun si altii nu exista! Cum ai spus si tu, daca ar avea dorinta de corectare cel mai bun exemplu ar fi Deac, el a avut puterea sa schimbe ceea ce era gresit in comportamenul si atitudinea lui, in mod sigur l-ar indruma pe Petrila daca acesta ar cere ajutorul lui! Petrila are talent dar din pacate deocamdata si atitudinea unui Sanmartean, Budescu, Alibec, jucatori cu talent, potential enorm dar care nu au vrut sa iasa din mentalitatea lor de automultumire! Nu ii vad un viitor foarte stralucit in fotbalul mare daca continua in acest stil, cu aceasta mentalitate si de prinde cu noroc un transfer in occident, nu o sa reziste, revine pe plaiuri mioritice in maxim 6 luni!

     Apreciat de 1 persoană

     • Tomy,până la fotbalul mare…singurul lucru care ma interesează si care contează…,e ca Petrică sa fie titular meci de meci…,sa joace bine si sa ajute echipa sa castige…, ca va reusi un transfer doar cu noroc(cum a reusit si Rares Ilie…),ca apoi nu va reuși in fotbalul mare…si in 6 luni va veni inapoi…,asta este…,ghinionul lui…,avantajul clubului…il mai vindem o data…ca pe Boli 😁…

      Apreciază

      • Calin, te inteleg si partial iti dau dreptate! Pe noi ne intereseaza sa joace bine acuma si daca se poate sa fie vandut pe viitor cu o suma cat mai mare in vest, necontand daca in 6 luni dupa aceea pica in cap, pe de alta parte ar trebui sa ne intereseze sa joace bine si dupa un eventual transfer afara pentru ca altfel ne dacem de rahat cu marfa proasta, iar acest lucru ne poate afecta ulterior si viitoarele eventuale transferuri!

       Apreciat de 1 persoană

     • Evident Tomy…,asa ar fi ideal…,dar daca romanasii au ”besini in cap” 😁…,ne multumim si daca ajuta echipa sa luam campionatul…,prind un transfer norocos,etc…,sunt mulți ani de cand un juc.roman nu a mai confirmat afară…,m-as bucura ca Petrila sa confirme in primul rând la noi…,ce va fi dupa…, suntem prea departe de fotbalul mare…,de asta ma supăr mai tare cand pierdem cu blatosani…,decât cand vom pierde cu Lazio…,un alt rezultat cu italienii ar fi o minune cum spune fratele Ardelean…,iar eu nu prea cred in minuni…, si sa confirme Petrică la o echipă mare…tot de o minune am vorbi…

      Apreciază

  • Eu cred ca e corect ce face si asa trebuie sa faca un fotbalist disciplinat. Poate ti se pare ca nu conteaza contributia unui astfel de jucator ca nu da mai multe goluri, dar faptul ca echipa nu ia goluri pentru ca el se apara e la fel de important. Asa trebuie sa fie toti fotbalistii ofensivi cand nu avem mjngea si asa sunt cam toti in campionatele Top 5

   Apreciază

  • Poate ca e dificil…,dar unii au votat deja…,prietenul Luis si fratele Ardelean s-au pronunțat…si ei vor capul lui ”Motoc”…,cu tot cu freza si tatuaje 😁…,uitand bineînțeles un lucru esențial…,maestrul Petrica încă e la varsta la care crede ca tot ce zboară se mananca…,ca tatuajele si frezele il fac mai barbat…ori faptul ca ai niste bani in plus in buzunar iti dau dreptul la anumite ”arogante” asa numitele ”besini in cap”(urat termen…,mi-e si frica sa nu explodeze…daca se aduna prea multe 😁…),multi poate(desi unii deja au uitat…,o fi un semn ca începem sa îmbătrânim 😁…?),am trecut si noi prin faze de genul asta…,sunt specifice vârstei…,dar cu siguranță ii vor trece gargaunii astia…,e bine pt el ca creste totusi intr-un mediu propice…,nu cum e la stana,sau cum era pe la câinii rosii 😁…, si inca are langa el doua legende cum sunt Camora si Deac…,plus U40 Hoban(care indiferent de glumele mele pe seama lui…,daca nu avea o pregătire exemplară…,nu ajungea sa mai joace la un anumit nivel la varsta asta…),adevărate exemple pt toti tinerii din lot…

   Daca si-a revenit Bastos cu capul…,sper sa o faca cat mai repede si Petrica…,dar repet…sunt si anumiti factori cum ar fi tactica de joc…si valoarea tehnica a coechipierilor din linia de mijloc si atac…,care din pacate nu-l favorizează deloc…

   Apreciază

 10. Andrei,dacă nu-si va reveni…,nu va fi exclusiv doar din vina lui,cu o altă tactică si ceva jucatori mai tehnici in jurul lui băiatul ar juca mult mai bine…,sunt convins de chestia asta…

  Eu constat ca la noi de 5 ani nu s-a ridicat nici un jucator tehnic…,m-ar mira ca toti sa aiba capul plin de ”besini”…,la alte echipe ”tatuatii si frezatii” cresc…,e normal ca la noi sa nu creasca decat drujbarii…?

  Apreciază

  • Nu am răspuns la întrebare. Poate îmi răspunzi tu, de ce crezi ca un Ioniță, Costache, Mailat, Butean, Stefan, nu confirma nici la altii.

   Apreciază

   • Dintre cei numiți de tine am crezut doar in Butean si Mailat…,ambii adusi gratis si niciunul n-a primit sanse…,lui Mailat ii lipseau 2 sapt sa se încadreze in regula U21…,asta fiind norocul lui Costas si ghinionul lui Mailat…,atat Butean cat si Mailat au confirmat ulterior la echipele unde au mers…,fiind titulari,inscriind goluri si avand si pase de gol…,dar niciunul nu a ”explodat” si nu s-a ridicat la nivelul care promiteau…

    Ionita o ”putoare” de juc. care a demonstrat doar jumătate de sezon la Astra…,nu merita nici 100k…,iar Costas idem nu a demonstrat nimic pe nicaieri in afara de alergătura fara cap…,ambii cele mai mari tepe din era Varga…

    Cat privește pe Stefan…,n-am crezut nici o clipă in el…,am si spus asta de cand a venit…,un juc lent si fara vana,care făcuse câteva meciuri bune la Sepsi si pe la nat U21…,n-a fost capabil sa-i amenințe postul lui Camora,desi era cu 10 ani mai tanar…,nici in cel mai slab sezon al capitanului…

    Astia au fost prieteni cu fotbaliștii…,eu vorbeam de fotbaliști…,categorie din care face parte și Petrila 😁…,jucator pe care n-am cheltuit nimic…,care are in continuare un salariu mic raportat la multe alte salarii de la CFR…,si de la care noi avem pretenții mari…,prea mari pt cat de putin a jucat in actualul sezon…,deci la fel ca si in cazul lui Vito…,sa nu ne grăbim sa-i luam capul…,mai intai sa joace meci de meci titular(ca eu in Europa nici nu l-am vazut pe Petrica decat tangential…) si apoi mai vedem…,niciodata nu vom lua 5mil pe o rezerva…,fie ea si una de lux…

    Apreciază

 11. Andrei, nu intervin in discutii pro si contra, remarc numai un mare adevar rostit de Calin cand a scris, ca Messi nu s-ar descurca cu Cvek, Bordeianu si Boateng in linia de mijloc . Am mai scris, sunt mare fan Barca, evident si Messi ( chiar daca a plecat ), dar si dupa mine nici Messi, nici un alt superatacant nu prea s-ar descurca cu cei 3 la mijloc . Levandowschi a castigat gheata de aur, si la Barca a dat goluri multe, dar daca i-ar avea la mijloc pe cei 3, nu ar mai marca nici 10% din cat marcheaza in medie !

  Apreciază

  • Bela de acord cu tine. Eu am zis una Călin a dus discuția spre alta direcție. Eu nu am scris nici o sec ca Petrila poate face 1-2 ori cu Bordeianu sau Cvek!. Eu ii imput rezolvările 1 la 1 în care nu prea își depășește adversarii ultimi și nici nu prea șutează sa creeze faze.

   Apreciat de 1 persoană

 12. Meleke nu a jucat nici o secunda in vre-un meci oficial pt noi, deci nu intra in calcul.
  Tahiri a jucat bine pt noi. Dan nu la vrut.
  Altul!?

  Apreciază

   • Oricat de urata e persoanalitatea omului Hagi toata povestea asta mi se pare o porcarie.
    Practic s-au unit 2 cluburi existente de unde pana unde e un club nou?
    Prefer de 1000 de ori astfel de lucruri decat insolvente , falimente si reinventari de echipe.

    Apreciază

    • Porcaria a fost acum 20 de ani gind cluburile vindeau intre ele locuri in divizii, fuzionau pt palmares istoric etc. Si atunci a venit momentul X cind s-a luat o decizie la nivel UEFA , probabil dupa x balacareli la TAS. Diferentiat, daca 2 cluburi amarite fuzioneaza nimeni nu se opune, ca FC Valea Lunga si SC Riul Mic nu vor in Liga Campionilor – dar daca UEFA nu vrea la nivel inalt sa se umble cu cioara vopsita e ok. Problema lui Hagi e ca el le vrea pe toate deodata.

     Apreciază

    • Nu Ioane…,ce a facut rejele e fix reinventare de echipa..,struto-camila…care vrea sa fie dromader…,deci dispare viitura…,noua echipa se numeste Farul…,adică Farul din B peste noapte si fara nici un merit ajunge in A…,dar atentie la vrajala rejelui…,Farul are titlu de campioană…,pe care nu la castigat niciodata…,in schimb rejele se alege cu stadion nou…si bani de la primarie…,dar in continuare echipa e a lui si banii din vânzările de jucători ii baga in propriul buzunar…,”afacere” tipica…,specifica made in Sudistan…,in care printr-un ”artificiu”…,din acesta imbarligatura gândită din timp…,numită afacere…,realizata si cu contributia lui Marica Prosop…,singurul mare castigator…,e rejele isteric…

     Apreciat de 1 persoană

      • Pai un parandarat a fost si aici. Farul a fost luat de Marica, acesta a fuzionat chipurile cu Viitorul, dar din fuziune a iesit un Farul ( Viitorul) vopsit plus un „puiut” Unirea Constanta care din fu..ziune ia locul de Div B si este revindut catre Geambazi omul lui Gigi si joaca la Clinceni, ca o adevarata echipa de traditie din Constanta.

       Apreciat de 1 persoană

 13. Ardeleanule, ce referentiezi tu este de fapt un self-fulfilling prophecy. Adica, noi luam orice fotbalist cu potential care a trecut pe la noi (Hora, Bus, Negrut, Ionita, Costache, Petrila, etc.) si il punem sa stea pe banca de rezerve 7 luni, il injuram, ii spunem sa are toata banda sau sa joace fundas central din mijlocas ofensiv, nu ii dam nici o sansa sa greseasca si dupa aia intrebam: Dar ce-a facut dupa ce a plecat de la noi? Pai NIMIC, normal.

  Asta e ca si in bancul ala cu greierele si omul de stiinta. Cercetatorul ii rupe la greiere toate picioarele, unul cate unul, si-i tot zice sa sara. Dupa ce i-a rupt toate picioarele si i-a zis sa sara o ultima data constata ca, deh, fara picioare, greierele surzeste. Relitatea este alta, ca jucatorii tineri care stiu ceva fotbal, vand si alte echipe, din Romania, vand mult, mult mai mult decat noi si fac, de pe un jucator, cati bani facem noi din 10 meciuri de UECL. Nu e nimic rau in a le da jucatorilor tineri putina incredere. Nu trebuie sa sarim calul ca si FCSB sau CSU, dar 1-2 jucatori in primul 11 care sa fie incurajati si care sa joace, chiar daca sunt tineri, nu ne omara.

  Apreciat de 2 persoane

 14. Ne presează meciul de Cupă, aşa că vă prezint notele primite după meciul contra oltenilor mici 🙂 Manea şi Yeboah sunt lideri (merituoşi! ambii cu 8.2), apoi urmează un alt cuplu (Muhar şi Janga, ambii cu 7.7). Scuffet „cade” pe cinci cu 7.5, Deac are 7.3, Yuri e cu 7.2 şi Braun primeşte 7.0. Urmează mai mulţi cu note de 6+, ultimii fiind Cvek şi Bîrligea (ambii cu 5.9). DP are 7.5. HAI CFR!!!

  Apreciază

   • S-a scos Deac cu 2 pase de gol. Plus, îmi e așa de simpatic, că abia aștept ocazia să-i dau o notă mai mare de 5 🙂

    Diseară sper să-și ia o pauză totuși, ca să le pot da note și la alții. Sava, Bălan, Mbaye, Itu, Gâdea, Vito, Ze…

    Apreciat de 1 persoană

    • Azi avea ocazia sa se odihnească…,puteam verifica alt jucator pe postul sau…,cand o sa aiba cartonase sau o sa fie accidentat…,cineva va trebui sa-i ia locul…,azi era o ocazie buna sa probam alt jucator in locul sau…

     Apreciază

 15. Si eu aș vrea sa vad la lucru doar rezervele…,lotul african(ca am adus o gramada si pe unii inca nu i-am văzut nici cum arată…,tinerii(deci sa-l vedem pe Sava…,nu pe Pufi…),ca merita si ei o sansa(dacă nu acum,atunci cand…),Balan si Billong fundasi centrali…,Mbaye titular si el,sa ne lămurim cat de cat la ce forma este in momentul de fata…,Gâdea titular,nu in ultimele 5min…, rezultatul nu contează…,dar daca tinem cont de”valoarea” adversarului…,la sfarsitul meciului indiferent de scor,sper sa fim pe plus macar la capitolul posesie…

  Apreciază

   • De spus stiu ca ai spus ceva Andrei,dar înțelesesem ca inca Mbaye nu-i la capacitate maximă,chiar daca deja se pregătește de mai bine de 2 luni cu echipa…,dar daca zici ca nici asta nu-i pe placul licentiatului…,atunci e nasol…,il vom vedea la fel ca pe Vito…,de 2 ori pe sezon…,plus in amicale 😁…,si cum azi e amical…,il vom vedea pe Vito(bineinteles pe alt post 😁…) si speram sa-l vedem si pe Mbaye…,sau poate totusi fiind considerata o partida oficiala…,nu risca sa-l folosească…,asa fratele Ardelean…,nu-l poate consemna la ”jucatori buni,dar care au picat examenul aiurea” 😁…,la fel cum a fost in cazul lui Meleke 22 ani…,jucator bun…,dar daca n-a prins minute pt. un moft…,de ce sa-l trecem la jucatori ”risipiți”…
    Cum naiba se face ca tot cei care ar putea ridica nivelul echipei…,nu-i sunt pe plac…,nici asta nu face faza de aparare 😁…,ar fi chiar culmea dupa atâția ani de Serie A…

    Apreciază

 16. Balgradean – Bala, Kolinger, Billong, Brucic – Bordeaianu, Hoban, Deac – Gomez, Malele, Vito . rezerve : Sava, Mbaye, Bus, Cvek, Lucaci, Gadea, Birligea, Niakate si Roger . Deci : DP il tine in priza pe Hoban, apoi il trimite in extrema pe Vito ( sau va fi surpriza, si va juca mijlocas ) si in sfarsit, il foloseste din nou pe Deac, chiar de neanteles .

  Apreciază

 17. Mda,Pufi titular…,ca sa ce…?!,sa-l pregatesti pt viitor…,iar Sava…?,care poate asigura viitorul…,cum naiba sa creasca pe banca…

  Ii bagi pe Deac si Hoban…!?,ca sa mai demonstreze ce…?,si tinerii care vrei sa crească…?,tușa…

  Balan din nou fundas dreapta…,deja e fixatie…,iar Mbaye rezerva…,Gâdea si cu Itu mai asteapta…!
  Iar ”tanara” speranța Bus…,va reveni in curand…

  Apreciază

 18. Tulai, ce de comentarii răutăcioase! Nu le citesc, numai mă uit la ele ca la poze, dar tot îmi dau seama că-s răutăcioase. În altă ordine de idei, după ce a bătut Chelsea, Wolverhampton și Arsenal, Cârțu îl vrea pe De Zerbi la Craiova. Hai CFR!

  Apreciat de 3 persoane

 19. Dupa ”antrenamentul” cu Dumbrăvița…,pt fanii pupi care vor laude…,nu ”rautati”…,Luis 😁…,am 3 remarcati…,portarul Ciui pt prezența pitoreasca…,rar vezi asa ceva…,poate doar in liga satelor…,celalalt remarcat…, Uriasul…bun tot pt liga satelor…si bineînțeles omul serii Birligea…,care merită toate felicitările…
  Hai CFR!

  Apreciat de 1 persoană

   • Cu adversarul de azi toti trebuiau sa zburde…si Kolinger sa nu se facă din nou de ras…,la fel cum a fost cu amatorii din preliminarii…

    Pe Deac,Pufi si U40 ii stiam…,era util sa-i vedem pe cei care i-am vazut decat putin sau deloc…si erau destui…,Gadea mi-a placut cum a intrat…,dar era bine sa-l vedem cum se misca 90min…nu 10…, iar pe Mbaye sa nu-l bagi nici măcar intr-un meci ca asta…

    Apreciat de 2 persoane

    • Ca sa inteleg bine. Cand suntem noi buni, adversarul este slab. Daca suntem slabi, nu adversarul este bun ci noi suntem catastrofe. Goregt😁😁😁😁
     Ps: astia slabi i au ghinuit pe rapidisti si au fost furati de albitru. Doar asa nu au scos un rezultat bun .😝😝😝😝😝

     Apreciază

 20. Bun, am câștigat amicalul, rezervele cam varză, în afară de Billong, pe niciunul dintre străinii titulari nu i-aș mai ține în lot. Bravo, Hoban, bravo Bîrligea, sper că portarul timișorean se va face bine repede (ca și muherul, Luis!).
  Să joci, totuși, cu 2 închizători cu o echipă de B…

  Apreciat de 2 persoane

 21. un meci de antrenament in care s-a vazut cit de greu este sa dai gol unei echipe care joaca autobaza,asta este si arma noastra dar din pacate din ce in ce mai multe echipe adopta acest sistem si vor fii greu de batuti , in viitor cred ca v-a trebui schimbat ceva fiindca ne vom impiedica de echipele mici care vor juca toti autobaza , in rest felicitari pntru victorie , iar acum pentru sustinatorii lui Vito, cred ca de la avion se vede diferenta enorma dintre Deac asa expirat cum este prezentat de rautaciosii de pe site si marele Vito

  Apreciat de 1 persoană

  • Da Attila, azi Deac a facut un joc fff bun, multa pofta și de departe cel mai bun. Când joaca nu o sa primească veci critici. Hoban pe doi și pe trei Birligea pt eficacitatea de la golurile noastre. Mi-a plăcut și Roger. În rest, slabi de tot, inclusiv Vito, ca să nu zică cineva ca suntem chiori.

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.