CFR. CFR007


⚽ Tot noi campioni! Încă o dată! Acum un deceniu o asemenea serie de 4 campionate consecutive era de neînchipuit. Azi este realitate și deja multora ni se pare deja ceva firesc. Cum să se termine campionatul fără CFR campioană? Ca un agent secret, echipa noastră iese în fiecare sezon din orice încurcătură, în câteva secvenţe tensionate dă loviturile fatale adversarilor și totul se termină cu happy end. Noi, învingători, personajele ridicole precum Jiji sau Naumii siliți să caute ieșiri din discuție. Iar publicul românesc, cel obiectiv, convins că CFR-ul a meritat succesul. Încă o dată, căci în fiecare an a fost la fel. Nicio supărare, monotonia asta e minunată!

⚽ Trăim în perioada de glorie a CFR-ului, suntem răsfățați și suntem, deopotrivă, exigenți. Totuși, cu cât e seria de succes mai lungă, cu atât devine pentru noi obligatoriu ca CFR să câștige iar și iar. Și, în culmea fericirii, mă trage pentru o clipă de mânecă gândul lui ”Ce vei face când nu va câștiga CFR-ul într-un an?” Nimeni nu este zeu, nimeni nu este etern câștigător. Obișnuiți doar cu succesele, să nu uităm că va veni ziua în care va trebui să suportăm și înfrângeri. Acest campionat pe care-l acontăm cu o etapă mai iute a fost totuși unul care ne-a pus într-un real pericol să pierdem, a avut destule pasaje cu jocuri neconvingătoare și cred că mai degrabă împleticeala contracandidatelor șchioape a grăbit acest deznodământ fericit. De aceea zic că dintre toate ultimele 4 campionate acesta cred ca a fost cel mai complicat și după acesta va fi cel mai mult de lucru, de consolidat proiectul CFR. Nu vorbesc despre un reset, ci de a păstra scheletul, piesele de rezistență și de a face upgrade acolo unde sunt jucători dispensabili.

⚽ Un singur dor am eu de la această serie de trofee. Îmi aduc aminte ceea ce scriam după titlul cu numărul 6 și același este gândul meu și acum: vreau titlul cu numărul 10 și îl vreau cât mai iute. Vreau ca pe sigla CFR-ului să avem acea stea care însumează cele 10 campionate. În astfel de momente euforice ne permitem dorinţe extravagante. Think Big!

⚽ Cu toate sincopele, nimeni nu poate acum contesta CFR-ului succesul din campionat. Mai ales fiindcă ultima impresie este cea care contează, cred că toată lumea rămâne în minte cu ultimele două meciuri. Iar la Craiova şi la Botoşani, CFR-ul chiar şi-a încordat muşchii. A arătat o implicare în joc de nivel european. S-a alergat enorm, inimaginabil chiar. Să alergi atât de mult în ultimele partide ale sezonului este fantastic şi, undeva acolo sus de tot pe listă, cred că preparatorii fizici ai echipei trebuie menţionaţi. Ai nevoie de jucători care să dea totul, să fie profesionişti în felul în care se pregătesc, dar ai nevoie şi de profesionişti ai pregătirii fotbaliştilor. Faptul că nu au fost multe accidentări pe sezon şi că acum, la final de sezon, ai noștri aveau randament de efort ca în grupele europene este elementul care a făcut (IAR) diferența dintre CFR și restul echipelor românești.

⚽ Pentru mine meciul de azi este dincolo de orice tactică, pentru că a fost câştigat cu ambiţia nebună. O echipă în care toți jucătorii, fără excepție, au alergat dincolo de limitele lor. Minute în șir de pressing urcat sus peste adversar, retragere pe recuperare cu toți jucătorii, cu Debeljuh venind uneori până la 30 de metri de poarta noastră. Asta n-o poate impune niciun antrenor. Asta vine din jucători. Sigur că miza îți dă aripi. Asta s-a văzut și la botoșăneni. Cum au alergat contra noastră și cum în 2 partide contra FCSB-ului? Este evident, Cooperativa Becali face porcării uriașe. Cu atât mai mare satisfacţia că au fost puşi la pământ. Cu forţă şi convingere. O forţă venită de la jucători care au reuşit să alerge în ritm european 2 meciuri în mai puţin de 80 de ore, la Craiova şi Botoşani.

⚽ Tactica de azi aproape că nu s-a mai văzut azi decât poate doar atunci când a intrat Hoban pe teren. Atunci am ştiut că se trece la conservarea scorului. Dar până atunci ai noştri au fost ca un val continuu, pe toate părţile, în toate duelurile. Sigur, au cam lipsit lucrurile luminoase, golul a fost căznit, dar victoria este dincolo de dubii. Este ca o victorie clară la puncte în box. Doar necunoscătorii cer K.O. tot timpul. Se cuvine deci să apreciem efortul unora ca Deac, Camora sau Debeljuh – cei mai vizibili ca efort, rezistenţa de stâncă a lui Vinicius, cel care vulcaniza rapid orice pană a apărării noastre şi siguranţa pe care ţi-o dă Arlauskis în poartă. Intervenţia lui din minutul 90 a fost ultimul hop de trecut înainte să fim campioni.

⚽ În general însă azi s-a văzut un mod „turbo” al echipei, un mod pe care nu cred că l-a activat nici antrenorul, nici prima de victorie. Miza a fost cea care a strâns grupul CFR-ului, probabil veteranii din vestiar şi-au pus din nou armurile. Din primul şi până în ultimul minut am avut impresia că CFR-ul e în stare să mănânce şi gazonul de la Botoşani numai să câştige. Iar asta e diferenţa, pentru că atitudinea asta n-am văzut-o la FCSB (în partida decisivă pentru ei cu Sepsi), n-am văzut-o nici la Craiova în partida cu noi. Această accelerare de voinţă şi forţă, această viteză a şasea, doar CFR-ul o are şi acesta e argumentul principal prin care suntem iar campioni.

⚽ Chiar şi aşa, a fost greu să batem Botoşaniul şi e perfect explicabil. Botoşani s-a păstrat parcă pentru acest meci cu noi, au scos totul din ei pentru a ne încurca. Ce echipă de pe penultimul loc vine în minutul 90 cu portarul în careul tău? Iar la asta să adăugăm faptul că aceste play-off-uri sunt înşelătoare. De fapt echipa de pe penultimul loc de aici este echipa de pe locul 5 al campionatului (dacă ar fi sistem normal). Gândiţi-vă că CFR a avut de a învinge în ultimele zile echipa de pe locul 3 şi apoi echipa de pe locul 5. Ambele jucând ca şi cum ar fi ultima lor şansă. Reuşita în ambele partide face succesul dincolo de alte comentarii.

⚽ Iar acum să vină transferurile, IN şi OUT, să pregătim temeinic campania europeană. Cred că cei de la CFR sunt realişti când visează cel mult la grupele Europa League. Asta este maximum ce putem atinge în formatul actual, cu un campionat căzut cum este al nostru. Trebuie câteva transferuri, trebuie să scăpăm de „chipcii”, dar trebui şi să pregătim dublajul veteranilor. Vinicius, Deac, Camora – nu cred că mai au cum să fie la acelaşi nivel de efort şi în sezonul următor. Poate doar Deac să bată orice record, dar chiar şi aşa, trebuie să pregătim „creşterea de noi veterani” – iertat să-mi fie oximoronul. Cât despre antrenor, cu tot succesul şi cu toate felicitările ce îi revin, cred că Iordănescu mai degrabă ar trebui înlocuit. Fluctuaţiile de formă au fost prea mari în acest campionat, iar partidele de pildă contra FCSB-ului au fost vise urâte. Avem nevoie de un antrenor care să urce CFR-ul la următorul nivel de forţă şi, mai ales, de echilibru tactic. Forţa deja o avem, am arătat-o azi. Din sezonul viitor trebuie s-o arătăm mult mai des. Putem asta! Doar suntem de 4 ori la rând campioni! Bravo, CFR!

(imagine reprezentativă: facebook/cfr1907)

198 de comentarii

 1. Da despre Arla vreau sa scriu si eu. Incredibil cat de sincer este. Merita contract inca 2-3 ani. Sunt convins ca vrea sa mai stea.

  Apreciază

   • In societatea din vest oamenii se tem sa-si exprime opiniile. Arla a raspuns la toate intrebarile „prietenului” clubului nostru Naum. Sa spui ca ai vrut sa-i tragi una lui Hategan inseamna sa-ti asumi consecintele unei viitoare colaborari pe teren a celor doi. Omul asta este respectat pt sinceritatea lui. Nu inseamna ca are intodeauna dreptate dar spune ce gandeste. Sper sa ramana. Apropo ai vazut tot interviul cu el de la DigiSport?

    Apreciat de 1 persoană

    • In societatea din Vest oamenii e tem sa isi spuna opiniile? De unde ai am scos si chestia asta? Dimpotriva, comunicarea este mult mai directa decit in Est, daca treci de nivelul „ba pe-a ma-tii” i categoriile sociale respective. Fa comparatie intre un olandez si un ceh, ca sa vezi extremele. Pentru mine este doar un interviu bun al unui jucator care are un statut profesional consolidat, la peste 30 de ani este la nivelul unui om matur si pe linga toate astea are un nivel de inteligenta normal, ceea ce relativ la lumea fotbalului este iesit din comun. Declaratia relativ la hategan nu mi se pare nebisnuita – in majoritatea sporturilor de echipa te cunsti cu lumea si in afara meciurilor, nu exista aversiunea pe care o percep suporterii.

     Apreciază

     • Din experienta personala de 20 de ani. Nu vreau sa fac politica cu tine. Minoritatile au devenit privilegiate, au mai multe drepturi decat bastinasii. Au auzit de free speach, a fost inlocuit cu ai dreptul sa taci.

      Apreciază

 2. Are carisma nebunul din poarta.Si chiar daca limba constituie un baraj dificil in fata exprimarii,isi gaseste foarte bine cuvintele.
  Sa speram ca mai asigura poarta cateva campionate.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Adrian Mutu postează pe platforma copiilor alături de seli.. Eu sper sa nu plece Edy și sa ne trezim cu Mutu pe cap.. Nu am nimic cu el, poate va ajunge antrenor… Continuitatea cu Edy ar fi cea mai buna opțiune, vin jucători noi care s ar putea sa se plieze mai bine pe stilul lui.. Bravo echipei,lui Edy, tot staful și conducerii pt al 4 Lea campionat la rand, merita toți marți sa primească medaliile de campioni alături de suporteri, familia CFR. Hai CFR!!

  Apreciază

  • Trebuie sa faci ce spune popa,nu ce face!
   Ai lucruri obiective din activitatea lui pe care le poti analiza.De exemplu fata echipei Nationale de tineret,pusa in teren de Mutu.Mi-a placut cum a evoluat in fata unora din cele mai puternice branduri din fotbalul mondial.Nu acelasi lucru poti sa-l spui de Nationala lui Radoi,care a aratat dezastruos.
   Un argument pentru Mutu ar fi ca cunoaste tinerii de la CFR,avandu-i la tineret.Doar ca si aici sunt un pic sceptic cu intinerirea echipei.Mai degraba sunt de acord cu primenirea echipei cu ceva titulari de calitate,care sa poata ajuta la cresterea nivelului echipei.
   O echipa poate sa fie afectata grav,de lipsa unor jucatori,datorata indisponibiltatii.Eu cred ca venirea lui Petrila poate sa schimbe in bine exprimarea echipei.

   Apreciat de 1 persoană

 4. Sper ca marti jucatorii care vor intra sa isi ia revansa pentru acel 3-0 nefericit din acest sezon.
  E un meci care incheie acest sezon greu si o victorie merita sarbatorita alaturi de cei mai fidel suporteri,nu?
  Hai CFR!

  Apreciază

 5. Se pare ca CFR si-a dat acceptul pentru Manea, Petrila si Costache sa participe la JO, ceea ce e foarte frumos si de aplaudat. Multi romani se iau dupa Gigi Becali si nu realizeaza cat de important e acest turneu. De-abia dupa ce va incepe si il veti vedea pe Mbappe acolo veti realiza unde jucam.

  S-a alcatuit un lot U23 din care nu stiu cati vor ramane in lotul de 18. Vor cobora si dintre cei care sunt U23 si sunt la nationala mare acum: Probabil Sorescu, Capusa, Cicaldau si Ivan (am inteles ca si Craiova ii va lasa) si poate Ianis Hagi (Rangers am inteles ca il va intreba pe jucator daca doreste sau nu). Sa vedem si care vor fi cei 3 peste varsta: ma gandesc ca 1 fundas central, 1 mijlocas central si 1 atacant. fe preferat ar fi foat Radu Stefan, Razvan Marin si Puscas (ca macar e muncitor), dar o sa ne trezim cu Chiriches, Budescu si Alibec, ca pe astia ii lasa cluburile.

  Incredibil ca FCSB nu ii lasa pe Morutan si Olaru si Radoi nici n-a facut presiuni, ci s-a multumit cu Perianu si Nedelcu in lotul pre-olimpic. Pai ce sa caute astia la Olimpiada? Perianu are 18 ani, abia a jucat, Nedelcu e vai de mama lui.

  Ionut Radu nu e chemat la natinala pe motiv ca ar fi accidentat, dar e anuntat titular la Inter. Se poate sa fie un conflict cu Radoi si sa nu mearga nici el.

  Portari: 2 dintre Radu, Vlad, Aioani, Esanu

  Fundasi: 6 dintre Capusa, Manea, Pascanu, Dragusin, 1 senior, Chindris, Boboc, Velisar

  Mijlocasi centrali: 4-5 dintre Cicaldau, Marius Marin, Ciobanu, 1 senior (R Marin sau Stanciu au avut cel mai bun sezon), Dulca, Campanu

  Extreme: 3-4 dintre Ianis (daca il lasa), Sorescu, Matan, Octavian Popescu, Baiaram, Petrila

  Atacant: 2 dintre: 1 senior (Puscas/Alibec)+ o rezerva dintre Ivan si Costache.

  Daca erau si Olaru si Morutan probabil ca prindeau lotul. In conditiile in care astia nu sunt si stii ca Man, Mihaila sunt accidentati toata vara, e inadmisibil sa nu il iei in lotul pre-olimpic pe Valentin Gheorghe de la Astra. Ati vazut cum a jucat aseara in finala Cupei? Eu chiar l-as vreau la CF. Pt 23 de ani joaca foarte bine. Si chiar si Ronaldo Deaconu merita macar ca solutie, in loc de alde Perianu.

  Aven grupa cu Honduras, Coreea de Sud so Noua Zeelanda. Aia nu stau sa ceara voie sa ii lase cluburile, vin cu ce au mai bun. Pana si Sonn de la Tottenham si alti 10 jucatori din campionatele mari sunt in lotul coreean pre-olimpic. Daca ne calificam din grupa asta suntem la 1 meci de medalie si la 2 de o finala istorica. Nu ne dam seama de ce culoar avem si de importanta ei.
  Toata lumea care se uita prin 1996 tine minte finalele Nigeria-Argentina cu Nwankwo Kanu sau Brazilia-Germania de acum 4 ani cu Neymar, Gnabry, Gabriel Jesus etc.
  Olaru si Morutan vor regreta amarnic ca au ratat acest turneu.

  Apreciază

  • O sa regrete sau nu e decizia clubului nu a lor personal. Nu ai ce face. Eu dacă eram patron nu-i lasam nici pe cfristi. A fost un sezon obositor și prioritatea clubului e europa și tururile preliminare. Iar folosirea lor excesiva e posibil sa ne dăuneze ca și club. Categoric contează și ce echipa vom avea. Poate avem nevoie de un Costache sau Manea poate nu…vom vedea…

   Apreciat de 2 persoane

   • JO incep pe 23 iulie si merg pina pe 8 august. Nu m-am uitat daca la fotbal turneul nu incepe cumva inainte. Daca iei i considerare pregatire, transfer, acomodare, practic de la 30 iunie ai jucatorii plecati pina in jur de 10 august. Programul CFRului in perioada respectiva este: CLturul 1 6/7 si 13/ 14 iulie, turul 2 20/21 si 27/28 iulie, turul 3 3/4 si 10 august. Trebuie sa ajungi in turul 3 ca sa poti ajunge in play off Europa League! Liga 1 va incepe undeva prin iulie, practic jucatorii vor rata ultimele 3 saptamini de pregatire cu ehipa de club, , cam 5 etape plus perioada de reacomodare cu echipa – ii ai din nou in Septembrie, daca nu se accidenteaza. Nu stiu cind se jooaca supercupa, dar traditional tot in vara. Vi se pare un deal bun sa lasi niste jucatori onorabili la JO unde fotbalul e umpliutura comparat cu banii de EL? Inca odata ca sa fie clar – in EL ajungi daca treci de 2 tururi de CL plus de play offul EL.

    Apreciat de 2 persoane

   • Din fotbalul românesc mă interesează doar CFR Cluj. Nu mai pot de grija lui Moruțan și Olaru… Pentru ai noștrii, dacă plecă în Japonia e un pariu: poate prind 2-3 meciuri bune și le crește cota de transfer, însă dacă vom avea probleme de lot în preliminarii din cauza JO, se va chema că ne-am tras singuri un glonte în picior.

    Apreciat de 3 persoane

    • Pai de ce sa tragem glonte in picior? Creste cota lor sigur daca sunt selectati, nu avem ce pierde. In preliminarii ca e Manea sau Ciobi rezerva pe foaia de 18 e tot aia. Daca ne calificam mai departe, creste cota tuturor, daca nu, oricum nu va fi din cauza ca nu i-am avut pe cei 3 U23, ca si asa nu jucau.

     Apreciază

    • Daca pierzi accesul in grupele EL citi bani pierzi? Cu market pool cu tot vre 10 milioane. Ce crestere de cota de transfer … de la 400 de mii la 600 de mii? E total asimetric.

     Apreciat de 3 persoane

 6. Manea si Costache nu sunt de neinlocuit (nu mai sunt U21). Petrila insa va fi o pierdere pentru Liga1, daca va lipsi cateva etape, pentru ca era primul titular cert si avem mari probleme la U21. Poate completam lotul cu mai multe solutii viabile de U21.

  Apreciază

     • Am luat 4 campionate cu Costache si Manea titulari cu forta, asta in conditiile in care altii ii aveau pe Man, Coman, Cicaldau sau Mihaila titulari U21.

      De anul asta doar Baiaram si Petrila sunt ceva mai straluciti la U21, restul o sa trebuiasca si ei sa joace cu ce au.

      Apreciază

  • Îm cazuri similare, cluburile care au avut selecționați juniori ori U21 au fost scutite de obligativitatea utilizării categoriei de vârstă în competițiile interne pe perioada cât jucătorii s-au aflat la acțiunea federației. Probabil că așa se va întâmpla și pentru Jocurile Olimpice.

   Apreciază

 7. N-a declarat nimeni de la club nimic despre JO, asa ca nu stiu ce rost are sa discuti ceva ce nu exista.

  Oricum, cu sau fara Costache nu cred ca se schimba nimic la club, ca el oricum nu joaca nimic. Manea e ceva mai breaz, dar daca ramane Susic mai bine de 10 ori sa fie el titular decat Manea. Macar mai da cate-o centrare buna pe meci…

  Apreciază

  • Apex, buni sau rai, u21 sau nu, fiecare a avut partea lui de merit pt ultimele titluri. Măcar acum sa fim mai moderați și sa le vedem și plusurile nu doar slăbiciunile.

   Apreciat de 1 persoană

   • O fi Kosztake habauk, dar mie imi place. Imi place efortul depus de el sacrificiul din teren, ca mai mereu a fost sacrificat si cu sarcini defensive semnificative. Cand lipsea se vedea expunerea fundasului, atunci se vedea cu adevarat ce inseamna Kosztake in angrenajul ekipei. Sper sa fie un pic mai ordonat si koncentrat. Atunci va juka si fara sa fie U 21.

    Apreciat de 2 persoane

   • Pana acum o saptamana Costache era facut troaca de porci si cand juca bine. Impartea, cu regularitate, ultimul loc in tabelul lui Kiruj cu Chipciu si era criticat la sange meci-de-meci. Dupa ce a aparut un ZVON acum cateva ore a devenit jucator de baza si om de care nu ne putem lipsi.

    Asta ti se pare mai moderat?

    Apreciază

  • Apex, gresesti. Regula „home grown” e U21 pentru competitii internationale. Cstache si Manea se incadreaza in regula asta Susici nu. Buni sau rai, si UEFA iti impune sa iei in consideratie si jucatorii tai locali, la nivel de CFR nu doar cazatura de prin alte parti. Trebuie sa ai 8 home grown din care 4 own youth pe lista A. Asa ca ai voie la max 17 straini, cu 2-3 accidentati sau suspendati ajungi imediat la mina astora pe care nu ii consideri buni de nimic.

   Apreciază

   • Avem 14 home grown in lot, toti romanii intra la home grown, mai putin Camora, evident. La club grown il avem doar pe Costache si pe Paun pentru ca Manea a apartinut de Aris Limassol pana la 22 de ani. Pe lista de club grown noi am avut tot timpul 1, maxim 2, jucatori.

    Costache are sansa porcului de Craciun sa mai prinda primul 11, a fost acolo pentru ca altul mai bun nu era. Va fi rezerva, si, DACA, clubul va permite delegare jucatorilor la JO mi se pare normal sa-l lase sa plece pentru cota. Oricum, sansele lui de a juca in Europa sunt nule.

    Oricum, vorbim despre un zvon si nimic mai mult, asa ca e cam non-sens. Asta ca sa nu mai zic de faptul ca tot sezonul a fost facut cu ou si cu otet Costache, si cand juca bine, iar acum a devenit, subit, o mare pierdere.

    Apreciază

  • Ei, cat a fugit Costache campionatul asta. Mie unul imi place, alearga mult recupereaza mult, ajuta in aparare, problema e ca nu da goluri. Si copilul asta chiar joaca cu sufletul , e tot timpul acolo. Daca lucreaza putin la finalizare e chiar un jucator bun pentru campionatul romanesc. Ar fi un cuplu bun titular – rezerva cu Petrila.

   Apreciat de 2 persoane

  • Hm, îmi amintesc de ultilmul meci de la Roma, când n-am avut fundașii centrali. Sau cel cu FCSB, când n-am avut atancanții la dispoziție. Nu ne-a ieșit bine. La startul sezonului, când vom avea de jucat pe două fronturi și sub presiunea calificării în grupe, va conta și ultimul om din lot. S-ar putea să simțiem lipsia celor trei jucători, chiar și dacă îi considerăm bune doar de rezervă.

   Apreciază

 8. Buna seara! Stiti cumva daca este posibil sa fac rost de un bilet pentru marti? Din pacate nu am avut abonament niciodata, dar merg la majoritatea meciurilor.

  Apreciază

 9. Paretea mea este ca , in loc sa ne ” kontrazicem” , ar tre sa ne bukuram de titlu, ka putem merge la meci, ca avem okazia sa sarbatorim . Este pakat sa strikam momentul acesta ku kritici la adresa jukatorilor, stafului sau konducerii. Toti merita doar felicitari. DP, yedi, jugadoresii, Kopilu etc.

  Apreciat de 2 persoane

 10. Ma-am bucurat ca Chealsea a prins loc de CL, altfel daca nu intrau in primele 4 din PL si ar fi castigat sezonul asta CL insemna ca traseul nostru ar fi fost si mai greu sa intram in grupele CL. Mai trebuie United sa bata Villareal in finala EL si astfel echipe ca Slavia Praga, Dinamo Zagreb sau Kiev ar intra direct in grupe, sau daca nu astia niste francezi ori portughezi de pe locul 3, ar elibera un loc pt noi amaratii. Stiu ca sansele noastre sunt mici dar macar evitam un adversar tare in turul 3.

  Apreciază

 11. Adica scapam de austrieci. Plus sezonul asta multe campioane din tari cu rankul apropiat de al nostru sunt sub CFR ca si coeficient. Cipru, Danemarca, Israel, Suedia, Kazastan au campioanele surpriza. Eu zic ca daca sefii vor sa investeasca 1-2 mil in niste jucatori, dar acum rapid, cu putina sansa ajungem in playofful CL.

  Apreciază

  • Cu 1 mil iei cam 1 jucator, daca iei in calcul costul pe durata contractului, prima de instalare, comisioanele agentilor si eventual ceva bani la un club de unde pleaca daca nu e la final de contract.

   Apreciază

   • Poate ai dreptate. Se spune ca doar geniile sau nebunii sunt originali, restul copiaza. Am vazut un interviu cu marele Iuliu Muresan care zilele trecute si spunea cu o infuzie de 2,5-3 mil de euro aduci cativa jucatori cu care avem sansa la grupele CL. Eu cred ca el are dreptate si cu milionul daca te desparti de 10 jucatori acum cu salarii de 10mii asta inseamna 1 mil si ceva pe an, deci ajungem la vorbele lui IM si cu efort mai putin.

    Apreciază

 12. Stiti ceva de Vali Gheorghe de la Astra? Aud ca ar fi semnat cu noi. Un jucator tanar si care ne-a cam facut zile fripte cand ne-am intalnit cu el. Ar fi o achiziție buna, se misca foarte bine pe benzi, iar cand juca cu Budescu eta foarte periculos.

  Apreciază

    • Eu nu stiu unde ar juca la Craiova, ca anul viitor cei 2 U21 ai lor vor fi Baiaram si Campanu pe benzi, probabil ca maj aduc pe cineva U21 sau promoveaza de la academie tot pe acea pozitie. Iar in fata Koljic sau Ivan. La mijloc e greu sa lipseasca cei 2 interi Cicaldau si Nistor. Deci daca 2 U21 (Baiaram, Campanu) trebuie sa fie in teren macar o repriza, ii dau lui V Gheorghe 15.000 pe luna ca sa intre cate o repriza sau mai putin?

     In fine, daca are Craiova atatia bani de dat….e posibil, dar la CFR ar prinde mai multe minute.

     Apreciază

  • L as incerca in meciul de maine contra fcsb-ului. De altfel as incerca mai multi tineri eligibili sa joace in prima echipa.Ii vezi imediat dupa cum se misca care are stofa de echipa mare.

   Apreciat de 1 persoană

 13. Daca FCSB joaca cu juniorii, eu as face echipa asa:

  Balgradean

  Manea, Ciobi, Burca, Camo

  Deac Itu Gidea

  Costache, Debe, Paun

  La final, intra, Vini, Hobi, Pereira, si cam toti ceilalti.

  Apreciază

 14. Inainte de finala de Cupa Roamaniei,Craiova cu cea mai buna formula,a batut-o pe fcsb la limita 1-0.Imi vine greu sa cred ca noi i-am putea bate intr-o formula experimentala.Si anul trecut cand au folosit mai multi tineri,i-am batut in ultimele 5 minute.
  Noi cand eram deja campioni inaintea ultimei etape,si ne-am dus pe Arena Nationala c-o echipa fara cativa titulari,am pierdut la golul lui Texeira.Acum depinde ce vrea conducerea.Eu unul daca i-as prinde,le-as da,nu m-as gandi la branza ciobanului care sta nevanduta in galantare.

  Apreciază

 15. Sper sa nu ajungem sa dam piept cu D Zagreb.incredibil ce crestere are clubul asta.Daca acum doi ani erau cotati cam aproape de valoarea CFR/Fcsb acum lotul lor e aproape jumatate din cat valoreaza toata liga lor.Incredibil.Asa ascensiune sa vedem si la CFR…

  Apreciază

  • Da, pentru ca Dinamo Zagreb chiar stie sa faca bani. E condus de Zoran Mamic, care numai incompetent nu poate fi numit. Ia vedeti ce bani iau din transferuri, Gvardil e deja dat, Lovro Maier e pe tzeava pt vara asta , de Olmo nu mai vorbim. Dar tb sa vedem ca au o infrastructura cu echipa a doua formidabila … Maier, Borna Sosa si multi altii vin de acolo. Plus Nk Lokomotiva ca Farm team.

   Apreciat de 1 persoană

 16. A ajuns la urechea mea zvonul ca Loti Boloni se pregateste sa o preia pe CFR Cluj. N-ar fi rau deloc.

  Cred ca s-au convins si sefii ca nu a fost mare lucru facut de antrenorul Edi ca a castigat campionatul contra a 3 pusti sub 18 ani si 5 sub 21 de ani in primul 11 la FCSB.

  Apreciază

 17. Costache foarte bun. Pacat de Cipri ca a ratat penalty. Gadea bun, Murariu cu o interventie buna (mai avem 2 portari de viitor: Hindrich si Ionut Rus. Gadea tot mai matur. Sa vedem cum completam regula U21 si ce jucatori aducem pentru Europa si pentru intinerirea echipei.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.