A fost o perioadă tulbure


A fost o perioadă tulbure pentru toți, în care fotbalul a trecut în plan secundar, noi fiind bombardați din toate părțile de tot feluri de teorii pro și contra Covid-19 etc…

Personal, am fost și sunt foarte afectat de această situație, dar asta nu înseamnă că nu am urmărit acest fenomen și mai ales echipa pe care iubesc atât de mult, chiar dacă nu am mai postat de ceva vreme.

Sunt trăiri și percepții diferite pentru fiecare dintre noi, în funcție de temperament și personalitate. Totuși, nu pot să nu mă amuz de cât putem fi de fataliști după o biată înfrângere. O înfrângere care vine după 29 de etape pe teren propriu, dacă nu mă înșel.

Că sunt trist, e normal. Că am fost nervos în timpul meciului, că am aruncat câte o vorbă ‘a la Nea Ando…  PLM… sigur, că doar iubesc și trăiesc intens împreună cu aceasta echipă… Echipa care ne-a adus atâtea bucurii, ne-a făcut mândri, ne-a pus pe harta fotbalului european și pot continua elogiile… Fiecare dintre noi are cu ce se mândri datorită acestui club, datorită acestor băieți formidabili.

Într-adevăr, după reluarea campionatului nu jucăm ce am fost obișnuiți. Tocmai apărarea, care ne-a scos de atâtea ori, a gafat, dar până la ultimul meci, cel cu oltenii, am avut și noroc, am cules puncte după puncte.

Că fiecare echipă mai are câte un recul, este bine știut. Că și norocul se mai termină, este adevărat. Dar la fel este și cu celelalte echipe! Sigur și Craiova se va împiedica, va mai pierde puncte. Deocamdată suntem încă lideri și depindem doar de noi, nu uitați! Că există teorii despre conspirații pentru o echipă sau alta, nu-i ceva nou. Au mai fost și vor mai fi, dar întotdeauna intervine și factorul uman sau cel ceresc 😉 (care întotdeauna ne-au ajutat). Eu nici o dată nu-l voi învinui pe DP pentru acest eșec, după un meci în care am avut un penalty neacordat, o bară și am luat un gol dintr-un posibil offside…

Mulți critică echipa, antrenorul, jocul. Mai ales după un esec, răsar postări și personaje care doar în astfel de situații sunt „alături” de echipă, dar – mă rog – fiecare cu opinia și nivelul propriu…

Eu mulțumesc că existăm, pentru momentele superbe oferite de acești băieți excepționali, pentru traiectoria europeană și pentru că suntem pe primul loc, cu prima opțiune la titlu.

PS. Și chiar în cazul în care nu câștigăm titlul, tot voi fi mândru de club, de echipă. Nu este un capăt de țară nici locul 2. Eu unul sunt mulțumit cât timp contăm.

HAI CFR!!!

Autor: isti33

101 comentarii

  1. Sa-i vedem pe astrali,daca vor mai juca tot asa la”sacrificiu”(B.Andone) si cu oltenii?;am mai subliniat:Astra si Gazul dupa pierderea licentei nu mai aveau dreptul sa evolueze in play-off,aici unde,neavand obiective marete,se pare,ca fac jocuri necurate!;nu-i mai putin adevarat ca si arbitrii ne faulteaza,doar ca si noi nu mai suntem fres,parem f.obositi,greoi la replieri,nu mai facem presing eficient,mijlocul este praf,asa se explica de ce luam multe goluri si nici nu reusim sa inscriem din actiune.

    Apreciază

    • Scuze, scuze si i-ar scuze , pe oi i-au intors de la 2-0. Ce plm vrea Petrescu, sa isi ridice fustitele? Nu a vazut meciul cu oile? Deja devine penibil. Pacat de sezonul bnd e pana acum

      Apreciază

  2. Ce ar fi sa incepem cu Ciubotariu in locul lui Susici, Chipciu in locul lui Costache, Paun in locul lui Djokovici…eu zic ca am arata infinit mai bine

    Apreciază

    • Prea încăpățânat DP pentru așa ceva. În plus Păun pare a fi de partea celor care au redus turația voluntar sau involuntar în perioada asta, a fost dezamăgitor azi, a adus aminte de perioada în care el era Costache de serviciu și încasa toate castanele. E clar că angrenajul n-a fost gândit pentru 2 U21 în sectorul de atac. Și eu speram ca odată cu aducerea lui Ciubotariu să revenim la rețeta cu fundaș dreapta de tineret și să se termine creditul fără limite al lui Costache, dar n-a fost cazul. N-avem jucători cu care să schimbi fața jocului, sau formația, toți sunt cam pe același calapod. Îl pierzi pe Culio și-l aduci pe Chipciu, care nu e nici același post, nici același impact îți meriți soarta.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Buba mare este lejeritatea in defensiva; cu apararea am castigat ultimele 2 campionate; acum avem si ceva atac, dar s-a gaurit zidul defensiv si luam goluri stupide. Acest campionat pare ca-l oferim cadou oltenilor, desi dupa ocazii meritam victoria in ultimele 2 jocuri. Pacat ca mai suntem o echipa intreaga, unita, solida si renuntam usor la ceea ce am construit intr-un sezon reusit, cu parcurs european de exceptie.

    Apreciază

  4. După meci, analiza pe care văzut-o s-a numit ,,BD la mare și la munte”. Am fost inspirat dar filmu s-o sfârșit (ca-ntotdeauna – cățelușu cu păru creț o furat titlu din coteț).
    De luminoasele și înălțătoarele directive – ,,programe” (care să ne ducă spre noi culmi de progres și civilizație în următorii 30~300~3000 sau de câți or fi nevoie de ani), ce se revarsă asupra țării din Capitala de peste munți-de pe Dâmbovița, mai aflam răsfoind presa (,,sportivă”) centrală și sunt curios dacă îmi vor lipsi.
    Chiar și la minus 3 puncte față de Craiova, titlul se decide în ultima etapă în meciul direct ( și nu de jocul rezultatelor, nu de alții).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.