Tiki-taka-toko-tuku


Motto: „Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la Covid-19, mă gândesc la nevastă-mea.”

Context

Ooo… ce veste minunată vine din Anglia (Marea Britanie, ex-Europa), tărâmul insular unde s-a inventat „Sportul Rege” (pe care l-au denumit ‘football’, nu Gică)! Sunt șanse foarte mari să se analizeze dacă sunt șanse foarte mari să se dea drumul la Premier League pe stadioane nude și – mai ales/binențeles –  la TV.

Probabil jucătorii vor fi dotați cu senzori de distanță, orice apropiere de adversar la mai puțin de doi metri activând Audio-VAR-ul și atrăgând acordarea unui cartonaș curcubeu (cu eliminare la 50 cartonașe). Jucătorii care vor avea intenția să dea cu capul vor purta cască, iar cei care nu vor dori să fie recunoscuți, mască. Rehidratarea se va face cu Corona Beer Light, iar resuscitarea cu mila Lui. Faceți voi, acasă, alte reguli, la un pahar de „Mona”. Guvernul va oferi pâine telespectatorilor, iar televiziunile (ne-Antalyene) circul.

Real life

Chiar înainte de izolare, mi s-a dus pe bip eșapamentul de la 4 x 4 = 16. Eu încă lucrez – nu sunt blocat în casă cu tipa din Motto – deci cam aveam nevoie de troacă. Din fericire, am apucat să-mi fac programare la service, am dus/lăsat mașina. Din nefericire, m-au sunat după două ore (dintre care una a fost pauza de ceai) și mi-au spus că nu se mai poate face nimic, nu pot comanda piese originale, să vin să iau comatoasa.

Asta era acum multe săptămâni. Bun. Comand tăt ce trebe pe eBay din Germania și – decent de rapid – vine o turmă de fiare din… Polonia. Numai că service-urile posh îmi trântesc de la doi metri pătrați portiera în nas. Ei nu pot folosi decât piese de la origini, iar Cracovia nu-i Tokyo.

Românul – însă – e orientat, cum e sasul cu rucsac. Găsesc, pe o străduță lăturalnică, de pe care s-au izolat fetele, un atelier auto de unde se aude zgomot de ciocan mai mare. Un mecanic destul de pipernicit, fără salopetă cu logo de firmă și cu barbă nefinisată, ciocănește într-o mașină veche de când Pământul. Îmi zice că da, poate să mă ajute, dar acum are de îndreptat tablă și să vin sâmbătă dimineață. Foarte excitat – prima dată în săptămâni – îi mulțumesc că ne-a dat întâlnire, verific programul de lucru (Saturday 8-13) și plec sprinten.

Mă întorc on Saturday at 8:10 am. Poarta mare și ruginită e închisă cu un lacăt mare, lucios. Omul meu n-a venit (încă). Englez, csf?, ncsf! Revin on Saturday at 9:12 am. Poarta mare e tot ruginită, dar e deschisă. Pe măsură ce mă apropii de atelier, zgomotul din interior devine din ce în ce mai voluminos. Nu e zgomot de ciocan, nici de aparat de sudură. E meci mare pe un stadion din Anglia, comentatorul e adrenalitic, iar muzica din fundal victorios-imperialistă. Parcă intru în cinematograful Victoria să văd un film vechi, cu eroi comuniști. „Un flec… M-au ciuruit…”. În „cinematograf”, semiîntuneric. Nu-i nime’. Nici în office. Meciul continuă, cu volumul la maxim, undeva pe You Tube. Ies în curte, arunc câteva priviri după hală (ne se pișă nimeni la colț) și alte câteva în depărtare. Depărtarea se uită sec înapoi la mine și ridică din umeri. WTF. Unde ești, man?

Iau niște guri de aer curat plin de motorină și reintru în hală, să văd măcar dacă are altă mașină în lucru. Cu greu și mai mult din întâmplare, îl găsesc! Într-un colț obscur, omul meu, (cum spuneam mai sus) subțirel și scund, neras la standarde și echipat în salopetă ronghioșă, stă „lipit” (20 cm) de ecranul unui laptop, privind în transă la un meci din o mie nouă sute primăvara. Într-o mână are o cană cu cafea, iar cu degetele mâinii coffeine free mângâie cu drag jucătorii uneia dintre echipe. Probabil Aston Villa. Ochii îi strălucesc, buzele îi zâmbesc ușor, capul i se clatină ritmic, pe muzica din fundal, precum cel al unui satanist la un concert de funeral metal. Man-ul meu e într-o altă lume, în care nu există… nici întristare. Fascinant! Nu-mi dau seama dacă fotbalul sau You Tube are capacitatea de a hipnotiza.

Dar eu sunt nevoit să mă extrag din chestiile spirituale și să revin la viața reală. Cu toată jena, am nevoie de 16. Îi fac un semn cu mâna, îi arunc vreo 7-8 vorbe de intrat în vorbă… nimic! Ori e surd și orb, ori nu-i aici. Întrerup pentru moment distanțarea socială și-l ating ușurel pe umăr. Tresare, se uită la mine speriat, ca și cum l-am prins în flagrant de masturbare, salută scurt, mă trage după el până în office și mă somează să-i dau numărul de telefon. Bate nervos din picior când corectez un 8 cu un 6, mă ușchește pe ușă afară… ‘I will call you. Bye!’.

Aici sunt în dubiu dacă să păstrez farmecul povestirii și s-o fac poveste (gen: nu m-a sunat în veci, m-am întors și poarta era închisă pe dinăuntru cu două lacăte, am plecat și mi-am cumpărat altă mașină…) sau s-o las moartă, ca în viața reală.

Morala

Voi mai puteți numai cu tipa din Motto?

Izolare plăcută! Hai CFR!

81 de comentarii

 1. Jucatori care nu au loc in echipa deceniului din sondajul Ligii :

  Arlauskis,

  Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora

  De Zerbi, Djokovic, Renan Garcia, Culio

  Moudou Sougu, Omrani

  Dar ce sa mai zici.

  Apreciat de 2 persoane

  • Sa fim seriosi, multi jucatori enumerati de tine nu ar avea cum sa aiba loc in echipa deceniului, multi au jucat f putin pentru echipa(Ivo Pinto,Piccolo,De Zerbi, Renan,Sougou), iar la ceilalti este discutabil

   Apreciază

 2. Cu banii pe piesele lui 16 din Polonia poate că îţi puteai cumpăra o Dacie 1300 cu volanul instalat pe partea greşită şi nu mai aveai în veci probleme cu bărboşii pricăjiţi şi cu fiţoşii de piese originale. Că la asta orice se poate remedia în faţa blocului. Te mai ajută şi vecinii de scară (cu sfaturi). 🙂
  Raportez că pot cu tipa din motto. Avantajul domiciliului la oraş sătesc. Taman ce am pus ieri în pământ 197 de boabe de păsulă vărgată, 12 răsaduri de ardei gras, 4 de jalapeno, 6 de roşii. Am numărat şi arpagicul şi usturoiul însămânţat, da’ s-a întâmplat acu’ vreo lună şi am uitat. Doar la seminţele de castraveţi am pierdut şirul şi mi-a fost lene să le dezgrop ca să reiau numărătoarea. Pe de altă parte, n-am noroc nici eu de şomaj tehnic, singurul deranj major provocat de virusache este oblonul tras la crâşma unde eram obişnuit ca la 6.30 să beau cafea nr. 3 a fiecărei dimineţi. 🙂

  Apreciază

 3. Veștile bune se țin lanț de gâtul câinelui rău (proverb felin). Nu mi-a fost greu să deslușesc tâlcul acestei povestiri. Mai întâi, poarta mare ruginită era închisă (avem cea mai bună apărare, normal să fie ruginită), apoi după o vreme poarta mare ruginită este deschisă, dar nimeni nu se află înăuntru. Clar că meciurile se vor relua curând, însă fără spectatori. Iar concluzia este să avem răbdare cu tipa din motto, că nu putem repara rabla altundeva anyway.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Superb articolul, eu pe langa tipa din motto trebuie sa stau si cu cele 2 fice pe cap , colac peste pupaza ar trebui sa am si un minim randament la telework. PS Din cand in cand ne mai viziteaza si socri.

  Apreciază

 5. Eu unul cand Anghelutza (de la digi) dadea o idee de reluare a campionatului la Bucuresti si izolarea celor 6 echipe in hoteluri,am ramas un pic fara cuvinte.Poti crede ca omul s-a plimbat cateva nopti(precum desenele animate cu profesorul Baltazar) si-a scos ideea salvatoare!Dar nu fiti naivi si virati la prima fenta……
  De exemplu voi credeti ca masurile luate cu ocazia lui nea Covid, au fost zamislite in „hala de creatie” a Guvernului?Nici pe departe,toate au fost copiate dupa cele ale trioului ori qutrocoiului:Ge-Fr-Ita-Sp.
  Si cred ca este in regula sa preiei lucrurile bune.Dar nu-i lasa obiceiurile stravechi si fac ce stiu mai bine:adeca manipuleaza si mint pentru a-si duce turma-n grajd.
  Mai exact englezii spuneau ca vor juca pe terenuri neutre.Apoi italienii,dac-o fi sa fie si se va juca,la fel vor juca pe terenuri neutre, dar vor evita nordul cu epicentrul epidemiei.
  Iar ca sa revenim la oile noastre,Anghelutza ne pregateste cu solutia optima:Bucuresti!Pai ma gandesc ca nu-i prea neutra capitala in nicio privinta.Iar daca ne uitam pe harta infectarilor,Sectorul Agricol Bucuresti vine exact dupa Suceava……….dupa ce-au stat jucatorii 2 luni inchisi,ii mai bagi inca 2 luni inchisi in hotel?
  Daca tot ne-am reprofilat pe reproduceri,sa le facem cu stil,nu ca niste papuasi tocmai iesiti din jungla.

  Apreciază

  • Anghelutza e un handicapat mintal, un fotbalist ratat cu un tur de campionat jucat in Divizia A la Poli AEK. Asta așa ca să punem în context comentariile lui răutăcioase la adresa fotbaliștilor din Liga 1, referitoare la preluări și alte execuții tehnice ratate. Ipochimenul are 9 (nouă) meciuri de primă divizie dar are o nonșalanță în a critica de parcă el ar fi fost vreun Baresi sau Maldini. Aaa… și are ură pe noi, pentru că primul lui meci de Divizia A a coincis cu revenirea CFR-ului în primul eșalon, și-a dat autogol în minutul 88 în CFR-Poli 2-1 din vara lui 2004. Dacă ar fi după el ar trebui să jucăm restul meciurilor în curtea palatului lui Becali, arbitrați de alde Tudor și Argăseală. Așa ar fi mulțumit.

   Apreciat de 5 persoane

 6. …și cum românul e campion la copiat de la alții, plus FRF excelează în „întorsul ca la Ploiești” tare mi-e că ne lingem pe bot de titlu anul acesta, deși cred că l-am fi luat la pas. UEFA a încercat să intre la intimidare la belgieni, dar acum că s-au lipit și olandezii sau francezii nu mai e chiar așa de simplu de exclus echipe din UCL și EL. Sunt convins că măcar una din Anglia, Germania sau Italia va încerca un fel de soluție cu tribune goale, dar mă îndoiesc că va avea succes și vor duce sezonul la capăt în acel format. FRF-ul nostru nu va avea nici o strângere de inimă să șteargă un clasament pe care l-am condus în ceea mai mare parte a sezonului. Bine că nu suntem ca Liverpool, aia chiar își vor tăia venele.

  Apreciază

 7. Cred ca se cheama „lucru manual” , ce a facut Minteoan. Si eu am fost anuntat la firma ca, nu mai primesc marire de salariu anul acesta, desi CCM-ul a fost semnat deja.iar primele de obiectiv pe 20109 le amana pana in septembrie.Chiar daca nu sunt de acord, am inteles de ce, si eu nu am banii lui Minteoan.Asta doar ca o paranteza.

  Apreciat de 1 persoană

  • E un pic diferită situația Luis, că la tine s-a amânat ce era prevăzut pe anul ăsta. Minteuan trage de niște bani din perioade istorice, pre-coronavirus. Primele de joc de acum un an puteau fi plătite lejer din banii de la UEFA, și atunci conducerea avea o oarecare credibilitate. Adică nu îți dau banii pe 15 februarie când veneau după două meciuri cu încasări bune (FCSB, Sevilla) plus tur de cupă europeană și ți-i vor da pe 31 decembrie când nu știe nimeni dacă va fi trecută pandemia și va mai fi fotbal, etc? Tu ai crede? Că eu nu.

   Apreciat de 1 persoană

   • S-a amanat prima, si s-a sters marirea.Eu cred ca isi primea banii.Si , chiar daca are dreptate, trebuia sa discute cu cei in masura, nu cu presa.Inteleg supararea lui , cred ca se trage din inlocuirea lui cu DP,dar sa fim sinceri, DP este antrenor, el doar o promisiune.
    Nasol este ca afecteaza imaginea clubului.Singurul lucru care ma deranjeaza.

    Apreciat de 1 persoană

    • Discursul lui e greșit, nu esența, și e clar că omul a adunat frustrări. I s-a pus o etichetă de manta de vreme rea pe care vrea să o dezbrace. Nu putem nega că a răspuns întotdeauna prezent, mai ales la greu. E drept și-a făcut mâna de antrenor la noi, dar nu a fost lăsat să crească. Nu vom afla niciodată dacă anul trecut doar a menținut un nivel ok după Conceicao (că echipa nu mergea rău cu portughezul la sfârșit de 2018) sau crease o stare de spirit în grupul de jucători. Cel mai corect era, în vară să se lase cu pupături și strângeri de mână și să fi plecat la o echipă gen Poli Iași sau Gaz Metan, sau una de L2 cu aspirații de promovare să se convingă dacă are potențial de A1 sau nu. Despărțirile urâte conduc la trădări istorice, pe mine unul m-ar durea să-l văd pe Minteuan pe banca lui U Cluj (chiar dacă a trecut și pe la ei ca jucător).

     Apreciat de 1 persoană

  • Eu înțeleg că e nevoie de solidaritate acum că am dat de greu, dar conducerea nu trebuia să arate și ea solidaritate cu angajații când era bine?

   Apreciază

 8. Ce-ti mai ramane de zis dupa astfel de reactii:jale bosmeg!
  Unii traiesc in lumea lor si nu vom intelege veci actiunea de acolo.Fuge singur in cursa si iese pe locul 2,ca fcsbul………….
  Asta-i dragostea lui pentru clubul la care-a crescut.La asta-i bun la club,cate un jucator ca si Ionita,care sa vibreze pentru acel club.Unul mai putin.

  Apreciază

 9. Ce-mi plac astia de la GSP,carora le pasa de sport,cu stirea din Franta ascunsa-n subsol si primele titluri cu cancanuri.
  Este jale mare-n studiouri.

  Apreciază

 10. Hehe, mai putem, că doar nu ne-am luat din greșeală acum vreo…. vai de capul me de ani. Bună povestea, și eu am umblat-o pe japoneza mea de curând la un service mai puțin autorizat – dacă tot stăm în casă, măcar mașina să-și petreacă timpul mai cu folos. Cu eșapament, cu tăblărie, că așa-s japonezele, nu le place aerul ardelean. Mecanicul meu însă e mai mult plinuț și mai puțin microbist, deci japoneza s-a făcut din nou frumoasă 🙂
  Tare mi-e dor de un meci, de comentariile de pe tribună…dar mă bucără că vă văd pe aici, băieți, multă sănătate și restul vom vedea mai încolo. Clasamentul nici nu contează, doar să fim în preliminariile UCL din vară/toamnă când va fi să fie. 🙂

  Apreciază

 11. Greu chiar foarte greu sa comentez despre scandalul cu Alin. Pe de o parte știm că cfristii adevărații sunt aceia care au adus echipa din liga a doua cu Anca, Oncica, iar mai apoi în primii ani de liga 1 din era Paskany cu Minteuan, Jula sau Cadu. Pe de altă parte echipa de acum manageriala cu Bilasco, Dan Petrescu, Copilu și Mara au adus 2 titluri din două posibile plus sezonul de neuitat din Europa. Îmi pare rău doar că Alin nu a fost mai înțelept. Oricum ii urez bafta indiferent pe unde va merge și nu în ultimul rând sănătate.

  Apreciat de 2 persoane

 12. Mare om politic mai e si Macron asta cum se gandeste el la toate, sa interzica el orice fel de competitie sportiva in toata Europa „‘pentru binele comun”‘, adica dupa acest domn pana in septembrie n-ar trebui nicaieri in Europa sa vedem nici un fel de competitie sportiva, inca mai si insista pe langa alte guverne. Sanatatea conteaza, care sanatate cand esti nevoit sa stai in casa 2 luni, la televizor numai stiri negative iar conform cu Macron si cu prim-ministru Frantei care are acelasi prenume ca si mine ( din pacate) s-ar face in total 6 luni din martie pana in septembrie fara macar un singur meci de orice fel in toata Europa, ia uite cum vor sa faca bine sanatatea -i importanta care sanatate? Si de unde au estimat ei pe termen lung pana in septembrie , pe ce baza au ajuns la concluzia asta? De ce nu au asteptat macar 2 saptamani si poti face o evaluare mai corecta la mijlocu lui mai.

  Apreciază

  • Si Germania are orice activitate de mase interzisa pina la 29 august. La fotbal exista 2 riscuri – adunari de fani in afara stadionului chiar daca se joaca fara spectatori ( s-a intimplat in primele saptamini din martie in diverse tari) si in acelasi timp riscul de partyuri private, sa zicem la cei care au pay Tv sa vada meciurile live, ca nu e ca in Romania gratis la bobor daca esti la cablistul care trebuie. In plus ai alte 2 chestiuni : una etica – de ce ai privilegia de exemplu la testari niste fotbalisti, in conditiile in care resursele sanitare sunt limitate pentru profesii esentiale. A doua e o chestiune operationala – cum faci un campionat in care si fotbalistii se pot infecta si apoi introduci echipe intregi in carantina?

   Apreciat de 1 persoană

  • Eduard, eu cred ca fotbalul, sportul in general, nu este important in acest moment.Cel mai important este sa fim sanatosi, sa se gaseasca un vaccin si tratament+ relansarea economica.daca nu se intampla astea, nu vom avea sport nici in viitorul apropiat. Unii au ignorat pericolul, si vezi ce s-a intamplat.Mai bine stam in casa decat sa crapam.Parerea mea, nu ca ar conta.

   Apreciat de 3 persoane

 13. Dupa o mica pauza de citire pe aici vad ca a plecat Minteuan. Sincer, mare prost! Orice club bine condus are intodeauna un antrenor secund „pentru totdeauna”, care in general este o persoana foarte respectata – trebuie sa fie acceptata de orice antrenor principal care vine, in general are o functie de coordonare dinspre loturile de tineret spre seniori si la nevoie trebuie sa poata prelua din mers echipa de seniori. Singura chestiune pe care tb sa o accepte e sa renunte la orgoliu. Daca chiar ai stofa poti face cariera, daca nu esti f bine in linia a doua. Hai sa comparam cu Bayern – il au de 30 de ani pe Gerland ca back up din asta – omul e nemaipomenit de influent si respectat, dar fara sa aiba pozitia de a da interviuri. Acum 1 an (Gerland bate spre 70) l-au adus pe Flick, fostul secund al lui Löw timp de 10 ani si apoi fost coordonator al loturilor de tineret din federatie. Un asemenea „secund” evident ca nu ii cara mingile fostului antrenor principal. Acum Flick e principal si i s-a prelungit contractul cu inca 2 ani. Revenind la Minteuan, el a fost de mai multe ori interimar, fara sa dovedeasca real talent pentru a fi o solutie pe ermne lung la nivelul CFRului. Daca insa a fi leu paraleu impotriva Damilei Maciuca e mai interesant decit secund in grupele EL, atunci omul ori are o problema grava de autoevaluare, ori un ego dominat de frustrara, ori e pur si simplu un alt fost fotbalist prost de bubuie. Sorry ca trebuie sa ma exprim atit de clar.

  Apreciat de 4 persoane

 14. Fanatik,dupa”bomba”cu Al.Minteuan,acum,prin reporterii sai,de casa,ai WCStana,obisnuiti sa ne bage strambe,a mai lansat o ipoteza pe care o da ca si realizabila,cum ca presedintele Marian Copilu este ca si plecat de la CFR;se observa de pe luna,campania dusa de Becalihot,in toate planurile,cu toate mijloacele si fortele legale si nelegale,de-a destabiliza gruparea din Gruia si face orice pt.ca noi,CFR-ul,sa pierdem campionatul!;mie nu mi se par mari pierderi,poate doar pt. D.Petrescu,desi se pare ca l-ar avea inlocuitor,ca secund,pe Culio,atata timp cat patronul Nelutu Varga este ferm pe pozitie si ramane sa sponsorizeze clubul nu-mi fac griji pt.viitor,desi conditiile de trai vor fi mult mai dificile,cu unele ingradiri si privatiuni,cu reduceri de salarii,valabile la orice club?!

  Apreciat de 2 persoane

 15. Între plecarea lui Copilul de la conducerea clubului nostru și venirea lui N Stanciu la echipă eu aleg să stea actualul președinte și Nicușor să nu vină. Oricum ambele după cum remarcau și alții sunt știri din alea gen Man, Coman sau mai nou Miron transferati afară….sa nu zic de Ianis la Real… Stați liniștiți frați cfristii că îi bine că a nu-i rău.

  Apreciat de 1 persoană

 16. Am vazut ca Moti(Ludogorets) si-a prelungit contractul cu 2 ani.Fostul catelus are 35 ani si-un pic de burtica,dar pare foarte apreciat acolo.
  Nu demult spuneam ca lui Vinicius ar trebui sa-i reinnoiasca contractul,care-i expira in vara.Cred ca Vini are 36 ani,dar totusi are o clasa peste romanasul nostru.La cum joaca Vinicius,varsta-i doar un numar………

  Apreciat de 5 persoane

 17. grozava stire, a reusit sa-mi strice ziua , probabil a fost adus cu mari sacrificii, totusi sint curios Minteoan a facut o prostie sau a fost fortat sa faca prostia respectiva,

  Apreciat de 1 persoană

  • N-ai ce zice, e o reacție profesionistă a clubului la mormanul de rahat cu care a aruncat Alin Minteuan prin gsp. Aici a greșit fundamental Minteuan, nu i-a ajuns să-și expună punctul lui de vedere legat de datoriile clubului către el, ci a fost tras abil de limbă și s-a băgat la bârfă – ceea ce confirmă presupunerile despre el că ar fi prostovan. Dacă se oprea după primul articol avea susținerea mea, așa după ce le-a dat și episodul 2,3,4 la gunoaiele de la gsp, adio și la revedere! Sunt plăcut surprins de lista cu foștii jucători care activează în cadrul clubului, mai ales că ea cuprinde și nume din trecutul arhaic, dinainte de promovarea din 2004.

   Apreciat de 5 persoane

 18. Daca este adevarata stirea(?!),cum ca,Bilel este dorit in Franta,ar fi OK;dupa mine sa plece,ar fi o afacere destul de profitabila avand in vedere cota sa de piata=2-3 mil.euroi

  Apreciat de 1 persoană

 19. Un lucru este cert in povestea cu Minteoan.Daca ai probleme cu clubul,la care se presupune ca tii,nu iesi in in presa sa-ti speli rufele.Cobori nivelul la jenunchele broastei.
  Deci toti,jucatori si antrenori,sunt de acord cu amanarea platii primelor,dar tu vrei cu orice pret sa te plateasca indiferent de circumstante.
  Spunea DP ca a vorbit cu patronul si-i obtinu-se pentru Minteoan, prelungirea contractului cu 2 ani,10000/luna……adeca cat castiga un muritor in 2 ani.
  Evident si iubirea asta de club are-un pret,dar nu-i cazul sa te jelesti ca pirandele-n piata.
  Si clubul anunta prelungirea contractului pe inca 1 an la Hoban si Vini.

  Apreciat de 1 persoană

 20. Oricat s-ar fi certat si oricare ar avea dreptate, sa spui asa ceva: „Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri.” cand celalalt s-a confesat la tine e urat.

  Apreciază

  • Păi până să zică DP asta, a zis el cu gura din dotare că:
   – pe licența lui Pro au antrenat toți neaveniții gen Trică în perioada tulbure a clubului;
   – băiatul lui a fost dat afară pe nedrept din grupele de juniori;
   – că a fost șicanat de Ivașcu actual jurist, fost cărător de valize în opinia lui;
   – că i s-au plătit două salarii pe anul acesta și mai sunt o grămadă de restanțe, plus i se pare șantaj oferta primită pentru prelungirea contractului.

   „Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri.” – e doar un scurt rezumat al celor declarate de Alin în ultima săptămână prin media bucureșteană. 😀

   Apreciat de 2 persoane

  • Nu cred. Când a mers Dan in China pe George la vrut cu el. Dan îi rău de gură în timpul meciurilor dar în rest este drept. Tucudean este inteligent. Într-adevăr dintre jucătorii cu contractele scadente în vara asta pe el și pe Arla i- as fi vrut să semneze cel mai mult.

   Apreciază

 21. Si eu zic ca e urat ce se intampla zilele astea la CFR,ce apare in presa mai ales, in fanatik, gsp, etc. Adica ce spera sa mai obtina Minteuan de iese cu asemenea dezvaluiri, atacuri? DP la fel, nu vede ca face doar rau imaginii clubului cu atacurile asupra lui Minteuan?
  Daca DP s-a contrat cu Tucudean acum 2 luni si doar acum apare in presa e clar ca nu a fost mare lucru, dar presa zilele astea scormoneste rahatul si cu ajutorul lui Minteuan(de unde altundeva aparea informatia asta) creeaza o imagine urata a CFR-ului. Ghici cine are de castigat din toate astea?

  Apreciat de 2 persoane

 22. Daca citesti articolul aparut azi…Soc, DP il lucreaza pe Tucudean… vezi ca sunt doar speculatii,ale unui scriitoras oarecare. Pe baza unei informatii scapate de Minteoan, despre o contra de acum 2 luni dintre DP si Tucu, asta se lanseaza in tot felul de speculatii, cum ca DP vrea sa scape de Tucu in detrimentul lui Traore, si alte balarii. De unde stii tu mai gazetare? Poate vrea sa scape de Tucu ca sa-l aduca pe Kokorin de la Sochi, ca si asa e fanul lui…sau pe ala mic(care face si faza defensiva) de la Slavia Praga? Si uite asa au mai aparut azi 2 articole denigratoare la adresa CFR-ului.
  Bravo baieti, asta e tot ce asteapta miticii.

  Apreciat de 1 persoană

 23. Ii frustrant sa vezi ca majoritatea articolelor care apar in media denigreaza clubul nostru, dar cu atat mai placut este atunci cand rezultatele din teren ale echipei noastre ne fac fericiti, iar pe autorii acestor articole ii lasa cu privirea pierduta, cu spume la gura si cu un gol in stomac.
  Aceste lucruri s-au intamplat de foarte multe ori in ultimii 12 ani, asa ca, noi suntem cei pe plus. N-au decat sa-si reverse veninul si invidia pe unde pot atata timp cat CFR ii baga in depresie cu performantele obtinute.

  In legatura cu Minteoan, reactiile lui de mahalagioaica NF sunt cam greu de digerat, dar ceea ce ma mira pe mine este faptul ca au aparut probleme cu plata catre jucatori si angajati dupa un parcurs atat de profitabil in cupele europene.
  Doamne fereste, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce era daca banii care au venit nu veneau, sau daca vom avea probleme in campania viitoare.

  Apreciat de 1 persoană

  • Contractul este semnat,nu-i inregistrat,ceea ce-i altceva.
   Avand in vedere circumstantele actuale,asta-i din categoria:sa povestim povesti…………au tot timpul din lume chiar si dupa incheierea actualului campionat s-o faca.
   Este ceva pozitiv sa ai un om bun la toate-n club.Dar n-as marsa pe imaginea de mare cfrist a lui Minteoan,asa cum n-as pune-o piranda pe post de Mare Preoteasa-n templu.
   Sunt convins ca si pe vremea lui Cadu au fost probleme financiare,dar n-am auzit sa-si spele chiloti-n piata publica…………si gura nu-i mai tace.
   Am inteles ca banii i-or fost platiti pana la sfarsitul contractului,lui care-o fost luat de prost,in timp ce smecherii or acceptat amanarea.

   Apreciat de 1 persoană

 24. Pentru cine se mai indoieste de faptul ca altcineva hotaraste ce jucatori pleaca/sau vin in club/echipa,fara stiinta lui DP.se-nsala amarnic!;asa ceva este,exclus(B.Mara);luarea unor decizii,privind jucatorii de fotbal,fara consimtamantul BURSUCULUI,ar insemna plecarea acestuia,in secunda doi;nicio decizie privind echipa,jucatorii,nu se ia fara consultarea si acordul lui Dan Petrescu.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.