CFR – FCSB


Aici ar fi locul pentru o introducere despre pauza lungă, încărcarea altor baterii decât cele pentru Tesla, dorul de fotbal etc, dar dor de fotbal mi-e şi între un meci de duminică şi unul de miercuri, plus ca să asigurăm continuitatea pasei foarte bune prin care a trecut echipa în sezonul de toamnă,  e recomandat să trecem direct la subiect.

Rezultatele partidelor CFR Cluj – FCSB disputate în Gruia în sezoanele în care am câştigat cele cinci titluri de campioni: 0-0, 1-1, 1-1, 1-1, 1-1, 1-1, 0-0.

N-am niciun dubiu că DP ar iscăli ca primaru’ pentru un nou egal pentru meciul de duminică. N-am niciun dubiu că sub garanţia unui nou titlu, noi toţi am iscăli ca primaru’ pentru un egal pentru meciul …

CFR Cluj – FCSB, ce se va disputa duminică, 2 februarie 2020, ora 20.00, în cadrul etapei a 23-a din sezonul regulat Casa Liga 1, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Itu – Costache, Traore, Deac.

Disponibili pentru banca de rezerve: I. Radu, Hindrich, Ciobotariu, Vinicius, Cestor, Hoban, Sylla, Luis Aurelio, Păun, Petrila, Chipciu, Ţucudean, Omrani, Rondon, Golofca, Pereira.
FCSB: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Nedelcu, Moruțan – Tănase (Olaru) – Man, Coman.

Rezerve: A. Vlad, Soleidis, Momcilovici, L. Filip, Vână, Ad. Popa, Olaru, Gnohere

Incert: Tănase. Accidentat: O. Popescu.

Trebuie să pornim de la premisa că Dan Petrescu nu e omul care să rişte! Nici cu componenţa echipei, nici cu jocul.

Cea mai delicată problemă pentru noi o reprezintă regula U21. După cum ne-au demonstrat meciurile din cupele europene, este evident că am putea mări considerabil forţa liniei ofensive sau a celei de mijloc prin renunţarea la Costache ori la Itu în echipa de start. Există varianta utilizării nou venitului Ciubotariu în flancul drept al apărării. N-are sens să speculăm,  în toamnă a fost varianta Paşcanu, n-a funcţionat. DP nu va face experimente la acest meci, în mod sigur va juca Susic. Singurul post cu semn de întrebare, după părerea mea, e la fundaşul central dreapta: Vinicius sau Burcă? Datorită faptului că fecsebiştii vor juca fără vârf împins, cred că preferatul va fi Burcă, pentru plusul de mobilitate.

Un joc precaut, echilibrat, la siguranţă, prudenţă maximă, 5-6 oameni mereu în apărare, ultra-tacticizare până la plictiseală. Cam astea sunt aşteptările pentru majoritatea cunoscătorilor din lumea fotbalului. Mai ales în contextul în care DP  este unanim recunoscut ca fiind cel mai bun organizator al jocului, iar de partea ailaltă, mass-media centrală este de ceva timp fascinată de faptul că Gigi a rămas doar cu responsabilitatea completării foii de joc, că Vintilă i-a furat restul pitei, implementând o variaţiune infinită de module tactice, echipa putând trece în funcţie de joc de la 4-3-3 la 4-3-1-2 sau la 5-3-2 ori la 3.5-5-1.5. O turmă trupă de transformers, nu alta.

Totuşi, în condiţiile în care echipa noastră a reuşit în premieră două performanţe uriaşe în ultimul timp, titlul consecutiv şi faptul că suntem liderii campionatului concomitent cu un parcurs european excepţional, de ce n-am bifa pentru prima dată în istorie al treilea titlu consecutiv cu două victorii zdrobitoare în Gruia împotriva FCSB-ului? Să se rupă filmul, să-i călărim, să fie nevoiţi să închirieze un al doilea charter de întoarcere care să fie umplut la capacitate doar cu golurile încasate. Ce precauţie, ce prudenţă?!  De ce să nu-i halim cu blană cu tot? Uitaţi-vă la cele două echipe, la cele două loturi! Nici nu se compară! 1, 2 sau 22 la 0, nu contează, dar meciul trebuie câştigat şi se poate câştriga. Să iasă de-un spectacol total! Ai de mine şi de mine ce-ar mai creşte rânza în mine după un 14-0! E clar că de săptămâna viitoare s-ar viraliza pe facebook o nouă versiune a unui banc răsuflat

Într-o zi, învăţătoarea întreabă elevii cu ce se ocupă părinţii lor.

Învăţătoarea: Ionel, ce e tatăl tău?

Ionel: veterinar.

Învăţătoarea: bine, stai jos! Dar tatăl tău, Bulă, ce e?

Bulă: stripper într-un bar pentru bulangii.

După oră, învăţătoarea îl opreşte pe Bulă şi-i spune: Bulişor, dacă în viaţă apar uneori întrebări care te fac să te simţi penibil, să ştii că e acceptabil ca răspunsurile să nu fie tocmai sincere. Bulă: mulţumesc că m-aţi înţeles, mi-a fost jenă să zic că tata e fotbalist la FCSB.

Să lăsăm naibii toată tensiunea umflată artficial de mass-media pentru creşterea audienţei, porcăriile scoase pe tarabe, despre şeful din umbră Copilu, clujeanul Kovács şi ce-or mai găsi în beciuri până la ora meciului. Să ne îndreptăm atenţia exclusiv pe morcovii proprii şi pe susţinerea echipei.

HAI CFR!!! CFR – VICTORIE!

107 comentarii

 1. E un meci de 1×2, dar cred că Vintilă are mai multe de pierdut. Cu o victorie ajunge la -2, cu o înfrâgere la -8. Va juca la remiză, iar lui Petrescu îi va coveni de minune. Pronosticul meu: X.

  Apreciază

 2. Problema cu Manea este faptul că postul lui este vizat de u21 (Ciobotariu) și de Susic și Chipciu.
  Va fi greu de ales; Susic va fi reprofilat pe stânga; poate totuși Chipciu nu va juca fundaș (când va fi apt de joc) ci mijlocaș de banda sau inter.

  Apreciază

  • Cristi Manea la CFR. Meh….Mai bun este Ciobotariu, cel putin mai rapid. Si U21.

   Iar Susic ca rezerva de fundas stanga este aceeasi prostie ca si cu Peteleu. Tot fundas de picior drept. Macar daca il tineau pe Butean…

   Nu stiu ce i-a placut asa de tare lui Dan Petrescu la Manea anul trecut la CFR de il declara „cel mai bun fundas lateral”, dar cred ca toti suporterii au considerat ca era veriga slaba. Dan Petrescu are asa…niste impresii despre fotbal pe care nu ai cum sa le intelegi. Ca si atunci cand declara ca i-ar vrea neaparat pe Dragus si Ianis de la Viitorul, ca sunt cei mai buni din Europa, dar ca nu poate sa-i ia. Poftim,s-au dus alde Dragus si Ianis pe unde s-au dus si au jucat cate 23 de minute.

   Parca vad ca ne trezim cu Dragus imprumut. Sau cu Budescu si Alibec, care nicuodata n-au facut un meci bun contra unei echipe europene cu ritm ridicat de joc.

   Puncte pentru Petrescu totusi pentru ca l-a pastrat pe Omrani asta vara. Chiar nu credeam ca va da goluri cu Celtic si alte echipe mari. Daca nu era Omrani (daca nu era Petrescu de fapt) cel mai probabil nu aveam astea 15 milioane azi din EL.

   Puncte in minus pentru ca nici unul dintre Pascanu, Butean, Mailat, Costache, Horj, Tambe nu reuseste sa progreseze cu el si ajungem la 15 milioane in minus care puteau fi obtinuti in urmatorii ani. Ca doar nu o sa-i obtinem pe Hoban si Arlauskis si Deac.

   Apreciază

   • Ce s-a schimbat de fapt? Ciobotariu (U21) pentru Pascanu (U21), jucatori similari, desi Pascanu era in fata lui Ciobotariu acum 3 ca dezvoltare, Cristi Manea (care nu mai e U21) in loc de Peteleu, cu Susic trecut ca rezerva pentru fundas stanga in loc de Peteleu, Chipciu pentru Culio (probabil va juca inter, dar da ca nu nu, atunci joaca pe dreapta si Deac inter) si portarii. Aa, si revenirea lui Tucudean. Asta probabil scoate din schema unul dintre Pereira/Golofca, daca nu pe amandoi.

    In rest sunt aceiasi: Arlauskis (rezerva de portar)- Manea probabil (Ciobotariu), Burca (Vinicius), Boli (Cestor), Camora (Susic)- Djokovic (Itu), Bordeianu (Hoban), Chipciu (Paun)- Deac (Costache), Tucudean (Traore), Omrani (Rondon).

    Petrila, Sylla, Golofca au avut si in prima parte a campionatului sub 100 de minute jucate. Luis Aurelio a jucat numai in perioada aia cat a fost accidentat Culio, iar cu Paun jucat acolo inter nu stiu cat va mai prinde. Cat a lipsit Tucudean mai aveau loc unul dintre Pereira sau Golofca, dar acum cred ca vor sari amandoi din schema.

    La nivelul fundasilor se poate face un artificiu, sa il treci pe Cestor rezerva de fundas stanga (ca e de picior stang), pe Susic la locul lui pe dreapta si pe Ciobotariu in locul lui Cestor in centru, dar nu stiu daca Dan Petrescu se gandeste la asta.

    Mare schimbare de lot nu e. Sigur, Culio era „de acolo”. Sa vedem cum va juca Chipciu. A vrut Petrescu un nume mare, jucator arhicunoscut.

    Revenirea lui Tucudeane totusi un mare transfer. Nci nu ma gandeam ca va iesi asa bine pt CFR. Asta vara era in ultimul an de contract, era aproape sa il pierdem. Dupa ce s-a accidentat am zis ca gata, nu mai intram in grupele europene. Uite ca am si intrat fara Tucudean si nici el nu se mai transfera la vreo echipa afara, asa ca poate mai ramane vreo 4-5 ani la CFR.

    Apreciază

    • Poate ar fi Paun titular in „ioropa” si rezerva pentru campionat tot el… Chipciu n-a jucat inter. Mai degraba Cipri, el a facut-o cu succes. Si atunci Chipciu ar avea loc pe banda, unde a jucat de obicei. Vom vedea.

     Apreciază

      • Dupa fiecare mai e un meci important pentru titlu, la 2-3 zile distanta, cand va trebui sa folosim rezerve care sa poata face pressing tot meciul. Acele doua meciuri sunt decisive, fiecare punct are greutatea lui. Plus ca trebuie sa ne facem „iarna car si vara sanie” daca in martie decizia TAS va fi nefavorabila. Sa avem lot competitiv pe doua fronturi pentru iulie si in acest caz nefavorabil.

       Apreciază

 3. Plecarea lui Culio – desi regretabila – îi poate aduce un plus lui DP: formula CFR-ului nu mai este atât de ușor de citit pentru adversari (de fapt nici pentru noi). DP poate sa ofere surprize neplacute contracandidatelor. În privinta surprizelor placute pentru suporterii nostri, eu pariez pe Traore, Cestor si Pereira. Cred ca si Rondon va avea mai putin ghinion si va marca mai mult, iar Chipciu are sanse sa se integreze in primul 11 daca DP simte in urina unde-l poate folosi cu randament maxim.

  Apreciat de 2 persoane

 4. După ce am citit prin ziare că Niculae de la „Giurgiu” le-a promis jucătorilor o primă dacă bat pe Dinamo, chiar îmi pare rău că nu am pierdut noi la București cu ei. Erau 2 puncte care ar fi crescut șansele singurei echipe care o poate încurca pe FCSB in playoffs. Oricum poate ii „ajutăm” și noi învingând Gazul și Viitorul în meciurile rămase.

  Apreciază

 5. va fi meci greu azi, 10 vs 11. Unu de-a nost va dormii pe teren si va tot fugii si el pe acol de forma. In toate meciurile cu sbb a procedat la fel.. na-i ce-i face, e de-a nost … e ceferist vechi !
  Dreptate are matte-matei.

  Apreciat de 1 persoană

   • Atunci sa urmarim azi dekaru nost.! De va reusii sa dea vre-o centrare la intilnire, vre-o lovitra libera batuta pe directia unei bare , sau poare chiar un gol, sau assist atunci inseama ca si-a revizuit „respektu” lui pt bucuresteni. si atunci sa spun eu si poate si altzii -BRAVO !

    Apreciază

     • Da . ai reptate, pentru meciul de asear merita Respekt si BRAVO. Mi-a placut ca nu sa ” ferit : sa ierte vre-un sbb-ist. (fautu la fostu mediesan). In alte meciuri sa mai ferit uneori de faultul normal lasind in seama celor mai din spate ultima solutie.La e. culio aspectu ast nu l-am prea sezizat.
      Tousi dupa parerea mea apararea a fost punktul forte, net superioara si pregatita fizik pentru un alt nivel decit liga 1.
      Bravo si RESPEKT si pentru bot’senenii nosti pentru abnegatie !

      Apreciază

  • Daca ajungem sa il suspectam pe Deac de blat cu FCSB atunci e grav rau! Omul asta si-ar da viata pe teren, intr-adevar la marea majoritate a meciurilor cu FCSB nu a dat randamentul scontat dar eu cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca isi doreste extrem de mult sa castige meciurile cu ei, de aici probabil si un anumit blocaj psihic dar sant suta in mie convins ca niciodata nu s-ar da deoparte intr-un meci, cu atat mai mult nu la unul cu FCSB!

   Apreciat de 3 persoane

   • Doamne fereste, nici vorba de blat ,era si in lotul natziona,l m-am referit la un „respekt tip mutzumim partidului mare!
    Stitzi ce repercursiuni au fost dupa ce muresan zgiriase un prinz de bucuresti cu ceva ani in urma..!Gata cu respektu, azi trebuie sa batem !

    Apreciază

 6. Si eu cred ca-i solutia optima in cazul de fata.Daca iese bine Manea va fi zeu, daca nu, va suporta consecintele.Cred totusi ca are dorinta de a dovedi din cauza ca a fost tratat miseleste la mioare, o motivatie in plus.Sper sa fie motivat si de recunostinta fata de CFR.

  Apreciat de 2 persoane

 7. Eu zic ca e aiurea sa jucam cu Burca fundas dreapta. Si o zic inaintea meciului, ca sa imibiau castanele de rigoare. Niciodata n-am vazut o decizie mai proasta a lui Petrescu. Daca ii iese asta, inseamna ca eu sunt prost si el e destept. Tiganu’ Coman are viteza, e in forma buna, e crima sa il pui pe Burca sa-l marcheze in banda.

  Jucam cu Itu, Costache, Ciobotariu sau Bordeianu ca fundasi dreapta daca Manea si Susic nu sunt apti. Dar cu un jucator cu viteza neaparat

  Apreciază

  • Ca de obicei lui DP ii iese,e deștept, in ceea ce te privește văd ca n-ai obosit sa-l critici ,dar iar ai pierdut pariul… se pare ca nu e suficient sa stii care-i dreptaci sau stângaci și sa numeri golurile și assisturile ca sa te pricepi la fotbal…

   E bine totuși ca ești barbat …ai curaj sa-ți asumi eșecul si ( ca sa folosesc o formula elegantă)sa -ți recunoști limitele…

   Apreciază

    • Eram la stadion deja când am aflat😀. Eu zic sa nu mai aveți dubii despre alegerile lui Dan, de atata timp ar cam trebui sa va opriți cu îndoielile asupra lui(nu ma refer doar la tine). Omu asta pot spune ca a făcut istorie deja aici.

     Apreciază

 8. Eu zic ca e aiurea sa jucam cu Burca fundas dreapta. Si o zic inaintea meciului, ca sa imi iau castanele de rigoare daca cumva iese bine dupa. Nu ca altii care apar dupa meci si se arata viteji dupa razboi. Niciodata n-am vazut o decizie mai proasta a lui Petrescu. Daca ii iese asta, inseamna ca eu sunt prost si el e destept. Tiganu’ Coman are viteza, e in forma buna, e crima sa il pui pe Burca sa-l marcheze in banda.

  Jucam cu Itu, Costache, Ciobotariu sau Bordeianu ca fundasi dreapta daca Manea si Susic nu sunt apti. Dar cu un jucator cu viteza neaparat

  Apreciază

 9. Nu conservator Dan al nostru ci foarte. La ce echipa a trimis pe teren la început un egal va fi rezultat bun. Sper ca după pauză Tucudean și Păun sa intre cat mai repede. No hai ai noștri!

  Apreciază

 10. Victorie! Bravo baieti, bravo DP! A castigat echipa mai buna. 11-2 este raportul ocaziilor. Pacat de regula U21, ne-a obligat sa jucam cu Omrani varf, cand el joaca bine in banda. Experimentul Burca a reusit, pe plan defensiv.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Bravo! O victorie importantă împotriva unei echipe care totuși a arătat foarte modest. Lipsește enorm însă Culio de la mijloc. Linia Djokovic-Bordeianu-Itu foarte subțire pe construcție, nu prea am văzut nici presingul caracteristic, acolo a rămas cu un mare sem de întrebare. Acum, să ținem de ecart până la finalul returului și vom ”ucide” play-offul 🙂

  Apreciază

 12. Ok Buurca e choiiar super fotbalist…a gresit o singura minge pe faza de atac in rest impecabil…poate juca lejer si in baanda si cred eu si la inchidere….Felicitari baietilor si lui DP!

  Apreciat de 3 persoane

 13. Victorie foarte importanta pe toate planurile,inclusiv psihologic.I-am dominat in primul rand fizic cu un presing eficace,eliminarea la Planici venind in urma lui.
  Ne-a ajutat si nea Jiji prin sistemul impus,fara varf,cu tripleta boanta Tanase,Koman si Man.
  Petrescu este pus intr-o situatie ingrata cand trebuie sa faca echipa.Per total Burca a jucat ok,dominandu-si fizic adversarul.In schimb n-are tehnica necesara si viziunea sa corespunda postului respectiv.Mingile degajate de el s-au intors ca un bumerang.Deac a luat galbenul dupa o eroare a lui Burca.Dar cum am spus,baiatul si-a facut datoria.Era mult mai usor pentru DP sa-l titularizeze pe Manea.In schimb era o problema de etica fata de jucatorii care s-au pregatit exemplar.Tot asa putea juca si Cestor si avea mai mlute argumente fata de Burca.Dar imi pare total deplasat sa stam sa-i judecam deciziile lui DP.
  Mi-au placut astia de la fcsb cum se lamentau ca a arbitrat Kovacs.Cred ca 80% din faulturi le-a judecat in favoarea celor din bucale.Cu toate astea sunt pentru un astfel de arbitraj,fata de unul a lui Hategan………..
  Oricum o supervictorie,sper doar sa pastram pana-n play off diferenta.

  Apreciat de 2 persoane

  • Jucatorii s-au lamentat, dar patronul Becali a recunoscut ca ai lui copii nu puteau bate barbatii de la CFR, in plus, nici sanse la campionat nu au. Dar, trebuie sa confirmam meci de meci.

   Apreciază

 14. Dilema pentru DP pentru meciul urmator: Boli nu va mai juca fundas dreapta, dar locul lui il va lua: Boli a jucat bine, Vinicius bine+gol. Dileme pentru DP. Asta este bine.

  Apreciază

  • S-a rezolvat cu chinezii pentru Boli? S-au platit bani pe el? Sau i-am pacalit iar ca le platim in vara, ca inca nu suntem lamuriti de „potentialul” lui? Mai are contract cu ei pana in decembrie 2020 (ca asa se fac contractele acolo)

   Tot asa va juca momentan, cu toti 3 (Burca, Vinicius, Boli). Nu vad sa renunte la unul, Boli e preferatul lui, l-a luat si in China. Si chiar e bun. Vinicius a dat gol.

   Asta cu Burca acolo va fi problematica pe termen lung. Acum a jucat bine ca nu a avut FCSB mijlocas stang. Au jucat cu 2 atacanti, cu Florin Tanase tot central. Cand o sa dea de un adversar 1 la 1 pe viteza o sa-i fie greu.

   Apreciază

 15. ” Eu zic ca e aiurea sa jucam cu Burca fundas dreapta. Si o zic inaintea meciului, ca sa imibiau castanele de rigoare. Niciodata n-am vazut o decizie mai proasta a lui Petrescu. Daca ii iese asta, inseamna ca eu sunt prost si el e destept..”

  Pune aceste cuvinte intr-o rama si pune-o pe peretele din camera ta, de unde scrii comentarii pe Tribuna. Si de fiecare data cind vrei sa comentezi nonsalant ca DP nu stie ce face, mai intii priveste rama, gindeste bine-bine daca merita sa scrii un nou comentariu… si doar apoi comenteaza!

  Apreciat de 3 persoane

  • @maxxx333 E bine ca l-ai citat ,cel care bate campii trebuie periodic adus cu picioarele pe pamant,mai ales ca ne oboseste cu obsesia lui legata de DP.Oricum „specialistul” de tastatura continua sa se umple de ridicol dandu-i lectii lui DP…Vazand partea buna a lucrurilor e bine ca omul e consecvent si macar recunoaste „eu sunt prost si el destept”…evident pana la urmatoarea postare cand el redevine desteptul…

   Apreciază

  • Ce rezolvi acum să-i arăți că a greșit!? Sincer oponenți nu i-au pus probleme mari, dar când a fost sub presiune a cam bărbierit niste mingi in loc sa le scoate cu pase…

   Apreciază

 16. Super etapă pentru noi. Dacă nu ar fi dubla din EL ar trebui să mergem din victorie în victorie până în playoff. Din păcate dubla cu Sevilla prinde la mijloc meciul cu Craiova, și sincer aș semna de acum pentru un egal în acea partidă, deși sunt sceptic. Indiferent de rezultatul cu spaniolii, meciul tur va avea un consum fizic și nervos enorm. Și toți vor spera că ne încurcă oltenii, ca să se relanseze campionatul. Cum au remarcat și alți comentatori, mijlocul slăbuț ieri, s-a pierdut omul care știa să țină de minge acolo, acum e doar fileu între fundași și atacanți. Costache fără realizări deosebite pe atac, a fost totuși foarte implicat și a avut câteva intervenții utile în apărare. Pare că începe să priceapă cel puțin pe faza de apărare cum să se facă util. Să sperăm câ într-un final se va debloca și pe atac.

  Apreciat de 1 persoană

 17. In sfarsit avem victorie cu FCSB sub comanda lui DP.
  Am fost mai puternici, mai organizati, mai concentrati, iar victoria este o consecinta logica a acestor lucruri.
  Totusi m-au surprins niste alegeri ale lui DP. Nu sustin ca au fost alegeri gresite, ci doar surprinzatoare.
  Titularizarea lui Omrani ca varf si trimiterea lui Traore la autografe mi s-a parut o alegere ciudata si, deasemenea, titularizarea lui Burca ca fundas de banda dreapta, dupa ce am adus in aceasta iarna doi posibili fundasi dreapta, iarsai mi s-a parut o alegere ciudata.
  Burca mi s-a parut ca s-a achitat bine de sarcini, ajutat substantial si de Deac, in schimb, Omrani a fost foarte sters.
  Vad ca Vintila se plange, saracu, de arbitraj, fara sa simta penibilul situatiei, si se mai plange de faptul ca CFR nu a jucat un fotbal pe placul lui, nu le-au lasat spatii destul de mari care sa-i permita lui Man curse de 50 de metri si sa ramana singur cu portarul.
  Ce sa faci? Asa-i DP, mai inghesuit, mai zgarcit cand vine vorba de spatii si foarte incapatanat cand vine vorba de disciplina tactica.
  Toata forta celor de la FCSB a stat in Man si Coman, cu ceva sprijin de la Morutan si cu ceva teatru a la Tanase, in rest, nu au aratat mare lucru, iar faptul ca nu au tras sut pe poarta poate ii convinge si pe comentatorii TV ca jocul CFR-ului ne prea permite acest lucru, iar cand celelalte echipe din campionat reusesc aceeasi „performanta” nu este din lipsa de vointa, ci din neputinta.
  In acest moment avem un lot valoros si cred ca se impun doar transferuri de mare valoare, pentru ca, oricum, pentru orice jucator nou venit, sub DP, este foarte greu sa prinda primul 11, asa ca, transferurile de duzina nu-si prea mai au rostul.

  Apreciat de 2 persoane

 18. FELICITARI!;CFR este numai una!;jucand asa”toxic”,urat(o spun”specialistii”de prin studiouri!?)echipa isi atinge scopul,isi rapune adversarul,cucereste toate punctele puse in joc si se indreapta spre un al 3-la titlu consecutiv,in ciuda criticilor oponentilor,care dupa aceasta victorie au devenit pacienti permanenti(incubati si resuscitati)ai SMURD-lui;raman la parerea,de altfel exprimata si de DP.ca, ne incurca si ne dezavantajeaza f.mult obligativitatea folosirii a 2 jucatori U-21,care in opinia mea sunt sub nivelul si potentialul echipei,aproape la fiecare meci!;solutia,sper,ca doar de moment,ca fost doar o incercare,folosirea lui Burca f.dr.;nu este de viitor;este un fundas central acceptabil pt.L.1,dar nu-l vad facand fata,in lateral, prin Cupele Europene;Hai CFR!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.