57 de comentarii

    • Foarte bine asa, nu trebuie facute afaceri cu acel porc de la Giurgiu, care ne-a frecat pe unde a apucat cu diverse tertipuri in vara si ne-a tapalit cu Ionita. Imprumutul lui Pascanu la Voluntari insa mi se pare o prostie. Chiar crede cineva ca va fi promovat la o echipa controlata de becali? Mai bine il trimiteam si pe el la o echipa fara un obiectiv clar, gen U Cluj.

      Apreciat de 2 persoane

  1. Văd că începem să avem tot mai mulți dușmani… Astra, Boto. Sper Gică fără frică să nu ne urască. Poate dacă-l lauda un pic Dan pe prințișorul ne mai scoatem in vederea alianțelor pt playoffs…Craiova este neutră. Gazul cred că va trage să-l răzbune pe Iedy cu tratamentul primit la noi.
    Nu cred că echipele cu șansă la titlu o lasă mai moale cu noi sau cu FCSB și asta cred că-i șansa noastră…ca și Craiova și Astra sa tragă până în ultimele etape.

    Apreciază

  2. Ca tot e vorba de Omrani in Premier League, poftim stire despre Norwich care il vrea pe Danel Sinani, pustiul luxemburghez care le-a incurcat picioarele alor nostri anul trecut si a jucat bine si cu Milan, Betis, Olympiakos, Apoel sau Sevilla in grupe.

    https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-7929435/Norwich-City-talks-conclude-deal-Luxembourg-international-Danel-Sinani.html

    Trebuia sa fi dat noi 200-300 de mii sa-l luam de la Dudelange, dar acum e tarziu.

    Apreciază

    • Mie-mi place Stella 🙂 Uita-te pe ‘feisbuk’-ul clubului, Omrani rateaza penalty-ul cu piciorul stang, iar Pereira executa corner de pe partea dreapta cu piciorul stang 🙂 in amicale…

      Apreciază

      • Onrani bate penalty cu stangul ca asa vrea el, dar e tot dreptaci. Cred ca o face ca sa deruteze portarul, dar nu bate prea bine (dovada ca aratat cu Slavia Praga). De batut bate cu stangul, dar conduce mingea cu dreptul in timpul jocului, e dreptaci 100%. Si la Pereira bag mana in goc, doar sa fie ambidextru, dar mi-e greu sa cred. Stella o dau cu drag, dar ai sa vezi ca e cum zic eu. Ne mai uitam si mai vorbim

        Apreciază

    • Ce te face să crezi că ar fi vrut Sinani să vină la noi? Oricât ne-ar durea să recunoaștem, și cu Dudelange cam tot la același nivel a ajuns, grupe EL, și campion într-o țară de mâna a treia a Europei fotbalistice. Nu cred că mai contează prea mult că noi am ieșit din grupe iar ei nu, în acest context. Dacă venea în România avea deschidere doar către campionate din Est, mă îndoiesc că veneau scouteri din Vest pentru un luxemburghez la meciurile de Liga 1. Așa a fost mai aproape și mai la îndemână pentru fotbalul occidental, dar e o achiziție de Championship, Norwich sunt ca și retrogradați din prima ligă engleză. Și mai cred că cei de la club s-au lovit de multe refuzuri din partea unor fotbaliști pentru care un transfer la noi ar fi fost un real progres în carieră, vezi cazul olandezului Diemers, care a preferat să se bată la retrogradare în Olanda decât să joace în cupe europene la noi. Deci nu întotdeauna depinde de intenția CFR-ului de a cumpăra.

      Apreciază

      • Pai venea, ca e alt nuvel salarial la echipele din Romania fata de ce avea el in Luxemburg. Bine, in Premier League sau in Championship va castiga mult mai mult ca la noi, dar nu se gandea el acum 1 an jumate ca o sa ajunga acolo. Dudelange era nimeni, iar o oferta de la CFR era de acceptat pentru orice fotbalist luxemburghez. Ei au vandut cu 50-100 de mii ca recorduri, nu se compara cu ce e la noi in Romania.

        Apreciază

        • Nu as fi asa de sigur. In general pasul urmator din Luxemburg e fie Nordul Frantei – Metz e o echipa de liga a 2a care produce crestere de valoare la talente sau Belgia – unde iarasi coneiunile cu fotbalul britanic sau german sunt foarte puternice si sunt multi jucatori dati la rodaj. CFR momentan nu are standingul lui Dinamo Zagreb nici la vinzari , nici nu a avut vreodata bugetul sa cumpere ceva la nivelul unui Olmo.

          Ar fi un mare pas inainte ca CFRul sa ajunga sa vinda constant jucatori la 3-4 Mil de EUR / cam asta e pretul european pentru titulari de echipe mici in campionate mari, si apoi la 7-8 mil.. / asta e pretul pentru talente din campionate mici care pot ajunge la maturitate undeva spre 20-30 Mil.

          Dar pentru asta trebuie sa reinvete sa bage bani si sa aiba un pic de rabdare cu jucatorii – talentele nu iti functioneaza din primul minut, ca in categoria asta de pret nu iei Hallanzi si Mbapei.

          Apreciază

          • Asta asa e. Dar Sinani nu se incadra la astia. La Dudelange avea salariu de 3.000 pe luna, asa am gasit pe net, ceva de nivelul lui Sherrif Tiraspol, sub CFR

            Apreciază

  3. Din amicale, mi s-a parut ca Susic a fost jucat pe stanga (rezerva lui Camora in viitor?), iar Chipciu fundas dreapta. Oricum, inca avem surplus de jucatori la mijloc.

    Apreciază

  4. La mulți ani, Tribuna CFR! Pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, poate puteți detalia cum a decurs nasterea, cine era in salon cu sticla de rachiu in brate, care au fost primele cuvinte ale bebeului samd, să mai treacă vremea până la primul meci. Care meci, in afară că are toate sansele să se termine la egalitate, e o mare/mică necunoscută. Daca ar fi fost ultimul meci al anului trecut, ar fi fost unul spectaculos, acum are toate sansele să fie jenant si să nu spună nimic in clasamentul final. 1.5 puncte vs. 6 puncte in play-off. O mâncărime in talpă, o jenă la papuc, un bob de mac intre dinți. Poate in planul tactico-moral-psihologic, s-ar putea să cântărească ceva. Acum un an, la revenirea din vacanță, ambele echipe au făcut un 1-1 amărât in fața unor echipe mediocre. Ca sa nu mai zic că, in 2017 (care nici nu-i chiar asa departe) au făcut din nou 1-1, de data asta una in fata celeilalte, la o noua mediocra revenire din vacanță. Din fericire la noi au mai rămas titulari doar Deac si Camora, față de acel meci jucat pe ceață si arbitrat de la margine de… Orbuleț.

    Apreciat de 2 persoane

    • Albusibiu a spus: să fie Tribuna CFR! Şi a fost Tribuna CFR! Albusibiu a văzut că Tribuna CFR era bună. Albusibiu a zis să fie articole. Şi aşa a fost. Albusibiu a zis: să fie comentarii. Şi aşa a fost. Apoi, Albusibiu a zis: să facem autori după chipul nostru, după asemănarea noastră, ei să stăpânească. Şi aşa a fost. Albusibiu s-a uitat la tot ce făcuse şi iată că erau foarte bune. Albusibiu a terminat lucrarea în doi ani şi patru luni, iar din ziua următoare se odihneşte.
      Mulţumiri şi scuze, Albule! 🙂 Ştiu că dacă ai răspunde, primul lucru ar fi să menţionezi că fără CJ-07-CFR nici de o peluză neautorizată de ISU nu s-ar fi pus. Aşa este, mulţumiri, CJ-07-CFR!

      Apreciat de 4 persoane

  5. Văd că s-au vândut toate biletele cu Sevilla. Bravo ardelenilor! Cu FCSB mai sunt după calculele mele cam 1500… Sau nu au scos toate sectoarele la vânzare, încă. Poate pe viitor înțeleg și șefii că dacă ceri pe un bilet 150 lei ai maxim 7-8 mii de oameni așa ceri jumate și ai 17 mii.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Scuze că reîncălzesc o supă la plic
    (nu e pt a abate atenția de la gripa chineză sau de la moartea unui mare sportiv american și cu atât mai puțin de la procesul președintelui american…dacă mai interesează pe cineva)
    ce era formulată cam așa:
    ,,Vicecampioana en titre se va lupta cu cei de la CFR în primul derby al noului an pt a-și păstra ,,titlul” obținut anul trecut”.
    Că are ori nu cei mai mulți suporteri din țară, vicecampioana trebuia să-i lămurească că la CFR-ul din Cluj se intră exclusiv cu bilet (nu gratis) și să nu pună oameni pe drumuri la o viteză medie a trenurilor de 27 km/h
    (vegetația e mai verde pt că clipul de mai jos a fost făcut la plecarea trenului spre Cluj):

    Apreciat de 2 persoane

  7. Exclusiv : Dezvăluirile care vor zgudui campioana CFR Cluj: cum încearcă Marian Copilu, șeful din umbră al ardelenilor, să își curețe trecutul „murdar”!
    https://www.prosport.ro/fotbal-intern/a-fi-sau-a-nu-fi-penal-dezvaluirile-care-vor-zgudui-campioana-cfr-cluj-cum-incearca-marian-copilu-seful-din-umbra-al-ardelenilor-sa-isi-curete-trecutul-murdar-exclusiv-18973522
    Cum am mai zis, fotbalul nu e pentru sfinti, in rest sa sara mingea :))
    Cam astea au fost transferurile in iarna aceasta.
    Cam asta e echipa : https://www.transfermarkt.com/cfr-cluj/startseite/verein/7769
    Nu e completa, dar mai completa, decat pana si pe site-ul clubului 🙂
    Sunt curios, daca jucatori tineri adusi din liga III, o sa joace in campionat macar cateva minute.

    Apreciază

  8. Inceput in forta, in ceea ce priveste arbitrajul, din partea CCA.
    Se pare ca Istvan Kovacs ne arbitreaza cu berbecutii si nu-mi place deloc sa-mi amintesc cum ne-a fript de cate ori a avut ocazia.
    Trebuie sa avem mare grija la cartonase si la caderile din careu, pentru ca sunt convins ca abia asteapta astfel de oportunitati.
    Ipocritii de la gsp prezinta stirea ca si cum ar fi un arbitru bun pentru CFR, cand stiu foarte bine ca de fapt este mult mai bun pentru FCSB.

    Apreciat de 2 persoane

    • Cica Traore e mai bun si mai sunt si optiunile Tucudean si Rondon. Asta e, e niciodata nu tineam pe Traore la peate 30 de ani si sa il dau afara pe Robert Tambe (castigator de Cupa Africii cu Camerun). Daca peste 10 ani vom intra in faliment datorita lipsei de bani, o sa stim de ce. A adus DP 15 milioane anul asta, el zice ca a salvat clubul. Asa zicea si Mourinho la Inter cand echipa avea11 jucatori peste 30 de ani in primul 11: Julio Cesar, Maicon, Luccio, Walter Samuel, Chivu, Stankovic, Cambiasso, Eto’o, Sneijder, Pandev, Diego Milito. Au castigat Champions Leagur si in 2 ani dupa aia Inter era la mijlocul clasamentului ca se lasasera toti. Le-a luat 10 ani ca sa-si revina.

      Apreciat de 1 persoană

      • Mattteo tu crezi ca Mourinho a facut toate transferurile, ei a venit la Inter si a gasit lotul respectiv si contra tuturor astep tarilor si cu un joc perfect adaptat lotului respectiv a cistigat , faptul ca a fost un fel de antijoc deloc placut ochiului nu a mai interesat pe nimeni , fiindca numai rezultatele conteaza

        Apreciază

  9. La delegarea lui Kovacs nu putem spune ca ne-a fript cand ne-a prins.Cei care au scris articolul mizeaza pe statistica seaca,care spune:acasa cu Kovacs la centru avem 8 victorii si 8 remize,adeca suntem invincibili!
    Dar pe de alta parte autorii sunt corecti,cand pun si-un tabel cu ultimii care au arbitrat partidele de acasa cu fcsb si notele prestatiei.Aici vedem ca Hategan este notat cu 4 si 5,in timp ce Kovacs a luat 7 pe linie,deci baiatul s-a achitat foarte bine iar doctorul a facut praf partidele.
    Am mai reamintit de campionatul 2010/2011 cand conducatorii nostri au mizat pe Bus in locul lui Bud,sa creasca tineri.Iata ca Bus a revenit la Mediash dupa 8 ani si-mi pare decent.Dar ce-ar fi fost pentru CFR sa astepte sa creasca acest baiat de-al nostru?
    Asta ca sa facem comparatia Tambe-Traore……….asta nu exista pentru ca pe langa ca sunt diferiti,Traore este si fotbalist.Apoi dupa mine la aceasta ora Traore ar trebui sa fie titular,iar Rondon este decent si muncitor cu mobilitate.Sper ca si Tucu sa revina acest final de campionat la nivelul anilor trecuti.
    Caneto vazui ca Albu Sibiu si-a anuntat la momentul respectiv retragerea.Dar Nea Silica ce-o fi facand?

    Apreciază

    • Ce trebuia sa astepte CFR 8 ani la Serhiu Bus? Bus a fost golgheter in Bulgaria cu CSKA Sofia in 2014 cu 15 goluri si assisturi in 1500 de minute si transferat in Anglia la Sheffield Wednesday pe o suma importanta de bani la vremea aia.

      Apreciază

  10. Interesant cum separate ca (Usd)valoare primele 5 loturi din Liga 1 pe Transfermarkt: 3 grupari.

    fc5b………..$ 40 Mil
    _______________

    CFR……….$ 30 Mil
    UCV……….$ 30 Mil
    _______________

    Viitorul……$ 20 Mil
    Astra………$ 20 Mil

    Apreciază

        • Posibil să fie şi o diferenţă la salariu, dar eu cred că principalul motiv e faptul că DP n-a avut deloc încredere în Fernandez. I s-a pus pata pe el la meciul de cupă cu Astra din Gruia când din 3 şuturi pe poartă, Fernandez a luat 3 goluri. A şi declarat ceva după meci că băiatul ăsta e slab de tot, a încasat tot ce a fost pe poartă. Iar faptul că Jesus a arătat multă nesiguranţă în puţinele meciuri în care a mai jucat i-a pecetluit definitiv soarta. Dacă bine îmi amintesc, au încercat şi în vară să scape de el, acum au reuşit un împrumut până în vară, conform transfermarkt.

          Apreciază

  11. Nemernicii de la bukale, incearca sa puna presiune pe Pista Kovacs. Au inceput cu mizeriile specifice. Sper sa le dam cu terenul in cap sa nu aiba ce comenta.
    Hai CFR!!!!! Victorie!!!!!
    Conteaza doar cele trei puncte🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🏆🏆🏆🏆🏆🏆🚂🚂🚂🚂🚂

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.