La mulţi ani!


Mintenaş îi gata al doilea an par consecutiv, unul mult mai par decât cel anterior, aşteptăm însă cu mari speranţe ca ambii să fie clar eclipsaţi de douăzecidouăzeci -ul ce stă în blocstart pregătit pentru a-şi porni contorul.

O vorbă mai veche a lui CJ–07–CFR, Un (nou) an cu soț fericit!HAI CFR!!!

87 de comentarii

  1. Un an nou (si mai) fericit, multa sanatate tuturor celor care au intrat macar o singura data pe acest site, tuturor clujenilor (in primul rand franarilor), transilvanenilor (ori pe unde ar fi), tuturor iubitorilor si promotorilor spiritului sportiv – fairplayului si, „nu in ultimul rand”, celor care se ingrijesc de existenta si tinuta acestui site.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Va doresc si eu La multi ani/Boldog uj evet, sanatate in primul rand , si fericire.Pentru CFR, cel putin un an la fel de reusit.
    Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Victorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Felicitari! Ziua mea este de 29 decembrie, iar a tatalui este de 1 ianuarie! Iar de anul nou imi doresc un campioant cistigat si o lupta respectabila(chiar daca o infringere, sau doua) cu baietii aia de la Sevilla! Asta cer de la CFR! Si promit sa vin pe la Cluj sa bag si eu niste banuti in echipa, sa sustin cu banul acolo unde sustin cu sufletul, ca asta trebuie in epoca noastra moderna! Felicitari cu anul nou inca o data, baieti! 😀

    Apreciat de 3 persoane

  4. Mmda. Sper că șefii și D.P. știu ce fac. Pentru că dacă nu vom avea liber la transferuri, fără Culio și fără Djoko vom avea probleme și în campionat. De jocul cu Sevilla ce să mai spun?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Și chiar dacă vom putea transfera, va fi foarte greu să să integrezi în mecanismul echipei două piese esențiale și care-i acoperă cea mai importantă zonă. Va lua timp, vom pierde puncte. Sper ca știrea să se dovedească a fi un simplu fake.

    Apreciază

  6. Parca e greu de crezut totusi ca CFR sa l lase pe croat sa plece, nu poti pierde dintr un foc doi oameni de baza cu o influenta atat de mare in vestiar.

    Interesant ca la |C|F|R| Cluj aprox. 40% din echipa tocmai a intrat in ultimele 6 luni de contract, cam ciudat as zice.
    [Rondon,Tucudean,Deac,Paun,Luis Aurelio,Hoban,Tambe,Andrei Muresan,Kevin Boli,Vinicius,Vatca,Jesus Fernadez, Arlauskis].
    Culmea ca printre acestia se numara si cei 3 portari ai echipei.

    Apreciat de 1 persoană

    • in anii 50-60 un fost coleg de serviciu , il punea pe szepesi sa urle in marile difuzoare ale radioficării scoase la terestrele fostul oficiu pttr al orasului meu..Tot stabilimentu de la restaurantu doi se muta cu berile si tzapii in juriul oficiului.pttr.

      Apreciază

      • Trebuie sa avem incredere in baietzi si in tatăl de sus si batem la sevilla. De reusim iaras un pressing bun , syncronizat ( avem nevoie de djoko sa coordoneze pressingu ) normal trebuie sa batem. Normal!

        Apreciază

  7. M-am uitat ieri la R2 a meciului Sevilla – Athletic Bilbao, nu de alta, dar să văd cum îi dracu’ (negru sau gri închis…). Faţă de R1 au jucat cu 3 fundaşi (nu ştiu ce au jucat în R1, doar accept observaţia comentatorului că au jucat altfel), din care cel din centru a fost retras din postura de mijlocaş de închidere (s-a şi văzut că e cam nesigur la mingile lungi şi pe sus, a lăsat mingea să cadă de multe ori etc.). La mijloc tot jocul l-a făcut Banega (nr.10), jucând, totuşi, un pic în spate, în faţa apărării (ce a jucat pe vremuri, cu Miri, şi păstrând proporţiile, Nascimento la noi). S-a văzut un fel de 3-2-5 destul de variabil (lângă Banega l-am vazut deseori pe ăla cu nr. 24), iar în faţă cei 5 au fost -deseori- în linie. Majoritatea atacurilor s-au dezvoltat pe partea dreaptă, unde Navas (la cei 34 de ani ai săi) este un spiriduş la fel de imprevizibil ca acu’ 10-12 ani, schema preferată fiind: pasă din stânga (de schimbare a direcţiei) la Navas, apoi combinaţii cu Ocampo (nr.5), ăla cu nr.24 sau -mai rar- cu Banega, centrare în faţa porţii (aşa au şi egalat, după ce bascii au condus cu 1-0). Se încearcă deseori şi pasa pe jos în faţa careului la unul din atacanţi, încercându-se, ulterior, lansarea unui coechipier venit din spate. La recuperare apar imediat 2-3 jucători în terenul advers în jurul mingii, mai în spate apar chiar 5-6, cam asta e unul din marile avantaje ale lor: o regrupare permanentă în jurul mingii, bazată pe multă alergătură (evident), dar nu „pe degeaba”, ci cu folos. De Jong mi s-a părut un pic din alt film (chiar dacă a avut şi o bară). Mă rog anumite scheme, intenţii de joc se văd cu ochiul liber, problema (noastră) fiind capacitatea lor incredibilă de-a trece la un alt sistem de joc, din ce am înţeles. Oricum, bascii s-au descurcat onorabil acolo (chiar dacă au fost cam înghesuiţi în R2), basci care nu sunt cu nimic mai slabi ca Celtic, Rennes sau Lazio. Pe care noi i-am bătut… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciat de 3 persoane

  8. Cea mai buna veste,acum,la inceput de an,mai ales,dupa plecarea,fara intoarcere(ca jucator) a lui Culio(l-as integra pe acel post pe Deac!);FELICITARI,DANE!;o alegere inteleapta,sa moara toti dusmanii,de necaz!

    Apreciază

  9. https://cfr1907.ro/dan-petrescu-ramane-la-cfr-cluj/

    DAN PETRESCU RĂMÂNE LA CFR CLUJ!
    listat in Campionat, Fotbal, Liga 1, Echipa
    Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câștigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului și la parcursul extraordinar din competițiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înțelegere cu clubul nostru valabilă până în vara anului 2022.

    Suntem extrem de bucuroși că cel mai bun antrenor român al momentului va continua pe banca echipei noastre și sperăm ca împreună să atingem cele mai înalte performanțe și în sezoanele care urmează!

    Mulțumim, Dan Petrescu!

    Hai CFR!

    Apreciază

  10. Acuma, toti care ati comentat „de-am plua” despre Danutz Ferguson al nostru, ca vrea sa ne lase iar cu ochii in soare, si ca fuge numai dupa bani, dati-va macar o palma, ca v-o meritati deplin, si dupa aia mucles pentru voi. Ne-am saturat de negativismul vostru. Puteti sa mergeti sa cantati la alta masa!

    Hai draga CFR!!! 🚂🚂🚂

    Apreciat de 3 persoane

      • Da, la banii astia putem aduce pe oricine (chiar daca deocamdata suma nu e certa si nu stim cat e salariul „de baza”= orice ar fi), pe unul la fel de mare ca si scandinavul de la handbal (si care nici nu se va enerva oricat si orice s-ar rata), sau pe italianul ala care la 70 arata ca la 50 de ani si care declara ca el cand pleaca de la stadion (de la slujba) uita de fotbal pana-n ziua urmatoare cand merge sa ponteze…

        Apreciază

  11. Tomy, ( sa ma ierte colegii ), pt astfel de texte da-ti tu frumos un pumn in pula si apoi du-te la oglinda si scuipa pe cine vezi in ea ! Pt cei multi, cu judecata normala, imi exprim bucuria ca a semnat prelungirea cu noi, desi ne-a cam tinut in joc de glezne cu toate declaratiile lui ref la plecare . De fapt si azi se refera la acea optiune, ba se si lauda ca o are pe email . In final a hotarat sa ramana la noi, din doua motive solide : primul, salariul imens, cu bonusuri cu tot spre 2 mil euro, iar al doilea, sponsorizarea de care a vorbit pt prima data colegul nostru Andrei Popa . Zice azi Danut ca n-a vrut sa repete ” greseala ” plecarii la chinezi, dar atunci n-au existat cele doua motive enumerate mai sus, fara de care probabil ca azi discutam despre el altfel … PS . Pt mine semnarea prelungirii contractului e dovada certa a semnarii contractului baban de sponsorizare , iar acum astept fara emotii anuntul oficial !

    Apreciat de 1 persoană

  12. Dan Petrescu joaca cinstit: salariul este mare (jumatate din 3,6 / un sfert din 7 milioane – 7 milioane de euro !) cu Bonusuri.
    Bonusul e un pariu, un premiu, o tinta de atins care poate sa fie sau sa nu fie, o caruta la care trebuie sa te inhami si sa faci totul pt a o duce la finisul unde sunt banii si … avantajele pt club DAR Si Pt SUPORTERI (dar la fel de bine te poti ineca la mal, fara bonus, multumindu-te cu titlul de ,,vice” sau ,,cat pe-aici”).
    Chiar daca TOATE echipele intalnite in campania europeana au fost mai bine clasate si cu bugete sensibil mai mari, pt ,,marele bonus” care numa trebuia bagat in jeb, oricine ar fi pus semnatura pe contractul 2019.
    (apropo, pt cei interesati: contract la Voluntari- 20 milioane cu Bonus cu tot; nu trebuie castigat titlul ci doar o simpla participare in tur preliminar de cupa europeana).

    Apreciază

  13. Scuzați fraților cfristi eu nu înțeleg un lucru. In urma cu ceva timp chiar Dan spunea că mai are contract peste 2 ani cu CFR Cluj. Acum clubul spune că Dan a semnat pe 2 ani. Înseamnă că i-au mărit considerabil salariul s-au sponsorul acela este real, care pt mine echivalează cu sumele de transfer pe care Gigi le vehiculează in dreptul jucătorilor lui. Forza CFR Cluj Napoca!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Fara sa stim salariul de baza, speculatiile sunt pura vrajeala. Cum zicea cineva mai sus, daca pentru a activa bonusurile trebuie sa intre in grupele CL atunci aia e ceva aproape imposibil de relizat in urmatorii 2-3 ani. Iar daca, CUMVA, ajunge acolo, atunci putem sa-i dam si 2 milioane bonus, ca tot ne umplem de bani.

    Apreciază

  15. O remarca ,de altfel,arhicunoscuta!:DP.pleca daca i s-ar fi oferit mai multe avantaje si mult mai multi bani(in plus,fata de ceea ce-si permite cfr-ul!),in alta parte,CLAR!,privind bonusurile,sumele de transfer,salariul lunar,conditii de pregatire si recuperare,plus multe alte”nimicuri”,precum putere unilaterala,fara echivoc, de decizie,alegere a lotului si a echipei,neimplicarea conducerii in organizarea,pregatirea si numirea lotului,etc; neoferindu-i-se asemenea facilitati si bonusuri,firesc,ca la jumatatea desfasurarii unei competitii nu este recomandabil sa dezertezi si sa alegi a ramane la CFR,mai ales ca ti s-a marit si prelungit contractul!;ma bucur pt.optiunea lui!;insa,meritul apartine in exclusivitate conducerii,care prin argumente,financiare, solide a reusit sa-l opreasca la club(nu ca DP.ar fi vezi Doamne un cfr-ist convins!;a ramas pt ca are mana libera si i se satisfac toate doleantele si mofturile,pe langa majorarea sumei din contract(cea mai importanta clauza!);Sper sa fie o reusita si sa avem satisfactii si in acest an!;HAI CFR!

    Apreciază

  16. Eu am sperante ca DP devine CFR-ist si clujean.semne sunt, si nu ma refer la salariu si bonusuri,Comparati doar comportamentul de la prima descalecare in Gruia si comportamentul de acum.

    Apreciat de 2 persoane

    • Dacă omul e profesionist prin ce face e suficient. Nu trebuie sa începem cu pupat de steaguri și alte chestii. Bine ca a rămas. Cu tot cu bonusurile lui avantajele sunt reciproce. Un antrenor bun nu vine pe 4000. Cred ca a demonstrat ce poate făcând din rahat bici. În plus e buna continuitatea. Acum urmează o noua mica etapa… Ajustarea lotului și tranziția înlocuirii celor bătrâni, ușor ușor.

      Apreciat de 2 persoane

  17. Dan Nistor la Craiova. Va juca titular ca inter impreuna cu Cicaldau.

    Daca sunt destepti ai nostri, acum ii fac Craiovei oferta pentru bulgarul Ivanov, ca si asa va fi rezerva la ei. Ar fi inlocuitorul perfect pentru Culio. Pentru vreo 200 de mii l-ar da Craiova.

    Nistor (31 ani)- 6 goluri si 23 de pase decisive in 4150 de minute in ultimii 2 ani (executand toate fazele fixe)- 1 gol sau o contributie la gol in medie la 150 de minute

    Cicaldau (22 ani)- 10 goluri si 14 pase decisive in 6400 minute jucate in ultimii 2 ani (executand toate fazele fixe, mai putin in 700 de minute la echipele nationale)- 1 gol dau o contributie la gol la aprox. 250 minute jucate
    Dar la el si pretul e astronomic- vreo 6 milioane de euro!!

    Ivanov (24 ani)- 5 goluri si 7 assisturi in 4800 minute (fara sa execute fazele fixe)- 1 gol sau o contributie la gol la 400 de minute, dar mobilitate mult mai mare decat a lui Cicaldau si capabil de pressing si de recuperari precum Culio.

    Daca Nistor sau Cicaldau nu ar bate fazele fixe, atunci si ei ar ramane cu un numar similar de reusite precum Ivanov, care le da pe toate aparand la finalizare din linia a 2-a in timpul jocului. A dat Ivanov 3 assisturi in meciul castigat de Craiova la Gaz Metan 3-2 si etapa urmatoare a foat rezerva. Cand l-au intrebat reporterii pe Piturca de ce a fost rezerva, nici nu stia ca daduse 3 assisturi….

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu zic că cel mai bun înlocuitor în teren pentru Culio ar fi Deac. Cunoaşte la perfecţie fişa postului, oricine ar veni ar avea nevoie de timp şi doar s-o lectureze, d-apoi să şi danseze pe gustul lui DP. S-ar mai şi aerisi locurile în benzi, locul, de fapt, că la unul Costache are abonament. Ar rămâne doar patru pe un loc, Omrani, Păun, Pereira şi Golofca.

      Apreciat de 3 persoane

      • Daca il jucam pe Deac acolo pierdem un stangaci in flanc. Si asa ca nu avem decat 1 stangaci, in mod normal ar trebui 2. Capabili atat sa joace pe partea piciorului de baza, cat si pe inversul lui. Tin minte ca perioadele cele mai bun le-am avut cand erau si Culio si Dubarbier, apoi cu Deac acolo.

        Toate echipele mari au cate 2 extreme de picior stang:
        Messi si Carles Perez (si chiar Griezmann)
        Bale si Asensio
        Lemar si Saul
        Cheryshev si Carlos Soler
        Bernardo Silva si Sane
        Salah si Shaqiri
        Lamela si Sessegnon
        Nicolas Pepe si Martinelli
        Tadic si David Neres
        Bertrand Traore si Cornet
        Sarabia si di Maria

        Pe italieni nu ii pun ca aia nu prea joaca cu 2 extreme, ei mai mult au 5-3-2, iar layeralii sunt de obicei fundasi. Dar atunci cand joaca, chiar ai Juvebtus are pe Bernardeschi sau Douglas Costa (chiar Dybala) ca extrema dreapta.

        Deci…..daca il luam pe Deac acolo?? Ramanem cu Costache, Omrani, Pereira si Golofca, toti jucatori de picior drept. Nu cred ca Ionita (stangaciul) vine inapoi pe pozitia aia.

        Apreciază

  18. Dacă nu se va reuși transferul unui jucător valoros cu profil asemanator lui Culio, pe postul lui are șanse foarte mari sa joace Deac. In alta ordine de idei , constat ca s-au întors la vechile critici același grup de “ tovarăși specialiști” care l-au făcut cu ou și cu oțet de la început pe DP și oamenii de baza ai echipei .Dupa o perioada in care s-au transformat subit in mari lăudători de conjunctura după performanțele din Europa, aceeași tovarăși înfierează cu manie proletara noul contract al antrenorului anului …Pulica frânaru ( adică vass bela care mi-a sugerat sa-l alint așa după ce a pierdut pariul cu mine la primul titlu) da ordine altora care nu sunt de acord cu remunerația lui Danut citez”pumni in organele genitale scuipat in oglinzi “…evident omul recomanda chestii pe care le cunoaște și le practica…deci unde are nevoie urgent de bilet de trimitere individul e limpede…
    Pentru cei cu memorie scurta ,gândire putina și care nu cunosc(utilizează) cuvântul recunoștință,imi permit și eu sa întreb:
    1.Plateste ( i-a plătit) vreunul dintre “suporterii “ mânioși contractul ?
    2.Ar fi reușit echipa performanțele sportive și financiare fără DP?
    3.Oare de ce a fost ales antrenorul anului de suporteri,antrenori,jucatori (căpitani de echipa) și chiar de jurnaliști?
    4.Oare de ce după la scurt timp după ce a plecat DP am ieșit rapid din Europa și am încălcat fair-play-ul financiar. Întrebare retorica:Cum se explica ca după revenirea lui DP cu aceeași oameni de baza am obținut performante remarcabile in Europa ,iar banii aduși de echipa formată și antrenata de Dan Petrescu au rezolvat problema financiară?
    5.Ar fi venit un nou sponsor puternic fără performanțele ultimului sezon ?
    6.L-ar fi adus și vândut pe Boli ( care a jucat la CFR tot timpul cât antrenor a fost Dan) pe 2,5 milioane?
    7.Care ar fi fost astăzi lotul, cota și ofertele de transfer ale jucătorilor fără DP ?
    Închei urând adevăraților suporteri ceferiști un an nou cu sănătate, realizări și cât mai multe bucurii,inclusiv cele fotbalistice aduse de aceasta frumoasa echipa.Hai CFR!!!

    Apreciat de 3 persoane

    • 2. Cu siguranta si aici nu spun doar ca sa te contrazic, ci cu 100% convingere, ca alti antrenori ar reusi performante financiare mult mai importante decat Petrescu. Si ar oferi o stabilitate mai mare clubului.

      Sa nu credeti ca am scapat de pericol. Acum va fi greul. Sa vedem daca acesti banuti facuti (pete 10 milioane de euro sezonul asta) vor fi bine uitilizati si daca nu se va arunca cu ei aiurea. De fapt, eu abia acopera datoriile ce existau. Daca ne vom gandi ca de acum in fiecare an vom participa in Europa si vom faca aceiasi bani si ca acum ar fo un moment bun sa investim…ma tem ca vom ajunge din nou in insolventa si, drept consecinta, in faliment.

      Mult mai usor este sa asiguri o continuitate de 10-20 de ani unui club crescand jucatori tineri (ceea ce Petrescu se incapataneaza sa nu faca). Recunosc ca ce a facut el anul asta reprezinta foarte mult pentru istoria CFR-ului si va si aduce bani din vanzarile lui Omrani, Burca etc. E mult mai frumos ca si suporter sa ai performante in loc doar sa cresti tineri.

      Dar un club ca FCSB (Facem Ce Spune Becali) e mult mai stabil pe termen lung. O sa vedeti ca sub 10 milioane nu or sa plece nici Coman, nici Man, nici Morutan. Ba poate chiar pe 15. A reusit omul sa aiba jucatori de 30-40 de milioane? Si mai are acolo si pe Oaida, Pantiru, Olaru (din cate stiu e atent monitorizat de Dynamo Kiev), Tanase (probabil va pleca in MLS), care mai aduc impreuna vreo 10 milioane.

      Si au cam aceleasi puncte adunate ca si noi cu o echipa de 2X mai tanara. Nu doar sezonul asta, ci an de an suntem acolo la cam acelasi nr de puncte cu ei. Acolo tinerii pot.

      Bine, ei au luat-o de la Guimaraes in Europa ;)))))) Dar aveau si doar vreo 10 jucatori de can valizi cand au jucat meciurile alea, ca au jucat cu Roman fundas dreapta si cu Moutinho luat de la noi fara pregatirea facuta. Iar Guimaraes chiar a dominat pe Standard Liege si Eintracht Frankfurt in grupe.

      Deci, ca sa iti raspund la intrebare, multi antrenori aduc mai multe financiar cluburilor lor. David Mangia a adus la Craiova peste 10 milioane promovandu-i pe Mitrita, Baluta si Gustavo. Rednic a adus lui Dinamo peste 5 milioane promovandu-i pe Mevlija (vandut in Rusia pe 800 de mii si apoi pe 8 milioane la Zenit din care au luat procent), Nedelcearu, Costache, Collins Fai la Standard, Gnohere, Essombe, Puljic etc.

      Hagi nu mai zic cate a facut financiar la Viitorul (desi acolo sunt vopsiti pe la nationalele de juniori unde are el trecere la toti selectionerii si daca e sa intrebi ce a reinvestit din zecile de milioane incasate va da din umeri).

      Poate ca e mai bine sa faci bani din performante, cum face Petrescu. Dar e bine sa te si tina an de an. Ca daca nu ….atunci ce mai faci daca nu mai aduci aia 10 milioane din cupele europene vreo cativa ani la rand??

      Apreciază

          • Nu are cum sa mai vândă pe nimeni cu 10 mil sau mai mult. FCSB nu joacă în Europa iar naționala, din păcate nu se va califica la vre-un turneu final curând. Văd ca-ți plac statisticile și numerele, dă-mi un exemplu de jucător vândut peste 10mil care nu a jucat meciuri într-o ligă cotata in primele 25-30 din lume?! Și fără performante la națională sau cupele europene.

            Apreciază

            • Pai noi suntem in primele 25-30.

              Uite, la varste din astea chiar se poarta astfel de sume:

              Lozano a venit de la Pachuca la PSV Eindhoven pentru 12.5 milioane in 2014

              Nakajima de la Portimonense la Al Duhail 35 de milioane

              Merih Demiral de la Alanyaspor la Sassuolo 9 milioane

              Yusuf Yazic de la Trabzonspor la Lille 17.5 milioane (ok, o sa zici ca Turcia e clar campionat mai bun, dar nu cred ca Trabzonspor e asa vazut mai bine decat FCSB sau Steaua Rosie Belgrad sau Dinamo Zagreb in strainatate)

              Alex Kral de la Slavia Praga la Spartak Moscova pe 12 milioane (mijlocas defensiv)

              Robert Skov de la Copenhaga la Hoffenheim pe 10 milioane

              Skov Olsen de la Nordsjaelland la Bologna pe 10 milioane (cu ce e Nordjaelland peste echipele din Romania?)

              Apreciază

      • @ Matteo Matei Respect opinia ta, dar fără supărare exista o diferența esențială între ipoteze( presupuneri) și realitate ( cifre,fapte/ performante, rezultate).Fara sa te jignesc trăiești in “ bula” celor 10 milioane ipotetice pe care le (va) putea lua clubul pe Costache.Sunt de acord ca fotbaliștii tineri ai fcsb vor aduce ceva bani,dar nici pe departe ceea ce visează Becali ce trăiește intr-o bula asemănătoare cu a ta …Ultimul sezon a adus venituri consistente și a creat premisele unei infuzii de capital in club similare perioadelor de participare in Champions League.Acesti bani vor servi strategiei pe termen mediu de întinerire a echipei in condițiile menținerii in zona performantelor din ultimul an.Prin urmare ne vom bate cu ciobanul pt.achizitia viitoarele tinere talente ,care vor fi “ incorporate” intr-o echipa matura ce vizează in maxim 3 ani grupele Champions League.

        Apreciat de 1 persoană

        • Pe Coman a avut oferta serioasa de 9 milioane de la Sporting Lisabona (au scris si portughezii despre asta). Nu a vrut sa-l dea si chiar a crescut in performante de atunci. Acum ia pe el lejer 12 milioane, poate chiar 15. Dar el cere 20. Iar pe Man ia la orice ora 10 milioane. Sunt destui impresari care l-au vopsit pe Man ca fiind foarte bun si destule topuri internationale in care a fost pus. Multe echipe dau pe el 10 milioane in acest moment. Dar nu vrea sa-l dea cu atat.

          Apreciază

          • Frate MM îți mulțumesc pt timpul acordat acestui răspuns.
            Lozano a venit în 2017 la Psv când deja avea câteva selecții la nationala Macoxului, Cupa Concacaf câștigată deja.
            Nakajuma a jucat la o echipa portugheză înainte de arabi și avea selecții la nationala niponă….toate aceste echipe naționale joacă la Cupa Mondială. In rest ceilalți jucători au venit de la cluburi din Turcia..

            Apreciază

            • Skov si Skov Olsen sunt de la cluburi din Turcia? Partizan nu a mai jucat in Europa de cand n-a mai jucat si FCSB. Si au vandut in iarna asta un fundas central la Monaco pentru 10 milioane. Hajduk Split de cand nu a mai jucat in Europa? L-au vandut pe Vlasic pe 10 milioane acum 1 an.

              Dennis Vavro, fundas central, vandut in vara asta de Copenhaga la Lazio. Unde crezi ca e Danemarca fata de Romania in cupele europene? Si la ei e o singura echipa ramasa- Copenhaga. Si n-a mai fost in Liga Campionilor de vreo 7 ani.

              Emte Mor cumparat de Borussia Dortmund pe 10 milioane, iar Aleksandr Isak pe 9 milioane.

              Matheus Cunha cumparat de Leipzig de la Sion pe 15 milioane. Ok, campionatul Elvetiei e mai bun ca al nostru,dar totusi…Sion. Nu juca in nicio cupa europeana. Nu era Basel sau Young Boys.

              Lozano nu jucase la Cupa Concacaf cu nationala (cauta si vei vedea). Avea cateva selectii la nationala si participase la Cupa Confederatiilor, unde Mexic a ajuns datorita acelei cupe castigate. A batut pe Rusia 2-1 si a pierdut 1-4 cu Germania. Lozano avea 3 goluri date in vreo 15 meciuri la nationala. Parea un mare talent, dar nu era o certitudine. Cam cum e si Coman. Are si asta vreo 5 meciuri la nationala si o sa mai faca. A participat si la Euro U21 unde a dat golurile cu Anglia si a ajuns pana in semifinala.

              Inflatia creste, vezi ca de la an la an se maresc preturile.

              Apreciază

    • Boss, mai citește odată, că ai greșit adresa. Nu e supărat nimeni de noul salariu al lui Petrescu. Tomy și cu Vass și-au împărțit ceva palme, pumni și salive – mă rog, fiecare cu gusturile sale – și atât. Unii sunt mai colerici, alții mai cumpătați, dart toți pentru CFR, la urma urmei. Per total e un moment fericit: Petrescu s-a decis să stea și pentru al treilea an par, avem sponsor nou baban (avem pe bune, nu-i așa?), vine Sevilla în șaisprezecimi, intrăm meleoanele de la UEFA…doar plecarea lui Culio și mizeria FRF-ului cu transferurile ne mai tulbură idila. N-avem de ce să ne încrâncenăm și să ne cășunăm virtual, haideți să savurăm momentul. Peace.

      Apreciat de 2 persoane

  19. Cand se mai sare calu, mi-am pus manusi (cel putin pana acum) ca sa tastez mai greu, scrisul mergand mai incet, m-am gandit o taruca mai mult si (pana acum) mi-a reusit sa nu ma iau si eu dupa cei care sar calul.
    Cei care mai sar calu s-au dovedit a fi cu o gandire asezata cu alte prilejuri si sustinatori ai CFR-ului din Cluj iar saritul calului e si pt ei un sport extrem practicat ocazional.
    Daca totusi vrei sa admonestezi pe cineva (pe care, de fapt, nu-l prea cunosti) merita investita putina osteneala si imaginatie pt a nu se ajunge pana la saritul de cai.

    Apreciază

  20. Fratilor, cine m-a citit in acesti multi ani de tribuna, presupun ca ma stiu cat de cat, nu mai reiau vechimea mea de franar sau alte chestii pt ca ar fi chiar plictisitoare . Si da, am dat un raspuns taios ( mi-am si cerut scuze pt asta ) la solicitarea dementa a unuia de a ne da palme noi care am scris ca pleaca DP ( de parca am fi inventat noi subiectul plecarii ) . Folosindu-se ( si ) de acest raspuns, iq loveste din nou in mine prin jigniri cu care eu m-am obisnuit, asta-i stilul lui de cand e noua conducere , daca toti ati uitat, e treaba voastra, eu nu ! Repet, pt mine noul atac marca iq nu e o surpriza, insa reactiile colegilor de dupa mesajul lui, da ! Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar efectiv nu ma regasesc in mesajele de dupa cea a lui iq, nici nu intru in alte amanunte ( ar fi si inutil ), un lucru e clar, eu se pare ca sunt oul strain de pe-aici, fapt pt care ma retrag frumos , nu inainte de a va dori sa aveti cele mai fericite momente cu echipa favorita, premizele sunt create , iar din partea mea, un ultim Haide CFR !!!

    Apreciat de 4 persoane

    • Frate nu faci bine că părăsești acest site in care oamenii își spun părerile. Unii suntem mai iuți la mânie, alții nu suportă critica și aproape toți ne refulăm aici neîmplinirile din viață… Eu unul, aici în lumea virtuală, imi place sa folosesc sarcasmul și de multe ori jignesc pe alții…marele Cantona scria o dată că a învățat din cărțile de istorie că oamenii ca să trăiască mai bine s-au luptat în războaie, paradox nu!? Așa și noi jignim pe unii și ne simțim bine. No servus și haide CFR!

      Apreciază

  21. Mattteo tu cu probabilitatea ai putea sa-i „ucizi” scurt pe Klopp sau Guardiola…………….evident ca cei care nu antreneaza „ar fi ” mult mai buni.
    Tu vorbesti de continuitate de 10-20 de ani,dar DP(si oricare alt antrenor) a avut obiective pe termen scurt si pe care le-a indeplinit.
    Daca ai fi fost atent la interviul lui DP dat lui Naum,ai fi remarcat unde ar investi posibilii bani din sponsorizare:intr-o baza cu hotel si cresterea unor tineri.
    Daca a avut ceva de demonstrat,DP a demonstrat-o cu varf si indesat.
    Si nu poti sa-i imputi lui DP ca n-a transferat jucatori tineri la 1,2 mil euro.
    Profilul clubului a fost gandit putin diferit fata de fcsb lui Jiji.Ca sa schimbi ceva este nevoie de timp.
    Eu sunt convins ca la prima descalecare,sefii i-au impus niste obiective.Si sigur astea n-au fost sa creasca tineri,ci sa castige campionatul si sa se califice in grupele europene.
    Deci nu inteleg care-i culpa lui DP si ce incerci sa ne spui.
    Apropo de reticienta lui la adresa tinerilor,poate si reusitele in 2 ani a lui Costache il impinge spre asta.

    Apreciază

  22. Unde sa ,,creasca” DP (alti) tineri, in prima echipa ? Sunt 9 locuri.Multi din cei mai putin tineri nu inteleg sau/si nu accepta ca ceea ce-i pune DP sa joace are un rost in mecanismul conceput de el, mecanism care functioneaza si da randament doar daca fiecare-si face bine treaba inclusiv rezistand fizic. Ionita care nu mai e un copil nu a putut fi „crescut” iar multi din cei si mai tineri (normal ca cu aptitudini pt fotbal) sunt expusi si mai mult pt ca nu sunt vinete sau pesti ca la 18 ani sa fie la fel de maturi (in general iar la fotbal in special) si , tot in general, jucatorii romani nu exceleaza prin precocitate.
    Tinerii titulari din mari echipe europene si-au castigat locul nu pt ca-s „tineri” ci pt ca-s mai buni decat cei cu o mai mare experienta si cu o mai mare stiinta /intelegere a jocului adica sunt Foarte buni de foarte tineri.
    FCSB daca nu vinde (cand nu vinde) la timp va trebui sa faca loc in echipa tuturor mbapeilor si neimarilor de milioane dupa care sa vada unde vor fi pusi inca 2 U21 si ce posturi nu sunt acoperite multumitor (CA DE OBICEI).
    Mai demult ,majoritatea echipelor aveau o formula standard iar cand se infiltra vreun tanar, era ceva de capul lui.
    Scopul sportului de performanta este clasarea cat mai sus, castigarea partidei, competitiei, trofeului/ medaliei (Culio avea lacrimi in ochi dupa meciul de cupa cu Botosani).
    Problema fotbalului romanesc si al altor sporturi este sistemul si conditia sportului in Romania plus gainariile / tunurile ce se fac de smecherii care impletesc regulamentul cu propaganda.
    Dovada stau tari cu populatii f.mici, cu o baza de selectie/ de varsta si mai restransa care sunt reprezentate decent chiar si in mai multe sporturi. Exemplu: Islanda cu sub 0,4 mil.locuitori si n-or fi islandezii supermeni pe langa tinerii romani (doar ca inteleg altfel sportul).
    Ca sub comanda unui alt antrenor s-ar fi obtinut mai multi bani / etc. e o presupunere cu daca si cu parca, ce se poate face despre orice antrenor din lume.

    Apreciat de 2 persoane

  23. LA MULTI ANI CU SANATATE FERICIRE SI BUCURII,tuturor CeFeRistilor si diriguitorilor acestui site,pt.stradania lor de-a exista si rabdarea de a ne accepta!;Sunt convins ca Djokovici va pleca doar in conditiile acceptate si de DP.;o parere personala:spre sfarsitul acestei toamne si mie mi s-a parut ca mintea,fizicul,gandirea si determinarea lui erau in alta parte;poate firesc,daca i s-au propus,financiar si alte variante mai bune,decat la CFR!;nu cred ca este o mare pierdere,doar ca destabilizeaza f.mult compartimentul median-defensiv,mai ales ca a plecat si Culio.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.