Celtic Glasgow – CFR Cluj


Pe cai, avioane și telecomenzi! Pornim din nou spre Glasgow. Au trecut vreo șase săptâmâni de la izbânda istorică ce ne-a dus în grupele EL. Șase săptămâni cu peripeții, cu nervi și suspendări aiurea, victorii frumoase și noduri în gât. L-am pierdut pe Țucu, a revenit Culio, iar Omrani e tot cu zâmbetul pe buze. A, și am bătut și Voluntariul, și Lazio Roma.

Deschid din nou presa suporterilor scoțieni, la fel ca în preliminarii, să le citesc din ochi planurile, să văd în ce ape, beri, tării se scaldă. Tonul e diferit, verzuliii sunt ceva mai lucizi și mai ponderați. Au și scuzele pregătite, nu ca data trecută. Se plâng de sezonul lung și programul încărcat, care a dus spre infirmerie câțiva jucători. Dar mulți s-au și întors de acolo și-și fac curaj pentru meciul de joi. Sunt convinși că, față de întâlnirea din preliminarii, jocul CFRului a scăzut și Celtic are o șansă bună să se impună. Suntem singurii care le-au tras o mamă de bătaie sezonul ăsta, iar cicatricea rămasă în piept răzbate în fiecare frază inteligibilă scoasă pe gură. Dar de câte ori iau avânt, victoria noastră cu Lazio îi aduce la loc cu picioarele în Pub. Așa că cele mai multe argumente validează idea că va fi un joc mult mai închis, că echipele vor fi mai prevăzătoare și mai ermetice. E și greu să se repete tempoul de data trecută. Aproape imposibil. Nu mai este un meci decisiv, iar ambele echipe sunt mai obosite. Dar pressingul e musai, zic eu. Dacă de la mijloc în sus nu s-au schimbat multe în echipa britanică, în apărare au în continuare probleme și încă nu au găsit formula ideală. Deseori Neil Lennon face schimbări în linia de fund, indiferent că joacă în campionat sau în Europa League. Portarul de data trecută a cam pierdut echipa, de fapt nu cred că a mai jucat vreun meci de la acel 3-4. Interesant. Pe când la noi apărarea e punctul de stabilitate. Portarul și linia de fund se schimbă doar după duș, nu în timpul meciului. Acum, să vedem cât de lungă va fi linia asta. S-ar putea să-i surprindă zidul de 5 fundași al lui Petrescu, s-ar putea să se chinuie în fața apărării noastre și să uite de Bilel, s-ar putea din mult avânt să piardă mingea pe drum. Dacă la energie și tonus scoțienii stau/stăteau ceva mai bine, sunt sigur că experiența noastră va echilibra balanța. Însă nu se știe nicodată când se rupe plasa cu portocale și se declanșează haosul. Două sub o Dacie, trei în baltă, una traversează ilegal șoseaua în botul unui maidanez. Și atunci începe copilul să plângă, aaaaaaaa portocalele meleeeee… Greșit, imaginația mea de anii 80 dă rateuri, și aici firul poveștii se rupe. Ce copil mai plânge azi după portocale?

Dar să revenim la meci. Nu ar fi o Mirare cu M mare dacă se va inversa situația din preliminarii. Adică egal acolo și victorie pentru noi în Gruia. Domnul Lennon nu e pus pe banca lor doar pentru că are ochi verzi, va încerca să-l citească pe DP în limba engleză. Doar că, ghinion, dacă se uită la ultimele noastre meciuri, îl ia durerea de cap și dă iama în paracetamoale. Nu cred că va putea înțelege o iotă [/īˈōdə/-pe engleză] din ce s-a petrecut în campionat. Unde a fost Dan și care a fost Alin? De ce, dacă stropești cu apă gazonul, iei roșu? De ce nu mai joacă Vinicius în Europa și cine e tânărul mereu promițător care apare meci de meci în campionat și nu e totuși băiatul patronului? Da, ăla cu nume de durere, ache [/āk/]…De Golofca, e clar, n-are cum să afle nimic, și nu m-ar mira să fi fost trecut la vamă ca armă secretă.

La bilete i-am bătut, ale noastre sunt mai scumpe, așa că trebuie să fim tari și pe teren, să ne țină bojocii și ghioambele.

Probabil echipa probabilă: Arla – Pete, Burcă, Boli, Camo – Deac, Borde, Djoko, Culio, Păun – Rondon (Omrani, min 65).

Hai CFR!!!

327 de comentarii

  1. Dupa un joc de Mare angajament (ritm sustinut tot meciul , risipa de energie pe ploaie continua sub 10°C) la Glasgow dar cu putine reusite, notele au fost au fost de 4 si 5. Comparativ (numai dupa 3 zile nu e greu) ce note ar trebui date azi?
    Au fost slabi cei 2 U21 , CFR jucand in inferioritate numerica tot meciul. E tributul pt nerezolvarea acestei probleme, oricate hibe (de fond) ar avea regula celor 2 U21.
    Argumente contra acestei reguli sunt multe iar cresterea numarului de rezerve va contribui la fixarea ei.
    Pana la eliminarea ei, ,,tranzitia” s-ar putea face printr-o a 4-a schimbare (21 cu 21), transformarea unuia din U21 in U23, campionat de tineret-rezerve.
    Cu regret, decat cu ,,atacantul” Costache mai bine cu 5-6-7 fundasi. O fi vrand el dar … Sper si-i doresc sa ajunga un bun jucator dar acum nu e pt campioana Romaniei.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nu a fost un joc reusit aseara si este primul, din campionat, pe care il pierdem exclusiv pe baza prestatie echipei noastre, fara sa putem lua in calcul prestatia arbitrilor.
    Este dureros sa-ti vezi echipa, mai ales dupa parcursul exceptional din acest sezon, cum ia bataie de la niste putoi care s-au dovedit de atatea ori impotenti in Europa, acolo unde noi ne-am tinut bine si ne putem fali cu asta.
    As fi zis ca de vina o fi fost oboseala, dar am jucat prost in prima repriza si bine in ultima jumatate de ora, asa ca, acest lucru nu se lipeste de logica mea.
    Poate nu a reusit DP sa analizeze bine acest joc si asta a generat aceasta tactica si alcatuirea echipei, mai putin inspirate ca de obicei.
    Daca DP nu are alte ganduri decat cele legate de CFR, nu-mi fac griji pentru parcursul echipei din acest sezon, fiindca a dovedit de atatea ori ca este capabil sa gestioneze problemele si rezultatele, dar daca
    gandurile de viitor ale lui DP includ si altceva, in afara de CFR, atunci am putea avea probleme serioase.
    Trebuie sa fim si noi constienti de faptul ca, la un moment dat, DP ne va parasi, desi marea majoritate dintre noi ar dori ca acest lucru sa se intample cat mai tarziu, iar miticii cat mai repede, acest lucru se poate intampla atunci cand apar oportunitatile pe care acesta le asteapta.
    Eu cred ca pana in acest moment DP a demonstrat ce avea el de demonstrat la CFR, a castigat 2 campionate consecutive, a calificat echipa in grupele EL, a fost la un pas de CL, a batut Lazio, este pe primul loc in campionat in acest moment, deci daca apare o oferta tentanta, n-ar trebui sa ne miram ca ne lasa.
    Un pericol real, pe care l-am mai semnalat si alta data, este si pozitia precara pe care o are Contra la nationala, pe langa ofertele din Rusia sau de cine stie unde.
    Tin minte ca si in primul mandat al lui DP la CFR, el si-a dorit sa ne lase pentru a prelua nationala si chiar s-a simtit frustrarea ca a ratat acea sansa, si ma gandesc ca nu ar mai rata-o inca o data, daca s-ar ivi ocazia.
    Ma mai gandesc si la faptul ca acum nu ar da curs unei oferte de la Moscova si va astepta sa vada ce se intampla cu Contra, deci pana in iarna cred ca n-ar trebui sa ne facem griji, dar numai el stie ce-i in capul lui.

    Apreciat de 2 persoane

    • Chiar a castigat 2 campionate consecutive?? E cam mult spus tinand cont ca a venit doar ultimele etape dupa ce Toni Conceicao tinuse echipa tot sezonul in fata si Minteuan castigase 15 puncte din 15.

      Apreciază

      • Mattteo, nu fi carcotas, mai ales ca-l titularizeaza pe Costache meci de meci.
        Toni si Minteuan au avut si ei meritele lor, nimeni nu poate contesta acest lucru, dar nu vad nici un motiv sa-i diminuam lui DP din merite.

        Apreciază

  3. Ca antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu are în palmares trei înfrângeri împotriva Viitorului. Primele două, ambele cu scorul de 0-1, au fost cauzate de două şuturi cum numai o dată în viaţă prinzi. Eric în campionat, în 2017, şi apoi, în supercupă, Artean, unicul lui gol marcat în ultimele două sezoane competiţionale, Aseară, şi-a încercat norocul şi Matei şi, normal, a prins şi el lozul cel mare. Trei şuturi care aveau aceeaşi probabilitate să ajungă în afara stadionului ori în aut de tuşă, dar nu, toate trei au nimerit fix în locul în care barza depune coşul cu păianjenii nou-născuţi. Consolarea e că această ultimă nimereală n-a fost una decisivă. Băieţii noştri şi-au luat măsuri de precauţie, au jucat un pic mai prost decât la celelalte două înfrângeri şi au reuşit să îl împiedice pe Matei să fie eroul partidei. 🙂 În schimb, Căbuz a ajuns să fie un adevărat Caparco pentru noi şi mare erou pentru Gică Hagi. La fel ca în meciul cu Sibiul, când am avut vreo 15-20 de ocazii clare de gol, dar majoritatea mingilor l-au pălit involuntar pe el, aseară s-a întâmplat cam la fel.

    Apreciat de 3 persoane

    • Parcă ar fi fost o omenie, le-am lăsat 1 repriză avans. I-am resuscitat după vreo 3 meciuri slabe, ca să nu fie nevoit Hagi să se concedieze 😀 Oare ne vor returna punctele în play-off?

      Apreciază

  4. Poate am avut ghinion, poate am ratat mult, dar vreo 50-60min tot nu le putem explica. AM jucat ca draku. Iar echipa, chiar daca la unii nu o sa le placa ca iar criticam, a fost facuta aiurea. Pt mine Traore e exact ce a spus DP…fost fotbalist.

    Apreciat de 3 persoane

  5. Dupa atatea oportunitati de care si-au batut joc,acesti doi jucatori legitimati,din interese”meschine”la CFR,Traore si Costache,ar trebui returnati,de indata,de unde au venit;cat priveste pe Pascanu,acesta a mai jucat fundas lateral,este de perspectuva si am putea intr-un viitor apropiat sa-l vindem pe ceva euroi,pe cand PETE,un jucator modest,inconstant nu-ti aduce decat necazuri.

    Apreciază

  6. Eu zic că jucătorii au nevoie de odihnă. Mai ales mentală. Nu de cea fizica că în repriza a doua i-am dominat bine de tot pe viitoriștii. Nu-mi place să-i critic mai ales sezonul asta dar Traore ar fi bine sa fie împrumutat la Sibiu. Eu as juca cu Pașcanu că fundaș lateral, mai ales dreapta ca principal jucător U21. L-aș odinhnii pe Costache. Forța CFR Cluj Napoca!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Inainte de meci am prevazut ca ne fa fi greu si un egal ar fi multumitor . De asemenea am atacat problema U21, aratand, ca incompetentii din conducere n-au facut nimic sa-i aduca lui DP jucatorii de care avea nevoie, adica la mijloc si in atac . Cu Viitorul s-a vazut odata in plus ca jucam cu un mare handicap datorita U21, multi propun aici folosirea lui Pascanu ca fundas dreapta, uitand ca baiatul n-are meciuri de seniori in picioare si chiar pe postul lui de baza, fundas central, a aratat destule carente, inerente debutului la echipa mare . Apoi Arla n-are rezerva pe masura, poate avea si are, scaderi de forma, ca n-are cine a-i lua locul . Asa ca sunt motive obiective pt evolutii mai sterse, aici intrand si nivelul destul de modest a rezervelor, chit ca cu ei am obtinut punctele care ne mentin deocamdata pe locul 1 . Cum insa echipa ne-a obisnuit cu succese, pretentiile sunt mai mari decat s-ar cuveni si de-aici exprimarea de nemultumiri aproape la toti colegii . Dar asa este la fotbal, exprimarea nemultumirilor nu sunt condamnabile, ceea ce este important insa, ca mai repede sau mai tarziu sa realizam cu totii nivelul real la care suntem si la asta sa raportam evolutiile si rezultatele echipei .

    Apreciază

  8. Am putea avea si motive de satisfactie pentru cei care erau enervati de stilul bolovanos(stil DP) in care se castigau sau pierdeau(rar) partidele.Acum o facem cu stil,infantil si greu de explicat.
    Nu stiu cati isi amintesc de un episod in avion,al unui jucator junior de-al lui Gica la lotul national.Era mare viteaz cu vreo 2 coechipieri si vorbea de-o blonda.Vroiam sa scot in evidenta caracterul acestui jucator.Tot asa este si Alibec,un vesnic neinteles si necopt.Poate parea un pic dur,dar Costache intra in aceasta categorie,daca nu ca si caracter,ca si mentalitate.
    Are Costache al nost o minge in prima repriza pe linia de fund.Il face pe fundasul advers si-n loc sa intre-n careu sa gaseasca omul liber,el se multumeste sa amplifice contactul si sa scoata un cartonash.Mentalitate de jucator mic si perspective identice.
    Ca si calitati nu l-as termina pe Costache,ci tin sa-mi reamintesc jocul lui Paun de acum vreo 2 campionate.Asta negrutzu are infinit mai multe realizari decat Adita la vremea respectiva.Deci rabdare si tutun.
    Ca sa inteleg,incompetentii astia din conducere n-au fost in stare sa aduca un Matan………..pai asta nu joaca nici la ultima clasata(Voluntari),deci ce-ar cauta la campioana,ar spune carcotasii.Nu exclud ca un Matan sa arate alt joc la noi,dar ar trebui sa pretuim ce avem in ograda.
    Ce este dezarmant,ca avem un joc slab in campionat,dar oltenii sunt la 1 pct de noi…………si asta in conditiile in care etapa de etapa,arbitrii gresesc decisiv in favoarea lor.Faza de la Medias in care la un gol au fost 2 pozitii de ofsaid,nici una semnalizata si un penalty contra nedat.Astia chiar ca sunt desemnati de frf candidati la titlu.
    Am mai spus acum vreo 2 ani ca sunt arbitrii care folosesc deja VARul in campionatul nostru.Nu sunt impotriva,dar foloseste-l pentru toti,altfel se denatureaza ierarhia.Cum am dat exemplul mai sus,la un gol al Craiovei au fost 2 ofsaiduri nesanctionate si un penalty nedat pentru Gazul.
    Altfel n-as ridica fustele-n cap ca pirandele-n piata la fiecare infrangere sau partida nereusita.Campionatul este lung si resursele fizice limitate.Si sunt convins ca ne afecteaza pe noi mai mult,ca ei ies la antrenament si uita.

    Apreciază

    • Respectivul a fost data afara de la academie dar reprimit dupa 2 luni (cred), intre timp se pare ca s-a lasat de fotbal.
      Cica ar fi avut si cancer.
      Oricum incidentul respectiv e mai mult decat penibil. Individului pe langa suspendare pe viata din activitatea fotbalistica profiesionista i-as mai fi dat si interdictie pe 3 ani sa foloseasca orice mijloc de transport in comun, si 10 ani pe orice ruta aeriana. https://www.youtube.com/watch?v=3pjMWY0tMdg asta e incidentul.

      Apreciază

    • Eu cred că şi mentalitatea de jucător mic este cauzată întro proporţie mare de lipsa de experienţă. Atât la Costaş, cât şi la Itu se observă de multe ori că nu simt, nu văd corect pasul următor pe care trebuie să-l facă atunci când sunt în posesia mingii. Îţi dai seama imediat că-s ei la minge când te aştepţi la o continuare logică a unei faze şi nu se întâmplă aşa. Costache a mai avut o fază în care a dovedit că e încă în stadiul de hăbăuc, chiar înainte de spectaculosul gol marcat de Peteleu, când a avut mingea pe linia de 16 cu spatele la poartă, Itu era liber complet central în stânga sa, cu faţa spre poarta Viitorului, iar Costache a încercat pasa în sens opus, spre Lacina, marcat de 3 sau 4 adversari.

      Apreciat de 2 persoane

      • Impresia generala fata de Costache,mi-a dat-o si faza de care ai amintit cu Itu.Atunci a incercat sutul la poarta,dar a rezultat o fasaita la portar.Itu a venit extraordinar la invaluire,dar n-a avut cu cine………
        Daca Itu ar gresi 30% din mingile lui Costache,l-ar scoate dupa 20′.

        Apreciază

  9. Părerea mea e că dintre toți tinereii noștrii, Petrilă vede jocul cel mai bine și, pe lângă asta, se știe și cu mingea, dar pare mai puțin dispus la efort. Oricum, eu l-aș vrea în teren mai mult, cel puțin câte 15 -20 de minute pe meci.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Asocierea jocului lui Costache cu cel al lui Paun de anul precedent este mincinoasa!;pe Adita l-am vazut si la juniori unde dadea randament maxim jucand nr.8,nicidecum in banda unde trebuie sa depui un efort fizic dublu,sa alergi pe toata latura terenului,sa faci bine ambele faza si sa-ti ramana putere si capacitatea de-a combina,dribla,centra si suta la poarta adversa;odata ce Paun a fost scos,oarecum,din „extrema”jocul sau a devenit eficient si eficace;pe cand acest speriat-habauc,Costache il poate folosi DP.doar pe post de garderobier;daca Mailat,sau Petrila ar fi fost folositi in atatea meciuri,acum erau vedete.

    Apreciază

  11. Prieteni, note foarte mari nu s-au dat nici „pe litoral”… 🙂 DP s-a ales cu 4.6, echipa un pic mai bine (5.1). La vârf avem 3 ”finaliști”: Vini, Camora și Păun, fiecar cu 5.6. Jos, Peteleu n-are adversar: a luat doar 4.3… HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Aș spune că votanții l-au scos țap inspășitor pe DP, fie pentru că n-a reușit să pregătească meciul ca lumea din start (în repriza a doua s-a văzut clar că se putea mai mult), fie că-i membru de dreapta (sportiv, nu politic) al „Generației de Aur” și aur la aur mai trage cu ochiul. Media lui (de trecere, prin rotunjire) e doar un picuț peste cea a corigentului (prin aplatizare) Peteleu. Mă bucur că tribuniștii/tribunalii au fost mai blânzi cu Pete. Așa o degajare prinzi o dată în viață, iar portarul nu era pe fază. Acest autogol e doar o filă de poveste, palidă prin comparație cu meciul de la Munchen, unde am surclasat Bayern marcând de 4 ori împotriva nemților + împotriva noastră, ei înscriind doar golul de onoare, cel de 3 puncte.

      Apreciat de 2 persoane

  12. Unele surse, nu prea de incredere, spun că Dragoș Grigore ar fi accidentat și Cosmin Contra l-ar viza pe Burcă in cazul in care „bulgarul” nu poate fi recuperat. Veste bună pt noi macar sa fie convocat că și Păun care nu a debutat, prinde un tricou tricolor. Hai Romania!

    Apreciază

    • Burca nu trebuia sa fie totusi primul fundas central dintre toti?? Chiriches abia a revenit in circuit, a fost aspru criticat dupa ce Sassuolo a luat 8 goluri in 2 meciuri si a pierdut aproape toate duelurile cu Duvan Zapata, Adrian Rus nu joaca la Fehervar Vidi de 1 luna, Dragos Grigore e criticat de multi desi el mi se pare cel mai muncitor.

      Abia acum il chemi pe Burca?! Selectiile la loturile nationale nu au mare relevanta oricum, sunt facute de fosti fotbalisi precum Contra sau Radoi care au relatii si interese si prea putin habar de fotbal.

      Apreciat de 1 persoană

    • Mda…nu stiu daca e 100% ok articolul. Practic, ei denunta toate matrapazlacurile pe care le fac Hagi, Popescu si Pietro Chiodi impreuna cu Zahavi, dar articolul poarta denumirea lui Daum si il infiereaza pe el!!!!!! Mi se pare chiar ciudat. Mai ales ca dintre jucatorii numiti acolo, era clar ca in perioada respectiva nu puteau fi ignorati Razvan Marin, Benzar, Cristi Ganea (care era bun tare ca fundas stanga in Romania). Ciudate sunt concocarile lui Nedelcu si Tiru, dar problema e iar pusa ca „de ce Daum i-a convocat” in loc sa fie „de ce Hagi si media faceau presiune media sa fie convocati”. Chiar ieri la o emisiune TV si saptamana trecuta Popescu a tot tinut-o cu „nu e normal ca Tiru sa fie neconvocat” ;))))

      In vremea respectiva, expertii care acum nu se mai arata il identificau pe Nedelcu ca fiind al doilea Messiah si cel mai bun mijlocas defensiv pe care l-a avut Romania. Nu prea a avut Daum ce sa faca decat sa-l convoace.

      Problema mai mare e la cel care a fost inaintea lui Daum, Piturca, cel care fara fundament l-a convocat pe Cristi Manea la 16 ani la lotul mare, pentru ca ulterior acesta sa fie vandut cu 3 milioane (bani grei la acea vreme). Si altii…..nu mai insist cu cate meciuri a jucat Cristi Tanase la echipa nationala pentru ca Piturca si Becali (in relatii bune in vremea aceea) sa faca afaceri. Si clica era mare, cu Gino Iorgulescu, toti cei condamnati in Dosarul Transferurilor etc. Numai cand vad impresari din astia gelati si cu „minciunile la ei” gen Pietro Chiodi ma apuca rasul/plansul…

      Apreciază

      • +Viorel Moldovan, mult-laudatul si invitatul pe la televiziuni, vopsit ca om serios si cinstit. Antrenorul care a stat pe banca la cea mai mare contraperformanta a echipei nationale de tineret din istorie, 0-8 in 2014 cu Germania, meci in care au jucat titulari urmatorii crescuti la Academia Hagi: Balasa (de care Hagi si Popescu spuneau ca va ajunge titular la Roma, cam cum vorbesc si de Baluta azi), Tiru, Boldor, Nedelcu, Gabi Iancu, Florin Tanase. 6 jucatori pentru a fi vanduti, de care ne-am lamurit ulterior, s-a vazut cum a evoluat cariera lor.

        Va dati seama ce antrenor joaca in acelasi timp cu jucatori puturosi precum Nedelcu, Tanase, Iancu si Rotariu de la mijloc in sus, carne de tun pe atacurile germanilor, care treceau mijlocul terenului nederanjati.

        Apreciază

  13. Nu trebuie uitat (totusi) ca in ultimele 30 de minute viitorenii se simteau cu sacii in caruta (au bifat 3-0). Cu Hagi, DP nu joaca minimalist-la siguranta, abordarea cu lotul DOI complicand din start acest meci.
    Privitor la Costache, daca e un jucator de perspectiva respectiv daca are azi valoare de titular in primul 11 sunt doua chestiuni distincte.

    Apreciat de 1 persoană

  14. Fituicile din piata de peste (pesta e la moda) fac tam-tam-ul numarului „Record” de copii (peste 20.000) spectatori la meciul nationalei ce va incepe la ora…21,45. Se mai spune ca jucatorii nationalei ar fi impresionati de aceasta prezenta (record…).
    Jucatorii de la CFR convocati la echipa nationala ar trebui sa spuna ca daca UEFA a stabilit o varsta maxima (14 ani) pt. a putea fi spectator, organizatorii Romani Ar Trebui sa stabileasca una minima (12 ani?) pt copiii dusi pe stadion la ore tarzii din noapte , pt ca nu „recordul” e important ci simtul masurii in comportamentul fata de copii.

    Apreciat de 1 persoană

        • Ora nu e impusa de UEFA/FIFA si de televiziuni? Noi suntem de vina ca ne comportam ca niste animale pe stadioane si nu stim sa tinem un moment de regulegere nici macar in amintirea unui copil de 9 ani mort de cancer. Asa ca eu le doresc la „ultrasii” astia si genul asta de suporteri 10-20 de ani de suspendari.

          Apreciat de 1 persoană

  15. Motivele pedepsei de la UEFA au fost deliberat bagate sub pres, in speranta ca forul european le va trece cu vederea. Blog-Herri gsp-ului ar fi putut profita de cele intamplate pt a dovedi ca-i pot si educa pe „iubitorii” de sport romani, delimitand fara echivoc graul de neghina.
    NU au facut-o !
    Au facut, LA SCHIMB, altceva: intr-un interval de cca 6 ore Naum, Ioanit escu, Geambasu si-au manifestat sfanta manie damboviteana fata de episodul Giurgiu.
    Prin condamnarea huliganismului-lipsei de educatiei-primitivsmului nu obtineau nimic (palpabil) dar au obtinut mici foloase (in detrimentul CFR) prin atacarea lui DP .
    Da, cred si sper ca UEFA nu va trece nimic cu vederea – e singura cale pt a zadarnici-a torpila politica strutului care ne caracterizeaza.

    Apreciază

    • si cu ce ajuta meciurile fara spectatori? Mie sincer mi se par stupide. Mai ok mi se parea sa interzica un stadio, sau sa joace in alta tara. Era interesant sa jucam meciul cu Norvegia la Madrid sau la Roma.

      Apreciază

    • Ce anume din traeba asta? Crezi ca actionaratul chinez nu urmarea banii? UCL e o fantana de aur , crezi ca is chiar asa de puerile sa arunce galeata in alta parte strict pe considere politice?
      Pe de alta parte, sa se duca d…ui toate investitele chinezesti daca asa de mult ii supara ca lumea nu e deacord cu tampeniile lor.

      Apreciază

      • Pai dacă-și retrăgeau mai devreme investițiile, probabil, isi vindeau din jucători. Categoric ca e doar o chestie ipotetica. Poate ne băteau și fără 3-4din ei…. Dar ca bârfa in pauza competițională merge…. Cred…

        Apreciază

        • 1. daca baba avea c..i era ministru de razboi.
          2. Cand mai devreme? Crezi ca patronii chinezi dadeau vrabia din mana asa ljer? Crezi ca nu fortau intrarea in CL si dupa aceia lichidau clubul?
          Discutia asta nici macar ipotetica nu putem sa o facem pentru eu nu am vazut nici un comunicat oficial din partea actionaratului clubului ceh, sa asteptam puza de iarna si apoi putem trage o cloncluzie. Stirile din ziarele romanesti sunt de cele mai multe ori doar niste bombe fasaite.

          Apreciază

    • Nu e vorba de harta e vorba de logica si milogire. Ti-am dat logic cateva argumente cum ultima ta replica e un non sens.
      Legat ca e in presa ceha sau romaneasca tot acelas rahat e, in ultima vreme stirile de tip can can au umplut internetul global.
      BTW
      Spre ca CFR sa mearga pe munca nu pe intins mana, anul trecut treu sferturi de forum s-a bucurat ca am picat cu Luxemburghezii si stim cu totii ce a iesit, la fel si aici, ce te face sa crezi ca chinezii isi lasa balta afacerea in prag de grupe?

      Apreciază

  16. Golofca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. N-am avut de mult un iepure ca asta, dupa Semedo si Dubarbier, e bine venit un tgv ca asta. In meciul de ieri toate mingile lungi care au fost date pe el, le-a ajuns pana sa iasa in linia de fund. Bravo lui. Mi-a placut mult si de Perreira. Chiar as vrea sa vad o linie de atac cu Golofca, Rondon si Perreira. Am fi super rapizi. 🤔🤔

    Apreciază

  17. Oare stie cineva cine era atacantul nostru cu nr. 96? A jucat prima parte din repriza secunda, schimbat cu Petrila. Portarul din repriza a doua a fost Rus? Multumesc.

    Apreciază

  18. Total surprinzator, cel mai bun mi s-a parut Aurelio, chiar daca a dat o pase la portarul advers din 2m. A ‘debutat’ si Sylla, oare Traore a fost convocat la nationala?

    Apreciază

  19. Asta-i indiscutabil! Nu pot să pricep cum naiba nu convoci de la-nceput un fundaș al echipei campioane, care face față cu brio în meciurile Europene, dar convoci doi tinerei – dintre care unul (Rus) freacă banca la echipa de club – doar pentru că au mai jucat împreună la U21.

    Apreciază

  20. Nu vreau sa va intristez, dar eu nu dau doi bani pe sperantele din meciul de diseara. Cu puternicii (fizic bine claditi) jucatori norvegieni, nu-i vad bine deloc pe firavii stoperi Rus si Nedelcearu. Burca nu cred ca are vreo sansa sa joace, desi e cel mai bun dintre toti. Se arde singur Contra cu aceasta alegere. Sper sa nu am dreptate.

    Apreciază

    • Mai greu asta la romani, dar a fost nasol de tot. Sper ca proTV sa nu mai transmita prea curand meciuri ale echipe nationale din 2 motive: 1. comentatorii 2. publicitate in execs, mai ales intre imn si inceperea meciului. Mi scarba de acest post.

      Apreciat de 1 persoană

  21. Ce jegosi pot fi astia la interviuri.Unul ai spune lui Contra,ca a fost vina lui Deac la golul norvegienilor,ca n-a tinut mingea la un corner.Contra zice ca le-a spus sa tina mingea acolo,in schimb de acolo pana la poarta noastra era drum lung.
    Corect dar incomplet,in sensul ca n-au fost faze succesive.De la faza aceea cu Deac in coltul terenului,pana la golul lor,mingea a ajuns in bratele lui Tatarusanu care l-a pus pe contra pe Marin.Apoi acesta se duce pana la mijlocul terenului,unde iese cu mingea-n aut de margine.Deci ce legatura are sula cu prefectura?
    Din contra Deac in opinia mea a jucat cu multa determinare si a reusit sa tina de minge,cand norvegienii ne presau in prima repriza.Per total a jucat foarte bine……..

    Apreciat de 3 persoane

    • Da, a vrut sa dea un calcai de mare talent in minutul 89 la 1-0 . Nu ii imput golul luat dar nu se face asa ceva. Ia sa faca asa ceva intr-un meci cu FCSB sau cu Rapid sa va vad atunci cum comentati.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.