Păcat! / Yesss!


Imediat ce Rodriguez a transformat penalty-ul acordat în urma erorii lui Cestor sau Chivulete, n-am văzut exact, mă rugam să mai vină un gol în timpul regulamentar de joc. Preferabil în poarta gazdelor, dar dacă nu-i să fie, în oricare dintre ele. Eram convins că nu se merită să termini vineri un joc început joi când urmează o triplă duminică-joi-duminică. Acum, după ce am citit despre chestia cu eroarea administrativă a gazdelor, sunt de-a dreptul uluit de reacţia taberei noastre. Adică, ei cu un răzeş mai puţini pe foaie, noi cu altul lipsă de pe teren, plouă, mintenaş e miezul nopţii şi să rămâi fără replică în faţa boacănei lor? Secundul Bordeianu era dotat cu cea mai modernă aparatură de comunicaţie, era greu să-i transmiţi că, bă, dacă nu reuşiţi să marcaţi până în minutul 90+2, daţi autogol în 90+3 că tot noi vom obţine calificarea? OK, e o întrecere sportivă, să se decidă lucrurile pe teren, nu la birouri, dar, cu voie ori fără, gazdele au fost în culpă şi birourile trebuie să respecte regulamentele proprii. Chiar să fi câştigat noi după 90 min, 120 min ori la lovituri de departajare, normal şi logic ar fi ca în asemenea cazuri FRF să aplice regulamentul, fără să aştepte nu’ş ce contestaţii în timp regulamentar ori explicaţiuni.

Indiferent de adversar şi de propriul unşpe, ne-am putut obişnui ca ai noştri să facă două reprize foarte diferite calitativ. Însă, spre deosebire de reprizele jucate în mod asumat la aşteptare în alte dăţi, aseară nu s-au prea legat lucrurile în prima parte a jocului. Bordeianu şi Burcă au părut surescitaţi peste măsură, habar nu am ce aveau de dovedit foştilor, primul ne-a lăsat cu ochii în soare prea devreme, al doilea, în loc să fie o cloşcă grijulie şi înţeleaptă în sfaturi pentru debutantul Paşcanu, a dat impresia că mai mult l-a panicat şi l-a timorat pe mai tânărul său coleg de linie. Dacă mai adăugăm că Ofosu a prins meciul vieţii din cele 9 jucate la Botoşani, depăşindu-l la fiecare fază pe Butean (eu nu l-aş pune la zid pe al nostru, nici Susic n-a fost mult mai breaz în repriza a doua), e clar că Paşcanu nu a avut o viaţă uşoară. Câştigul primei reprize este că am scăpat uşor cu un singur gol încasat.

Partea pierdută a reprizei a doua este că gazdele au scăpat uşor doar cu două goluri încasate. Mailat şi Cestor au intrat foarte bine în meci, Burcă si-a domolit o leacă nervii, a reuşit s-o bage şi în aţe, băieţii au strâns rândurile la pauză şi s-au pus pe treabă la repriza aia bună. Ghinion curat să nu-ţi intre decât de două ori mingea în poartă la atâtea ocazii clare. Şi mai vine şi nenorocirea din minutul 80. Aşa cum jucătorilor le-a intrat în sânge ca la centrările adversarilor să strângă braţele la spate pentru a se feri de comiterea involuntară a unui henţ voluntar, şi lui Cestor ar trebui să-i intre în reflex ascunderea în careul propriu a braţelor şi picioarelor la spate pentru a evita urmările dezastruoase ale existenţei majorităţii arbitrilor angajaţi de CCA.

Indiferent dacă va rămâne rezultatul din teren ori îi vom umili cu 3-0 la masa verde, jucătorii trebuie felicitaţi pentru dăruire, pentru jocul din partea a doua şi pentru efortul uriaş depus.

Notele mele: Jesus Fernandez 5.5 – Butean 5 (Cestor 6, din min.46), Paşcanu 5, Burcă 6.5, Susic 5.5 – Luis Aurelio 7, Bordeianu 4, Djokovic 6.5 – Golofca 6,5 (Traoré 5, din min 86), Rondon 7 ( A. Mureşan 6.5, din min 113), Petrila 5,5 (Mailat 7.5, din min 46).

Bineînţeles, dacă FRF va decide că noi vom juca în optimile de finală şi nu moldovenii, aspectul aprecierii evoluţiei jucătorilor noştri se va schimba în mod radical: fiecare jucător va avea câte 2.5 unităţi în plus la notele de mai sus.

HAI CFR!!!

185 de comentarii

  1. Din nou arbitru a aplicat dubla masura,in defavoarea noastra si ne-a umplut de galbene,fara sa-i sanctioneze si pe medieseni,desi o meritau cu prisosinta;;o curva de arbitru!;ar trebui ca in locul”laudatului”(de catre DP- o fi comisioanele?)Costache sa fie folosit Mailat.

    Apreciază

  2. Hoban, probabil cel mai bun azi, daca nu dadea acel luft, concluzia era clara. Da, nu am jucat stralucit, dar probabil jucatorii sunt ravasiti de desele schimbari de prim 11; la Paun, s-au cunoscut cele 3 etape de pauza. Nu inteleg de ce Deac este fortat atat de mult, caci asta il va face lipsit de prospetime in meciul cu Celtic; asta in conditiile in care ai solutii (Pereira sau Golofca). Bine, Deac este maratonist si cu pasele lui a rezolvat meciul, dar nici el nu poate fi proaspat non-stop.

    Apreciat de 3 persoane

    • Si eu mi-am pus intrebarea de ce nu a fost menajat Cipri dupa min 60, cand scorul era clar si victoria nu mai era in pericol?! Exact la prospetimea lui pentru meciul cu Celtic ma gandeam. Ca peste o saptamana va fi deja incheiat si meciul de la Ovidiu, pe care nu stiu cum si cu cine il vom juca.

      Apreciat de 2 persoane

  3. Ce curva nenorocita e kovacs asta, incredibil! Sa nu sanctionezi faulturile alea dure la Paun si Costache, e nesimtire si bataie de joc. Iar eliminarea lui Edi ne arata o data in plus ca nesimtitii astia sunt intangibili si li se rupe de ce se intampla pe teren, pentru ca ei sunt dumnezei. Nimeni n-a mai vorbit nimic dupa ce a facut sinucigasul ala cu noi la meciul cu Astra, probabil a fost felicitat. In rest felicitari pentru victorie si sper sa nu fie grava accidentarea lui Omrani. Cu astfel de comisii, de arbitraj si de disciplina (apropo de recentul caz cu incalcarea clara a regulamentului de cei de la Botosani), fotbalul nostru va merge tot in cap, iar lumea va fi tot mai scarbita sa priveasca un asemenea spectacol jenant, finantat de interlopi, regizat din culise si condus in teren de niste marionete penibile.

    Apreciat de 1 persoană

  4. La 3-0 nu mă interesează că ne galbenit arbitru. Eu vad partea plină a paharului. Celtic egal cu o echipa slabă, Rennes face egal cel puțin până în min 89 și cade pe un loc de mijloc in liga franceză. În același timp am devenit echipa mare căci toți, dar toți din sud ne urăsc. La Digi Sport îi doliu după fiecare meci de-al nostru când câștigăm. Vor ca toți să lupte împotriva CFR ului. Baga zâzanie mai ales la machidonul de Hagi, poate nu-i mai bate FCSB in play offs. Cred că-i primordial ca Boto si Astra sa nu prindă playoffsul, că altfel îi walk in the park pt Steluța.

    Apreciat de 2 persoane

  5. Racheta ,vezi ce zici ca se supara pe tine tanit-mama-lu=Costache si poate te trimite si pe tine la pimbare :D.

    Adevarul este ca regula asta U21 este una dintre cele mai retardate inventii din fotbalul romanesc din ultimii ani. E o regula facut in stil pur nationalist, dement si idiot, care n-a adus Romaniei nimic in afara de performante la nivel U21. Nationala e tot in buda, aria de selectie e tot mica si jocul nationalei e tot de rahat… DAAAAR acuma nu mai avem nici echipe in Europa, deci ce sa zici? Sacrificam tot ca sa „aiva” nationala U21 fotbalisti.

    Costache n-ar fi ajuns in veci la CFR daca nu ar fi existat regula asta si nici pretul lui de vanzare n-ar fi fost mai mult de 100,000 de euro. Regula asta ii avantajeaza pe unii ca Hagi care fac MILIOANE, doar de la echipele din Ro, pentru ca „cresc” si vand jucatori din astia submediocrii care TREBUIE sa fie in primul 11. Din punctul meu de vedere, dupa 11 meciuri in care a fost titular, Costache asta nu arata nimic. E un fel de Hora, nascut talent, mort speranta. In mod normal n-ar fi jucat la CFR in veci.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Costache, pe care sunteți așa de supărați, are în acest sezon 3 goluri și 2 pase de gol în 10 meciuri jucate în Liga 1. Îl depășesc doar Păun, Deac și Omrani la capitolul eficiență din lotul actual. Vorbim de un băiat de 21 ani. Voi vă mai amintiți, cum era înjurat Omrani anul trecut, sau Bastos cu mai mulți ani în urmă?

    Apreciat de 2 persoane

      • Isi merita si Costache sansa, e drept, dar nu-si merita banii dati si locul de titular garantat. Zici ca are 3 pase de gol si 2 goluri in 10 meciuri? Da, suna bine, doar ca toate pasele si golurile au venit in meciuri in care am distrus adversarul. Mai mult au venit intr-un moment in care meciul era jucat. A dat golul 3 si un asist la golul 4 in meciul cu Voluntari, si a asistat sau dat golul 2 la celelalte meciuri. Singurul lui asist important a venit in meciul cu Astra.

        Nu zic ca nu isi merita sansa, dar trebuie sa ne gandim cam cum ar arata echipa cu Pereira pe dreapta, care e cu 2 clase peste Costache, si care sta pe banca pentru ca ne obliga FRF-ul sa-l jucam pe fostul dinamovist. Mai mult am dat si vreo 700K pe ele si banii aia nu se reflecta mai nicaieri.

        Apreciat de 1 persoană

          • Pai si nu tocmai asta e problema? La anul Costache o sa fie pus in aceasi categorie cu Mailat: are 22 de ani, deci nici nu mai e bun de inclus pe lista de jucatori! Asta doar arata cat de stupida este regula asta.

            Apreciat de 1 persoană

            • Costache va fi U21 şi la anul, deci mai are timp să se facă de neînlocuit. 🙂 Eu am scris de la introducerea regulii că e una tâmpită şi lipsită de corectudine. Mă aşteptam ca un jucător (de la oricare echipă, poate Mailat, pereira sau Golofca de la noi) să meargă în nume propriu la TAS că e discriminat prin această regulă. Logic mi s-ar părea să şi câştige un astfel de proces.

              Apreciat de 1 persoană

        • Treaba asta este cu două tăișuri. Dacă ar juca Pereira titular, ne-am plânge că de ce joacă unul trecut de 30, nevandabil, pe când îi avem pe bancă pe Mailat, Costache, Petrila, care ar putea fi vânduți pe bani frumoși.
          Cu acești tinerei trebuie să avem răbdare, să le dăm șanse să crească, ei sunt viitorul. La urma urmei nu cred că a fost până acum vreun meci în care am pierdut punctele pe mâna lor. Pe mine mă supără mai mult Traore sau Sylla, la ei mai slabe șanse să mai evolueze ceva.

          Apreciat de 1 persoană

  7. Regula asta cu U21 este una dintre putinele masuri luate de actuala conducere a FRF si, din pacate, este una tampita si prost aplicata.
    Practic, in conducerea FRF s-au infiltart niste naparci care au o singura grija, sa se imbuibe cu de toate, in cel mai scurt timp posibil, fara programe viabile pe termen mediu si lung.
    Faptul ca nationala a cazut sub locul 30 nu este o problema pentru ei, dupa cum nu este o problema nici faptul ca echipele noastre de club sunt la acelasi nivel cu echipe din Luxemburg sau Malta, pentru ca singura lor problema este sa-si anihileze dusmanii, sa-si creeze condiit propice pentru a parveni, pentru ca vor sa se imbogateasca peste noapte cu tot dinadinsul.
    Nu poti sa construiesti nimic cu naparci, cu naparci poti doar sa darami, dar ceea ce este mai grav, este faptul ca printre daramaturi tot naparcile conduc.
    Treaba asta cu naparcile este valabila in toata societatea romaneasca, nu numai in fotbal si ce mi se pare mie foarte grav este faptul ca numarul naparcilor, care se manifesta peste tot in societate, a depasit acel numar critic care poate face fenomenul reversibil, adica sistemele sa se poata autocurata, iar din perspectiva asta, viitorul pare sumbru.

    Apreciat de 2 persoane

      • Eu ma gândesc ca DP știe ce face. Dacă nu ar fi mulțumit de Costache l-ar schimba în min 10….pina la urma vb de o echipa și un joc colectiv. Fiecare își aduce cum poate aportul. Nici eu nu l-aș tine asa mult în teren dar antrenor e altcineva și trebuie sa recunoaștem ca știe meserie.

        Apreciat de 1 persoană

        • Costache are şi el nişte calităţi bune, printre care forţa, viteza, capacitatea de efort, instinctul de a apărea la finalizare. Fără doar şi poate, face parte din prima linie a generaţiei sale. La ora actuală, problema lui este că se află la stadiul de „hăbăuc”, proces prin care au trecut la un moment dat majoritatea jucătorilor pe care acum îi elogiem. Peste o lună, peste 1-5 ani, poate depăşi această etapă din carieră şi alta va fi atunci gândirea lui din teren, altul va fi mentalul său de joc, va şti şi cu poziţionarea, va şti tot timpul de ce, când şi unde, îi va creşte în mod cert randamentul.

          Apreciat de 3 persoane

  8. Costache-un jucator cu legitimatie pe care CFR-ul a dat o groaza de euroi,vreo 7-8K,iar el nu merita nici macar una suta?!;nu face faza defensiva,sau o face f.prost,nu reuseste sa-si depaseasca niciodata adversarul direct,paseaza aiurea la adversari,punand echipa pe contre pied,nu-i in stare de o centrare de”Doamne ajuta”,suteaza in balarii,este mai mereu in offside,nu reuseste o combinatie,caci de dribling ce sa mai vorbim!;care sunt calitatile acestui”atacant”fortat de imprejurari sa joace titular?!;alearga fara rost si isi incurca coechipierii?;la aceasta data ,doar impresariatul il obliga pe DP.sa-l folosesca titular.

    Apreciază

  9. Campionatul nostru avea una dintre cele mai mari medii de varsta din Europa, asta ducand la incasari foarte mici si la patroni care se plangeau ca nu au bani sa mai tina cluburile si ca intra in faliment. Atrageam foarte putine fonduri din afara, ca aia nu cumpara jucatori de 27 de ani. La olandezi, belgieni, sarbi sau croati esti foarte bun ca sa ai peste 25 de ani si sa ramai in lot. Daca nu, joaca altul de 19 care este apropiat de valoarea ta. De aia vand de rup. Si cu banii aia se dezvolta. N-o sa joace niciodata Siem de Jong la 29 de ani Ajax in fata lui Noa Lang, care vine de la echipa a 2-a, chiar daca sunt poate asemanatori ca valoare. Nici la Steaua Rosie sau Dinamo Zagreb n-o sa joace unul de 29 de ani decat daca e foarte, foarte bun. Sunt echipe cu medii de varsta sub 25 de ani, la fel ca si Salzburg, Genk, Brugge, PSV. Si vad ca joaca in Champions League

    Si uite cum vor intra bani in Liga 1 datorita folosirii lui Nedelcearu, Adrian Rus, Baluta, Cicaldau, Dennis Man, Florinel Coman, Ianis, Dragus, Costache, Mihaila, Olaru, Morutan etc. Unii din ei deja au fost vanduti, ceilalti vor pleca curand. Sunt cel putin 40 de milioane aici, bani care vor intra in dezvoltarea cluburilor mai departe.

    Trebuia facuta o lege la nivel macro, pentru ca aceste cluburi (conduse de incompetenti) habar n-aveau sa se gestioneze singure. Aici intervine rolul Federatiei: sa dea legi care sa duca spre micsorarea faliei fata de campionatele mari. Si asta o poti face doar financiar, altfel nu poti sa tii pasul cu campionatele din Vest.

    Apreciază

      • Pai cu siguranta n-o reduci, aici ai perfecta dreptate. 100% iti dau dreptate. Dar nici n-ai cum sa supravietuiesti altfel in conditiile sistemului care este astazi. Ca sa nu mai vinzi, ar trebui ca Presedintii de Federatii din astea 45 de state europene care se zice ca sunt suverane, dar care iau mumu de la UEFA in fiecare an ca se calca toate in picioare pe inca 6 locuri care mai raman in Champions League, sa stea toate laolalta si sa faca in asa fel si ele sa aiba incasari la fel de mari precum tarile din Top 5 care au cate 4 echipe in competitie.

        Dar asta ar insemna sa fie Presedinti de Federatii competenti,care sa creeze o copetitie in care sa avem noi, restul, cate 4, fara echipe din Anglia, Spania, Italia, Germania, Franta, Portugalia. Cred ca ar fi o piata mare de privitori. Dar trebuie sa fie si vointa…..

        Altfel n-o sa ii mai ajungem niciodata si an de an ne vom indeparta si mai mult daca in continuare locul 4 din Spania aduce anual 200 de milioane in plus fata de tot campionatul nostru din participare europeana.

        Apreciază

  10. Problema cu Costache cred ca se pune gresit . El joaca numai si numai datorita managementului defectuos, care a ignorat nepermis intarirea lotului cu jucatori valorosi U21, a fost adus de putina vreme Pascanu, pe un post unde mai sunt 5 jucatori de valori apropiate ! In timp ce noi ne ciomagim datorita lui Costache, fecali face achizitii dupa achizitii de jucatori de 19-20 ani de perspectiva, in conditiile in care are deja in lot numerosi tineri de valoare astfel incat pt wc, regula U21 nu este de loc o problema, dimpotriva ! Degeaba a strigat DP ca are nevoie de noi jucatori U21, de preferinta internationali, nu s-a facut nimic pana la aducerea lui Pascanu, care datorita inflatiei pe postul sau, are putine sanse de a evolua, deci mari sanse de a pierde ca fotbalist . La mijloc sau in atac nimic, asa ca Costache poate fi catastrofa meci de meci, ca tot titular va fi in lipsa de alternative, iar pt sezonul viitor cand fostul dinamovist nu va mai fi eligibil, Dumnezeu cu mila !

    Apreciază

  11. Vass Bela, chiar joaca „catastrofal” Costache? S-a castigat in toate meciurile cu el titular si a dat goluri si pase cat n-a dat nimeni de U21. Pentru un joc mai slabut se poate caracteriza asa?? Cred ca asteptarile voastre sunt prea mari…..

    Ceva nu e ok aici. Sa spui despre un jucator ca joaca doar datorita regulii si ca e cel mai slab cand e al 3-lea golgheter al echipei in campionat la 21 de ani si nici nu e vreunul indolent, e mereu in folosul echipei. Ca mai pierde mingi…asta e, e inca un tanar, nimeni nu e perfect.

    Deja mi se pare ca sunt enorm de multe atacuri la acest copil pe care eu l-am sustinut si nu vreau sa ma cert cu voi. Daca voi va pricepeti mai mult si spuneti ca e mai bine financiar pentru club sa nu il foloseasca pe Costache, timpul va demonstra peste 10 ani, cand om vedea daca va mai exista acest club fara vanzari de jucatori. Dar eu stiu altceva despre jucatorii tineri si anume ca trebuie incurajati. DP il poate lua deoparte dupa acest meci si poate sa-i spuna: „Valentin, uite, e bine ca aci anumite lucruri, dar trebuie sa fii mai ALTRUIST. Cand preiei mingea sa nu incerci mereu sa rezolvi situatia cu sut sau cu patrundere. Cauta sa dai pasa. Opreste-te cand preiei mingea si tintuieste adversarul, uita-te cum face Paun.” Paun nu are viteza, dar mereu preia si de pe loc paseaza mai departe, ba chiar sunt speriati adversarii sa-l atace pentru ca le e frica sa nu fie driblati. Dar sunt copii tineri si trebuie sa li se explice lucrurile astea. In jocul fara minge, Costache face lucruri extrem de bune. Face pressing, recuperari etc. In meciurile de Europa League cu Celtic sau Rennes sau returul cu Lazio o sa vedeti ce nevoie ar fi fost de aceste lucruri.

    Ma pricep la fotbal de 25 de ani si mereu sunt injurat in forumuri din astea. Dar cand se dovedeste peste cativa ani ca am avut dreptate, nu mai dau de nimeni de acum 5-6 ani ;)) Am zis acum multi ani ca Alibec sau Nedelcu n-or sa ajunga fotbalisti. Mi se zicea ca „bai, nu te pricepi tu, uita-te ce tehnica au, stiu sa paseze…Alibec e foarte tanar, sigur va ajunge sa joace intr-un campionat mare”. Degeaba le spuneam eu ca Alibec are burta cat Mangalia si n-are cum sa ajunga fotbalist. Degeaba zic eu ca Baluta nu are ritm de Premier League sau ca fotbalistii precum Costache sau Andone sau Deac sau Dubarbier sunt buni pentru nivel inalt. Tot injurat o sa fiu…..

    Apreciază

  12. Mattteo Matei testverem.Costache este un jucator foarte talentat,Are cate o miscare ca te lasa cu gura cascata.Este dispus la efort,alearga enorm,are insa si cateva probleme.Este haotic, nu se poate concentra pe tot parcursul meciului, de multe ori este de o naivitate exasperanta.Sper ca DP sa rezolve aceste bube, si sa avem un Costache cum il vrei tu si in folosul echipei.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Matteo, tu scrii mesaje obositor de lungi, cel putin pt mine, in schimb citesti superficial si contraataci de multe ori degeaba . Eu am scris ” Costache POATE fi catastrofa meci de meci … „, iar tu te iei de mine cu intrebarea ” chiar joaca catastrofal Costache ? ” Atat, pt ca nu merita alte schimburi de idei, tu ai un mare si curios fix, Costache, iar cum cineva ii taxeaza evolutia , sari la beregata in mod necolegial, ba intr-un stil pur copilaresc . PS . Luis, eu m-am referit la wc strict sub aspectul U21, unde ne bate mar . Atat si nimic mai mult .

    Apreciază

    • N-am atacat, doar am intrebat. Mi s-a parut prea mult sa fie catalogat „catastrofa”. Acum am citit mai bine si am vazut ca ai scris la modul teoretic

      Apreciază

    • Nu sar la beregata, dar la fel as pune problema si daca ar fi contestat Deac. Erau oameni care acum 10-12 ani ii contestau pe Deac sau Dubarbier pentru ca jucau exact cum joaca Costache acum. Apropo, si Deac ieri a pierdut vreo 6-7 mingi cu capul in pamant. A dat si 2 pase de gol, a facut si o gramada de lucruri frumoase.

      Apreciază

  14. Se va fâsâi și regula asta în 2 ani, sau ar trebui. Acum sunt implicați în ea vreo -14 echipe X (2 titulari +minim 2 rezerve) = 56 de hăbăuci. 56 de hăbăuci pentru 10 locuri la Olimpiadă. În 2 ani alți 56 de hăbăuci se vor înghesui la coadă la Liga 1. Atunci va fi chiar haioasă Liga asta.

    Apreciat de 2 persoane

  15. Probabil ca anul acesta ne vom lupta cu Craiova la titlu. Se pare ca odata cu venirea lui Piturca au devenit o echipa mai puternica si ei, si ne vor pune serioase probleme .
    Vom vedea in meciurile directe ce si cum.
    Hai CFR!

    Apreciat de 1 persoană

  16. Bancuri acuzat de discriminare în timpul meciului cu Viitorul. Credeți că va fi suspendat? Sau nu va fi convocat la naționala? Eu nu cred, dacă se va întâmpla asta va fi după jocul cu noi. Nu cred in teoria conspirației ci doar in ura manifestată de diriguitori împotriva CFR ului.

    Apreciat de 2 persoane

  17. La titlu si anu asta ne vom bate cu wc-ul, care intre timp si-a mai rezolvat un non-combat cu Iasiul, nici nu mai trebuie socotit cati blatisti are, ci cati vor juca pe bune, in afara de Sepsi si Dinamo, nu bag mana in foc pt nimeni !

    Apreciat de 2 persoane

  18. Ce a facut Bancu cf normelor UEFA este mult- mult mai grav decat injuraturile lui DP, dar ori n-o sa fie suspendat de loc pe motiv ca arbitrul n-a consemnat porcaria rasista, ori va primi ceva suspendare, dar sub 4 etape, pt ca in Romania fotbalistica exista CFR si altii si asta-i regula de fier !!! Exemple sunt cu carul, ultimul e curvasagul din Cupa, orice alta formatie se califica cu 3-0, dar fiind vorba de noi … ( apropo, abuzul FRF nu scuza neprofesionalismul conducerii, vezi neachitarea taxei de timbru ) . Ce-i de facut in aceste conditii total vitrege ? Nimic deosebit, cumpatare la DP si victorii pe linie si savurarea suferintei miticilor din studiouri !

    Apreciat de 2 persoane

    • Federatia in cazul cfr se putea autosesiza fara sa vb de porcarii de taxe neplatite…despre Bancu eu cred ca nu o sa scape pt ca De noijjer a declarat ca e surpins ca nici azi nu recunoaste Bancu cum a vb de el…deci e clar ca la comisii o sa spuna olandezul adevarul…

      Apreciază

    • Langa Jibou este localitatea VAR .. Un prieten din acea localitate , se lauda ,prin anii ’70, ca ; ” Sunt din VAR si sunt CURVAR.. ! ” Poate ca, la noi, vom spoi mantuiala un pic cu VAR… !!

      Apreciat de 1 persoană

  19. Sper că băieţii au văzut măcelul de la Londra, unde unii jucători ai lui Tottenham şi-au băgat aia în meciul care se desfăşura, şi golurile nemţilor au început să curgă pe bandă rulantă în ultimele 10 minute. Fie 1-0, 2-0 sau 3-0 pentru Celtic, sper să nu-mi văd niciodată echipa aşa delăsătoare cum au fost englezii aseară. Tare urât arată asemenea umilinţe în CV-ul european.

    Apreciază

  20. Click aici pt. notare contra Gazului! Cer mii de scuze, dar am uitat să deschid ”robinetul”, așa că nu mi-a sosit nicio notare! Îl las deschis acum până mâine, când începe meciul de la Glasgow… Scuze, din nou… HAI CFR!!!

    Apreciază

  21. Am inceput sa nu mai am asa de mari indoieli si asteptari,privind performanta scouting-ul practicat de PROFESIONISTII(Mara,Bilasco)de la CFR,cum bine se stie cu f.multe gauri la buget,cand constat cu surprindere,ca cei de la Arsenal Londra au”reusit contra”performanta”,incredibila sa se debaraseze cu atata usurinta de fotbalistul momentului,SERGE GNABRY si sa-l cedeze pe”marunti”lui BAYER Munchen!

    Apreciat de 1 persoană

  22. Cu un Culio nerefacut si la capacitatea maxima suntem o”prada usora”(!?);sper sa ma insel!;la mijloc fara niste luptatori care sa si”arunce”mingi spre cel mai bine plasat si avansat atacant,nu avem prea multe sanse,desi un egal nu ar fi rau!

    Apreciază

  23. AM gasit niste echipe probabile pe gsp (nu ca ar sti ei prea multa meserie, dar nici mari surprize nu vor fi):

    ECHIPELE PROBABILE
    Celtic: Forster – Elhamed, Ajer, Jullien, Bolingoli – Brown, McGregor, Forrest – Christie, Elyounoussi, Édouard
    Rezerve: Gordon, S. Sinclair, Bauer, Hayes, Morgan, Rogic, Ntcham
    Antrenor: Neil Lennon

    CFR Cluj: Arlauskis – Susici, Cestor, A. Burcă, Camora – Djokovici, Bordeianu, Culio – C. Deac, Rondon, Omrani
    Rezerve: J. Fernandez, Sylla, L. Aurelio, Păun, Boli, Peteleu, L. Traore
    Antrenor: Dan Petrescu

    La ei, spre deosebire de prima data cand ne-am intalnit, e posibil sa intre Elyounoussi in primul 11, adus de la Southampton in Premier League, unde a dezamagit anul trecut dupa ce fusese cel mai bun jucator de la Basel si unul din golgheterii Elvetiei din pozitie de mijlocas lateral. Ne vom intalni cu el si in meciul Romania-Norvegia. E foarte bine facut si are tehnica in regim de viteza. In rest, eu am ramas cu sechele de la Ryan Christie, mi se pare incredibil de bun copilul si l-as vedea in orice echipa mare. Atentie mare la astia.

    Voi ati juca cu Susuic sau Peteleu? Si….mai important, Rondon sau Paun si Omrani virf impins? Ca Omrani si Deac sunt puncte fixe. E posibil sa joace toti 4- Omrani, Deac, Rondon si Paun? Si sa nu joace Djokovici eventual?

    Apreciază

  24. as incepe cu Djoko pt ca avem si in rep.2 nevoie de sange proaspat si paun a intrat bine si meciul trecut din postura de rezerva…intre Susic si Peteleu pt mine Susic e titular de drept…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.