CFR a exclus din lot 7 jucători!


Ceva de genul a fost titlul unui articol de pe careva site central de sport înaintea meciului cu Clinceniul ori Dinamo. Păi, domnilor, puteaţi trece şi un „Scandal la CFR!” în acel titlu, excluderea este pe termen nelimitat pentru partidele de campionat.

Sâmbătă, 3 august 2019, ora 21.00, în cadrul etapei a 4-a din Liga 1 Casa Pariurilor, Stadionul „ilie Oană” din Ploieşti: Chindia Târgovişte – CFR Cluj.

Câţi şi cine vor fi cei şapte excluşi din lot pe termen nelimitat pentru această partidă? Că cei şapte pot fi şi 5, 6 ori 8. Şi nu-i musai ca lista să cuprindă aceleaşi nume. Totul depinde de calculele făcute de DP pentru importantul meci de miercuri din Gruia, de starea fizică a fiecărui jucător în parte după istovitorul meci din Israel, de situaţia lui Culio. Să sperăm că Ema este în regulă şi nu va fi nevoie de menajarea altcuiva pentru meciul împotriva scoţienilor.

Mailat a disponibilizat un loc în lot pentru partida de la Ploieşti după meciul cu Dinamo, loc ce va fi ocupat probabil de Ţucu, care trebuie să adune nişte minute jucate pentru a-şi intra cât de repede în mână picior. Mână Picior în care trebuie să-şi intre iute-iute şi Sylla şi Pereira pentru că, deocamdată, n-au arătat nici unul, nici altul că merită să facă parte din lotul menajaţilor pentru campionat. La Rondon, Burcă, chiar şi Cestor ori Butean, acomodarea la CFR a mers mult mai repede, adevărat, ei nu sunt la primul sezon în campionatul României. Aş fi curios cât de repede s-ar acomoda la echipă Youssef El Jebli de la retrogradata  De Graafschap din prima divizie olandeză, dacă mai există interes din partea CFR-ului şi s-ar realiza transferul lui, după cum scrie presa olandeză.

Ştiu că gândul nostru al tuturor stă doar la dubla cu Celtic, însă, cel mai greu meci este întotdeauna cel care urmează. Chindia este nou promovată în prima ligă, n-are decât un singur punct adunat în 3 etape, se joacă pe teren neutru, dar trebuie să avem grijă cu ei, egalul l-au scos la Mediaş, au pierdut greu, 0-1, cu Viitorul, greu şi nemeritat la Craiova,  tot cu 0-1.

„Trebuie să vină și primul succes. Chiar dacă jucăm contra campioanei României, am încredere că băieții vor reuși să facă un meci mare și să obțină cele trei puncte. Am promovat cu Chindia, mergem mai departe, împreună cu suporterii, jucătorii și toți cei care sunt alături de noi vreau să ne îndeplinim obiectivul. Nu ar fi fost etic și moral să plec de la Târgoviște. Apreciez faptul că Dinamo s-a interesat de serviciile mele, dar am hotărât să rămân la Chindia. Îmi doresc un stadion plin la Ploiești, cu CFR, și o atmosferă senzațională. Împreună putem bate campioana”, Viorel Moldovan

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Leca, Neciu – Novac, L. Mihai – Neguț, Neicuțescu, Florea – Voduț  

Rezerve: Benga, Cherchez, Raţă, Burlacu, Moldovan, Dumitraşcu, Bic. Antrenor: Viorel Moldovan.
CFR: Arlauskis – Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu, Sylla, L. Aurelio – Pereira, Costache, Păun.

Rezerve: Vâtcă, Susici, Burcă, Hoban,  Djokovic, Ţucudean, Petrila.

Suspendat: Mailat

HAI CFR!!!

234 de comentarii

  1. Mai,Luis!;daca tu vrei sa te ia dracu este strict problema ta!;desigur,pe teren au fost 11 jucatori,dar fotbalisti au fost,in opinia mea,doar 3,la care il mai pot adauga si pe L.Aurelio!;ma refer strict,doar la acest meci.

    Apreciază

    • Ok ,daca tu ai inteles doar atat din ce am vrt sa spun eu,asta este.Dar vreau sa-ti reamintesc ca,pentru a da 4 goluri intr-o repriza nu ajung trei -[atru jucatori.A fost un efort colectiv din partea echipei,contribuind fiecare la intoarcerea rezultatului.In ciuda primei reprize slabe,trebuie apreciat efortul tuturor,ca aia pe care ii scoti tu in evidenta,nu faceau nimic fara ceilalti pe care tu nu ii considderi fotbalisti in acest meci.Iti spun eu sigur ca fara aia 8 care nu au fost fotbalisti in acest meci,nici ceilati trei nu faceau nimic.
      Na,sa ai sanatate.

      Ps vezi omuletul ala zambitor (emoticon) de la postarea mea anterioara)

      Apreciază

      • CFR trebuie să scape cât mai repede de Peteleu si Mureșan care sunt pt cei care trag la retrogradare. Peteleu este cel mai slab ” fundaș ” pe care eu l am văzut la CFR și nu înțeleg cum Petrescu nu vede că gafează una dupa alta.
        Camora cu părere de rău nu mai poate face față fizic, în meciul din Israel Burcă făcea mult si treaba lui Camora.
        Mai există o problemă cu Costache care simulează si plânge mereu ca o fetiță la orice atingere.
        El intra cu brio in top 3 simulatori din campionat 1 Tanase, 2 Roman (Craiova) 3 Costache.
        Petrescu îl ceartă, am văzut, dar nu este destul de bărbat ci preferă milogeala si si smiorcăiala in detrimentul luptei.

        Apreciază

  2. Un meci castigat intro repriza. Dupa primele 45 de min nimeni nunse astepta la o asemenea diferenta. Cu atat mai bine,surprinzatoare victoriaa asemenea scor.Remarcatul meu e Paun care merita meciuri si in Europa, e printre putinii jucatori vandabili si care merita mai mulle sanse. Apoi Cestor, bun de tot. Transfer reusit .
    In rest daca nici in meciurile astea nu ii vedem pe Sylla sau Pereira( care inteleg ca e accidentat) si se joaca cu Hoban,ce sa mai intelegi. Pentru ce au fost adusi?La fel: Vatca in locul lui Fernandez sau a unui portar U 21. Serios? Cand vor prinde experienta si ei?
    Oricum,felicitari pentru repriza 2. Dar cam atat. Meciul e cam irelevant pentru ce urmeaza.Va fi alta echipa in teren cu Celtic si un meci infinit mai greu.
    Arbitrajul a cam fost pe fata cu noi, sa recunoastem. De mult nu am mai vazut asa arbitru binevoitor cu echipa oaspete.
    Importante sunt cele 3 pct si cam atat.
    Hai CFR, victorie miercuri!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Apararea celor de la St. Johnstone e o gluma proasta! Nu cred ca ar face fata nici in liga a 2-a la noi… nu prea e relevant pentru noi acest meci, diferenta de nivel a fost prea mare.

    Apreciază

  4. Tare m-as bucura daca ura promovata de anumite cercuri de interese din societatea romaneasca, nu ar patrunde si aici. Cum poti sa-l trimiti la dracu pe un tip jovial si plin de optimism cum e Luis?! Asta e frustrare in stare pura! Felicitari pentru calmul si optimismul tau, Luis, ar trebui sa fie exemplu pentru cei care la pauza ingropau acest meci cu tot cu echipa. Ne vedm miercuri, pana atunci insa, duminica frumoasa tuturor. Hai CFR!!!

    Apreciat de 5 persoane

    • Ca sa-l apar pe racheta,eu am scris mai sus ” sa ma ia dracu” daca nu am vazut 11 jucatori pe teren,fata de cei trei vazuti de racheta.A fost o gluma.Dar daca descalificam echipa dupa un 1-4 in deplasare,ce va fi la unmeci pierdut.Cred ca trebuie sa luam lucrurile pozitive din acest meci ,fara a da in cap nimanui.Am vazut si eu ca unii au miscat mai slab ,mai ales in prima repriza,dar victoria ,este rodul muncii colective.Practic jucam cu o echipa noua,fara relatii solide de joc.Nu-i usor.

      Apreciază

    • Ura aia e promovata fix de cercurile care le pupi tu in fund cu zor si spor. Dupa ce esti jignit, trimisi la culcare de to felul de neaveniti cocotati in varful statului iti vine sa o iei la sanatoasa, cand vezi ca toti copiii „elitelor” ajunsi in varful statului is promovati in pozitii de top in ministere chiar ca nu mai ai chef de nimic.
      Asa ca lasa-o mai moale cu postiile dancilovene, daca pe tine te reprezinta alde dancila, dragnea, plesoianu , boc sau basescu e fix problema ta.
      Dar asta nu scuza atacurile la persoana(contra lui Luis).

      Apreciază

  5. Felicitări echipei ,în special lui Păun care a prins o zi ff buna ,atât vreau sa adaug in plus ,nu cred ca mi-a fost dat să văd in istoria recentă (poate si veche),un jucător mai slab ca si Peteleu.L-am urmarit in special ,mi-am pus un fix pe el aseară si nu numai.Omul nu are nici o legatura cu fotbalul.Dupa parerea mea nu are ce cauta nici la Cfr 2.Hai băieții si succes pe miercuri.

    Apreciat de 2 persoane

    • Sa fim cinstiti….e foarte complicat cand tu esti fundas dreapta si joci fundas stanga.

      Peteleu are capacitatea de a veni in invaluire rapida si de a centra din viteza de pe partea dreapta. De pe stanga….nu o mai are

      Apreciază

    • Un adevăr care ar trebui văzut si de Petrescu plus ca acest Peteleu după un meci în Gruia cu Fcsb face o declarație de adorare a fanilor fcsb. Pe lângă faptul că nu esti jucător nici de primele 10 din campionat si CFR te tine ( nu stiu de ce ) mai esti si posibil fcsb ist.

      Apreciază

  6. Unii nu pot,sau nu vor sa perceapa diferenta dintre un jucator de fotbal si un fotbalist!?;desigur ca intreaga echipa a dres busuiocul in secunda,doar ca in opinia mea s-au remarcat pe tot parcursul meciului(,sa o introduc si pe asta”in mod deosebit”),doar cei 3(trei);ce-i asa de greu de inteles?;cat priveste felicitarile,le-am acordat,meritat,intregii echipe si bun`nteles antrenorului;daca altii au alta opinie pe mine nu ma deranjeaza; observ ca unii nu sunt de acord,decat cu propriile pareri si-i descalifica pe cei care nu sunt de acord cu ei;in acest caz,se pare ca au cateva problemute!

    Apreciază

      • Si aici,eu am incheiat subiectul.Nu am avut de gand sa supar sau sa jignesc pe cineva.Daca am facut asta,imi cer scuze.

        racheta,poate si tu ai putea sa-ti ceri scuze ,pentru modul in care ai hotarat sa iesi de pe Tribuna la un moment dat. Noroc si sanatate pentru toti si Hai CFR!!!!!! Calificare!!!!!

        Apreciat de 1 persoană

      • Luis în toate cazurile e f echilibrat sj corect acceptând opinia tuturor indiferent dacă au sau nu dreptate. Pt mine e un model de calm, echilibru și optimism. Pt meciul de aseară iar ii dau dreptate lui Luis. Chiar dacă joaca 11 și chiar dacă 3-4sunt peste media echipei per total jocul tuturor contează. Chiar și Barca ce-l are pe Messi, fără un joc defensiv și de mijloc f bun, nu ar avea șanse în fata nimănui, doar cu Messi.
        Despre cei de aseară, îmi mențin părerea ca Păun, Cestor, Luis Aurelio și Deac (rep. 2) au fost puțin peste media echipei. Peteleu tot mai dezamăgitor, Mureșan total defazat, Buteanu rezervat (cred ca a fost pus sa rămână aproape de Mureșan, De-asta nu prea a urcat) Omrani bunicel, Hoban zero barat prima repriza, a mai dres busuiocul rep a doua, Costache subțirel dar probabil mult peste ce juca Păun la vârsta lui. Vatca nu prea a avut ce scoate… Poate golul. Per total e f bine. Asa zisele rezerve (7-8 meci de meci) au făcut 9p din 9 și au marcat 9 goluri, primind 2.un bilanț zic eu excelent chiar cu unele slăbiciuni între jucători. Bravo cfr!

        Apreciat de 3 persoane

        • M-am linistit,am scapat de maciuca😃😃😃😃 in rest da,cativa jucatori ,ar trebui sa arate mai mult. Sa speram ca sunt doar intr-o pasa proasta.

          Apreciază

  7. Zicem noi pe-aici ce vedem si ce gandim, avem sau nu drepate, a alta poveste . Din cei care au jucat iei, Vatca, Muresan, Peteleu si Hoban nu mai corespund cerintelor minimale de a face parte dintr-o echipa cu pretentii cum suntem noi, cu asta cred ca sunt de acord majoritatea colegilor . Dar DP a mai spus ceva important, noi n-am transferat decat jucatori liberi , cu exceptia lui Burca pt care s-a platit 100000 euro , deci cerintele nu pot fi asa de ridicate, cum ardori unii, sau cum o afirma altii ( trimitere la ” specialistii din studiouri ) . Iar cu privire la U21, DP a rabufnit , practic la adresa conducerii, spunand, ca are nevoie sa i se aduca jucatori de nationala, nu de la CFR II !

    Apreciat de 1 persoană

      • Andrei Popa, Petrila joaca pe postul lui Deac, nu vreau sa te jignesc, dar cred ca si tu iti dai seama ca vorbesti prostii ,deocamdata nu poate juca in fata lui Deac cu toata tineretea lui , eu am scris de citeva ori ca imi place ,e talentat, se pare ca este mult mai bun ca Itu cu toate ca joaca pe alte posturi, , dar inca are de asteptat , nu il poti arunca in razboi fiindca nu rezista , chiar Itu o sa aiba mult de suferit datorita faptului ca a fost aruncat prea devreme in lupta

        Apreciază

        • Păi sa l pună pe alt post. Am jucat acest joc si stiu că un jucător se poate mula pe mai multe posturi.
          Păi dacă nu încerci ce ai si astepti cai verzi pe pereți ce sa ti fac.

          Apreciază

  8. Mie imi place Itu,pana acum a jucat bine,chiar si dupa operatia la nas,cand nu primea aer,a dat gol.Acum a avut un meci mai putin inspirat,trebuie impuscat?Nici aia de nationala de la regi nu-s nu stiu ce.Dovada meciurile din Ioropa.Sunt cam umflati,fara regula asta tampita de U21,nici unul nu ar avea calitatea necesara sa joace la noi titular.Parerea mea.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Andrei Popa,tocmai ce m-ai scutit de niste comentarii plauzibile,legat de acest meci!;suntem pe aceiasi lungime de unda,ceea ce-mi da convingerea ca nu sunt f.subiectiv si sever in aprecieri;chiar daca am jucat,doar pana la nivel de echipe de tineret,in urma unui accident care mi-a estompat cariera fotbalistica,cred ca, fata de unii suporteri am ceva experienta in ale fotbalului; culmea este ca abandonul mi se trage in urma unui fault grosolan asupra mea,la un corner,pe zgura din Gruia,in 1972,pe locul actualei Tribune a II-a,unde, am abonament in sectorul 43!;am tinut sa dau aceste detalii sa priceapa toti contestatarii ca indiferent de opinii,de intrigi,de”contre”si pasiuni,sunt un cfr-ist convins!

    Apreciază

  10. Intr-adevar,asa cum am mai afirmat si eu,cei 4 enumerati de Vass,Vatca,Muresan,Peteleu si Hoban sunt depasiti de nivelul Ligii 1,ale unei echipe cu pretentiile CFR-lui!;sa le multumim pt. colaborare si bay bay!

    Apreciat de 1 persoană

    • Vatca, Hoban sunt old boys, Muresan mai duce cativa ani. Sunt pastrati, probabil au contracte mici. Peteleu insa nu are nici o scuza. Musai va trebui sa intinerim echipa. Nu avem tineri suficient de buni pentru a juca meci de meci, dar nici macar nu prea avem tineri pe care sa-i imprumutam sa creasca. Aici trebuie reglate lucrurile, urgent. Pana la urma,fotbalul este un business, pentru a fi profitabil trebuie si rezultate (europene in primul rand), dar mai ales vanzari de jucatori. Cine oare va juca pe postul lui Culio? Asta daca nu avem parte de o recuperare miraculoasa. Probabil va juca Luis Aurelio care a jucat bine aseara; Sylla nu are suficiente jocuri si nu pare acomodat; Paun nu merge inter, nu are suficienta agresivitate; cu Deac vad ca se insista tot in banda.

      Apreciat de 1 persoană

      • Aa, scuze, am citit mai bine. Da, e adevarat, nu are suficienta agresivitate. Dar tine de minge aproape la fel de bine precum Culio

        Apreciază

      • Posibil să nu joace nimeni ”pe postul lui Culio” (în 4-4-3), adică să schimbe Petrescu sistemul, și să încerce un 4-4-2 (Celtic de obicei joacă 4-2-3-1) în atac și 4-1-4-1 în apărare. Probabil vom încerca să nu luăm gol acasă și dacă se poate, să lovim pe contre. Și atunci la mijloc ar intra Luis – Djoko – Bordeianu – Deac, iar în față Omrani cu Rondon.

        Apreciază

      • Sub nici o formă acest Peteleu nu are ce cauta la o echipă care se respecta ca CFR. Din nici un pdv nu se pliază pe CFR, că si caracter nici nu mai vb.
        Declarații arogante si parca cu tentă fcsb istă.
        CFR are nevoie de jucători care să si dea viața pe teren gen Deac, Rondon, Culio, Bordeanu.

        Apreciază

  11. Inca un succes frumos.
    Sigur ca lucrurile sunt departe de perfectiune, avem multe lucruri de corectat, iar cei mai exigenti au scos in evidenta aceste lucruri, cu toate acestea, garnitura cu care am castigat anul trecut campionatul este in lupta de calificare pentru grupele CL, iar garnitura a 2-a este pe locul 1 in campionat.
    Ce poate fi mai frumos, in materie de fotbal, pentru echipa favorita?
    Practic avem 2 echipe capabile sa castige fiecare campionatul, ceea ce este un lucru fabulos.
    Ieri, mi-a placut Paun, Cestor, Aurelio, Tucudean, tinand seama de conditiile in care a jucat si mi-a placut enorm preluarea si sutul lui Deac, de la 4-1.
    Sper ca DP sa-si mentina inspiratia si sa-l tina norocul si in dubla cu Celtic, care este incercarea de temelie a ultimilor doi ani si poate si piatra de temelie a urmatorilor ani.

    Apreciat de 4 persoane

  12. Mi-a aparut aseara pe Facebook de la „Prietenii CFRisti” si „CFRisti de pretutindeni” postari ale unor mari si cunoscatori suporteri de-ai nostri.Pe parcursul primei reprize desfiintau jucatori si construiau strategii in bunul mers al clubului.Apoi la sfarsitul partidei ridicau ode si puneau postari la greu.
    Sunt curios daca aceste specimene au aceeasi balanta si-n viata particulara sau la locul de munca.Eu ma gandesc ca mai presus de frustrarea avuta in timpul primei reprize trebuie sa fie respectul pentru jucatori ,club si tot ce inseamna spiritul cfrist.Asadar ,daca pana la ’89 nici prin cap nu-mi trecea c-as putea sa fluier un jucator cfrist sau antrenor,de ce acum s-ar putea acest lucru?Apoi daca suntem asa de perfectionisti si valorosi,aceasta tara ar arata cel putin ca una din tarile de la Visegrad,daca cele din vest sunt prea departe.Dar noi suntem unde suntem si ne mintim ca pe vremea raposatului.
    Nu prea mi-a picat bine prima repriza.Dar un mecanism poate fi dereglat si de-o simpla piesa prost amplasata.Aici mai degraba povestim de sistemul propus,decat evolutia unuia dintre titulari.Chiar si asa in dezastruoasa prima parte am avut ocazii mai mari decat Chindia si mai mult ne-a deranjat posesia lor si golul primit.
    Aceasta echipa trebuie in timp sa evolueze si sa reintegreze jucatori noi in mecanism.Si vorbim de un proces care se deruleaza pe parcursul mai multor sezoane.Hoban,Muresan,Deac,Culio,Peteleu sunt la acest moment jucatori care au niste contracte in curs si care trebuie sa-si faca treaba profesionist.Si cred ca singurul care poate face o analiza corecta este antrenorul.
    La golul primit mie personal,cea mai mare greseala mi-a parut c-a facut-o Butean si nu Muresan.Lateralul nostru trebuia sa blocheze mingea si nu s-o lase sa intre-n careu.Asta trebuie sa faca un lateral,sa blocheze centrarile din banda.Acum daca-l facem culpabil pe Muresan,mergem mai departe la Cestor care era langa el si Vatca care n-a reusit sa blocheze sutul.Si nu ne oprim si-l luam si pe antrenorul cu portarii si de ce nu pe A1?
    Am ajuns atat de plini de sine,incat am inceput sa uitam esenta:sa ne bucuram de un spectacol,de gesturi mici.

    Apreciat de 2 persoane

    • Sunt deacord cu tine ca nu trebuie sa apostrofam jucatorii, dar asta la stadion, chiar trebuie să încurajăm mereu, total deacord dar dac nici aici nu putem sa ne spunem parerea unde atunci?
      Macar ne spunem offul si ne mai trece.
      Eu consider mustrările benefice.
      Un om care te mustră este mai de apreciat că unul care te laudă mereu, pt că cel care te mustră vrea sa te inbunatatesti dar dacă primești doar laude te plafonezi.
      Poate se uita din când în când si cineva din conducere pe aici si mai tine cont si de parerile SUPORTERILOR.
      Iar dacă un jucător nu merită să joace la CFR din nici un pdv acela este Peteleu si o spun tare si răspicat.
      Acest băiat si in declaratiile sale parcă are ceva legat de fanii CFR ului si ii ridică in slăvi pe cei ai Fcsb ului.
      Hai CFR.

      Apreciază

  13. Gica10, de acord cu tine privind ”vinovatul” de la golul primit…. Butean nu avea voie să lase pe ăla să centreze, este sarcina nr.1 la un fundaș lateral… Da, putea interveni mai bine și Muri, dar și el a fost surprins de greșeala lui Butean, una mare de tot… Cestor nu are nicio vină, el -văzând că se îngroașe gluma- a strâns lângă Muri, dar era cam degeaba în acel moment. Vâtcă putea para șutul, dar nu poate fi scos ca mare vinovat, șutul era de aproape.

    Apreciat de 1 persoană

    • Prea îl crucificati pe Butean. Băiatul e la început și exact de critici are nevoie. O centrare aproape de corner iar în careu erau Mureșan și cestor care sa tina 1 singur adversar. Dar n-o, fiecare cu propria părere.

      Apreciat de 1 persoană

    • (părerea mea) exigentza sustinătorilor ceferisti in media aduce ” beneficii ”
      . După ce , in komentarii in editzii de după repaos, destui cfr-isti „lăudau” pasele si centrările- la portar-
      , hopa, apare păun :-4 faze fixe- 4 goluri ,un gol de arhivă,deaku vrea sa dea si el un gol-dă două, bilelu – trilel, DP scoate „mitralieru greu”(billel), inaintea termenului u. s. w.

      Apreciază

    • In schimb in repriza a2a Butean a fost mult mai agresiv si mai concentrat. Cred ca suturile in cur de la DP la vestiar i-au prins bine.

      Apreciază

  14. Felicitari echipei a doua pt. aceasta noua victorie in campionat. Felicitari si primei echipe pt. parcursul din Champions League de pana acum. Dupa parerea mea, cel mai slab jucator din tot lotul este Muresan. De fiecare data cand mingea ajunge la el, pe mine ma trec fiorii si ma iau transpiratii reci. In rest, sa trecem si de celti si sa vedem apoi ce va fi in play-off-ul Champions League.
    HAI CFR CLUJ, CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!!

    Apreciază

    • Adi draga ,eu cred ca gresesti ,Muresan este un fundas central bun ,decent ,are intradevar o lentoare in reactii ,dar este un fundas pe care te poti baza oricind, iar la golul respectiv greseala este a lui Butean in primul rind, eu chiar nu inteleg ce aveti cu el ,pina la venirea lui Boli a fost un stopper de nadejde

      Apreciază

  15. am uitat sa spun adineauri ,jucatorii nu sint roboti, mai pot gresi ,este absolut omenesc, unii gresesc iar altii repara ,deaceea este o echipa , deci chiar nu conteaza daca greseste cineva ,conteaza rezultatul si nu jocul in sine, iar daca rezultatul este pozitiv ce rost mai are sa cautam greseli la jucatori si sa-i desfiintam

    Apreciat de 1 persoană

    • Dupa cate greseli a facut Muresan de-a lungul timpului, eu nu pot sa-l mai inteleg. Cred ca la el este vorba de lipsa de valoare, este limitat din toate punctele de vedere, chiar nu poate mai mult. Iar asta ne-a costat si ne va costa in continuare, va mai comite multe greseli de acum incolo.
      Butean este prea tanar si prea nou la echipa sa-l criticam deocamdata, mie personal imi place cum a jucat baiatul asta pana acum. Si daca totul a pornit de la el, un jucator cu vechimea si experienta lui Muresan trebuia sa repare greseala lui. Asta, daca ar fi ceva de capul lui, avand in vedere varsta si experienta lui in comparatie cu tanarul Butean.

      Apreciază

      • Da ADI, crezi sau nu si mie imi place Butean,ce am vrut sa spun ca era o greseala colectiva si pentru asta nu trebuie nimeni desfiintat, de aceea e frumos fotbalul fiindca tot timpul greseste cineva ,asa se dau goluri,dar cind cistigi intr-un meci in deplasare cu rezervele chiar nu vad rostul la critici

        Apreciază

    • Ideea cu Butean e ca știți să-l catalogați ca vinovat la golul primit dar nu am citit nimic despre sprintul lui și centrarea la golul egalarii. Asa se încurajează tinerii.. Cică.. Asta ca recompensa pt ca a ales cfr. (oferta cea mai mica)

      Apreciază

      • Si mie mi-a placut in repriza a doua,In prima a mai bajbait cate o minge,dar apoi,dupa ce a primit liber la actiune de la A1 ,a fost foarte bun.Cred ca si DP este vinovat un pic pentru erorile din prima repriza.Idea insa este ca,baietii si-au revenit,A1 a mutat inspirat si am jucat excelent.DP o sa traga concluziile necesare,stie mai bine ca noi.

        Apreciază

      • O fi avut si Butean o vina dar Muresan a ratat o interceptie foarte usoara pt ca Butean l-a inghersuit pana in colt pe adversar. Si da sunt de acord centrarea a fost ff buna la fel si sprintul DAR…preluarea cu exteriorul la faza respectiva a fost ceva ce eu nu am mai vazut de la Sougou si de la Culio cel de 24 de ani.Butean a gresit si va mai gresi nu doar pt ca e tanar ci mai ales pt ca e venit la echipa de 10 zile.

        Apreciază

  16. Suntem la egalitate cu pustii lui Hagi. Am avut meciuri mai usoare, teoretic, dar am rulat echipa a doua. Pana la urma, mamaLiga1 este secundara, punctele se injumatatesc. Dubla cu Celtic este obiectivul nostru, practic prima tentativa pentru grupe europene.

    Apreciază

  17. Am oprit notarea de după meciul cu Chindia, DP are 8.8, echipa simţitor mai puţin (6.6). Deac este „şef de gară” cu 8.5, „adjunctul şefului” fiind Păun cu 8.1. Itu săracu’ a luat doar 4.9 pentru cele 29 de minute cât a jucat… Note sub 6 şi la Muri (5.6), dar şi la Peteleu (5.7). Au transmis note 24 de tribunişti. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Erau, da…dar totusi fata de ce ne-ar astepta in grupe cam la ce nivel e Slavia? Deci daca ne temem de ei…cate puncte facem in grupe? 🙂 Slavia la nivel european e o echipa de pluton la fel cum suntem si noi de altfel.Daca trecem de ei inseamna ca ne meritam cat de cat locul in grupele CL unde va fi infinit mai greu… 🙂

      Apreciază

      • Parca au ajuns anul trecut in optimi de Europa League, eliminati de Slavia Praga. Noi nu avem continuitate in rezultate; daca eram CFR-ul din 2012, am fi zis ca este accesibil, acum insa, si coeficientul este jos, si increderea in fortele noastre este jos. Dar, am zis ca Slavia ar fi bonus, am avea deja bilete de grupe Europa League.

        Apreciază

        • Oare asa am fi zis? CFR-ul din 2012 era o echipa complet noua la nivel european.. Nu fuseseram testati deloc in 2011….a fost o echipa care a facut performante in mod miraculos si cam „din prima”.Retroactiv, da, CFR-ul din 2012 matura pe jos cam cu orice echipa din preliminarii dar la acea vreme era o echipa netestata. Macar acum ne stim potentialul si in plus lotul de anul trecut era infinit mai slab decat cel de anul acesta…vom vedea la ora meciului. 🙂

          Apreciază

        • Adica nu te supara ulise…CFR in 2010/2011 terminase pe locul 11…in vara lui 2012 nu visam la grupele CL daramite la 10 puncte. 🙂 Ce dorescc eu sa subliniez e ca lucrurile nu sunt nicidecum atat de clare pe cat le facem noi sa para. Noi dupa performantele de anul trecut nu aveam dreptul nici sa trecem de turul 1 daramite sa speram la grupe. Traseul de atunci cam seamana cu cel de acum. 🙂

          Apreciază

      • Slavia joaca bine la nivel european. Nu pare un nume mare, dar anul trecut au avut mai multe suturi la poarta si pe poarta decat adversarii si posesie peste 50% in aproape toate meciurile in care au jucat in Europa.

        Au demolat pur si simplu pe Genk (4-1 in deplasare, 17 suturi la poarta si 7 pe poarta), Copenhaga si Zenit in grupe (chiar daca au pierdut 1-0 la Zenit, au fost clar mai buni) si au jucat de la egal la egal cu Chelsea pana in minutul 86 cand au luat gol.

        https:// www. flashscore.com/match/d2CYjBor/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/IgMbcD8E/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/4SFtkkGf/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/rJEpl9V0/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/2RX9XctC/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/UiMCmAW9/#match-statistics;0

        https:// www. flashscore.com/match/f3mtri8l/#match-statistics;0

        Nu stiu cum de reusesc sa joaca atat de bine tinand cont ca nu au nume mari in echipa, dar se pare ca Cehia are un campionat serios si cu jucatori tehnici. Ii remarc pe mijlocasii centrali de nationala Soucek si Husbauer, care contribuie la multe goluri, pe ofensivii Masopust, van Buren, Olayinka si pe batranul atacant Skoda, care inca isi face treaba

        Apreciază

  18. Pentru moment,Slavia nu exista.Exista doar Celtic,pe astia trebuie sa-i dibuim.Am incredere in competentele lui DP.Ma ingrijoreaza lipsa lui Culio,dar poate fi si un lucru pozitiv,sa iasa in fata un alt jucator,o alta asezare,o alta tactica.nu stiu.Dar la ambitia pe care o are A1 si indarjirea cu care vrea sa dovedeasca ca-i cel mai tare din parcare,sigur va face totul pentru un rezultat bun.Este monemtul lui de a se afirma in Europa,si el stie acest lucru,si ca sa-si atinga obiectivul,va calca totul in picioare.este ultimul lui tren catre prima liga engleza.
    Hai CFR!!!!!!Calificare!!!!!!!

    Apreciat de 2 persoane

  19. Ok in EL avem viata usoara. (Sheriff sau AIK Solna).Oile si Craiova sunt ca si eliminate daca ajung acolo. Guimaraesul e o echipa foarte buna in momentul de fata iar Trabzonspor…nici nu mai are rost sa vorbim despre dubla aia. 🙂

    Apreciază

    • Omule, din toate variantele astea:

      Maccabi Tel-Aviv (Israel) / Sūduva (Lituania)
      Ararat-Armenia (Armenia) / Saburtalo (Georgia)
      Riga FC (Letonia) / HJK Helsinki (Finlanda)
      Dudelange (Luxemburg) / Nõmme Kalju (Estonia)
      Sheriff Tiraspol (Moldova) / AIK (Suedia)

      Am prins-o pe cea mai rea. AIK e campioana Suediei, un fel de Malmo de anul trecut. Iar Sheriff e la nivel de play-off din Romania, cel putin la nivel de Astra, daca nu chiar de Craiova. Au jucatri chiar buni de tot. Leandro Ribeiro si extrema albaneza sunt foarte, foarte buni, iar mie imi place si Tambe (imprumut de la noi).

      Pe langa asta….celelalte optiuni erau Macabi iarasi, probabil aia din Georgia, Dudelange care nu mai e deloc in forma de anul trecut si e fara jucatorii buni de atunci si Helsinki (Finlanda nu a mai avut echipa in Europa League de vreo 15 ani, de cand era Cupa UEFA).

      O sa fie greu daca ajungem la baraj cu Sheriff/AIK. Sa speram ca mergem mai departe in Liga Campionilor, pentru ca asta ar fi intradevar un play-off cu sanse 50-50, sanse care ar fi fost mai mari daca picam cu una din celelalte echipe.

      Apreciază

  20. nu prea au tinut sortii cu noi. eu speram la dudelange. oricum, sunt multumit ca nu am picat iarasi cu maccabi. 🙂 craiova nu trece de aek insa pt oi speram un torino sau ceva de genul.
    pana una, alta sa vedem ce facem miercuri. teoretic nu prea cred insa ne vom juca, cu siguranta, sansa. Doamne ajuta, hai CFR!

    Apreciază

  21. Dumnezeule cat pesimism… 🙂 si apar comparatii intre Solna si Malmo. Malmo care ne-a eliminat CU GREU in mare parte datorita degringoladei de la club si ne temem de Sheriff echipa dintr-un campionat obscen de slab la care am imprumutat o rezerva a rezervei de atacant si rupe tot acolo si de la care am luat un fost capitan care joaca sa zicem decent dar niocidecum excelent. Eu va inteleg si nu cer optimism nefondat dar doamne fereste sunteti nu la marginea prapastiei sunteti ingropati de vii la ce nivel de pesimism reusiti sa ajungeti…nefondat. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  22. Si Matteo diferenta e ca acum e inceput de sezon. Noi avem mai multe meciuri si o echipa tot mai rodata fata de Slavia si avem un mic/mediu avantaj fata de Celtic. M-ai facut habarnist din turul 1 pana acum…s-a dovedit ca am avut dreptate deci totusi….oare oi fi eu chiar atat de pe dinafara sau poate POATE am ceva idee despre fenomen. 🙂

    Apreciază

    • La ce te-am facut habarnist si la ce ai avut dreptate?

      Sincer, habar nu am ce am discutat amandoi.

      PS: de ce ii spui AIK Solna si nu AIK Stockholm? Mie imi suna mai frumos asa. Solna din ce am vazut e cartierul in care isi au sediul in Stockholm. Ca si cum cineva ar spune CFR Gruia sau Rapid Giulesti.

      Apreciază

      • E diferenta mare de tot intre cei doi Matteo. 🙂 Ii spun Solna pentru ca aia e denumirea pe care o prefera ei. 🙂 Eh mi-ai spus ca nu ma prea pricep la un moment dat…in rest numai bine. Cu ce am avut dreptate? Cu faptul ca am spus ca vom trece de ambele tururi si am si „nimerit” faptul ca meciul tur cu Maccabi va fi determinant iar in retur vom face 1-2 sau 2-2. 🙂

        Apreciază

        • Pai n-am zis eu ca nu vom trece. Dar am zis ca Maccabi si Astana sunt echipe foarte bune si ne va fi greu cu ele, dar ca pe Astana am prons-o intr-un moment in care nu are jucatori. Am avut dreptate amandoi ☺ nu? Numai bine si tie, scuze daca te-am suparat. Imi aduc aminte ca am facit pe cineva habarnist cand a zis ca Maccabi e sub Astana, cred ca tu erai. Na, am fost si eu purcel, scuze

          Apreciază

          • E ok. Eu ma refeream strict ca forma sportiva in momentul respectiv nu ca si valoare a lotului per total. Nici eu nu ma exprimasem foarte bine. De obicei scriu cam pe fuga si se mai intampla ca exprimarea,ortografia si punctuatia sa lase de dorit. 🙂

            Apreciază

  23. Ca o completare : plangeti ca fcsb a avut bulan…o sa vedeti voi ce echipa e Guimaraes-ul si ce joc de viteza+varfuri penetrante are si cate va lua fcsb mai ales cu apararea lor de carton. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

      • MNU sau mai bine zis nu vom sti niciodata… cu nici un cap de serie nu avea viata usoara. Dar noi cu sa zicem cei mai buni outsideri avem viata mai grea?!!?!? De asta sunt si asa vehement cu voi 🙂 Inainte ziceam off Doamne nu suntem cap de serie..ce cap de serie greu am prins. Acum offf Doamne suntem cap de serie…ce outsider greu am prins…nu puteam prinde un outsider mai usor…cu asta am eu o problema 🙂 vesnic suntem nemultumiti. 🙂

        Apreciază

      • Si ca o completare Torino si echipele italiene in general joaca destul de prost in luna August si tind sa ia de sus echipele pe care ei le considera „mai slabe” . 🙂 Dar la ce nivel e fcsb acum adversarul nu conteaza deloc. Ei se bat singuri.

        Apreciază

  24. E posibil sa o luam in freza si de la Celtic si de la AIK/Sheriff asa cum e posibil ca Real Madrid sa nu treaca de grupe anul acesta…orice e posibil pana a se intampla dar totusi e cale lunga pana sa fie justificata cainta si vaicareala noastra…hai sa nu ne mai victimizam ca in ritmul asta victtime ramanem pe veci. 🙂 Hai CFR!

    Apreciază

    • Nu stiu de ce te mai stresezi, aceasi oameni se plang una-ntruna pe aici de cand au inceput sa posteze sau de cand s-a infiintat blogul. Orice face clubul nu e bine, dupa o repriza slaba suntem cei mai slabi si nu jucam nimic, dupa un egal acasa am pierdut campionatul si FCSB este campioana. De fiecare data cand li se atrage atentia ei o dau la intors, ca li se pune lacat la gura, desi pe forumul asta pot sa dea in CFR ca pe forumurile de la U.

      Eu unul sincer am cam inceput sa ma satur. Echipa nu a mai pierdut de 7 meciuri, dintre care a avut 5 victorii. Am ajuns in turul 3 UCL, suntem la egalitate pe locul 1 in Liga 1, avem cel putin cateva rezerve excelente, in conditiile in care au castigat 3 mecirui la rand cu un golaveraj 9-2, s-au adus jucatori pe mai toate posturile deficitare, etc. Nimic din toate astea nu conteaza pentru ca unii ii vad mari campioni pe Alashkert, FCSB, Poli Iasi, Sheriff, etc. si mari jucatori pe tot felul de africani expirati sau romani de pe prin liga a 3-a din Spania.

      Nu conteaza ce face echipa sau conducerea pe acesti oameni n-o sa-i multumeasca nimic in veci.

      Apreciat de 3 persoane

  25. Oricine ar veni are o misiune imposibila. Ei au 10 accidentati dintre care multi sunt titulari si destui sunt u21. Asa te bate Dumnezeu …nu cu parul. Ciobanul se lauda ca el are solutii U21 de nu le poate duce iar altii se vor milogi de el si de Hagi. Na…a ajuns sa fie nevoit sa ii forjeze pe Coman si Oaida pana se vor rupe inevitabil si ei. 🙂 Fie ca va fi Toni fie ca va fi Bergodi mai mult de o luna nu rezista zic eu. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  26. Am văzut o inregistre pe YouTube postarea de cineva acum câteva ore in care Bordeianu jongla cu mingea. Nimic ieșit din comun doar că alături de alți cfristi la antrenament era și Lacina Traore.

    Apreciază

    • S-a schimbat mult Traore, s-a maturizat dar dupa cum se misca la antrenament are tot aceea lehamite ca si in tinerete ,oricum orice virf este de luat ,,la inaltimea lui si la cite centrari cad in careu ar trebui sa dea goluri

      Apreciază

  27. Din pacate azi nu am avut pic de noroc la tragerile la sorti, degeaba ne tot incurajam pe aici. Cel putin la EL puteam cadea mult mai usor decat am facut-o. Nu e chiar o plimbare prin parc nici daca vom juca cu suedezii,de exemplu.Adica va fi un meci de 50-50 in care nu vom fi clar favoriti. Era mult mai usor cu echipe din Georgia, Finlanda sau chiar Dudelange care anul asta nu mai au aceiasi valoare ca anul trecut.
    Asa cum ne-am obisnuit insa, vom juca meci de meci si sa speram ca baietii se vor califica pana la urma intro grupa europeana. De CL nici nu sper, la ce echipe trebuie sa intalnim.Echipe care cumpara jucatori cu multe milioane de €, iar noi transferam ce apucam, gratis sau pe 100.000€. Probabil ca se vor justifica si milioanele alea,la un moment dat.
    Incet incet trebuie sa ne refacem si noi coeficientul si sa avem parte de adversari mai usori la trageri, si de ce nu, mai mult noroc ca tare ghinionisti suntem la tragerile la sorti.
    Astazi din 5 adversari posibili l-am tras pe al 2-lea cel mai greu, la fiecare din trageri. Deci putem spune ca avem ghinion, cu carul.
    Just my opinion.
    Vedem miercuri exact cum stam si ce valoare avem.

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.