Isti33: Partea a doua a excursiei


Cu puțin noroc am intrat în posesia părții a doua a excursiei în Windischgarsten, parte care nu trebuia publicată niciodată.. Contrar autorului părții întâi a excursiei fictive, în cazul meu a fost nevoie de un plan bine elaborat cu o logistica perfectă prin care toți cei implicați (autorul & familia) sa fie mulțumiți. Planul inițial (cât pot dezvălui) era stabilit cu câteva luni în urmă, o întâlnire pur profesională cu nişte bavarezi în vederea unei colaborări în viitorul apropiat.

Data fiind fixată, hotelul rezervat, totul decurgea conform planului fără devieri, urma partea mai grea, adică convingerea familiei de a mai sta câteva zile în frumoasa Austrie în zona Parcului Național Kalkalpen … prima întrebare a soției a fost: nu acolo face Echipa cantonamentul?! Ce mai, mă cunoaşte…    Pe dna „Isti33K” am reuşit să o conving cu nişte poze de la hotelul cu Spa, Wellnes, fetița „Isti33A” cu bazinurile cu loc de joacă, plus promisiunea făcută amândurora că în drum spre casă vom opri la raiul turiştilor români…Parndorf. Deci totul aranjat, navigatorul setat la Windischgarsten, am pornit la drum.

Zona chiar este superbă nu are rost să intru în detalii, singurul lucru la care nu ne-am aşteptat au fost..prețurile şi chiar cu aşa prețuri, lipsa cazării. Am făcut un tur al localității, am văzut Hotelul Dilly unde erau cazați băieții, cu autocarul parcat în fața hotelului.   Pe un drum alăturat am dat peste un biciclist care văzând numărul de CJ al maşinii a venit direct la noi, domnul respectiv făcând parte din stafful echipei, el ne-a dat locația următorului meci (fiind o pauză de două zile).   Zis şi făcut, ne-am deplasat la zona următorului meci unde am găsit un hotel pe gusturile celor prezenți, aşteptând.

La stadionul din Leoben o căldură infernală, două terenuri de fotbal, unul cu o tribună aflată în umbră, celălalt teren în plin soare fără tribună fără umbră…meciul disputându-se pe cel din urmă, celălalt fiind sintetic, aflând mai târziu.   Echipa prezentă băieții cu încălzirea, stafful cu  pregătirea, Protv-ul cu interviurile.   În prima parte a meciului ne-am mişcat puţin mai greu, excepție fiind Djoko, Costache, Camora, Omrani, sincer nu i-am recunoscut pe cei noi veniți care jucau mai mult la siguranță fiind mai mult preocupați să nu greşească.

Remarcatul meu Burcă, foarte implicat, el urcând cu mingea la picior de multe ori, încercând şi câteva pase filtrante, alergând mult, a şi rezolvat câteva faze promițătoare ale croaților.   Repriza a doua, altă echipă, mult mai experimentată, cu Culio, Bordeianu la mijloc, croații aproape nu au trecut pe partea noastră, Păun având câteva faze bune.

Per ansamblu un meci reuşit titularii de drept chiar au convins, Cipri intrând puțin mai greu în meci, dar s-a revanşat la faza golului de 2-1, făcând totul perfect, preluare, dribling, centrare.   Horj intrat pe parcurs a fost aproape schimbat după trei minute, el nefiind clar pe placul lui DP.   Atmosfera plăcută, băieții glumind, au urmat câteva poze pentru albumul propriu, nişte sfaturi pentru un abdomen perfect de la Cipri, aflând că secretul nu stă doar în sala de forță, ci mai mult în bucătărie…

Cu toate informațile aflate ne-am deplasat direct la restaurantul hotelului, bifând o zi perfectă.   Deocamdată inchei corespondența, s-a terminat benzina, diurna fictivă de la K a ajuns doar pentru două nopți de cazare şi urma şi Parndorful…

Hai CFR! Hai Supercupa şi Calificarea!!!

Autor: Isti33

584 de comentarii

  1. Citeam ca ZOua e si el o variantap tcfr….2. JACQUES ZOUA DAOGARI VS. AFC ASTRA GIURGIU – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 17.07.2019.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.