Oleeeeeeeee!!!!


caneto: Suntem campioni! Felicitări, CFR 1907 Cluj! Felicitări campionilor! Mulţumim, băieţi! Un meci gestionat ca întreg campionatul, un titlu absolut meritat! Felicitări jucătorilor, conducerii tehnice şi administrative, suporterilor şi să nu-i uităm pe Conceicao, Luis Baltazar, Iuliu Mureșan, Răzvan Zamfir, Sandu Matei! Fraţilor, au trecut 11 ani şi 5 zile de la primul titlu, am ajuns la al 5-lea, când ne vom opri? Eu sper să prind încă 5, până ce contorul va arăta 55. 🙂

CJ-07-CFR: Fără număr? Nu, fără soț! E primul campionat câștigat de CFR în an fără par şi primul fără Iuliu Mureșan. O victorie cât trei egaluri, cu scorul de Dan Petrescu la zero, deși oltenii credeau că merită mai multă omenie, iar noi bănuiam că o să orbim de la banane (banc vechi…). Meci de pregătire pentru CL în ultima etapă, deși participarea în grupe nu-i musai pentru mine, din două motive: 1) competiția e mai subțire decât Premier League; 2) strugurii sunt acri.

kiruj: No pasarán!!! Normal că nu trece nici dracu’ de apărarea CFR-ului! După 4 ani „pari”, vine unul impar…  înlănțuit, ca să fie și mai frumos… Urmează hegemonia? Pe naiba… vom câștiga alte 10-15-20 titluri, la fel de „înlănțuite”, fără hegemonii etc. No pasarán!!! HAI CFR!!!

Hakana: Oleeeeeeeee!!!! Felicitări și mulțumiri pentru campionat!

HAI CFR!!!

253 de comentarii

  1. Stiu ca sunt in minoritate aici dar eu sper ca ii vom lua pe Alibec si Budescu.Anul trecut daca ii aveam si pe ei in echipa nu sufeream deloc in Europa. Repet stiu ca nu sunt iubiti de multi de pe aici dar totusi sunt valorosi si sunt luptatori…masculi alfa nu mielusei exact ce ne trebuie noua si ce vrea DP. Avand in vedere ca exista posibilitatea sa ii luam liberi am fi idioti total sa nu profitam de ocazie. E doar parerea mea nu sariti cu furcile. :))

    Apreciază

  2. Olaru, Pascanu si Puscas ar trebui si ei luati.Cu Pascanu si Olaru am casiga 2 solutii serioase de titulari U21 pe langa Costache iar Puscas e efectiv cel mai bun tanar atacant accesibil ca pret pentru CFR si o solutie serioase de titularizare nu doar un atacant de umplutura.

    Apreciază

    • Korekt cu tinerii. Pe Alibec si Budescu nu-i recomanda stilul de joc si desele probleme de natura fizica. Ei nu sunt alergatori,muncitori. Ei sunt pianisti,nu cred ca se preteaza la si pe jocul practicat de CFR. Mai sunt si umflati de presa. Apoi ,nici nu mai pot fo formati ca cei tineri. Ei asta stiu,asta joaca. Te scot un meci te ingroapa doua.

      Apreciat de 2 persoane

      • Nu ca as vrea sa te contrazic luis dar….umflati de presa chiar nu sunt. Budescu a jcuat vreo 8 meciuri in Europa daca nu ma insel si a dat 4 goluri si nu au avut meciuri usoare deloc.Alibec seamana foarte faorte mult cu Omrani si ca stil si ca temperament deci loc ar avea….in plus amandoi bat extraordinar loviturile libere ceea ce noua ne lipseste cu desavarsuire iar in fotbalul modern si mai ales in CU unde trebuie sa te agati de orice avantaj prinzi acest tip de jucatori este vital.Sa ne amintim ce probleme fizice aveau de exemplu Peralta si mai ales De Zerbi si ce contributii au avut… in comparatie Alibec mai ales acum ca s-a ambitionat si e perfect dpdv fizic sau budescu nu se compara ca si nivel al accidentarilor si fragilitatii.

        Apreciază

  3. Ce parere ati avea de un Toze..sezonul asta cu 11 goluri in Liga portugheza? liber de contract, poate suplini ca „mishlocash” ofensiv un Culio.

    Apreciază

    • Pe site-urile de asa zise stiri de sport, gen gesepe circula poze cu interlopi cu trofeul CFR-ului in brate, speculatii si dejectiile de rigoare. Suntem facuti interlopi, clan mafiot cu tot felul de legaturi….
      Perioada de laude a apus. Urmeaza improscarea cu kkt pana la meciurile europene unde ori le inchidem gura, ori spargem vidanja…

      Apreciat de 1 persoană

    • Urat de tot, foarte urat. Situatie in fotbal mi se pare ultra nasoala la nivel mondial…. si din pacate si la noi in curte e tot cam le fel….

      Apreciază

  4. Ma baieti,nu am vrut sa spun nimic,dar nu ma rabd.Din cauza „kritikacilor” ,am fost apostrofat de Toma Rus.M-a intrebat,daca acum imi place Dan Petrescu.Pai mie mi-a placut intodeauna antrenorul DP,ma „certam” aici cu voi pentru el.Asa ca,atentie mare ce scrieti si ce spuneti.Mentionez ca nu a spus nimic cu rautate sau ironie,a fost elegant.Daca-l mai vad,il voi ruga sa va critice pe voi astia care nu sunteti multumiti cu jocul dictat de Dan al nostru 🙂 🙂 🙂

    In concluzie domnule Toma Rus ,daca cititi,eu sunt fan Dan Petrescu de mic,cu alte cuvinte ,sunt „pupi” 🙂 🙂

    Apreciază

    • Baluta a plecat pe 3 mil spre Anglia, sanse zero de transfer. Ca un imprumut etc mai merge asa la cirepeala e altceva. Cicaldau poate era teoretic o varianta, dar judecat la rece CFR aluat vara trecuta doar jucatori pe care nu a trebuit sa dea bani. Asa ca declaratia e mai degraba la genul „ce poatte creierul meu” plus o prezentare indirecta pentru prietenul Gica , mereu in nevoie de bani pentru pravalia de la Ovidiu. Dincolo de asta, faptul ca zona mijlocasilor centrali si defensivi trebuie intinerita consistent nu e o noutate.

      Apreciază

        • Luis dacă te lași intimidat de un Toma Rus e bai. Libertatea de exprimare e valabila dacă nu depășești limitele bunului simt. Faptul ca simpatizezi sau nu pe cineva nu ar trebui sa atragă antipatii.

          Apreciază

          • Nu este vorba de intimidare. Eu chiar am fost pupi si sustinator DP. Iti amintesti de discutiile noastre? Apoi omul chiar nu a fost rautacios. Era bucuros si el. Ce am vrut eu sa scot in evidenta,este ca ,suntem.cititi. . Cred ca-i intereseaza opinia noastra. Asta este un lucru bun. Parerea mea.

            Apreciat de 1 persoană

  5. Intrebarea e daca merita sa-ti asumi problemele care rezulta din adevarul care il spui. Unii te vor aprecia, dar majoritatea te vor uri, mai ales cei care sint expusi de ceea ce spui. IQ si oamenii din conducere nu accepta critici, ei vor subordonare. Ei fac parte dintr-un sistem ierarhic, animalic – unde cu cit mai sus ocupi pozitita cu atit mai mult toti trebuie sa-ti fie slugi, iar daca refuza sint vazuti drept dusmani. Spui adevarul – esti dusman, lingi – esti bun, profesional, sustinator al echipei. Dar oricum mai primesti pumni pe la ficat chiar daca esti un subaltern perfect si cu rezultate pozitive. „Masculii ALFA” din virful ierarhiei trebuiei sa-si impuna autoritatea cu orice pret, chiar daca asta inseamna sa-i calci in picioare pe cei mai buni. Iar deasupra ierarhiei, vreun Lelbach sta, privind cu un zimbet interior si cu satisfactie cum toti lupta pentru pozitii superioare intr-o ierarhie controlata de banii si influenta lui.
    Pentru mine toate aceste lupte interioare si din afara reprezinta inca un argument sa sustin echipa, deoarece fac fotbalul mai interesant. Desigur, daca era totul corect si frumos in bussinesul ligii 1 era mai bine, dar asa nu-i posibil si atunci tot ce iti ramine este sa privesti dintr-o parte, din pozitia comfortabila „a la Lelbach” tot acest teatru. Ca si cum ai privi un serial TV cu buget mic, dar un scenariu foarte interesant, complicat si realistic. Better than Game of Thrones. 🙂
    Va indemn sa cititi toate articolele de presa din pozitie analitica, totul este o manipulare si o joaca pentru putere, bani, atentie. Nu merita sa reactionezi sentimental fata de articolele ce au fost scrise strategic cu scopul de a crea audienta cu orice pret, de a destabiliza si demoraliza oricare sustinator al CFR-ului. Ce ne zic ziarele ? Ca la CFR sint oameni corupti ? Si ce folos are informatia asta, daca asa-i la toate echipele primei ligi si insasi ziarele sint conduse de oameni ce nu au nici un fel de moralitate sau principii si valori de viata. Este o ipocrizie pura, curvele arata cu degetul spre banditi. Ioanitoaia si Stucan sint cu ceva mai buni decit Varga, Muresan sau Paszkany? Toti sint creati din acelasi rahat si lupta intre ei pentru putere, care este singurul lucru dorit de ei si singurul care le poate satisface ego-urile fara limite. Sa-i lasam sa lupte nebuneste pentru orgoliile lor irationale, in timp ce noi ne distram, privindu-i dintr-o parte. Ma refer aici la ziaristi, patroni corupti, fosti arbitri, manageri si agenti si alte personaje care isi promoveaza doar interesele personale si au Zero Resect si Zero Tolerance pentru ADEVAR.

    Apreciat de 4 persoane

  6. Păi Mircea Nebunu’ și Aurel a lu’ Caran n-aveau cum să rateze manelele de la cheful CFR-ist. Din păcate, astfel de „finețuri” au fost aduse la pachet cu noul staff. Unii dintre noi, printre care mă număr și eu, ne vom obișnui destul de greu cu noua patină a brand-ului. Dar, vorba ardeleanului neaoș: dacă-i musai… 🙂 😦
    Sper să nu pierdem la oi, hai CFR Cluj!

    Apreciat de 2 persoane

    • Papanașii de la Fcsb joaca în efectiv complet, sa poată câștiga contra rezervelor ceferiști și încă mahmur după titlu… Nici măcar nu o sa ne supărăm deși nu cred ca ne bat.

      Apreciază

    • Nebo, nu-i bai’ daca pierdem la scor cu FC Fcsb. Chiar nu conteaza (E buna aia’ cu „…Si va spun care e treaba, cu Steaua jucam degeaba 🙂 …”. In rest, perfect de acord.

      Apreciază

  7. Daca ii marturisesti unei prietene ca e frumoasa si inteligenta, in timp ce ea nu e nici una, nici alta, nu esti sincer. Daca ii spui ca e urâta si foarte putin desteapta, esti sincer. Dar marturiseste-i ca toate acestea n-au absolut nici o importanta, ca altele sunt lucrurile pe care ai dori sa i le spui, ca isi macina timpul intr-un mod stupid, ca traieste o himera, ca viesaza la lucruri care o indeparteaza de adevar si de fericire – atunci sigur nu esti nici sincer, esti nebun. Cam asta-i cu sinceritatea fratilor si nu o spun eu, o spune Cioran. @Luis, unde te-ai vazut cu Tomita si de unde te stie? In cercurile in care l-am intalnit eu parea un tip ok, dar e drept ca acolo nu se ascultau manele si persoanele care ne erau gazde impuneau un anume respect. De meciul cu oile chiar nu-mi pasa, eu i-as trimite in teren pe toti pustii U21 care sunt disponibili.

    Apreciază

    • Nu stiu de ce m-a abordat. Probabil a vazut poze sau ceva. Daca nu ne citea,nu avea de unde sa stie de discutiile despre DP.. Cel putin ada presupun eu. Poate ma insel.Si mie mi s-a parut ok omul. Eu nici nu stiam cine este, cu cine am vorbit ,pana cand nu am vazut poze cu el in ziare.

      Apreciază

      • Am uitat sa scriu. Stateam acolo aproape de tunelel de iesire si a venit langa panourile ale cu reclame. A spus „na acum iti place DP”. Atat.😃😃

        Apreciază

        • Luis tocmai de tine s-a luat care ești cel mai cumpătat în tot ce spui…. Vezi dacă ai o fata cunoscuta?
          In alta ordine de idei aud ca sunt șanse mari ca Boli sa rămâne iar pe postul lui Manea, ca și plecat, sunt șanse sa vina Butean dacă rămâne liber de contract… Nu e rău… Dar oricum e nevoie încă de titulari și mult noroc la tragerea la sorti.

          Apreciază

  8. eu nu as zice ca oamenii citesc tribuna. daca o fac, cu atat mai bine, speram sa ia lucrurile bune de aici, inclusiv sfaturi legate de transferuri 🙂
    Luis, eu cred ca s-a legat de faptul ca tribuna l-a contestat pe DP si tu esti o figura cunoscuta (sexi si cunoscuta, binenteles :)).
    oricum, daca ne citesc: eu, personal, sunt suporter de rezultat (dumincia nu ma intereseaza!). vreau, ca si DP, sa castigam cat mai multe meciuri (care conteaza) si nu ma intereseaza cum jucam! 🙂
    Hai CFR!!!

    Apreciat de 2 persoane

  9. Presa sportiva din Romania, e un cancer pentru sportul romanesc.Cu totii ati vazut articolul gsp.ro in care redactia defaimeaza imaginea CFRului.In articolul MINCINOS ( care a stat 2 zile in coltul stanga a primei pagini gsp.ro, iar o stire sa tina loc atata timp pe prima pagina, trebuie sa fie neaparat stire de senzatie) apare o poza a unui interlop care se bucura la petrecerea de titlu a CFRului.Nimic neobisnuit pana acum ( din pacate in Ro cam pe langa fiecare club de fotbal apar si se baga’n seama) a fost omul la petrecere,a fost invitat de catre patron, nu imi pasa…dar 3 lucruri m-au scos din sarite :

    1. Faptul ca poza individului respectiv a fost marsav modificata de catre redactia gsp si in fond apare HUGE logo ul CFRului, astfel incat oricine va citi acest articol sa realizeze ca CFR = cocalari, puscariasi, interlopi ( si cand te gandesti ca steaua are ca Nr.1 si Nr.2 in club doi condamnati cu executare, puscariasi cu acte in regula..nu cocalari de pe langa club ci conducatorii clubului), ca sa vezi cata ipocrizie).

    2. Redactia minte cu nerusinare, deoarece acel individ nu are nici o treaba, absolut nici o treaba cu echipa, in nici caz, nu a primit o medalie de campion.Omul a fost un simplu invitat printre multi altii, a cerut si el pe acolo o medalie sa aiba poza pt dujmanii de pe feisbuc.Nu oricine primeste o medalie, adica aceste sunt lucruri bine puse la punct de catre Uefa iar gsp.ro( Tepelin, noul Tolontan ) cu bun stiinta si rea credinta a dat acceptul publicarii acestei mizerii, asta ca dedicatie CFRului ca urmare a castigarii titlului.

    3 la mana, CULMEA exact in acelasi timp, un om special si drag clubului CFR Cluj (nu are statutul de cocalar si probabil de aceea nu i s.a dat atentie )chiar a primit o medalie de campion si s-au facut si poze.Si probabil banuiti, stirea nici macar nu a fost redactata de Gazeta Sporturilor.
    Stirea e pe lpf.ro.Liga 1 Betano – Suporter, mai presus de orice.

    Asta e Romania si asa mergem inainte.
    Pardon, Inapoi

    Apreciat de 1 persoană

    • 1. Corect, orice club are și suporteri dubioși. Asa cum și „U” are suporteri și la The Office, și la Gherla. Dar sa chemi un șef de clan interlop la petrecere, da urat. Când servești subiecte de scandal pe tava, nu poți sa plângi ca presa te face troaca de porci.
      2. Du-te mâine la Varga și spune-i sa-ti împrumute o medalie și cupa de campion sa-ti faci o poza ca sa moara dușmanii pe Facebook. Vezi ce se întâmplă.
      3. Probabil au considerat ca un articol pe tema respectiva nu ar atrage cititori, deci implicit nici bani. Oare când o sa pricepeți ca scopul GSP, Prosport, Digi, Telekom sau Look nu e să vă informeze corect. Nu trebuie nici sa fie imparțiali. Sunt pur și simplu businessuri. Scriu ce se vinde. Like it or not. Singura televiziune care are rol de informare și trebuie sa fie imparțiala e TVR-ul. Atât.

      Apreciat de 3 persoane

          • Uite ca iar am pus botu’ la un titlu senzațional pe GSP. „FOTO. Bătaie intre ultrasi la Craiova”. Însetat de sânge deschid articolul. Ma gândesc ca vad niște capete sparte, niște săbii (ca doar sunt craioveni, nu?). Când colo tot ca aveau era o poza cu doua scaune răsturnate 😦

            Apreciază

        • Pai peste tot consumatorii de rahat jurnalistic predomina. Spune-mi tu o tara civilizata în care cel mai bine vândut cotidian sa nu fie un tabloid.

          Apreciază

  10. Oare chiar nu il vom lua pe Fabbrini? Ramane liber, e peste cam tot ce avem in lot si nici nu cere salariu mare….baiatul asta a ajuns total din greseala in Romania…eu totusi sper ca nu ratam ocazia…

    Apreciază

      • Daca e asa atunci e trist.Sunt cativa jucatori liberi si in Liga 1 si pe afara vara asta care ar trebui adusi…loc li se poate face lejer.

        Apreciază

        • Doar o suma de jucatori nu iti fac o echipa. Cel mai bun jucator nu valoreaza nimic daca punctele lui forte nu acopera un deficit al echipei. E clar ca international lotul actual e Zero si ca intern vrem nu vrem nu se poate merge la infinit cu Culio si Hoban.

          Apreciază

  11. Chiar sunt curios ce mercato face DP. Este important sa intinerim echipa, deci sa aduce jucatori ce pot creste si apoi aduce un plus financiar. Prin urmare, in afara de maxim 2 jucatori de maxim 28 de ani, restul ar trebui sa aiba maxim 25 ani, nemaivorbind de 3-4 jucatori U21. Deocamdata putini jucatori vehiculati: Stoian, Fl. Matei, Burca (Botosani).

    Apreciază

    • Da, va fi chiar interesant. Problema e ca acest mercato trebuie finalizat in proportie de 95% pana la data reuiirii.Orice vine dupa acea data trebuie sa fie absolut exceptional dpdv valoric si al pregatirii altfel vine degeaba.Deci in max o saptamana-doua trebuie rezolvate toate venirile pentru CE. Pentru L1 putem aduce si mai tarziu mai ales daca vorbim de jucatorii U21…mai ales ca niciun club macar semi-profesionist nu ii va vinde inainte de Euro.

      Apreciază

  12. Echipa de start. Lipsesc Vinicius, Camora, Culio, Deac, Bordeianu si Tucudean. Nu sunt chiar rezervele. Lui DP nu-i place sa piarda.CFR Cluj: Arlauskis – Cr.Manea, A. Mureșan, Boli, Peteleu – Maleș, Hoban, Djokovic – Costache, Omrani, Păun
    Rezerve: Collado, Ispas, Lang, Moutinho, Itu, Ioniță, Petrila

    Apreciază

  13. Festival de ocazii din partea noastra, o bara, un penalty nedat. Joc solid, un pic de atentie la finalizare a lipsit. Suntem superiori ca joc, dar scorul este egal. Parca Males si Hoban sunt un pic sub media echipei. Bravo baieti! Bun amical!

    Apreciază

  14. Cristea asta-i „hambalist”? Am avut doua,ketto penalty neacordate. Plus galben pntru „hambalist”😃😃😃😃😃😃 ”
    Hai CFR!!!!!!Victorie!!!!!Profesionisti ai nostrii,jucatori so antrenor. Respecta competitia si statutul de CAMPIONI.

    Apreciat de 1 persoană

  15. Vacanta repriza asta. Asta e. Sa vedem ce urmeaza. Males pare out. Moutinho iar fara chef, se pare ca este la final de contract. Paun risipa de efort, Omrani, ratangiu (ne-a privat de punct/e). Arla si Djoko determinati, Boli bun, Muresan ezitant. Am jucat doar o repriza, dar la cativa jucatori s-a simtit lipsa de jocuri in picioare. Hai cu transferurile!

    Apreciază

  16. Chiar daca a fost doar un amical, nu meritam sa pierdem, dar nu mai conteaza. Males mi se pare din alt film si nu e singurul. Neconcludent testul asta pt DP, daca a avut de gand sa-si testeze rezervele.

    Apreciază

  17. Noroc ca nu a mai contat rezultatul din seara asta.Foarte bine ca baietii si-au castigat titlul cand a trebuit, si nu au lasat pe ultimul meci deznodamantul,ca uite cum o superexecutie iti putea decide un campionat. Desi baietii au ratat din toate pozitiile pana la urma tot am pierdut.
    Bine, cu titularii in teren si cu alta miza,probabil altfel era si deznodamantul meciului. Dar ca idee, se putea intampla ca in seara asta,nu?
    Un lucru bun e ca a vazut si DP inca o data pe cine se poate baza pe viitor. Probabil ca multi care au prins lotul in seara asta nu se vor mai regasi si in sezonul viitor in echipa.Si pe buna dreptate.
    Asta e, a fost un sezon greu. Un titlu castigat meritat. Pacat de ultima impresie.
    Sa vedem ce ne aduce Europa.

    Apreciază

  18. Păcat. Petrescu în continuare incapabil să bată Steaua. Sper că într-un meci cu miză Omrani nu va fi la fel de impotent, și că se va întâmpla o mică minune, că altfel vom repeta performanța europeană din anul trecut. Rezervele au arătat un modest căre zero, trebuie multe transferuri și toate de calitate, capabili să intre imediat, fără multă acomodare. Vom vedea.

    Apreciază

  19. Greu dupa 3 zile de betie (vezi Omrani), greu cand nu ai meciuri in picioare. Ionita II, nici macar cateva minute nu a bifat, asta arata clar ca nu mai are viitor la CFR. Ramanem cu un jucator debutat, Itu, cu un fizic impresionant.

    Apreciază

    • E clar ca Males,Lang, Moutinho, pot sa plece. Eu la Hoban nu cred că-i prelungeam contractul. În rest, Mureșan, peteleu nesiguri și fluctuanti. Păcat ca am pierdut… Bravo băieți, vacanta liniștită!

      Apreciază

        • Dacă nu ești cât de cât constant degeaba te cheamă Moutinho… Sau Ioniță. Plătești salarii mari ca să ce? Sunt nevoi mari la echipa și sunt curios ce iese cu transferurile…

          Apreciază

          • E clar ca baietii au jucat doar cat le-a fost chef…nu sunt convins ca DP nu le-a zis la pauza ca e gata pot sa se relaxeze pt ca a vazut destul.Sincer, nici nu imi pot inchipui cum va arata primul 11(sau lotul) in sezonul viitor.Daca avem pretentiile „declarate” de sefi presimt ca vor fi foarte multe modificari altfel nu are rost sa ne prezentam in CL/EL. Singurul lucru net pozitiv e ca aparent vom avea cat de curand solutii U21 din pepiniera proprie si impluicit si jcuatori pt lista speciala pt cupele europene…Paun saracu era mult prea singur acolo…

            Apreciază

            • Moutinho e cu gandul in alta parte, Males saracul; sufera de sindromul Bordeianu…nu poate arata nimic pozitiv pana nu primeste macar vreo 10 meciuri la rand, meciuri ce nu ii vor fi acordate niciodata. Nu sunt convins ca Ionita va pelca…am eu un feeling ca DP vrea sa il intarate poate poate se trezeste.Peteleu e in continuare mai mult mijlocas decat fundas de banda iar Muri…multumim fain pentru dedicatie si pentru prezenta la datorie dar trebuie tras pe dreapta definitiv….

              Apreciază

      • Hoban, la vârsta lui, nu cred că are pretenții financiare exagerate. Iar dacă printr-o minune prindem grupele EL, va fi o variantă utilă pentru echipa de Liga 1. Pe același considerente, în funcție de salariu, l-aș păstra și pe Moutinho, măcar până la finele preliminariilor. Ioniță, în mod ideal ar trebui împrumutat, că poate își revine cu capul și vom putea recupera ceva din milionul spart pe el. Cât despre restul rezervelor, cu excepția juniorilor, i-aș da drumul la toți.

        Apreciază

  20. Un lucru e sigur, Males si Lang au fost adusi doar pt bonusul impresarilor.Cei de la club care au decis sa fie adusi nu le as mai da incredere.Era clar de la ca sunt petarde, si doar cateva puncte din cv ul lor au facut sa ajunga la CFR.Unu cu selectii la nationala Hu si celalalt capitan de echipa dle..ce mai…jucatori ideali pt a da teapa.

    Apreciază

  21. Nu stiu cum poate cineva sa-si faca o parere despre niste jucatori care au jucat 1 meci, si ala fara miza, in ultimele 3 luni. Males n-a inceput sezonul asa de rau, dar n-a fost jucat mai deloc. Lang este imprumutat asa ca putem lejer sa-l trimitem inapoi de unde l-am luat, doar ca trebuie sa ne gandim ca trebuie si INLOCUITI cu ceva jucatorii astia. Degeaba ii trimiti inapoi si ramai in 2 fundasi centrali sau cu eternul Hoban, care are 36 de ani si se pare ca a semnat prelungirea contractului cu noi.

    Apreciază

  22. Pt mine prelungirea contractului lui Hoban imi spune multe, in nici un caz lucruri optimiste . Apoi se scrie in prosport ceva despre neachitarea salariului lui DP, daca e ceva adevar, nu e bine !

    Apreciază

    • Părerea mea de negativist e ca DP o sa plece pt ca fără bani nu poți aduce acei 5-6jucatori de care ai nevoie. Iar fata aia nu ai șanse la Europa. Iar fără Europa bani de unde?

      Apreciază

      • Andrei, eu cred ca exista bani. Dar nu e un o suma exacta x = bugetul de transferuri. Cred ca la asta se refera DP. Cred ca e ceva de genul: il vrem pe Cicaldau (1,5 mil euroi) si pe Baluta (3 mil. de euroi), zice DP catre MC. MC cere aprobare de la NV. NV vorbeste cu AL si intr-un final vine raspunsul da sau nu sau pe asta il luam si pe celalalt nu. Asa cred eu. Nu e ceva ca in Anglia, unde antrenorii fac transferuri dispunand de bugete de transferuri si fiind manageri. Altfel nu ar sta in picioare declaratia lui DP ca daca ramanea el vara trecuta la Cfr, Cicaldau si Baluta erau la noi, in opinia lui.

        Apreciază

  23. Bine c-am rezolvat titlul in meciul de acasa, cu Craiova, pentru ca daca ramaneam cu deznodamantul la Bucuresti, ar fi fost dezastru.
    Indiferent cum am fi jucat, ne-ar fi executat.
    Arbitrul de aseara ne-a arbitrat ca in judeteana, fara strop de rusine.
    A fost un arbitraj penibil si n-am inteles ce rost are sa furi intr-un meci care este lipsit de orice miza.
    Sunt totusi multumit ca, pana la acest meci, nu am avut arbitraje catastrofale.

    Meciul a fost agreabil in prima repriza, cand am aratat ca suntem net mai valorosi decat berbecutii, si doar ratarile incredibile au facut sa nu conducem cu 3-4 goluri pana la pauza.
    In repriza a 2-a cred ca au iesit la suprafata aburii chefurilor de dupa castigarea titlului si am ramas fara vlaga, deci nu este concludenta.
    Jucatorii si antrenorii si-au facut treaba pana in acest moment, si-au atins primul obiectiv, iar acum, urmeaza sa-i vedem la treaba pe sefii din birourile clubului.
    Sper sa existe resursele financiare si sa aiba inspiratia necesara astfel incat la startul calificarilor sa vedem o echipa intarita, cu sanse reale de calificare intr-o grupa europeana.

    Apreciat de 1 persoană

  24. Daca pleaca DP vine Sumudica la pachet cu Alibec, Budescu si alti zmei si il va revitaliza si pe Ionita si ne va duce si in grupele CL fara probleme. :)))

    Apreciază

        • Au jucat si au si facut treaba buna in Europa….pe cat posibil cu Sumudica in frunte.Au eliminat o echipa buna de tot la vremea respectiva in Anglia. Nu din top 4 dar atunci erau in primele 6…deci mai in gluma mai in serios o echipa de genul ala sustinuta financiar cum trebuie poate da randament. 🙂

          Apreciază

          • Da, e foarte adevarat dar intre timp au trecut niste ani (mai ales pe Teixeira) , Alibec a devenit tot mai indolent iar Budescu a disparut la arabi, acum 3 ani era un trio foarte bun dar acum cred ca doar Teixeira mai poate aduce un plus valoare la noi. E doar o parare.

            Apreciază

  25. Daca meciul de aseara ar fi contat pentru titlu atunci Camora,Vinicius,Deac,Bordeianu si Tucu ar fi fost in teren iar Tucu nu ar fi ratat nici una din ocaziile lui Omrani…la pauza am fi avut 3-0 iar arbitrul putea sa ne execute linistit ca 4 goluri nu avea de unde scoate saracu…poate de ne elimina 4 jucatori asa cum s-a intamplat pe vremuri la un Jiul-Rapid ca sa poata lua fecesebica titlul…dar alea erau alte vremuri.

    Apreciat de 1 persoană

    • Omrani are niste calitati extraordinare pentru nivelul fotbalului din Ro.Cred ca la el conteaza sa i fie capul la fotbal, iar cand asta se intampla nu cred ca rateaza din pozitile acelea.Nu pare sa fie matur, Omrani e un fel de Tucudean din trecut, care avea si atunci calitatea de azi doar ca nu era matur, nu era serios cu viata extrasportiva.A fost urata telenovela cu switch ul lui Billel la Wcsb dar merita sa avem rabdare cu Omrani.

      Apreciat de 2 persoane

  26. Acum care crede ca Iulian Calin este un arbitru slab si de aceea face greseli,este un om de bine,cinstit si educat mai in alta epoca……….directia asta de arbitraj o gaseai la judet,cand te facea pe fata si fara remuscari.Deci fiind la 5m de faza cu Paun,nu vede cand Texeira ii trage piciorul.Apoi hentul in careul fcsb il considera fara intentie si deci fara sa fie sanctionabil.Dar atunci tot asa trebuie sa judeci si la Males cand ii sare mingea-n mana dupa o preluare,mai ales ca era in afara suprafetei de pedeapsa.Apoi faza care m-a determinat sa-i umplu frigiderul intr-o clipita,cea cand Paun dribleaza se arunca vreo 3 mioare(scapa al nostru) dar da fault la Adita?Ba esti cretin?Avem centrare din marginea careului si Cristea sare cu mana pe sus blocand intentionat mingea.N-ai cum sa nu sanctionezi cu galben acea interventie.
    Echipa noastra e CFR Cluj,a avut toate aceste realizari,prin unitate de grup si atmosfera propice performantei.Cand la aceasta echipa ar poposi un element precum Alibec,toata linistea asta s-ar transforma in tandari precum un pahar de cristal scapat pe beton.Cinci ,sase faze de-a lui intr-un sezon ar reprezenta infim in raport cu gesturile de adolescent cuprins de furie hormonala.
    Mai repede ar putea fi integrat un Budescu,chit ca nu stiu daca-i cazul sa dam drumul la robinet peste parchetul proaspat pus.

    Apreciat de 5 persoane

    • Ce ma bucur ca ai scris ceea ce ai scris.De ce? Nu trebuie sa scriu eu.Mi-a fost lene plus am de lucru si nu am avut timp,dar in capul meu ,erau cele scrise de tine.Multumesc 🙂 🙂

      Apreciază

  27. E un semn bun, prelungirea contractului lui Djoko cu inca 3 ani.
    Inseamna ca inca sunt planuri si pe termen lung. Sa vedem si ce reusim sa aducem. Probabil ca in 2 saptamani incep sa apara si nume.

    Apreciat de 1 persoană

  28. Intrebare off topic: daca barajul se va juca intre sibieni si m uisti, pe cine ati vrea sa vedeti anul viitor in liga 1? Eu m-am decis zilele trecute, cand urmarind un meci de tenis, in pauza am schimbat canalul si am auzit : „CFR, m uie CFR”. Am ramas surprins, apoi am vazut ca jucau valenii intr-o comuna pe langa Bucuresti si mi-am zis ca chiar daca sunt clujean, n-am chef sa-i vad/aud pe grobenii aia in Gruia sezonul viitor. Voi cum simtiti?

    Apreciat de 1 persoană

    • La cât de diluat e campionatul eu cred că e nevoie de înfruntări de orgoliu, care să aibă episoade multe în spate. În plus și cei de la „U” măcar la nivel declarativ și galerie au ceva de împărțit cu FCSB-ul. Îmi pare rău, dar echipa Sibiului mie nu-mi stârnește nicio simpatie, pare un proiect artificial și mort. Un mix nereușit de jucători locali cu ex-iugoslavi tăietori de lemne, condimentat cu jucători de culoare care apar și dispar după câteva meciuri, inodor, insipid, joc modest, la ciupeală. Măcar cu cei de la „U” avem circ garantat, eu votez cu ei.

      Apreciază

  29. Dintre imprumutati, cine revine si ramane? Avem un Tambe, un Andrei Radu, un Mailat. La altii am renuntat: Hamed, Ganea. Nouvier este imprumutat sau cedat?

    Apreciază

  30. Se pare ca ultima etapa-i un Sibiu-Voluntari,deci s-ar putea ca Voluntari sa mearga la baraj…………dupa mine slaba populare a tribunelor este data de echipele comunale,care pe langa ca-s neatractve,nici n-au suporteri.Deci mai degraba valenii si Sibiul sa fie in prima Liga si nu Voluntari.
    Dar o data cu promovarea Chindiei si a Clinceniului,ramanem in aceleasi coordonate.Retrogradeaza una(Chiajna) si vin alte doua pe turnanta.Iti mai trebuie vreo 3 ani sa se curete echipele comunale.

    Apreciat de 1 persoană

    • Târgoviște e totuși reședință de județ, cu vreo 90.000 de locuitori. Privit dinspre Cluj e o nimica toată, dar atunci înseamnă că Mediașul sau Sf,Gheorghe tot comune sunt?

      Apreciază

      • Csongi, cu tot respectul, da, sunt comune. Nu-mi plac DELOC m”U”isitii dar isi merita locul in Liga 1, la fel ca si cei de la Petrolul, sau UTA sau FC Arges. Sunt echipe din orase mari care aveau candva ceva traditie si atrag spectatori la stadion si fac din Liga 1 o competitie mai interesanta. Ne avantajeaza si pe noi, daca stai sa te gandesti, pentru ca am mai avea minim 1 meci la care am umple stadionul (cel cu U).

        Pe de alta parte, echipele din orase precum Targoviste, Calarasi, Medias sau chiar Sf. Gheorghe (ca sa nu mai vorbesc de echipele satesti din Ilfov) sunt lipsite de orice traditie, n-au parte de derbiuri locale, n-atrag spectatorii in fata micilor ecrane si, majoritatea, nici nu sunt in stare sa atraga spectatorii la propriul stadion, daramite in deplasare.

        Si, crede-ma, nici pe noi nu ne avantajeaza influxul asta de echipe satesti. Meciurile mari, cu miza, aduc spectatori si cresc veniturile din drepturi TV, atunci cand se va renegocia, iar asta pentru multe echipe (inclusiv noi) poate sa insemne diferenta intre viata si moarte (faliment).

        Apreciază

      • Baiu’ mare cu Târgovişte e că vor prelua de la Hermannstadt rolul ţiganului nomad, cu meciuri disputate pe “teren propriu” pe la Mioveni şi pe unde s-o mai nimeri, în faţa unui vulcan compus din 37-54 de suporteri pătimaşi.

        Apreciază

        • Alta aberatie: daca nu ai stadion, nu promovezi. PUNCT! Nu se da licenta! Sa incetam odata cu echipele astea care si „acasa” joaca in deplasare!

          Apreciază

        • Mi se pare mai grav, că cei finanțați din bani publici se bat în aceași competiție cu privații. Uite asta aș pune primul criteriu: fără bani publici în fotbalul profesionist. Echipele de primărie să fie considerate amatoare și să-și facă întrecerea proprie.

          Apreciază

          • De acord. Sau dacă totuși rămâne asa sa aibă și privații din sport anumite deduceri fiscale, bine argumentate și verificate.

            Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.