„… toată presiunea va fi pe noi.” [Sepsi OSK – CFR Cluj]


Sâmbătă, 20 aprilie 2019, ora 21.00, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1 Betano – playoff, Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe: Sepsi OSK – CFR Cluj

Păcat că duminica trecută nu am învins FCSB-ul. Am fi fost cu căruţa pe jumătate încărcată. Păcat că acum două săptămâni nu am învins şi la Craiova. Am fi fost cu căruţa pe trei sferturi încărcată. Păcat că în sezonul regulat nu am câştigat şi în deplasările de la Craiova, Călăraşi şi Mediaş. Am mai fi avut de încărcat în căruţă doar încă 4-5 saci puncte. Păcat că nu am câştigat în Gruia şi meciurile cu Dunărea, Astra, Craiova, Sibiul, Viitorul, Gazul, FCSB-ul şi Botoşaniul din sezonul regulat. Am fi ajuns la Sfântu Gheorghe cu medaliile de campioni atârnate la gât.

Aşa, “Suntem conștienți că toată presiunea va fi pe noi la acest meci.” – Dan Petrescu

În ciuda faptului că în acest sezon am învins Sepsi de 5 ori din 5 meciuri, că Sepsi nu a reuşit dinainte de Crăciun să înscrie gol pe teren propriu, că par satisfăcuţi şi împăcaţi doar cu performanţa de a se fi calificat în play-off, că sunt certuri şi nemulţuri în bucătăria lor datorită rezultatelor şi jocurilor proaste din acest an, plus tragerea pe linie moartă a căpitanului Hadnagy de către Neagoe, meciul nu este câştigat până ce arbitrul nu va fluiera finalul întâlnirii, iar pe tabela de marcaj nu vom figura cu mai multe goluri înscrise decât gazdele.

“Sunt convins că cine va marca primul va și câștiga jocul. Eu îmi doresc să câștig toate meciurile, dar, din păcate, sunt convins că vor fi sincope și la noi și la alții. Nu cred că vreo echipă va câștiga toate meciurile până la final. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii vor face deplasarea, iar apoi vom sta o săptămână în cantonament, la București. E bine că Ţucudean a început antrenamentele, dar nu vrem să punem presiune pe el. Are nevoie de ceva timp și de un meci în care să intre. Sper că va face parte din lot” – Dan Petrescu

Sepsi OSK: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovici, Omar - Velev, Karnitskiy - Mensah, Vasvari, Fl. Ștefan – Tandia.

Rezerve: Fejer, Fulop, Rudol, Hamed, Flores, Vașvari, Sîntean, Carnat.
CFR: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu – Omrani, Djokovic, Culio, Deac – Bud.

Rezerve: Fernandez, Peteleu, Mureşan, Hoban, Costache, Ţucudean, Moutinho.

HAI CFR!!!

Sărbători fericite tuturor celor care serbează în această duminică Paştele!

HAI CFR!!!

244 de comentarii

  1. Mi-aplacut Enache la conferinta de presa.Un domn.Nu s-a lasat provocat de cacatul cu ochi care ii punea intrebari,si a raspuns cu foarte mult bun simt.Dane,ia exemplu.Tu esti mai antrenor,dar el este mai domn 🙂

    Apreciat de 3 persoane

  2. Ma baiatule,cand esti cu sacii-n caruta iti permiti sa fii impaciuitor si sa intelegi durerea nacajitului.Ia sa nu-i fi dat arbitrul vreo 2 penaltyuri si sa judece arbitrul majoritatea duelurilor in favoarea adversarilor.Sa nu-mi spui ca Barsana vede cum Muri il calca pa taran,dar nu vede acelasi lucru la Omrani,sau cand il talpuieste-n careu pe Omrani…………iti mai pierzi din buna dispozitie dupa asemenea fapte.Spunea Paraschivescu in studiou(cumva sa indulceasca deciziile Barsanei contra CFR) ca doar acest arbitru nu-i o mare somitate.Adevarat,este doar in corpul de balet UEFA din partea Romaniei.Pai este precum Hateganu,mare scula-n CL si vine in campionat si face greseli precum un debutant.Sper sa nu depindem de unul din aceste 2 cwoorve(plus Avram) in ultima etapa.

    Apreciază

    • Cu sau fara saci in caruta,n-a raspuns.Eu apreciez asta.Nu imi place candcei de la noi intra in jocul unora si se face scandal.Nu ne avantajeaza.

      Apreciază

  3. Chiar ma gandesc care ar putea fi arbitrii din ultimele 4 etape.
    Ma gandesc la Istvan Kovacs, Hategan, M. Avram si eventual Coltescu.
    Sunt curios cate rateuri o sa am, dintre cele enumerate.

    Apreciază

  4. Sa speram ca viitorenii sunt obositi si raman mahmuri pana in ziua meciului cu noi 🙂
    Chiar si altfel, ai nostri sunt mai solizi, mai proaspeti si mult mai motivati.

    Apreciază

    • Sunt copii, le trece mahmureala in cateva ore. Si o rup din nou la fuga. Va fi greu luni, e clar. Mai ales ca acasa castigam mai greu decat in deplasare. Plus ca vom juca prudent, dupa cum l-am vazut in declaratii pe DP, va juca sa nu piarda, asa am inteles. A spus ca daca ne bat viitorii, FCSB vine la 2 puncte de noi si devine favorita la titlu. Ceea ce asa si este. De asta cred ca vom face un meci de asteptare cu viitorii. Vedem luni cum va aborda meciul.

      Apreciază

  5. După meciul retur din Cupă am adunat note de la 10 colegi, echipa a primit 5.8, DP un pic mai bine (6.2). Nota maximă e la Costache (8.1, absolut meritat), iar aia minimă la Ioniţă (3.6, la fel de meritat, din păcate). HAI CFR!!!

    Apreciază

  6. Hagi: „Norocul CFR-ului nu poate să meargă la infinit. Trebuie să-i batem de data asta!” Adică rejele crede că noi i-am bătut pe ei cu noroc, iar ei ne-au bătut fără noroc și arbitrii (la pachet). 🙂 Dacă D. Petrescu va juca la egal cu ei, atunci bănuiesc că știe el sigur că vom câștiga două din următoarele trei meciuri pe care le vom mai avea, cu Astra, Craiova și wcsb.

    Apreciază

  7. A, era să uit, cu o Astra care, după ultimele declarații ale lui D. Petrescu, vor încerca să moară cu noi de gât. Faină strategie! 🙂 😦 Ha CFR Cluj!

    Apreciază

  8. De unde atata teama in fata echipei de pe locul 4,nu stiu! Pana la urma echipa asta s-a calificat cu cantec in playoff, dupa o serie de vreo 10 meciuri fara victorie. Intr-adevar au invins pe Csu craiova in ultimul timp, dar echipa asta este in picaj, debusolata,intrata intro serie neagra. Au incurcat pe fcsb, mai mult din ambitia lui Hagi desi la cum se juca in ultimele minute , ma asteptam la victoria fcsb-ului.
    Meciul nostru va fi diferit, nu cred ca va misca I.Hagi in front, va avea Djoko sau Bordeianu grija de el. Pana la urma tot jocul lor trece pe la I.Hagi.
    Dupa ceea ce a declarat si DP, ma astept la un meci inchis de 0-0 , eventual un 1-0 pentru noi(gol Tucudean? Costache?). Dar nu cred ca mai mira pe nimeni aceasta abordare.
    In fine,pana la urma 3 pct sa intre in contul nostru si nu mai conteaza cum sunt obtinute.
    Hai CFR!

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu stiu ce se intampla cu Ionita. Pana la urma Costache merita apreciat ca a profitat de sansa oferita si incet incet ii castiga si increderea lui DP. In schimb Ionita isi bate joc de toate sansele oferite. Probabil ca va fi cedat in vara asta, poate la schimb cu vreun jucator U21? E clar ca nu se pliaza pe stilul lui DP si nu cred ca mai are vreo sansa sa prinda echipa.
      Macar sa mai scoti ceva bani de pe el.

      Apreciat de 1 persoană

      • Parerea mea e ca Ionita are deja un acord cu Craiova.Daca ar juca fabulos pe ultima suta de metri, transferul lui la olteni ar deveni dificil, CFR ridicand pretul.Ionita abia asteapta sa plece de la CFR.

        Apreciază

    • Cred ca pe Ionita l-am vazut ultima data pe teren. De acum, va fi la dreapta mea in sectorul 40 asteptand mantuirea de la olteni. Sper sa-i pregateasca aia echipa de aplaudaci si sustinatori asa cum o tot asteapta de la noi.

      Apreciază

  9. Ia uite ce ne fac ziaristii astia: https://www.telekomsport.ro/dan-petrescu-gata-sa-plece-de-la-cfr-cluj-sa-faca-oferta-si-vorbim-la-ce-echipa-din-liga-i-poate-sa-ajunga-bursucul-18988897?utm_source=gsp-hp&utm_medium=cross&utm_campaign=Cross
    Vorbeste si bursuku la misto si astia o iau de buna. Eh, in orice caz, daca e sa fie, sa-i ia la pachet si pe mara si bilasco, dar mai ales pe stanciu. Le-ar sta bine acolo. In plus, aerul e mai bun la malul marii…
    Pana atunci, musai sa dea de pamant DP cu pretenul Hadji, asa ca sa stie si ala in ce-si baga banii – sa-i merite.
    CFR VICTORIEEEEEEEE!!!!

    Apreciază

    • „Este mai bine, aseară a fost transferat la spitalul Bagdasar din Bucureşti, pentru a continua investigaţiile. Se pare că totul este ok şi azi (joi) va fi externat. Din păcate, nu cred că va putea face deplasarea cu avionul înapoi. Acestea sunt procedurile după o comoţie. A fost supus la toate investigaţiile care sunt normale în acest caz. Să sperăm că-l putem reface până luni, să-l avem la meciul cu Viitorul. Bud a avut un incident la ultimul antrenament şi din păcate el trebuia să joace. Nu arată deloc bine, a intrat în contact cu crampoanele unei ghete şi a ieşit destul de şifonat. Cu mască, cred că ar putea evolua. S-a lovit cu un coleg, nu a fost nimic intenţionat”, a declarat Stanciu, la DigiSport.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.