Sondaj/Chestionar: „Percepția suporterilor față de acțiunile de comunicare/marketing ale clubului CFR 1907 Cluj”.


Dragi ceferiști, prietenul nostru Boldizsár Szabolcs, unul dintre cei mai mari și activi ceferiști pe care îi cunosc, își realizează lucrarea de dizertație având ca subiect (cum altfel?), CFR 1907 Cluj!

Pentru mulți dintre noi CFR 1907 Cluj înseamnă mai mult decât o simplă distracție, un oarecare club, o socializare la stadion.

Pentru unii dintre noi, la fel și pentru Szabi, CFR Cluj este parte din viață, este o identitate, jumătate din suflet, un drog la care nu putem și nu vrem să renunțăm.

Astfel, prietenul nostru vă roagă să participați cu o completare de chestionar în vederea finalizării dizertației care ar putea reprezenta materialul obligatoriu pentru manualul de bune practici si relaționare club-suporter.

Vă invit astfel să accesați chestionarul PERCEPTIA SUPORTERILOR FATA DE ACTIUNILE DE COMUNICARE/MARKETING ALE CLUBULUI CFR 1907 Cluj prin linkul de mai jos, punând astfel umărul la eforturile lui Szabi de a deschide ochii acelora care îi țin mereu închiși.

http://www.isondaje.ro/sondaj/672014748/

Forza CFR 1907 Cluj! 🚂⚽️❤️🏆🥇

(preluare facebook/ CFR CLUJ Fans)

49 de comentarii

  1. chiar am avut senzatia ca e un chestionar facut de club, nu de un suporter.
    mi-ar placea sa vedem si rezultatele cand dizertatia va fi finalizata. Hai CFR !

    Apreciază

  2. Dilivio, chestionar facut de club ?! Tu chiar crezi ca ar fi in stare ? Nici macar sa comande asa ceva de la vreo firma specializata nu le trece prin cap, fix … acolo ii doare de noi , din pacate !

    Apreciază

    • da … nu par a fi in stare sa aiba atata aplecare catre suporteri cei din conducere dar poate ajunge dizertatia suporterului la ei 🙂 si pe viitor o sa fim placut surprinsi de o schimbare de atitudine.
      acum fie vorba intre noi, in ultima perioada mai vedem cateceva din partea conducerii: bilete generale 10 lei, concursuri cu premii la pauza, colaborare platforma online vanzare bilete,comunicare mai activa pe facebook/aplicatie, au renuntat la trecerea prin turnicheti care ingreuna accesul etc

      Apreciat de 1 persoană

      • Cand o sa influenteze liga si televiziunile sa programeze meciurile la ore normale… de ex. ora 16:15
        Cand o sa avem o bere rece sau un vin fiert (de sezon) in stadion (si nu interzise cu 1 h inainte de meci pe o raza de 10 km)… stiu, asta e a lui boc-boboc…..
        Cand s-or lasa draku de fumat sau macar s-or abtine toti pufaitorii ce trag din bagau si injura jucatorii….
        Cand onor conducerea clubului va trimite o trompeta (stanciu e bun) la televiziuni sa le dea inapoi kkturile cu care ne improasca si produc incertitudine in randul suporterilor mai slabi…
        Cand zvonurile imprastiate de meme bulau nu mai devin certitudini….
        Cand CFR-istii adevarati care au pus umarul la constructia echipei si clubului vor fi respectati….

        Atunci vom avea suporteri la stadion…
        Pana atunci, hai CFR!!!!

        Apreciat de 3 persoane

  3. Deci începe din nou telenovela cu DP! Dacă e adevărată știrea, sper să reușască să câștige campionatul. Alin al nostru a ridicat ștacheta destul de sus cu 5/5, sper să mergem cel puțin în ritmul acesta.
    Doar ieri am apucat să citesc comunicatul clubului în legătură cu cele spuse în studioul jijitv.
    Un răspuns ferm, foarte bine formulat! Felicitări!! Nu știu cine este autorul, dar sper că vom riposta de acum încolo la orice încercare de a împroșca cu cct CFR-ul nostru drag.
    Știe cineva dacă la meciul de marți vor fi valabile abonamentele noastre?
    Hai CFR !!!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mda… Data trecută pe câți ani a semnat? Și cât a stat? Ce ne-a făcut nouă anul trecut, când ne-a lăsat cu chiloții-n vine, le face acum chinezilor, le-a făcut-o celor de la Tg. Mureș etc. Și când spun toate astea nu mă gândesc la antrenorul Dan Petrescu, ci la omul Dan Petrescu, un om al cărui singur Dumnezeu s-a dovedit a fi BANUL. Banul lui, că de-al altora nu-i pasă nici cât negru sub unghie. În fine, dacă știrea-i adevărată, să fie primit! Pentru mine, singurul lucru bun din știrea asta, dacă-i adevărată, e că patronul, oricare-ar fi el, are gânduri de viitor. De ce fel de viitor, vom vedea. Hai CFR Cluj!

    Apreciază

  5. Măcar rămâne Minteuan secund ori îşi primeşte înapoi locul la CFR II? Sau e încă unul din lungul şir de oameni emblematici de care clubul îşi bate joc?

    Apreciază

  6. Sa iei titlul dupa un sezon cu 4 antrenori, da, este ceva rarisim pana-n si-n Romania. Dar, sta in puterea echipei noastre sa reuseasca asta. Sa speram ca jucatorii sa ramana uniti precum in ultimele meciuri, sa speram ca DP va pastra echilibrul actual intre atac si aparare, sa speram ca vom depasi adversarii directi si jocurile de culise potrivnice din playoff. Hai CFR! Multimim, Minteuan! Si daca vrea sa se afirme ca veritabil A1, sa preia o echipa macar din Liga2 si sa-si demonstreze valoarea la care a ajuns (pare, un progres fata de experientele anterioare, dar nu stim cat dintre rezultate i se datoreaza lui si cat ambitiei echipei dupa ce a depasit anumite probleme salariale).

    Apreciat de 1 persoană

  7. DP va avea o „moştenirea” foarte grea: locul 1… Cu Tony şi cu Alin echipa este mult mai bine plasată (cu avantaj mai mare) decât anul trecut, o eventuală ratare a titlului va fi o adevărată lovitură pentru CV-ul lui DP. Să fie primit! HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • De asta spuneam zilele trecute că Minteuan iese, poate, câştigat din afacerea DP. Dacă o punem pe final, mortu’ va fi în curtea lui DP, iar Alin va rămâne în memoria colectivă cu 5 din 5.

      Apreciat de 2 persoane

    • Urmatoarele 3 etape pot fi cruciale: ne putem detasa sau ne putem scufunda. Daca reusim sa legam 3 victorii in noul mandat DP, atunci playofful este rezolvat. Dar, ne pregatim de meciul cu Astra, o echipa foarte buna cand doreste; amicalul este testul perfect pentru ca DP sa-si recunoasca echipa.

      Apreciază

  8. În opinia mea, Minteoan are niște merite pe care n-avem dreptul să i le refuzăm. Că a fost ajutat și de aportul greilor la coeziunea echipei, posibil, dar modul în care i-a așezat în teren și a făcut schimbările ne spune că are un potențial de A1 pe care eu îl regret, deja. Sper să rămână la noi, iar următoarea lui încălecare pe funcția de A1 să fie una de mai lungă durată. Eu zic că merită respectul nostru.

    Apreciat de 1 persoană

    • „Petrescu și-ar dori să-l aibă ca secund pe Alin Minteuan, cel care a fost interimar la CFR în ultimele 5 meciuri din care a scos maximum de puncte, fiind supranumit „ Solskjaer de România”.

      Apreciază

  9. Trebuie sa fii de-a dreptul TAMPIT (ca sa nu zic si altfel) sa schimbi AL DOILEA antrenor de pe locul 1 intr-un campionat. Un antrenor care are 5 victorii la rand si cel mai bun start din istoria CFRului.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Impresia mea este că DP a fost adus pentru CL/EL… Cu el pe bancă vom avea, zic eu, şanse mai mari de-a ajunge în grupe şi până la urmă asta aduce „banul”, asta contează cu adevărat… HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  11. Pana la urma DP a adus 2.5 mil in urma vanzarii lui Boli, cel care ne ajuta acum cand avem cel mai mare nevoie de un fundas bun. Mai putea sa aduca niste bani si pe Deac, Omrani sau Tucudean daca astia ar fi vrut sa plece in China. Am inteles ca greii din vestiar nu-l ascultau pe Alin. Culio nu o sa-si mai permita cartonase rosii, jucatorii vor fi mai concentrati.. Daca nu luam campionatul mergem in EL, cu un joc organizat si putin noroc la tragerea la sorti putem intra acolo. Asta a fost decizia conducerii, nu avem decat sa o acceptam. Forza CFR!

    Apreciază

    • Tibi, daca nu luam campionatul, poate picam si noi in primul tur preliminar EL cu Milan sau Leipzig cum a patit Craiolguta (avem coeficient spre zero in Europa, se iau ultimii 5 ani, Old Trafford si Braga nu se mai pun…).

      Apreciază

  12. Na,ca-i oficiala treaba cu DP. Suntem de acord,nu suntem… asta e ,nu depinde de noi.
    In tot raul macar sa fie si-un bine, castigarea unui nou titlu si bineinteles realizarea celui mai important obiectiv :calificarea in grupele CL/EL!
    Bine ai revenit si multa bafta,DP!

    Apreciat de 1 persoană

    • cum spui.De acord sau nu.Ne place sau nu.A fost corect sau nu,nu conteaza.Acum este A1 trebuie sustinut.
      Apoi,poate fi si un semn bun.Ma gandesc ca inseamna ca avem lovele.Bine ai revenit Dane si multa bafta.Respect Minteuan,si sper sa vina si vremea ta.Meriti din plin.Hai CFR!!!!!
      A murit regele,traiasca regele. 🙂

      Apreciat de 1 persoană

      • Da, se pare ca sunt din nou bani, finantatorii(ul) s-au hotarat sa bage din nou mana in buzunar… Hai CFR!!! Sigur se tem toti de Cfr acum din nou, pe de alta parte avem un club care demite (a patra oara) un antrenor de pe primul loc (Toni de 2 ori, Jorge Costa si acum Alin), plus un antrenor cu un debut fulminant cu 5 victorii consecutive (Alin)… Hai Cfr!!!

        Apreciază

  13. Parere personala:
    Avem o conducere de cacao. Nu ca Alin ar fi cel mai bun antrenor (mai este mult pana departe), dar sa platesti $50000/luna (daca e adevarat) pt ceva ce nimeni nu poate garanta (titlul) este cea mai mare tampenie. Partea buna e ca jucatorii si-au primit restantele. Intrebare: daca nu se ia titlul si nu se accede in grupele EL, care este penalizarea lui DP? Daca noi vrem sa il dam afara va trebui platit un sac de bani ca si penalitate. In vara daca mai vine o echipa din Arabia, DP v-a disparea ca magarul in ceata. Avem un management de 3 lei. Spunea cineva mai sus ca totusi noua conducere arata ca incearca ceva pe termen lung. Perfect de acord, pana cand incepe echipa sa gafaie. Toate echipele au sincope, castiga cateva meciuri, iar apoi fac egal sau pierd si abia atunci vedem ca meciurile sunt urate, ca am castigat cu noroc, etc. Anul trecut eram cu pastarnacul in fund la fiecare meci, ca de… trebuie sa ne aparam.
    Eu le doresc success, si sper sa ma insel… Hai CFR!

    Apreciază

  14. De buna seama ca este foarte importanta calificarea intr-o grupa europeana si cele mai mari sanse de a ajunge acolo, cel putin dupa parerea conducatorilor, este cu DP antrenor.
    Daca ei asa cred, asa sa faca, important este ca toti sa fie uniti si sa traga in aceeasi directie.
    Intr-un fel este de inteles ca nu au vrut sa riste aceasta calificare pe mana lui Minteuan, care merita tot respectul nostru, deoarece nu are experinta in astfel de confruntari si miza este mare, iar cutitul este la os.
    Sa speram ca DP o sa reuseasca aceasta calificarea foarte necesara si o sa dezamorseze bomba care sta sa explodeze din pricina banilor.

    Apreciat de 1 persoană

  15. Greu şi pentru Dan Treisezoane Petrescu, pentru că mai eficient decât Solskjaer al nostru, nu are cum să fie. Iar ca şi stil de joc, am văzut ce poate sezonul trecut.
    Să-şi fi schimbat filozofia la chinezi, şi să se apuce acum de construit o echipă nouă, cu jucători U30? Nu cred.
    Să refuze prima ofertă de multe milioane din Asia la vară, după un nou titlu şi să rămână să-şi joace norocul în Europa? Nici atât.
    Să convingă finanțatorul care o fi, să investească în jucători cu faţă de EL? Nu prea este caracteristic pentru DP, vom vedea.
    Personal m-am cam săturat de ciorbele reîncălzite.
    Sper să mă fi înşelat. Baftă, DP, mersi Alin Solskjaer, hai CFR!

    Apreciază

  16. Dacă se vrea EL, trebuie urgent căutați întăriri în aproape toate compartimentele. Timpul e foarte scurt, iar oamenii noi vor avea nevoie de acomodare cu noua echipă.
    Sper să reușim!
    Hai CFR !!!

    Apreciază

    • Sa nu radeti de mine dar eu cred ca,se lucreaza deja la aducerea unor jucatori pentru Europa.Altfel nu se angaja DP.Sper doar ca nu lolek si bolek sa fie „skauterii” ci unii care chiar se pricep

      Apreciat de 1 persoană

  17. Sorry, dar baiatul cu sondajul exagereaza la greu cu dimenisunea chestionarelor. La pagina 20 am abandonat, pentru ca nu era nici la 50% din chestionar. Si 2/3 din intrebari sunt legate de parerisme , nu de buna practica. Dincolo de faptul ca eu ca Economist nu as da doi bani pe un sondaj care este tehnic deja prost facut – de ex nu ai optiunea „nu folosesc” sa zicem la un cont Instagram etc. pentru ca apoi sa fii nevoit sa parciezi ceva ce eventual ignori total.

    Apreciază

  18. Am raspuns la Chestionarul lui Boldizsár Szabolcs si am fost nevoit sa caut prin istoria si ramificatiile ceferismului… Voi stiati ca Lucian Goian, Rafael Bastos si Modou Sogou sunt colegi la Mumbay City FC sub comanda lui Jorge Costa? Mi se pare tare. O parte din istoria CFR-ului pulseaza undeva, pe un taram indepartat, ca intr-o bula suspendata in timp…

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.