[_____________] <– loc pentru axioma lui kiruj. [CFR Cluj – Hermannstadt]


CFR Cluj este singurul club din România împotriva căruia adversarii (Ceahlăul, Dinamo şi Concordia) cu Miri la cârmă nu au înscris niciun gol şi nu au obţinut niciun punct. E clar că Vasile este un ceferist adevărat! 🙂 Sper să nu înceapă cu prostiile …

sâmbătă, 2 februarie 2018, începând cu ora 20.00, în cadrul etapei a 22-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în partida CFR Cluj – Hermannstadt.

Mâine se dă startul sezonului de „primăvară”! Poimâine încep lucrările agricole, plantarea seminţelor de Berlicum 2 Carrots! Ca la orice nou început, cele 14 echipe din liga noastră amărâtă pornesc la drum pline de vise şi planuri măreţe, chiar dacă 13 dintre ele au avut parte de o pregătire ratată în grup în această iarnă.

”Nu a fost un stagiu de pregătire reușit deoarece nu am putut face tot ce ne-am propus. Mi-aș fi dorit să lucrăm mai mult la integrarea jucătorilor veniți în această iarnă. Ploile și vântul ne-au cam dat planurile peste cap. Mi-aș fi dorit mai multe jocuri, mi-aș fi dorit să putem lucra mai mult tactic. Nu am putut juca cu Mladost, un meci pe care mi l-am dorit mult. Cred că am făcut cam 70 la sută din ce ne-am propus” – Miriuţă

Suntem singura echipă ieşită pe plus dintre cele 13 care au făcut cantonamentul în Turcia.  O pregătire de iarnă ratată nu este o noutate pentru noi, a fost mereu chiar obligatorie pentru realizarea performanţelor din anii precedenţi, nu ne-am ales din fericire cu niciun jucător ieşit şifonat din punct de vedere medical în urma cantonamentului, n-a fost cazul să ne facem probleme nici cu integrarea jucătorilor veniţi în această iarnă, iar de lucrat tactic ce să mai vorbim. Băieţii ştiu pe de rost materia tacticii şi sculaţi din somn la 3 dimineaţa. N-a fost nevoie nici ca Mara să stea de şase ca nu cumva vreun suporter ceferist mai bezmetic să scoată smartu’ şi cu un clip de 4-5 minute să deconspire  adversarilor schemele tactice lucrate. Cam la toate meciurile de pregătire din Turcia, ale oricărei echipe dintre cele 13, erau prezenţi la margine mai mulţi tehnicieni şi conducători din partea celorlalte 12 echipe decât lumea care se adună la un meci oficial Concordia – Dunărea.

A 14-a echipă n-a ratat pregătirea pentru că a ratat destinaţia, dar sperăm că va recupera şi va rata în campionat. Poate play-off-ul. 🙂 Momentan, CFR este singura echipă calificată matematic pentru partea care va lupta pentru titlu.

Este cât se poate de evident că la ora actuală CFR are echipa cea mai omogenă, închegată, lucrată şi pusă la punct tactic, cu un mare plus la moral în urma deţinerii primului loc în clasament. Urmează totuşi o partidă extrem de dificilă, cum vor fi de altfel toate de acum încolo. Numai finale după finale până la  victoria finală! Sibienii vor fi cu siguranţă extrem de ambiţioşi şi motivaţi, ca toate echipele pregătite de Miri, mingea va fi ca de obicei rotundă, vom avea două absenţe notabile din cauza suspendărilor, Muri şi Culio, dar probleme nu ne putem crea decât singuri. Dacă jucătorii noştri vor fi bine montaţi pentru joc la ora începerii partidei, concentraţi sută la sută, vom câştiga. La un gol, două, nu contează, vezi în continuare titlul de mai sus. Probabilitatea este însemnată şi pentru o victorie la o diferenţă mare de goluri. Luis va lipsi motivat de la stadion (multă sănătate, Luis!) şi când mai are loc o asemenea raritate, băieţii noştri au obiceiul s-o comită în ciuda prietenului nostru: fac un joc foarte bun şi bat la scor. 🙂

                                                           …………..

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Bordeianu – Omrani Deac, Djokovic, Păun,  – Ţucudean.

Rezerve: Fernandez, Peteleu, Ioniţă, Costache, Petrila, Hoban, Males.

Suspendaţi: Culio şi A. Mureşan

Indisponibil: Moutinho

Veniri: Ionuț Rus (Lazio), H. Moldovan şi Dodoi (reveniri după împrumuturi)

Plecări: Urko Vera (reziliere contract), Tambe (împrumut Sheriff Tiraspol), Mailat (împrumut Gaz Metan), A. Radu (împrumut Concordia)

                                          ………………………

Hermannstadt: Căbuz - Mijuskovic, Dandea, Stoica, Company - Dâlbea, Tătar - Dumitriu, Popovici, Tsoumou - Blănaru.

Rezerve: Niga, Niță, Pamfile, Pîrvulescu,  Acsinte, Dandea, Moreira, Petrescu, Jazvic, Offenbacher, Lendric.

Veniri: Sg. Popovici (Dinamo), Lendrici, Offenbacher, Fl. Acsinte, Kuca, P. Moreira, Jazvici (toți liberi)

Plecări: B. Rusu (Petrolul), R. Began, Ali, N’Kololo, Chalkiadakis, Besart (toți contracte reziliate)

HAI CFR!!!

(imagine reprezentativă: facebook/CFR CLUJ)

236 de comentarii

  1. Deși în general sunt pro „onoare muncii grele”, nu pot să nu remarc cât de rudimetar tehnic este salahorul Bordeianu. Băiatul ăsta nu-i capabil să dea o pasă scurtă la un coechipier și deseori frânează sau demolează construcția (sic!). Nu cred că poate fi util CFR-ului pe termen lung, chiar dacă el se stofoacă să dea câte ceva. După schimbarea lui am fost călare pe sibieni și am fi meritat să dăm măcar încă vreo 2-3 goluri, dacă nu 4-5. Sunt foarte mulțumit de repriza a doua și chiar și de egal (la un moment dat am simțit că n-o să intre chiar nimic în poarta lor). Ai noștri pun osul la fotbal și deseori mă surprind cu evoluții consistente, chiar dacă nu „minut cu minut”. Spre deosebire de epoca de aur DP, nu mi se pare că mai gâfâim de prin minutul 70.

    Apreciat de 5 persoane

    • Nu pentru frumuseţea şi amplitudinea fuleului a fost adus de DP, ci tocmai pentru frânarea şi demolarea construcţiei. A altora. Pe vremea aceea, noi nu aveam cuprins în planul cincinal construcţia proprie. De vreo 6-7 etape, Bordeianu este titular cert, mereu s-a găsit cineva suspendat sau accidentat. 🙂 Dar pentru meciul de la Craiova, trupa ar fi completă, sunt totuşi convins că Bordeianu va fi titular, iar Păun va rămâne pe dinafară.
      Şi mie mi-a fost teamă că nu vom reuşi să egalăm (am eu fixul acela că dacă marea majoritate a mingilor ricoşate, degajate întâmplător ajunge la adversar, e de rău, iar aseară am constatat fenomenul încă din primele minute ale jocului), dar ce m-a bucurat cel mai mult este că Ţucu a fost autorul golului. După ce a ratat penalty-ul, mi-a fulgerat prin vidul craniului cazul lui Bud: o groază de goluri în sezonul de toamnă şi secetă totală în a doua parte a campionatului.

      Apreciat de 1 persoană

      • Așa e, are și Țucu ”perioadele” lui, după una caldă, vine una rece. Mă rog, așa a fost (sper să depășească definitiv aceste fluctuații), de vreo 2 ani de zile e pe pista ”caldă”, din fericire. Simpatic băiat, joacă fotbal de plăcere, și la ce nivel a ajuns… Jos pălăria. Un ”dinte” tot am păstrat pentru el, nu trebuia să execute el penaltiul, chiar dacă toți jucătorii se rugau în genunchi. Exclud că l-a desemnat Tony. Nu e executant de penaltiuri, el e un rechin, ucide din acțiune… 🙂 Am citit undeva că în toată cariera lui a marcat numai din acțiune, și a dat destule goluri… HAI CFR!!!

        Apreciat de 2 persoane

        • @Kiruj: Crezi ca Tucu s-a „înfipt” asa aiurea sa bata penalty-ul ala? După cum spui și tu, Tucudean a înscris toată cariera lui doar din acțiune. Dacă vroia goluri „ușoare”, cred ca pana acum a avut suficiente ocazii sa fi bătut penalty-uri. Oare fix aseară l-a apucat o pofta nebuna sa bata un penalty?
          @Caneto situația lui Bud a fost total diferita. După sezonul ala reușit a fost disperat sa plece pentru câteva sute de mii de euro. Pe undeva e de înțeles ca a fost afectat. Tucudean nu are motive sa plece. Joaca mai mult din placere și e evident ca se simte bine la CFR.

          Apreciază

          • Înainte de penalty, l-am văzut pe Cipri, ținând mingea în mână și mergând spre punctul de var. Pentru mine era evident, că el era decis în acel moment să execute penaltiul (cf. unei înțelegeri prealabile, sau pur și simplu din proprie inițiativă). La un moment dat a ridicat privirea spre cineva și după câteva secunde a și aruncat mingea în direcția aia. Probabil a fost rugat de Țucu să execute el, mie așa mi s-a părut. Poate greșesc. HAI CFR!!!

            Apreciat de 1 persoană

  2. No, s-a terminat la egalitate și meciul de la Ovidiu… Cum spunea Caneto, etapa se poate ”șterge” (doar Sepsi a făcut-o de oaie, dar ei nu reprezintă totuși un pericol real pentru noi). Status quo… Încă 14 etape de status quo, și răsuflăm ușurați… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Da, e bine ca s-a terminat asa la Ovidiu. Mai sunt multe meciuri interesante in aceste 4 etape, chiar meciuri directe intre echipele implicate in lupta pentru titlu, dar si pentru ultimele doua locuri de play off. Astia de le Sepsi cu cine vor sa-si faca punctele, daca nu cu voluntarii, sper ca nu cu noi ? 🙂

      Apreciază

  3. Am prelucrat, pe repede înainte, notele transmise de cei 30 de tribuniști ”fideli cauzei” ( 🙂 ), Toni a primit 7.3, în timp ce echipa a ieșit cu 6.6, o notă nițel sub prestația echipei, zic eu. Țucu a luat 7.3, Manea doar 5.8. Interesant este nota luiu Lang (7.2), superioară -în premieră!- celei obținute de Vinicius (7.1). Nici Camora n-a mai primit decât 7.0, în timp ce nota lui Ioniță (tot 7.0) arată influența pozitivă a lui Alex, jocul fiind mai consistent și mai legat după intrarea lui. Aplauze și pentru Petrila (7.1). Tabelele din secțiunea ”sondajele lui kiruj” sunt reactualizate. HAI CFR!!!

    Apreciază

  4. Sper ca va semna si Vinicius,stanca din apararea echipei. In jurul lor pot creste si tinerii, acesti jucatori fiind adevarate modele pentru ei,si-n teren si-n afara lui.
    Felicitari conducerii si succes lui Culio,nu?

    Apreciază

  5. Ma baieti,sa stiti ca este adevarat ca,Dumnezeu nu bate cu bota. Nu ajunge ca de 10 zile stau la spital,dar la spitalul din Cluj,sunt intr-o camera cu vedere la stadionul inchiriat de „U” . Cata nesansa pe capul meu. Nu ma ajuta deloc sa ma fac mai bine.😃😃😃😃😃😃😃😃 Hai CFR!!!!!

    Apreciază

  6. Doar faptul ca stai de 10 zile internat e nasol rau. Sa ai sanatate si sa nu uiti vorba batranilor…”poama rea nu piere niciodata”…😁😁😁

    Apreciază

  7. Urate iesiri are patronul echipei.Daca e adevarat ce scrie presa despre motivul alungarii de la echipa al lui Panin(pus cap la cap cu ce se mai scrie pe facebook,tind sa cred ca este), am ajuns mai rau ca vasluiul lui porumboiu sau fcsb-ul ciobanului.
    Trist.

    Apreciază

  8. Din toata povestea asta cu Panin, cel mai grav mi se pare ca finantatorul CFR-ului a capatat apucaturile lui Becali, daca se apuca el sa faca schimbari din tribuna. Eu cred ca unul din avantajele CFR-ului in lupta pentru titlu, din acesti ultimi ani, a fost tocmai priceperea la fotbal si iesirile colerice a ciobandantului fcsb-ist.
    Dupa mine, nu-i un exemplu de luat, asta si in masura in care barfele din presa au suport real.

    Apreciază

  9. CFR ar negocia cu Maniatis, mijlocas defensiv de 32 de ani.

    Ma intreb si eu, nu sunt destui mijlocasi centrali in lot?? Cred ca sunt vreo 7.

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj-vrea-sa-dea-lovitura-campioana-negociaza-cu-giannis-maniatis-559290.html

    In legatura cu patronul si Panin, a mai fost un caz acum cateva luni, tot un domn vechi in club (pe o pozitie minora, ce-i drept) care nu a fost respectat si aruncat. Tineti minte? Am recomandat atunci macar un afis de sustinere la meciuri, omul merita.

    Apreciază

  10. Citesc, in Fanatic ( deobicei destul de bine informat ), ca Varga dupa meci l-ar fi dat afara si pe Tony, revenind mai apoi asupra deciziei si ca l-ar prefera pe Peseiro pe banca . Cu modul asta de a conduce clubul, cu mazilirile adevaratilor si vechilor ceferisti, am ajuns o echipa fara nici o legatura cu clubul nostru legendar, aproape ca nu-mi mai vine sa mor pt cei de-acum ( ma refer la patronat si conducere ), franarii cu vechime mare cred ca gandesc ca mine, din pacate !

    Apreciază

  11. @apex 331 Suntem in tara si in epoca internetului,a asa zisei libertati de expresie,adica pe terenul ( in tribuna)in care toti pot sa-si dea cu parerea ,fiindca se cred destepti,bine intentionati si informati, nu se iau dupa zvonuri ,se pricep la toate ( dar mai ales la fotbal,politica si economie), deci sunt in masura ca adevarati specialisti sa dea verdicte categorice, sa fie detinatorii adevarului absolut ,sa injure ,critice ,jigneasca etc.In realitate cel putin 90% sunt absolut paraleli in problemele( domeniile) in care comenteaza neavand nici informatii,nici cunostinte ,nici expertiza…si nu in ultimul rand nici simtul ridicolului…

    Apreciază

    • Cred ca se vrea din nou destabilizarea echipei. Apar din nou stiri false,da de se intampla ceva. Se lucreaza intens din umbra ca nu cumva sa castigam campionat . Altfel nu prea vad sensul la aceste stiri false.

      Apreciază

  12. IQ,e rau cu Internetu’ asta, in care toti isi dau in necunostinta de cauza cu parerea. Poate careva dintre tribunisti sint paraleli discutiilor despre CFR, dar tu pari paralel discutiilor dintre niste barbati care se aduna aici sa se bucure de fotbal, de o simpla placere a vietii… sa mai speculeze despre situatia echipei si sa-si expuna gindurile, uneori cu emotii mai puternice… fiecare mesaj scris de tine vine cu tenta negativa, mizerabila – de parca iti distruge placerea fotbalului faptul ca unii pot avea o viziune diferita de a ta personala… n-ar incurca sa te mai relaxezi un pic, daca vii pe tribuna sa fii frustrat si nesatisfacut, atunci cred ca nu intelegi sensul acestui site, dar nici a fotbalului ca fenomen.

    Apreciat de 1 persoană

    • Din postarea ta,reiese ca te simti vizat,adica ca esti unul din cei peste 90%care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.Hai sa demonstram asta cu argumente logice:;ai o certificare care sa-ti ateste competenta in domeniul fotbalistic, ai antrenat vreo echipa sau conduci un club de prima liga (chiar si-n Moldova)?,conduci o entitate cu buget de peste 10 miloane euro/an?Daca raspunsurile sunt negative inseamna ca esti paralel cu domeniul respectiv…sau mai pe intelesul tau esti ca parcagiul ala italian care s-a dat medic si a trecut la fapte…facandu-si reclama prin intermediul …ai ghicit, internetului.Prin urmare aprecierile tale(si ale altora care s-au simtit vizati)in acest domeniu au valoare teoretrica si practica egala cu zero,exact ce am sustinut in postarea mea.Trecem la partea a doua:spui ca aici te bucuri de fotbal,de o placerea vietii ,speculezi despre situatia echipei,iti expui gandurile …Totul e bine si frumos,daca asa stau lucrurile…din pacate multi barbati care posteaza pe aici cu aceleasi bune intentii declarate nu se feresc sa faca aprecieri jignitoare la adresa proprii echipe: 1.investitori-adica la cei care le finanteaza placerea fotbalistica- care au caracter infect,mizerabil etc.-vezi mai sus-2.antrenori-tot sezonul trecut l-ati impulait pe DP pe cheferetv si partial aici,adica pe omul care a adus titlul si a construit actuala echipa.3.pe jucatori;batrani,terminati,iesiti din forma etc.Daca din cand in cand cineva va trage de maneca aratandu-va cum sunteti in realitate,respectivul scrie citez „cu tenta negativa,mizerabila ” si i se cere sa se relaxeze…Trebuie sa fac o marturisire:pe mine ma relaxeaza si ma distreaza cel mai mult emisiunea de pe National Geografic „Stiinta Prostiei”iar pe internet_prostia,primitivismul,lipsa de educatie,de cunostinte si de bun simt care au inundat internetul(in toate domeniile) si o parte din aceasta tribuna;imi plac mai ales reactiile celor ofuscati cand li se demonstreaza ignoranta,oferindu-mi ocazii nenumarate de a savura prostia si mesimtirea umana in toata splendoarea lor

      Apreciază

      • IQ chiar daca nu suntem investitori,antrenori ,directori sportivi la CFR ,sa stii ca ne pasa. Vrand nevrand ne-am atasat de acest club. Fiecare din alte motive si de aia si comentam aici,fiecare in stilul sau. Cateodata suntem de acord unul cu altul,cateodata nu si asa este bine. Si iti spun un secret,fara nepriceputii ca noi,un club nu isi are rostul,nici investitorul nici antrenorul nici jucatorii. Sa stii ca investim si noi la echipa,poate nu euroi dar sentimente si conteaza. Crede-ma fara noi nu ar avea rost nici o investitie. Cred ca-i incorect sa fim dehradati doar ca nu investim sau nu avem informatii si scriem prostii pe aici
        Am apreciat si asteptat intodeauna postarile tale,dar acum sunt dezamagit. Nu a fost nimic constructiv in ceea ce ai scris.

        Apreciat de 1 persoană

      • IQ, sarakule, inteleg ca majoritatea de aici sunt habarnisti. Dar nici tu n-ai manageriat o echipa cu un buget de 10 milioane de euro sau n-ai antrenat nimic deci esti in aceeasi oala cu sarakii. Ca ai mai pescuit 2-3 informatii pretioase si adevarate chiar apreciez. Dar de 1 an nu mai esti folositor cu nimic iar postarile tale aduc plus valoare cat negru sub unghie.

        Iar ceilalti saraki care cred orice articol de presa si critica echipa pe baza acestora sunt la fel de folositori cititorilor acestui blog ca si tine.

        Cel mai cerebral om de pe acest site si cel mai adevarat suporter e Luis. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

        • Eu cand citesc postarile din ultimul an a lui IQ parca vad emisiunile de pe antena3. Evita informatile utile, ataca la persoana pe cei cu pareri diferite si la final nu ramai cu nimic.
          Si eu sunt impotriva celor care critica finantatorii/jucatorii/antrenorii doar pe baza celor auzite prin presa, dar de aici pana la a le zice ca-s niste saraki ca n-au culutura fotbalistica si pe langa asta sa nu le arati cum sta defapt treaba daca tot esti asa informat e cale lunga.

          Apreciază

          • Adevarul este ca,si in tribune au aparut cativa „injuratori”de profesie ,si ma irita si pe mine. Cred ca toate povestile astea aiurea ar putea fi evitate daca siteul clubului ar fi reactiv ,la zi si cu informatii din viata clubului in real time. Daca zvonurile ar fi confirmate sa infirmate instant. Fumigenele astea nu fac bine nimanui. Am ajuns si noi sa ne paruim intre noi. De ce? PR-ul este o problema mare la noi.

            Apreciază

          • @dwn M-ai impresionat si uite iti dau o informatie utila: sa stii ca in toata lumea asta mare informatia valoroasa costa si este livrata la momentul si in masura dorite de cel care o detine.Acuma ca tu ai mentalitate de sarak si vrei sa fi informat moka e treaba ta…Apreciez ca ma uirmaresti de ceva timp,pe de alta parte ma intristez cand vad ca esti la nivelul de baza(down)deci nu mai putem dialoga pt. ca „time is money”uite ti-am mai dat bonus o informatie utila gratis…cum iti place tie

            Apreciază

            • Vezi ca esti cu adevarat sarak? Pescuiesti 1-2 informatii si incerci sa pari mai mult decat esti. Altfel n-ai avea de ce sa fii asa complexat.
              Sarakule, daca pt. fanii aia pe care conducerea ii ignora asa mult (pe buna dreptate sa ignori plebea care dau 200 lei pe an, dar atunci sa nu te astepti la mai mult de la ei) informatia inseamna bani inseamna ca au dreptate ceilalti de aici care cred toate laturile care apar prin presa. Vrei sa atragi lumea pe stadion? Fa totul mai open, lasa lumea sa cunoasca echipa. Crezi ca pe copiii aia de 10 ani care sunt impresionati de jucatorii CFR-ului ii intereseaza cine pe cine da afara si cine da mai multi bani pe informatii? :))
              Ofera respect si primesti respect.
              Vai de noi ca mentalitate de est europeni.

              Apreciază

  13. Traim vremuri in care manipularea prin media este prezenta in toate domeniile.
    Creatorii de fake news sunt cei mai cautati „jurnalisti”, asa ca ne putem astepta la orice.
    Problema este ca, un suporter de rand care nu are acces la informatii din interiorul clubului, nu are alta sursa de informare decat mass media.
    Daca clubul doreste ca suporterii echipei, ori unde s-ar afla ei, sa-si faca o imagine corecta despre ce si cum se intampla in club, este nevoie de un PR activ si coerent.
    O relatie ‘virtuala” intre club si suporteri cred ca ar fi de bun augur si foarte constructiva, ne-ar apropia unii de altii, s-ar creea o mai mare emulatie in jurul clubului, iar foarte multe fake news ar putea fi demontate din start.
    Daca, de exemplu IQ, ne-ar transmite regulat comunicate si informatii din partea clubului, nu am fi nevoiti sa ne extragem informatiile din fel si fel de surse si nu ar mai fi nevoit sa faca aprecieri despre expertizele si capacitatile noastre de a intelege, care nu fac oricum altceva decat ca ne zgandaresc orgoliul si pun o bariera in comunicarea dintre noi.

    Apreciat de 1 persoană

  14. Comunicarea a fost mai mereu punctul (poate cel mai) slab al conducerii, încă din era Pászkány (chiar dacă atunci mai vedeam nişte riposte şi explicaţii la „şopârle”). De ce? În linii mari, pentru că: 1-politica clubului este „tac şi fac” (indiferent dacă intoxicarea e adevărată sau nu), 2-le doare-n cot (cur, başcă etc.) de riposte şi de noi… 🙂 Mă rog, cele două puncte nu se exclud reciproc, pot „coabita” cu succes… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Interventiile tale dovedesc ca esti printre cei 10% care se pricep…se vede ca ai cunoscut si ai fost la un moment dat in interiorul fenomenului, plus ai capacitatea de a trage niste concluzii pertinente( chiar daca neplacute).HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Multe din cele spuse,au mai fost discutate. Atat mazilirea lui IM cat si comunicarea clubului cu suporterii si cu presa. Nu este nimic nou sub soare. Si a cam fost toata lumea de aceasi parere.

        Apreciază

    • Nu 🙂 rulează pe monitoare ceva promo făcut pentru Primăria Cluj. „Cluj-Napoca the champion shity”. Tot felul de secvente din viata sportiva locala. Nimic în vișiniu :))) nu am văzut pe nimeni revoltat pe aici, deci e clar ca va deplasați doar cu mașina 🙂

      Apreciază

  15. Ce mi-e clar, e ca am discutat cu 4 oameni care au avut contact direct cu Varga in ultimii 10 ani, iar niciunul nu a avut cuvinte bune despre el. Dimpotriva.

    Apreciază

  16. Sepsi Sfântu Gheorghe şi l-a dorit în conducere pe fostul preşedinte al lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan. Gruparea din Covasna l-a ofertat pe fostul şef al grupării din Gruia, cu care nu a ajuns însă la niciun acord, potrivit Pro Sport.

    Apreciază

  17. Unul care se crede atotstiutor ne face pe 90% paralel cu fotbalul, Max i-a dat un raspuns pertinent, cum au facut-o in alte dati si altii, dar din pacate degeaba . Apoi legat de subiectul Varga, un articol interesant in actualdecluj, eu sunt convins ca nu iese fum fara foc, aspect intarit si de informatiile furnizate de ariassis .

    Apreciază

    • Nu vreau sa spun ca articolul este o minciuna,dar prea multe „intimitati”acolo cu iz de fake. Nu stiu ce sa spun. Deocamdata nu cred nimic,consider ca este o incercare de destabilizare a clubului ,la toate nivelele. Prea conceratat atacul,de la banca pana la capo di tutto capi.

      Apreciază

  18. Luis, totusi sa retinem urmatoarele : 1) Noul patronat l-a dat afara pe dr. Muresan, emblema clubului de dupa revenirea in prima liga 2) daca treaba cu Panin ar fi o incercare de destabilizare a echipei, contracararea era foarte simpla, iesea chiar Panin si spunea ca totul este o manipulare ordinara 3) Nici Bilasco n-a negat stirea, a zis doar ca el( chipurile) nu stie, pt ca se ocupa de zona de tineret 4) despre eventuala demitere , chiar si pt o ora, a antrenorului, aici chiar ca poate fi o destabilizare, deci daca nu era adevarata stirea, era OBLIGATORIU o comunicare urgenta de dezmintire pe site-ul oficial, ori acolo nu apare nimic de genul asta 5) lipsa totala de transparenta privind noul patronat conduce automat la lansarea de diferite scenarii, ba ca e un neamt, ba ca e Bagacean , ba ca e Varga, etc 6) Ca Varga este privit ca un personsaj nociv, nu este o noutate, imediat cum s-a zvonit ca el ar fi patronul real, au curs descrierile negative in presa, incepand de la problemele penale si pana la caracterul omului, plus relatiile stranse ale acestuia cu fecali 7) nu cred ca ariassis este un infiltrat care urmareste discreditarea lui Varga ( cred sincer ceea ce a scris ), daca era asa, ” lovea ” ca lumea …

    Apreciază

    • Aproape tot ce ai spus este corect, dar hai sa nu fim ca presa si sa incercam sa vedem ambele parti ale problemei. Pana la urma urmei Muresan a lasat in urma lui un Baptista care are 19 minute jucate dar este platit cu 50000 de euro pe luna (95000 brut), bani cu care puteam plati vreo 4 jucatori foarte buni.

      Niciodata clubul nu desminte si nu combate mai nimic din ceea ce apare in presa. Foarte rar se dau comunicate, chiar si atunci cand suntem atacati direct. Faptul ca 4-5 publicatii de stiri preiau toate stirea de la alta si inventeaza fiecare cate ceva arata nivelul cacatului din presa romaneasca. De cand a inceput campionatul suntem cei mai incompetenti. La noi toate sunt bombe si scandal, unu taie si spanzura prin SMS, altul nu mai da bani cu luniile, etc. Cu toate astea suntem la 6 puncte de locul 2 si jucam cel mai bun fotbal din Liga 0. Tie-ti face impresia ca la un club unde toate lucrurile sunt in asa hal s-ar putea face performanta?

      Mai departe, nu este deloc „OBLIGATORIU” sa negi toate zvonurile care apar in presa. In fapt este mai bine sa le ignori, pentru ca daca le dai importanta inseamna ca ai ceva de ascuns.

      Cat despre parerile oamenilor despre Varga, hai sa te intreb ceva: cati romani ai vazut sa-si laude patronii? Cati patroni ai vazut tu care sa fie placuti de absolut toti oamenii pe care-i intalnesc? Sa nu uitam ca omul a fost un samsar cu un birt in Cluj, nu e inconjurat tocmai de cele mai ilustre minti.

      Nu zic ca-mi place aducerea lui Stanciu, demiterea lui Muresan sau faptul ca-l avem pe acest tigan pe post de patron, dar momentan ceea ce scrie presa sunt cacaturi. Nu stim de ce a fost dat afara Panin (sau daca a fost dat) si nu o sa ne spuna nimeni in veci pentru ca dam cam 20 de lei in medie pe bilet si suntem cam 4-5000 la meci. Asta inseamna ca aportul financiar al suporterilor este fix 0; nu platim nici macar jumatate din salariul lui Baptista intr-un an. Asa ca sa nu te astepti vreodata sa ne bage cineva in seama sau sa ne dea explicatii sau sa-i pese de istoria clubului.

      Apreciază

        • Caneto, a fost acolo cand s-a semnat contractul cu Baptista. El l-a adus. Astea nu-s noutati, au aparut in presa. Nu am de gand sa ma dezic de Muresan, si cred in continuare ca plecarea lui este o pierdere mare, dar si plansul asta cu lacrimi de crocodil dupa el pana cand nu de mult il luai la p**a nu este normal. A facut si Muresan si bune si rele. Si, de la distanta, una dintre cele mai mari tampenii a fost Baptista. „Sigur”.

          Apreciază

          • Dar în presa de azi, vezi link-ul pus de Luis, zice că ba 🙂
            „Tot surse din club afirmă că „transferul lui Baptista s-a făcut peste capul ex-președintelui Iuliu Mureșan. Impresarul Toni Curea a discutat direct cu patronul Nelu Varga. Acesta a fost încântat, sperând că brazilianul îi va asigura calificarea în grupele Europa League”.”

            Apreciază

            • Nu ma bucur sa aud stirile astea. Daca e asa atunci e clar ca Muresan a fost sapat de ceilalti viermi din actuala conducere a clubului si a fost mazilit. In cazul asta lucrurile sunt si mai grave decat erau inainte.

              Apreciază

  19. Eu am mari indoieli ca IM l-a adus pe Baptista si asta pentru ca nu avea antecedente cu asemenea realizari pana in acel moment si nu el statea la taclale, prin lojele oficiale, cu agentul jucatorului.
    Singurul lucru cert este ca a venit in timpul in care IM era la conducere, dar nu stim cine a luat decizia si motivatia pe care a avut-o.

    Apreciază

  20. Luati-o mai usor fratilor cu intoxicarea asta de doi lei din media miticeasca. Chiar n-ati invatat nimic si va aruncati dupa fiecare fenta nereusita? Pai uitati ce de fapt nu-i chiar asa cum sustineau mai inainte : https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/rasturnare-de-situatie-la-cfr-cluj-nelu-varga-s-a-razgandit-iar-panin-revine-in-club-604595 Acum care-i stirea buna? 🙂 Bela, mai nou ii spui dom’ doctor lui IM? Pana acum nu-l scoteai din felcer! Doar ca acum incercai sa scoti in evidenta lipsa de caracter a conducerii si aveai nevoie sa arati ca au dat afara un om valoros. Ce-ti e si cu manipularea asta! 🙂

    Apreciază

  21. Bai, da’ ce tot „mestecam” shtirile miticeshti ?… Io nu ma bag in „pulemici” despre situatzia din Club, da’, cetind „fitzuicile miticeshti de impachetat peshte stricat ” , mi se par „reprize sanatoase de masochism ” … Bietu’ Leopold von Sacher-Masoch (inventatoru’ masochismului si laureat Nobel pantru asta ), nu stia la ce ii buna inventzia lui.. Cred ca, la noi , ii mai folosita decat inventzia lu’ Marchiz de la Sade (alt laureat Nobel ).. CFR Cluj 1907 este un club nemuritor asa cum suntem si noi , suporterii !! Ca mai imbatranim si ni sa mai lasa cate un coi si sa aradica celalalt , nu-i bai ! Sanatosi sa fim ca, Clubu’ va mai castiga Cupe si campionate . Asa ii este scris ! Numa’ sa aflu ca fratele Luis ii sanatos ca, Kiruj Bacsi n-are probleme , ca Vass Bela ii sanatos sa scrie, ca totzi sunt bine si nemuritori si reci…Da’ unde-i „ceferistul ” ?? Sper ca nu-i beteag si el …Io-s fericit ca la mine-n sat o vinit un adevarat „REGE” al sportului (nu din ala ce n-o castigat nimic ) si l-am vazu viu ; Tom Bra”n”dy…Favoritul meu din todeauna .

    Apreciază

    • Pretene’ Achilles, nu-i beteag „ceferistul”, ii aici doar ca mai „pe fuga'”… Dar citeste tot ce scrieti si mai scrie si el cate-un rand dn cand in cand… Ma bucur ca mi-ai simtit lipsa. Hai CFR!!!

      Apreciază

  22. COMUNICAT DE PRESĂ

    În urmă ultimelor informații apărute în presă, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări:

    Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu va efectua modificări în cadrul staff-ul tehnic sau a celui administrativ. Suntem mulțumiți de munca depusă de toți cei din familia „vișinie” și vom continua în aceeași formulă. Antrenorul nostru Antonio Conceicao beneficiază de toată încrederea conducătorilor clubului CFR și nu se pune problema înlocuirii lui. Așadar, toate zvonurile apărute peste noapte și transformate în știri de presă nu au un alt scop decât acela de a ne destabiliza. Acest lucru nu se va întâmpla, iar noi vom continua să luptăm pentru obiectivele stabilite.

    Hai CFR!

    Apreciat de 2 persoane

      • . După meci a fost o discuție în contradictoriu între finanțatorul echipei și Panin. Spiritele s-au încins puțin. El nu este la echipă de câteva zile, dar s-a discutat cu el și lucrurile se vor calma. A fost doar o discuție între cei doi, nimic mai mult. Asta s-a întâmplat după meci” a precizat Bogdan Mara.

        Apreciază

  23. Am cam avut dreptate cu obligativitatea contracararii stirilor care pot destabiliza echipa, iata s-a intamplat acest lucru chiar daca putin tarziu . Legat de IM cand era presedinte, l-am numit felcer de cele mai multe ori si am explicat de mai multe ori de ce; acum dupa ce a fost dat afara, il numesc dr Muresan din respect pt ce a facut si ce a reprezentat pt club, deci nu vad nici o contradictie . Cum nu e o contradictie intre a fi mare si vechi franar si a sublinia aspecte negative , care sunt evident pareri strict personale . Dar vorba lui Max din Chisinau, ne adunam aici sa ne exprimam parerile !

    Apreciază

  24. În concluzie, a fost o discuție civilizată după meci și nimeni nu a auzit când absolut nimeni nu i-a zis lui Panin că de mâine nu mai are ce căuta în Gruia. Nu vă destabilizați tovarăși cu mâna dumneavoastră!

    Apreciază

  25. In mod normal jucatorii CFR-ului ar trebui sa fie incintati si mindri ca pot comunica si lucra cu Baptista, macar la un nivel superficial, un jucator ce a fost cindva de nivel incredibil (galactic). S-au cheltui vreo 200-300 de mii cu Baptista pina acum, nu este cea mai mare problema de la CFR. Edi a primit mai mult pentru performanta de a rata EL, sclavii personali (lolek si bolek) ai patronului consuma astfel de resurse regulat. Jucatorii adusi in vara au costat de multe ori mai mult. Doar portarul secund Jesús Fernández si mijlocasul Males ar avea impreuna la 50 de mii lunar. De Luca si Tambe au stat degeaba jumatate de sezon. Doar Lang a confirmat, la un nivel mediu. Cel mai bun „transfer” pare a fi pustiul Petrila, care are 18 ani si citeva luni. care are mai mult potential decit Costache sau Mailat. Daca era la FCSB erau deja vreo 10 articole despre noua senzatie, era comparat cu jucatori de zeci de milioane, Becali il ridica in slavi, presa inventa titluri „INCREDIBILE!”. Dar deoarece e la CFR si nu a costat nimic, este complet ignorat. Ceea ce e foarte bine pentru Petrila si dezvoltarea lui fotbalitstica 🙂
    Steaua a irosit circa 600.000 pe Stan (al-3lea fundas stinga) si Roman (juacator de 34 de ani). L-a irosit total pe Jakolis, cheltuind in proces alte sute de mii, ii plateste degeaba pe Texeira sau Zlatinski. Pina nu demult a irosit aproape un milion pe un jucator ce se antrena in parcuri – Willian, lista poate continua…
    Ideea e ca se irosesc banii enorm la ambele echipe. iar consecintele vor fi devastatoare pe termen mediu si lung (Fa-li-men-tul), insa presa insista cu subiectul irelevant Baptista, doar sa mai cistige niste click-uri. Ia te uita – are salariu de 52.000, dar probabil va lua nu mai mult de 2-3 salarii inainte de a pleca definitiv. In acest timp teapa Nedelcu distruge mijlocul Stelei meci de meci, desi a costat 2 milioane, iar teapa Coman joaca mult sub Omrani – cu pretul de 3 milioane. Daca sa-ti distrugi bugetul si viitorul, macar sa o faci frumos cu Baptisti si Essieni, decit cu „diamante” slefuite de regi si oieri machidoni.
    Pentru mine personal, concluzia e simpla – sa ma bucur de nebunia visinie cit va mai tine, nu se stie daca la anul sau in 2-3 ani vom avea placerea de a mai vedea un CFR dominind autoritar in campionat. Am presimtirea ca si daca vom ajunge prin minune in Europa League, banii nu vor fi reinvestiti cu cap. Starea financiara actuala de la echipa nu va continua mult, cind se dau salarii de 15-20 de mii la vreo 10 jucatori si citeva salarii Premium de 30.000 ++. Ca rezultat CFR-ul va lua drumul spre mediocritate, de data asta pentru o perioada foarte lunga. Sper sa fie gresite presimtirile mele si sa ne bucuram de noi campionate si participari in primavara europeana, sa dea CFR-ul de vreo echipa din R.Moldova, sa-i pot urmari LIVE si eu, macar o data. Insa eu nu mai cred intr-un finantator german, disciplinat financiar, care ar baga zeci de milioane, doar ca un pizdessman coleric si neprofesional, imbogatit din „afaceri” a la Becali, sa ii toace acesti bani intr-o perioada record de scurta.

    Apreciază

      • No amu , lasa Max, ca-i ‘combatut bine ” … ! Mie-mi place cum scrii numai, „prezicerea ” cu mediocritatea, nu prea imi place ..Dar , ma bucur sa vad un suporter CFR-ist atat de consencvent ca si tine . Mai scrie , te rog ! Ceferistule ! Cum sa uit de un baiat atat de manierat si atent in tot ce spune,pe de-asupra, bun cunoscator al fenomenului ? Ma bucur sa am un asemenea prieten si ma bucur mult ca esti bine !

        Apreciază

        • Acum chiar ca m-ai flatat cu descrierea asta’ a mea. Stai linistit ca-mi face placere sa scriu aici, doar ca acum trebuie sa fiu mai scurt si „fuga mai departe”. Uneori imi afecteaza apetitul de a scrie cate-o tirada colerica pe care o citesc vizavi’ de neprofesionalismu’ nostru chibitesc fata de subiectele in dezbatere… As vrea sa fiu si eu un ‘intelept’ cu informatii din interior. Dar nu i-as mustrului’ pe cei care nu au aceste informatii si cuteza’ sa chibiteze…

          Apreciază

      • Intr-o postare anterioara(la care iti recomand sa citesti raspunsul) spuneai ca trebuie sa ma relaxez,sa ma bucur de placerea fobalului ,sa-mi exprim gandurile… Postarea ta imi da ocazia (lucrand cu materialul clientului) sa fac asta.Deci considera cele ce urmeaza( sa zicem) un pamflet Patronul (pizdessman-ul coleric cum il numesti cu delicatete) CFR-ului iti multumeste pt.grija pe care o ai pt. banii lui ,faptul ca i-ai atras atentia ca citez”sclavii lui personali lolek si bolek”ii irosesc regulat resursele.Iti multumeste pt. cifrele tale mai exacte decat ale lui Bagacean(pe care intre timp l-a dat afara-BREAKING NEWS).Te roaga sa-i transmiti cand sa-i trimita pe moldovenii/rusii lolek si bolek-sa-si arate recunostinta fata de tine…Se pare ca nebunia visinie de care speri sa te mai bucuri vreo 2-3 ani (pe banii pizdessmanului si neamtului of course)ti-a cam luat mintile si te-ai transformat in mama omida …da’ vorba aia e usor si nu costa nimic sa bati campii…P.S.Trimite-mi datele de contact sa te sponsorizez pt.meciul de la Iasi de peste 3 saptamani…o sa ai ocazia cum spui sa vezi pt. prima data LIVE(parcurgand distanta imensa de 140 km intre chisinau-iasi ) echipa la care tii atat de mult . .lolek si bolek de-abia asteapta sa te cunoasca…

        Apreciază

        • IQ, pot doar sa-ti spun ca iti faci o multime de concluzii gresite, despre mine, modul meu de a gindi si a analiza, dar si despre ceilalti. Te enervezi si nu esti capabil de a vedea imaginea clara si foarte simpla din fata ta. Aici pe tribuna este ca si cum ai fi intr-un bar si fiecare spune ce vrea si ce ii doreste sufletul, nimeni nu pretinde sa cunoasca adevarul absolut, dar fiecare incearca sa-si apere opiniile, caci are dreptul. Iar tu vii si ii faci pe toti idioti. Imi cer scuze, nu pe toti ii faci idioti, DOAR pe 90% dintre ce isi permit sa faca o analiza sau sa zica ceva depre CFR… Practic, nervii nu iti rezista sa auzi toate parerile oamenilor, care nu coincid cu ale tale si atunci ii ataci cu tot felul de ironii pasiv-agresive, de prost gust… Inca as intelege daca te enervai asa de la discutii despre religie, politica sau alte teme sensibilie, dar cind reactionezi de parca ai fost jignit personal de opiniile unor oameni despre o echipa de fotbal, chiar am impresia ca esti o persoana frustrata, incapabila de relaxare. De fapt, tu primesti placere doar cind iti exprimi superioritatea imaginara in fata altora.
          In postul tau de asemenea deomnstrezi ca esti ipocrit. Te iriti ca unii isi dau cu parerea informatii, dar te apuci sa ma invinuiesti pe mine ca nu-mi pasa de echipa si nu m-as duce la Iasi, dar as dori sa te informez ca eu sint incapabil din cauza starii de sanatate sa calatoresc, de altfel ma duceam in repetate rinduri sa vad meciurile CFR-ului si nu in Iasi, dar in Bucuresti si Cluj, mai ales impotriva FCSB-ului. Probabil organizam si o intilnire cu careva tribunisti. Vezi ca ti-ai dat cu parerea fara a avea informatii, dar tie ti se permite, asa-i??
          Pe mine standartele tale duble nu ma prea deranjeaza, IQ. Daca vrei sa fii in continuare vesnic mizerabil, ai libertatea, eu nici nu o sa te atac, nici nu o sa te ironizez prea mult, nu primesc placere de la polemici neproductive… discutia asta ma face sa simt doar pustietate. Bucura-te de viata si sa fii mai tolerant, ti-ai face si tie o favoare, dar si celor de pe Tribuna.
          P.S. Referitor la sponsorizare – mai bine investeste-ti banutii intr-un psiholog bun sau o cartulie cu ceva metode de a fi mai calm si moderat in reactiile emotionale.

          Apreciază

          • Imi pare rau pentru starea ta de sanatate. Iti doresc sate faci bine si sa ai ocazia sa vezi CFR-ul live. Daca se poate in luna mai la ultimul meci ,cand vom sarbatori un nou titlu.

            Apreciază

            • Luis, Si eu iti doresc aceleasi lucrui. Problemele mele sint mai mult in trecut, totul este destul de bine, dar calatoriile si alte distractii trebuie sa mai astepte 🙂

              Apreciază

  26. Trebuie sa ne obisnuim si in acest an cu atacurile si incercarile de destabilizare din presa.
    Nimic nou sub soare.
    Probabil, urmeaza analize cu fazele in care CFR a fost favorizata de arbitraj, in timp ce arbitrajul ne toaca marunt, dar toate acestea deja le-am trait si nu sunt un motiv sa nu castigam inca o data campionatul.
    Sigur ca este cu mult mai greu, dar cu atat este si mai frumos.

    Apreciază

    • „Masochism , curat masochism „, Mon’sher Pirule; sa cetim porcariile miticesti…! Dar, si mai mare masochism este sa le si crezi.. (Ca, cam e unii…)

      Apreciază

      • Achilles, mie-mi place sa le citesc enormitatile si-mi place mai ales pentru ca stiu ca-i doare. Daca nu iar durea, nu si-ar bate capul cu noi, deci ii doare.
        Faptul ca presa miticeasca recurge la mizeriile astea, la urma urmei, ii rusinea ei, nu a noastra.
        Important este, asa cum spui, sa nu cadem in plasa lor si sa-i si credem, pentru ca atunci n-am fi doar masochisti, am fi si prosti.

        Apreciază

  27. Pirule, eu nu ma tem de antipropaganda presei miticiste, ci de distrugerea din interior . Ca s-a dat comunicat e super ok, dar problemele reale privind conduita ( sa ma limitez doar la asta ) patronului raman, vorba lui Max sa ne bucuram de ce avem acum, pt ca nu este sigur ce va fi maine !

    Apreciază

  28. Luis nimeni nu cred ca e atat de naiv sa spera an de an titlul Suporterii vor liniste, vor sa stie ca avem stabilitate si nu in ultimul rand avem viitor. Pt mine e clar ca Nelutu Varga habar nu are sa conduca clubul. Iar cu amenintari sau reactii live in timul meciului chiar devenim niste penibili. Nici Arpi sau Iuliu nu au fost virgine si impecabili, dar dupa ei a ramas ceva, nu doar titluri. Amintirile dupa Arpi sunt Roma, Manchester, Chelsea si multe altele, iar cele de azi sunt Dudelange sau Malmo…deocamdata. In autobiografia lui Fergusson apare si episodul cfr. ..Stiu ca la cei cu bani nu intereseaza trecutul si poate bine fac, dar daca iti permiti sa cumperi un palat arata ca iti permiti si sa-l renovezi, nu sa ceri reesalonari sau imprumuturi sa poti plati caldura….

    Apreciază

  29. Campioana CFR Cluj a mutat pe piaţa transferurilor. Ardelenii l-au semnat pe Alen Moisin (17 de ani), un mijlocaş trecut pe la Academia lui Manchester City şi pe la FC Burry, care s-a pregătit timp de două săptămâni cu UTA Arad.

    Apreciază

  30. Luis, tot de genul stirilor ce nu le crezi….
    CFR Cluj a prima în campionat și se luptă cu șanse mari la titlu, dar în Gruia nu e liniște. Enervat de jocul echipei în prima repriză cu Hermmanstadt, Neluțu Varga, presupusul patron de la CFR, i-a trimis lui Panin un mesaj pe bancă prin care a solicitat de urgență două modificări în echipă.

    Ordinul a ajuns și la antrenorul CFR-ului, dar portughezul Antonio Conceicao a luat foc, susțin sursele actualdecluj.ro. Tehnicianul s-a enervat teribil când a aflat că Neluțu Varga dă ordine și încearcă să schimbe jucători. Două mutări i-a transmis să facă la pauza meciului cu Sibiul: să iasă Arlauskis și Bordeianu, să intre Fernandez și Alexandru Ioniță.

    Cum portughezul nu l-a băgat în seamă pe Varga, așa-zisul patron, într-o criză isterică, a transmis să fie concediat Panin. Apoi, după final a cerut și concedierea lui Conceicao. Sursele actualdecluj.ro susțin că Varga a stat ore bune după finalul partidei la o șuetă bahică și-a început să dea afară cam pe toată lumea de la CFR.

    Portughezul Antonio Conceicao l-a înfruntat direct și i-a transmis, printre altele, că nu e nici o problemă să se despartă, dar asta se va întâmpla în prezența avocaților săi. Conceicao i-a spus ferm lui Varga să-și vadă de treabă, fiindcă atâta timp cât va fi pe bancă, nu îi va face nimeni echipa! „Eu sunt portughez, antrenorii portughezi nu fac ce se face în România”, i-a mai spus tehnicianul. Varga s-a enervat teribil și le-a transmis acoliților să-i găsească un alt antrenor. Fotbaliștii CFR-ului în frunte cu Mario Camora, Ciprian Deac și Juan Culio, numele grele din vestiar, sunt alături de antrenor.

    Apreciază

    • Bine ai inceput. Eu nu cred nimic pe surse.😆😆😆😆😆 . Dar te-as crede pe tine sau pe altul care a fost de fata. Apoi la betie omul spune multe😃😃😃😃😃

      Apreciază

      • Chiar asa… 🙂 … a doua zi vine cu ‘Poate m-am purtat urat… Dar sa stii ca te-am iubit…’ si apoi din nou refrenu’ cu ‘Ma inec in ochii tai…’ 🙂 … mai radem si noi…

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.