O echipă aşa bună cum e Clujul, nu se poate încurca! [CFR Cluj – FC Voluntari]


Vineri, 30 noiembrie 2018, ora 20.00, în cadrul etapei a 17-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – FC Voluntari.

Vin în Gruia Vâtcă, Bergodi, nea Ando, nişte tipi simpatici unul şi unul. Îi aşteptăm cu mare drag, să le fie plăcută şederea în Cluj, îi putem ospeţi cu orişice vor de-ale gurii şi de-ale sufletului, dar nu avem voie sub nicio formă să le dăruim ceea ce au ei mai mare nevoie, punct sau puncte. Prea s-ar bucura Pandele şi naşu-so de un asemenea cadou, iar ăştia doi sunt pentru noi departe de a face din categoria “tipi simpatici unul şi unul”.

„Nu ne va fi ușor, întâlnim o echipă bună, care are un antrenor nou, iar acest lucru va da un plus de motivație jucătorilor. Vom avea dificultăți, însă sperăm să trecem peste ele.

Culio este indisponibil, fiind suspendat. Mai avem problemele mai vechi de sănătate ale lui Males și Hoban. Eu am încredere în jucătorii care vor intra. Evident la mijlocul terenului avem niște probleme, însă vom încerca să găsim cel mai bun 11” – Tony Conceicao
„Toni (Conceicao) joacă pragmatic. E un antrenor foarte bun, îl cunosc. E o echipă foarte bună, cu jucători de talie. La niciun meci nu plec cu gândul că am pierdut deja. Vom vedea ce va fi, băieţii au încredere şi dorinţă şi eu cred că se poate încurca şi o echipă aşa bună cum e Clujul”. – Cristiano Bergodi

Ar fi culmea să ne încurcăm de două ori la rând. O fo’ bugăt cu Dunărea. Sper că băieţii vor intra pe teren cu gândul că-i deja minutul 82, iar scorul e încă 0-0 şi că au doar 12 minute la dispoziţie să modifice expresia încrezătoare de pe faţa lui Cosmin într-una de resemnare. Să dăm iute-iute două goluri, să trecem cu bine de această partidă şi am scăpat momentan de griji. Până la Crăciun, băieţii vor avea doar meciuri automotivante, din alea în care o echipă aşa bună cum e Clujul, nu se poate încurca.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Bordeianu – Omrani, Deac, Djokovic, Păun – Ţucudean.

Rezerve: Fernandez, Peteleu, Lang, Moutinho, Mailat, Ioniţă, Urko Vera

Suspendat: Culio. Incerţi: Hoban, Males
FC Voluntari: Vâtcă - Bucurică, Balaur, Armaș, Al. Vlad - Răuță, Laidouni - Căpățînă, Malfleury, I. Gheorghe - Al. Tudorie

Rezerve: Petrariu - Zgrablic, Ciucur, Pîrcălabu, G. Deac, Gadze, Kabasele

Antrenor: Cristiano Bergodi

HAI CFR!!!

Am luat-o pe scurtătură ca să las loc unui subiect la fel de important ca cele 3 puncte de mâine. Ce vorbesc, mult mai important decât 100 de puncte. Şi anume, campania lansată de Peluza Vişinie cu apropierea sărbătorilor de iarnă, pentru ajutorarea copiilor de la două școli speciale, Școala Gimnazială Specială pentru Deficienții de Auz – ”Kozmutza Flóra” și Școala Gimnazială Specială Transilvania din Baciu.

Campania presupune donarea oricărei sume de bani în urnele care se vor afla în diferite puncte ale stadionului, la meciul de mâine, dar și la următoarea partidă de pe teren propriu, cu Gazul, de pe 8 decembrie.

„Peluza Vișinie invită toată suflarea ceferistă să se alăture campaniei „Moș Crăciun e ceferist!”.

Ne-am propus ca în această iarnă să facem împreună sărbătorile mai frumoase elevilor din cadrul a două școli speciale: Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz ”Kozmutza Flóra” și Școala Gimnazială Specială Transilvania din Baciu, și să demonstrăm că Moș Crăciun e ceferist!

Cum vă puteți implica în campanie?

Dacă doriți să vă alăturați campaniei noastre, puteți dona orice sumă de bani la meciul cu Voluntari (30 noiembrie 2018), la meciul cu Gaz Metan Mediaș (8 decembrie 2018) în urnele special pregătite și amplasate în puncte cheie ale stadionului, sau în fiecare zi, în Domino Sport Pub. Pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș am pregătit o serie de tricouri speciale, purtate la intrarea pe teren și semnate de către jucători, care vor fi puse în vânzare în pauza și la sfârșitul acestui meci. Toate încasările din cadrul acestei acțiuni vor fi folosite pentru îndeplinirea obiectivelor acestei campanii.

Suporterii care vor să se implice în campania noastră, dar nu pot fi prezenți la meciuri sau nu pot veni în Domino Sport Pub, pot dona în următoarele conturi bancare:

- RO05BTRLRONCRT0269108801 (RON)

- RO52BTRLEURCRT0269108801 (EUR)

Care sunt obiectivele acestei campanii?
  1. Achiziționarea unei aparaturi audio performante pentru Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”.
Aparatură audio (boxe, mixer, microfoane, stative, cabluri audio, etc.) va fi folosită în cadrul serbărilor și festivităților organizate, copiii cu deficiență de auz severe având nevoie de echipamente performante pentru a se putea face auziți. În plus, toată această aparatură va fi utilă și Corului de Limbaj Mimico-Gestual din cadrul școlii, unic în țară, care participă la diverse spectacole și festivități la nivel național.
  1. Achiziționarea unei table magnetice, a două videoproiectoare și a unui sistem audio portabil pentru Școala Gimnazială Specială Transilvania din Baciu
Această școală este una cu un program de recuperare pentru copiii cu deficiențe neuro-psiho-motorii severe și asociate ce are ca scop integrarea copiilor în comunitate. Toate echipamentele menționate mai sus vor ajuta la o mai bună desfășurare a întregii activități din cadrul școlii.

Aceste obiective au fost stabilite în urma unei discuții cu conducerea celor două școli speciale, iar valoarea totală a achizițiilor este de aproximativ 3.750 Euro.

Obiectivele pe care noi ne-am propus să le atingem sunt mici în comparație cu lipsurile din cadrul unor astfel de școli speciale, dar pot reprezenta un prim pas către normalitate. Ne adresăm tuturor ceferiștilor care vor să dea o mână de ajutor în prag de sărbători și să se implice alături de noi în conturarea unui mediu educațional mai bun și de ce nu, a unui viitor mai bun pentru toți elevii din școlile speciale! Acum este momentul nostru! Haideți să demonstrăm că Moș Crăciun e ceferist!”

HAI CFR!!!

50 de comentarii

  1. Sper ca baietii sunt constienti ca nu le va fi usor,chiar daca intalnim ultima clasata!
    3 puncte si restul nu mai conteaza. Ma multumesc si cu un joc á la DP, mai ales in conditiile meteo de maine.
    Hai CFR!

    Apreciază

  2. No, văd că Ţucu a început să tragă în toate direcţiile… Aveţi aici şi aici două „şuturi” din voleu… 🙂 Simpatic tipul, ca de obicei. Să nu uite, însă, şuturile nici mâine… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. Foarte frumoasa si nobila actiunea de strangere de fondunduri ! Bravo si felicitari ! Pacat ca nu pot participa si eu … Sigur, cei mai frumosi si dedicati suporteri din Romania,doar CFR-ul ii are … Sunt mandru de voi (Intzeles,Luis ?)! Doar o echipa din Lumea asta se mai ridica la nivelul CFR-istilor; cea din satul meu de resedinta… Dumineca trecuta, pe cel mai modern stadion din Lume, am vazut un spectacol magnific .. „Mi s-a ridicat paru’ pa piele, cum nici frigu’ mi-l aradica !” Asa imi doresc si pentru CFR-ul nostru : 75.ooo de suflete in euforie . Daca aveti rabdare , uitati-va pe clipp-ul asta; https://www.youtube.com/watch?v=OhLbJnvfCFE

    Apreciat de 1 persoană

  4. Da o dracului, daca brigada asta de arbitri nu s.a prezentst la meciul asta cu tema facuta..atunci nu stiu.Galben fara acoperire la Omrani (binenteles lipseste cu Dinamo) si mingea scoasa din poarta.Tu i in gura de arbitri ,asa sa le ajute Dzeu.

    Apreciază

    • Conceicao trebuie schimbat. Este inadmisibil ce face. Isi bate joc de suporteri. Adica,este al doilea mecj cand nu pot sa merg,si chiar atunci fac un astfel de joc. Afara cu el.😆😆😆

      Apreciază

  5. O abordare foarte corecta, daca poti sa le dai 6, le dai 6, chiar daca arbitrii au tinut sa se faca de ras si au validat doar 5.
    Le-am dat multe goluri fara sa fortam si asta-i un lucru bun.
    Toti jucatorii nostrii au avut multe reusite, chiar daca, pe ici pe colo, au fost si cateva greseli personale.
    Bravo lor!

    Apreciază

  6. Tancul se descurcă și pe frig. Pentru motorete e mai greu…Sunt curios cum se vor prezenta celelalte suprafețe de joc în această etapă (pe ce stadion va juca ,,acasă” Dinamo cu CFR?).

    Apreciază

  7. In final o victorie categorica,chiar daca dupa prima repriza cobeam la cate ocazii clare am ratat.
    Este nedrept sa faci multe nominalizari la o astfel de victorie.Evident premiant Tucu pentru hatrick si celelalte faze in care s-a aflat in prim plan.Apoi remarcatul serii,chiar daca nu sunt fan al personalitatii lui flegmatice, a fost Omrani,care va fi o lipsa importanta pentru partida cu catzeii.A dat vreo 4 pase de gol ,in care si-a lasat coechipierii singuri cu portarul.Pasa de la primul gol a lui Tucu.Apoi pasa cand Tucu l-a driblat pe Vatca si-a tras in bara.Pasa la Deac in centrul careului,urmat de sutul lui Deac in fostii plopi din spatele portii de pe Masinistilor.Si a mai avut realizari,dar prea multe au fost fazele de poarta in aceasta partida,sa le mai tin sirul.
    Ca sa-i raspund lui Andrei si Bordeianu a avut o bara in prima repriza si pasa decisiva la golul lui Costache.Asta-i partea proasta cu ideile preconcepute si generalizarea unei greseli la modul general.Acum nu poti desfiinta un jucator pentru o pasa gresita.Trebuie facuta „ievaluarea” intr-un context general si la modul obiectiv.
    In acest moment cred c-ar fi o mare magarie sa vorbim de schimbarea lui Conceicao,chiar si cu DP care a scos o campioana.Nici pentru echipa n-ar fi un semnal pozitiv,o astfel de mutare.Performanta trebuie aplaudata indiferent de cine-o realizeaza.

    Apreciază

    • Schimbarea lui Conceisao cu DP ar fi cea mai mare prostie.Nu-mi amintesc să fi avut DP un asemenea meci, în schimb îmi amintesc o grămadă de meciuri chinuite și un mare noroc la câștigarea titlului. Felicitări echipei și antrenorului pt meciul și jocul de aseară. Era să uit meciul cu hoțișaniul.Deci se poate și spectacol și 3 puncte.Felicitări CFR.

      Apreciază

  8. Da, chiar că se poate… Sunt convins că multe lume (poate unii și din conducerea CFR-ului) sunt ”speriați” de această realitate, după ce s-a decretat în era DP că ”fie una, fie alta”… Mă rog, până la urmă lui DP i-a ieșit, iar Toni (încă) n-a câștigat titlul, deci e bine să fim un pic mai circumspecți, dar echipa asta este clar mai spectaculos (dar și mai bine așezat, parcă), și nu prea lasă adversarul s-o enerveze spre final de meci… HAI CFR!!!

    Apreciază

  9. N-am văzut „execuția” decât din minutul 41. Probabil am pierdut 11 dintre cele 18 ocazii de gol ale CFR-ului. După cum înțelept zice luis, Conceicao trebuie dat afară, pentru că începe să ucidă în chinuri fotbalul de rezultat. S-ar putea să luăm campionatul din ambiția lui și suportul jucătorilor. Ieri am aplaudat pe sticla de bere combinații rapide, fără multe preluări, trasee lucrate, pressing, apărare serioasă, pe două rânduri, și la 3-0, mentalitate germană cu execuție latină… ce să vrei mai mult?! Cum zice și gică 10, ar trebui să trecem cu vederea unele erori individuale și să prețuim impresia generală, care a fost excelentă. Așa un joc legat, sigur, dezinvolt, chiar fără Culio, e dătător de speranță. La (potențialul din) meciul ăsta va trebui să ne gândim la eventualele viitoare eșecuri și să nu sărim imediat la beregata antrenorului sau a jucătorilor. Trebuie răbdare, așa cum bine s-a avut cu Conceicao, și poate spargem complexul anilor fără soție. Nu știu ce căuta Manea acolo la 4-0 (DP făcea infact cu spume, probabil), dar s-a văzut ce pot juca ai noștri când nu-s supuși presiunii și nu-s reduși la apărarea lui 1-0. Asta e valabil și pentru Costache, la cele mai bune minute „personale” în tricoul CFR. N-a mai intrat stresat că trebuie să fie salvatorul echipei (asta s-a mai întâmplat și cu Ioniță) și a jucat altfel. Bravo, CFR! PS. Cred în teoria conspirației „hai să nu programăm meciurile echipelor „ungurești” de ziua națională, că cam de rahat e dacă le câștigă!”

    Apreciat de 1 persoană

  10. Kiruj eu n-am vazut golul din min 23 a lui Djoko,la care faci referire in tabelul notelor………asta-i din realitatea paralela,a statului paralel si cu judecata stramba.Cam putine postari care sa infiereze jocul impus de D1.
    Oricum nu prea cad in extaz dupa un asemenea rezultat.Decat cateva victorii pe sezon la scor fluviu,prefer victorii la limita incununate de castigarea titlului.Pentru ca in momentul in care vor veni infrangerile,toti cei care aclama aceste victorii la scor,se vor gasi in prim planul contestatarilor lui Conceicao.
    Apropo era in anul de gratie ’96 cand CDR castiga alegerile parlamentare si Emilutz pe cele prezidentiale.La care cei care conduceau Academia Catavencu(cu dizidentul Dinescu in frunte) intr-un dialog cu Iliescu ,ii spuneau acestuia ca activitatea revistei lor de satira va avea un recul ,o data cu trecerea in plan secund a regimului mosIliesc.Asa si noi daca continua echipa pe acest trend cu victorii la scor,riscam sa ramanem o mana de oameni care comentam aceste fapte de vitejie,o data ce marea masa a contestatarilor nu mai au obiect de activitate.Si pacat,ca era frumos cu forfota de aici impotriva unui antrenor care a ucis fotbalul pentru un tiltu de care nu se mai bucura nimeni.Si suporterii de rezultat se vor fi saturat si au ramas doar idealistii anilor ’70 si urmasii lor.Sau poate au fost asa putini ca erau plecati la defilarea centenara.

    Apreciază

  11. Urmeaza Dinamo, Gaz Metan, Craiova, Steaua, 3 dintre ele in deplasare (ceea ce e un posibil avantaj,,) Ia sa vedem ce poate acest Conceicao cu adevarat..!

    Apreciază

    • Horea dacă ipotetic mai și clacam Tony ar fi singurul vinovat? Meciurile le câștiga toată echipa dar le și pierde toată echipa. Eu totuși sper în 3 victorii și un egal.. Hai cfr! (sper sa nu avem „datorii” câinilor din anii când nu s-au prea forțat contra noastră)

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.