15 întrebări, după 15 etape…


Dacă tot suntem în pauză competiţională, putem lansa, nu-i aşa, un nou sondaj de opinie (tip „DA/NU”), mai ales după ce câţiva tribunişti au sugerat acest lucru în mod explicit… 🙂

Vă voi pune 15 întrebări (una pentru fiecare etapă deja bifată… 🙂 ), poate printre ele nu se vor regăsi propunerile tribuniştilor menţionaţi mai sus ( 🙂 🙂 🙂 ), dar nicio problemă, apar altele „şi mai şi”…

Sondajul poate fi accesat la „link04”, după ce intraţi în „sondajele lui kiruj”

Termen de răspuns: duminică, 18 noiembrie 2018, ora 20.00

Detaliile tehnice privind răspunsul la cele 15 întrebări etc. le puteţi citi chiar în partea dreaptă după ce intraţi în sondajul propriu-zis. Unele întrebări par (dar nu sunt!) cu tentă, altele par mai complicate (dar nu sunt!), din punctul meu de vedere fiecare să interpreteze cum vrea întrebările puse, important să transmită setul de opţiuni conform instrucţiunilor.

HAI CFR!!!

Reclame

21 de comentarii

  • Poate că sondajul era mai captivant dacă băgai şi „X” la variante de răspuns. Răspundeam cu 9 simple, 5 duble, o triplă şi luam sigur potul mare. 🙂

   Apreciază

 1. Forza, forza CFR! _ De la 1907, echipa Clujului-Mândria Ardealului _ Tu ai nume și renume-Ca toti ardelenii-n lume _ Luptă, luptă si învinge-De noi nimeni nu se-atinge _ Forza, forza CFR!

  Apreciază

  • Tolo a scris acu’ câţiva ani că de-aia apar articole nesemnate pe gsp pentru că autorul depune mai multe materiale pe o singură ceva pagină de-a lor şi semnează o singură dată pe acea pagină. Eu sunt convins că explicaţia e că nu-şi asumă nicunul răspunderea în cazurile în care e vorba de fabulaţie 100%. Care jurnalist să nu-şi dorească să culeagă laurii dacă prinde un pont bun?
   Am înţeles că în campionatul trecut NV era pornit împotriva lui DP, dar Marian Copilu l-a susţinut puternic pe antrenor. S-or fi inversat simpatiile? 🙂
   Bineînţeles, nu putem exclude revenirea lui Dan Petrescu, dar eu nu cred. E prea scump. Pe lângă salariu, prime şi alte cheltuieli cu el şi cu transferurile, ne-a jumulit şi de cele 8 mil din EL. Sunt convins că dacă rămânea la echipă ori pleca imediat după terminarea campionatului, n-am fi ratat intrarea în grupe.

   Apreciat de 3 persoane

 2. ,,cheferetv.net” nu mai este (la ,,locul” știut) și ,cel puțin eu, nu știu ca acest site să fi renăscut în altă parte, sub altă formă (sper că da)._ În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit, mulți ani, la existența acestui site, găzduind și opiniile (obiective și subiective) unor (multor) suporteri ceferiști._Nu am fost un fan al celor care dădeau (monopolizau) tonul opiniilor exprimate (nici în ce privește conținutul și, nu de puține ori, nici în ce privește forma) și poate ar fi bine de menționat, în treacăt, că în era dispozitivelor mobile, site-urile echipelor sunt accesate de mulți tineri și foarte (foarte) tineri, site-uri ce ar trebui să-i ajute (să-i învețe) și să discearnă grâul de neghină._Regret că nu mai există cheferetv iar dacă nu a îmbrăcat o altă formă și mai sunt oameni dispuși să gestioneze un astfel de site aș dori ca aceștia să ne informeze cum am putea ajuta la refacerea lui.

  Apreciază

 3. Crede că răspunsu-i simplu. Singurii care puteau să plătească domeniul pentru a se redeschide erau administratorii siteului. Dacă n-au făcut-o, înseamnă că opiniile vehiculate în interiorul lui nu le-au fost pe plac. Din ce am înțeles eu, suma care trebuia plătită odată pe an era în jur de 200 lei, sumă pe care, la un moment dat, ne-am oferit mai mulți să o achităm, sau să trimitem bani pentru a fi achitată, dar n-am primit un cont în care să-i virăm. Păcat.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.