CFR, pe locul 1 până la finalul campionatului, începând cu seara de azi!


Azi, 19 octombrie 2018, ora 21.00, în cadrul etapei a 12-a Liga 1 Betano, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – CSM Politehnica Iaşi

„Chiar dacă venim după două eşecuri, starea de spirit este bună în vestiar şi sunt optimist că vom obţine un rezultat bun în Gruia.  Se poate spune că golul meu din meciul cu FCSB a decis campioana în sezonul trecut. Am marcat şi împotriva CFR-ului şi sper să o fac din nou, poate chiar vineri. Important este să nu pierdem şi sunt convins că putem pleca din Gruia cu cel puţin un punct” – Andrei Cristea, prosport, alaltăieri, ora 9:28.

O chestiune poate fi combătută fără argumente dacă ea este susţinută fără argumente, spunea un om deştept. Noi, însă, avem dovada clară care atestă că Cristea vorbeşte prostii: cum să spere că va marca azi din moment ce nici nu a făcut deplasarea la Cluj din cauza unui conflict avut cu Panţîru în vestiar? Un conflict generat de starea de spirit bună din vestiar, nu? Nu sunt de acord nici cu „golul meu din meciul cu FCSB a decis campioana în sezonul trecut.” Acel gol a compensat doar cele două goluri (ambele din penalty) marcate împotriva noastră în cele două meciuri din play-off-ul campionatului trecut. Din patru afirmaţii cuprinse în declaraţie, am probat că trei sunt nişte strâmbe, deducem, logic, că şi „sunt convins că nu pierdem” este lipsită  de orice şansă de adeverire.

Împreună cu Cristea, a fost lăsat acasă şi partenerul lui de conflict, Panţîru, cel mai important fotbalist U21 din lot. Vor lipsi, de asemenea, Frăsinescu, suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene, precum şi Daudet N’Dongala, Martin Mimoun, Paul Pîrvulescu şi Vlad Danale, care nu au prins lotul de 20 deplasat la Cluj. Un alt om important al ieşenilor, Platini, a evoluat, sâmbătă şi marţi, în două partide ale naţionalei Capului Verde, dar este inclus în lotul pentru meci. Este de aşteptat să-i lipsească prospeţimea fizică şi mentală după cele două partide şi o călătorie foarte lungă Iaşi – Capul Verde – Tanzania – Cluj.

În concluzie, conjunctura ne este favorabilă. Primul lor căpitan, responsabilul cu transformarea penalty-urilor, va lipsi. Al doilea căpitan, un jucător extrem de important din centrul apărării, va lipsi. Titularul U21, va lipsi. Platini, sperăm, va fi sleit de puteri după atâtea avioane şi aeroporturi. Nu avem voie s-o comitem! Îi musai să trecem pe primul loc! Altfel… nicio problemă… demitem noul preşedinte nenumit oficial încă şi punem un altul ultimul răcnet, care să stea mult şi bine în fruntea clubului, cel puţin o lună jumate.

Să pun rapid deoparte cobeala, trebuie să ne logodim neapărat cu locul 1 în această seară. Nunta va avea loc anul viitor, în luna mai. Total de acord cu Conceicao, „locul întâi îţi dă forţă, dă motivaţie echipei”. E un fel de „victoriile aduc victorii” la nivel mai înalt.  După lunile iulie şi august, cu meciuri la foc continuu, Tony a avut la dispoziţie a doua întrerupere a campionatului pentru jocurile naţionalei, o pauză binevenită, după spusele lui, pentru că s-a reuşit recuperarea jucătorilor care au avut probleme medicale şi s-a putut lucra la îmbunătăţirea jocului.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Moutinho – Ţucudean. Rezerve: Fernandez, Peteleu, Mureşan, Males, Mailat, Ioniţă, Omrani.
Poli Iaşi: Cobrea - Bosoi, Mihalache, Cioinac, Bădic - Rus, Flores - Sanoh, Roşu, Platini – Mendes. Rezerve: Denis Rusu, Gallego, Zaharia, Mihăescu, Qaka, Chelaru, Sin, P. Petre, Bekui şi Enoh.
Brigada de arbitri: Cătălin Popa – la centru, Vladimir Urzică şi Dragoş Iliescu – asistenţi, Lucian Rusandu – rezervă

Nu-mi plac deloc cei doi centrali din Argeş, C. Popa şi I. Călin. Ne-am ales cu unul dintre ei pentru meciul de azi. Să sperăm că nu va fi nevoie să ne reamintim de cunoscuta pancartă „Măcar să ne fi scos la o cafea, înainte să ne fuți”.

HAI CFR!!!

(imagine reprezentativă: facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA)

88 de comentarii

  1. conform prosport…Oficialii lui ”U” Cluj încearcă să convingă o firmă importantă de IT, NTT DATA, să se alăture echipei de pe Cluj Arena. NTT DATA este sponsor la CFR Cluj, dar conducătorii ”Şepcilor roşii” au în plan să-i facă să-şi schimbe opţiunea şi să finanţeze cealaltă echipă din oraş, căreia să-i devină sponsor principal….hmmm

    Apreciază

  2. Mailat a jucat mai devreme pentru CFR 2, deci nu o sa il vedem nici macar pe banca de rezerve. Aceeasi situatie si pentru Ganea. Cel mai probabil ca si rezerva pentru U21 o sa il vedem pe Costache.

    Apreciază

  3. Si tot cf digi, jegul de stanciu a semnat si si-a preluat deja atributiile, fiind prezent la meciul de azi . Nu l-a dtectat nimeni, ca deabia astept corul de huiduieli ( chiar si injuraturi, doar si el ne-a injurat la foc automat ! )

    Apreciază

  4. Am vazut doar vreo 30 de minute din repriza secunda, dar mi se pare o bataie de joc. Cum sa nu mai contezi deloc, sa nu poti tine de minge, sa pacalesti fotbalul, dupa ce n-ai jucat doua saptamani si esti odihnit?! Ne-am fript de cateva ori cu acesti moldoveni si se pare ca n-am invatat nimic. Echipa asta se comporta azi pe teren precum limbricul recent cooptat in conducere. Mie-mi ajunge pentru seara asta si chiar nu-mi pasa cum se va termina, la modul in care ne-am prezentat.

    Apreciază

  5. 3 puncte importante, cred că mai multe lucruri pozitive nu pot fi spuse despre acest meci. În condițiile date nici nu prea mă așteptam la mai mult. Mi s-a părut că s-a dereglat echipa după ieșirea lui Hoban, Culio retras și un Bordeianu care nu a reușit să organizeze jocul. Momentan e suficient, dar trebuie mult mai mult în continuare.

    Apreciază

  6. După un joc precum cel din repriza a doua îți vine să te uiți oriunde, dar nu pe teren. Și uitându-te oriunde, ce să vezi? Un limbric fumând cu năduf. Of of, urât spectacol!

    Apreciază

  7. 2 reprize total opuse.
    O prima repriza buna facuta de echipa, in care iesenii nu prea au existat pe teren.
    In schimb a doua repriza a fost neasteptat de slaba, ne-au impins in propriul careu inexplicabil. Cred ca schimbarile facute de Stoican au fost inspirate,jucatorii intrati au aratat mult mai bine. Intr-adevar dupa iesirea lui Hoban s-a terminat totul la noi, Culio a coborat iar noi atacam/construiam cu Bordeianu. Sa ma ierte Dzeu,dar acest jucator e 0 , sub nivelul echipei cu mult. Se zbate, alearga, nu triseaza fotbalul dar nu poate mai mult, e limitat.Banuiesc ca asta a fost cauza principala a jocului extrem de slab din a 2-a repriza.
    Ok,am castigat 3 puncte din nou,dupa un joc slab. Felicitari doar pentru puncte.
    La Sepsi cred ca vom fi si fara Culio suspendat si fara Hoban accidentat?!
    Va fi greu de castigat acolo, mai ales cu atitudinea aratata astazi.

    Apreciază

  8. Deontologii pulii astia de la gigitv, cum incearca ei sa scoata in evidenta ca moldovenii au lasat acasa in mod bizar doi jucatori importanti. Cristea intra in direct sa opreasca delirul astora, care incearca sa-l traga de limba si sa-i puna vorbe-n gura, dar Cristea raspunde ca un om echilibrat si nu intra-n mizeria lor. Ii inteleg perfect ca le sta-n gat victoria noastra, nici mie nu mi-a placut, dar deontologia profesionala obliga la un minim de decenta si impartialitate. Vai de steaua lor, mizerii de „jurnalisti”. Nici nu stiu de ce ma mai agit, ca toata media romaneasca e doar o masinarie manipulatoare, plina de tot felul de securisti acoperiti, care comenteaza si scriu in functie de ce doresc cei care le semneaza statul de plata. :(((

    Apreciat de 3 persoane

      • Sincer ma doare undeva ce vb aia prin studiouri. Mai tare ma doare când vad atâta incertitudine la nivel de conducere. Lucrurile astea nu pot sa nu afecteze echipa. Mureșan nu e încă oficial demis din ce știu eu dar apropiații lui nu mai au deja locuri la vip, fiind mutați deasupra presei. Căutarea de cumpărători, dacă e adevărat, arata cat de mult le pasa de cfr….

        Apreciază

    • Probabil ca si halul in care am jucat in a doua repriza le-a dat apa la moara. Daca jucam cum am jucat in prima, cred ca nu se mai specula atat. Despre meci: 3 puncte importante, a doua repriza jenanta, Tucudean neimplicat, Bordeianu ….ca de obicei… Mi se pare ca parca a intrat si Deac….

      Apreciază

      • de acord cu dan..tzucu inactiv,, moldovenii avansau usor cu fundasii, deac tîrîie lobda prin garduri, intîrzie , jocul devine privizibil si fara pericole la poarta adversa. Ionitză a fost mult mai activ in dreapta.. , bordeianu zici că e” bour”ceanu , nu stie la constructie.Poate mai bine il avansa pe muresanu pe post de ” gabi muresan ” si il băga pe lang, sa ramînă partea stangă cu ema si thiery avansatzi.

        Apreciază

        • Asta e stilul lui Tucudean, asa a jucat si cu Serbia. Avansau aia cu fundasii centrali fara probleme dincolo de centrul terenului. Si vorbesc de ce s-a intamplat pana la eliminarea lui Tamas, deci toata prima repriza.

          Un atacant central ar trebui totusi nu doar sa se faca ca se duce spre minge, ci chiar sa alerge sa recupereze. De aceea de multe ori in fotbalul mare a ajuns sa se joace cu acel „fals 9”. Pentru ca in fotbalul de azi mobilitatea e cea mai importanta. daca esti mare si bataios e bine, dar uitati-va ca nu prea mai sunt din astia la echipele mari. Doar un Dzeko, un Lukaku, un Diego Costa. In rest ce vedem? Numai tehnici (Lewa, Benzema) sau si tehnici si rapizi (Firmino, Gabi Jesus, Luis Suarez, Cavani, Aubameyang, Paco Alcacer, Timo Werner, Icardi, Mertens).

          Pentru ca inchiderea spatiilor si demarcarea pe zone libere sunt totul in fotbalul de azi jucat in viteza

          Apreciază

          • Noroc ca noi nu jucam în viteza… La sfârșitul meciului, atunci când ne calareau mai tare, el se plimba pe teren. La el atitudinea e cea care îl poate face jucator mare sau mic… ieri a fost mic.

            Apreciază

  9. In clasament suntem pe primul loc si asta dupa toate problemele si tensiunile din ultima vreme.
    Nu-i lucru putin, dar ne arata si cat de slabe sunt celelalte echipe din campionat.
    In conditiile astea, trebuie sa fii tampit sa nu-ti propui titlul.
    Am jucat o repriza intreaga facand autobaza, dar fara ocazii pentru ieseni si fara sa simtim un pericol real din partea lor. Cred ca doar o gafa mare in aparare, sau un penalty foarte usor acordat, ne-ar fi putut periclita victoria, dar am observat din nou ca daca linia de mijloc nu functioneaza, totul se prabuseste.

    Apreciat de 3 persoane

  10. 19.10.`18,orele 21.00,CFR-Poli Iasi =1-0(1-0),marcator A.Muresan; inafara de faptul ca am castigat cele 3p.nimic notabil,cu exceptia primei reprize,dar nici atunci n-am fortat,n-am rupt gura targului,doar ca am fost mai proaspeti si cu ceva noroc,am inscris!;(Da Doamne sa castigam si urmatoarele 7-8 meciuri cu un gol norocos si atunci ne trece mahnirea in ceea ce priveste jocul!);in repriza secunda,incredibil,am fost dominati,cap-coada;dupa”anti-fotbalul”practicat,cu retragerea exagerata in propriul teren,pt.a apara acest fragil rezultat,aveai impresia ca s-a reintors”Bursucul”;A.1 nu a pregatit si o alta varianta,de rezerva; dupa accidentarea si inlocuirea lui Hoban,jocul nostru s-a dereglat total,s-a frant,s-a destramat,am fost praf;l-a retras,in fata fundasilor pe Culio,Djokovic a facut si el un pas inapoi si adio pressing,invitandu-i pe soldoveni la joc si sa preia initiativa;inlocuitorul lui Hoban, Bordeianu,o caricatura de fotbalist,a ramas singur la mijloc sa”lege”cumva jocul,dar a dezamagit din nou;aproape toti jucatorii erau obositi,fara vlaga,de ziceai ca au venit dupa un meci jucat ieri!;nu stiu cum se face pregatirea,ceea fizica in special,dar sa ai 2 saptamani la dispozitie si sa joci,dezlanat fara cursivitate,sa nu poti alerga ca dupa o vacanta prelungita,este cam mult;in ofensiva nu prea am contat:Tucudean,se plimba pe teren,Moutinho cam lent, incet,dar sigur a disparut din joc,Ionita a incercat ca de obicei multe si n-a reusit mai nimic,mijlocul a fost inexistent,l-am cedat in totalitate adversarilor,care daca aveau mai mult tupeu puteau sa inscrie;am avut noroc ca nu prea au sutat pe poarta,iar fundasii nostrii n-au mai gafat ca in alte dati;si rezervele Deac si Omrani,au jucat in nota echipei,mediocru,n-au convins,nu au adus plus valoare;ce mai,un joc slab,in secunda, care ne-au aratat limitele si realele (im)posibilitati tehnico-tactice,dar mai ales fragilitatea echipei-“batranii”se accidenteaza grav si pe banda rulanta-,lipsita de potential si de forta,rezultat al unei conditii fizice precare,cu o accentuata stare de oboseala(!?);nimic,nou sub soare!;aceleasi emotii de final,acelasi joc debusolant,stereotip,fara o coordonare a jocului;nimic nu s-a legat,totul la voia intamplarii,pt. ca am cedat nepermis mijlocul terenului,n-am mai tinut de minge,i-am invitat pe ieseni sa ne calareasca;nu tu atitudine,nu determinare!;nu am aratat ca o adevarata echipa, decat,partial, in prima repriza!;”pupi” vor spune ca”scopul scuza mijloacele”,rezultatul final conteaza,ca am jucat atat cat trebuie,la aliby,economicos,ca situatia a fost sub control;insa, mult prea putin pt. pretentiile si obiectivele pe care le tot clamam;am avut dovada clara a micimii acestui campionat in care echipa campioana nu joaca mai nimic,trage in mod jenant de timp,se chinuie jucand acasa si totusi este in fruntea clasamentului(?);de fapt,raspunsul l-am primit in Europa cand echipele romanesti au fost eliminate”in corpore”,inca din fazele preliminare!”;Hai CFR!

    Apreciază

  11. joc foarte bun in prima repriza , temporizare si incercare de inchidere a jocului in repriza a doua, poate eram mai linstiti daca se intimpla asta la 2-0, e bine si asa , ne-a iesit de data asta, bravo, conteaza punctele si nu impresia artistica

    Apreciază

    • Da, chiar așa! Pentru impresia artistică se poate urmări meciul din sufragerie. Ce rost mai are să meargă lumea la stadion? Eu zic că se pot apuca să vândă de pe acolo scaune, balustrade, boxe, weceauăle și tăte celea pe care poți face un leu. Dă-o dracu de impresie și de plăcerea de a fi suporter – important e să ia 3 puncte – să fim noi mândri că mai câștigăm un campionat și ne mai facem încă o dată de rahat în Europa. Să joace singuri. Noi vedem rezultatul la știri și ne umplem de mândrie.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ceferiika, daca vrei spectacol te duci la concerte, circ ,teatru , fotbalul din pacate se joaca pentru puncte, Simeone aduce de vreo cinci ani 60 de mii de spectatori la fiecare meci cu acelasi joc cinic si foartye eficient ,plus vreo doua cupe EL.Spectatorul cultivat si cunoscator de fotbal vrea rezultate si nu circ, sustine echipa si la bine si la rau, daca voi asa zisii spectatori ai cfr-lui vreti spectacol si 5 goluri dati in fiecare meci ,puteti ramine linistiti acasa, mult mai bine decit sa fluierati propria echipa care cistiga dar nu joaca dupa gustul vostru fin .Am mai spus si repet ,majoritatea publicului actual nu merita echipa asta ,iar sa ramina intre noi echipa conteaza si nu publicul ,cfr-ul o sa dainuie si fara voi mari specialisti in spectacole si scriitori la laptop, tare a-si vrea sa va vad facind citeva duble cu piciorul sau facind cieva sprinturi

        Apreciază

        • Atilao, ai înțeles greșit. Spectacol se poate face și la fotbal nu doar la teatru și circ. Și pentru că l-ai dat exemplu pe Simeone pot să-ți spun că pentru mine e destul de spectaculos acel joc practicat de Atletico pe contre și in viteză.
          Cât despre prezența la meciuri și comportamentul meu în tribună nu e cazul să te hazardezi în aberații – habar n-ai la câte meciuri am fost, de câți ani plătesc abonamente și câte nopți agitate am avut din cauza și datorită CFR-ului. Nou să fim sănătoși.
          Hai CFR!.
          PS: mesajele le scriu din telefon…

          Apreciază

          • Ceferika , imi cer scuze dar cred ca m-ai inteles gresit , nici vorba sa ma refer punctual la comportamentul tau in tribune, nici nu puteam fiindca nu ne cunoastem, eu am fost numai la citeva meciuri ale echipei actuale,dar de fiecare ori am asistat la huiduieli si fluieraturi la adresa echipei chiar la un egal strategic acasa, acelasi lucru am scris de citeva ori si anul trecut si nu cred ca este normal, este o refulare a unui public necultivat si afon de fotbal

            Apreciază

  12. In vacanta de iarna trebuie sa se gaseasca solutii la mijlocul terenului.
    Este zona cea mai vulnerabila si vad ca , in afara de solutia standard, formata din Culio, Hoban si Djoko, nimic nu functioneaza. Cu ei pe teren, merge treaba, dar sa nu uitam ca sunt cam lenti pentru confruntari internationale.
    Cred ca Ionita trebuie sa primeasca minute de joc, chiar daca Deac isi intra in forma si mai cred ca trebuie gasite solutii si pentru Mailat si Costache, deoarece eu cred ca sunt valorosi, dar inca nu si-au gasit forma necesara, din lipsa minutelor jucate.
    Nu stiu care este treaba cu Fernandez, dar parca as vrea sa-l mai vad in poarta. Arla m-a uluit ieri cu degajarile lui.
    Daca se mai gasesc solutii si pentru doi fundasi centrali valorosi, atunci putem fi increzatori.
    Practic, cam trebuie umblat la toate compartimentele in vacanta care urmeaza, daca vrem sa nu patim in vara ce-am patit cu Malmo si Dudelange.

    Tot in aceasta iarna trebuie sa se defineasca clar si banca tehnica, cu target, calificarea in grupele europene.
    Sper sa se linisteasca odata apele la nivelul conducerii, fara de care, toate acestea nu se pot face si sper ca cei care vin, sa aiba buna credinta si pricepere, sa fie profesionisti adevarati.
    N-am sa-l mai critic nici pe Stanciu fara motive legate strict de activitatea lui la CFR de aici inainte, chiar daca activitatea lui trecuta imi intoarce stomacul pe dos.
    Am regrete mari dupa indepartarea lui Iuliu Muresan, dar viata merge mai departe si chiar daca ni se pare ca uneori nu-i drept, trebuie sa acceptam.
    Mi-e frica ca inca sunt tensiuni si instabilitate la nivelul celor cu finantarile. Nu-mi dau seama cum stau lucrurile si cum pot influenta destinele CFR-ului cei implicati momentan sau cei care au fost implicati pana acum, dar care mai au interese si drepturi.
    Trebuie sa strangem randurile atat la nivel celor cu bani, cat si mai jos, la nivel de conducere administrativa si echipa si chiar la nivelul nostru, al suporterilor si asta, pana nu-i prea tarziu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Foarte de acord cu „in afara de solutia standard, formata din Culio, Hoban si Djoko, nimic nu functioneaza. Cu ei pe teren, merge treaba, dar sa nu uitam ca sunt cam lenti pentru confruntari internationale.”
      In special partea despre viteza lor si despre ce viteza este in confruntarile internationale (mult peste cea din Liga 1 Mamaliga)

      „mai cred ca trebuie gasite solutii si pentru Mailat si Costache” Total de acord si aici.

      Nota 10 pt comentariu.

      Apreciază

  13. Am observat la ultimele meciuri ca Djokovic nu prea mai joaca mijlocas central alaturi de Hoban si Cuilo, ci e chiar un al doilea atacant! De multe ori era langa Tucudean, ba chiar facea pressing pe fundasii centrali ieseni. Si mereu este acolo in careul advers la centrari, alaturi de Tucudean. Nu stiu daca este bine sau e rau. E bine pe partea de atac fiindca avem 2 fotbalisti acolo care dau bine cu capul si pot sa o bage in poarta. Pe partea de aparare nu prea e bine fiindca deja raman 2 fotbalisti in spatele mingii daca adversarii paseaza l amijlocasi si Hoban si Culio sunt cam singuri acolo si nici nu mai au varsta/ viteza necesara sa stopeze.

    Dar lasand la o parte asta, daca tot joci cu Djokovic ca al doilea varf, nu ar fi mai logic sa ai mijlocasii laterali jucand pe partea cu piciorul lor de baza? Adica Ionita pe stanga si Moutinho pe dreapta? Ca sa poata centra din viteza tinand cont ca tot sunt 2 jucatori acolo care dau bine cu capul. Asa, Ionita are tendinta sa isi faca mingea spre zona centrala. Moutinho are aceeasi tendinta sa si-o faca pe dreptul. Si centrarile vin numai de la fundasii laterali (iar Manea e cam varza la asta). Mijlocasii laterali joaca pe inversul piciorului de baza atunci cand atacantul central este combinativ, nu foarte inalt, in schimb aseaza foarte bine mingea (ex: Benzema, Lewandowski, Aguero). Daca el e inalt si nu foarte tehnic (exTucudean), de ce sa joci cu mijlocasii laterali pe inversul piciorului de baza?

    Apropo, chestia cu Djokovic al doilea varf mi se pare foarte asemanatoare cu felul in care Mourinho il foloseste pe Fellaini la Manchester United. Intelegeti din asta ce vreti, nu zic ca e bine sau rau. E si asta o modalitate, te ajuta sa dai gol. Dar jocul inseamna foarte mult mingi pe sus, lupta oarba, in loc sa insemne fotbal frumos.

    Apreciază

  14. Mai e cineva surprins ca Tambe nu e oprit nici macar pe banca de 3 etape incoace? Dupa prestatiile lui cu goluri atunci cand a intrat foarte putine minute ma gandeam ca si-a castigat locul macar pe banca. Adevarul e ca s-ar putea sa fie din cauza kilogramelor (mi s-a parut un pic umflatel), dar era un jucator pe un trend FOARTE ASCENDENT. Anul trecut daduse o gramada de goluri in liga a 2-a din Turcia (unde e un nivel bun). A fost o lovitura sa-l aduci gratis, liber de contract. Daca nu ii expira contractul, un astfel de jucator ar fi costat peste 1 milion de euro. Doar 24 de ani.

    Uitati ce a fost la turci in liga a 2-a anul trecut:
    https://www.transfermarkt.co.uk/1-lig/torschuetzenliste/wettbewerb/TR2/saison_id/2017/altersklasse/alle/detailpos/0/plus/1

    Vedeti coloana cu goluri, coloana cu assisturi si minutele jucate de fiecare. Tambe a fost intre cei mai buni. Puteti sa dati click pe ei sa vedeti unde joaca anul asta jucatorii aia. Baris Alici cu 10 goluri si 10 assisturi in 2550 minute a fost luat de Fenerbahce cu 1.5 milioane de euro. Braian Samudio, golgheter cu 20 de goluri, a fost luat de Rizespor in prima liga turca cu 1.2 milioane si a dat deja 2 goluri si 3 assisturi. De Chico Ofoedu imi pare rau ca era si el LIBER DE CONTRACT. Un jucator poate chiar mai bun decat Tambe, pentru ca toate realizarile le-a avut ca mijlocas ofensiv, nu ca atacant. L-a luat Maccabi Tel Aviv.

    Nu spun neaparat ca Tucudean trebuie trecut pe tusa, dar macar cateva minute ar merita si Tambe. Altfel nu profiti deloc de perioada buna a carierei in care se afla si va „uita” sa dea goluri daca e tinut departe de teren o perioada lunga.

    Apreciat de 1 persoană

  15. Citesc in ziuadecluj, ca intre jegul de stanciu ( apropo, Andrei Popa, dar si altii, nu-i mai scrieti numele cu caracetre mari, nu merita ! ) si Ivascu, juristul clubului , a fost o incaierare care era sa se soldeze cu un meci de box, jegul avand noroc ca au fost despariti de altii aflati in sala . Deci prima zi a lui stanciu , primul scandal mare, acum cica hidosul vrea sa-l pareasca pe jurist la NV si chiar sa ceara excluderea lui Ivascu . Pacat ca suporterii nu reactioneaza, asa dupa IM va fi dat afara si juristul, ce mai , e groasa rau, dar cum sa fie altfel cu dihorul de stanciu ?!

    Apreciază

    • Pai Ivașcu a fost exilat în zona presei. Posibil sa fie și el pe făraș fiind mai mereu umbra lui Iuliu Mureșan. Din păcate mult amatorism la nivel de conducere, indiferent cine o conduce. Dar vb cuiva, cum poate NV sa conducă un club de fotbal când el nu a avut niciodată o firma prospera? Doar mici oportunități, intermedieri sau alte ciubuc uri știe omul sa facă. Închei cu o paralela a rezultatelor… CFR-poli 1-0, real madrid-levante 1-2…joc bun al Realului??? Are și Lengyel dreptate, pină la urma contează și rezultatul nu doar impresia artistica…

      Apreciază

      • Dacă te uiți la prezenta la stadion în ultimii ani, îți poți da ușor seama cum juca echipa în orice perioada. Din câte știu eu nu avem un patron șeic care sa scoată bani nelimitați din buzunar. Dacă impresia artistica nu contează, bănuiesc ca acest club nu are nevoie nici de încasări din bilete sau sponsori puternici. Cheltuieli mari, încasări mici…. care poate fi rezultatul?

        Apreciază

        • Nu stiu de ce am impresia ca stanciu a fost infiltrat. E prea multa ura dinspre Bucuresti, la alte cluburi, presa si televiziuni, ura care a escaladat la cote incredibile. Si se regaseste nu doar in afirmatiile gen Gigi Becali „despre unguri” ci si in comentariile de presa altfel presupus a fi neutre (naum si geambasu parca isi pierd mintile brusc cand vorbesc despre cfr, dar si altii care pana acum erau mai echilibrati). Or, acest viermush care acum cativa ani era aliatul sinistrului cornel porumboiu cand injura CFR-ul, apare brusc in organigrame de inlocuire, probabil bagat de cineva care doreste sa atate si mai mult degringolada. Insasi aceasta idee, a unei degringolade la CFR, este in fapt atent intretinuta public, nu ati observat?… Ce merite are acest stanciu, cine are nevoie de el in noile structuri, e bine informat cel care il vrea, ce va face acest incompetent dovedit, va continua sa se bata si cu alti oficiali si sa fumeze nervos la marginea prelatei? Cred ca suporterii ar trebui sa formuleze un comunicat, sa faca un banner, sa transmita cumva ca acest canceros nu este dorit.

          Apreciat de 1 persoană

          • Și cine sa citească bannerul? Neluțu e mai mereu plecat, neamțul idem, chiar și „acționarul majoritar” Bagacean a început sa nu mai vina la meciuri….

            Apreciază

          • N-aş vorbi de escaladarea urii. Cotele se menţin la acelaşi nivel, deux mille soixante-huit centimetres, Naum (nu-i de mirare, e fecesebist înfocat, bagă mereu fitile împotriva orişicui simţit de el cui în coasta FCSB-ului), cinq cent quatre-vingt dix centimetres, ăilalţi de la Digi, padiom sorok piaki, sim sot dvatim centimetrev, gsp. Problema e la noi, suntem mai tot timpul, la nivel de conducere, cu poalele în cap, comparativ cu discreţia totală din era PA-IM. Nu cunoaştem patronul adevărat. Poate că e NV, poate că nu e, poate că e un grup, ori român, ori străin, ori unul mixt care l-a mandatat pe NV, care, la rândul lui, l-a băgat în faţă pe MB. Poate că acel patronat a solicitat „specialişti” în conducerea clubului, ca urmare a eşecului din cupele europene. Care-s „specialiştii” disponibili din fotbalul românesc? Mara, D. Stanciu, Dinu Gheorghe, Narcis Răducan (despre care Condescu spunea că şi-a luat legal banii, vreo 200,000 de euro în 9 luni, în timp ce jucătorii aveau restanţe la salarii de juma’ de an) şi cam atât. Unul mai antipatic şi hienă ca altul, dar niciunul ca Stanciu. 🙂

            Apreciat de 2 persoane

  16. Si eu am impresia ca acest mar putred,stindardul viu al discordiei,acest chip hidos,D.stanciu nu este altceva decat o iscoada infiltrata in fieful CFR-lui,tocmai pt.a destrama si distruge cea mai ramas din emblema si simbolurile reprezentative ale CFR-lui;daca se poate, sa dispara si bruma de speranta,de mai bine, spre satisfacerea doleantelor adversarilor clubului;nu incetez sa cred,asta mi-e convingerea, ca un individ veninos,rau`voitor care ani la rand te-a terfelit si injurat pe nedrept,acum brusc s-a lepadat de Satana si iti vrea binele si prosperitatea;aiurea,este contrar firii,caracterului si psihicului diavolului!;suntem in impas,intr-o mare incurcatura,mai ales ca Bagacean vrea sa”scape” de club(probabil ca nu-l mai tin”bojocii”!?,te costa f.scump sa ti un club de fotbal); pacat ca am avea oportunitati sa continuam pe un trend ascendent,dar cu asemenea hiene-Stanciu,Mara,Bilasco-,ma-indoiesc ca vom ajunge prea departe;sper,din suflet sa ma-nsel!

    Apreciază

  17. Sincer,n-as fi crezut vreodata ca voi spune dupa o victorie ca am fost penibili..si pe teren,si in loja…conteaza sigur cele 3 puncte,dar parca acest joc se numeste si „spectacol fotbalistic”,ei si spectacolul si fotbalul au lipsit.
    Despre stanciu? Tocmai faptul ca linge unde a scuipat il face inofensiv ptr CFR,sigur nu este infiltrat de catre nimeni,asta este caracterul putred al sau,linge mana care-l hraneste,indiferent unde a umblat inainte..
    foarte usor se va dezminti de cluburile unde a lucrat anterior,va continua la fel,doar directia atacurilor si-o schimba,pana merita.
    In rest asteptam sa vedem ce urmeaza,faptul ca deocamdata suntem pe primul loc arata doar nivelul fotbalului autohton.
    De am fi la fel de buni si la fotbal cat la scandaluri,am ajunge in finala CH.L👏
    HAI CFR

    Apreciat de 1 persoană

  18. Eu cred ca Muresan nu se da asa de usor plecat de la club si asta incepe sa devina o problema pentru unii. Din ce vad si citesc nici pana astazi IM nu a fost dat afara in mod oficial de la club si nici inlocuitorii sai nu au fost numiti. Insa pe de alta parte se vorbeste de plecarea actionarului majoritar.

    Poate e doar o speculatie tampita, dar eu cred ca este cineva la club, printre ceilalti actionari cu 38%, care-l sustine pe Muresan si-i blocheaza lui NV, neamtu, Bagacean, sau cine ma-sa mai e actionarul principal, miscarile la nivel de conducere. Spun asta deoarece exista anumite firme la care e nevoie de 66% din voturile actionarilor pentru a face o schimbare la nivel de administratori.

    Oricum, un lucru e clar: CFR-ul care i-a atras pe MULTI dintre noi, acel CFR profesionist si unde nu curgeau lant scandalurile e mort de mult. Ne-am alaturat si noi plutonului de echipe romanesti unde se face scandal mult si performante putine. Cred ca incertitudinea asta la nivel de conducere se reflecta si in teren unde jucatorii pur si simplu nu par a avea foarte mult chef de-a juca fotbal. Fac minimul posibil, joaca o repriza si dau un gol, apoi ce-a fi a fi. Sper sa ma insel dar sunt multe similaritati intre ceea ce se intampla acum si ceea ce se intampla inainte de a intra in insolventa, cel putin la nivel de atitudine a jucatorilor.

    Apreciat de 2 persoane

  19. Am o satisfactie mare cand ii vad in studiouri ca se dau de ceasul mortzii vizavi de CFR,care chiar si ranit este in fruntea Ligii.Asta-i spiritul acestui club sa iasa invingator impotriva „pretenilor”.
    In orice ramura sportiva factorul psihologic este determinant in rezultatele obtinute.Cand ai in spate un stadion care te sustine,poti usor sa te capacitezi si sa te motivezi.In aceste coordonate nu cred ca-i usor sa fii jucator la CFR(si-n Liga 1 in general) cu o atmosfera dezolanta.Cred ca inceperea unui conflict gen suporteri-antrenor,sau suporteri -conducator este ce mai trebuie sa demolam si bruma minima de incredere ce mai exista in acest club.Acum nu contest ca multe chestii de neinteles se petrec in aceasta lume,dar pentru asta exista si ratiunea care ar trebui sa ne domine inainte de a lua decizii de acest fel.
    Pentru mine speranta este-n jucatori si asta am vazut-o la interviurile de dupa partida.Sunt toti increzatori,stiu ca sunt in obiectiv si muncesc pentru aceste realizari.Pacat ca cfristii declarati nu sunt aproape de acesti baieti adevarati.
    O victorie importanta care in contextul intalnirii din aceasta etapa csu-fcsb poate sa clarifice pozitia in clasamentul regulat.Cred ca ideal ar fi un egal in aceasta intalnire(ambele ar pierde 2 puncte) fata de-o victorie a prazarilor care i-ar aduce la 3 pct de noi si 2 fcsb.
    Imi place pragmatismul nostru chiar daca sunt destui care ne ataca estetica jocului.Ma intreb ce as fi comentat daca CFR nostru juca precum Iasiul aseara fara a inscrie?Pe moment ma multumesc sa salut victoriile echipei mele favorite.

    Apreciat de 3 persoane

    • Asa este,deocamdata salutam victoriile si pozitia din clasament,in ciuda tuturor greutatilor din club( la nivelul conducerii ma refer). Important e ca suntem acolo sus(si trebuie sa ramanem acolo), si speram ca pana in playoff sa se linisteasca cumva apele si la noi.
      Lot de bine de rau avem, cu aceiasi jucatori am castigat un titlu,deci e clar ca se poate din nou.

      Apreciat de 1 persoană

  20. Situatia e in continuare tulbure,departe de a se fi clarificat…Important e ca echipa sa se mentina acolo sus si in iarna vom mai vedea.Stanciu nu va sta mult in club.
    Important e ca suporterii sa fie alaturi de echipa si nu impotriva ei, sa nu aiba acum pretentii absurde, importante sunt punctele ,ele mentin interesul(banii).Hai CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  21. In seara asta din nou Viitorul este iertata de un penalty clar in meciul cu Sepsi, pe langa faptul ca obtin foarte usor penaltyuri. Si uite asa,greseala cu greseala si punct cu punct adunat,echipa lui Hagi e acolo sus.
    Dar clasament cu greselile nu se mai tine, porecle cu penaltyuri nu se mai dau.
    Presa obiectiva,ce mai!

    Apreciat de 3 persoane

      • SUPÓRTER ~ă (~i, ~e) m. și f. Persoană care simpatizează și susține cu pasiune o echipă sportivă sau anumiți sportivi, când au loc competiții cu participarea lor. /<fr., engl. suporter…
        Am tot cautat și definirea suporterului afon dar nu am găsit. Din punctul meu de vedere eu îl apreciez mai mult pe cel ce participă meci de meci pe stadion și mai scăpa și câte-o înjurătură sau fluierătura decât cel din spatele tastaturii. Nu atac pe nimeni și nici nu știu cine și cât calcă prin Gruia. Spun doar ca asa cum ne bucuram toți la jocuri bune și victorii e dreptul și celor nemulțumiți sa spună ce gândesc sau simt la acel moment. Hai cfr!

        Apreciază

        • Andrei,sunt cativa care depasesc orice limita. Norma ca nu suntem l teatru,mao scapam si cate o injuratura. Insa modul in care o fac cativa ,cu o ura iesita din comun,depaseste limitele pasiunii. Pe vremuri nu era asa.

          Apreciază

  22. RIP Ilie Balaci. A intrat în legendă datorită spectacolului, nu pentru cele 3 puncte. Alte vremuri, punctele erau în altă parte. Oricum Craiova a fost cea mai frumoasă echipă în anii comunismului.

    Apreciat de 2 persoane

    • Spectacolul e pentru afoni :). Ma indoiesc ca pe stadionul Craiovei ar fi atmosfera care este acum daca si ei ar juca la fel ca noi dar ar lua 3 puncte. Regret, dar modul in care am jucat a doua repriza nu are cum sa starneasca pasiuni, eventual moartea acestora… desigur asta e parerea mea de afon. RIP Balaci !

      Apreciază

      • „Daca jucam cum am jucat in prima, cred ca nu se mai specula atat.” Te-am citat tocmai pe tine… In final au riscat iesenii, au urcat foarte sus cu toate liniile, impingandu-ne inapoi. Trebuia sa-i pedepsim cu contre in viteza in spatele aparatorilor lor. Dar nu ne-a iesit, desi incercari bune au fost. Asa vad eu. Insa am castigat si acest lucru e mai important in acest moment tulbure din viata clubului. In opinia mea.

        Apreciază

    • Durerea pentru mine este una si mai mare, fiind prieten bun cu Lorena , fetitza lui draga…. Ne despartzeau 3 ani de viatza, Ilie ….Doamne , catzi am pierdut din jurul meu in ultima vreme…!!!! ILIUTZA ! Fie-ti Pacea Veshnica, Somnul lin si Cerul aproape , PRIETEN DRAG !!!!!! Vom veni si noi langa tin, langa fratele meu geaman ,…intr-o zi. Dar, nu inca, nu inca……..

      Apreciază

  23. Oltenii si-au tras echipa buna de tot…si cu jucatori straini,liberi de contract. Cam cum era CFR-ul acum cativa ani. De aia au si castigat in seara asta, jucatorii straini nu sufera de complexul steaua, fcsb,becali….
    Noi in schimb am incercat sa copiem stilul becali. Pana acum Ionita, Costache, Bordeianu nu isi justifica sumele platite pe ei.

    Apreciază

    • Mie mi-a placut cum a jucat Ionita. Si in meciul precedent. Craiova n-a rupt norii cu un tiki-taka nemaivazut. Chiar n-a facut deloc spectacol. A schimbat aiurea Becali la pauza (pe simulantul Tanase care jucase bine cu Morutan) dereglandu-si echipa si Craiova a profitat. Ai dreptate cand spui ca strainii n-au complexul Fcsb, cum il au jucatorii romani. Da, Craiova are antrenor, care a stiut sa stranga randurile la pauza, a schimbat pozitia a doi jucatori (unul e Mihaila, celalalt nu-mi amintesc, reproduc vorbele lui Mangia) profitand de gaura neagra Filip din defensiva Fcsb si a reusit sa schimbe jocul in repriza a doua in favoarea ei.

      Apreciază

  24. Da, vad ca-i durere mare prin sudiourile Digi dupa victoria oltenilor.
    Nu stiu cum se face ca noi suntem niste suporteri ingrijorati de situatia de la club si de jocul echipei din repriza a 2-a a meciului cu Iasiul, dar totusi suntem pe primul loc.
    Oare cum se simt suporterii echipelor de sub noi?
    Cu toate ca suna aiurea, dar cred ca avem motive intemeiate pentru ingrijorarile noastre si asta mai ales prin prisma faptului ca mai este mult pana departe.
    Vreau sa-i vad pe cei de la FCSB si de la Digi, cum se vor interesa de sanatatea titularilor de la Sepsi si despre obtiunile antrenorului in meciul ca noi, asa cum i-am vazut foarte interesati la meciul cu Iasi.
    In orice caz, cred ca vom avea un meci greu cu cei de la Sepsi, iar o victorie ne-ar tine pe primul loc la sfarsitul turului.

    Apreciat de 1 persoană

  25. Hai sa nu ne mai pacalim cu locul 1, conjunctural i-as spune eu, pentru ca ni se cam potriveste proverbul „in tara orbilor chiorul e imparat (pe primul loc)”. Ce ma ingrijoreaza pe mine e nu atat jocul, care se poate regla, cat mai ales inertitudinea de la nivelul conducerii, care se vede clar in atitudinea jucatorilor. Daca ne uitam la jocul oltenilor de aseara putem spune ca si-au tras echipa, dar daca te uiti la linia de clasament iti dai seama ca sunt cam inconstanti. Oricum ii vad candidati la titlu sezonul acesta, singurii care pot emite astfel de pretentii, alaturi de noi si de fcsb. Viitorilor daca le elimini penaltyurile de trei puncte din finalurile de meci, sunt undeva la nivelul cainilor. Ne asteapta trei deplasari consecutive grele, la Sepsi, Botosani si intre aestea la Medias in cupa, dupa care pauza pentru meciurile nationalei. Atunci vom vedea mai bine cam pe unde ne situam. Saptamana usoara tuturor!

    Apreciază

    • Ce bine ca m-ai scutit sa scriu eu toate astea.Exact asa gandesc si eu.Mi-e mai mare frica de ce se intampla la nivel de conducere decat ce este la echipa.De bine de rau calitate pentru mamaLiga avem.Pestelele de la cap se impute.

      Apreciază

  26. Asa este,suntem acolo pe primul loc in ciuda jocului slab si a problemelor din sanul echipei. Asta arata ca valoare si potential exista, dar pentru a fi campioni din nou trebuie liniste, toti sa traga la aceeasi caruta. Cu cat mai repede,cu atat mai bine. In iarna mai poti regla ceva si prin lotul echipei,daca vrei sa schimbi fata jocului.
    Diferenta intre primul loc si locul 7 inca nu e mare, si o serie de rezultate proaste te pot aduce acolo,asa ca importante sunt punctele acum.Va fi foarte greu la Sepsi,fara Culio suspendat si probabil Hoban accidentat( si cu Bordeianu titular,ce o vedea Conceicao la el nu stiu).
    Au disparut din primii 18 jucatori ca Tambe,DeLuca,Males,Mailat,Baptista,poate ii vom vedea mai des daca incep sa apara suspendarile din cauza cartonaselor galbene.
    Solutii sunt,inspiratie si liniste la echipa sa mai avem.

    Apreciază

  27. In primul rand nu inteleg pozitia lui Bordeianu in teren. In loc sa joace in fata apararii ca DM(acolo cred ca il recomanda tehnica,viteza si energia) sa mature in fata fundasilor, el a jucat in meciul cu Iasi alaturi de Tucudean in cele mai multe momente(la constructie pe faza de atac).Ori acolo i-as vedea pe deLuca,Baptista chiar Tambe.
    In fine,noi nu suntem antrenori,de cele mai multe ori vedem altfel lucrurile.

    Apreciază

  28. Etapa aceasta a adus schimbarea liderului,dupa ce s-au incurcat f.c.Stana si Gazul;daca este sa privim cinic,oportunist,prin vederile suporterilor de rezultat si mai putin prin prisma actului pur fotbalistic,inclini sa le dai dreptate si sa te bucuri ca pana la urma,”doar victoria conteaza!”;se pare ca direct sau indirect,face ce (nu)face Iasul si contribuie(nu”ne ajuta”) sa ajungem in fruntea clasamentului;in ceea ce priveste jocul si prestatia echipelor,am constatat o similitudine intre noi si Stana;ambele echipe au condus la pauza,iar in secunda,niciuna n-a mai jucat mare lucru,nici nu au mai inscris,doar ca trebuie sa recunoastem ca noi am avut un avantaj:am jucat acasa cu IASUL si am reusit sa nu primim gol si sa castigam,pe cand ei au jucat in deplasare la CRAIOVA si au pierdut!;Da Doamne ca istoria sa se repete si sa ramanem lideri,doar ca pt. asta trebuie sa punem serios osul la treaba;dupa cum joaca cei de la Sepsi,ne va fi f.dificil sa-i invingem;au un joc agresiv,grupat,fac pressing avansat,alearga mult si bine,au cativa”colorati”f.periculosi,primesc greu gol,dar inscriu lejer,mai in toate etapele;si-au format o echipa compacta,echilibrata in toate compartimentele,nu ne va fi usor,va trebui sa jucam la capacitatea maxima,sa prindem o zi f. buna(vezi,meciul de la Giurgiu),sa nu gafam in aparare ,iar in ofensiva sa fim oportunisti si sa fructificam orice situatie de gol,pt. a avea sperante de victorie,altfel adio locul 1!;Hai CFR! PS:Condoleante familiei ,pt. trecerea prematura in nefiinta a regretatului mare si inegalabilul fotbalist,care a fost Ilie BALACI!:Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    Apreciază

  29. Mi-a placut mutarea de mare antrenor a lui Jiji la pauza.Noi tot o dam cu jocul nostru pragmatic,dar prazarii au batut pe 2 executii individuale:pasa lui Barbut si sutul lui Fedele dublata de pasivitatea lui Balgradean.Daca as face o paralela cu jocul nostru cu fcsb si jocul lui csu cu aceeasi echipa,as zice ca a fost diferenta clara in favoarea noastra.Craiova a parut o echipa de pluton care macina in gol ,fara a deranja apararea fcsbului.Cum am spus,noroc cu geniul lui Gigi care se saboteaza periodic.
    Nu prea mi-e dor de Males sau DeLuca mai degraba ar trebui sa-l avem pe banca pe Tambe.Marea problema este lipsa lui Culio, care da personalitate si echilibru echipei.
    Placuta prezenta lui Baptista in studioul Digi ieri dupa masa,cu raspunsuri pertinente si de bun simt.O dadea Naum intr-una cu salariul raportat la nivelul Romaniei.I-a raspuns bestia cu tact si profesionalism.
    Probabil fiecare jucator din lot a invatat ceva din felul de a se comporta a lui Conceicao.Fiecare a avut o sansa sa demonstreze ceva,iar cei care n-au profitat s-au reintors pe banca.Nu-i usor ca intr-o aparitie(precum Urko Vera) sa ai reusite si probabil jucatorii au frustrare,dar trebuie inteles si antrenorul care este sub o presiune chiar mai mare.Deci fiecare trebuie sa-si joace cartile cat mai bine ,ca sa fie toti(in masura in care-i posibil) multumiti.
    Nu incerc sa-l inteleg pe Conceicao(rezultatele vorbesc pentru el) dar pentru mine este o diferenta mare intre Man,Tanase sau Coman si Mailat ori Costache.Evident ca trebuie sa vinzi,dar trebuie sa ai si marfa vandabila.Probabil trebuie sa-l asteptam pe Petrila de la echipa a doua sa explodeze.

    Apreciat de 2 persoane

    • Ce diferenta era intre Man, Tanase, Coman si Mailat si Costache acum 1 an?

      Normal ca diferenta se face atunci cand unii sunt bagati sa joace si ceilalti nu. Dar tine de inteligenta oamenilor din club asta, sunt multe milioane care se pierd din nepricepere la fotbal.

      Morcea lucescu avea o vorba: „Parronii ma iubesc pentru ca stiu sa le produc bani”

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.