Hai să ne dregem cu un degeţel de FCSB!


Din cauza programului aglomerat, ai noştri acuzau că nu puteau face decât antrenamente de refacere, nu le rămânea efectiv timp pentru lucrul la relaţiile de joc. Între timp, problema „s-a rezolvat”, am scăpat din robia meciurilor din trei în trei zile şi am avut şi o pauză de două săptămâni pentru reluarea antrenamentelor specifice de lucru, lingerea rănilor şi adunarea forţelor. Trebuie să uităm perioada agitată de până acum, iar meciul de duminică să însemne un restart pentru toată suflarea ceferistă, patronat, executiv, jucători, suporteri. Dacă atmosfera din sânul şi jurul clubului redevine una de seriozitate, de muncă conştiincioasă, rezultatele vor fi pe măsură.

Ar fi fost perfect să-i ştim buni de joc pe Culio şi Deac, ne-au lipsit enorm de mult, sunt doi jucători esenţiali în linia mediană. În absenţa lor, n-avem alţii care să-şi asume  responsabilitatea în joc. Din păcate, după o declaraţie a lui Iuliu Mureşan, se pare că nu putem conta încă nici pe Cipri, nici pe Culio (mai avem speranţa ca declaraţia respectivă să fie o intoxicare de presă şi ambii jucători să stea ca pe jăratic să intre duminică pe teren 🙂 ). Dacă e reală faza că ambii vor absenta, nu văd cine ar mai putea lega jocul, poate că în acest caz ar fi recomandabil ca Tony să opteze pentru acest meci la un registru tactic mai puţin familiar lui: joc direct, Ţucudean, Omrani şi Tambe în atac, iar ăilalţi opt din teren să bubuie imediat mingea pe ei, care cum o prinde. Preşedintele Mureşan a declarat că testele date de  Baptista au ieşit foarte bine, dar eu cred că Julio mai are de tras până să poată deveni un creier din teren de nivelul lui Deac sau Culio.  E foarte bine că a revenit Moutinho, este un jucător de calitate şi reprezintă o soluţie în plus pentru o bună exprimare a echipei, rămâne de constatat dacă răstimpul trecut de la revenirea lui a fost suficient pentru reintegrarea lui în echipă.

Să punem totuşi deoparte temerile privind incertitudinile din lot ori problemele din trecut, tot ce contează este dacă la ora începerii partidei, băieţii noştri vor fi într-o stare psihică optimă, concentraţi 100% la joc, lihniţi după victorie, înhămaţi toţi de aceeaşi parte a unei singure căruţe. Să mergem pe „mâna” lui Iuliu Mureşan care a declarat că …

nu se mai gândește nimeni la ce a fost, atmosfera este bună în club, în lot … am încredere că o să jucăm foarte bine cu Steaua şi totul va fi în regulă … echipa are putere, forţă, valoare … va fi greu, dar FCSB este echipa de care avem nevoie pentru a ne îndrepta.”

Echipa de start n-o spun pentru că toţi spun că şi eu sunt beat. „Am înțeles că nu e bine să mai spun echipa dinainte. Dacă toți spun că sunt beat, atunci nu mai spun echipa”, zicea ieri Gigi. Curios, omul se îmbată exclusiv înaintea meciurilor cu CFR-ul. De la „nu vă așteptați să vă spun ceva despre echipă. Una e când joci cu alte echipe, alta e când joci cu echipele lui Dan Petrescu”, şi până acum, nici urmă de vreo euforie bahică. Nu conta cu cine juca FCSB, că era vorba de meci de campionat, că era vorba de un meci de cupe europene, Dică afla din presă echipa de start pe care trebuia s-o alinieze pentru partidă.

De-a lungul anilor, CFR a disputat fix 50 de partide în primul eşalon fotbalistic împotriva echipei Steaua/FCSB. I-am mai bătut, fix de 11 ori, uneori chiar şi măr, cu 4-0, prin golurile lui Mihai Adam (min.11, 62, 65) şi Petrescu (min.86), şi 5-0, prin golurile lui Soó (min.18 şi 88), O. Ionescu (min.24 şi 36), Marius Bretan (min.83), ne-au mai bătut şi ei, fix de 17 ori, chiar şi cu 6-0, prin şase goluri nemeritate, dar majoritatea rezultatelor a fost egalul. Fix 22 de dărăburi.

Ei, aproape jumătate din aceste rezultate de egalitate au fost înregistrate în ediţiile de campionat ale anilor noştri pari, 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012 şi 2017-2018. Absolut toate meciurile din sezoanele în care am devenit campioni s-au încheiat nedecis. OK, statistica consemnează 3-1 pentru ei în partida din 2 martie 2008, dar ştim cu toţii că acea victorie trebuia trecută în palmaresul arbitrului Tudor, oile n-au avut nicio treabă cu ea. Prima partidă din seria anilor noştri pari s-a încheiat 0-0 în Gruia (meciul ne-a rămas în memorie cu penalty-ul ratat de Trică şi cu tirada de după meci a lui Gigi la adresa antrenorului de atunci, Hagi), a treia cu 2-2 în Ghencea (cu Conceicao  pe banca noastră!), iar ultimele 7 (şapte!) meciuri s-au terminat 1-1!

Ce preferăm pentru duminică? Un 1-1 sau să ne arbitreze Tudor şi să-i bată el pe oi cu 3-1? Eu aş vota pentru o  victorie curată a noastră, una din categoria măr, chiar cu riscul periclitării unui nou titlu. Avem mare nevoie de o infuzie de moral după perioada agitată din ultima lună, vorba lui nea Mureşan, partida reprezintă o bună ocazie de a ne îndrepta.

CFR Cluj: Fernandez – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Males – Omrani, Ioniţă, Djokovic, Păun – Ţucudean. Rezerve: Arlauskis plus şase dintre Peteleu, A. Mureşan, Hoban, Bordeianu, Moutinho, Baptista, Costache, De Luca, Mailat, Tambe. Incerţi: Deac, Culio.
FCSB: Vlad -  R. Benzar, Planici, Bălașa, Al. Stan - Nedelcu, Ov. Popescu – Teixeira, Fl Tănase, Coman – Gnohere. Rezerve: Bălgrădean plus şase dintre Momcilovic, Zlatinski, Jakolis, Roman, Morais, Filip, Man, Moruţan, Rusescu. Incerţi:  Bălgrădean, Momcilovic. Accidentat: Pintilii.

HAI CFR!!!

76 de comentarii

  1. Dupa ultimele rezultate si degringolada din clubul nostru,din pacate fcsb pare favorita,dar la fel de favoriti am fost si noi cu dudele.
    Mai ales daca nu-i recuperam pe Deac si Culio,la mijloc va fi greu,ei au jucatori tehnici,rapizi,iar acest Gnohere mi se pare de departe cel mai bun si in forma atacant,este puternic,si un simt al golului f dezvoltat,este important sa fie anihilat,sa nu ajunga mingi la el,sper ca apararea noastra sa nu gafeze..din nou.
    Si bineinteles sa nu uitam ca vom fi opriti pe motive de offside,fault in atac la orice incercare de iesire cu mingea in atac,sper ca Tony sa gaseasca o metoda sa-i tinem cat mai departe de poarta noastra.
    Este un adevarat test de caracter si valoare,conteaza foarte mult cum intram mental in meci.
    HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Toni Conceicao nu va putea conta pe accidentaţii Deac, Culio şi Mailat – deci poti sa ii scoti de la rubrica „Incerti” si sa ii adaugi la rubrica „Accidentati” 🙂
    Din pacate, fara Culio la mijloc o sa ne fie foarte greu – Bordeianu e jucator de nivelul ligii a 2-a, nu il poate suplini pe Culio in nici un caz. Sa speram ca o sa fie Djoko in forma…

    Apreciază

  3. La cum arata lucrurile, cel mai probabil vom pierde meciul. Si dupa cum arata sezonul, cred ca si Sepsi vor fi peste noi (au antrenor, scouteri buni, liniste la club).

    Apreciază

  4. Bine ca macar a revenit Djokovic. Sincer nu am prea mari sperante de la meciul asta. Sper la un egal totusi, o infrangere drastica nu ne-ar mai scoate din criza prea curand.
    Nu stam prea bine la mijloc, dar nici ei nu stau grozav fara Pintili. Cred ca ar trebui sa ne aparam eroic si sa incercam sa scoatem ceva pe contraatac. Egalul ne tine acolo iar o infrangere la scor ne poate arunca chiar pe locul 7.
    HAI CFR! Pronostic: 1-1 cu gol Tucudean in min 92! (acum e randul nostru)

    Apreciază

  5. Hm,liniste mare pe aici.O fi linistea dinainte furtunii?Sper sa „dezlanam” mioarele maine seara.Furtuna jocului nostru spectaculos si eficient sa se abata asupra lor.Amin. Hai CFR!!!!!!!!!!!!Victorie!!!!!!!
    Conteaza doar victoria,si nu neaparat pentru cele 3 puncte.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Cam pesimisti suporterii pe aici. Eu sunt increzator, optimist ca vom face un meci bun si vom obtine un rezultat mare.Cei de la Fcsb nu sunt cu nimic mai buni anul asta ca ai nostri,cum nu au fost nici anul trecut.
    Totul depinde de forma de moment a jucatorilor,sa speram ca dupa pauza asta s-au mai asezat lucrurile in sanul echipei. Important e sa nu pierdem,sa stam aproape de primele locuri.Daca vom si castiga cu atat mai bine.
    Hai CFR!

    Apreciază

    • Nu sunt fcsbistii mai buni chiar cu nimic fata de anul trecut,problema este ca noi am slabit mult,poate nu valoric,dar dpdv al pregatirii,asezarii pe teren.
      Si cum noteaza Andrei,ca totul sa fie ok,si arbitrajul va fi in mota obisnuita.
      Usor nu ne va fi sigur,un egal ar fi ok,dar daca castigam nu se supara nimeni. Doar 90 la suta din populatia globala,dar noi suntem obisnuiti sa suparam lumea microbista.
      Hai CFR

      Apreciază

    • Astea ar fi cele mai mari tâmpenii posibile. Şi înfrângerea 🙂 , şi concedierea lui Tony. Nu ne vedem nici măcar noi favoriţi pentru mâine, deci rezultatul normal ar fi victoria noastră. 🙂 Apoi, Tony nu figurează în topul meu 20 all-time al antrenorilor CFR-ului, dar clubul trebuia să se hotărească acum două săptămâni: ori imediat valea, să profite noul antrenor de pauza competiţională, ori îl laşi până în iarnă sau până la următoarele meciuri ale naţionalei, indiferent cum vom bate FCSB-ul, măr sau strâns din buci.

      Apreciază

  7. Pe mine nu ma intereseaza primar rezultatul, ci atitudinea. Vreau sa vad un antrenor care tactic arata ca poate aseza in teren formatia optim in functie de resursele pe care le are si jucatori care maninca jar pe gazon pentru ca isi respecta statutul de profesionisti. Un antrenor adevarat reinventeaza jucatori atunci cind ar dificultati de lot – e plina istoria fotbalului de jucatori care au confirmat la un moment dat pe cu totul alte posturi decit jucasera inainte in cariera. Nea Salam a avut suficient timp sa vorbasca cu lotul sa vada pe care jucatori se poate baza la capitolul inteligenta pentru a se adapata unui nou post – asa ca lipsa lui Culio etc nu poate fi o scuza. Daca nu, putem trage concluzia ca Nea Salam nu prea stie sa discute (ok, asta e posibil dupa vorbele care circula prin tirg), nu ae -oaie sa incerce o surpriza sau au nu are jucatori suficient de inteligenti – ori pe prosti nu ne putem supara.

    Apreciază

  8. Istoria se repeta si nu-mi aduc aminte de un 16 septembrie sa piarda CFR.Trebuie sa credem in aceasta echipa si s-o sprijinim.
    Cat despre Radu Petrescu este sigur ca nu face parte din categoria:Avram,Tudor sau Hategan.Poate sa greseasca,dar imi pare cel mai obiectiv arbitru in partidele in care-l avem la centru.Daca stam bine in teren si nu facem greseli de gaga putem bate.

    Apreciază

  9. Mda,daca Tony poate sa-i puna in teren asa cum trebuie si sa-i motiveze pe cei mai putin motivati ,avem calitatea si capacitatea necesara sa-i invingem.De regula eu sun superoptimist dar de data aceasta ma multumesc si cu un 2-0 scurt.Nu am pretentia la 4-0,luand in considerare evenimentele recente de la club ,plus accidentarile.Hai CFR!!!!!!!!!!!!Victorie!!!!!!!!!! 🙂 🙂

    Apreciază

  10. Atitudinea e bună. Cel puțin a noastră, a comentacilor – puțin resemnați, cu morcovu-n-cur, sperând la un egal și un joc frumos.
    Vă dați seama ce-om țopăi noi de bucurie dacă batem oile….
    Ne „auzim” în tribună fraților.
    Hai CFReeeèeeeeeee!!!!!

    Apreciază

  11. Primul 11 din seara asta: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Bordeianu, Males – Păun, Ţucudean, Omrani

    Din pacate, cu acest 11 nu putem spera la mai mult de un egal…

    Apreciază

      • Corect. Vinovat a fost cel care a dat „pasa” aia. Fiind intre doi adversari nu avea cum sa preia, pasa a fost prea incomoda ca sa poată sa degajeze. Părerea mea e ca ce a încercat cat el a fost cea mai deșteaptă decizie. Okay, nu i-a reușit execuția, dar mingea aia a venit extrem de incomod. Eu unul nu m-as grăbi sa-l cataloghez fundaș slab.

        Apreciază

      • Corect. Vinovat a fost cel care a dat „pasa” aia. Fiind intre doi adversari nu avea cum sa preia, pasa a fost prea incomoda ca sa poată sa degajeze. Părerea mea e ca ce a încercat cat el a fost cea mai deșteaptă decizie. Okay, nu i-a reușit execuția, dar mingea aia a venit extrem de incomod. Eu unul nu m-as grăbi sa-l cataloghez fundaș slab.

        Apreciază

        • Pasa a venit de la marele omrani,care s-a oprit o secunda a la Ronaldo cu mingea la picior,si a dat pasa geniala catre Lang,care efectiv nu avea ce face cu mingea respectiva..din pozitia in care era omrani,orice jucator apt degaja cat mai departe balonul… parerea mea,dar cine sunt eu sa critic jucatorul ptr care s-a purtat un adevarat razboi

          Apreciază

  12. Ba da, facem, l-am adus pe J.B. Oricum, acest gol cred că i se datorează în primul rând lui Omrani, despre care continui să nu înțeleg ce mai caută în lot, cu atât mai mult pe teren.

    Apreciază

  13. Despre problema fundașului central am scris cred că aproape toți, dar se pare că ce vedem noi e una și ce văd cei plătiți pentru asta, e alta. Profesioniști, ce mai!

    Apreciază

  14. Da, a greșit și Billel, de acolo nu se dă mingea în centru, la un fundaș central lipsit de orice tehnicitate, dar greșeala lui Lang e inadmisibilă, și așa. Eu am zis încă de când a venit că nu-i de CFR, și îmi mențin părerea. În R1 echipa a jucat binișor, ajungem relative ușor în preajma careului, dar acolo dispare orice inventivitate. Males joacă binișor ca închizător unic (formula fiind, după mine, 1-4-1-2-3, cu 2 interi, Djoko+Borde), dar lipsa lui Culio și a lui Deac tot se simte. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Lipsa lui Deac in jocurile cu FCSB-ul nu se simte…Noroc ca Jiji l-a ajutat si pe Omrani sa isi mareasca considerabil salariul in aceasta vara. Stiu, sunt doar coincidente…

      Apreciază

    • cu tot respectul, kiruj,ce optiuni avea Lang la pasa respectiva? eu raman la parerea ca a fost expus din greseala lui omrani. La fel il putem invinovati pe Arla de ce a stat atat de departe de Lang,ori de ce nu a iesit mai rapid. Daca nu era greseala lui omrani,nu se succedeau greselile.

      Apreciază

  15. Isti, să fim serioși, putea degaja cu capul, cu piciorul etc., nu te complici cu ”scheme” pe care nu le stăpânești… Antrenorii mei din județ urlau 30 de minute dacă făceam un stop pe piept în astfel de faze (stopuri reușite, să fim bineînțeleși!), chiar dacă după aia am pus echipa pe contraatac… Întrebați un antrenor la copii sau juniorI ce părerea are despre soluția lui Lang… HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Daca am vazut bine,mingea a venit la semiinaltime,nu avea timp mult de gandit. Ok, a si gresit,dar raman la parerea ca a fost expus fara motiv,omrani avea mai multe optiuni,el trebuia sa degajeze,la fel orice fotbalist stie ca nu ai voie sa dai pase atat de periculoase in zona din fata careului cand echipa adversa este in atac. Chiar nu vreau sa intru in polemica(mai ales cu tine),dar sincer cred ca omrani este un zero barat,toate mingile au fost pierdute de el. Nu am personal nimica impotriva lui,dar asa nu merge,un meci bunicel,5 nici o realizare. Daca isi revine cu capul,voi fi cel mai mare fan al lui.
      HAI CFR

      Apreciază

    • dar intreaba acei antrenori ce parere au de ce a facut Omrani ? de la copii si juniori ti se spune sa nu bagi mingea-n centru nici de dai pasa buna pe jos …apoi cum a dat-o Omrani … flancul ala format din manea+billel e ceva …

      Apreciază

  16. O echipa de batut in seara asta,nu stiu de unde atata teama cand jucam impotriva lor. Un CADOU facut de Lang in seara asta, a stabilit si scorul final. Pacat.Chiar am jucat mai bine ca ei, i-am dominat, am ratat, conteaza si absentele lui Culio si Deac.
    Am pierdut cu Viitorul total nemeritat, acum am luat un gol stupid, deci puteam sta mult mai bine in clasament. Sunt premize de mai bine.
    Hai CFR!

    Apreciază

  17. Sincer să fiu, eu sunt mulțumit de jocul echipei (minus greșeala aia oribilă a lui Lang), I-am dominat clar (lucru ”inexistent” în era DP), asta în condițiile în care a lipsit atât Culio, cât și Deac… În opinia mea Males s-a abonat definitiv pe poziția de închizător unic (foarte bun joc, minus o greșeală în R1), Păun bun, luptător, cu multe realizări și în defensivă. Mi-a plăcut atitudinea băieților, sunt mulțumit. Rezultatul este în mod evident mincinos. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Asa e, atitudinea echipei a fost OK. Nu ai ce sa le reprosezi,mai putin lui Omrani care e de o indolenta crasă,dar il stim toti cum e.De aici sper ca odata cu revenirile lui Culio si Deac sa redevenim o echipa puternica. Calitate avem. Clar.

      Apreciază

  18. Kiruj, de acord, Lang și-a arătat nivelul, dar ajutat cu vârf și îndesat de imbecilitatea lui Omrani, care a fost, după mine, cel mai slab de pe teren.

    Apreciază

    • Jocul echipei a fost bun. Cu excepția lui Omrani, cum majoritatea a-ți sesizat, echipa a arătat atitudine și dorința. Cred ca Jiji a uitat sa spună ca Balgradean a fost cel mai bun de la ei… Hai cfr și sper ca lucrurile sa revină la normal.

      Apreciază

  19. Uff, n-a lipsit mult s-o furăm, norocul nostru este că şi oile sunt de cacao anul acesta. A fost pe alocuri şi spectacol, dar asta s-a datorat mai mult deficiențelor tactice şi lipsei de disciplină. Individual mi-au plăcut croații şi Ţucu. Moutinho a intrat bine. Lang momentan arată mai mult a rezervă, decât titular, însă îmi mențin părerea că este peste Mureşan. Să-l mai vedem, a jucat încă prea puțin pentru a trage concluzii. Păun, Omrani, Bordeianu pe minus, restul în nota obişnuită. Acest 1-1 îmi dă speranţe de linişte, de o uşoară revenire în formă (ne-a lipsit mai puțin Culio, decât lor Pontilii), şi la urma urmei de… titlu. Nu neapărat că am fi noi zmei, cât că nu sunt nici ei de speriat. Dar trebuie mult mai mult decât atât, ca să trecem la anul de dudelangii în preliminarii.

    Apreciază

  20. Echipa s-a miscat acceptabil, tinand cont de problemele de la mijloc, unde Culio si Deac isi fac simtita, in continuare, lipsa. Totusi, meciul a fost modest si nici cei de FCSB n-au aratat mare lucru.
    La golul primit, eu cred ca Omrani si Lang isi pot imparti vina si chiar Arla cred ca putea avea o reactie mai buna.
    Moutinho a intrat bine si am sperante legate de jocul lui.
    Nu stiu cum se face, dar in sezonul trecut l-am avut pe Balde cu un salariu fabulos, fara ca el sa apara pe foaia de joc, iar acum ne-am pricopsit cu Baptista, in conditiile in care am fi avut nevoie de un jucator valoros la mijloc.
    Ii bine ca nu am pierdut si sper ca odata cu revenirea lui Deac si Culio sa revenim la increderea necesara pentru a ne lupta la castigarea unui nou titlu.

    Apreciază

  21. Omrani joc tipic de blatist,ma intreb insa de ce a fost tinut in teren 85 de min…trebuie scapat de el,exista variante de inlocuire,oricum cel putin cu fcsb trebuie sa stea in tribuna.Lang a gresit grav,in rest a jucat acceptabil,restul echipei atitudine buna,fcsb slabuta ,era de batut.Ramane de vazut jocul dupa ce revin Culio ,Deac,Mailat si poate Baptista.

    Apreciază

    • Poate pana la urma se prind si cei din conducere de strategia calului troian folosita de Jiji in ultima vreme: aratandu-se interesat de un jucator de-al nostru, il ajuta pe acesta sa isi creasca salariul, iar apoi la meciurile cu FCSB-ul, din intamplare, acestia prind o zi foarte proasta, gresesc foarte mult, greseala fatala de obicei vine de la o pasa in spate… Asa, Jiji stie ca porneste din start in superioritate numerica. Acesti jucatori cred ca nu ar rebui folositi la meciurile directe. Antrenorului i-au trebuit mai bine de 80 de minute sa vada asta…

      Apreciază

  22. Senzaţia mea este că încă jucăm cu prea multe rezerve. Sunt câţiva băieţi sterili ca o vată. În cel mai bun caz unii devin pe alocuri tampoane. Sunt acolo, dar de disconfort nu scapăm. Iar pe bancheta se adună alte incertitudini. N-a fost un meci decisiv, dar era necesar să facem un salt hotărât dinspre wc spre lumină. Aşa doar am deschis uşa şi-am lăsat să intre o boare proaspătă. Şi asta mai ales datorită lui Djoko. Moutinho e o veste bună, iar Ţucu e singur nostru zâmbet. Nu cred că bateam nici azi pe Dudelange, dar mă încearcă gândul că într-o lună îi putem zdrobi. Mai creşte şi Manea…

    Apreciat de 1 persoană

  23. Un rezultat care ne ofera un mic ragaz pana cand vor reveni accidentatii.Baietii au luptat,au incercat dar este greu sa vi peste o echipa ca si fcsb cu un plus la viteza si forta.Iar cand peste aceste date obiective faci greseli ca la golul primit,sau nu inscri la o ocazie rarisima(min 16 la 0-0) cap din 6m peste poarta a lui Djoko,nu poti castiga doar cu multa sansa.
    Omrani a fost total in afara jocului cu executii ridicole.In schimb a reusit prin fizicul sau sa castige cateva dueluri aeriene,in care am avut cateva oportunitati.Spre min 80 cand a fost schimbat,avea frigiderul plin……..
    Am auzit voci care spuneau ca echipa a inceput sa joace fotbal,fata de epoca DP.Mie cel putin echipa imi pare mai slaba,fara organizare si cu o doza de hazard ridicata.
    Am avut in repriza a 2 a cateva iesiri pe contra in care-l aveam in centru pe Tucu si in banda pe Paun cu mingea fara solutii in fata la 4,5 fcsbisti.Deci tranzitia se face greu si coboram cu multi(prea multi) jucatori pentru a asigura dublajul.
    Per total n-as avea multe sa-i reprosez lui Radu Petrescu,dar cel putin la inceputul partidei parea ramas la vestiar………..a fost o faza cu doua faulturi,ultimul a lui Nedelcu care a primit si galben si altul a lui Stan(la Bordeanu) care era mai mult de rosu,dar nesanctionat de arbitru.Mie mi-a parut de o duritate extrema si nu inteleg cum a scapat cel putin de galben.Partida a inceput de fapt cu un fault la Camora,a bronzatului Benzar fara a fi sanctionat.Ca sa rezumez la fcsb la 2 faulturi de cartonas a dat unul.Apoi la faultul lui Camora(un singur fault) a scos doua galbene(si Mario si Arla).
    Am ramas surprins de pasivitatea lui Tanase care a simulat doar o data in careu in 90’……….s-a ramolit si papusarul asta.
    La golul primit Lang a facut o gafa incredibila pentru un fundas de CFR.Cand n-ai spate, n-ai liniste si totul tine de inspiratia sacrificiului lui Manole.De magaria lui Omrani la acea faza n-are rost sa vorbim,totul s-a rezumat la modul de-a vedea fotbalul a lui Lang.Si din pacate a ales o solutie de repetent.
    Arla a fost per total sigur si n-ai ce-i reprosa.In parte ma bucur pentru el ca a trecut peste amaraciunea pierderii locului de titular si si-a facut treaba.Preferam totusi ca Fernandez sa fi fost la locului lui la golul de 1-1 cu Viitorul ,fara sa mai vorbim de greseala lui Muresan.Putem sa refacem cuplurile de gafeuri Muresan-Fernandez(din etapa trecuta) cu Omrani-Lang din aceasta etapa.Daca Lang si Fernandez tratau faza corect ,eram acum pe primul loc distantat.Iata doua etape consecutive in care pierdem 5/6 pe greseli individuale,ceea ce este foarte greu pentru increderea echipei si a celor din conducere care dau cu parul.

    Apreciază

  24. Doua meciuri in care am pierdut pe gafe impardonabile puncte importante, cu echipe considerate valoroase, in aceasta liga de cacao. Aseara am intalnit o echipa de batut, dar avand in vedere ca n-am reusit acest lucru chiar cand aveam echipa completa si mai puternica, e bine si asa. Vad ca unii va ganditi deja ca la anul vom putea sa batem alti dudelangi, doar ca echipa noastra e mai slaba, iar eventualul traseu de anul viitor, incomparabil mai greu. S-a luam usor, zic, mai e mult pana departe.

    Apreciază

    • Saul de ce te miri când în aprilie – mai unii vorbeau de primăveri europene. Ar trebui sa fim mai moderați și sa facem lucrurile asa cum trebuie pas cu pas. Nu știu cum se va gândi bugetul în continuare dar eu prevăd ceva vânzări la iarna care posibil sa ne slăbească valoric. E doar o părere, poate bazata pe gaura din buget. Vom vedea. Românul e euforic și sunt convins ca la un șir de victorii, dacă vor veni, lumea o sa redevina optimista.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.