Piei, Satanyan! [Malmö FF – CFR Cluj, pronostic 0-1,02]


Întrebare  la Radio Erevan: „Este adevărat că Alashkert Erevan a ieşit învingătoare după două partide disputate împotriva Clujului în turul III din preliminariile Europa League?"

Răspuns: „În principiu, da. Este adevărat că meciurile s-au jucat, dar nu împotriva Clujului, ci contra lui Malmö FF, iar Alashkert s-a clasat pe un onorabil loc 2, în timp ce Malmö FF a ieşit penultima.

  • Întrebare la Radio Erevan:
    
    - Care e cel mai frumos oraş din lume?
    
    - Erevan, bineînţeles.
    
    Întrebare suplimentară:
    
    - Cîte bombe atomice trebuie ca să-l nimicim?
    
    - Şi Baku e cel mai frumos oraş din lume.
    Întrebare la Radio Erevan:
    
    - Este adevărat că cererea de biciclete din 1995 va fi pe deplin acoperită?
    
    - În principiu da. Pînă atunci se va emite o lege care va pedepsi orice cerere care depăşeste capacitatea de producţie…
    Întrebare la Radio Erevan:
    
    - De ce Brejnev are sprîncene aşa de groase?
    
    - Nu sînt sprîncene, este mustaţa lui Stalin, la un nivel mai înalt.
    Întrebare la Radio Erevan:
    
    - Va fi un al treilea război mondial?
    
    - Nu, dar lupta pentru pace va fi atît de puternică, încît nu va mai rămîne piatră peste piatră
    Întrebare la Radio Erevan:
    
    - De ce unii au chelie şi alţii nu?
    
    - În principiu toţi oamenii au chelie, dar pe unele chelii creşte păr, pe altele nu.
    Întrebare la Radio Erevan:
    
    - Este adevărat că în Ucraina cerealele cresc aşa de înalte ca stîlpii de telegraf?
    
    - În principiu da, dar nu sînt aşa de înalte ci aşa de rare.

    Mai bine să ne delectăm doar cu aceste bancuri răsuflate cu Radio Erevan, că nici în glumă n-aş vrea să mă desfăt cu transmisia meciului CFR-ului din următoarea dublă a cupelor europene la acest post de radio. Asta ne aşteaptă, un dus-întors de 4.000 de km cu avionul ori 6.000 cu autocarul şi să-l auzim pe Ilya Aram Dobryan urlând în eter „Tucudyan, gooooo ooooooooo ooooooooo oooooooooo oooooooooooo oooooo ooooo oooo ooooo ooooo oooooo oooooooooooooooo oooooooooooooooo oooooooooo ooooooooooo ooooooooool”,  dacă mâine nu vom reuşi să le întoarcem cu dobândă suedezilor deranjul produs de ei săptămâna trecută în Gruia.

    Am şi gătat! Mă abţin de la orice frază mobilizatoare sforăitoare, de la strategii de stimulare a chefului de joc al băieţilor noştri, de la previziuni pesimiste, neutre ori optimiste, mă abţin cu sfinţenie să calc pe bombeu chiar şi cea mai nevinovată superstiţie, nu care cumva să-mi scap în mod iremediabil mucii în fasolea parşivului destin. Totul pentru Europa, totul pentru victorie!

    HAI CFR!!!

    Întrebare la Radio Erevan:
    
     - Cu cine se învecinează Marea Uniune Sovietică va juca CFR în turul 3, cu Vidi/Ludo sau cu Alashkert?
    
    - Cu cine vrea ea!

111 comentarii

  1. Nu se stie nimic despre jucatorii care vor intra in teren? Avem sanse sa-l vedem pe Mates in locul lui Djokovic, macar? Daca am juca la Malmo cum am jucat cu Botosaniul si cu Dunarea, dar am nimeri poarta, avem sanse reale sa castigam.

    Apreciază

  2. Ioniță pare să aibă un dinte doar contra stelei, cu oltenii n-are treabă, aşa că se cere la ei. Că de noi s-a plictisit, pentru că DP nu i-a dat nici o şansă. Din păcate nu mi se mai pare acel jucător valoros, promițător şi cu şira spinării, pe care clubul CFR l-a cumpărat cu un milion de euroi. Dacă continuă să viseze Craiova, nu va lupta niciodată cu inima şi sufletul pentru noi. În acelaşi timp sunt aproape sigur că dacă pleacă, acolo unde va ajunge, va deveni un jucător de succes.

    Apreciază

    • Este numai vina antrenorilor , care nu pot sa-l angreneze si sa-l motiveze pe acest jucator. Cand te uiti la ce moaca plictisita are si in timpul meciului….

      Apreciază

      • DP o fi fost nebun, Edi o fi slab, Tony poate îl mai baga poate nu… Totuși el e imaculat și cei 3 au ceva cu el???? Sa fim serioși…

        Apreciază

    • Ma intreb de ce nu i-a dat sansa.La cat de ahtiat este DP dupa rezultate nu cred ca-l sarea din schema daca era asa bun si isi aducea aportul la realizarea obiectivelor.In cazul Ionita merg pe mana lui DP.Sigur a avut motive si din pacate sii dupa plecarea lui Ionita nu arata nimic.

      Apreciază

    • Da, l-am urmărit şi eu, aşa, tangential, dar după Anji a cam luat-o la vale… Mă rog, o încercare merită şi el, avem noi o calitate aparte în a-i reşapa pe „foştii” ceferişti… 🙂 Numai dacă, biensure, nu are pretenţii exagerate, că nu avem nevoie de un nou caz Balde, dar nici de (încă) un posibil motiv de discordie în cadrul lotului. HAI CFR!!!

      Apreciază

  3. Nu inteleg declaratiile lui Ionita(jucatorul sub contract cu noi) la adresa Craiovei.Pare ceva infantil din partea lui,dar cred ca incearca sa provoace conducerea sa-l vanda.Daca insista poate sa se apuce de dansuri populare………

    Apreciază

  4. “Eu nu ştiu asta. Gică Popescu merită tot respectul. A suferit pe nedrept din cauza fotbalului. Eu pot să spun doar că îl respect foarte mult”. Imi place mult declaratia lui Muresan.Cred ca doctorul il vede pe Gica Popescu adevaratul succesor al sau.

    Apreciază

  5. Debordeaza de „optimism” presa sportiva la adresa CFRului. Nici cand jucam in cupele europene nu se pot abtine prietenii nostri din a ne „gratula” cu amabilitatile lor. De vreo 2 zile nu vad nimici altceva in presa in afara de: „CFR incearca imposibilul”, „CFR trebuie sa dea 2 goluri intr-un meci si n-a dat decat 2 in 4 meciuri”, „CFR nu s-a calificat niciodata dupa ce a pierdut meciul de acasa in Europa”, etc. Probabil ca, dupa 10 ani (deja) de rahaturi de astea ar fi trebuit sa ma obisnuiesc. Cu toate astea, nu pot sa ma intreb de ce nu pot sa arate un pic de sustinere fata de echipa cand joaca in Europa, ca doar joaca pentru „patrie”!

    Apreciază

  6. Nu ma pot abitne sa nu transcriu o poanta buna a unui suporter de pe chefere, Alen…” I.M. – „au venit trei jucatori la mine si mi-au spus ca ne calificam”, parca imi inchipui, Muresan, Hoban si Tucudean, in fata lui IM, el presidente, vorbete cu antrenorul sa nu ne bage pe noi si ne calificam „

    Apreciază

  7. O intrebare complet off-topic: nu se poate pune un buton de edit la postare? Macar ceva pe un timer care sa fie valabil 5-10 minute dupa ce ai postat.

    Apreciază

  8. „[…] Sigur ca vin bani daca ne calificam in grupe, vin si din Europa League, dar nu o sa se intample nimic rau daca nu ne calificam. Nu inseamna ca se inchide clubul sau ca nu o sa mai avem bani. Bugetul este stabilit, asigurat. Avem stabilitate financiara.” scrie in Fanatik in articolul cu titlul „Iuliu Muresan nu are emotii inainte de Malmo-CFR: „Se simte calificarea” „. Ce titlu fals. Cum sa nu aiba emotii, cu totii avem, da, speram in calificare. Hai baietii! Hai CFR!!!

    Apreciază

  9. Hai, că pe ăștia suntem în stare să-i batem. Se coboară duhul roților de tren, se aliniază macazurile, ne atinge muza ușor pe piept și suntem din nou tineri sburatori. Hai CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  10. E vacanță pe teren. N-avem nici o șansă.
    Atitudine normală- noi vrem Europa League.
    Morți, morți, morți.
    Oare ce pregătire a făcut Iedy?
    Nu pare că vrem să-i jenăm deloc.

    Apreciază

    • Da. E teribil băiatul. Sper să-i tragă Toni niște picioare-n cur să-și revină sau să-l schimbe naibii.
      Pe partea cealaltă Mailat a intrat bine. Ajută in spate și dublează bine.

      Apreciază

  11. Mureşan mimează jocul de fotbal, ca de obicei. L-aş putea folosi pe post de kariatidă, mimând jocul de fotbal. Mă enervează a naibii ce fac jucătorii noştri în apărare. Tot timpul eliberează spațiu, mişcându-se taman în sens invers. Dacă nu ne învinge propria noastră apărare, poate reuşim să câştigăm meciul, măcar după penaltiuri.

    Apreciază

  12. L-a văzut cineva pe Hoban?
    Parcă, văd ceva… e unul mort cu tricoul uscat…
    Poate ar trebui să încercăm cu 4231 cu cineva mai ofensiv în locul lui Hobi…

    Apreciază

  13. Rușinos!!!!
    Atitudine de rahat la băieții ăștia !!!! La prea mulți dintre ei…. Păcat!!!! O să râdă de noi toată pulimea.

    Apreciază

  14. da , chiar daca o sa supar o parte din tribuna ,daca era DP, faceam 0-0 acasa si 1-1 la Malmo,, din pacate se pare ca am pierdut doi oameni ,

    Apreciază

    • Si daca era DP nu aveam o vara ploiasa, iar daca babea avea coi era ministru de razboi. Probabil ca ne calificam, dar DP e dus demult.

      Apreciază

  15. \Il astept pe IQ si pe Cristi sa ne explice ac nu ii nici o criza,tare mi ca dupa dubla urmatoare se vinde tot ce e de vandut si campionatul va merge pana la final cu un antrenor de mana a 3-a. Ce e mai grav e ca avem a 2-a campania de achtzitii fara rost, nici un jucator adus nu e titular. Dintre jucatorii adusi anul asta doar Tucudean s-a impus ca titular, Costache era praf si la Dinamo, s-a remarcat cu un gol si ceva betii , iar Ionita a primit mult prea putine sanse. Asta e, elfantai in campionat, melci in Europa. Btw, a fost joc periculos la golul lui Djoko.

    Apreciază

  16. Mai penibil decat astazi nu m-am simtit decat dupa meciul cu Inter, atunci cand declaram noi sus si tare ca „noi nu ne complicam existenta cu Europa League”.

    Toni Conceicao este un O-LI-GO-FREN sa fie clar! Omul e un tampit care n-are ce sa caute in anternorat. Ori asta, ori cineva de sus face echipa la CFR. Am avut 5 jucatori defensivi pe banca. L-am bagat in teren pe De Lucca, jucatorul ramas cel mai tare in urma cu pregatirea. N-am avut pe banca un Ionita, Costache sau chiar si un tembel ca Paun. A fost bagat in teren Bordeianu in locul lui Djokovici, in conditiile in care Hoban era mort.

    Ce sa mai spun despre primul 11? De cand am vazut stirea in Prosport mi-am dat seama ca nu aveam cum castiga. Cat de prost si tembel sa fii sa-l bagi in teren pe Hoban care NU MAI JOACA NIMIC!?! Evident, nu au trecut bine 55 de minute ca Hoban a facut ce face un jucator de 36 de ani jucat o data la saptamana titular: a frecat-o pe ma-sa si l-a pierdut pe ala din marcaj de ne-a dat gol de la 25 DE METRI!

    Cu astfel de meciuri nu facem decat sa ne p***m pe tot ce-am realizat si pe tot ce se poate realiza. Nu facem decat sa indepartam suporterii de la stadion, sa fim tinta tutoror imbecililor din presa si sa le dam apa la moara la toti cei care spun ca noi doar am furat campionate. Suntem o echipa mica, cu o mentalitate de provincie, care nu vrem deloc sa ne depasim conditia… cel putin asta reiese dupa astfel de meciuri, si va garantez ca toti „doctii” din presa o sa ne vaneze pentru asta.

    Si asa, ca un ultim moment de „sare pe rani”, ganditi-va ca Videoton are 1-0 cu Ludogorets iar cei din urma joaca in 10. Videoton are un lot cam la valoarea lui Malmo si la jumatate din valoarea lotului nostru. Ei s-au putut bate si ar putea castiga in fata unei echipe cu un lot de 4 ori mai valoros iar noi nu suntem in stare sa batem niste desculti din Suedia.

    Oras de provincie, echipa de provincie, mentalitate de oameni marunti: asta am fost noi astazi.

    Apreciază

        • Mai degraba asa, nu de alta dar si echipele din capitala au dat chix-uri mult mai mari. Asta e, DP a stors efectiv lotul anul trecut, ne-am pricopsit cu o tona de batrani iar cand si-a dat seama ca nu prea asre sanse in Europa a plecat dupa o mica telenovala. Pacat ca in vara nu s-a improspatat lotul si nu s-a gasit inlocuitor lui DP din timp. Pregatirea de vara s-a ratat, Edi care dupa umila mea parare e cu o clasa pe portughez a plecat, Mara din pacate a fost in tribuna la Calarasi deci luptele din culise continua.

          Apreciază

  17. Suntem cu totii nervosi, dar sa nu uitam ca noi suntem in tranzitie.Venim dupa insolventa, am luat titlul (care nici macar nu era obiectiv) printr o minune si acum poate intram in grupele Europa League.Acum sa mi spuna cineva daca asta nu ar trebui fim multumiti? Primul an dupa insolventa, titlu si grupele Europa league.

    Apreciază

    • Is aproape 100% sigur ca daca intram in grupele Europa league ne astapta vremuri f tulburi, in insolventa nu mai putem intra , in cel mai bun caza cred ca se va vinde tot ce se poate si vom continua cu jucatori care aceepta salarii de 3 000 de euro pe luna.

      Apreciază

    • Problema esta ca noi ca si club nu incercam sa facem nimic sa ne crestem cota, sa devenim auto-sustenabili. Sigur, acum sunt suparat, probabil vor mai trece ani pana am sa mai postez atat de acid la adresa clubului, dar ne taiem singuri craca de sub picioare.

      Cand ne-am batut joc de dubla cu Inter, si cu greu am reusit sa aduce 15000 de oameni la stadion, dintre care vreo 7000 de elevi si studenti la care le-a dat clubul bilete gratis, spuneam ca un club nu poate sa fie condus asa. Nu putem sa refuzam in veci jocul in Europa pentru ca e „deplasarile e scumpe” sau alte balarii. Nu putem face asta pentru ca indepartam suporterii si fara suporteri un club moare. La mai putin de 2 ani dupa ce scriam asta, si eram contrat de altii ca „asa fac toate echipele”, am intrat in insolventa.

      Nu cred ca vine apocalipsa daca nu ne calificam in grupele CL, dar sa fie clar: cu astfel de atitduine nu o sa fim niciodata un club auto-sustenabil. N-o sa avem fani, si, dupa cum spuneai chiar tu, n-o sa vina in veci oameni la meci: o sa prefer in continuare Electric Castle si Untold. Iar noi ca si club? O sa contam forever pe mila altora sau o sa ne desfiintam.

      Apreciat de 1 persoană

  18. ORASUL CLUJ , oras de provincie dupa tine,este prima pe tara la aceasta ora la foarte multi indicatori , fiti mai modesti si fiti mindrii de echipa voastra , datorita lor ,orasul vostru a fost mai bine cunoscut in Europa ,

    Apreciază

    • Man, is mandru de clubul care s-a ridicat dn cenusa in ultimii 15 ani dar tinand cont de ce s-a intamplat dupa dubla cu Dinamo Mynsk eu nu pot fi la fel de optimist ca multi dintre voi.

      Apreciază

    • Cu tot respectul Attila, orasul este mai cunoscut pentru Untold, un festival vechid e 4 ani, decat din cauza CFR-ului – un club vechi de 110. Astazi CFR-ul n-a facut cinste acestui oras.

      Apreciază

      • apex , cred ca gresesti dupa mine , victoria de la Roma, Braga, Manchester , egalul de la Istambul nu se pot compara cu Untold-ul vostru de 4 ani , CFR-UL dainuie de peste 100 de ani ,festivalul acesta o sa dispara fara urme in citiva ani ,cu toti artistii de azi si cu toate melodiiile lor fara urme in citiva ani

        Apreciază

        • Datorit Untold-ului imi iau in fiecare an 2 zile de concediu pe care sincer nu prea doream, eu chiar imi doresc sa dorm innoptile dinspre Joi spre VIneri si dinspre Duminica spre Luni, chiar m-am saturat de basii care se aud destul enervant pana pe Mehedinti in Manastur.

          Apreciază

          • Mai degraba TIFF-ul aduce mult mai multa recunoastere culturala in prmul rand. UNtold-ul mi se pare doar maneliada house, atat si nimic mai mult,o chestie 100% comericala ca sa nu vorbesc de modul cum juma de parca e inchis.

            Apreciază

  19. Mda… Aș spune mai degrabă atitudine de rahat atât a băieților din teren, cât și a celui care i-a trimis acolo: n-am înțeles ce mai căutau pe teren Hoban și Omrani la acest meci. Și altele. În aceste condiții eliminarea era previzibilă. Părerea mea. Rămâne, însă, o întrebare pe care mi-o pun tot mai des în ultimul timp: noi, când aducem jucători, îi aducem ca să ce? Să mai plătim niște salarii. Ca să nu mai vorbim despre faptul că-i aducem de prin ligile inferioare ale Europei ca să ne batem, cu ei, cu cei din C.L., sau E.L. Adică taman cu echipele cele mai bune din primele ligi ale aceleiași Europe. Tare chestie! Oricum, hai CFR-Cluj!

    Apreciază

  20. Măi oameni buni aici nu e voie să critici nimic. Totul e roz și frumos.Ce a-ți văzut în seara asta e doar o iluzie,în realitate e bine și cei din conducere știu ce fack.Cum Îndrăzniți să vedeți lucrurile altfel decât de la f bine în sus.

    Apreciază

    • Dă-i drumul şi critică! Te-a banat vreun op de pe aici? Te bătu careva că ai criticat clubul? Ai fost dat afară de pe stadion? A, că unii au altă opinie? Păi voi ați vrut revoluței, democrație şi alte asemenea. Acuma le aveți. Trebuie doar să suportați tăte astea.

      Apreciază

  21. A fost mult mai bine decat in Gruia, capul sus, multumim baieti si la mai mare! Multumim Toni, pacat ca ne-am retras nepermis de mult dupa ce am marcat. Asta-i viata. Hai Cfr!!!

    Apreciază

    • Cfr.istul, cred că după acest meci, ultimul căruia ar trebui să-i mulțumim este tocmai Toni C. Nu mă vei convinge niciodată că un adevărat antrenor, care a văzut meciul tur, chiar și la televizor, ar fi început meciul cu aceeași echipă.

      Apreciază

  22. Sper doar ca Mailat sa fie jucat meci de meci precum a fost jucat Manea campionatul trecut care a crescut foarte mult.La talentul care il are Mailat , cu meciuri in picioare poate creste enorm in turul asta, iar in retur sa devina extraordinar.

    Apreciază

  23. Cine stă strâmb, adică mai hakana, și judecă drept, o să-și dea seama că suntem în grafic. Si fără spume la stilou, ca-i mai sănătos. Nici cu slujbele lui Boca (Juniors) nu ajungeam în CL. Avem timp si pace, plus învățături de minte și câteva meciuri de campionat, pentru a juca acolo unde ne e locul. Și nu-i rău. Intrăm în grupe și exersäm performanța pentru la anul. Intrăm și în play offfff și cam atât, deocamdată. Mai e un Crăciun până atunci, sărbători fericite. Îi taxäm la note și rupem Chiajna în două. Ăsta-i planul.

    Apreciază

  24. Voi credeți că antrenorul face echipa?Cum se explică faptul că 3 antrenori trimit în teren aceiași elefanți de fiecare dată indiferent de ce rezultat îți trebuie.

    Apreciază

  25. N-am idee, poate ne explici matale, dle. Cosmin. Oricum, avem un început de an ceva de speriat. N-am visat asta, nici n-am vrut aşa ceva, eu cred că nimeni nu poate explica ce se întâmplă cu echipa. E aceaşi echipă campioană, n-am pierdut nici un jucător, am şi aduşi fo 5-6 jucători şi totuşi, să stâm strâmb şi s-o zicem drept; suntem o echipă catastrofală, Cred că nici Mourinho n-ar putea să înțeleagă ce se întâmplă la noi, cu noi.

    Apreciază

  26. Şi de aici înainte, rog tinerii domni de pe site, care nu mă cunosc (nici eu nu vă cunosc), să-mi ziceți sărut mâna. Pentru că dacă aşa zişii bătrâni ai clubului sunt botezați de tinerii domni de pe site elefanți, eu, la dublul vârstei lor, pot să mă aştept să fiu botezat „MAMUT”, măcar onorific.

    Apreciat de 1 persoană

    • In cazule astea mai multumeste o data conducerii, antrenorilor si jucatorilor. Vedam pe CHefereTV ca unii se planga de arbiraj, tind sa le readuc aminte ca se putae da lejer joc periculos la golul lui Djokovic.

      Apreciază

    • Silica, maine dimineata o sa vezi altfel totul. Suedezii au facut un joc de calificare, au facut pressing avansat care ne-a incurcat teribil in ambele meciuri, au inchis culoarele si au fost periculosi pe contre si la interceptiile avansate in terenul nostru. Au facut exact ce am jucat noi sezonul trecut. Si ei sunt plini de mamuti in linia de fundasi. Plus atacantul Rosenberg la 36 de ani. Lor le merge mai bine acest tip de joc, pe asta sunt axati. Noua ne-a plecat maestrul (DP) cu cifrul secret pe care jucatorii nu-l mai gasesc. E normal, e treaba antrenorului. Nu-l blamez pe Tony, mi-a placut cum a jucat echipa. A fost cruciala retragerea pana in careul propriu (incredibil!) care a dus la golul egalizator. Plus protestele care ne-au ingalbenit si reactia nervoasa nepermisa a lui Culio la acel fault, cand a luat al doilea galben. Eu asa vad. Noate buna tuturor. Maine e o noua zi.

      Apreciază

  27. Mare pacat c-am fost eliminati, mai ales de o echipa modesta, dar mai avem sansa grupelor EL si trebuie sa profitam de ea.
    Imi este frica si de perspectiva acestei sanse pentru ca CL am ratat-o din prostie, o prostie manifestata din plin la toate nivelurile. Ceea ce s-a intamplat din iarna incoace, ne arata o conducere care s-a precipitat si si-a pierdut echilibrul si logica faptelor, o conducere care a simtit ca-i posibil succesul inca din primul an dar nu a stiut cum sa gestioneze momentul. Stilul pompieristic din aceasta vara, chiar ne-a bagat intr-un vartej de haos din care trebuie sa iesim cat mai curand.
    Avem nevoie de calm si ratiune la nivelul conducerii si sa nu se lase ca presiune unei calificari obligatorii sa ne tulbure luciditatea.
    Eu am crezut ca toata lumea a observat ca echipa croita dupa DP nu mai poate si este nevoie de sange proaspat, numai Tony se pare ca nu.
    Culio nu are nicio vina pentru prestatia lui, pentru ca din cantonamentul din Polonia se pare ca are probleme, deci nu avea ce cauta pe teren. Din pacate nici Hoban si Deac, cei care au dus greul in campionatul trecut nu mai satisfac si atunci ce-i de facut?
    Dar pentru a gasi raspunsul, Tony mai are nevoie si de bilute in pantaloni.

    Apreciază

  28. Calificarea am pierdut-o la Cluj odata cu tontogolul lui Arla.Apropo de ultimul, a fost la un pas sa bifeze recordul toate mingile pe poarta sunt gol.
    Acum nu cred ca tot ce zboara se mananca si o remarca de genul ala-i batran trebuie lasat pe banca in dauna unuia mai tanar este valabila.Partida de asta seara a pierdut-o echipa si nu un jucator anume:Djoko,Hoban,Deac sau Culio indiferent de jocul sau forma avuta.A intrat Bordeianu in locul lui Hoban ,dar n-a adus nimic doar a scos in evidenta limitele acestuia.
    Gica joaca la Viitorul cu tineri,dar si se vede lipsa de forta si rezultate.Eu cred ca un CFR fara:Culio,Hoban,Deac si Vinicius este o echipa de pluton.Un jucator tanar de valoarea lui Deac nu va ajunge veci la CFR.Este bine sa ai asteptari si rezultate dar fiind realist nu sustinand aberatii.
    Ioane daca esti sigur ca odata cu grupele EL vom avea probleme,du-te la Nelu Varga si spune-i sa evite intrarea in grupe.Nu te supara dar asta imi pare o afirmatie infantila,fara logica ca si jocul periculos la golul lui Djoko.
    Pentru mine ca suporter important este sa avem o grupa de EL la Cluj nu sa ma intreb cine face echipa.Dar asa se intampla cand sculerul matriter face legile tarii si suporterul isi pune probleme care-i exced competentele.Aia de la Arsenal sau mai stiu eu ce club mare n-au vazut un titlu la club de ‘jde ani si-s in tribune nu pe forumuri.

    Apreciază

    • Franare eu ti-am zis ce a fost dupa dubla cu Dynamo Minsk, ti-am desenat, daca vi si ma ataci la persoana dai dovada de un grobianism fara masura. Deci , ce a fost dupa dubla cu Mynsk?

      Apreciază

    • Apropo, infatil esti tu, hai ca iti pun o poza, unde e piciorul lui Djoki ? https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/djokovic-a-marcat-golul-serii-in-champions-league-foarfeca-a-la-ronaldo-493833, daca un arbitru vroia sa te futa, iti anula golul asta lejer asta ca sa nu va mai dati victime. Eu zic ca un pic de masura nu strica. Nu imi doresc falimentul dar nu vad cum unii ar baga bani fara sa scoata.E doar o parere, as fi cel mai fericit daca proiectul merge mai departe chiar daca nu ne calificam in grupele EL, iar legat de faptul ca ai zis ca suntem o trupad epluton fara cei 3 batranei, dragule in aceste momente suntem o trupa de pluton si cu ei, cu un egal acasa cu Botosani si una la Calarasi numai fericit nu puitem fi.

      Apreciază

      • Pe cine intrebi? Pana in Grupele Europa League mai trebuie sa trecm 2 tururi (parca), habar nu am daca suntem sau nu capi de serie in Play-Off.

        Apreciază

    • Ai de pula mea, acum vad ca ca nu voie sa imi exprim parerile pe forum, ca nu am compotenta pt asa ceva. Ma tu esti normal la cap? pt ce pula mea e facu un forum dac anu pt expus pareri, man asta e un forum nu CA (consuiliul de administratie) al clubului. Dai in PSD-isme, eu iti spun ce s-a intamplat dupa ultima ratare de calificare ijn grupele Europa League si tu vi si imi spui ca imi depasesc competentele fara nici un argument ci doar cu atacuri.Superb!

      Apreciază

    • Comparatiile astea cu Arsenal sau Borussia Dortmund, cum se mai faceau inainte de insolventa, sunt total deplasate. Un abonament la Arsenal e 900 de lire pe stadion, „redus” de la peste 1000. Biletele sunt 60 de lire in medie. Arsenal, si daca ar avea prezenta noastra la meci, tot ar strange in medie 3 milioane de lire pe meci. La asta se mai adauga si cele cateva sute de milioane de lire din drepturile de televizare si merchandising. Noi n-avem nimic de genul.

      In conditiile astea, si in conditiile in care Arsenal nu are 6000 de oameni pe stadion ca are 60000 (btw, cifre care le-a obtinut in urma unor performante notabile pe plan mondial, si nu in bataie de joc ca noi), ei pot sa nu castige campionatul 100 de ani de acum-n-colo. Noi, pe de alta parte, traim veci pe muchie de cutit.

      Apreciază

      • Sti care e faza cea mai naspa cu Liga 1. Unele conduceri ii doare la basca de masa de suporteri pentru ca calculul lor se reduce la banii veniti din televizari si eventual din Cupele Europene. Sa le luam pe rand:
        In cupele europene e un maret poll, adica iei o parte din bani inf unctie de interesul din acea tara pt acea competitie, acel club(Deci interesul suiporterilor), ceilalti bani vin de la UEFa, Uefa care la randul lor fac bani din bilete + sponsori. Sponosrii au bani din vanzarile care le fac, deci la punctul final is niste bani care vin tot de la suporteri. In Liga 1 vin bani de la televziuni, care leleviziunile scot bani din reclame care reclame is platit de niste firme care scot bani tot de la….oamenii normali deci ….si de la suporteri. Deci in mare parte cam toti banii vin intr-un fel de la suporteri. Cu cat o echipa are multi suporteri cu atat poate sa scoata mai multi bani din publicitate(mi se pare logic, poate ca pt un pulica ca fiind un pulica franar care nu are voie sa isi expuna parerea pe forum ce zic eu e o mega tampenie). Eu tot nu inteleg cum au reusit minunatii conducatori sa isi bata joc de oamenii care umpleau stadionul aproape meci de meci la titlul 2, cum a putut sa ii jigneasca(intr-un mod sau altul) astfel icnat sa le fie lehamite sa mai vina lstadion, mai nasol e faptul ca in ultimii 5,6 ani au inceput sa parar persoanje tot mai ciudat prin tribune iar muia a devenit ceva obisnuit.

        Apreciază

      • Comparatile cu Anglia nu isi au rostul dar macar cu Elvetia, Austria, UNgaria , Croatia cred tot ne putem compara. DIn pacate centrele de copii si juniori nu prea mai exista si astfel destul de greu sa iti menti o echipa doar prin transferuri. Practic cluburile de lanoi incearca sa vopseasca niste jucatori(nu sa ii creasca) iar mai apoi la prima oferta mai acatari sa scoata niste bani dar din pacate(sau fericire nici nu stiu cum sa pun problema) am inceput sa vindeam in mare parte spre Est.

        Apreciază

    • Nu inteleg de ce unii prea le iau personal temerile de faliment…chiar nu inteleg. De parca noi am fi de vina daca Doamne Feri se ajunge aici.

      Apreciază

      • Dupa cum ziceam mai sus, nu cred ca e cazul de faliment nici daca nu ne calificam in grupele EL. Cu toate astea nu inseamna ca avem de ce sa ne comparam cu cluburi din Vest. Dupa 2008 fotbalul romanesc nu si-a mai revenit din criza. Nici astazi nu se investeste nici 10% din cat se investea in 2008-2009. In conditiile astea, si in conditiile in care sunt (poate) 4 cluburi private in Liga 1 mi se pare putin pueril sa te compari cu cluburile din Vest care sunt cu adevarat business-uri.

        Apreciază

        • Faliminet inici eu nu cred ca va fi dar o mica revolutie tot va fi, in cel mai bun caz cred ca se mai asteapt un an sa vedem daca la anul ajunge la borcanul cu miere.

          Apreciază

  29. Ce bafta pe mine. Aștept relaxat meciul cu Metaloglobus în loc sa-mi fac sânge rău că am fost eliminați în preliminariile CL. Sunt un norocos, pe bune. Ai mei nu m-au supărat niciodată cu eliminări din cupele europene. Nu au fost eliminați niciodată. E drept ca nici nu au participat în timpul vieții mele. Da’ no…detalii.
    P.S. Iar îl înjură unii pe Mureșan. Sunt cam ca unii „U”-iști. Pentru tot ce se întâmplă rău era mana lui AP pe undeva. Asa și astia. A pierdut CFR-ul? E vina lui Mureșan. Azi Mureșan a fost cel mai bun de pe teren.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.