După orice furtună apare soarele! [Dunărea Călăraşi – CFR Cluj, pronostic 0-5]


Ori de câte ori apare un recul în evoluţiile unei echipe de la noi din ţară, cea mai des uzitată măsură de redresare este „şocul la echipă”, produs de obicei prin schimbarea antrenorului. Ei bine, după evoluţia lamentabilă de marţi, patronatul clubului nostru nu s-a mulţumit cu un „şoc la echipă” de rând, ci a apelat la unul tip  „cutremur”, „bombă”, „scandal monstru”, „neverosimil”, efectuând pe lângă schimbarea antrenorului şi un „proces de modificare a structurii administrative”. Nutrim speranţa că de-acum apele s-au liniştit şi s-au limpezit, trebuie să găsim foarte repede puterea de a merge mai departe, programul meciurilor este unul infernal.

Mâine, sâmbătă 28 iulie 2018, ora 18.00, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Ion Comşa”: Dunărea Călăraşi – CFR Cluj.

Prima declaraţie a lui Tony Conceicao în calitate de nou antrenor al echipei a fost că trebuie să schimbe repede dinamica echipei. Recunosc, habar nu am ce înseamnă acest lucru, dar dacă cuprinde şi stoparea unor eventuale frământări ale vestiarului, refacerea unităţii grupului, redarea încrederii jucătorilor în forţele proprii, atunci, da, cu asta tre’ să înceapă. Important este să nu fie puse tunurile pe jucători. O atmosferă încordată nu poate crea emulaţie, entuziasm, încredere în bocancii proprii, ingrediente necesare performanţei şi a unui joc colectiv bun.

Principalul pericol care ne paşte este blazarea la nivelul lotului şi din acest motiv jocul de mâine este unul capital. Reconectarea echipei la victorii, mai ales în perspectiva jocurilor următoare, trebuie să fie principalul  obiectiv al partidei. Vom întâlni o nou promovată plină de entuziasm şi determinare, mai ales după victoria de la Ovidiu în etapa trecută. O echipă ce va fi extrem de montată în meciul de debut în prima ligă în faţa propriului public. Este esenţial să-i punem la respect din startul meciului, să avem o atitudine de joc autoritară şi dominantă, doar suntem campioana, ce cula palului. Trebuie să redevenim tancul pomenit mereu de kiruj, dar un blindat cu o mobilitate sporită şi dotată cu arme de foc cu o precizie mai ridicată decât cel de pe vremea lui DP. Să nu ne pierdem în amănunte, cu căcaturi de triunghiuri de pase ori alte mizilicuri tehnico-tactice, ci să inspirăm teamă adversarului, să ne impunem voinţa pe teren, să vrem să câştigăm şi să ştim să câştigăm, aşa cum îi stă bine unei campioane.

Acum, ce scamatorii poate face Tony la nivel de joc şi de componenţă a primului unşpe după un antrenament sau două, bănuiesc că ar vrea să ştie şi el. Dar, avem un lot de jucători profesionişti, valoroşi, care-şi cunoaşte interesul, sunt convins că fiecare va încerca să dea maximumul potenţialului său pe teren.

CFR: Arlauskis – Manea (Peteleu), Vinicius, Mureşan (Lang), Camora -  Males (Hoban, Bordeianu) – Deac (Ioniţă, Costache), Culio (Deac), Omrani (De Luca), Djokovic (Mailat, Păun) – Ţucudean (Omrani, Tambe)
Dunărea Călăraşi: Cătălin Straton – Filip Gligorov, Bogdan Şandru, Alin Dobrosavlevici, Denis Ispas – Cristian Puşcaş, Aitor Monroy – Valentin Munteanu, Georgian Honciu, Marian Drăghiceanu  – Valentin Alexandru (cpt.). Rezerve: Cezar Lungu – Stelian Cucu, Silviu Pană, Gaston Mendy, Gabriel  Simion, Gaetan Missi Mezu, Ndiaye Mediop.  Antrenor: Dan Alexa

Într-adevăr, ne aflăm înaintea debutului nostru în faţa propriilor noştri suporteri, practic primul joc al Dunării, acasă, aici la Călăraşi. Întâlnim campioana României „în exerciţiu”, CFR Cluj, o echipă foarte bună, formată din jucători foarte valoroşi. Au schimbat foarte puâin în această vară faţă de anul trecut. Au ceva probleme în acest început de campionat dar trebuie să fim cu toţii conştienţi că CFR are jucători care se pot mobiliza indiferent de situaţie. Au schimbat şi antrenorul, a venit Toni Conceicao care a mai antrenat la Cluj. Cred că fotbaliştii CFR-ului au potenţialul de a trece peste probleme. Sunt jucători cu mare experienţă, chiar internaţional. Avem nevoie de sprijinul suporterilor să ne autodepăşim, pentru că, repet, CFR-ul este o echipă net superioară nouă valoric. Cred că fiecare ştie lucrul ăsta. Compensăm prin determinare, prin ambiţie şi prin sprijinul suporterilor care vor fi lângă noi” – Dan Alexa

Important este ca jucătorii să se simtă mai puternici psihic, iar viitorul să arate mai bine decât prezentul.” – Tony Conceicao

Brigada de arbitri: Marius Avram – la centru, Mircea Orbuleţ şi Andrei Constantinescu – asistenţi, Radu Petrescu – rezervă

Interesant, acum o săptămână, Marius Avram a arbitrat partida dintre Honvéd Budapesta şi Rabotnicki Skopje, din turul 1 al Europa League, dar nu a apucat să fluiere personal nici măcar sfârşitul primei reprize pentru că a alunecat la un moment dat şi şi-a luxat glezna, fiind scos pe targă de pe gazon. Văd că s-a refăcut extrem de repede, mă îndoiesc că ar fi acceptat să ne arbitreze dintr-un scaun cu rotile. Vizibilitatea pe teren ar fi mult mai proastă, ar pierde din înălţime.

HAI CFR!!!

59 de comentarii

  1. O intrebare (intreb si io pentru un pretin ), va rog ! Ca, cand „albitru’ ” ala mic si agitat o alunecat de pute sa-si rupe grumazu : in ce o calcat ??? Astep rasuns in scris ca sa-l arat si la pretinu’…

    Apreciază

    • Intr-o groapa mascata.Hungurieny de la Honved,adica honvezii,au vrut sa-i rupa peceorele ca o tot traje CFR-ului nostru drag.Asa ca,au facut o gtoapa in calea lui,au acoperit-o cu iarba si prostul a picat in groapa.

      Apreciază

  2. Asa cum,corect,am mai afirmat,printre altele,acesti baieti dupa sufocantele si epuizantele cazne la care au fost supusi in”era-Bursucului”,odata cu plecarea intempestiva a „dictatorului”au inceput sa profite de viata lejera,precum pasarea scapata din colivie!;la revedere subordonare,adio supusenie,traiasca libertatea,de acum in colo facem fiecare ce si cum vrem,am rabdat destul,ce plm!?;”sa inceapa dezmatul!;pana ce nu vor veni banii,recompensa pt. castigarea campionatului,facem cum vor muschii nostrii”!;sigur,ca am exagerat putin,dar adevarul este pe la mijloc;starea de nervozitate indusa de”galerele”lui DP.,au condus la tensiuni crescande,indignare si frustrare,situatie mult prea dificila de gestionat de un”neica nimeni”(in ale fotbalului),precum Edy;la acesti campioni iti trebuie in continuare o mana de fier,altfel sfarsitul este mult mai aproape,decat ne imaginam;eu,nu-l vad pe Conceicao sa poata redresa corabia,decat,doar daca are de partea sa majoritatea jucatorilor exponentiali si sprijinul total al conducerii;altfel deznodamantul este f. aproape si mult prea trist si insurmontabil;se mai poate spera,la mai bine,doar daca AP.(din umbra,asa cum ne-a obisnuit),mai pluseaza ceva parale!

    Apreciază

  3. Scuze,nu doresc neaparat sa va plictisesc,dar”pisicologul” din mine,isi mai permite o”aroganta”,poate un mic fonfleu!;daca as fi pus in situatia acestor „salahori”-campioni,m-ar incerca si pe mine niste frustrari!;cum adica,tu, DP.dupa ce ca”ne-ai rupt in doua”,te-ai mai ridicat si pe seama noastra,ti-am marit cota de apreciere si negociere,te-am propulsat pe scara valorii,dupa care,noua,ne dai cu flit,pleci pe furis la prima oferta avantajoasa,doar pt. tine si ne lasi”infometati”in curu gol,,de izbeliste si fugi la meleoanele chinezesti,iar noi ramanem”infometati” ai nimanui si cu jumatatea lui cinci in conturi!?;tradare,tradare,dar sa stim si noi!;halal corectitudine!;si mai vine unul,cica-i filosof,sau teoretician in ale fotbalului,nu stim sigur,n-am auzit de el,dar incerca sa ne invete abc-ul fotbalului(?!);cum sa mai ai rabdare si sa nu-ti iesi din pepeni?;pai, sa nu te razvratesti,mai frate!?;unii sunt mai egali,ca altii si cu conturile burdusite,iar noi truditorii,sa mai asteptam,poate la toamna se coc strugurii!

    Apreciază

  4. Sunt tare curios cu ce noutăți va veni Toni… Dacă menține sistemul (1-4-1-4-1), cel mai simplu e să se atingă de posturile ”singulare”, adică să-l scoată pe Arla (motive ar fi destule…), apoi să-l pună pe Males în locul lui Hoban (croatul e mai mobil și mai tehnic, în opinia mea), Ovidiu putând cobori -eventual- în locul lui Muri. De Culio și Deac nu m-aș atinge, dar să joace pe inter (și nu extremă, în special Cipri), iar pe margini niște tinerei (Ioniță/Costache/Mailat/Păun), în față Omrani. Dacă tot vrea să schimbe și sistemul aș recurge la cel folosit (cu succes) de DP la Ovidiu, adică 1-4-1-3-2, cu Deac în spatele vârfurilor Omrani și Țucu, și tot Males pe post de închizător unic. Vedem… HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. Cat il priveste pe”MVP-ul” verii,Culio,in disputele cu oricare jucator are castig de cauza,cu atat mai putin cu”nebadaiosul”Djokovici,care in urma cu 10 ani,la Roma,il astepta pe Emy,la iesirea din stadion sa-l roage sa-i acorde un autograf pe una din multiplele poze cu el care atarnau pe peretele dormitorului sau;noroc ca era insotit de tatal sau,si argentianianul s-a induplecat si i-a satisfacut doleanta croatului;unde mai punem faptul ca DP.de abia astepta sa-si puna ghetele in cui si sa-l inregimenteze in staful sau tehnic;Culio,ramane,asa trecut cum e un pion de baza in angrenaju”imbatranit” al echipei;cat priveste onorarea promisiunilor,avem o problema,fata de jucatori,nu si pt. staff-ul Bursucului,care a incansat tot ce era de luat;asta e,”interesul poarta fesul”,iar DP.,asta stie,cel mai bine!;azi,daca jucam ceea ce stim,cu determinare si putin nerv,nu avem cum sa nu castigam;hai CFR,pe primul loc!;se pare ca la Gilau strugurii s-au copt,mult mai devreme,iar zeama isi face efectul!

    Apreciază

  6. Kiruj,acum am vazut propunerile tale si mi se par a fi cele mai plauzibile,mai eficiente,mai direct conturate pe stilul echipei,doar ca,din pacate, nu cred sa le fi vazut si Conceicao;Completare la pasajul precedent:a se citi:”cu atat mai mult”in loc de”mai putin cu nebadaiosul…”

    Apreciază

  7. Echipa probabila data de presa arata la fel. Sunt sincer curios cum o sa joace CFR dupa schimbarea asta de antrenor. Ma mira ca nici cu o nou-promovata CFR nu arata ceva diferit, un pic de rotatie, un prim 11 mai tanar care sa acomodeze cativa dintre tinerii adusi iarna trecuta si sa ‘debuteze’ niste noi achizitii, Lang, Males, Tambe.. as fi fost curios sa vad cum arata jucatorii astia la voi.

    Apreciază

  8. Echipa joaca de parca are la dispozitie 2 zile sa marcheze si nu 90 de min.La cum ne orezentam cred ca o sa marcam doar din penalty.

    Apreciază

  9. putem pune pe cine vrem noi antrenor, unii jucatori pur si simplu nu au valoare, nu au abc-ul fotbalului … pasa cu latul de 5m, centrare de doamne ajuta fara om pe tine etc. ce sa ceri dribling in regim de viteza sa poti scoate un adversar din joc si astfel sa produci superioritate, sut de la distanta si semidistanta, chiar nu avem in echipa la ora asta unu care sa aiba sut de la distanta, poate males(trebuie ss-o demonstreze)… pe unii chiar ii incurca rau de tot mingea aia. omrani pe langa ca a pierdut toate mingile nu e in stare sa cadreze un sut pe poarta singur din 7-8 metri. hai cu aia noi in echipa, macar sa vedem si altceva, ca de o parte din astia vechi ne-am convins … Hai CFR !

    Apreciază

  10. Meci de uzura;putem juca asa o saptamana fara sa inscriem;la Omrani este punct terminus;Tucudean se zbate in gol;de Ionita am aflat ca-i pe teren abia prin min.40;am miscat ceva pe partea dreapta,dar Omrani si-a batut joc de toate mingile;suntem praf;asa cum anticipam aceasta echipa nu va mai putea fi resetata nici de Klop si de mama lui Mourinho(!);si-a dat obstescul sfarsit in campionatul trecut;nimeni nu intelege ce se joaca;ba da,turca!

    Apreciază

  11. pina la urma o sa cistigam cumva ,problema este ca echipa este complet iesita din forma ,ce pregatire au facut numai ei stiu , Manea este umbra celui de anul trecut, Tucudean nu se intilneste cu mingea ,Deac nu poate trece de un om ,Ionita, ce sa mai spun, oricum echipa o sa -si revina dar trebuie macar o victorie, Omrani e o catastrofa ,exact acuma iar a ratat, in Cluj se vorbeste ca toata noaptea sta la cluburi si vine beat la antrenamente, poate nu e devarat dar asta e zvonul, poate intra dracului mingea aceea odata in poarta si se schimba totul,

    Apreciază

    • stau si ma intreb totusi cine aduce la echipa jucatori precum tucudean ? omrani ?eu nu le-as da la astia salariu nici 1000 lei/luna … jenibili amandoi …

      Apreciază

  12. da ,este o perioada neagra ,nu intra si gata , Tucudean a trecut foarte bine si da in portar, cred ca trebuie adus un psiholog , poate trebuie dusi la biserica , e o pasa neagra din care greu se iese, trebuie neaparat victoria, victoriile aduc victorii, esecurile esecuri,

    Apreciază

    • Nu stiu cand apare soarele,adica golul si victoria,dar nu prevad a se-ntampla,de graba;daca unei nou promovate nu-i dai gol,nu ne ramane,decat sa inchidem pravalia si sa mergem acasa;nu mai avem forta,nerv,claritate si precizie;executiile sunt precipitate,de gaga,chiar de cele mai multe ori lamentabile,jenante;raman la parerea ca suntem storsi de puteri,epuizati,fara vlaga,dar cu multi nervi,care au inceput sa puna stapanire pe jucatori si sa ne domine jocul si a aparut lipsa totala de concentrare in fazele de poarta;unii jucatori,precum Djokovici,Muresan la care il adaugam si pe Hoban pot pleca,far regrete si sa-i lase pe altii;doar cu faulturi si executii de liga a 5-a,nu putem progresa;trebuie riscat si sa ne apucam de reconstructie;banii din cupele europene,din pacate si cu regret pt. investitori,i-am pierdut,inainte de-a incepe competitia si teama mi-e ca pe acesti bani ne bazam si ne cladeam sperantele de mai bine;se anunta o toamna trista si plina de griji!;astia suntem,iar la Malmo prevad dezastrul si final de drum!;un 0-0 rusinos,jenant cu o echipa de divizia”B”,chiar daca in secunda am aratat ceva mai bine,golul inca lipseste si ne afunda in mediocritate si asta pt.ca si jucatorii de baza nu mai dau randamentul de anul trecut!

      Apreciază

    • PS: și dacă îl știți careva pe comentatorul de la LookTV să-i spuneți să-mi giugiulească bărzoiul că tare l-a mâncat limba….
      Hai CFR!!!
      Batem în Suedia!!!!! (sau nu?) !!!!!

      Apreciază

  13. Eu nu pot sa inteleg o chestie: daca in 150 de minute n-ai dat UN SUT PE POARTA de ce nu exista nici un atacant pe banca si singura schimbare in primul 11 este introducerea lui Ionita? Noi am mers la Dunarea Calarasi, echipa care a terminat pe locul 2 in Liga 2-a, cu 2 mijlocasi defensivi si 0 atacanti pe banca de rezerve.

    Ce s-a intamplat cu Valentin Costache? 800,000 de euro au fost dati asa de-a p***a ca sa nu apara nici macar pe banca de rezerve, cand noi pe dreapta suntem descoperiti complet? De Tambe si De Lucca nici nu mai intreb ca n-are rost.

    Deac ar trebui sa fie arma noastra secreta, un fel de Texeira al nostru care sa-l bagi 30 de minute pe meci si sa-ti dea un gol, nu un jucator oarecare care sa-l forjezi pe o pozitie care nu-i place si sa-l joci titular din 3 in 3 zile. S-a vazut cand a intrat Mailat ce schimbare evidenta a aparut pe partea dreapta, cand am putut si noi sa punem cu adevarat probleme.

    Dintre jucatorii noi care i-am adus in vara n-avem nici macar unul in teren. Nici pe banca nu apar majoritatea. Dintre aia care i-am adus in iarna doar Mailat ce mai misca ceva; pe Ionita l-am terminat, Tucudean nu mai joaca nimic, Gilvan nici n-a existat (dar Muresan e titular bine mersi) si Costache va lua calea Spesi-ului mai repede decat mai tarziu. In ritmul asta, mi-e teama s-o spun, o sa ajungem sa jucam in playout.

    Acuma e momentul sa ai coaie si sa-i bagi dracului in teren pe Ionita, Tambe/De Lucca, Mailat, Costache, Lang si Mates. Oricum, rezultate mai slabe decat infrangerea cu Malmo de acasa si 150 de minute fara sut pe poarta nu prea cred ca ai cum sa realizezi.

    Apreciază

  14. Tot angrenajul s-a defectat, dar Culio, Omrani si Djocovic au fost efectiv catastrofe ! Stiu ca ma veti injura, dar daca as fi omul cu banii, n-as mai investi nici un leu, ce, sa vad ca echipa nu joaca nimic, ca jucatorii se bat intre ei, ca pe teren e o indisciplina tactica si comportamentala generala , din multele transferuri facute la vara nu joaca nimeni, cei adusi la iarna sunt complet iesiti din forma samd, asa ca de ce sa mai dau bani, de fraier ?! Iar daca se inchide robinetul, falimentul scrie pe noi, asta-i cea mai mare grija a mea, pt ca cu ” din nou imparul ” cam rapid a trebuit sa ma consolez . PS . Multumiri sincere pt felicitarile cu privire la intrarea la medicina a fiicei mele !

    Apreciază

    • Bela, ce spui tu acolo inseamna faliment si desfiintarea clubului. Daca asta este parerea ta ca-i mai „bine” sa se intample atunci cred ca ai gresit site-ul. Cu totii suntem suparati, e clar ca s-au facut greseli la nivel de management, ca nu avem rezerve, ca multi jucatori sunt pe langa sau prea batrani, dar NIMENI (dintre cei care se considera suporteri ai CFRului) nu-si poate dori sistarea finantarii si falimentul.

      E anormal sa vorbesti despre faliment si inchiderea portilor pentru ca am avut o saptamana de meciuri de rahat. Daca toti suporterii ar gandi asa fotbalul ar fi incetat sa existe la 5 ani dupa ce-a fost inventat.

      Apreciază

  15. Da, nu mai avem alta varianta, trebuie introdusi tinerii odata toti si titulari, macar sa vedem cum se misca impreuna. Asta cu schimbarile unu cate unul nu mai tine. Paun trebuia schimbat cel mult in min 70 si gat imprumut la Calarasi. Nu va fi fotbalist niciodata, se vede din elicopter. Tutusi s-au miscat mai bine baietii, nu s-au mai aruncat mingi aiurea, dar este Omrani acolo in fata la care nu se pricepe ce vrea sa faca saracul nici el habar n-are.

    Apreciază

    • Am mai spus, niciodata nu am inteles telenovela si lupta pentru Omrani. Sare mingea din el ca din coltul mesei. Pentru noi, cred ca cel mai bine ar fi fost daca Omrani juca atacant, dar la FCSB…

      Apreciază

  16. Caneto, mai multi iti reproseaza ca dai in avancronici scoruri ireale, sezonul trecut un 0-4 obsesiv, acum vad ca ai trecut la 0-5 .Unii suntem mai superstitiosi, degeaba suntem toba de carte , aceasta meteahna totusi exista si te rog sa tii cont de asta pe viitor .

    Apreciat de 1 persoană

    • Pentru mine nu era o superstitie, dar poate ca jucatorii vazandu-i optimismul, intra demotivati pe teren cu gandul ca daca o lasa mai moale, 3 tot or sa dea…. 🙂

      Apreciază

  17. Cred ca la Malmo ar trebui sa ii incercam pe Males, DeLuca/Tambe, i-as baga si pe Mailat, Costache, poate si pe Ionita!
    Omrani, Djoko ar trebui odihniti un pic, sa stea pe langa Hoban!
    Nu stiu cum dar intotdeauna reusim sa facem eroi din portarii adversi!

    Apreciază

    • Tomy draga ,asa cum am inteles si eu si tu ,prioritatea nr 1 sint jocurile din cupele europene ,deci experientele trebuiau facute azi sau cu moldovenii, la Malmo se merge cu formatia clasica , deaceea trebuiau odihniti azi ,cred ca si echipa a doua facea un egal la Calarasi

      Apreciază

      • Sant total de acord cu tine dar din pacate la cum joaca echipa sant foarte sceptic in privinta meciului cu Malmo! De aceea eu as fi dispus sa risc cu Males in locul lui Djoko, cu DeLuca sau Tambe in locul lui Omrani care intre noi fie vorba pare complet aiurit, parca nu ii sta capul la joc de loc si Mailat sau Costache in locul lui Hoban. As juca pe centru cu Culio si Males iar pe extreme cu Mailat si Deac iar in fata cu Tucu si DeLuca sau Tambe.
        Mai rau de cum am jucat pana acuma nu cred ca am putea juca cu acesti jucatori.

        Apreciază

        • de acord Tomy ,si eu cred ca la ora actuala Males este mai bun decit Hoban sau Djokovici, chiar in fata se poate incerca Tambe sau italianul fiindca Tucu este iesit complet din forma, chiar Deac inoata in gol fara eficienta ,deci se poate incerca Costache, si daca Omrani iar joaca indolent o sa intre Mailat, sa ma ierte lumea dar eu l-as trimite si pe Omrani in parc ,alaturi de Ionita, nu pe degeaba l-a exilat DP, apoi si-a schimbat atitudinea, vorbesc de Omrani, nu a jucat rau azi ,a fost periculos la poarta dar da impresia de indolenta si nu da gol, oricum calificarea este compromisa , cred ca ai dreptate ,trebuie incercat si altceva

          Apreciază

          • Ai dreptate, Omrani ar trebui sa se antreneze un pic prin parcuri pana isi revine cu capul, nu a jucat rau dar si parerea mea e ca pare indolent, parca nu e conectat 100%. Nici la Cipri nu ia prea iesit dar el macar si-a dat interesul, si de data asta trebuie sa recunoastem ca si terenul a fost catastrofal, poate pe un teren normal altul ar fi fost rezultatul, poate Omrani si Tucu reuseau sa incadreze mai bine poarta, poate centrarile erau mai de doamne ajuta dar totodata poate si adversarii erau mai periculosi!

            Apreciază

  18. Daca la o divizionara”B” nu reusesti sa-i dai gol,cum mama supararii,speri,sa dai gol la Malmo si sa nu primesti nicunul,este de domeniul SF;cativa jucatori mult prea nervosi si cu mult tupeu ar cam trebui sa faca tuse,sa lase aerele de vedeta si sa se apuce serios de munca,de fotbal;nu tu cluburi,tigari si alte preocupari extra sportive ca nu se mai tin pe picioare;ne putem debarasa deja,de un Muresan,Djokovici,Hoban,sunt f, aproape de contra performante chiar si un Deac,Omrani,Tucudean si Culio;precum se poate constata o intreaga echipa,epuizta,stoarsa,fara vlaga si putere,fara concentrare cu multi nervi si executii de gaga;imi pare rau de investitori,dar nu-si vor mai recupera banii investiti,decat la „Sf.asteapta!”

    Apreciază

  19. Un start total ratat si un viitor sumbru,fara de sperante;nu mai reiau poezia cu epuizarea echipei,dar lucrurile se vede treaba ca nu merg bine,ba dimpotriva,sunt catastrofale si nu sunt semne de revigorare;acest an fotbalistic pare a fi ca si pierdut.

    Apreciază

  20. Este evident pt. oricine ca acesti jucatori nu sunt capabili sa joace pe mai multe fronturi;de abia daca mai fac fata la meciurile din campionat,dar,doar daca sunt programate cate unul pe saptamana.

    Apreciază

  21. Incet ,incet ne apropiem de jocul pe care-l cereau mai multi sezonul trecut.In doua etape 2 egaluri este mai bine decat 6 pct obtinute in stilul DP,criminalul, care a omorat spectacolul la Cluj.Sa-i fie rusine(se pare ca zicala:Dzeu nu culcate este adevarata) si acolo in china l-au ajuns blestemele de la Cluj.Ne-a terminat ca kakatul ala de titlu si acum baietii nu pot sta in ghete si s-o bage in atze de la cativa metri de poarta.
    Ocazii au fost cat pentru 5 victorii dar trebuie si calitate la jucatori.Kiruj nu-ti neg aprecierile,dar acest incurca lume(Omrani) este o pacoste si are o lehamite-n el de taie elanul celorlalti.I-au trebuit lui Omrani in doua partide(cea de azi + cea cu Malmo) 7 suturi la poarta (din apropierea portii) sa nimereasca cadrul portii.Este un progres ,dar nu destul pentru pretentiile unei echipe de acest nivel.A avut cel putin 3 ocazii imense perpendicular pe poarta,nereusind doar un sut anemic pe poarta.Asta-i principalul inamic al involutiei echipei dupa toata telenovela cu contractul fals.Trebuia lasat chiar gratis sa dispara la fcsb cu toate energiile negative care ne-au cuprins.
    Sper ca acum o bucata de timp nu mai aud de antrenorul autoritar care trebuie adus sa conduca acest vestiar foarte greu.Si nici de scheme tactice si sisteme de joc………

    Apreciază

    • Lumea a cerut ca antrenorul sa aiba mai mult curja pt ca altfel pierdeam campionatul, daca nu era golul lui Cristea is curios cum puteati lauda acum egalurile pe banda rulanta obtinute de DP, mai ales cele „obtinute” cu goluri primite in ultimele minute si majoritatea au fost meciuri in care dupa minutul 60 ne-am tras cu curul in poarta. Legat de Omrani niciodata nu mi-a placut de el, mi s-a parut un jucator decent pt o echipa de mijlocul plutonului. In rest nu inteleg cum nici Edi , nici Tony nu is vor sa schimbe 11-le format de DP, acelas DP care a primit (cred ca la dorinta lui, devreme ce au fost adusi de Mara) 3 jucatori in pauza de iarna din care doar 1 e titular, apoi a primit iarasi o tona de jucatori care nu au jucat deloc sau aproape deloc, nu inteleg cum l-a lasat in izbeliste pe Balde, nu inteleg cum l-a jucat meci de meci pe Arla si l-a preferat pe Vatca si nu i-a acordat nici o sansa lui Duka, nu inteleg afacerea Nistor, practic cainii au obtinut un jucator gratis doar prin mic „imprumut” al lui NIstor la noi.

      Apreciază

  22. Mie imi e clar ca pregatirea de vara a fost complet ratata din momentul in care in 4 meciuri tu dai doar 2 goluri,si alea din faze fixe.
    Cauzele sunt diverse, si le stim cu totii, transferuri intarziate, problemele cu Omrani, cu Tambe cu viza, probabil atmosfera din sanul echipei,in detalii tehnice nu intru ca nu stiu ce a vrut sa implementeze si E. Iordanescu.Probabil nici jucatorii nu stiu. E clar ca raspunzatori sunt toti de la conducatori,la antrenor si la jucatori. Din pacate exact cand era mai important s-au legat toate,in sens negativ. In asemenea conditii nici nu e de mirare rezultatele din ultimele meciuri. Doar o minune ne va face sa trecem de Malmo,nu neaparat din cauza scorului din tur,ma gandesc doar la forma lor buna din ultimele meciuri si forma noastra proasta, si neputinta de a inscrie.
    Aici e problema, nu inscriem din actiune,si ca sa revin la ideea de la inceput,din cauza pregatirii,e clar. Din pacate nici timp nu este acum sa se mai regleze ceva,asa cum isi doreste Conceicao,meciurile fiind din 3 in 3 zile.
    Probabil ca ne vom chinui meci de meci si de acum incolo.
    Rau moment si-au gasit sa se razboiasca si cei din conducere unii cu altii,efectele se vad imediat pe plan sportiv,iar financiar probabil mai tarziu.
    Si mai trist e ca am ajuns din nou sa depindem de calificari in CL sau EL ca sa existam. Credeam ca se vrea un proiect serios,pe termen lung.Dar e tot mai clar ca sunt
    alte interese la mijloc.

    Apreciază

    • Când CFR începea playoff ul eu eram pesimist pt ca jocul nu era cum ne așteptăm toți suporterii. Mulți spuneau ca doar punctele contează și ca unii nu ne pricepem. Titlul a fost câștigat, atât prin meritul echipei și antrenorului cât și prin impotenta competitorilor. Au fost multe discuții în contradictorii privind jocul, bugetul și viitorul cfr. Am auzit previziuni desprr un viitor roz, despre un next level, despre cel puțin ce am fost cândva. Oare acei chibiti își cer scuze pt ce spuneau? Oare cei ce ma jigneau pt ca am lăudat perioada arpi sau pt ca nu lăudăm antrenorul DP pt jocul inestetic unde sunt acum? Când scriam ca CFR are nevoie de banii din grupele Europa iar au apărut atacuri din partea unora de aici. Hai sa va aud părerea acum la greu nu când echipa e lider. Hai sa va vad optimismul acum când suntem cu datorii enorme…

      Apreciază

  23. Andr Popa, esti ultimul care poate afirma ceea ce ai scris acuma.Daca era DP antrenor in acest moment , meciul de acasa se termina cu 0 la 0 ,iar la Malmo faceam 1 la 1 si eram calificati prin acel joc inestetic atit de hulit de tine , iar banii din CL sau EL nu mai vin exact pt ca s-a schimbat tot sistemul de joc

    Apreciază

  24. iar ca urmare a schimbarii, apararea a devenit subreda si la meciul de la Cluj toata echipa tremura ca nu cumva sa ia gol,

    Apreciază

  25. „Good vibes” pe site… Parcă unii abia aşteptau să avem probleme ca să răzbune, pe cine oare? Suporterii altor echipe, în zile de restrişte, se strâng în jurul echipei. Oare aşa se comportă suporterii unei echipe din Ardeal? Oare a făcut un mare păcat DP că ne-a câştigat un titlu la puțin timp după insolvența ce ne păştea? Oare suporterii noştri trebuie să dea o mână de ajutor acelor aşa zişi ziarişti din capitală, care fac totul să ne distrugă? Eu nu cred. Hai băieții, haide CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.