Vrem din nou pe Old Trafford!


Peste două săptămâni s-ar face 4 ani de când CFR nu a mai disputat o partidă în cupele europene, dar, din fericire, nu este cazul să ne pregătim pentru comemorarea evenimentului deoarece mâine …

Official squad list CFR:

Portari:   Arlauskis, Vâtcă, Fărcaş

Fundaşi:  Manea, Peteleu, Vinicius, Lang, Mureşan,  Camora, Pîrv, Ispas, Milandru

Mijlocaşi: Deac, Ioniţă, Culio, Hoban, Bordeianu, Males, Djokovic, Mailat, Păun

Atacanţi: Costache, Tambe, Tucudean, Omrani, De Luca

Antrenor: Edward Iordănescu
Official squad list Malmö FF:

Portari: Johan Dahlin, Andersson, Nilsson

Fundaşi: Eric Larsson, Egzon Binaku, Safari, Bengtsson, Lasse Nielsen,  Vindheim, Brorsson, Andersson

Mijlocaşi: Søren Rieks, Bachirou, Traustason, Christiansen, Romain Gall, Innocent, Vagic,  Samuel Adrian, Shabani, Konstandeliasz

Atacanţi: Rosenberg, Strandberg, Antonsson

Antrenor: Uwe Rösler
Brigada de arbitri: Nikola Dabanović (MNE) – central, Djordjije Ražnatović (MNE), Marjan Paunović (MNE) – asistenţi, Miloš Bošković (MNE) – rezervă

Faţă de lista înscrisă la LPF, pentru dubla cu suedezii au fost săriţi din lot portarul A. Rus şi jucătorii de câmp A. Radu, I. Rus, Petrilă, aceştia din urmă neputând fi trecuţi nici pe lista B deoarece nu sunt legitimaţi la CFR de cel puţin 2 ani.

„E important să câștigăm fără gol primit. N-avem voie să comitem aceleași greșeli pe care le-am făcut cu Botoșaniul. Trebuie să gestionăm mai atent dubla cu suedezii, care va fi una extrem de grea.” – Edi Iordănescu

Da, este larg răspândită ideea că într-un meci tur dintr-o manşă dublă eliminatorie disputat pe teren propriu este foarte important să nu iei gol. Da, un gol încasat acasă poate decide uneori calificarea, dar prefer la orice oră un 7-5 unui 1-0. Nici nu ne mai trebuie 1-2 sau 2-3 în deplasare, ajunge un 0-1 ori un 6-8.

Tot răul spre bine, este posibil ca semieşecul de vineri cu moldovenii să constituie un mic ajutor pentru montarea mentală corespunzătoare a băieţilor noştri în perspectiva partidei de mâine. Avem o echipă puternică, omogenă, cu personalitate în joc, dacă jucătorii vor intra cu încredere şi concentraţi la maximum, n-are cum să nu iasă bine pentru noi.

„O echipă valoroasă, în ciuda parcursului mai slăbuț din campionat. E campioana țării, o echipă cu mare tradiție în cupele europene, care vine cu jucători valoroși, experimentați. Am studiat-o și ne concentrăm pe Malmö, dar mai avem, vom vedea. Față de noi, ei sunt în plin campionat, vor avea mai multe meciuri în picioare, dar asta nu prea contează. Important să ne urmărim obiectivul și să-l și atingem.” – Edi Iordănescu

Ei, partea cu „ei sunt în plin campionat” este puţin înşelătoare. Da, sunt în plin campionat, dar au avut şi ei o pauză de mai bine de o lună între tur şi retur. După reluarea sezonului, au disputat în total cinci partide oficiale, 3 în campionat şi 2 cu Drita, faţă de doar două meciuri ale noastre. Se face mult tam-tam şi pe seama faptului că sunt neînvinşi în aceste 5 meciuri. N-aş crede că victoriile împotriva kosovarilor de la Drita ar reprezenta o performanţă însemnată. Iar în campionatul suedez, au învins o ciucă a bătăilor, Sirius, şi sâmbătă pe Örebro care a pierdut şi celelalte două partide jucate după reluarea campionatului, împotriva a două adversare din partea inferioară a clasamentului. Pare că egalul de acasă, 1-1, cu Östersunds FK reprezintă cea mai de seamă performanţă înregistrată de Malmö în cele 5 partide jucate.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Culio, Djokovic, Omrani- Ţucudean
Malmö FF: Dahlin - Vindheim, Brorsson, Nielsen, Safari - Christiansen, Lewicki, Bachirou, Rieks - Traustason, Strandberg.

HAI CFR!!!

86 de comentarii

  1. Cu ceva întârziere (şi cam „off-topic” faţă de conţinutul articolului) vă informez că notarea de după meciul de vineri s-a încheiat, cei 22 de tribunişti au văzut o echipă de nota 6, în timp ce Edy a primit doar 5.4. Vinicius a fost fruntaşul (7.7), iar pentru postul de „codas” s-a dat o luptă strânsă între Arla şi Muri (5.1 pentru ambii). În scurt timp voi confecţiona şi un tabel dedicat noului sezon, pentru a prezenta mai detaliat situaţia notelor… HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Se pare ca in cazul calificarii,dupa Malmo vom juca cel mai probabil cu Ludogorets,nu cred ca ungurii au echipa sa-i bata pe bulgari. Nu va fi usor deloc,acuma urmeaza adevaratul test ptr echipa si Jedy.
    HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. 1-2. Scuze Luis, scuze CFR 🙂 L-am văzt la etichete pe Aguirregaray. Şi mi-am adus aminte cum era când aveam extreme, măcar pe partea dreaptă. Şi deşi n-am nimic cu Deac, el numai extremă dreaptă nu e, din păcate. Şi ne lipseşte tare mult o extremă adevărată. Chiar dacă ar fi numai pe o parte…

    Apreciază

  4. Luis, am citit mesajul tai adresat mie . Raman la parerea – argumentata in pagina precedenra – ca intre Dp si Edi e i diferenta de valoare foarte mare si ca pt cupa si campionat, respectiv parcurs european decent, ne trebuia cineva apripiat de valoarea lui DP ( Boloni, Mandorlini spre ex ) . In rest nu mai polemizez, iti scriu ca doar ca asa zisele verdicte pe care mi le imputi sunt pareri pur personale, pareri care insa mereu sunt argumentate . Cine este de acord bine, cine nu, fel de bine, numai sa nu vina cu jigniri cum face obsesiv dl. Lengyel .

    Apreciază

    • Cu Attila ar trebui sa va rezolvati problema amiabil.Parerea mea.Si da,nici eu nu sunt sigur de YEdi,dar este antrenorul Nostru si atata timp cat va fi la noi ,pentru mine este cel mai bun,cel mai frumos,cel mai inteligent.Pentru moment nu putem trage concluzii,hai sa asteptam macar pana la sfarsitul turului.

      Apreciat de 1 persoană

    • Ascul ta ,Bela, nu mai incearca sa intimidezi pe nimeni de pe site, nici pe Luis nici pe altcineva, incearca sa recitesti conversatia noastra si vezi cine a jignit pe cine.Eu am afirmat ca nu te pricepi la fotbal chiar daca ai frecat banca 40 de ani si ai polemizat in fata la Ursus cu toti chibitii, acest lucru cred ca a fost sesizat de marea majoritate a ceferistilor,apoi te-am facut pulica frinaru, este porecla ta de care nu o sa mai scapi de acum incolo,este o porecla cistigata cinstit dupa peste zece ani de mincat rahat pe site.Deci si eu si Luis si oricine care are placerea , poate sa-ti reaminteasca de porecla ta.In alta ordine ,cind tu gaseai porecle la altii, ma refer la IMuresan ,de care rideai ca un nesimtit ce esti ani de zile ,si nu il scoteai din felcer ,erai tare multumit si satisfacut de desteptaciunea ta, deci gura mica vanitosule ,esti pulica frinaru si cind o sa treci linia rosie in comentariile tale ,fii sigur ca iti voi aminti ca nu cumva sa uiti de porecla ta. Sint ferm convins ca un sfert de Zalau iti cunoaste porecla ,deci incearca sa le inchizi gura

      Apreciază

      • Asa cum am mai scris, nu mai cobor nivelul discutiilor din respect pt ceilalti franari . Stabileste tu linia rosie pt mine, scrie si jigneste cum doresti, eu am devenit imun la obsesiile tale . Si mesajul tau de mai sus arata ce mara caracter are o legenda vie, asa sa te-ajute Dumnezeu !

        Apreciază

  5. În cazul cel mai nefericit, că am fi eliminați de suedezi, vom juca în turul 3 preliminar EL cu câștigătoarea dintre Sutjeska( muntenegru) și Alashkert(armenia). Hai CFR !!!

    Apreciază

  6. În turul 3 UCL va urma Ludogoret / Vidi (ex-Videoton, Ungaria), iar dacă nu, în turul 3 EL vine Sutjeska (Muntenegru) / Alashkert (Armenia).
    Până atunci, să notăm că din punct de vedere valoric, suntem aproximativ la egalitate cu Malmo (valoarea medie a jucatorilor, dupa transfermarkt), jucătorii exponențiali la ei fiind islandezul Traustason (a fost în lot la mondiale), suedezul Lewicki (internațional, dar n-a prins lotul pentru mondiale) și vârful Strandberg, tot suedez, tot internațional, dar încă la U21 (foarte bun, din păcate pentru noi). Au un antrenor german, care a antrenat mai ales în Norwegia și în ligile inferioare din Anglia (League One, Championship), a venit de o lună și ceva, ca și al nostru Yedi, ceea ce este bine, are însă un mic avans la meciuri oficiale jucate, 5 la bucată. Este prima oară când conduce o echipă în UCL.
    Avem capacitatea de a-i elimina, șasele sunt aproximativ egale, dacă prindem două zile bune și avem un dram de noroc, cred că vom juca turul 3 tot în UCL.

    Apreciază

  7. Revenind -ca un nou off-topic- la golul egalizator al moldovenilor (că tot se discuta despre ”vinovatul” pentru acel gol), în opinia mea au fost mai mulți ”vinovați”, în secvențe diferite, care -înlănțuindu-se- au rezultat golul primit. Totul pleacă (și NIMENI nu a semnalat acest lucru) de la o minge pierdută de Culio la vreo 40 de m (unde erai tu, Arla, nu trebuia să-i tai gâtul și lui Emma?), după care nici nu se retrage foarte prompt… Mingea ajunge în dreapta lor (nimic deosebit), apoi ajunge la ”lovitul” ăla în cap exact în fața careului nostru (unde erai tu, Hobane?), care dă o pasă în stânga lor, un alt moldovean urcă, e talonat (un pic doar) de Deac, centrează în cros, și aici apare thrillerul: în dreapta (lor) avem 2 jucători liberi (unde erai tu, Camora? vă spun eu: făcea marcaj la… Mureșan), recentrare cu capul în fața porții, Arla ratează o minge relativ ușoară pentru un portar de valoare (nu era foarte departe de el, faza fiind aproape identică cu golul lui Gnohere după o recentrare a lui Planici, Arla ratând și atunci intervenția), și da, apare și eroarea lui Muri, care nu are reacție în situația creată prea rapid (carența principală a lui Muri). În concluzie, chiar putem enunța că doar Muri a fost vinovat? HAI CFR”’

    Apreciază

    • Foarte corectă analiza fazei. Aș adăuga doar, că la mijlocași (Hoban, Culio) pare mai mult o problemă tactică: în stilul lui Yedi distanța dintre fundașii centrali și mijlocași e mult mai mare decât era sub DP, este mai ușor pentru adversari să joace mingea între linii, iar astfel lipsa lor de viteză destabilizează apărarea. La ceilalți e vorba fie de lipsă de luciditate, fie de calitate. Dintre toți, cel mai mult mă îngrijorează Arlauskas: gafează cam mult față de cât de puțin este solicitat.

      Apreciază

      • Mara ar trebui sa se uite la vecini.Fc Ferencvaros are un un portar bun care cred ca i-ar lua fata lui Arlauskis, Dibusz Dénes.

        Apreciază

    • Din cate imi amintesc,Lang era vazut ca un jucator cu viitor,eu cred ca la noi poate fi perchea lui Vinicius,dar probabil e nevoie de ceva timp,iar pe noi ne cam preseaza timpul..
      E un lucru sa vrem din nou pe Teatrul Viselor,trebuie sa si putem..
      Hai CFR!!!

      Apreciază

  8. Kiruj, referitor la golul pe care l-am încasat de la moldoveni, cam așa văd și eu lucrurile. A fost vorba de niște greșeli în lanț, care pot să apară atunci când o echipă e în plină tranziție de la un stil de joc la altul. Și nu e un capăt de lume faptul că am pierdut două puncte, vom mai pierde și altele. Dar îmi mențin părerea că pentru meciurile din Europa ne-ar trebui o pereche la Viniciius, cel puțin de valoarea lui. Muri fiind mult prea lent. Când mă gândesc la faptul că mâine va trebui să-l oprească pe C. Strandberg, încep să am emoții. Mari. 🙂

    Apreciază

    • Sunt în totalitate de acord cu tine, în CL/EL e nevoie de altceva. Dar acel ”altceva” tot nu apare… În aceste condiții se continuă cu Muri, pe considerentul că există o (destul de bună) coeziune între el și Vini, și -important!- linia de fund trebuie ferită -pe cât posibil- de experimente… HAI CFR!!!

      Apreciază

  9. De Malmo s-ar putea sa trecem dar de Ludogorets, greu de crezut.Se pare ca dupa Urko Vera mai „scapam” de inca un atacant, Balde negociaza cu o divizionara B din Spania.Sper totusi sa nu plece, poate cu Edward Maya antrenor va arata altceva.

    Apreciază

  10. E corect aşa; Mara e responsabilul cu declarațiile, tata Mureşan cu îmbrățişările. El chiar îi cunoaşte pe băieți şi îi şi iubeşte. Bravo doctore!

    Apreciază

  11. Analiza lui kiruj confirma ca deocamdata n-avem nici un joc de atac bazat pe constructie, si nici o aparare beton, cum am avut in per lui DP . Si repet ce-am mai zis, cu 11-le preluat integral de la DP nu se poate trece la alta tactica fara sa fie afectat mijlocul si apararea ( vezi analiza lui Csongi ), pt asta e nevoie de altii la mijloc, oare ii avem ? Si da, Arla e un portat nesigur, fara joc de picior, chiar ca este calcaiul lui Achille pt echipa . Deseara presupun ca Edi va merge tot cu 11-le lui DP, daca nu va pune accent corespunzator pe aparare, nu vad cum sa eliminam pe Malmo, oricum, hai CFr !!!

    Apreciază

    • Nici o analiza nu confirma niste fapte, ci mai degraba e invers, nu teoremele confirma niste faptele din realitate, ci invers realitatea ar trebui sa confirme niste teoreme, axiome , mai degraba o analiza ar putea ridica niste semene de intrebare, poti sa ai cea mai buna analiza din lume si rezultatele sa fie exact pe dos. Stiu ca am dat-o pe filosofii, idea era ca analiza lui Kiruj sa fie infirmata total in dublele din CL iar echipa sa nu primeasca nici un gol si sa inscrie minim 2 pe meci.

      Apreciază

  12. Co tot reapectul ptr. Jedy,dar nici cu DP. primul 11 nu era atat de batut in cui. Parerea mea este ca in Europa este nevoie de altceva decat ce am aratat in liga1. Ar fi nevoie de mai multa siguranta in defensiva,si mai multa viteza un flancuri.
    HAI CFR,sper ca ambitia jucatorilor sa suplineasca minusurile,hai cu victoria,musai sa marcam cel putin 2 goluri.

    Apreciază

  13. Hai ca se poate,trebuie sa creada in primul rand baietii,iar noi in ei. Lipseste doar o scanteie,deocamdata nu ne regasim,dar sunt sigur ca repriza a doua vom arata altceva.
    HAI CFR,inca nimica nu este pierdut!!!

    Apreciază

  14. Baga ma pe toti tinerii, tot iese mai bine ca acum., macar sa arate ceva miscare. Parca i-am adunat pe toti pensionarii la Cluj, plus Edy care este pe langa.

    Apreciază

  15. Sincer, nu am înțeles nimic din ce a jucat CFR-ul astăzi. Cert este, că sezonul trecut echipa juca urât, dar eficient, emana forță. Momentam emană doar impotență. Primul meci a fost OK, al doilea doar pe jumătate, iar al treila deloc. Un trend descendent perfect: 1-0, 1-1, 0-1. Oare a fost ratată pregătirea de vară?

    Apreciază

  16. Imperioasă aducerea unui portar valoros şi a unui fundaş de picior stâng. Minim. Şi tot slabi vom fi. Nu cred că aş risca, dacă aş propune înlocuire urgentă a lui Iedy. E tobă de carte, dar n-are idee cum se conduce o campioană. Auzirăți pungi de bani? Da matale dragă domnişorule Mara?

    Apreciat de 1 persoană

  17. Gloaba muresan si-a facut din nou datoria.A reusit pt. a nu stiu cata oara sa gafeze precum un jucator de liga 5.Omul asta nu are ca cauta in echipa,a fost si este cel mai slab jucator din lot.Astept ziua cand vom scapa de el,indiferent prin ce metoda.Cred ca a fost pastrat in lot datorita faptului ca este fiul masorului echipei,Ioska Muresan,dar si din cauza ca nu avem altul care sa joace in locul lui.
    Ionita se pare ca este total iesit din forma,modul in care marele antrenor dp a reusit sa-l faca un jucator mai mult decat slab merita brevetat la capitolul distrugerii unui jucator valoros.
    Celebrul paun a impresionat din nou doar cu noua lui freza,in rest a ramas acelasi zero barat din momentul in care dp l-a tras pe linie moarta.
    Iar antifotbalul implementat la sange de dp a dat azi roade din plin.Sechelele lasate de acest antrenor si antijocul lui ridicat la rang de lege ne va bantui mult timp de acum incolo si va trece mult timp pana ne vom lecui de aceasta meteahna.
    Iar daca o echipa precum Malmo ne-a creat atatea probleme,inseamna ca nu avem ce cauta in cupele europene.Asta pana cand vom invata sa jucam din nou fotbal adevarat,la spectacol.

    Apreciază

    • Cand am avut acei 2 portari, nu aveam nicio emotie cand mergea mingea spre ei… Extreme nu ne trebuie, important e ca am castigat razboiul verii: il avem pe Omrani, desigur la salariu de 4 ori mai mare. Niciodata nu am inteles ce au vazut unii la el. Mie imi pare ca e aproape intodeauna jucatorul care: era sa trimita mingea spre poarta, care daca i-ar fi reusit preluarea, care era sa reuseasca o pasa, care daca ar fi reusit sa fie primul la minge…etc In fine. Sa lasam pretentiile de Cupe Europene si poate resim macar in campionatul nostru sa nu ne facem de rusine.

      Apreciază

  18. Calmo, băieți, calmo… Suntem eliminați sută-la-mie, ce vă enervați? Diferența e vizibilă de pe lună… Nu avem nicio treabă… Poate vreo șanșă în EL, nu știu… A avut dreptate Bela: „nici cal, nici măgar”… A avut dreptate și Lengyel: tactica aia (cu tancul) brevetată de DP a fost de ”unică folosință”… Passwordul l-a luat DP în China… Și eu am dreptate: nu Edy trebuia adus aici… Nu acum, și nu ”aici”… HAI CFR!!!

    Apreciat de 2 persoane

    • 100 la 1000 inseamna 10 la 1000, optimist mai esti:) Legat de antreor, Edy e o solutie atata timp cat isi baga picioarele in tot ce a creat DP si cu bune si cu rele si incearca sa creeze ceva de la 0.

      Apreciază

  19. Hai sa nu disperam, desi suedezii ne-au facut sa parem mici, mici de tot.
    Mai avem un meci si cred ca-l vom aborda altfel decat am facut-o astazi.
    Astazi, am jucat lent, asa cum am jucat tot anul trecut, ne-am luat la impins cu niste jucatori mai fortosi decat ai nostrii si rezultatul trebuia sa fie egal, fara prostia colosala a lui Arla.
    Nu cred ca trebuie sa-l blamam numai pe portar, pentru ca si ceilaltri au fost cu multe greseli.
    Cred ca astazi s-a terminat cu echipa formata de DP si urmeaza modificari majore in toate compartimentele.
    S-a vazut ca in momentul in care suntem condusi, inca nu ne-am format deprinderile necesare pentru o ofensiva coerenta si eficace, suntem mult prea lenti pentru a surprinde si prea putin increzatori in fortele proprii.
    Daca acestea vor arata altfel in meciul retur, atunci cred ca mai avem sperante.
    Pacat ca jucatorii nostrii care pot dezvolta viteza si surpriza sunt iesiti din forma, din cauza utilizarii lor mult prea redusa in sezonul trecut.
    Eu cred in continuare ca Edy este un antrenor bun si este capabil sa scoata echipa din starea asta.

    Apreciază

  20. Am spus, cu o famagusta, fiecare generație e datoare, sau, ca la baza fiecărui proiect frumos stă o famagusta mică, sau, ca in spatele fiecărui fotbalist puternic ranjeste o famagusta urâtă. Nu-i un mare bai, aici suntem azi, încă in tabara, la Blajoaia, fără supraveghetor.

    Apreciază

  21. Am amintit parca ieri, ca Arla este calcaiul lui Achilles pt noi . S-a adeverit, din pacate, cum s-a adeverit si mediocritatea lui Muresan si jocul lent, in ritm cu varsta, a mijlocasilor . Nu trebuie sa fi mare expert sa prevezi, ca batraneii dupa un sezon in care au jucat meci de meci, vor avea o panta descendenta, Hoban e umbra celui care a fost in urma cu doar cateva luni, Culio a regresat si el, in fata Omrani cu sacii in caruta ( salarul supramajorat ) joaca mai mult teatru decat fotbal, tinerii nefolositi de DP ( azi, Costache si Mailat ) au aceeasi soarta si cu Edi . Si apropo de Edi, managementul defectuos ( vezi problema portarilor, etc ) se va sparge pe capul lui, daca nu ajungem in grupele Europa ligue, va fi in mod cert o despartire pe cale amiabila …

    Apreciază

  22. Asa cum am remarcat si in interventiile precedente,s-a reconfirmat faptul ca DP.a”stors” aceasta echipa,a scos maximum de la ea,patentand un joc urat,ultra defensiv,dar eficient,numai ca peste ea a mai trecut un an si a devenit mult prea imbatranita pt. a putea face fata pe mai multe fronturi;a devenit fara vlaga,fara viteza,cu un ritm lent,previzibil,usor de anticipat si anihilat;situatia nu este f.dramatica,dar este departe de a fi roza;apoi,avem deja,doua brese,Muresan si Arlauskis(pt. a doua oara,consecutiv, in acest inceput de sezon,ne”ingroapa”)de departe”verigile slabe”de pana acum;cu aceste”gauri”in aparare la un asemenea nivel,nu putem obtine rezultate pozitive;majoritatea jucatorilor se misca in”reluare”; fundasii centrali neavand viteza nu-si permit sa stea f.aproape de atacanti si sa-i ia “pe piept”(asa cum au facut-o f.c.suedezi),pt. ca risca sa fie f.usor depasiti in viteza si atunci prefera sa stea mai departe de atacanti,la interceptie -s-a vazut la gol ce spatiu mare a fost intre cei doi f.centrali-;nu putem avea pretentii cu jucatori”batrani”sa ne impunem in fata unei echipe solide, disciplinate,viguroase,cu o viteza in plus;n-am fost in stare sa castigam niciun duel unu la unu!;in plan ofensiv am ramas datori,ca de obicei,prervizibili,cu centrari aiurea,fara sustinere suficienta si eficienta a atacului,cu un Tucudean si in special Omrani preocupati a-si faulta adversarii si a cere pomeni,nu de a combina,de-a juca ceva fotbal;atacantilor nostrii le trebuiesc 10 ocazii clare ca sa inscrie,macar,odata;de asemenea,ma intreb unde a disparut impetuosul si bataiosul Deac din sezonul trecut?;eu,unul,in acest sezon,nu am prea multe sperante de la aceasta echipa previzibila,f.lenta,fara capacitate mare de efort,fara posibilitati reale de atac si constructie(cu cine,cu Djokovici si Hoban?),fara a face pressing cu adevarat,fara un mijloc solid,cu o aparare mult prea ezitanta si nesigura;apoi,din pacate,nervii lui DP.de pe banca,s-au transferat in teren,la jucatori;am avut o evolutie stearsa,neconvingatoare,am“demonstrat”ca,inca,suntem departe de fotbalul European,fotbalul mare,adevarat;nu suntem pregatiti sa jucam un meci cu multa incarcatura,cu miza;pt. mine e clar ca nimic nu functioneaza si aceasta neputinta in exprimare,sunt cauzate,in primul rand de antrenor,iar apoi de lipsa:- fortei si conditiei fizice,-a prospetimii,-a energiei si vitalitatii;o echipa lipsita de idei,cu multe gafe in aparare si preluari gresite in atac,cu mult prea multa crispare,fara sa fi expediat niciun sut pe spatiul portii(?!); deocamdata,niciun compartiment nu functioneaza!;oare se poate si mai rau?!;s-a facut pregatire in aceasta vara?!;ce fel de tactica,system de joc s-a aplicat,cu mingi lungi pe f.c.adversi?;daca jucam asa fara incredere,fara vlaga,fara energie si nu ne revenim rapid(oare de unde si cand?)sansele noastre de calificare raman sub 10%;nu cred in minuni si oricum ne-am face de cacao daca am avansa in fazele superioare.

    Apreciază

    • Is perfect de acord cu tine, DP a creat o echipa cinica cu rezultate bune pe termen scurt dar care nu prea are nici un viitor, sincer in acest moment as incerca sa scap cat mai repede de Arla, Muri, Deac , Culio si Hoban. Stiu ca multi dintre ei ne-au adus satisfactii enorme dar pentru binele echipei cred ca avem mare nevoi de sange proaspat si dornic de peformante. Sper ca umbra lui DP sa dipara cat mai repede din vestiarul campionilor.

      Apreciază

  23. Un dirijor bun ,poate face si o orchestra slaba sa interpreteze o partitura foarte bine.
    Un dirijor mai slab pregatit nu poate sa faca nici macar o orchestra buna sa interpreteze o partitura corect.
    Un dirijor bun face ca toti muzicienii sa functioneze ca unul si sa redea aceasi partitura.
    La un dirijor slab ,chiar daca muzicienii sunt buni fiecare canta pentru el si nu functioneaza ca o orchestra.Na,cam asa ceva am vazut eu.Mi-a fost rusine.Pacat.

    Apreciază

  24. Am pierdut prima mansa dar nu inteleg sa-mi ridic fusta-n cap ca pirandele.Tot facem referire nostalgic la cele 10 puncte obtinute in CL si victoria de pe „Teatrul Viselor”.Da,dar si atunci acasa am avut o singura victorie cu Braga si 2 infrangeri.Deci scenariul imi pare cunoscut.Ne lamentam dar si dupa 2 stagii de pregatire-n plus acesti suedezi vor avea un plus de forta si combativitate fata de noi.
    Ne grabim dupa un prim esec sa desfiintam si sa trecem jucatorii la pensionare.Eu cred ca acesti jucatori trebuie respectati pentru ce-au realizat si daca antrenorul considera ,sa faca din mers o primenire a lotului.Avem cantitativ solutii in lot asa ca trebuie sa asteptam sa-i vedem pe toti la lucru.Daca ratam in CL ne ramane portita de scapare in EL.Asa ca incredere si sustinere este ce ne ramane din postura de suporteri.

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu cred ca in aceste momente ne trebuie ceva solutii pt revenire nu elogii pt ce au facut in trecut, Ok, ajungem pe culoarul de EL unde sa zicem ca trecem un tur dar ce ne facem daca in play off ne cade alta Malmo sau alti belarusi? In insolventa nu putem sa reintram, ci direct in faliment.

      Apreciază

    • Iertare Gică, măcar alea (pirandele) prestează; pe când noi am lăsat nesatisfăcuți lumea întreagă. Am reuşit să facem de ruşine nu doar Clujul dar şi fotbalul autohton.

      Apreciază

  25. Problema este că Yedi săracul, pentru care pălăria pare încă prea mare, încearcă să interpreteze o partitură pretențioasă cu o orchestră nepotrivită. Este posibil să prindem play-offul pentru EL, însă dacă se vrea în grupe, trebuie încă 2-3 transferuri de calitate.

    Apreciază

  26. Doar 2, 3? Din pacat doar 3 schimbari putem face in lot pana atunci.Clar ne trebuie un fundas central si 2 extreme rapide, dar timpul nu prea aliatul nostru. In poarta am putea sa il incercam din nou pe Vatca, mai rau de atat nu cred ca poate fi.

    Apreciază

    • Corect. Inca nimic nu este pierdut,cum am mai zis,se poate,doar trebuie incredere,sustinere,echipa inca nu se regaseste,cauta ritmul. Oricum Europa este altceva decat liga1,deocamdata suntem departe..
      Hai CFR

      Apreciază

      • Chiar asa departe nu sutem (ca si lot) dar cu stilul meschin din campionatul trecut nu facem multi purici. Ati vazut ca arbitrii straini nu prea stau la discutii cand parlamentezi aiurea-n tranvai.

        Apreciază

        • Impresia mea este ca echipa inca hiberneaza,au castigat primul meci la Craiova,au jucat bine cu botoseii,si au crezut ca mecanizmele obisnuite vor avea castig de cauza si cu Malmo,dar se pare ca nu merge asa,chiar nimic nu a mers astazi. De aceea zic ca la mentalitate in primul rand suntem departe de Europa. Malmo a jucat exact ce am jucat noi campionatul trecut,un joc de uzura,au inchis toate culoarele,au fost pragmatici,si au dat un gol cu largul concurs al apararii noastre in frunte cu arla. a mic ptr ultimele doua meciuri. Este nevoie de un cap limpede la mijloc,care sa deschida jocul cu pase,combinatii,trebuie forta de patrundere,ne lipseste si ultima ececutie,ne tradeaza preluarile. Suntem cu o viteza in minus,daca varsta e problema la unii,nu inteleg jocul slab a lui Djoko,pe care-l elogiam nu demult ca are loc la orice echipa din Europa..Manea la fel,umbra jucatorului de acuma 2 luni,etc..

          Apreciază

  27. Pai, mai bine era titlul articolului „Vrem din nou pe Ol..itza !” Nu ? Dupa cat suntem de cacacioshi…Glumesc ! Schimbam antrenoru’ si se schimba modificarea ( ca sa-l parafrazez pa Racheta)…Nu va faceti griji fratilor; ii batem acolo cu 2-0 (nu cu 4-0). Acuma ce vreti ? Am jucat trei meciuri intr-o saptamana, cum jucam inainte in trei saptamani. Is obositi baietii si au mai avut si cantonament…Ganditi-va ca tot asa va fi de aici inainte: campionat , cupa, CL, EL..Cate batai vom mai lua ! Da’ si cate vom da !! Io abia astept meciu’ cu Cacarashu’ sa-l batem pa ciuposu ‘ ala de antrenor. Hai CFR !

    Apreciază

  28. DIn fericire suntem inca in grafic pt ca sa fim seriosi targetul realizabil era din start grupele europa league nu champions league unde e f greu de ajuns. Echipa a jucat slab, in ton cu meciurle din playoff (chiar daca am luat titlul) in care s-a vazut o slabire clara de turatie din partea unor veterani care pina atunci au tras echipa dupa ei. NU e nici o tragedie, exact cum nu e nimic iesit din comun ca unele nume importante din echipa sa mai stea si pe banca. Forma slaba nici intr-un caz nu le sterge vreun merit din evolutiile lor din anii precedenti da rnici nu trebuie sa ne ferim sa ii si criticam cand joaca prost.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.