Un titlu [CHEFERETV]


Numărăm minute, facem prognoze, dăm sfaturi, trăim la maxim. Punem presiune. Familia CFR mai are de jucat 90+ de minute în acest campionat. Familia CFR, mai precis echipa, antrenorii, staff-ul , conducerea, șoferii, suporterii, galeria, toți mai avem de jucat un meci, un titlu.

În Ardeal vorba este că „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în straiță!” Ne-a dat, iar FCSB a capotat la Iași. Multor șampanii dopul abia mai stătea să nu puște. Am afirmat în acel moment că doar nouă puncte în ultimele trei etape ne vor aduce titlu. Așa a fost, așa este. Noi trebuie să ne câștigăm titlul, nu alții.

Greutatea și presiunea acestui moment este incomensurabilă pe umerii celor ce vor lupta în teren și în tribune. Presiune ce vine tocmai din faptul că mulți ne văd deja campioni, felicitările curg deja pe adresa clubului, lumea fotbalistică aplaudă. Cei care simt că așa trebuie.

Un meci. Un titlu. O partidă ce nu se poate câștiga decât dându-ți viața pe teren și în tribune, în aceeași măsură. Căci nimic în viață nu vine gratis. Tot ce este meritat se câștigă prim muncă asiduă și profesionalism.

CFR Cluj a arătat că nu a fost doar un astru căzător, ci, dimpotrivă, că este rodul muncii, dragostei, încrederii, profesionalismului și lacrimilor vărsate pentru culoarea vișiniu.

Sudoare, lacrimi și izbândă. Istorie. Acesta a fost și este CFR Cluj de 110 ani încoace.

Tot ce este în sufletul nostru, toate emoțiile ultimei bătălii, toată presiunea, tot elanul și nerăbdarea încape într-o singură propoziție: „Onoare muncii grele”. Șunda, dragul de el, ar fi meritat măcar un titlu cu această echipă și doar pentru aceste cuvinte.

Dragi jucători, dragi antrenori, dragi suporteri, dragă galerie, această ultimă bătălie nu este o presiune în plus. Este doar o oportunitate oferită de divinitate. Este, pe lângă asta, o oportunitate născută din munca voastră, a noastră, a tuturor. Luați-o, tratați-o, jucați-o ca pe o șansă. Nu ca pe o obligație. Jucați cu inima, cu fericirea de a câștiga un titlu, cu mândria de a purta aceste culori, cu încăpățânarea lui Ando, cu minuțiozitatea lui Mandorlini, cu nervul lui Petrescu, cu lacrimile fericite ale copiilor cățărați pe garduri să vă simtă, să vă atingă, să vă iubească campioni.

Vom fi toți pe stadion, mușcând din gazon, din tribune, din aer, din cuvinte, din cântări. Ne vom uni și vom fi o Familie. O Familie care luptă pentru bucuria de a respira CFR.

Haide draga CFR! Hai Familie Ceferistă!

Che

Reclame

96 de comentarii

 1. In minutul 60 si ceva a batut Deac o lovitura libera. Nu rau, dar a fost respinsa. Uimitor cum a fugit in aparare. A sarit si la cap de a respins mingea degajata de cei de la Viitorul! Ramasese si ultimul aparator chiar! Incredibil cum statea pe varfuri in pozitie de ultim aparator sa evite primirea unui gol!!

  Si chiar nu merita sa se strige sa se faca schimbare. In fine, se va sterge totul cu buretele. Dar suporterii trebuie sa inteleaga cat de mult conteaza Dac pe faza defensiva si per total pentru echipa asta!

  Apreciat de 3 persoane

 2. Felicitari baieti,sunteti cei mai buni,felicitari tuturor cei implicati in acest proiect New Cfr.
  Multumim.
  CFR CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!!

  Apreciază

 3. Felicitari,respect si multumiri pentru toti care au contribuit la acest succes.Pentru cei din teren si de pe banca: bravo domnilor,ne-ati facut fericiti! Atingerea obiectivului ( pentru ca asa cum am mai spus inca de acum un an-titlul a fost obiectivul dorit cu adevarat inca din primul sezon de noii actionari) deschide calea unor noi investitii pentru formarea unei echipe redutabile.Hai CFR !

  Apreciază

 4. Ce poti sa mai spui in momentele astea? Felicitari si respect!
  Bravo ECHIPEI!
  Suntem mandrii de voi!
  Ati castigat impotriva tuturor !
  Ati scris istorie!
  Sa speram ca se sirul succeselor si trofeelor va continua.
  Hai draga CFR!

  Apreciază

 5. CeFeRiciree!Felicitari tuturor acelora care respira aerul cfrist 24/24 de ore.Un titlu asteptat si dorit cu nerabdare si care sa confirme consacrarea pentru totdeauna in elita fotbalului romanesc.
  Daca esti istet inveti in fiecare zi din greselile inerente.Le doresc celor care au fraiele echipei inspiratie si rabdare.Apoi suporterilor nostri le doresc sa devina mai intelepti si cu putin respect pentru cei pe care-i adulam la ceas de sarbatoare,cum a fost aceasta zi speciala.Merita cu adevarat respectul nostru,al cfristilor,pentru caracterul de care au dat dovada in aceasta batalie dura(dusa cu toate mijloacele).

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.