FCSB – CFR Cluj 1-1 (0-1) [Live]


CFR: Arla – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Mailat – Țucudean.

Min.00 – Citesc pe buzele unui suporter din berbec în miel al echipei gazde cum că f,c,s,b e din 4 litere, iar c, f, r e decât din 3, care avantaj (n)oi!”.

Min.03 – „Un” oaie îi stă „capră” lui Djokovic. Se fluieră fault din/pe la spate.

Min.06 – Centrare Budescu de pe stânga, respinge Arla (care e portar, nu companie britanică de procesare-comercializare a produselor lactate) în corner.

Min.10 – Se dă fault din fața reclamei la City Insurance. Se execută rapid, ai noștri sunt un pic surprinși prin surprindere, dar reușim să nu ne dăm autogol.

Min.12 – Gigi are glugă.

Min.17 – A trecut sfertul de oră, dar meciul pare tot încâlcit. Ne limităm deocamdată să limităm la 0-0 proporțiile scorului. Nu prea avem mingea.

Min.18 – Deac… Djokovic… Țucudean… în plopi.

Min.21 – Șut Teixeira în plopii lor.

Min.25 – După ce Teixeira îl faultează în careul nostru pe Camora, mingea ajunge pe stânga, la Mailat, care scoate un corner neacordat. Dan Petrescu e autoaruncat în aer pentru prima dată în această seară. Îl înțeleg. Cu puțin noroc, puteam marca din acel corner.

Min.28 – Galeria gazdelor cere mai multă lână.

Min.33 – Lovitură liberă CFR. Deac… înaaalt… iese Vlad de-a pixu’!!!… Țucudean trimite în bara transversală… mingea ajunge la Vinicius… GOOOOOOOOL!!!!!! 0-1! GOOOOOOL CFR!!! Brazilianul potrivit la clubul potrivit.

Min.39 – Gazdele sancționate cu ofsaid.

Min.42 – Țucudean scoate un corner de pe partea dreaptă. Deac nu mai găsește o centrare magică.

Min.43 – Pintilli trăznește din nou plopii.

Min.45 – Apărarea noastră e îmbârligată în careu, dar avem noroc cu vagonul: Coman șutează pe lângă poarta fără soț.

Pauză. N-am jucat mare scofală în prima parte, dar rezultatul nu-i deloc rău. Chiar și fața mereu nemulțumită a lui Dan Petrescu a arătat pentru câteva milisecunde câteva microfragmente de oareșce mulțumire.

Suporterii gazdelor așteaptă mai multă vână roș-albastră în următoarele 45+ minute. Niciunul nu-și imaginează că ar putea veni golurile 2 și 3 ale CFR-ului.

Min.46 – Tot 0-1, deși a intrat Man… Facem un pressing avansat, agresiv, recomandat se specialiști.

Min.47 – Ocazie monumentală și fabulos de incredibilă pentru CFR! Deac saltă mingea în careu, spre Djokovic, un fundaș se fâstăcește și se cacă pe el, Djokovic trimite spre Țucudean, acesta preia și apoi se aruncă disperat spre minge, dar din 2 metri nu reușește să înscrie.

Min.53 – Centrare Budescu, Tănase nu-i ia fața lui Arla și bine face!

Min.55 – București, România, 4°C, defensiva rezistă.

Min.57 – Pintilli și Culio se prăbușesc. Budescu comentează. Arbitrul îl atenționează. Dacă-i dă cartonaș galben, Budescu n-o să joace cu Dinamo. Eu sper să nu joace în seara asta…

Min.60 – Rezistă, Hoban! Rezistă, Hoban! Rezistă, Hoban!

Min.62 – Pintilii șutează în NetBet.

Min.66 – Pentru că a fost prezent activ în majoritatea momentelor-cheie ale jocului, îl declar omul-cheie al CFR-ului pe Djokovic.

Min.68 – Mi-e teamă că Bârsan se transformă încet-încetișor și pervers-perversișor în Bârsana! Mici ciupeli de arbitraj.

Min.70 – Carton galben pentru Hoban (care a rezistat!). Al doilea al meciului, după cel încasat de Mailat în prima repriză. Oile rămân de un alb imaculat.

Min.74 – Penalty cadou de pre-Paște pentru gazde, produs de Mureșan sau Bârsana (nu-mi dau seama).

Min.76 – Înscrie Budescu. 1-1.

Min.80 – Gazdele continuă ofensiva. Din păcate, n-am cedat controlul meciului la penalty, ci încă de prin minutul 70. Vestitele sfârșituri de meci (și de energie?).

Min.82 – Ioniță II în locul lui Mailat. Huiduit de spectatori, încurajat de noi în gând.

Min.87 – Emoțiile din ultimele minute m-au făcut să uit ce slăbuț a fost, totuși, acest meci. La pomul lăudat te duci cu sacul și-l umpli cu căcăreze. Dar să fim realiști: un punct e mai puțin decât spectacolul, dar mai mult decât zero puncte. Ne-au retezat două puncte în Gruia, în tur, le tăiem și noi două în retur.

Min.90+1 – Balde (intrat în locul lui Țucudean) în ofsaid.

Min.90+2 – Deac iese, Costache intră. Schimbări cam târzii?!

Min.90+4 – E clar! Bârsana nu știe da galbene gazdelor, dar știe fluiera finalul.

Rămânem pe primul loc. Meritam victoria? Da și nu.

Noapte bună! Hai, CFR!

211 comentarii

  1. Revazand meciul din min 68, nu m-i se mai pare ca ne-am retras. E aceeasi asezare avansata. Arbitrul a inclinat terenul spre noi, oferind barsanelor cadou nenumarate lovituri libere care au devenit centrari in fata portii noastre. Schimbarea din final a extremelor si a varfului a adus pericol real la poarta barsanelor, Ionita, Balde si Costache cu forte proaspete au fost greu de stapanit de catre aparatorii obositi ai barsanelor. Daca aceste schimbari incepeau in min 60, poate acum eram fericiti.

    Apreciază

  2. Unii colegi, cum ar fi Luis si Andrei Popa, isi exprima frica de besteleala din partea altora daca isi exprima opiniile . Eu insumi , fara sa-mi dau seama, am procedat cu aceeasi retinere cand am comunicat formula mea de start, incluzandu-l pe Culio numai sa nu fiu facut cu ou si otet, sau chiar injurat, cum nu odata am fost . Deci am introdus autocenzura de frica replicilor necolegiale, ca sa nu zic astefel . Asa ceva nu e bine, fiecare din noi trebuie sa-si exprime liber exact ce gandeste, daca altii au o alta parere, sa si-o exprime, dar fara jigniri !

    Apreciază

    • Nu este vorba de frica,dar pentru bunul mers si bunul simt de pe blog,as vrea sa evit polemici ce ar fi dezagreante pentru unii.Chiar si asa mai sunt persoane care ,dupa parerea mea nu-si au locul intre noi.Na dar fiecare cu parerea lui.
      PS.Este strict parerea mea 🙂 🙂

      Apreciază

  3. Nu ştiu dacă le dăm sau nu „mumu” în play-off (oricum, să dea Domnul!), dar nu-l văd nici eu mare „responsabil” pe Muri pt. pierderea celor 2 puncte. Penaltiul dat a fost sau nu (rămâne la aprecierea fluieraşului, pe care -iarăşi o opinie personală- îl cam scoate toată lumea ca mare hoţ, dar am văzut eu arbitraje mult mai ostile CFR-ului), iar Muri în acest moment este un punct fix în echipă, cu bune şi cu rele. HAI CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Toata lumea cunoaste „abilitatile” farsorului imputit de Tanase, felul in care se arunca in careu precum in bazin, fara ca sa fie atins.. Ghinionul nostru –arbitri care favorizeaza stana. Daca ar fi fost al nostru era sanctionat cu galben, imediat. In ceea ce priveste acordarea loviturii de la 11 m.. sa fim seriosi…. Javra de Tanase stia clar ca nu are cum sa joace mingea dar se sforteaza sa ajunga cu piciorul in fata ghetei lui Muri, doar doar o sa -l agate si o sa aiba motiv sa ridice mainile pe sus si sa ceara penalty, ceea ce s-a si intamplat. Si la faza in care a simulat a procedat la fel, insa, nu a reusit sa se agate de piciorul fundasului nostru… Rusine acestui jeg de fotbalist si rusine arbitrilor care tolereaza asa ceva… Sa spui ca esti acoperit de regulament ca Muri il loveste in picior…. este cam la fel cu „sutul in cur” pe care l-a luat Budescu la Medias… 11 m.. pt stana…. asa, greu o sa castigam campionatul… Hai CFR CLUJ

      Apreciază

  4. M-am uitat la faza penalty-ului cu slow-motion. De mai multe ori. Cu un program free, deci nu multa acuratete. Muresan nu-l loveste pe Tanase. Acesta baga piciorul in fata fundasului nostru, mingea sare din el in aut, fundasul isi opreste miscarea de lovire a balonului, dar Tanase simte piciorul lui Muresan si cade. In cadere se ating picioarele celor doi. Cu totul altfel ar fi cazut atacantul daca fundasul ii secera piciorul. Greseala fundasului (daca pot zice) este ca a urmarit mai mult mingea, cum sa o loveasca, decat miscarile atacantului din spatele sau. Daca n-ar fi urmarit sa joace mingea, ar fi putut cu un umar sau cu pieptul sa-l scoata de pe traiectorie pe atacant. Dar la viteza fazei, la presiunea care era, nu cred ca s-ar fi putut da alta decizie. Greseala tolerata a arbitrului este ca nu la avertizat pe Tanase la simularile din timpul jocului.

    Apreciat de 2 persoane

    • Cred ca singura vina a lui Muresan a fost atitudinea de agresor.Si anume a ridicat repede mainile sus, sorry l.am lovit, dar crede.ma, nu am vrut, I m sorry.Arbitrului atata I trebuie sa vada si te.a ars.O atitudine care avea sanse sa nu ia penalty ar fi fost sa se ridice imediat, nici sa nu se uite la adversaril care a simulat si sa si vada de treaba.

      Apreciază

      • Tanase a venit din spatele lui Muresan si totusi el (Tanase) a lovit mingea primul. Aici sunt doua semne de intrebare. Cum esti atat de lent si de ce nu ai stiut/simtit ca vine adversarul din spate. In opinia mea Muresan e ok titular intr-un meci cu Chiajna, Iasi, Juventus, dar in play-off, daca intr-adevar ne batem la titlu, ne trebuie un titular la nivelul lui Vinicius.

        Apreciază

  5. O zi de sport incheiata nu prea fericit din punctul meu de vedere,atat pe plan intern cat si extern;surprinzator,dar meritat,rusoaicele de la Rostov pe Don au obtinut un egal(22-22) in fata CSM.Bucuresti care s-au intrebuintat serios,acasa,ca sa le smulga un egal;apoi, M.Copil pierde prima finala din circuitul ATP,de la Sofia,iar Barcelona,mare surpriza,n-a reusit sa inscrie,acasa in poarta lui Getafe,scor final 0-0!;in acest meci mi-a placut modul extraordinar cum au jucat medrilenii,felul in care s-au aparat pe 2-3linii,cum au blocat actiunile ofensive ale catalanilor si in special ale lui Messi,iar apoi modul exceptional prin care reusit sa se desfaca ca un arici in momentul de posesie si de progresie;o adevarata lectie pt. adeptul acestui stil de joc,DP.!

    Apreciază

  6. @ Andrei Popa, eu am scris mai sus faptul ca gazul si-a creat mult mai multe ocazii si a pus mai multe probleme fcsb-ului decat am facut-o noi, dar asta e mai putin important acum, pentru ca fiecare vede doar ceea ce vrea sa vada, ca de obicei. A fost o atmosfera extraordinara la Polivalenta in meciul de Fed Cup, desi nici asta nu are prea mare importanta aici. Pentru Marius Copil finala de la Sofia inseamna rezultatul carierei, singura finala ATP a unui jucator roman in ultimii 7 ani, in proba de simplu.

    Apreciază

    • Gazul si-a creeat mai multe ocazii decât Steaua când au jucat cu voi. Your point is? Compari mere cu pere. Cu Gazul nu si-au propus cei de la Steaua sa stea cu curu’ în poarta. Cu CFR-ul au avut toate motivele sa o facă.

      Apreciat de 1 persoană

  7. Rezultat bun, după părerea mea, în urma unui joc destul de bun prestat de băieți. Cu un pic de noroc puteam chiar să cîștigăm! Să nu uităm, că suntem abia la al doilea meci,după pregătirea( ratată) de iarnă. În mod normal, vârful de formă va veni mai tărziu, pe parcursul play-off ului. Prestație excelentă al lui Djoko, inepuizabil, apărând de multe ori surprinzător în fața porții.
    Arbitraj satisfăcător, putea fi și mai rău cu alt cavaler.
    Poate dacă cîștigam, se instala o automulțumire în rândul jucătorilor, cum că ce buni suntem, i-am bătut acasă. Așa, rămâne starea de concentrare, de atenție sporită, munca pentru a îndeplini obiectivele echipei.
    Haideți cât mai mulți la stadion, sămbâtă, să-i încurajăm.
    Hai CFR !!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Acuma, ma bag si io ca musca in…. Zepter ! La articolul precedent s-au facut „predictii” pentru rezultat. Am sugerat sa se faca si o ” predictie” cand va fi reala „predictia 4-0”. Lulu (care-i un „tudos-ember”) , cred c-o dormit cu capu-n jos din pat si o visat nu stiu ce infrangeri.. Io atat am spus: vom avea un joc frumos si un rezultat bun , care ne va multumi… Prezicatorilor ! Urmati sfatul meu; inainte de-a va angrena in predictie, stati linsistiti in pat , cu capul spre Nord (ca sa nu va intersectati liniile Geo-magnetice) . Apoi, nu va ganditi la nimic.. si lasati undele eloctromagnetice sa va treaca liber prin creier… Pentru cateva secunde veti vedea un „flesh” ori veti auzi un sunet .. Incercati sa-l descifrati si aceea va fi „predictia” la ce va intereseaza .. Asta se intampla o data la…. zece …ani… De aceea , consumati zilnic 2 litri de ..bere !!! Mai am o metoda da’ v-o spui dupa meciu’ urmator … Ca sa „prezici” ce-o fost ii mai simplu !

      Apreciat de 1 persoană

      • Sireacul Caneto s-ar îmbolnăvi dacă n-ar putea prezice cei 4-0 🙂 Aşa că e clar: dăm câte 4 la toți, de aici încolo. Hai băieții, haide CFR!

        Apreciază

  8. Vizavi de felul smecheresc de arbitraj partinitor si cu dedicatie.Am vazut aseara la meciul oltenilor,faulturi acordate anapoda,faulturi de galben trecute cu vederea.La golul din lovitura libera un urma unei interventii la minge.As putea sa-i acorzi circumstante atenuante arbitrului la faze in care viteza jocului nu-i permite sa surprinda toate detaliile,dar nu la faze de manual gen atac intarziat.Au fost si aseara cel putin 3 galbene de care au fost iertati oltenii.
    Revenind la arbitrajul nostru(cum am mai spus) in primele 11 minute deja Tanase simulase de 4 ori(o data in careu) fara sa fie deranjat cu un gest de catre arbitru.Asta este evident ca te incurajeaza in actiunile tale sa perseverezi.Iar in final acest lucru s-a dovedit esential in economia partidei.Degeaba ne dam noi de ceasul mortii cu problemele de tactica,cand partidele sunt decise de arbitraj…………..

    Apreciază

  9. S-a încheiat şi această rundă de notare, au fost prezenţi la „datorie” 33 tribunişti. DP a primit 5.7, echipa ceva mai mult (6.5). Note mari au primit -absolut meritat- Djoko (8.1) şi Vini (8,0), nota minima fiind în dreptul lui Muri (4.7). Reactualizarea tabelului „all_14_ani” mai întârzie un pic. HAI CFR!!!

    Apreciază

  10. Sper ca dupa acest meci a inteles DP ca oilor trebuie sa le dai 2 goluri macar ca sa scoti un egal 1-1. Un gol nu te ajuta,al doilea se anuleaza,iar oile primesc un penalty dar de la cavalerul negru,influentat de sfantul care macina rozariul in loja vip.
    Daca nu ma insel,au inceput din nou jocurile din culise cu arbitraje „jmecheresti” de dambovita,cred ca vom avea nevoie de o alta abordare mai focusata pe atac,nu avem voie ca la 1-0 sa ne retragem,vom fi taxati cu lovituri libere,adversarii vor fi impinsi catre careul nostru,si vom deveni echipa prieteniei cu egaluri peste egaluri.
    Sper ca daca noi ne dam seama ce urmeaza,stie si stafful tehnic,si vor reusi sa gaseasca antidotul..
    Hai CFR

    Apreciat de 2 persoane

  11. Djoco are ceva din Petrucci, un mijlocas box-to-box clasic, dar si din forta unui Gabi Muresan. Atat in sut, cat si forta fizica in general. Da, ar putea juca la echipe mai mari si in opinia mea.

    Apreciat de 2 persoane

  12. In mizeria si jegul in care se afla fotbalul romanesc,ma intreb si eu ca prostul ce fel de mazochist trebuie sa fii sa investesti intr-un proiect la Cfr,echipa cea mai defaimata si urata din tara?? Sa aduci jucatori de valoare ptr campionatul nostru,oferind conditii si salarii decente,fara sa-ti bati joc de ei cum face oierul.
    Aduci si un antrenor valoros,ai un proiect de viitor,investesti in fotbalul autohton,si ce primesti?? Esti facut in toate felurile,ungur,bozgor,hot,blatist,etc..si esti furat pe unde se poate in campionat,in cupa..
    Pai in conditiile astea daca sta DP,merita tot respectul,daca ar alege marea stea a tarii,pe plan intern ar avea asigurat toate trofeele si hegemonia,el cu stiinta sa,iar ciobanul cu metehnele stiute.
    Pai intreb si eu ce s-a schimbat in 28 de ani? Doar imnul si numele tarii,in orice alt domeniu sunt aceleasi obiceiuri bazate pe minciuna,furt si prostirea multimii pentru acapararea cat mai multor bunuri personale.
    Nu exista nimeni sa poate sa aduca schimbarea? Si nici prostul de ciobandant nu-si da seama ca daca nu exista competitie sanatoasa si nu lasa nici pe altii sa creasca si el va ramane un pitic?
    Si tot el are mai multi simpatizanti,trista realitate..
    Ce sa mai spun..hai CFR

    Apreciat de 5 persoane

    • Mentalitatea din Romania e descrisa foarte bine de Creanga „decit codas la oras , mai bine in satul tau fruntas” – putini au curajul sa intre intr-o competitie la nivel mare, preferind sa fie vedete locale. Asa cum Ianis Hagi e foarte bun pentru Viitorul dar nu are ce cauta in Serie A si ciobanul este doar un cetatean bagat in seama intr-o tara ca Romania. In societatile asezate unde mediul social in partea superioara are nevoie de 3-4 generatii pentru a fi cizelat si acceptat, el ar fi doar ceea ce este – un semianalfabet fara maniere imbogatit. Eu cunosc oameni mai bogati decit ciobanul, dar care umbla singuri pe strada si nu nimeni nu isi da seama cam cit au in cont. Dar evident ii ajuta sinapsele sa nu epateze pe motivul asta.

      Apreciat de 1 persoană

  13. Nu cunosc dedesupturile revenirii lui I.Lupescu in mama-liga 1(?);pt. mine este f.f. dubioasa acesta intentie,mai ales dupa invitatia,la palat,a machedonului-puscarias!;sa renunti la o functie atat de onoranta,de importanta,de o asemenea insemnatate,de mare responsabilitate,cu o f.mare greutate si influenta la nivelul fotbalului european,chiar mondial,platita f.f.bine si sa vii sa incepi de la zero,o munca de sisif intr-o tara in care te impiedici permanent de contestatari,de indivizi penali,dubiosi,fara coloana vertebrala,de o mass-media slugarnica,de lipsa infrastructurii la nivel european,a centrelor de copii si juniori(in diverse zone ale tarii) si de multe,multe alte greutati si probleme nerezolvate,fara a avea un sprijin concret,clar stipulat printro Lege a Sportului in general si-a fotbalului in special,asta imi dovedeste mai mult decat orice,lipsa de intelegere si o tratare superficiala a fenomenului fotbalistic din Romanica,decat bune intentii;pt. mine este f.f. ciudata aceasta decizie a „kaiserului”,desi,daca elimini suspiciunile si partipriurile,aceasta actiune pare a fi de laudat!;ramane sa ne convingem de bunele intentii,pe parcurs,daca,bine`nteles va castiga sefia FRF!

    Apreciază

  14. Djokovic tot mai bun! Dar trebuie sa joace si Ioniță si Mailath si Costache si Deac! Atunci cin’ sa iasă?
    Echipa a ajuns la un ” next level” in care unii din ” monștrii sacri” dau rateu! Deja ma doare sufletul pt un Camora, Culio, Nouvier, Păun , Muri chiar Hoban.Ce sa zic de Rus?

    Apreciază

  15. Momentan Dinamo e in playoff si Botosaniul nu. Daca-i scoate cineva si pe viitoristi din playoff avem sanse reale la campionat, macar pentru ura care i-o poarta WCSB-ului Astra si Dinamo 😀

    Apreciază

  16. Mi-ar placea ca in locul Viitorului si a Botosaniului sa intre Dinamo si Iasi. Dinamo-ul sigur nu va sta capra in fata WC-ului, si Iasiul e in general o echipa onesta. Nu prea sta capra la nimeni, sau daca da, atunci la toata lumea, nu e o echipa satelit. Ei atata pot.

    Apreciază

  17. Din ce in ce mai interesanta si complicata lupta pt playoff. Viitorul arbitreaza lupta avand meciuri cu ambele echipe moldave in ultimele doua etape. Speram sa-i incurce cainii pe stelemisti etapa viitoare, apoi in ultima etapa va fi care pe care cu astralii. Complicat! Craciunescu analizand fazele din meciul nostru de sambata spune ca arbitrul i-a iertat pe berbeci de cateva cartonase galbene evidente, apoi adauga ca a primit sms de la un prieten care i-a spus ca anumiti jucatori de la stana n-ar fi jucat etapa viitoare, daca ar fi primit cartonas cu noi. De penalty nimeni nu are dubii ca n-ar fi fost.

    Apreciază

    • Playoff-ul e complicat… În opinia mea Astra e scăpată de griji, cele 4 din spatele ei au multe meciuri directe, nu poate fi depășită de 3 echipe (din 4). Lupta e între ăia 4 de pe locurile 5-8. Iașiul pare avantajat, Viitorul are o soartă nesigură (joacă cu 2 contracandidate!), Dinamo depinde de meciul cu mioarele. Cele mai mici șanse are Botoșaniul, din fericire… 🙂 HAI CR!!!

      Apreciat de 2 persoane

      • Si eu sper sa nu prinda botosanenii playoff-ul pentru ca nu-i suport, dar parca nici pe gazonul mizerabil de la Iasi n-as vrea sa mai jucam. Astra pare intr-adevar cea mai lipsita de griji, dar daca pierde cu noi, poate fi depasita de caini avand meci direct. Doar ca cele doua echipe de moldoveni ar trebui sa faca punctaj maxim in ultimele doua etape, ca sa-i depaseasca, ceea ce pare putin probabil in acest moment. Am observat ca cei de la Sepsi au dat o replica buna oltenilor si s-au intarit, ce tare ar fi sa-i incurce putin pe berbecii abia intorsi de la Roma 🙂 Cel mai important e ca noi sa castigam ultimele doua meciuri si sa intram in playoff cu o cifra rotunda. Hai CFR!!!

        Apreciat de 1 persoană

    • Deci trebuia sa-i spuna cineva si sa primeasca sms sa stie ca i-a iertat de galbene si ca erau 6 fcsbisti la limita suspendarii!Astea se stiau inainte de partida si ma gandesc ca si Craciunescu a vazut meciul si fazele respective.Nu cred ca are nevoie sa revada fazele sa simta cu bate vantul.Pentru unul care a fost „profesor de arbitraj” erau destule 15 minute sa-l gineasca pe Barsan ca pute-a oaie.Au fost (cum am repetat la nesfarsit) 4 simulari a lui Tanase in primele 11 min.Apoi a venit scurt in tusa dreapta o simulare a lui Texeira si fault dat.In timp ce Hoban si inca doi se lamentau de faza,Texeira a executat scurt iesind o deviere periculoasa si corner.
      La faza penaltyului la noi cei din studiou il presau pe Craciunescu sa se exprime daca a fost sau nu.Si acesta tot o lalaia si spune ca in presiunea aia ar fi dat si el.Dar privit cu lupa nu era cazul de penalty.Si daca Barsana era la fel de scrupulos precum si interpretarile fata de noi,Tanase in prima repriza era deja pasibil de eliminare pentru simulari si sigur nu si-ar mai fi incercat norocul la acea faza din repriza a doua.
      Evident play offul este complicat,dar suntem echipa care a aratat cu adevarat fata de campioana.Suntem mai omogeni si avem piese care vor exploda in faza finala.
      Distanta mica intre primele 3 clasate,dar fiecare punct in plus pare 1 minut fara respiratie dupa 5 km alergati……..

      Apreciază

  18. De o vreme încoace, Crăcănescu are analize cât se poate de corecte. Când și de ce s-a întâmplat o cotitură atât de categorică în instrumentul lui de făcut analize, nu știu. Povestea e că nu ne mai umple de rahat și asta, din ce observ la unele dintre emisiunile la care mă mai uit, îi enervează crunt pe Naum și pe ceilalți lătrăi becalioți. Dacă se va dovedi una de anduranță, atitudinea lui poate fi singurul cârcel care să mai tempereze mușchiul mediatic al ciobanului. Să fie primit!

    Apreciază

  19. Dinamo a luat trei de la Chiajna. Torje s-a bucurat la gol de zici ca a marcat in poarta Bayern-ului. Eu cred ca Fcsb le da scor de neprezentare etapa urmatoare…

    Apreciază

    • Am si eu o premonitie asa,fara 2 litri de bere,dar cred ca Dica in scurt timp va fi istorie,deoarece n-a reusit sa bata viitoarea campioana,a smuls un egal barsan,va fi out din europa dupa o (alta)posibila umilinta,iar o victorie a lui dinamo i-ar fi fatala..
      Dar noi sa ne vedem de ale noastre,deocamdata suntem pe primul loc impotriva vointei multora.
      Ce frumos ar fi,daca chiar s-ar juca numai pe teren,sa vedem atunci care-i bun intr-adevar.
      Daca am avea punctele de la botosani,viitorul,gol Nouvier cu stana anulat,penalty la bucale inventat… cel putin 6-7 puncte mai mult..poate acuma eram lideri detasati.
      Hai CFR!!!

      Apreciază

      • Nu cred ca pe Dică să-l pască vreun pericol, indiferent ce rezultate va avea echipa în următoarele câteva meciuri. Principala calitate pe care trebuie s-o aibă un antrenor la FCSB este să accepte implicarea totală a lui Gigi în treburile lui. Iar Dică este un tip liniştit, ascultător, pe placul lui Gigi, care, după orice meci încheiat cu un rezultat prost pentru FCSB, a atacat întotdeauna jucători, prea puţin pe Dică.

        Apreciază

        • Gaseste jiji alta sluga cuminte,sunt destui..ca pana la urma cineva va trebui sa plateasca contraperformantele,si sigur nu jiji va fi acela.
          Dica chiar imi este simpatic,nu este genul care sa improste cu noroi in adversari,mai ales ca a si jucat la noi,si n-a facut-o rau.
          Oricum vom vedea,suntem obisnuiti cu ciobanul sa-si schimbe parerile rapid.
          Dar noi cu ale noastre,restul e can-can😁
          Hai CFR

          Apreciază

  20. Oare Ioniță are drept de joc cu Astra? Şi dacă ar avea, ar juca? Dar Mailat? btw, pe lpf.ro numele complet a lui Mailat e Arpad Sebastian Mailat, iar a lui Ioniță e Cornel Alexandru Ioniță II. Asta ca fapt divers. Hai băieții, haide CFR!

    Apreciază

  21. Mi-am adus aminte duminica seara la partida oltenilor de tratamentul care-i era aplicat lui Muri(ala adevarat nu clonele).La primul fault era atentionat,la al doilea primea galben si-i amintea ca-i al doilea!Asa o patit si Osman Viera la al doilea fault si arbitrul i-a semnalizat acest lucru.Instant m-am gandit la faulturile lui Budescu in partida cu noi.Si vorbesc de faulturi de galben ,nu faulturi de joc.Apoi a avut vreo doua faze in care a degajat mingea dupa fluierul arbitrului,plus faza in care se ratoia la Barsan……….dar saracul Budescu era total ignorat de catre arbitru(sigur Sarmaluta o fi avut vreun botez si nu vroia sa-l rateze.Numai ca nici ciobanul nu doarme in cizmele statului).Am mai privit vreo 30 min din partida cu fcsb si cu un minut inainte de penalty ce sa vezi,Tanase la un duel cu Muri plonjeaza in careu!La mioara asta de Tanase i se pune in pericol integritatea fizica la cate plonjoane in sec trebuie sa faca pentru un penalty.
    La Tanase nu exista conceptul de repetitie,poate s-o faca la nesfarsit ca si infractorul ala cu dinti stricati.Doar mai trec la o mica revizie si-si reiau activitatea de baza.

    Apreciat de 2 persoane

    • Roboțelul lui Gicuță… Are probleme cu menținerea echilibrului, săracul. D-aia îl şi iubeşte atât de mult oierul. Cel muntean adică… Sau albanez? Mă rog, prostia n-are naționalitate…

      Apreciat de 3 persoane

  22. Mă uit la clasament și încă mă minunez de locul ocupat de CFR, în condițiile în care atacul nostru a fost destul de șubred (nici Urko Vera, nici Omrani, nici Balde nu i-au dat în gură târgului). DP a pus la punct apărarea și mijlocul, dar să scoată golgeteri din atacanți nu văd cum ar putea. Speranța masivă (dar și presiunea) e în (pe) Țucudean. Sper să marcheze cât mai repede și apoi să nu se mai oprească. Nu cred că putem rămâne primii în top în play-off numai încasând cele mai puține goluri.

    Apreciază

  23. Am reusit sa avem cea mai buna aparare si prin pozitionarea echipei.Nu cred ca atacantii n-au inscris pentru ca n-au calitate.Mai degraba n-au fost ajutati sa primeasca baloane in pozitii favorabile.Aici si fundasii laterali au un rol ,prin sprijinul pe care-l dau mijlocasilor.Important va fi ca in play off sa-si gaseasca locul si jocul Ionita……apoi toate vor fi mult mai simple.

    Apreciază

  24. Ieri seara a trebuit sa intre „manzul” Asensio de 22 de ani , sa patrunda prin combinatie spre interior pana la linia de fund si sa centreze pe jos inapoi pentru suturile din careu a lui CR7 si respectiv Marcelo, sa aduca sansele de calificare mai aproape pentru Real si mai departe pentru miliardarii de la PSG. Si asta cand „motorul” Realului era gripat rau, nu mai gaseau „drumul spre victorie” (cine a vazut filmul cu acest titlu, va mai amintiti ce preluare a facut Pele pe piept la o minge bubuita de fundas de la vreo 60 de metri).

    Apreciază

    • Asa este, ce vroiam sa remarc e ca a fost nevoie ca un pusti sa intre pe teren in final, cu lectia invatata, ca sa scoata din impas o pleiada de staruri cu mare experianta. Importanta traseelor. Sigur, e vorba de un pusti star el insusi.

      Apreciază

  25. Eu zic ca decat alt atacant de 19 ani, mai bine transferam un portar tanar si eliberam un loc de pe faimoasa lista. Asa poate nu mai cumparam jucatori la care sa le reziliem contractul in 2 luni,

    Apreciază

  26. Ma bucura victoria fcsb,astfel si egalul nostru are parca alta valoare.Si-n plus ne arata ca o formatie care are controlul si ocazii nu are asigurata victoria.Apoi nu-i de neglijat cum s-au expus la contraatac.
    Fcsb a avut evident ocazii mai multe si clare decat in partida cu noi,unde au fost anonimi.

    Apreciat de 2 persoane

  27. Remarcabila prestatia behaitoarelor cu Lazio. Au fost realisti, s-au aparat sus cu echipa scurta si pressing, au lovit pe contre foarte periculos. Au si dat gol pe o contra remarcabila. Returul depinde cu ce echipa va juca Lazio. E posibil sa joace cu mai putine rezerve ca aseara, de ex Immobile sa intre din start, nu in min 55-60, la fel ca alti titulari de baza care au lipsit ieri de pe teren. Daca vor juca cu echipa de aseara cei de la Lazio, cu o partitura asemanatoare, oile pot da chiar lovitura.

    Apreciază

  28. Ce am observat la oi aseara, la cornere Vlad nu iese pe centrare, sta pe linia portii, iar Gaman si Planic sunt visatori la cornere, italienii au reluat preiculos cu capul de pe linia de 6 metri central, foarte aproape sa inscrie. Alta slabiciune de aseara a behaitoarelor, pe banda dreapta oiereasca (Benzar) un lazial de cluloare cu par imens in jurul capului a patruns cum a vrut el spre interior pana pe linia de fund de unde a centrat pe jos pentru sut din interiorul careului al colegilor lui, cat-pe-cei sa iasa gol in vreo doua randuri.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.