La mulţi ani!


Îs cam zăpăcit rău acum. Lumea se pregăteşte intens, ras, frezat, machiat, ce mai,  fierbere mare. Mai ales la foc mic a sărmăluţelor din piept de raţă pe cruton de polenta. Zice-se că în câteva ore vom sărbători trecerea într-un an par. Eu unul ştiam că anul par a început deja în vară, pot să prezint şi dovada:

Oricum, nu ora exactă a startului anului par contează, ci finalul lui, numărul lui (să eradicăm anii impari măcar pentru un deceniu), dar să nu ne grăbim, pentru început ne-am mulţumi cu un an par asemănător lui 2012. În ordine cronologică, Ţucudean, şampanie, rulouri de curcan cu caise confiate, şampanie, tartar de somon cu ou de prepeliţă, şampanie, şampanie etc, ciorbă împotriva mahmurelii, alte transferuri, pregătire ratată de iarnă, play-off, preliminarii Champions League, 11 puncte adunate în grupele ChL. Apoi, mai vedem.

“Pot să zic că e rezolvat Ţucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter şi sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an”, a dezvăluit Mureşan la Look TV.

Ţucudean a venit, Moutinho a plecat (Cultural Leonesa, LaLiga2, Spania, împrumut pe 6 luni) :

Că aşa zice regulamentul, numărul locurilor din lot este limitat. Ca să aduci un jucător, trebuie să-i faci loc, renunţând la un altul. Fiecare mutare trebuie bine cântărită, nu merge cum crede presa, „CFR plănuieşte lovituri după lovituri pentru FCSB. Ce jucători sunt vizaţi” … Ioniţă, Moruţan, Mengolo, Jo Santos, Qaka, Rusescu, Stanciu, Grozav, Artean, Palici … Nistor (Dinamo, Astra), Rus (Iaşi), Hamed (Iaşi), Omrani (FCSB),  Balde (?), Nouvier (Astra), Sârbu (Astra), Vlad (Dinamo) …

„Avem o listă de jucători făcută din vreme, care cuprinde şapte nume şi din care trebuie să luăm maxim trei. Vor fi şi străini, şi români”, a anunţat Mureşan

Cum spuneam, Ţucudean, vin spumant, crenvurşti cu muştar, vin spumant, pălincă …

… pălincă, ciorbă împotriva mahmurelii, pălincă …

HAI CFR!!!

Reclame

12 comentarii

 1. Caneto, m-am tăhuit de atâta miros de palincă numa’ citindu-te, d-apăi când voi trece la „execuții”! 🙂 Hai CFR-Cluj, An Nou fericit și musai par!

  Apreciază

 2. In ultimele partide sa observat clar ca omrani (in mare forma) nu are cu cine colabora in formulele folosite de A1
  .omrani , balde . nouvier (moutinho)) ar fi fost alt ceva .. ….
  lista de esiri mi se pare mai valoroasa , cel putzin pe criteriu determinarii, Un trio omrani, balde(francezu).man ar da sanse mari stelei, ar fi tribune pline si spectacol total…..!
  atentzie !

  Apreciază

 3. Trecem dintr-un an 2017, in care am renascut ca pasrea Phoenix din propria cenuse si iata-ne in fata unui nou an, in care avem asteptari de marire, culese din vise si basme fermecate, in care un nou titlu si calificarea in grupele unei cupe europene abia asteapta sa poarte numele CFR-ului nostru drag.
  Un nou an cu liniste si performante pentru CFR si cu multa sanatate si bucurii pentru toti suporterii franari.
  La multi ani!

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.