Cum ne-a mers ulciorul încă o treime de dată la apă [CFR Cluj – FCSB 1-1]


Dacă e joi, jucăm cu oi.

01-03/ Se joacă destul de tare, conștiincios. Echipele par ambițioase, publicul așteaptă victoria, ziariștii să fie furat FCSB-ul.

04-08/ Nu se mai joacă chiar atât de tare. Un egal n-ar fi rău. Multe faulturi.

09/ Urko Vera marchează cu capul primul și singurul gol al meciului de până acum. Scorul rămâne însă 0-0, arbitrii nefiind mulțumiți cu modul în care s-a înălțat Nouvier în careu la pasa spre Urko Vera.

10/ Am numărat deja 3 degajări ale lui Arlauskis. Se cam sare peste construcție de partea noastră. Adversarii încearcă să ducă mingea între fundașii și mijlocașii noștri centrali, dar cam atât.

13/ Pintilii n-a reușit încă să atingă mingea. În schimb, numai lui Culio i-a retezat deja 6 picioare. Cartonaș galben.

16/ Arlauskis respinge în corner. Cornerul nu este fructificat sau legumizat.

17/ Pintilii simulează involuntar un fault la Culio.

18/ Golofca se tăvălește pe gazon, râzând ca un copil, cu tatuajul la nocturnă.

20/ Pintilii e faultat de Hoban, nu de Culio, cum ar fi normal.

21/ Tănase cade în careul nostru. Nu primește nici penalty, nici Oscar, nici mărunțiș.

22/ Centrare a lui Manea, dar Nouvier nu reușește să împingă mingea în poartă.

23/ De lângă Dan Petrescu, Bilașco vorbește la telefonul mobil.

27/ Nouvier se ciocnește cu Arlauskis, în încercarea de a opri o pasă spre Budescu. Arlauskis pare ușor amețit, dar îi trece cu apă. Corner. Fără rezultat.

33/ Cartonaș galben pentru Bălașa. Nu că ar interesa pe cineva în afară de rudele sale apropiate.

35/ Corner CFR, după o pasă printre a lui Nistor (meci bunicel; multe centrări încercate de Nistor și Manea de pe dreapta, în timp ce de pe stânga se încearcă mai mult recentrări). Nu iese nimic.

38/ Budescu execută o lovitură liberă tăioasă de pe stânga, dar Bălașa (care a fost mai rapid decât Arlauskis) n-are un simț al porții prea dezvoltat, așa că trimite pe lângă. Încet-încet, parcă facem pași mici, dar repetați, în spate. Nu-i prea indicat să le facem mingea și terenul cadou. Sper să fiu contrazis de un contraatac ucigător. Dar cine să-l pornească? Nu-l prea mai văd pe Deac…

41/ Alibec primește cartonașul galben cu înjurături publice.

43/ L-am revăzut pe Deac, într-un moment când jocul era întrerupt. I-am citit un limbaj de Ando pe buze.

45/ Hm. La meciul lăudat să nu te duci cu sacul… GOOOOL!!!! Urko Vera!!! Centrare Deac din lovitură liberă, Niță se înalță magistral pe lângă minge și Urko Vera trimite cu capul în poartă, cu toată opoziția pumnului în obraz a portarului! Incredibil! Gol din 6 metri, nu din 11! Cine ar fi crezut?

Pauză.

46/ Man în locul lui Golofca la FCSB. Camora nu tremură de frica unui miel.

47/ Benzar încearcă să-l deschidă pe Nouvier în propriul careu, dar Niță iese mai inspirat de data asta.

49/ CFR pune mingea jos și începe țesăturile de pase, domoale, ardelenești, cum îi place lui DP. Din păcate, durează cam un minut…

50/ Alibec intră în careu. Să fie sănătos! Mingea era deja la Arlauskis.

51/ Budescu trage în peluză, dar suporterii care apără peluza și resping mingea.

53/ Imagine cu Nicolae Dică, din profil, cu umerii căzuți.

55/ Camora vede cartonașul galben pentru că s-a uitat urât la arbitrul de linie.

56/ Schemă frumoasă a FCSB la o lovitură liberă, executată urât.

57/ Budescu centrează la Arlauskis. La cealaltă poartă, Nistor șutează pe direcția lui Niță, dar bine că șutează!

58/ Urko Vera – Deac – Urko Vera… bascul e blocat în careu.

59/ Camora centrează din careu… dar Nouvier nu poate relua spre poartă. Arătăm că știm să mușcăm dintr-o turmă de oițe, chiar dacă nu suntem câini de nicio culoare.

61/ Hoban degajează, Alibec șchiopătează. Deac scapă spre poartă, dar comentatorul Look Plus strigă „E fault! E fault! E fault!”.

63/ Lovitură liberă CFR, Deac – Nistor, deviere în marginea careului, șut blocat.

64/ Contraatac Alibec – Man – Budescu (scăpat în spatele lui Mureșan)… bară-gol. 1-1. Gol frumos, nimic de zis. Probabil urmează să primim 11 metri, ca să uităm cât mai repede golul încasat.

65/ Omrani în locul lui Urko Vera.

66/ Corner FCSB, urmat de șuturi în blocaj. Momente delicate, de care trebuie să trecem cu brio până ajungem la lovitura/loviturile de pedeapsă.

69/ Ce tolomaci! FCSB-iștii cer penalty pentru simulare în careu! Sigur „se va da” lovitură de pedeapsă în studiouri, după meci.

70/ Corner CFR. Hațegan fluieră ceva. Pare să fie „Dumacasă, mătramvai”.

73/ Pintilii atinge pentru prima dată mingea, lovit de aceasta la o degajare clujeană.

74/ Lovitură liberă Budescu (singurul de care îmi era frică, trebuie să recunosc!), „covrig” peste/pe lângă poartă.

78/ Cartonaș galben pentru Deac, lovitură liberă pentru Budescu. Respingem. Continuăm să jucăm defensiv. Ultra-defensiv. DP de defensiv, chiar dacă după meci A1 o să declare că făcea spume de nervi că nu ieșeam din apărare. Deja auzit…

82/ Meciul lâncezește, de parcă-i aranjat. Nu insinuez nimic. Nu e.

84/ Iese ex-astralul Alibec, intră ex-dinamovistul Gnohere.

85/ Se face reclamă la tractoare și la o agenție de pariuri. Se face reclamă la Niv

86/ Se face reclamă la Nivea pentru bărbați, ca să-i placă femeile.

87/ Dan Petrescu se ascunde după Bilașco, dar tot îl vedem cum spumegă și bănuim că nici nu vorbește foarte frumos, după mimică și limbajul trupului.

88/ Nistor e înlocuit cu Rus. Schimbare post pe post, ex-dinamovist cu ex-dinamovist.

90+01/ Balde îl înlocuiește pe Deac, ca să ce? Să cadă în careu? Mai apucă măcar să ajungă în careul ovin?

90+02/ Dacă nu luăm un gol prostesc în prelungiri, am jucat perfect pentru un egal în Gruia. Vreo 20 minute chiar am și bătut Stâna.

90+03/ Omrani faultează, fapt care-l convinge pe Hațegan să fluiere „Dunepătățiacasă, mătramvai, cemaistai?!”.

Unul dintre cele mai pașnice, plictisitoare și de răhățel meciuri dintre cele două echipe se încheie nedecis, fără să stârnească mari emoții. Niciun spectator n-a făcut atac de cord, ceea ce e un fapt pozitiv.

CFR – Petrescu – Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Hoban, Culio – Nistor, Deac, Nouvier – Urko Vera.

91 de comentarii

  1. Repet ce-am postat la celalalt articol:

    Vreau si eu sa inteleg de ce am jucat o repriza intreaga cu petarda Omrani si dupa aia l-am bagat pe Balde la trecerea timpului!??

    Incep sa cred ca DP-ul nostru este activ intr-unu – doua meciuri si la restul doarme pe el.

    Apreciază

  2. Nici eu nu sunt lamurit ce am jucat in a 2-a repriza si mai ales dupa golul primit. De ce schimbarile se fac in min 89 si 91? Pt ce? Ca doar nu bagi jucatori fara experienta. Ti-a intrat Balde la Timisoara in min 70 si ti-a dat 2 goluri. Daca il bagi in min 91 la trecerea timpului, ce astepti de la el? Sincer anumite lucruri ma depasesc. Le gasesc fara explicatie.

    Apreciază

  3. Foarte dezamagit de aceasta partida..eu inteleg stilul acestui antrenor, si il pot accepta.Dar in aceasta seara nu aveam nimic de pierdut, CFR trebuia sa de.a totul pentru victorie si sa inchida gura multora.Campionatul e abia la inceput, trebuia riscat, chiar daca pierdeam.Foarte dezamagit..

    Apreciază

  4. Nu vorbim de o cursa de 100m ci de un maraton in care trebuie sa faci o cursa tactica perfecta,sa-ti dozezi efortul.Sa zicem ca bateam si mergeam la 7 pct care injumatatite erau 3 sau 4………..doar ca trebuie avut in vedere ca peste 4 zile ai alta partida grea intr-o deplasare lunga.Si aceste 3 pct cu fcsb au aceeasi valoare cu o victorie dintr-o partida asa zisa usoara.Deci ideea era sa mentii distanta de 4 pct dinaintea partidei.Si daca n-aveam o mica scapare puteam ciupi cele 3 pct.Probabil cei de la fcsb erau in spatele nostru si trebuiau sa recupereze distanta.Apoi ocaziile adversarilor au fost golul si capul lui Balasa.Cam putin pentru o echipa care a cumparat in vara jucatori de cateva milioane.Noi am avut o tactica care a dat roade,iar adversarul s-a deschis cat a putut in repriza secunda.
    Gargara si tupeul celor de la bucale este fara seama.Ei si acum cersesc chestii care nu tin de acest sport.Sa ceri penalty la Benzar si sa crezi ca ai fost nedreptatit inseamna caracter jegos si lipsa regulilor de baza a fotbalului.Iar gunoiul de Craciunescu nu vedea ca Nouvier a lovit mingea ca sa poata tine in suspans decizia la faza respectiva,si-o dadea pe supozitii gen:daca a atins n-a fost si daca nu era penalty.Cand totul era clar ca buna ziua cu Nouvier care joaca mingea si la aterizare il atinge pe kkatul de Benzar care mai nou este mare arbitru si le stie pe toate.
    Apoi la faza de galben a lui Pintili,care-l coseste pe Culio spune ca n-ar fi dat galben.Astia neaga si evidenta
    si induce o stare de incertitudine in masele de bizoni din tara,care cred ca ungurii de la CFR fura de rup.Doar ca si aseara eroarea majora a fost anularea golului lui Urko Vera la un fault imaginar a lui Nouvier la kkatul de Benzar(care a uitat sa sara la cap).A mai fost si-n repriza a 2 o faza-n careul lor cand a fluierat preventiv sa nu-si faca fara sens.Asta-i rezultatul presiunilor ciobanului cu clica lor de penali care conduc fotbalul romanesc.
    Exact aceeasi tactica a adoptat jiji si-n 2007 cand vorbea doar de arbitraj si CFR.Atunci au reusit sa ne destabilizeze si doar Dzeu a vrut sa-i dea o muitza ciobanului.
    Eu inca o data cred ca nu era necesar sa ridici acest joc la rang capital si sa arzi energii fara rost.Important este intrarea in play off si acolo totul devine crucial si care pe care.Echipa trebuie sa creasca si sa se omogenizeze(lucru care-l faci in timp) iar in play off sa duca batalia adevarata.Ganditi-va la dinamo anul trecut cand au intrat in play off in ultimul joc si apoi au luptat la titlu pana in ultima etapa.

    Apreciat de 1 persoană

    • de acord cu tine in multe insa eu sunt de principiul sa-i arzi de fiecare data cand poti. nu e rau egalul insa sa nu ajungem sa ne para rau dupa punctele pierdute. la astra vom avea meci greu. greu de tot. hai CFR!!!

      Apreciază

  5. A fost ceva între un meci de darts şi un grătar pe ploaie. Iar tribunele, înflăcărate… ca la snooker. Nu am înţeles dacă Rus, încercând să anime spectatorii, era fericit pentru punctul luat, sau spera să înscriem în minutul 94. O să-l întreb la primăvară. Şi pe Dănuţ o să-l întreb sâmbătă, la piaţă, de ce-i aşa nervos, când meci de meci jucătorii uită de poarta de dincolo din minutul 50 până când fluieră omul negru. Adică îi urmează întocmai sfaturile.

    Apreciază

  6. Un meci pe care l-am abordat in nota obisnuita,organizati pe faza defensiva,cu un pressing aproximativ,cu angajarea permanenta a varfului de atac,dar fara incursiuni ale extremelor(acest rol le-a revenit fundasilor laterali),pe care l-am dominat,doar in prima repriza;in secunda,dupa vreo 15`,din min.60,ne-am“chinuit”,mai ales dupa primirea golului inscris de Budescu,scos din off-side de neinspiratul Manea;un meci de angajament,de incrancenare,fara veleitati fotbalistice deosebite,in care echipele s-au temut reciproc si au incercat sa profite,fiecare,la maxim de atuurile lor;in loc sa facem 2-0,dupa o faza fixa ratata si precipitata,suntem surprinsi pe contraatac,oile profita de culoare si ne egaleaza,nemeritat;am mai inscris in min.8 un gol,perfect,valabil,dar HOTegan ne-a scos mingea din poarta,sanctionand un fault inexistent al lui Nouvier,iar lui Benzar nu ia acordat galben pt.simulare in careul nostru;auzi,tupeu,incredibil,cica a fost penalty,cand Nouvier era cu spatele,iar oaia sare in careu ca in bazin;iarasi,in secunda,am cedat initiativa si am lasat impresia ca adversarul merita mai mult;la reluarea,selectiva,a meciului,pe ecranul TV,am constatat,aceleasi manifestari furibunde,in care in loc sa se discute fazele de poarta,de jocul in sine,s-a pus accent pe melodia preferata:ARBITRAJUL; daca-i asa Pintilii(de unde a plecat faza golului primit)nu mai trebuia sa revina de la cabine de cate ori a faultat,fara sa primeasca cartonasele cuvenite si eliminarea;”scopul scuza mijloacele”,obtinerea macar a unui punct si pastrarea ecartului de 4p.fata de Stana;tot mai mult mi se adevereste faptul ca daca ramanem cu aceasta echipa“batrana”si nu vom inregimenta,la iarna,ceva armasari-fotbalisti,buni,de alergare,vom pierde teren in favoarea celorlalte adversare,(atentie la recuperarea,dupa efort pt.meciul urmator cu Astra!)care par a fi mult mai proaspeti si cu o viteza de alergare,in plus;am ramas nedumerit,la”manevra”de ne-nteles a”marelui”Dan cu“scoaterea”din echipa a lui U.Vera si inlocuirea lui cu”nebunaticul”Omrani,care numai de fotbal nu se preocupa si neintroducerea lui Balde din min.46(?!);din acel moment,noi, n-am mai contat in atac!;mi se pare,sau poate am o impresie gresita,dar observ cu ingrijorare ca dupa aprox.1h.de joc incepem sa gafaim,iar DP.pe acest fond are o motivatie in plus sa –i oblige pe jucatori sa se grupeze in aparare, sa faca un joc defensiv,de asteptare,abia apoi,cand exista oportunitati,foarte rar,sa reactionam pe contraatac,intrucat atat ne putem permite,atunci cand intalnim o echipa bine asezata in teren cu un potential fizic superior;cu toate aceste lacune,vizibile,am fost dezamagit de maniera de joc,de modul de abordare al meciului in special din secunda;m-as fi asteptat la mai multa determinare,mai multa implicare si disponibilitate la efort,la practicarea unui joc mai energic,de posesie, cu faze de poarta si”incalecarea”oilor;asta e,nu s-a putut mai mult,una peste alta un rezultat echitabil,in care atat echipa,dar mai ales A1 si-au aratat limitele;am obtinut un rezultat satisfacator,dar nemultumitor,dar mai ales prin scorul obtinut;de asta data”n-a mai mers ulciorul la apa”!;totusi,Hai CFR!

    Apreciază

    • Jocul tactic al lui DP nu are un plan B: nu avem solutii pentru situatiile cand suntem condusi sau egalati (inainte de a ne desprinde decisiv). Aici, cu siguranta este o problema si la lot, nu avem jucatori de banda sau nu sunt in forma. Iar cu aparare lenta, esti expus cand ataci, cand te ia valul euforiei.

      Apreciază

      • Enervant e că dacă prin minutul 5 fecesebiştii propuneau remiză, ca la şah, şi să plece toată lumea la o bere, DP accepta în aceeaşi secundă. Aşa că, n-a fost nevoie de niciun plan B la 1-1.

        Apreciază

  7. A fost exact ceea ce m-am asteptat si cam ceea ce s-a scris in zilele astea pe tribuna: un egal, doua jumatati de meci total diferite care au fost dominate fiecare de alta echipa. WCSB sta bine in fata si prost de la mijloc in jos, lucru care s-a vazut de la o posta si prin greselile lui Nita sau Romario dar si prin habauceala lui Pintili. Noi stam bine pana la mijlocul terenului dar in fata stam destul de prost. Nistor, un mijlocas central de meserie, cred ca a fost cel mai in forma „atacant” al nostru. Deac in nota sa obisnuita, dar la cateva sprinturi s-a cam vazut varsta. Nouvier si Urko slabuti. Urko a dat doua goluri (VALABILE!!) dar altceva in afara de a sta sa primeasca mingea in care nu prea stie sa faca. S-a vazut la fazele in care a primit mingea la picior ca nu prea stie ce sa faca cu ea.

    Mergand mai jos spre „nucleul dur” al echipei noastre doar Hoban m-a dezamagit putin. Mi s-a parut cam pe langa miza meciului. A facut greseli si n-a fost in nota sa obisnuita. Restul au avut un joc foarte bun spre perfect. Sper din tot sufeltul sa-l tineam pe Manea, nu cred c-am mai avut asa fundas dreapta de pe vremea lui Tony. Golul cacatilor a venit dupa o faza MEGA norocoasa, un sut din prima si din cadere, care loveste bara si se scurge in poarta. Un gol EXTREM de norocos care arata, INCA O DATA, cat de norocoase sunt mioarele.

    Despre arbitraj nu se poate spune decat un singur lucru: presiunea lui Becali a functionat. Nu inteleg de ce noi stam asa de impasibili la toate cacaturile care le face ciobanul asta imputit. Nimeni nu-i poate inchide gura, vomeaza dejectii peste tot iar presa noastra ii inghite cacatul mai ceva ca porcul din cotet. Efectele au fost CLARE: am fost privati de un gol, PIntili a scapat de rosu cel putin de doua ori, iar in general toate deciziile marunte s-au luat impotriva noastra. La arbitrajul asta de cacat toata presa ne explica faptul ca „Hategan nu e corupt, doar incompetent”, tace mac despre presiunile gunoiului de cioban incult, si ne explica noua cum vanturile care-l apuca pe Man in careu constituie un penalty. La telekom sport (cu T mic) comentatorul masura secundele cat tinea Arlauskis mingea incercand, presupun, sa dovedeasca faptul ca tot noi suntem ajutati de arbitru. Nimic mai scarbos si mai penibil.

    Conducerea ar trebui sa fie mult mai agresiva cu chestiile astea, si daca e nevoie sa se coboare la nivelul ciobanului, atunci s-o faca. Fotbalul nu este un sport de gentlemani, nu este snooker sau tennis, e un sport dominat in mare parte de ciobani si trebuie sa te cobori la mentalitatea lor daca vrei sa-i bati.

    Cat despre DP… e unul nu stiu ce sa mai zic. Continui sa nu inteleg de ce a fost preferat Omrani in fata lui Balde ca si schimbare post pe post si de ce a fost bagat Balde la trecerea timpului in locul lui Omrani. Sunt de accord cu altii care spun ca Liga 1 este un maraton, nu un sprint, dar playofful este un sprint, nu un maraton. Daca noi nu suntem in stare sa castigam meciurile cu contracandidatele la titlu si ne baricadam in defensiva dupa ce-i dominam copios eu nu ne vad foarte bine in play off. Pe de alta parte noi am castigat cam toate titlurile jucand defensiv si pe contraatac asa ca sanse, statistic cel putin, sunt.

    Apreciază

  8. Un antrenor este bun, daca poate sa creeza ceva, nu numai sa distruga, asta e la moda in divizia C, Nu are nici-un plan A sau B se vede din elicopter. Sa ma lasati cu tactica defensiva excelenta , etc…

    Apreciază

    • Din pacate jocul e urmarea campaniei aiurea de transferuri siba risipirii banilor pt interesele unora. Sa aduci 20 de jucatori din care doar 5-6 merita sa fie titulari e mult prea putin. Iar din ceilalti 14 ai max 2-3 rezerve decente…deci reusita campaniei de transferuri e sub 50% . Revin cu o intrebare de la articolul precedent. Multi vedeati oile net superioare ca lot. Imi explica cineva daca s-a confirmat asta aseara?

      Apreciază

      • Andrei, cum mai scriam pe aici, nici nu poti sa te astepti sa vina nu stiu ce jucatori. Tocmai am iesit din insolventa, am avut 0 participari in Europa de nici nu mai stiu cate sezoane si nu garanteaza nimeni nici macar ca intram in playoff, daramite sa-l castigam. Mai mult, nivelul Ligii 1 a scazut foarte mult. Parca doar acum incepem sa ne revenim. Singura solutie ar fi sa facem si noi ca si ciobanul si sa dam meleoane pe jucatori romani, dar, dupa cum ai sesizat si tu asta nu prea merge. Mult laudatul Benzar, un jucator de 2 milioane, a fost intors ieri pe toate partile de un Nouvier relativ rudimentar. Cam asta este nivelul jucatorilor din Romania.

        Eu cred ca de unde ar trebui sa avem mai multe asteptari ar fi de la antrenor, ca doar e platit cu o suma exorbitanta pentru Romania iar la banii astia puteam gasi o droaie de alti concurenti.

        Apreciază

        • Am inteles asta cu iesirea din insolventa, dar de ce sa aduci jucatori (unii) modesti cand aveai cateva nume care au confirmat la cfr si cred ca la o oferta decenta ramaneau aici. Ii dai drumul la larie ca sa vina balici? Pleaca ruiz ca sa vina pelayo, pleaca nascimento si vine moutinho? O repet o jumate de campanie de transferuri ratata.

          Apreciază

          • Mare dreptate ai , din pacate tind sa cred tot mai mult ca aceste miscari au fost dorite de „noii conducatori”, chiar si mult hulitul Bud mi se pare peste Omrani.

            Apreciază

          • Daca ar fi sa credem presa, nici Larie, nici Ruiz, nici Nascimento n-au vrut sa-si reinoieasca contractele… si nici nu ma mir. Dupa cum i-a tratat pe Nascimento si Ruiz Miriuta te asteptai sa mai semneze cu noi? Mie de Nascimento nu-mi pare asa de rau. Era un mijlocas central bun dar Nistor e clar peste el. S-a vazut aseara si cu Chiajna ce poate face si daca nu este jucat intr-o pozitie care sa-i convina.

            Mie unul cel mai rau imi pare de Ruiz, acuma am fi avut nevoie de el ca de apa, dar nu stiu in locul cui ar fi intrat. Noi avem 4 jucatori care pot sa joace pe aceasi pozitie ca Ruiz: Deac, Nistor, Djokovici si (discutabil) Culio. Ruiz ar fi frecat banca de rezerve, iar cum eu pe DP nu-l vad nici sa-l traga pe Deac pe dreapta, desi ar avea cu cine sa-l inlocuiasca, tare m-as mira sa-l fi folosit pe Ruiz pe aceasi pozitie.

            Despre Larie nu prea am ce zice. Omul a vrut la oi, s-a dus, freaca banca de rezerve ca alti CFRisiti care au trecut pe-acolo. Dorinta de a merge sa-i inhalezi besinile ciobanului si a mimiliotului sunt prea puternice pentru jucatorii din Romania. Asta-i adevarul.

            Problema care o avem noi, si motivul pentru care au venit si au plecat Pelayo sau Balici e noua „regula” a FRF-ului cu lotul de 25 de jucatori ce trebuie definitivat dupa terminarea perioadei de transferuri (o masura inspirata din alte campionate mai puternice unde echipele mai si ajung in CL… ca sa aiba la ce sa-si formeze lot!). Pe noi ne freaca regula asta la greu – n-avem jucatori tineri, n-avem romani, n-avem jucatori crescuti de club, etc. avem nevoie sa ne umplem lotul cu tot felul de petarde gen Rus ca sa dea bine la numarul de romani. Daca nu ar fi fost regula asta eu sunt CONVINS ca-i aveam inca in lot pe Pelayo, Balici si poate si pe unii dintre cei care au plecat in vara.

            Apreciază

      • Nu cunosc „strategia” transferurilor, totuşi n-aş exagera cu rateurile. Care sunt nou veniţii din lot, conform listei de 25 depuse la LPF?
        Arlauskis, Duka, Manea, Luchin, Vinicius, Boli, Vlad, Hoban, Culio, Nistor, Djokovic, Moutinho, Yasin Hamed, Coman, Urko Vera, Balde.
        Total, 14 jucători.
        Arlauskis e un titular OK, Duka e o rezervă OK, Manea, Vinicius, Hoban, Culio, Nistor, Urko Vera sunt titulari.
        Balde, aşa nepregătit, a marcat 4 goluri în câteva minute jucate.
        Yasin Hamed şi Coman sunt aduşi pentru viitor. Primul va fi U21 şi în următoarele trei sezoane, iar Coman în campionatul viitor. Manea este împrumutat doar pentru această ediţie de campionat.
        Boli şi Djokovici abia ce au venit, pot confirma, sunt jucători valoroşi.
        Deci, în acest moment, doar pe Luchin, Vlad şi Moutinho putem să-i trecem pe o listă a ţepelor.

        Apreciază

  9. Becali a declarat inaintea meciului ca o sa ne bata si daca joaca CFR-ul in 15 si ei in 11 🙂 N-a fost chiar asa. Singura mea parere de rau e ca Balde n-a primit macar 15′ de joc…

    Apreciază

  10. La meciul de aseara s-a vazut ca nu avem rezerve; aici oile ne-au surprins prin rezervele introduse. Prin umare, probabil in iarna, iar vom avea minim 5 sosiri si tot atatea plecari. Macar ca urmatorii sositi sa fie peste titularii de azi, sa trecem la un alt nivel. Caci play-offul este un sprint si acolo ai nevoie de victorii in fata contracandidatelor.

    Apreciază

  11. Si ma bucur, bineinteles, ca suporterii nu s-au luat la pumni. In fata mea au stat doua codoane mai ciocolatii, cu fulare ros-albastre la gat, dar s-au comportat frumos si civilizat, nimic de zis. In afara de fumul de la tzigara „doamnei”, nu m-au deranjat cu nimic. Nici macar cu indemnurile lor la UE Dinamo (cand credeau ei ca a intrat pe aceeasi lungime de unda tot stadionul) 🙂

    Apreciază

    • De 5 ani onor conducerea a zis ca nu mai e voie sa se fumeze in stadion si de 6 luni (Daca nu 1 an si 6 luni) e strict interzis fumatul in stadion dar in pacate in Gruia (si multe alte stadioane) acest lucru e trecut cu vederea.

      Apreciat de 2 persoane

  12. Bravo mai fratilor,nici acum cand suntem pe primul loc cu 4 puncte avans nu sunteti multumiti!! Toti dati in echipa si in jucatori!! Acum ati inceput sa dati si in antrenor!! Asa-i romanul,daca n-are de lucu,se apuca si isi strica casa! Eu sunt multumit ca nu mai suntem in insolventa,ca suntem PE LOCUL 1 SI CA PRIVIM CLASAMENTUL DE SUS IN JOS, nu ca pana acum un campionat,cand toate mergeau rau pt. noi!! HAI CFR CLUJ,CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!

    Apreciat de 2 persoane

    • Eu cred ca asta este una dintre cele mai echilibrate discutii dupa un meci mai putin reusit pe care le vei gais pe Tribuna. In general, si chiar in unele cazuri in care castigam, e apocalipsa aici.

      Totusi, nu poti sa-mi spui ca tie nu-ti pare macar PUTIIIIN rau ca iar l-am lasat pe cioban sa-si faca numarul iar pe mioare sa plece cu puncte din Gruia. Daca jucam fotbal macar 60 de minute azi sarbatoream o victorie.

      Apreciază

  13. Comparatia corecta ar fi ca ti-ai cumparat o dacie si-n trafic esti in fata unui mertzan care incearca sa treaca de tine dar nu poate……….acum pe banca stau 2 tarani si unul remarca anomalia,dar celalalt il contreaza si-i semnaleaza ca desi este in fata mertzanului, nu are 100m distanta ci doar 10m.
    Banuiesc ca si daca am avea oameni de atac de valoare n-am incerca sa fim o echipa tip Barca ci mai degraba am respecta traditia noastra.Ori eu cred ca la investiile actuale avem rezultate peste asteptari.Drumul normal este sa aducem un jucator de profilul lui Hoban si prin evolutii noul venit sa-l scoata din echipa.Si asta este valabil la fiecare jucator in parte.
    Eu nu stau acum sa fac curatenie in lot dupa fiecare partida.Omul a venit,are un obiectiv si la final de campionat se vede cum stau lucrurile.Nu exista in campionat o echipa care prin valoarea sa sa defileze din prima pana-n ultima etapa.Tocmai de aceea trebuie acumulat etapa dupa etapa si la momentul oportun sprintat spre obiectiv.Ca altfel facem doar gargara ca ciobanul care spunea ca fcsb joaca fotbal………pai aseara n-am prea vazut multe lucruri de la astia luati pe milioane de euro.

    Apreciază

  14. Gica, daca anul trecut terminam pe 10 eu nu ziceam nimic. Dar cu un buget de insolventa, cu tone de dusmani cu antrenor mediu am avut un parcurs decent. Eu nu pot accepta ca cu miriuta am dominat oile si le-am batut la ele acasa de toata romania ne-a laudat iar acum cu o echipe mult superioara la noi si la ei cu mici modificari sa jucam atat de modest. Azi suntem intradevar lideri si poate nu ar trebui sa comentam, dar sa nu uitam rep a doua cu dinamo, meciul de la timisoara, rep a doua cu oltenii, gafaiala cu chiajna si meciul de aseara cu oile. per total din aceste meciuri am scos f bine dar ca joc suferim. Eu nu concep o clasare mai jos sau egala cu cfr in insolventa..

    Apreciază

  15. Am reusit sa vad doar repriza a doua a meciului de aseara, deoarece am terminat destul de tarziu inlocuirea acoperisului casei, distrus in proportie de 50% de furtuna de duminica. Hai CFR!!!

    Apreciază

  16. LA MULTI ANI LUIS!;Caneto,subscriu la cele 3 petarde si la faptul f.bine subliniat pe aici ,ca DP.incepe sa devina,precum Miri,prea linear,citibil”fara a avea pregatit,macar,un plan”B”,pt. situatiile in care suntem condusi,sau egalati;acum n-am sa ma reintorc la situatia din campionatul trecut cu insolventa si lipsa banilor,dar cand”arunci”cu banii pe niste gioarse,ma doare sufletul,chiar daca nu sunt ai mei,deoarece cu acestia poate ne-am fi permis 2-3 rezerve de oars`ce calitate si n-am mai tremura si suspina,cu ochii pe ceas pana cand fluierasul se gandeste sa arate centrul terenului pt. ultima oara;repet,cu aceasta echipa de”batrani”vom pierde cat de curand tempoul,desi la aceasta ora suntem in grafic si destul de multumiti,dar asta se datoreaza in primul rand conjuncturii de moment si a scazutului nivel din campionatul nostru intern.

    Apreciază

  17. Am zis si-mi mentin parerea, ca wc-sb are un lot superior, dar ieri ei au jucat slab, puteau fi batuti relativ usor . N-am facut-o pt ca tactica lui DP a fost una exagerat de fricoasa, dar si pt ca mijlocul nostru oboseste dupa min 60, datorita varstei inaintate a celor 3 mijlocasi . Un punct inseamna pastrarea distantei de 4 pct fata de urmaritoarele din clasament, dar daca ai pretentii la titlu, ecartul trebuia sa creasca la 7 pct, repet, cu atat mai mult, cu cat wc-ul a avut o evolutie intre slaba si foarte slaba . PS . 1) IM declara, ca i-a multumit dupa meci lui Hategan pt arbitrajul prestat , DP in schimb spune, ca Hategan a arbitrat clar pro-wc . Aici, DP are pozitia corecta, iar IM demonstreaza a n+1 oara ca ramane un felcer in de-ale fotbalului ! 2) Pe site-ul digisport, apare analiza arbitrajului facut de balaj la postul concurent ( !!! ) si asta numai pt ca dupa vechiul dusman al nostru ( balaj ), greselile mari de arbitraj au fost 3-1 pro-CFR ! ( inclusiv la golul nostru banditul din Baia-Mare a vazut offside ! ) . La digi, craciunescu a spus la golul din min 9, ca n-a fost fault la Nouvier, iar la penaltiul solicitat de Benzar a spus ca daca atacantul mai intai loveste mingea si apoi cade peste adversar, atunci nu-i penalti ( desigur, dupa el, Nouvier n-a atins mingea …, cei din studio nu se puteau face chiar de ras si au recunoscut ca jucatorul nostru a lovit mai intai mingea ) . Asa ca dupa craciunescu, arbitrajul ne era anti, ca urmare digisport l-a citat pe balaj cu prostiile lui debitate impotriva nostra !

    Apreciază

    • Digiscrot e anti-CFR dupa ce, cum s-a mai scris, a cumparat Paskany drepturile pt. Liga 1 si le-a dat cu flit la oradeni. E penibila atitudinea lor dar nu e deloc neobisnuita in aceasta republica semi-bananiera sans banane. Nu stiu daca se mai practica, dar pe vremuri trusturile Intact si Pro se bateau cu articole peste articole despre cum unul e mai tare ca altul la audienta. Era o competitie infantila care semana izbitor de mult cu o discutie intre copii de clasa II-a care se cearta despre al cui tata e mai tare-n clanta… dar, deh, asta e nivelul de inteligenta din mass-media autohtona.

      Apreciază

    • Penibili si specialiştii ăştia în arbitraj. Amândoi foşti mari arbitri, dar, etapă de etapă, nu se nimeresc pe aceeaşi lungime de undă nici să-i puşti. 🙂 Deci, indiferent ce decizii lua Haţeganu în fazele incriminate, tot nemulţumea pe unul dintre specialişti. Nu-i bai, când o să iasă şi Haţeganu la pensie şi va specialistu’ LOOK TV în probleme de arbitraj, vom avea trei verdicte diferite pentru una şi aceeaşi fază. 🙂

      Apreciază

  18. na, dilema mare: pe cine sa creada suporterii? pe balaj sau pe craciunescu? pai daca-l cred pe balaj, atunci cred si ce a zis etapele trecute, cand a vazut multe faze pro cfr. daca-l cred pe craciunescu acum, cum ramane cu etapele trecute? :)))) nici mie nu-mi convine egalul si, mai ales, jocul prea fricos (daca iesea victoria, nu ma deranja nimic 🙂 ce sa-i faci, asa sunt eu, mai de rezultat 🙂 insa nu pot sa nu remarc faptul ca si craiova si fcsbul (care au facut meciuri bune cu altii) nu am miscat in gruia parti bune din meci. asta inseamna ca nu suntem chair asa slabi cum ne credem. da, mai avem de facut muschi insa suntem pe drumul bun. mi-e cam frica de meciul cu astra. daca-i iese lui dp pasenta si luam 3 puncte, suntem pe cai mari. la multi ani Luis si forta, forta CFR!!!

    Apreciază

  19. Lasand la o parte arbitrajul, care devine un subiect obositor pt multi fani, cate ceva despre antrenori . Contra, are un inceput de sezon dezamagitor la dinamo, nici nu are ceva performante deosebite in antrenorat, si hopa, ajunge selectioner ! Miriuta, dat afara de CFR, ajunge la Chiajna unde are esecuri peste esecuri, daca nu castiga ultimul meci, era dat afara; ei bine, cu toate astea, plus ca nici el n-are un cv deosebit, ajunge la dinamo, deci promovare ca si in cazul lui Contra . In sfarsit, in liga a treia U pierde la o echipa sateasca si antrenorul Marius Popescu e dat afara ( l-au adus pe Falub in locul lui ), urmarea ? In 2-3 zile ajunge in liga a doua, la ASA Tg-Mures !!! Revenind la CFR, criticile aduse lui DP sunt nu numai corecte, dar si perfect justificate, din moment ce are cel mai mare salar din liga, cu foarte mult de ex fata de Dica, deci si pretentiile trebuie sa fie pe masura . La fel ca si in cazul lui Balde, care castiga enorm sa intre pt 2-3 minute ?!

    Apreciază

  20. Multumesc tuturor ,pentru urarile de bine.Sincer imi pica foarte bine.Neavand „feisbuk” dar stiind ca multi citesc Tribuna ,Cheferetv si Kvsctaccs tin sa le multumesc si celor ce mi-au urat La multi ani pe feisbuk.
    PS1
    In realitate ,sunt cu mult mai sexi,in poza am fost un pic (mai mult) emotionat.
    PS2
    Frumos gestul clubului ,le multumesc si lor,si ,cand voi implini 110 ani sa imi ofere din nou o ocazie ca cea de ieri.

    Apreciat de 1 persoană

  21. Despre meci doar atat.Puteam si mai bine ,dar si mai rau.Luand in considerare primele zece etape,cred ca-i foarte bine,daca ne gandim de unde am pornit.
    Sincer ,mult laudatele ovine ,nu prea au jucat nimic.Un cap Balasa,si un sut Budescu.Pacat de neatentia din ultimele zece minute.

    Apreciază

  22. Pentru ca pe cei mai multi dintre colegii care scriu aici ii simt ca au un anumit nivel de intelegere a lucrurilor, ma intreb de ce mai aveti asteptari de la digi?! E unul din multele trusturi media in care articolele se scriu dupa cum le suna ordinul de zi pe unitate. E chiar asa greu de inteles?

    Apreciază

  23. Felicitari MARA pt. aceasta concluzie cat se poate de pertinenta,reala si grava in acelasi timp,indreptata spre cuplul Dica-mm.si care ne scuteste de alte comentarii:”Nu poti sa-ti ascunzi incompetenta prin a da vina pe noi”(CFR).

    Apreciat de 1 persoană

  24. Observ o oarecare insatisfactie vizavi de echipa,antrenor in urma rezultatului de egalitate cu fcsb. Dar imi amintesc ca inainte de inceperea campionatului ne doream sa ajungem in play off,acuma suntem pe primul loc,si tot nemultumiti suntem. Cum spunea cineva mai sus,campionatul este un maraton lung,trebuie sa ne dozam energia,ne asteapta luni un meci greu.
    In legatura cu meciul de diseara,parerea mea este ca am fost echipa mai buna,daca meciul se juca in Anglia cu un albitru strain,intram la pauza cu 2-0,si fcsb juca fara pintilii. Ei au avut o singura lovitura de cap periculoasa,si au marcat dupa o faza frumoasa un gol norocos,mingea lovita in cadere putea lua orice traiectorie,dar a intrat in poarta. A fost singura faza in care ne-au prins descoperiti,si au profitat,asta e,face parte din joc. In rest nu au miscat aproape nimic,noi am fost opriti prin fault ori de albitru in multe faze care puteau fi periculoase. Este greu sa joci impotriva fcsb,totusi am fost mai buni ca ei,ptr mine asta este o satisfactie. Nu cred ca alt antrenor putea scoate mai mult,nici mie nu-mi place sa vad ca de multe ori parca jucam cu frica,prea preventiv,ori defensiv,dar nu trebuie sa dai ocazia fcsbului sa aibe posesie si sa intre in careu,ati vazut ca la simularea grosolana lui benzar toata lumea buna a fotbalului autohton,marii experti au vazut penalti,ce se intampla daca aveau ocazia simularii mai dese? Tot iesea de un penalti.
    Asa incat eu nu am de ce sa critic nici jucatorii nici antrenorul,poate se putea mai mult,dar suntem pe primul loc,suntem pe drumul bun,avem valoare,avem un proiect de viitor,nu trebuie sa uitam unde eram acuma un an..tot ce se intampla in jurul echipei au fost doar vise nu demult,conteaza ca se vrea performanta.
    Si este nevoie de timp,rabdare,nu se poate face totul peste noapte.
    Iar in legatura cu jucatorii care au jucat sau au intrat pe parcurs,si eu am preferinte,dar antrenorul stie situatia fiecaruia,forma sportiva,pregatirea acestora,si sigur care merita va primi o sansa.
    Acuma doar meciul urmator conteaza,forta CFR!!!

    Apreciat de 1 persoană

  25. Un meci in care fanii si conducatorii ambelor echipe sunt nemultumiti in egala masura. Sper ca ne-am vazut lipsurile, in primul rand absenta unui plan B si a unor solutii rezerva in atac. Privim inainte spre meciul de la Giurgiu, cautand cele 3 puncte puse in joc. Linia de clasament este foarte buna. Mergem inainte sa adunam cat mai multe puncte inainte de play-off. Iar acolo, cu cateva implanturi sa atacam maximul posibil. Boli sper sa devina curand titular. Sper ca putinii jucatori de viteza pe care ii avem in lot sa confirme, daca nu, in iarna vor veni altii mai buni. Si cred ca mai trebuie lucrat si mijloc, care ar trebui sa poate lansa contraatacuri rapide.

    Apreciat de 1 persoană

  26. Am vazut interventia lui Mara.A dat directe de dreapta/stanga si la mimisor si la Dicanio,dar l-a apreciat pe ciobandande .Multi se grabesc sa-l condamne,spunand ca l-a lins in dos pe elciobandande.Eu cred ca intentionat l-a magulit pe ciobanul sef.Parca incerca sa bage zazanie intre ei.A aplicat aceasi tactica ca mioarele.Poate poate isi iau gatul unul la altul.Inteligenta miscare.Hai CFR!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  27. Traim zile dramatice in Romanie „democratica” tara a UE.Ne dam de ceasul mortii ca lipseste obiectivitatea formatorilor de opinie(a specialistilor) din emisiuni.Dar pentru a intelege ce se-ntampla in fotbalul nostru ,trebuie sa privim la nivelul inalt a societatii,unde un singur om(este drept cu dinti stricati si mustata) isi permite sa se poarte ca pe mosie proprie alipindu-si bucati din domeniul public la proprietatea personala.N-a facut-o intr-o zi ,ci de-a lungul mai multor ani pas cu pas cu complicitatea unor cozi de topor(care bine-nteles tac ca kkatau-n papusoi).
    Asa si-n fotbalul nostru, marii specialisti se contrazic flagrant si nesimtit in judecarea unor faze care sunt parerea mea simple,cel putin la reluari.Daca Cracanescu are dubii doar la faultul de galben a lui Pintilii,care il impiedica in prima instanta cu stangul pe Culio si apoi cu dreptul il secera,este paradoxal cel mai apropiat de realitate chit ca nu vede atingerea balonului de catre Nouvier la benzar(si noi asteptam verdicte la faze de finete,nu flagrante ca si-n aceasta faza).
    Cel mai departe de adevar,Balaj(om de caracter din zona) vede 3 greseli contra fcsb si una contra noastra.
    Prima ar fi la golul nostru care-l considera ofsaid,prin faptul ca Vinicius (care intradevar era in ofsaid) l-ar bloca pe fundas sa intervina la Urko Vera.Reluarea nu-i da dreptate pentru ca alt fundas se apara la varful nostru.Si ca sa intareasca verdictul,invoca o decizie recenta a celor de la UEFA cum ca cei care blocheaza interventia adversarilor trebuie sanctionati.Apoi spune ca este penalty la Nouvier,pentru ca n-are mingea sub control.Ca sa vezi el o joaca si-o atinge dar conform politrucului, benzar care nu joaca mingea este prejudiciat.Apoi Deac ar fi trebuit eliminat in tusa cand i-a luat fata trisorului Coman.
    In primavara vor fi alegeri si trompeta Balaj incearca sa-si arate parerile fata de clanurile de influenta a ciobanului.Faptul ca Cracanescu tace malc ma impinge sa cred ca el vizeaza tronul de la CCA care i-ar intarii pozitia de profet al arbitrajului romanesc.
    Revenind la arbitraj as spune ca Hategan a reusit cel mai echidistant arbitraj pe care l-a facut cu noi la centru in acest deceniu.Singurele minusuri ar fi fost la duelurile in careu,unde s-a grabit sa fluiere orice apropiere dintre jucatori,preventiv pentru a nu fi la mana judecatii politrucilor jegosi.Si nu pot sa nu-i dau dreptate,cand dupa un asemenea arbitraj este desfiintat.
    Concluziile le trage fiecare dupa puterea de intelegere si bunul simt propriu.Ce ma irita putin este ca fostii fotbalisti se exprima inaudibil si cu mare atentie pentru a nu deranja pe cei decidenti de formula in studiou.Ba da coloana vertebrala mai aveti?

    Apreciat de 2 persoane

  28. A trecut examenul cu FCSB si urmeaza un altul cu Astra, apoi un joc cu Juventus, pentru a finaliza turul de campionat. Dupa 11 etape avem 26 de puncte, ceea ce inseamna 2,36 pct / meci, un parcurs de campioana pana acum.
    Ultimul meci ne-a aratat ca suntem o echipa organizata, care sta bine in defensiva si in acelasi timp, pragmatica, pentru ca a reusit sa marcheze regulamentar de 2 ori in prima repriza si doar hotia arbitrului a facut sa nu conducem cu 2-0 la pauza.
    In repriza a 2-a am jucat bine pana la egalare, un joc cu multe pase reusite si chiar am reusit sa-i presam pe fcsb-isti in terenul lor, dupa care, venind acel gol oarecum impotriva cursului jocului, totul s-a schimbat. Ne-am retras prea mult in aparare si n-am mai reusit sa controlam jocul si nici actiuni de contraatac n-am reusit.
    Se poate ca ne-am retras pentru a apara egalul, dar este posibil sa ne fi retras si datorita varstei celor 3 de la mijloc, Culio, Deac si Hoban, asa cum spunea si Bela, care au totusi o varsta impreuna ce se apropie de 100 de ani.
    Ce consider eu ca ne-a lipsit in mod evident in acest meci, si nu numai in acest meci, au fost contrele pe contraatac. Nu producem suficiente actiuni de contraatac pentru ca nu avem jucatori destul de rapizi si capabili sa poarte asemenea actiuni. In momentele in care ne retragem, daca am putea dezvolta actiuni rapide de contraatac, acestea ar tine adversarul la respect si am evita astfel senzatia de la sfarsitul meciurilor, ca santem calariti si ca suntem in corzi.
    Mai avem 7 meciuri in campionat pana la vacanta, dupa care, cred ca cei din conducere ar trebui sa se gandeasca si la latura legata de viteza de joc a echipei noastre.
    Oricum, cred ca suntem pe un drum bun si cu atentie si profesionalism, putem creste mult in valoare.

    Apreciat de 2 persoane

    • „Oricum, cred ca suntem pe un drum bun si cu atentie si profesionalism, putem creste mult in valoare.”Din punct de vedere sportiv,asa este.Sper sa fie tot asa ,si din punct de vedere administrativ.

      Apreciază

    • Corecte observatii. Avem nesperat de multe puncte tinand cont de context (antrenor nou, foarte multe transferuri). Aici este meritul lui DP (stilul de joc pragmatic) si al jucatorilor cu experienta adusi. Cu parcursul asta avem +11 la adevar (dupa ce am pierdut 2 puncte cu fcsb), pe cand urmatoarele echipe au abia +4 la adevar. Mentinand acest parcurs: terminam sezonul regulat cu 10 puncte avans sau 5 puncte avans in startul playoffului.. iar campionatul il terminam cu 10 puncte avans. Fireste, putem juca mai bine de-atat dar si mai prost (ni se urca rezultatele la cap, apar accidentari/suspendari, arbitrajele devin si mai potrivnice). Firesc si logic ar fi sa jucam tot mai bine, sa ne intarim in continuare. Eu sper sa intram in playoff cu o zestre buna de puncte si mai ales cu un lot mai bun, mai percutant decat avem azi, caci cele 10 etape din playoff constituie un sprint decisiv.

      Apreciază

      • Clasamentul adevărului îşi avea un oarecare rost pe vremea lui Tata Jean, pe timpul chestiei cu reciprocitatea (eu bat la mine, tu baţi la tine). Acum, n-are absolut nicio valoare. P.S. În armată, la o ieşire în oraş, am pus un bilet la pronosport (13+1, doar meciuri din Divizia A, cum îi zicea atunci la Liga 1). Am pus 1 peste tot şi am prins toate rezultatele. Urlu de bucurie, dar aud încă vreo 25 de ţipete din dormitor („yes, mi-o ieşit toate!”). În fine, la categoria 1 câştigul a fost 28 de lei, dar era o regulă că nu se împart bani decât de la 40 de lei în sus.

        Apreciază

  29. Chiar daca multi il apostrofati eu cred ca Nistor a adus mai multa imaginatie la mijlocul terenului completandu-se foarte bine cu batranii de la mijloc. Singura problema care o vad eu e ca am gafait cel putin jumate de ora in toate meciurile cu echipele teoretic ce vor fi in playoff, fcsb, dinamo si craiova, ceea ce nu prea e ok daca vrei sa fi campion. Speranta cu supertransferurile din iarna e relativa si nu o stie nimeni daca va fi sau nu…

    Apreciat de 1 persoană

  30. Nistor,daca nu joaca in banda ,are randament bun.Vede jocul,are inteligenta instinctiva in joc (nu am spus ca-i inteligent),simte bine ce trebuie sa faca.Nu trebuie sa gandeasca jocul (din fericire),simte ce trebuie sa faca,si de aici si executiile surprinzatoare.

    Apreciază

  31. Mie nu mi-a placut Nistor la inceput, dar vad ca de la meci la meci este tot mai util si cred ca pana la urma este un transfer bun pentru noi, chiar daca raman la parerea ca Nascimento ar fi fost si el util, mai ales daca tinem cont de varsta lui. Poate cu mai multa inspiratie s-ar fi putut aduce Nistor fara sa se faca schimbul cu Nascimento.
    Un semn de intrebare il am cu Moutinho, care nu a aratat mare lucru, dar care nici nu a avut suficient timp sa-si arate valoarea. Eu sper sa aiba mai multe sanse, mai ales ca pe benzi nu stralucim de loc si s-ar putea sa descoperim ca avem in el un fotbalist de valoare.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.