62 de comentarii

  1. Dan Petrescu a avut argumentele lui pentru a apela la surogate:
    Ce sens avea să-ţi omori toţi titularii pe un teren pentru amatori (Arlauskis dixit)?
    Titularii în cauză n-au fost menajaţi pentru meciul de joi, ci pentru dubla FCSB-Astra.
    Posibil să fie la mijloc şi un aspect al managementului personalului. Lotul este numeros şi valoros, mai toţi jucătorii au venit convinşi că vor fi titulari şi că merită să fie pe teren, este dificil să ţii atâţia jucători care ar fi titulari de drept la orice altă echipă din campionat, fără să le dai şansa să joace din când în când. La un moment dat tot s-ar instala nemulţumirea şi blazarea în capul lor şi n-ai mai putea conta pe ei la nevoie. Când să-i dai şansă unui Boli sau unui Djokovici să demonstreze că te poţi baza pe el dacă nu într-un meci cu un adversar mai modest, înaintea a două meciuri dificile? Acum, chiar sunt curios, ce va face DP în urma evoluţiei foarte bune a lui Boli? Va sparge pentru meciul de joi cuplul Vinicius-A. Mureşan? Şi dacă-l va menţine pe Boli titular, în locul cui? Andrei Mureşan a jucat şi el foarte bine ieri.
    Apoi, dacă partida cu Chiajna era un meci din prima etapă, echipa de ieri o consideram acum cea a titularilor şi vorbeam de surogate dacă în etapa a zecea apăreau în teren Hoban, Culio, Urko Vera etc. 🙂
    Acum vorbesc şi eu că a ieşit bine, altfel schimban placa. 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  2. Mie m-i se pare ca DP a facut echipa care trebuia, avand in vedere meciul de joi cu turma si totodata avand in vedere lotul valoros al Cfr-ului. Mi-era teama si mie ca nu va iesi figura, dar introducerea lui Nistor in locul ratangiului Moutinho ( avea timp sa preia ca lumea la prima mare ratare si trebuia sa dea din prima, fara preluare la a doua ratare, cea monumentala din min 55 in opinia mea), la timp, in min 55 a uns jocul, revitalizat vizibil dupa pauza. In opinia mea de acum incepe o perioada in care toate echipele vor mai face schimbari, jucandu-se din trei in trei zile. Atat Realul cat si Barca fac la fel, puteti urmari ca este asa si voi, cand joaca din trei in trei zile. Iar o schimbare masiva a fost oportuna inaintea meciului cu stana, avand in vedere dificultatea meciului atat prin prisma valorii adversarului cat si prin prisma arbitrajului la care ne putem astepta. Apoi cu Astra iar vor intra niste rezerve, e clar, deci incalzirea lor de la Chiajna si un inceput de ritm de joc si de relatii de joc a fost oportun inaintea meciului cu Astra de peste o saptamana. Mai salut faptul ca echipa a gestionat eficient avantajul obtinut, cu un joc de posesie si contre rapide cand bubuiau satenii in stilul lui Miri mingile pe varf si pierdeau instant aproape toate mingile.

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu unul nu-mi prea fac iluzii cu privire la meciul de joi. Cred ca un egal ar fi foarte bun pentru noi, avand in vedere forma recenta in care se afla mioarele. Dupa cum era de asteptat, meciul plin de noroc cu Viktoria Plzen i-a uplumt de curaj fals pe bajetii lu’ Dicaninho. Cred ca o sa vina si o sa atace in valuri si nu ne vad prea bine.

      Apreciază

  3. Avem valoare sa-i batem joi pe oi in opinia mea. De ex avem antrenor, spre deosebire de turma (acolo oierul strica totul prin impunerea asezarii, jucatorilor din primul 11 si a schimbarilor, toate aceste lucruri tin de priceperea antrenorului, de flerul lui). Dar si jucatorii nostrii au valoare. Ma astept la un arbitraj pro-stana. Oierul si-a iesit din minti. Delireaza. Mai si ameninta cu Dumnezeu, tocmai el, dupa atatea aranjamente de culise pe bani probabil, in toti acesti ani, dupa ce a fost prins cu spaga (valiza) si a fost la bulau’.

    Apreciază

    • Daca jucam cu CEA mai buna echipa posibila e posibil sa avem o sansa. Dupa mine, asta ar insemna sa jucam un 4-2-3-1 care sa arate ceva de genul: Arla – Camora, boli, Vinicius, Manea – Hoban, Culio – Nouvier, Nistor, Deac – Balde. Asta ar fi o formula aproape noua, cu o gramada de schimbari: cuplul de fundasi Boli-Vinicius, Deac jucat pe dreapta, Nistor in spatele atancantului, Balde titular, etc. Sunt foarte multe schimbari si eu nu-l vad pe DP sa fie genul de antrenor care sa le faca. DAR, daca le face, cred ca avem o sansa.

      Oricum, eu zic ca trebuie sa fim realisti: WCSB e pe val (sa le f**a dracu norocul proverbial!) iar noi suntem intr-o mica scadere de forma. Nici cu cea mai buna echipa nu e garantata victoria. Pacat ca nu i-am prins pe stelemisiti inainte de meciul cu Viitorul, ca atunci sigur le-o dadeam ca la Rovine.

      Apreciază

  4. „EXCLUSIV. „Mi-ar plăcea să îl batem pe Gigi dintr-un penalty dubios.
    Iuliu Muresan i-a dat o replică pe masură lui Gigi Becali. Patronul Stelei, Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Petrescu după ce echipa CFR Cluja a câştigat dintr-o lovitură de la 11 metri partida de la Chiajna, iar de acum a spus că fostului internaţional trebuie să i se spună „Dan Penalty” (Vezi Detalii) Patronul Stelei a fost deranjat că CFR a câştigat din nou dintr-un 11 metri o partidă şi a spus că aceste lovituri de pedeapsă nu sunt primite întâmplător de echipa din Gruia.
    CFR Cluj-Steaua se va disputa joi seară, de la ora 21:00, dar derby-ul dintre cele două formaţii a început încă de la finalul partidei cu Gaz Metan, atunci când Gigi Becali s-a luat de antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu. Însă contactat de către FANATIK.RO preşedintele echipei din Gruia, Iuliu Mureşan nu s-a lăsat nici el mai prejos şi i-a dat o replică pe măsură latifundiarului din Pipera pe care îl acuză că l-a ironizat gratuit pe fostul fundaş dreapta al echipei naţionale.
    Iuliu Mureşan a sărit în apărarea lui Dan Petrescu.

    Contactat de către FANATIK.RO, Iuliu Mureşan a declarat: „Frustarea lui Gigi Becali este mult prea mare, dar el l-a ironizat pe Dan Petrescu gratuit. În primul rând la meciul nostru de la Chiajna a fost 11 metri clar. Fotbalistul lui Vasile Miriuţă a şi recunoscut după partidă acest lucru. Însă vă spun sincer că după ce Gigi Becali a spus ce a spus despre Dan Petrescu acum chiar că vreau să învingem Steaua dintr-un penalty care nu este sau dintr-un penalty aşa mai dubios. Vreau să îi batem aşa doar ca să îl facem pe Gigi să sufere şi mai tare.”
    Sursa: evident, fanatik.ro

    Apreciază

  5. Mi-au lipsit foarte mult comentariile,tale,Albusibiu,atat de bine structurate,inteligente,percutante..Ma regasesc in ele de cele mai multe ori..Cred ca penaltiul ce ne-a fost acordat ne-a facut mai mult rau pe termen scurt..N-am apreciat nici eu ca s-au produs atatea schimbari la echipa periclitand cele 3 puncte necesare in economia campionatului..Totusi e bine sa fie vizibili si alti jucatori,inclusiv cei care… nu vor mai prinde prea curand echipa..Peteleu si mai ales Boli si-au confirmat valoarea,in schimb,iar Marius Coman a dovedit ca nu e sub Omrani sau Vera,eu ma bazez mult pe el daca va fi folosit,evident.

    Apreciază

  6. Eu am o prezenta destul de recenta pe tribuna dar nu pot sa nu constat ce scria cineva saptaminile trecute ca unii apar doar la bine sa scrie aici. Intradevar sunt nume ce eu nu le-am vazut in perioada de insolventa, or fi noi sau vechi, dar arata ca inca sunt multi suporteri doar de rezultat. Despre meci eu as completa ca filozofia lui DP pentru ieri ne puteau costa cele 3p iar daca tu echipele mici nu le bati la ce sa mai speram cu cele mai bune? Exceptie Culio care era la limita suspendarii eu nu menajam pe nimeni. Daca sunt fotbalisti care dupa 2 luni nu pot duce meciuri la 4 zile e grav.

    Apreciază

    • Păi, şi FCSB tot cu o echipă-surogat a jucat ieri. Iar cfristul scrie că la fel procedează şi Real Madrid ori Barcelona când se aglomerează calendarul.

      Apreciază

    • În plus, CFR a jucat în deplasare (pe sintetic), iar mioarele acasă. E o diferenţă… Şi eu consider (sau am considerat la startul partidei) că este o tactică riscantă, de „poker”… Degeaba baţi mioarele cu jucători odihniţi (lucru care oricum are o probabilitate identică ca şi în cazul dacă jucai cu jucători obosiţi…), dacă faci un egal la Chiajna. Puteam ajunge la 1+1=2 puncte în aceste 2 meciuri, în loc 3+1 (sau, în cel mai rău caz, 3+0)… Bine că ne-a ieşit, până la urmă i-am dominat şi cu rezervele destul de clar. HAI CFR!!!

      Apreciază

  7. Ca sa ma bag in seama si eu: penaltyul de ieri a avut acoperire, si nu e exclus ca barsan l-a dat gandindu-se si la meciul anterior cu Botosaniul, si ca sa dovedeasca ca poate fi corect si cu Omrani. Cu oile atentie mare la arbitraj, fara tineri gratuite si intrari riscante. Lor li se permite, noua nu. Iar daca cumva Alibec sau Pintili isi aduc forma obisnuita si cartonasul rosu este inevitabil, nu trebuie sa ne relaxam, ca repede va veni compensatia. Este un dezavantaj ca celalalt sa se concentreze exclusiv la joc, iar tu sa ai pe deasupra grijii jocului si grija de a nu face nimic interpretabil, dar nu chiar imposibil de realizat. Si pe Balde eu l-as introduce in minutul 60, cand taietorii de lemne de la FCSB sunt mai obositi si isi poate feri picioarele de atacurile lor. Daca intra din primul minut, il pierdem pe tot restul campionatului. ii rup picoarele si mai si raman in 11 jucatori fecesebisti.

    Apreciază

  8. No, Miri tot a ajuns în sfârşit la căţei (detalii aici), aşa cum şi-a dorit tot timpul… Din partea mea îi doresc succes, mai puţin contra cefereului, şi să termine pe 2, după noi… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Nu înţeleg, joi va sta pe banca Concordiei, iar după partidă devine antrenorul adversarei. 🙂 N-aş vrea să fiu nici în pielea lui Miri, nici a celor de la Concordia şi Dinamo. 🙂 Mai bine şi-ar lua un concediu de o zi.

      Apreciază

      • Nu cred că va sta joi pe banca sătenilor, ar fi o chestie de incompatibilitate… 🙂 Să fim serioşi, dacă pierde, va fi înjurat de săteni că a favorizat viitoarea lui echipă, dacă câştigă, se va răzgândi Negoiţă… HAI CFR!!!

        Apreciază

        • „Miriuță s-a înțeles cu Dinamo și va fi anunțat oficial joi, după meciul Dinamo – Concordia Chiajna, în care va sta pe banca ilfovenilor.” – aşa scrie pe site-ul din link-ul pus de tine. 🙂

          Apreciază

          • Oare exista o alta tara din lumea asta in care antrenorul anuntat luni al unei echipe (sa-i zicem Echipa A) sa stea pe banca altei echipe pana joi, DUPA meciul pe care Echipa A il va juca impotriva Echipei B – actuala echipa a antrenorului? Aici, intreb si eu, n-ar trebui sa se sesizeze macar federatia si sa le faca ceva acestor gunoaie? Bine ca orice penalty accordat noua este comentat PE LARG de imputita de presa dar aceste „intelegeri”, strigatoare la cer, sunt trecute la categoria „si altele”.

            Apreciat de 2 persoane

            • Na, au updatat din nou articolul: „Miercuri, Miriuță va fi într-o situație inedită. Acesta nu va sta pe banca actualei echipe, Chiajna, dar nici pe banca lui Dinamo la meciul direct din Ștefan cel Mare.”

              Apreciază

  9. Sunt de acord cu cei care critica abordarea partidei cu 6 schimbari, daca Barsan nu dadea penalti, pierdeam clar doua puncte . Inainte de meci am facut comparatia cu Barca sezonului trecut, cand Luis Enrique apeland la 5-6 rezerve cu echipele mici, pierdea doua sau trei puncte si in final, campionatul ! Apoi, din unele comentarii rezulta o anumita teama privind meciul cu wc-sb, cam asa simt si eu, iar aceasta teama inseamna in fapt recunoasterea valorii superioare a lotului adversarei, ca atare putem scoate punct/puncte daca DP va avea o corecta strategie, iar jucatorii o vor respecta cu strictete si cu eficienta maxima . Dar despre acest meci vom mai vorbi zilele urmatoare .

    Apreciază

    • Bèla cu fcsb si cu un lot mult mai valoros,slabe sanse sa castigi,motivele sunt clare. Doar atunci am reusit sa-i batem cand nu reprezentam un real pericol la titlu,si ciobanul nu a pregatit jocul din culise. Dar acum sigur va implementa tot tacamul care-l caracterizeaza,si totusi am impresia ca va avea de suferit. Noi chiar avem antrenor la echipa. Si jucatorii nu uita cata nedreptate au suferit din cauza cuplului cioban-brad pitt. Hai Cfr,eu cred in Tine!!

      Apreciază

  10. Bela, cum stai cu stricaciunile/reparatiile dupa furtuna de ieri? E spre bine? Pe de alta parte si Realul a facut acest lucru sezonul trecut si i-a iesit. Tinerii Lucas Vazquez, Asensio, apoi Kovacic, Nacho, etc jucau foarte des in astfel de situatii, astfel au ajuns sa poata oricand intra titulari si sa nu se simta lipsa titularului de baza. Nu poti juca in atatea competitii cu 11 titulari+ 3 rezerve, tot timpul aceiasi. Trebuie sa folosesti lotul avut la dispozitie.

    Apreciază

    • Din pacate noi nu ne putem compara cu Real nici daca „respectam proportiile”. Noi avem vreo 10-11 titulari certi si vreo 3-5 rezerve de valoare. Real are vreo 12-13 titulari certi pe care-i gestioneaza dupa cum are nevoie, vreo doi wonderkids pe la 20-22 de ani cu potential enorm, si vreo 2-3 rezerve de valoare. Practic, Realul are 18 jucatori si noi vreo 13-16 (depinzand cat de mult iti place de unul sau altul).

      Asta nu inseamna ca nu va interveni nevoia rotatiei sau ca nu va fi nevoie sa mai jucam si cu rezervele, dar trebuie sa fim realisti in privinta capcitatii acestora si a lotului nostru in general. Cum am mai spus de multe ori: noi am reinceput in vara asta de la aproape 0. In ultimii 3-4 ani am pierdut toti jucatorii de valoare care i-am avut, jucatorii decisivi care faceau din CFR o candidata la titlul in permanenta (Sougou, Bastos, Cadu, Felguieiras, etc.) si am ajuns sa ne refacem echipa mai low-cost si mai cu repatrieri. Ne vor mai trebui, cel mai probabil, inca vreo 2 ani sa ajungem candidati certi an-de-an la titlu.

      Aceastea fiind spuse, eu totusi sper sa nu fie trecuti anumiti jucatori pe linie moarta dupa meciul mai putin reusit de ieri. Cred ca Moutinho si Djokovic au ambii nevoie de acomodare si n-ar trebui transformati in vesnice rezerve sau copii de mingi pentru un meci mai slab.

      Apreciază

      • Vezi ca jucatorii aia pe care ii declari candidati permanenti la titlu au avut tot asa, in serie, celebrii ani impari de locurile 8-9. Stiu, memoria e selectiva, dar sa nu ii ridicam peste masura. Cit despre a fi candidati an de an la titlu, sa mai vedem.”Meandrele concretului” din fotbalul romanesc sunt foarte schimbatoare. Deocamdata e bine ca echipa e sus, fiind iesita din insolventa are si perspectiva de a juca international indiferent daca ia titlul sau nu. Singura chestiune care cred ca nu a fost gestionata corect in trecut a fost Cupa Ligii – un trofeu mic, facil, care mai dadea ceva de munca responsabilului cu lustruirea vitrinei.

        Apreciat de 1 persoană

        • Memoria mea selectiva mai retine si faptul ca, acei jucatori care au venit dupa primul titlu (de exemplu), au strans 4 puncte in CL si au terminat pe 4 in campionat. Mai retin si faptul ca in 2013, cand a castigat Steaua primul titlu dupa X ani noi am avut jumatate de echipa in spital si am facut si 10 puncte in CL. Oricum, idea este alta: de fiecare data, atat pe Tribuna cat si pe ChefereTV, cand pierder echipa e apocalipsa. Eu zic doar sa ne temperam cu asteptarile ca, totusi, Oaia FC a supt vreo 3 ani de zile bani din toate partile (TV, CL, jucatori, spectatori, etc.) atata timp cat au castigat titlul. Si si dupa aia, daca nu era prost ciobanul si nu se certa cu armata, tot umplea „echipa boborului” Arena Nationala care… ca norocul lor, a fost construita cu 200+ milioane din bani publici si ei platesc ceva chirie modica + curent.

          Apreciază

  11. CFr.istule, pt repararea stricaciunilor mai trebuie sa astept, mesterii acum au o cerere nemaiantalnita, incep din cate am constat acolo unde pagubele sunt mai mari, la mine e vorba de sudat o usa din fier, de refacut izolatiile la usi si geamuri si de pus sipci pe acoperis ( toate au fost luate de forta vantului, un fel de minitornada ) .Cu privire la ex tau cu Realul, Zidane niciodata n-a facut 6 schimbari ( cum a facut insa Luis Enrique ) plus ca rezervele lui sunt jucatori de top, Asensio fiind nu numai titular, dar si unul dintre cei mai buni jucatori din lume . Iar la noi rezervele sunt departe de nivelul titularilor, la mijloc Rus si Djocovic ( jucatorul despre care conducerea vorbea ca va aduce unul de valoare certa … ) fiind cu n clase sub Hoban-Culio . Poate la iarna se vor aduce ceva plombe notabile ( neaparat o extrema ), la ora asta trebuie sa recunosc ca lotul lui wc-sb ne este clar superior , in fapt in corelatie cu investitiile facute !

    Apreciază

    • Ma bucur Bela ca nu ai stricaciuni f. mari! Da, Asensio ar trebui sa joace titular meci de meci, la ce tanar fantastic este (20 de ani). La fel si Lucas Vazquez e un copil teribil de bun. Nacho sau Kovacic sunt la nivelul titularilor. Asa este, Bela. Mie m-i se pare ca si noi avem un Omrani care poate fi oricand titular pe postul lui de baza, varf. Mie Djokovic imi place, are forta teribila, angajament si vede jocul. Boli e formidabil din punctul meu de vedere. Peteleu a facut o partida reusita in opinia mea, mie mi-a placut. Moutinho mi-a placut mult cu recasenii, daca nu rata acea ocazie monumentala in repriza a doua cu satenii, acum era eroul nostru. Rus e o rezerva buna la mijloc (inter), am avut o parere buna despre el sezonul trecut, mi-o mentin si acum. Coman arata ca e un varf tanar promitator. Dar, oameni buni, acesti jucatori au avut unii dintre ei zero ritm de joc (n-au fost folositi deloc pana acum), iar cu totii zero relatii de joc pentru ca n-au mai jucat in aceasta formula in meciuri oficiale. Stati linistiti, e doar parerea mea.

      Apreciază

  12. Poate pentru ca eu sunt un pic mai chior,vad altfel,sau am vazut altfel meciul.Am vazut o echipa ,schimbata in proportie de 50-60%,cu jucatori care nu au jucat impreuna niciodata in aceasta formula ,reusind sa bata o echipa de prima divizie din rumunica,cu tot lotul valid.Eu nu cred ca acesti jucatori sunt petarde,daca erau ,nu ar fi jucat.Daca Deac sau Moutinho marcau in prima repriza la ocaziile imense avute,ii executam pe sateni cu mai multe goluri.Hai sa nu fim nemultumiti.Despre meciul cu oitele,toata lumea vad ca-i lauda.Au facut si ei un meci bun in campionat.Dar ce au facut in rest.Care sa ne fie reperul,cele 8 meciuri nereusite sau asta unul reusit.Trebuie sa-l credem pe cioban pe cuvant ca se lauda si el.Cate goluri au dat ei,cate am dat noi.Noi am jucat deja cu dinamuia si Craiova ,ei nu,si tot avem mai multe puncte.Hai CFR si sa dam mumu la oite.

    Apreciază

  13. CFR si Steaua se bat din nou pentru titlu!

    Primele echipe din Liga I se intalnesc direct joi, la Cluj, intr-un derby ce se anunta extrem de incins. CFR a scapat de insolventa si a investit masiv, dar rezultatele echipei lui Dan Petrescu din acest sezon sunt umbrite de acuzatiile legate de arbitraj ale rivalelor.

    Clujenii asteapta cu interes partida de joi si au cumparat deja 7000 de bilete online. De maine, CFR pune in vanzare bilete la case si asteapta sa vanda 16.000 de bilete, la care se vor adauga si cei 2000 de abonat.

    Cu aceasta ocazie ,am aflat si cati abonati avem.

    Apreciază

  14. Conform unor cutume echipele păstrează la finalul campionatului aproximativ linia clasamentului de după etapa a 10. Cel puțin in sezonul regulat. Sunt si excepții, ex anul trecut Astra a venit in sus iar Botoșaniul in jos.In general cele 10 etape( din 13) arată o constanța . La CFR s-a menținut chiar dacă au plecat Cei trei mari din echipa care câștiga Cupa.
    Si Dinamo a fost in play-Off o surpriza dar a avut niște atuuri pe final( Contra si niște împrumuturi bune).
    Deci cam aceste echipe ( pana pe locul 6 se vor bate pentru Cupe).

    Apreciază

  15. Este f.normal sa pregatesti,din timp, prin jocuri mai multi jucatori considerati a fi rezerve,pt. a evita situatia nefericita in care ne vom afla,probabil incepnd cu etapa a 10-a,din momentul aparitiilor accidentelor si a cartonaselor eliminatorii,cand ne putem trezi ca nu avem inlocuitori onorabili pt. titulari si sa bulversam echipa de baza pt.ca cele 2-3 rezerve sunt nepregatite,dar esti obligat sa le introduci in teren;doar ca aceasta perspectiva cred ca trebuie pregatita intr-o altfel de maniera,nu schimband,”en gros” echipa de baza,ci cate 1,max.2 jucatori de etapa,tocmai pt. a evita sincopele cu echipele cotate mai slabe;cat priveste jocul cu mioarele nu am niciun fel de emotii la modul cum suntem priviti(de sus!) si la faptul ca ciobanul ne zgandareste sentimentele lovindu-ne in amorul propriu,nu face altceva,decat sa ne inversuneze,sa ne provoace si sa ne determine la o capacitate suplimentara de efort,pt. a invinge Stana.

    Apreciat de 1 persoană

  16. Becali a facut ceva transferuri, trebuie sa recunoastem ca are un lot valoros, dar nu trebuie sa ne intepenim in admiratie pentru ca nici noi nu stam rau deloc. Luati jucatorii post pe post, eu sunt multumit de ce avem si n-as transfera de la ei la noi. Poate la mijlocasii de banda avem unele slabiciuni dar in rest, suntem foarte bine.
    Eu personal, nu vad un alt lot de jucatori din campionatul nostru, care sa ne fie superior si din acest punct de vedere, fiecare meci trebuie abordat la victorie si singurul obiectiv valid nu poate fi decat titlul.
    Nu putem face pe modestii pe bani multi. Cred ca avem cele mai mari salarii din campionat si mi se pare legitim sa avem si asteptari.
    Poate ca Becali a cheltuit mai mult pe transferuri, dar nu stiu daca a facut-o si eficient.
    FCSB-ul joaca ceva cand sunt Budescu si Alibec pe teren, dar acestia sunt jucatori capriciosi, fara constanta si care foarte rar sunt dispusi la un efort sustinut. Gnohere e bun dar este tinut rezerva, Teixeira bun si el, dar batran, nu vad de ce sa-i creditam ca favoriti. Coman, Tanase, Dennis Man, Fratii Benzar sunt si ei jucatori valorosi si de perspectiva dar, in acest moment, nu sunt de speriat.
    Chiar daca avem unele probleme de omogenizare cred ca avem cu cine sa stam in fata iar DP, este un argument in plus care sa ne duca spre victorie.

    Apreciază

  17. Fraților, e de bine… Acu 4 minute Crăciunescu a dat verdictul la Digi: penalty clar pt. CFR cu Chiajna… La răscruce de vânturi, cum vedea Emily Bronte la un moment dat… 🙂 HAI CFR!!!

    Apreciază

  18. Urmeaza cele mai grele 2 meciuri de pana acum,asta prin prisma formei adversarilor. DP a odihnit 6 titulari,i-a iesit, mergem mai departe. Sunt curios cum vom aborda cele 2 meciuri,probabil in stitlul carcateristic:vom sta la cutie si vom incerca sa exploatam eventualele greseli sau faze fixe. Daca ne uitam la ultimele meciuri ale adversarelor(fcsb si astra) au lovit mereu cand jocul a fost deschis. Dar cu noi probabil ca nu va fi cazul. Vor fi meciuri incalcite,urate,inchise,la rezultat. Vom vedea si cat de pregatiti psihic sunt ai nostri sa se lupte la titlul.
    Hai CFR!

    Apreciază

    • Radu Naum tot insista pe tema asta la emisiunile lui, ca unii antrenori declara ca nu-i intereseaza spectacolul ci cele trei puncte in joc 🙂 Fine with me. Viitorul ce spectacol misto face etapa de etapa si au 11 puncte 🙂

      Apreciază

  19. Asa am gandit su eu despre primul 11,ca si tine,dar sa nu uitam ca,totusi avem un lot bogat, 33 de jucatori dupa spusele lui Deac.. cand sa le dai sanse tuturor,daca nici cu Chiajna ? Trebuie sa prinda ceva jocuri fiecare,minute..nu putem juca doar cu 14-15 din lot,platind 33 de salarii. Toti trebuie sa arate ca-si merita salariul,locul si tricoul la CFR. Cred ca in iarna mai „miscam” ceva la transferuri..inclusiv la plecari..trebuie sa-i vezi pe toti la joc,inainte sa le multumesti pt participare.

    Apreciază

  20. Cumva DP va trebuii sa castige joi sau sa fie egal cu fcsb. Va fii un meci greu cu multe asteptari si comentarii negative pt. noi. Va trebuii sa depasim acest moment. HAI CFR

    Apreciază

  21. Am foat sa-mi fac analizele la Kolozsvar.Nu m-am rabdat,sa nu trec pe la stadion.Si ce vad,plin de lume la casa de bilete.O sa fim multi.Hai CFR!!!!Victorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,conteaza doar cele 3 puncte.3=7 🙂 🙂

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.