La mulți ani, Juan Emmanuel Culio!


Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

<<La mulți ani, Juan Emmanuel Culio!

Din Coasta de Fildeș în Portugalia, din Argentina la Iași, iar mai apoi acasă, la Cluj, foștii jucători ai CFR-ului i-au urat „la mulți ani” eroului de pe Olimpico. Vizibil emoționat, mijlocașul „feroviar” a urmărit clipul video alături de coechipieri, conducători și staff.

Într-o seara fantastică de septembrie, Culio, cu reușitele sale, marca un moment important care va rămâne în istoria clubului nostru, victoria cu 2-1 de la Roma.

Acum, cu sufletul deschis și cu recunoștință, Culio s-a întors acasă pentru a cuceri noi trofee cu echipa sa de suflet.

Antrenorii, coechipierii, conducerea clubului, suporterii și foștii colegi de echipă îi urăm „LA MULȚI ANI”, îi dorim multă sănătate și cât mai multe reușite în tricoul „alb-vișiniu”!

Hai CFR!>>

La mulţi ani sănătoşi din partea Tribunei CFR!

HAI CFR!!!

112 comentarii

  1. Din amical reiese că încă avem şi acum probleme serioase în apărare, medşenii au reuşit destule faze în care i-au năucit pe iesperimentații noştri apărători. Adevărat, fără închizător, fără Deac care să-l ajute şi fără Manea e tare greu. Mai are o săptămană DP, sper să lucreze bine. N-aş mai vrea să văd încă odată pasivitatea dumnealui cu Recăşenii (1-0 – nici o reacție; 2-0 – nimic, 3-0 – nimic, 4-0 – în sfarşit pare să se trezească din toropeală). Oricine poate să ne bată, nimic surprinzător, dar nu aşa, sper. În altă ordine: mai sper că Balde nu e accidentat serios, avem mare nevoie de el în următoarele două meciuri. Hai băieții, haide CFR!

    Apreciază

  2. Sa zicem ca Oncica,nu vrea,miram-as(!),dar nici”Rama”si nu in ultimul rand Minteuan care decade de la nivelul primei ligi,pana la juniori republicani”B”;vazand grupa f.grea a Bulgariei (Franta,Suedia,Olanda,Belarus),pe care ii compatimesc,pot spune ca Romania a avut cea mai usoara grupa de calificare,dar avem mai putine goluri inscrise si puncte,decat vecini de la sud de Dunare!;mai jos de atat nu cred ca se poate!

    Apreciază

  3. Asa de tare se lucreaza la transferuri, ca Mara e bine mersi la Bucuresti si comenteaza la digi . Naivul de mine credeam ca toti sunt pe baricade pt a reusi mult trambitatele transferuri, na, nu, ne-am pricopsit cu un chinez pt echipa a doua ( se pare ca asta a zis Mara despre acest senzational transfer ) si gata . PS . Stiu Caneto draga cum e cu jucatorii liberi de contract, dar trebuia sa fie un plan de inregimentare, asa pot aduce si peste 6 luni, numai sa nu fie prea tarziu !

    Apreciază

  4. Pentru meciul Romaniei cu Muntenegru,de la Podgorica,la recomandarile(proaste)lui M.Stoichita-Presedintele Comisiei Tehnice al FRF-,Daun este sfatuit sa-l foloseasca pe tanarul R.Marin ca inlocuitor al cotonogarului accidentat Pintiliiiii;daca il alatura si pe Stanciu langa el,vom fi permanent(vraiste)descoperiti pe faza de aparare,mai si riscam cartonase,pe langa primirea cu lejeritate de goluri(!);nimeni nu-l vede pe experimentatul Hoban,care ar fi mult mai pregatit profesional tehnico-tactic pt.un rol de inchizator;are anticipatie,este mai contondent,stie cand si cum sa deposedeze,are fizic si capacitatea de a rezolva fazele critice,pe linga o mentalitate de”razboinic”;daca si dupa 1an facem experimente inseamna ca suntem departe de marea performanta;daca Hoban este exclus,mai degraba,langa unul dintre cei doi tineri,l-as folosi pe Chiriches,care cu sigurnta ar avea un ramdament mai eficient decat un R.Marin!

    Apreciază

  5. Gyomber s-a transferat la Bari, asa apare si in transfermarkt-ul lui, dar si a lui Bari . Plus ca pe site-ul nostru nu apare decat marele transfer cu micul chinez !

    Apreciază

  6. CFR 1907 Cluj anunță o nouă revenire în Gruia! Clubul nostru l-a readus pe Damjan Djokovic, mijlocaș ce a mai evoluat în tricoul „alb-vișiniu” în sezonul 2013/2014, când a bifat 28 de partide pentru CFR și a reușit 3 goluri. La Cluj, Djokovic va purta tricoul cu numărul 8.

    Apreciază

  7. Poate ca e mai bine ca vechiul Djokovici nu seamana cu el insusi si seamana cu un altul care va juca mai bine,doar banuiesc ca a mai acumulat experienta si stiinta a jocului;desi, sunt sceptic,atata timp cat nu a reusit sa se impuna pe unde a fost si se reintoarce,cam de unde a plecat!

    Apreciază

  8. Despre Djokovic .Din oct.2016 trece la divizionara B germana Greuther Furt , unde este tinut numai pana-n ianuarie 2017, cand il ia divizionara B italiana Spezia Calcio . Nici astia nu-l tin mult si in 4 iulie 2017 trece la Rijeka . Exact peste doua luni, il luam noi . Pt mine e clar, voi apreciati cum doriti . PS . Despre Gyomber evident nimic, dar se vorbeste despre aducerea lui Boli de la Viitorul ( sursa, Digisport.ro ) . Daca astea-s marile tunuri de dupa inchiderea transferurilor in vest ( adica micul mare chinez, Djokovic si Boli ), atunci eu ma resemnez in unele privinte . Apoi se mai vorbeste ca Daum va fi inlocuit cu DP, cu Stoichita interimar pana super-ul isi rezolva treaba cu noi . Oare ce vesti vor mai veni ?!

    Apreciază

    • Nu înţeleg de ce se mai discută (actualdecluj, cheferetv) despre Gyömbér. A devenit oficial jucătorul lui Bari – link. Nu a fost convocat pentru meciul de ieri cu Empoli deoarece este plecat la naţionala Slovaciei – link. Eu cred că vom prinde lejer play-off-ul, indiferent dacă mai vine sau nu ceva de soi. În iarnă, pentru play-off, se merită să faci un efort pentru transferul a 1-2 valori, acum, n-are sens, există pericolul să iasă din formă până în iarnă. 🙂 Cum zicea mai demult PA, degeaba îl aduci pe Messi, în doi ani ajunge să-ţi joace la fel ca Păun. 🙂

      Apreciază

  9. S-a facut mega-afacerea Boli, oarecum similar cu schimbul Nistor-Nascimento. Se platesc si bani, este cedat si Horj. aducem rezerve de lux, nu gluma. Playmaker si aripa vitezista inca nici vorba, si nici de vreun fundas central superior celor actuali. Ceea ce la Balic, Pelayo si Bokila imi lasa gust amar nu este ca au plecat, ci ca dupa ce i-am adus, i-am lasat liberi de contract si au si gasit echipa repede. pe vremuri aveam mai multi sateliti la care puteam imprumuta, si acuma, ne-am creste reteaua de simpatie in ardeal daca am ajuta promovarea unora din liga a II-a. Daca Bokila sau Balic nu doresc in liga a II-a din Romania, gaseam la cien sa imprumutam in ligile inferioare din Portugalia, Italia, Germania sau daca vor neaparat in prima liga, Ungaria nu este departe, nivelul campionatului este putin mai scazut decat in Romania, dar tot campionat monitorizat este, tot se poate pleca in strainatate si de acolo.

    Apreciază

    • Era intr-adevar o idee ” buna” sa-i imprumutam pe Bokila (salar 15000 euro/luna),Pelayo(10000) si Balic(8000) prin liga 2-a din Romania sau Ungaria,ne costa numai vreo 30000/luna,respectiv 360000/an plus taxe,dar puteau sa se ” rodeze” ( daca erau si ei de acord)pe la Afumati sau Miroslava sau poate in spatiul mai neted din campia panonica…Cat despre Boli sa-ti explic de ce s-au dat bani pe el plus „speranta” Horj:la 26 de ani este de departe cel mai tehnic si rapid fundas central pe care-l avem ;va deveni rapid titular de baza…

      Apreciază

  10. Boli nu mi se pare un transfer rau. Horj n-avea nici o sansa sa prinda echipa la noi si dupa problemele contractuale riscam sa-l si pierdem gratis. Horj mie nu mi se pare nu stiu ce jucator de viitor, va sfarsi ca si Catalin Carp care dupa ce a plecat de la noi a ajuns in anonimat.

    Rocada Djokovic – Pelayo este pentru mine, inca, un mister. Nu prea vad nici un motiv sa dai un jucator de 25 de ani care s-a antrenat cu tine 1 luna si si-a facut pregatirea cu echipa pe unul de 27 care vine nepregatit.

    Mai sunt cateva ore ramase din perioada de mercato si mai pot veni inca jucatori. Sper sa vina acea aripa mult visata dar nu-mi fac prea multe iluzii. Jucatori liberi de contract se pot aduce si dupa incheierea perioadei de transferuri. Oricum, playoff-ul este aproape grantat dupa ce a daramat FCSB Viitorul in vara asta. NIci Viitorul, nici Iasiul si nici Timisoara nu se pot apropia de playoff, daramite sa ne ia fata.

    Apreciază

    • Chiar dacă nu a jucat efectiv foarte mult, Djokovici a fost printre cei convocaţi în lot la Rijeka, care a disputat destul de multe meciuri în tururile preliminare CHL. De ce să fie nepregătit?

      Apreciază

      • Eu pur si simplu nu inteleg care e scopul acestei rocade. Djokovic a jucat ~110 minute la Rijeka (conform transfermarkt), nici 2 meciuri intregi, si vine la o echipa care are deja 3 mijlocasi centrali/defensivi care joaca impreuna de 7 meciuri si au 500+ minute jucate impreuna + pregatirea de vara. Nu inteleg in locul cui o sa intre Djokovic si cum o sa-i ia fata lui Culio, Hoban sau Nistor, iar pe post de rezerva nu vad de ce nu era bun jucatorul cu 2 ani mai tanar si care s-a pregatit cu echipa noastra toata vara si intelegea mai bine cerintele tactice.

        Asta nu inseamna ca Djokovic e de aruncat, dar nici nu-l vad sa-i ia fata vre-unuia dintre titulari. Repet – de ce nu putea fi tinut Pelayo pe post de rezerva avand in vedere ca era mai tanar si avea mai multe sanse sa-l vindem pe viitor?

        Apreciază

    • Nu stiu de unde ai datele, dar diferenta de varsta dintre Djokovic și Pelayo e de 6 luni si jumatate. Ambii sunt nascuti în 1990. Djokovic pe 18 aprile, Pelayo pe 1 noiembrie.

      Apreciază

      • Credeam ca Pelayo are 25, mea culpa, dar iti scapa esentialul: deja aveam o rezerva de mijlocas care se antrenase cu echipa, avea experienta, jucase destul de multe meciuri in sezonul trecut, colac peste pupaza era si mai tanar si aveam si sansa sa descoperim un diamant neslefuit.

        Asa, am dat o rezerva pe alta rezerva, ciorba reincalzita, care a jucat la nu stiu cate echipe de cand a fost pe la noi si care nu o sa fie decisiv cu aproape nimic in angrejaul curent. Intelegeam daca ciorba reincalzita era Sougou, care ar fi dominat partea dreapta la noi in campionat (cel putin), dar Djokovic e doar un mijlocas defensiv. A ratat pregatirea de vara cu echipa, are deja 3 concurenti pe post (4 daca-l pui si pe Laurentiu Rus la socoteala) si va freca banca de rezerve.

        Singurul motiv la care ma pot gandi pentru a aduce un astfel de jucator e daca vrei sa schimbi sistemul si sa joci 4-3-3 cu 3 mijlocasi centrali. Asa, poate, ar merge si ar avea si Djokovic o sansa, doar ca asta ar insemna sa-l joci pe Deac in banda, iar la varsta lui nu stiu daca ar da mai mult randament decat pe pozitia de mijlocas ofensiv.

        O sa vedem care va fi strategia lui DP etapa viitoare si atunci o sa ne dam seama mai bine pentru ce a fost adus Djokovic.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.