Da, ştim, CFR, favorizată de Martorii lui Iehova [CFR Cluj – FC Voluntari, pronostic 4-0]


Duminică, 20 august 2017, ora 21.00, în cadrul etapei a 7-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – FC Voluntari

Ia uitaţi ce zice căpitanul lui FC Voluntari, Daniel Novac, într-un interviu apărut cu el în această săptămână:

CFR este cea mai în formă echipă din Liga I, va fi un meci foarte greu, pentru că ei au un singur gol primit. Însă sperăm să fim noi cei care le administrează prima înfrângere în acest campionat. Cred că acest meci se va decide dintr-o fază fixă.”

Iar peste câteva rânduri se contrazice singur:

Noi suntem o echipă cu un stil ofensiv. Drept dovadă, nu știm să pierdem la un scor mai echilibrat. Noi când pierdem, luăm câte trei (râde)!”

Măi, băiete, cum să luaţi trei dintr-o fază fixă? Aşa ceva nu este posibil decât dacă la o fază fixă, unul de-al vostru dă intenţionat un croşeu de dreapta fix în mecla lu’ domn’ arbitru, partida se întrerupe şi pierdeţi cu 0-3 la masa verde.

Da’ nu veţi scăpa aşa ’eftin! De această dată veţi lua patru!

Istoricul partidelor CFR- FC Voluntari disputate  în Gruia:

20.08.2017 CFR 1907 Cluj – FC Voluntari 4-0 (Deac 2, A. Mureşan, Păun)

17.09.2016 CFR 1907 Cluj  – FC Voluntari  5-0 (Bud 3, Omrani, Gomelt)

13.05.2016 CFR 1907 Cluj – FC Voluntari  2-1 (Nouvier, Petrucci respectv Novakovici)

31.07.2015 CFR 1907 Cluj - FC Voluntari 2-0 (Petrucci, Păun)

În mod normal, ar trebui să depăşim performanţa realizată în meciul de acum aproape un an. Pesimismul meu constă în faptul că unşpele nostru cristalizat după vreo două etape s-a cam decristalizat, nu-l mai putem rosti pe nerăsuflate.

Unu la mână, Camora stă şi în această etapă. Doi la aceeaşi mână, revine Culio, dar Dan Petrescu a vorbit după partida de la Braşov despre menţinerea lui Nistor între titulari, ca urmare a jocului bun făcut de acesta la Braşov.  Va intra  titular ca mijlocaş stânga, Adiţă se va „odihni” din nou la un meci în Gruia, iar Culio îşi va reprimi locul obişnuit? Va juca Nistor în centru lângă Hoban, iar Culio va fi trecut în banda stângă? Problema este că Dan Petrescu preferă ca mijlocaşii laterali să fie de picior invers. Stângacii Nouvier, Deac au jucat mai mult în dreapta, iar dreptacii Păun, Moutinho, Nistor în banda stângă. Să treacă Culio în dreapta şi sar din schemă Nouvier şi Omrani? Puţin probabil. La varianta cu Culio pe bancă nici nu vreau să mă gândesc.

Ne-am speriat că Nouvier şi Urko Vera vor avea nevoie de ceva timp să-şi revină în urma puternicei atracţii fizice exercitate etapa trecută asupra gingaşului portar al lui Sepsi, dar Dan Petrescu ne-a liniştit, a declarat la conferinţa de presă că speră să fie amândoi apţi la ora jocului, iar Racheta a confirmat că ambii sunt ca noi.

Trei la mână, vom asista oare la debutul lui Ibrahima Balde în tricoul vişiniu într-un meci oficial? Dan Petrescu spunea că Balde are nevoie de o lună de zile pentru a putea fi utilizat. Ei, de la venirea lui şi până la ora meciului, putem contabiliza 29 de zile, fix câte are un februarie într-un an bisect.

Cum naiba să poţi rosti echipa în 15 secunde, fără pauză între nume? Eu îl las pe Nistor pe banca de rezerve, n-are decât să-l ia cu dureri de cap pe Dan Petrescu unde le va găsi loc la toţi.

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Vlad – Nouvier, Hoban, Deac, Culio, Păun – Urko Vera. Rezerve: Duka, Luchin, Rus, Hamed, Moutinho, Bokila, Balde, Nistor, Omrani. Suspendat: Camora. Antrenor: Dan Petrescu.
FC Voluntari: Petrariu - Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte - Căpățână, Lazăr, Novac, Ivanovici - Voduț, Tudose. Rezerve: Gavrilaș, F. Cernat, V. Olteanu, Maftei, Deac, Popadiuc, Pârcălabu. Antrenor: Claudiu Niculescu.

După ce Contra a acuzat CFR că umblă cu cioara vopsită şi s-a pus bine cu “Hoţii! Hoţii!”, după ce Gigi s-a trezit să spună că a fost blat cu Sepsi la Braşov, acum o să vină după partidă Maftei, plouat rău în urma drasticei înfrângeri, să acuze CFR că a intrat în cârdăşie cu Martorii lui Iehova, care au ocupat toate hotelurile din Cluj şi împrejurimi anume ca jucătorii lui FC Voluntari să fie obligaţi să doarmă taman la Alba Iulia şi să nu aibă prospeţime fizică pentru partidă.

Urmează să întâlnim cea mai bună echipă din campionat, o echipă care a primit un singur gol până în momentul de față. Le cunoaștem atuurile, dar le știm și slăbiciunile. Mergem la Cluj să ne întoarcem cu punct, sau puncte. Eu cred în elevii mei și am încredere în forța grupului.” – Claudiu Niculescu

O echipă valoroasă, care a câştigat două trofee în 6 luni, au un antrenor foarte bun şi jucători de mare experienţă pe care i-am antrenat: Vasile Maftei, Lazăr, Marinescu. Cernat revine după accindetare, unul dintre cei mai buni “număr 10” pe care i-a avut România vreodată. O echipă organizată, care ştie ce vrea. Steaua a bătut-o în minutul 93, au făcut 0-0 la campioană acasă. Este o echipă cu un moral bun. Sunt convins că poate să surprindă orice echipă.” – Dan Petrescu.

Brigada de arbitri: N-a fost încă anunţată. Probabil, se caută şi la această oră un loc de cazare pentru ea. 🙂

Observator: Ioan Bogdan (Arad) – LPF

HAI CFR!!!

55 de comentarii

  1. Suntem dați dracu’…. Avem și Gipsy Kings și martorii lui iehova aci pă Someș ….😁
    Vreau să-l vad pe mafteiu cum își umple barba de muci când o vedea ăia 10 mii de spectatori de mâine seară. Că și Cefereul are suporteri nu numa’ u, nu?

    Apreciat de 1 persoană

  2. No, cer scuze, au apărut într-un final și fluierașii: A: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi – Galaţi), A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare – Satu Mare), A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti – Bucureşti), R1: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti – Bucureşti), R2: ( – ), Obs: Olah Iosif (Sfântu Gheorghe – Covasna). Să vedem… HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. Ce sansa are fcsb-ul!!! Penalty in minutul 90+6 pt colentina la scorul de 2-1 pt oi, executa un dobitoc o „scarita” complet ratata, adica pasa la portar si oitele castiga inca un meci chinuit! Al catelea in acest debut de campionat?! Daca ai nostri ar fi la nivelul ciobanului, ar putea sa iasa sa-l acuze de blat, desi nu cred ca a fost cazul. Sper sa castigam si noi, indiferent in ce conditii, sa ne mentinem ecartul fata de celelalte echipe. Hai CFR!!!

    Apreciază

  4. Cand l-am vazut pe ratatul ala de la juve ce elan si-a luat,am stiut ca rateaza!Sa nu-l fi vazut pana acum pe Nita la penaltyuri?Asa a mizat si Nascimiento ca face o fenta si-l culca,dar Nita a ramas pe picioare si astfel al nostru breaz s-a umplut de ridicol.La acest tip de portar trebuie sa-ti iei un colt si sa executi in forta.Cand iti asumi responsabilitatea executiei unui penalty,inseamna ca esti stapan pe mijloacele tale.Asta mi-a aratat ca n-are caracter.Evident penatyuri au fost ratate de jucatori mari,dar in acest fel si-n acel moment…….
    Revenind la oile noastre,cred ca suntem favoriti si prin putina presiune pe sateni vom reusi sa-i punem in dificultate.
    Arbitrul Cojocaru un taranel ,de care nici n-am mai auzit de ceva vreme.Cel putin in ultimul meci arbitrat retin ca ne-a ciupit.

    Apreciază

  5. Azi, la orele 21:00, va avea loc o rugăciune puternică, rostită de 30k de oameni, care să ajute CFR-ul să răpună dușmanul la un scor de neprezentare.

    Apreciază

    • ASa stii,ca unul dintre organizatorii adunarii imi este preten.Vorovesc cu el si sigur se va ruga pentru Victoria CFR-ului,si mantuirea celor invinsi.😁😂😀😠😋😊😎☺😇

      Apreciază

  6. La meciul wc-ului ca taranii , golul lui Man a fost precedata de lovirea cu bratul si palma a unui fundas advers de catre namila Ghnohere, nesanctionat de arbitrul de casa ( ca si tudor ) avram .Daca era o faza similara la noi, toata media discuta hotia, iar fecali acuza clubul de uneltiri marsave, subliniind si ca penaltiul s-a ratat pt ca a fost blat ! Noi in schimb tacem, vorbim in soapta numai dupa ce suntem efectiv linsati, deci sa nu ne mire ca toti vor fluiera pro-wc si contra-CFR .

    Apreciază

  7. Bela, am vazut si eu cum sunt ajutati,fara jena si fara pic de rusine cei de la WCsb,dar n-am mai dorit sa redeschid acest subiect,in care fluierasii fac legea,numai impartiali nu sunt,pt.ca la noi,iar se trezeau cativa criticaci sa te-nfiereze cand incerci sa demasti adevaratii favorizati ai campionatului si risti sa cazi in derizoriu,pt.ca,vezi chipurile se cunosc adevaratii protejati,motiv pt. care,poate,si clubul nu reactioneaza si ne obliga sa suferim in tacere!;ori noi n-ar trebui sa NU tacem la toate aceste furaciuni,mai ales cand se insinueaza neadevaruri si ni se pun in carca tot felul de scenarii mincinoase!

    Apreciază

  8. meciul de ieri trebuie sa-i dea de gandit lui Culio pt cand va fi sa execute 11m cu oierii. eu as bate o scarita ca ale lui Cadu. la primul 11m, la al doilea as inchide ochii. 🙂 hai CFR!!!

    Apreciază

  9. Si eu mi-am propus sa nu ma amestec in discutiile despre arbitraj si sa ma ocup exclusiv de CFR,dar vazand modul de arbitraj lui avram(si) din seara precedenta favorizand vizibil fcsb ul,parca e prea de tot. De ex la faza premergatoare loviturii libere din care Budescu aproape a inscris nu a fost fault la bizon,nici cand s-a dat fault ptr fcsb cand a fost eliminat jucatorul lui juve nu a existat contact,si plus multe alte ciupeli la fiecare minge pierduta de fcsb,etc… este chiar patetic sa castigi un meci in asa maniera,dar punctele raman,impresia trece… si faptul ca Oprita si-a dat demisia spunand ca a fost tradat,cam explica modul de executare acelui penalty penibil. Sunt convins ca daca se dadeau alte 3 penaltiuri,juve nu inscria,nu aveau voie sa castige acest meci. Dar cunoscand jocurile de culise,sigur exista legea compensatiei,si invinsii de ieri isi vor recupera punctele pierdute cu fcsb ,la alte echipe de casa a ciobanului. Dar noi trebuie sa ne facem treaba,si sa castigam diseara,HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Este foarte adevarat Bela,dar este o lupta impotriva morilor de vant,daca ai observat nu s-a dat nici o reluare cu fazele dubioase in care deciziile s-au luat doar intr-o directie,comentatorii erau de acord cu aceste decizii,deci totul este orchestrat si regizat intr-o maniera smechereasca, pe care multi nu vor s-o vada,si cu acestia nu poti discuta,vad doar ce vor sa vada..si imi mentin aceasta parere cu riscul de a fi unul care vede conspiratii impotriva CFR ului peste tot. Este scarbos ce se intampla,dar cu atat mai mult ma face sa fiu langa echipa,si sa fiu mandru de locul ocupat de noi,sper sa ne mentinem acolo sus. Oricum valoarea ne-am demonstrat-o in Europa,acolo unde nu exista aceste manevre parsive. Restul e doar gargara ieftina…HAI CFR,sper sa fie tot mai multi la stadion,si sa fim tot acolo sus!

      Apreciază

  10. Acum era cazul ca IM sa spuna ca se gandeste sa intram pe teren cu banderole albe, ca oricum am juca, tot nu putem iesi campioni, wc-ului fiind asigurata titlul de tot sistemul samd . Adica sa utilizam exact arma dusmanului, dar daca tacem, ne si meritam soarta ( aceea de a fi linsati ! ) .

    Apreciază

  11. Deunazi am fost invitat sa ies de pe site pentru ca-i dedicat exclusiv suporterilor ceferisti, pentru ca dupa aceea sa fiu injurat laolalta cu toti contaranii mei de peste Carpati. Sa punem totusi lucrurile in ordine, eu sunt un singur retardat, ceilalti de la sud de munti nu au nicio vina.

    Dar inteleg de ce nu am ce cauta aici, aici se intra pentru alimentarea si/sau reconfirmarea unor prejudecati adanc inradacinate, si din pricina asta nicio perspectiva critica nu exista si nu poate fi tolerata.

    O sa ofer eu una si-apoi miticii, sudistii, tiganii, retardatii de peste munti, ragatenii din Bucale, oile, javrele, etc, pot fi facuti otova albie de porci.

    1. Daca vii aici sa verifici daca mai exista inca o monstruasa coalitie anti-CFR, afla ca exista! Niciodata nu a incetat sa fie. La ea participa: Steaua/FCSB, Dinamo, FRF (fosta si actuala conducere), LPF (fosta si actuala conducere), CCA (fostele si actuala conducere), Craciunescu, Porumboiu, GSP.RO, Prosport, DigiSport, DolceSport, Sport.ro, PSD, Guvernul Central, Parlamentul National si Raul Dambovita. Ai crede ca o atare mega master motherfuking conspiracy are cauze mai importante, dar ce cauza poate fi mai importanta decat a ta?

    Nu, Steaua/FCSB si Dinamo nu pot fi in aceeasi barca. CFR a luat titlul pe exact acest motiv adinioara. Dinamo nu are forta – nici financiara, nici altfel – sa conspire cu nimeni/impotriva nimanui. FRF, LPF, CCA, sunt structurile organizatorice ale unei competitii pe care voi ati castigat-o mai de curand si o veti castiga mai curand decat Dinamo. Presa? E doar foarte slaba, lipsita de calitate si avida de senzational. Mi-a fost dar sa asist din redactia gsp la o discutie. Suna asa: Scriem ceva de Steaua ca la articolele cu Steaua se dau click-uri (Safta). Pe 2 e Dinamo. E procentul suporterilor, consumatorilor de sport, ergo al click-urilor. Tangential, asta poate insemna sa faci caterinca de Dinamo, sa ataci succesul CFR-ului, sa provoci scandal. Nu-i o conspiratie, e mult mai putin, presa de mizerie, public avid de can-can. Atat.

    E superior – ca informatie si dezbatere – acest site?

    2. Bai, chiar nu poti vorbi de civilizatie, randuiala (conceptul lui Albu Sibiu, dintr-o disputa mai veche cu el), organizare, bun simt, decenta, etc, atunci cand tu nu poti scoate mai mult de juma’ de tara din mitici, tigani, ragateni, damboviteni, sholdoveni, tarani, toate epitete peiorative la care, dupa caz si preferinta, adaugi jegosi, imputiti, retardati, prosti, etc.

    Cum plm sa am minimum de respect pentru unguri xenofobi fata de tigani cand eu ma straduiesc sa demontez xenofobia unor tarani regateni care n-au intalnit niciodata un ungur, fata de unguri? Respectiv prejudecatile ‘folclorice’ de pe aici. Nici fata de un roman verde ardelean care crede ca-i ceva herrenvolk, ceva arian, master race fata de la fel de verdele roman din Oltenia sau Bacau nu pot avea prea multa stima!

    Nu, nicio diferenta. Nici la Kolozsvár nu s-a inventat civilizatia, nici la Bucale nu se locuieste cu calul in sufragerie (eu da, ca-s un tigan traditionalist, dar platesc cinstit intretinere pentru el). Aroganta clujeana nu-i cu absolut nimic diferita de cea bucuresteana, sunt exact la fel de cretine si ridicole. Doua labe triste, o forma de autosatisfactie gratuita a unui ogoliu tampit – locul unde te-ai nascut n-are nicio valoare, patriotismul, nationalismul (fie el si local) sunt niste stupizenii. Si, ca de regula, ele nu inseamna pretuirea a ceea ce ai realmente de oferit (ar fi destept sa fii bucuros pentru asta), ci inseamna rasism, xenofobie, adversitate si dusmanie. Lucruri care-s total in disonanta cu o forma de societate si civilizatie deschisa.

    3. Nici CFR Cluj, nici orasul Cluj-Napoca, nici Ardealul + Banatul nu sunt defavorizate de clasa politica centrala (localizata in capitala tarii, infamul Bucale) Incompetenta si coruptia politica ne afecteaza pe toti in mod egal. Politicienii nu sunt doar din sud, Ardealul a trimis si el destule specimene de oligofreni in funcii inalte (vezi Boc, Boagiu, etc). Dovada ca nu-i nimic special acolo, doar o parte din acelasi stat, aceeasi natiune. Nu conteaza de unde vine respectivul, calitatea politicii interne e ca si cea a presei – slaba si daunatoare. Oamenii politici nici nu conteaza asa mult, sistemul e falimentar. De exp, eu sunt adeptul unei Romanii federale. Cu forumuri politice regionale autonome. Dar chiar si asa, am observat ideea ca in vest se produce mai mult, iar in sud-est se consuma mai mult. Da, e economic adevarat, dar nu dovedeste nimic mai mult decat un mai mare interes investitional din partea corporatiilor straine acolo decat aici. Pe fondul unei proximitati geografice si-a unei infrastructuri decrepite. Daca am avea autostrazi, proximitatea geografica n-ar mai conta asa mult. Si probabil Vasluiul ar fi mult mai atractiv – mana de lucru mai ieftina, concurenta mai mica pe piata muncii. Privilegiile fiscale sunt aceleasi si-s oferite pe cheltuiala noastra, a tuturor.

    Deci nu, nici asta. Transilvania nu tine Oltenia si Moldova in spate, Transilvania e doar o parte a Romaniei, nu are personalitate distincta, e partea cea mai apropiata de Vestul Europei, de piata bogata din UE, deci investitiile straine (si romanesti chiar) facute in Romania sunt preponderente acestei arii a tarii. Nu Transilvania produce deci, ci Romania (atat cat o face), mai ales prin aceasta arie privilegiata a ei. Si intr-un regim federal ar exista o formula de redistributie inter-regionala (e si principiu UE). In fine, ma opresc. Am scris un roman.

    There you have it. Do with it whatever.

    Si va rog, daca tot ma dati afara, macar nu ma mai injurati dupa aia.

    Apreciază

    • Cam multa frustrare provenind probabil din multe esecuri. Este dreptul tau sa vezi altfel lucrurile,omul poate fi mintit,trist este cand te minti singur. Si sa demonstrezi un adevar nu este nevoie de o prelegere lunga. Doar sa deschizi ochii.
      Peace

      Apreciază

        • Cam asta ziceam,deschide ochii,nu astepta ca altul sa-ti spuna ce sa crezi. Toti vedem aceleasi lucruri,depinde de mediul din care vii ce realizezi.

          Apreciază

          • Ești orb! Adevarul e de partea mea dar esti prea orb ca sa vezi asta. Si nu e nicio indoiala ca eu am dreptate. Daca ai vreo indoiala ești orb.

            Cea mai buna argumentatie. Can’t beat that 🙂

            Apreciază

          • Sunt de acord sa nu ne mintim singuri. De asta spun, nu sunt conspiratii anti-cfr in capitala, probabil veti lua titlul anul asta la cum arata echipa si mai ales concurenta. Nici ardelenii nu-s in vreun fel superiori celorlalti oameni de pe Terra, de la moldoveni la papuasi, sa nu ne inselam singuri nici in privinta asta. Si nu in ultimul rand, o minciuna care ne-ar impiedica sa schimbam idei eficient ar fi credinta ca eu am vreo frustrare fata de tine – nu te cunosc, m-ai nedreptatit cu ceva? Altfel, nu, n-am acest sentiment. Nici multe esecuri, multe esecuri m-ar fi privat de aceasta discutie, nu crezi?

            Apreciază

            • Tu declari ca nu exista conspiratie anti Cfr,poate exista o conspiratie ptr ajutorarea unei alte echipe. Si de aici reiese ca conspiratia este anti celorlalte echipe,nu? Si in special care reprezinta pericol ,stai linistit,sa-depasiti in clasament fcsb,si voi va veti simti vanati. Celelalte argumente da-mi voie sa nu le comentez

              Apreciază

            • Poate nu exista o conspiratie impotriva CFR-ului,dar ca exista o presa impotriva ,asta-i sigur.Si ca tot ai amintit de porumbou,ala,nu are dreptul sa ia numele CFR-ului in gura,la comportamentul si ura pemcare il are.Iar referitor lamsud si nord,nu poti compara comportamentul conducerii de la CFR (de exemplu Lulica al nostru cu stangaciile lui cu tot) este,a fost si va fii de o suta de ori maimcivilizat decat toti conducatorii sudisti din fotbal.Si trist este ca,dupa o suta de ani,in loc sa fi crescut sudul la noi,ne-ti degradat la nivelul sudului.Aici iti dau dreptate ,din pacate s-a reusit manelizarea ardealului.Trist.

              Apreciază

            • Ok, nu trebuie sa mergi in 2017 la arbitru. Caci arbitrul de casa de 10 ani nu s-a schimbat. Nici cainele nu-si uita stapanul. Neverending story

              Apreciază

    • Egalitatea pe care o vezi tu nu există. Nici nu va exista. Fără să-ți par arogant… suntem cu 15 ani mai avansați decât restul României.
      Așa că…
      Hai CFR!!!!!

      Apreciază

  12. 2-0 e intr-adevar cel mai periculos scor! Pentru adversarele CFR-ului 🙂 Aratam ca o echipa solida, victorie fara dubii, emanam siguranta. Pacat de cartonasul galben luat de Culio, nu era cazul sa faulteze acolo, la urmatorul va sta din nou si pacat ca avem echipa frumoasa, stadion asemenea, dar nu avem galerie 😦

    Apreciat de 1 persoană

    • Da,este trist ca nu avem galerie,nici macar spectatori nu au fost asa de multi cum qm crezut ca vor fi dupa evolutia peste asteptari.Repet, a fost o greseala mutarea galeriei de la T2.Si inca ceva la meciul cu Sepsi,marii ultrasims-au comportat ca ultimii oameni.Nu de asa ceva avem nevoie.

      Apreciază

  13. Le multumesc, in nume personal, Martorilor lui Jehova, ca au transformat in sparring partner temuta echipa FC Voluntari condusa de Claugol. Sper ca inertia rugaciunilor sa ne mai ajute patru, cinci etape 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  14. Nu aratam rau deloc si totusi, am senzatia ca se poate sa aratam si mai bine.
    La cum am controlat jocul, ma mir ca n-am marcat mai mult, dar parca nu avem destula viteza pe benzi. Cred totusi ca Paun si Nouvier pot fi solutii bune pe aceste pozitii si DP o sa reuseasca, in timp, sa-i slefuiasca si sa-i faca sa straluceasca.
    Deocamdata, pe Nistor nu-l vad decat ca rezerva pentru Culio, in zilele cand acesta va fi indisponibil.
    Balde mi se pare promitator, arata ca are stofa si astept cu nerabdare sa-si intre ritm.
    Vad, cu o oarecare surprindere, ca pe langa unii comentatori si jurnalisti deontologi,de pe la TV si jurnale de sport,ca sunt si unii pe Tribuna, care ne explica ca nu este adevarat ceea ce vedem si nu este corect cum si ce gandim. La urma urmei, de ce nu ar incerca, poate chiar asta le sta scris pe fisa postului.

    Apreciat de 2 persoane

  15. Comentariul lui Vaj e cea mai echilibrată chestie pe care am vazut-o pe site de ceva vreme. Să fim serioși, nu e nicio conspirație împotriva noastră. Anumiți conducători de echipe din asta trăiesc și fac bani: fotbal. Când văd că se îndepărtează de obiectiv pun presiune pe adversari cu arbitrii si insinuări de blaturi. Dacă era chiajna în locul nostru atunci ei erau ăia ajutați de arbitru, ăia care făceau blaturi, etc. Iar personajele astea nu pot fii contracarate și demontate cu logică. Ei vând la proști. Ce om normal s-ar uita le ce debitează condamnații ăia și la cum se maimuțăresc la tv?
    Greșelile de arbitraj impotriva noastra? La final vor fii la fel de multe cate vor fii și pentru noi. Că presa număra ca la gradiniță, incorect? Păi voi credeți că ăia de pe antena 3 chiar cred toate kkturile pe care le debitează? pentru bani se vând toți.
    Iar cât despre mentalitatea superioară a ardelenilor, vă doresc la toți ăia care l-ați fluierat pe Maftei să nu vă primiți banii de la job timp de 1 an de zile și să munciți pe nasturi. Atât am de spus.

    Apreciază

    • Asa este cum spui tu.Dar domnul maftei ,a uitat ca a luat salariu si a primit tratament tot aproape un an ,fara sa joace.La semnarea contractului cu CFR a uitat sa mentioneze ca este accidentat.De aici si reprosurile.In rest are dreptate ca un contract trebuie onorat,valabil pentru ambele parti.

      Apreciază

    • Nu sunt de acord cu fluieratul jucătorilor, dar se practică mai în toată lumea. 🙂 Iar Maftei şi-a cerut huiduiala. OK, are dreptate la bani, OK, este îndreptăţit să fie supărat, OK, a dat un gol senzaţional, dar au luat ţeapă şi alţi jucători mult mai reprezentativi decât Maftei, poate cu sume mai mari, dar nici un altul nu a spus că CFR nu are suporteri, că in Cluj suporteri are doar echipa din vale. Piccolo a avut acelaşi avocat cu Maftei şi Ganea, a băgat cât de multe piedici legale a putut în procesul de insolvenţă, dar nu şi-a tras niciodată poalele în cap, cum a procedat Maftei.

      Apreciat de 2 persoane

  16. Uite, vajule, eu am încercat acum mai bine de 5 ani să fumez pipa păcii, da’ n-ai cu cine 🙂

    La un meci pe Arena Naţională, la 0-1 pentru CFR, Steaua (aşa-i spunea pe atunci) a reuşit egalarea. Toată masa a presei a sărit cu braţele ridicate, era o bucurie de nedescris, ziceai că s-a mutat acolo galeria.
    În pauza meciului cu Sepsi, din etapa trecută, la 1-0 pentru CFR, Vali Moraru s-a adresat invitaţilor din studiou: putem spera … ăăă (râde), să nu zicem spera, este posibil ca Sepsi să încurce CFR în repriza a doua?
    Păi, dacă presa este foarte slabă, lipsită de calitate, aşa cum spui, iar jurnaliştii mai au şi partizanat sentimental, plus că din cauza nevoii de click-uri (ca la articolele cu Steaua se dau click-uri) crează un curent de isterie anti-CFR, cum poţi reproşa unor suporteri, prin definiţie subiectivi şi partizani, că reacţionează la această atmosferă ostilă, intenţionat creată şi intreţinută?

    Apreciat de 1 persoană

  17. Îmi place Balde, cred că în 10 minute s-a întâlnit de mai multe ori cu mingea decât Bokila în toate minutele jucate în acest campionat. Mobilitate excelentă, nu sare mingea din el, nu se precipită în joc, aştept cu nerăbdare să-l văd jucând din primul minut al unui meci.

    Apreciat de 2 persoane

      • ”Este un fotbalist foarte bun. Am jucat împreună în anul în care am activat eu la Kuban Krasnodar. Culmea este că a fost dorit de Dan Petrescu și a ajuns după ce a plecat Dan Petrescu de la Kuban. A plecat imediat după victoria din derby-ul cu cei de la Krasnodar, noua echipă a lui Andrei Ivan.

        Este un jucător bun, un pivot, mai mult. E un jucător cu o detentă bună, ține foarte bine de minge, este un tip de vestiar, un jucător foarte util”, a declarat Daniel Niculae, link
        Deci, n-a apucat 🙂

        Apreciază

  18. 20.08.`17,orle 21.00,C.F.R.-VOLUNTARI=2-0(2-0);marcatori:Omrani(5`),Urko(37`);Nici ploaia si nici”Martorii lui Iehova” nu prea ne-au ajutat,altfel castigam cu 4-0!;Felicitari echipei si staff-lui tehnic pt.obtinerea acestei reconfortante si bine meritate victorii!;o prima repriza animata,dominata clar de CFR,care inscrie,doar doua goluri,urmata de secunda cu un joc mai mult la conservarea rezultatului;din nou,am avut parte de un arbitraj mizerabil,smecheresc,in dezavantajul echipei noastre;centralul A.Cojocaru,a apreciat fazele si contactele directe,precum majoritatea celorlalti fluieras,cu dubla masura,fiind f.indulgent in (ne)acordarea galbenelor(de rosii nici ca s-a pus problema!)in dreptul adversarilor,dar a manifestat o mare lejeritate a le arata impotriva noastra;un meci la discretia echipei mai bune,fara a forta f.mult,doar atat cat era necesar,pt.a castiga 3p.;la final, doar asta mai conteaza;nu am avut un joc si o prestatie extraordinara,dar destul de buna,am avut atitudine,o buna organizare,stiinta a jocului si calitate;ne-am subordonat adversarul,iar victoria a parut ca vine de la sine;nu mai este mare lucru de apreciat; se poate mult mai bine la executiile individuale si in mod special ne lipseste concentrarea in fata portii;ne bucura faptul ca punem presiune pe contracandidatele la titlu si ca avem un bun moral;singurul jucator care m-a enervat cu atitudinea lui de prescolar, neserios,visator a fost Omrani,care dupa ce a inscris(era si greu sa ratezi de acolo!) a stricat toate mingile;nici Vlad n-a fost f. convingator, ne-a creeat mare deranj cu stangacia paselor sale inspre centru,total gresite,direct la adversary,care astfel au reusit pe contraatac,sa ne surprinda pe “contre pied”;si de asta data linia noastra de mijloc isi face cu priososinta datoria,ne face tot jocul,ne da siguranta in actiuni si multa incredere;nu lasam multe spatii libere asta si pt. ca, intreaga echipa participa si la faza de aparare; ne grupam bine,”inchidem” f.bine culoarele din fata propriului careu si ceea ce-i f. important, reusim apoi sa construim in progresie, amenintand si poarta adversarilor;de asta data am avut si o bune posesie;ramanem deficitari pe contraatac,cu jocul pe extreme si la finalizare,unde,inca, ratam prea usor din pozitii favorabile,desi,culmea, am inscris cele mai multe goluri din campionat!;rezervele nu prea au convins,dar sunt sigur ca pot mai mult;imi pare rau ca Nistor nu-si poate gasi loc mai pe centru,unde si-ar putea etala calitatile si ar da un randament mult mai bun,deoarece asa cum este folosit acum,izolat in extrema,este modest,unde mai pui ca trebuie sa faca si faza de aparare;doar absenta fortata a unuia dintre Culio sau Deac,iar oferi sansa de-asi schimba pozitia din teren,sau un alt system de joc;A.1-Dan Petrescu(Nota Bene), in nota sa echilibrata, obisnuita,riguros,isi cravaseaza permanent baietii,ii tine in priza si nu se multumeste cu putin;Bravo lui!;Hai CFR!

    Apreciază

  19. Respectam toti jucatorii care au trecut pe la CFR,doar pana in momentul in care nu ne defaimeaza,chiar daca Maftei si Ganea au dreptatea lor,doar in privinta banilor,daca erau trecuti in contract!;dar sa-ti hulesti clubul care ti-a dat o paine alba,cred ca este lipsa de caracter si de educatie;nimic si nimeni nu-ti da dreptul sa aduci ofense si jigniri,indiferent ce lucruri extraordinare(Maftei)sau nimicuri(Ganea)ai facut la un moment dat.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.