Luni ne așteaptă un meci foarte greu [Sepsi OSK – CFR Cluj, pronostic 0-4]


(lpf.ro)

În sfârşit, iată-ne pe locul cuvenit de drept. Cred că gsp a modificat deja în dreptul CFR-ului şi clasamentul erorilor de arbitraj pro/contra, în 7-1. Doare, dar trebuie să se obişnuiască cu durerea, va fi una de foarte lungă durată, de aproximativ 10 luni.

Chiar dacă isteria anti-CFR va lua amploare, încet încet tot vor fi nevoiţi să recunoască, măcar în sinea lor, superioritatea absolută a echipei noastre. Dai din Guriţă, dar pierzi acasă/deplasare împotriva unor echipe care n-au avut nicio şansă să învingă în meciurile disputate cu CFR. Fac Gigi şi mimişor gargară ieftină împotriva CFR-ului, ca să-şi ascundă propriile slăbiciuni, dar mai câteva etape şi vor fi mucles cu toţii.

Azi, luni, 14 august 2017, ora 21.00, în cadrul etapei a 6-a din Liga 1 Betano, Stadionul „Tineretului” din Braşov: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CFR Cluj

Luni ne așteaptă un meci foarte greu.” Nu vă speriaţi, nu pe noi, ci pe ei. Este declaraţia directorului sportiv de la Sepsi, Bokor János.

CFR Cluj este echipa momentului, la ora actuală cea mai bună formație din campionat, dar sperăm să dăm 150 la sută pe teren, și atunci le vom putea crea probleme.”

Sepsi: Niczuly – Răduțoiu, I. Ursu, Oros, C. Grecu – Ghinga, Thiaw – P. Petre, Cl. Herea, Papsys – A. Hadnagy. Rezerve: Fejer, Burlacu, Huiban, R. Damian, Iovu, Veress, Mitra. Accidentat: Fülöp. Antrenor: Valentin Suciu

Ne vor lipsi Camora şi Culio, dar nu vom avea probleme nici în absenţa lor, chiar dacă gazdele vor da 150 la sută pe teren. Camora va fi înlocuit, probabil, de Vlad, cu toate că eu l-aş prefera pe Peteleu. Însă, n-am eu salariul lui Dan Petrescu. Cine va juca oare în locul lui Culio? Prima opţiune pare a fi Nistor, dar, luând în considerare fragilitatea defensivei covăsnenilor şi lipsa de consistenţă a liniei lor de mijloc, este posibil ca Dan Petrescu să revină pentru această partidă la un sistem cu două vârfuri.

CFR: Vâtcă – Manea, Vinicius, A. Mureşan, Vlad – Nouvier, Deac, Hoban, Nistor, Păun – Urko Vera. Rezerve: Duka, Luchin, Peteleu, Hamed, Moutinho, Omrani, Bokila. Suspendaţi: Camora, Culio. Antrenor: Dan Petrescu.

Brigada de arbitri: George Rădulescu (Bucureşti) – la centru,  Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi Mihai Marica (Bistriţa) – asistenţi, Denis Haidiner (Hunedoara) – rezervă

HAI CFR!!!

56 de comentarii

  1. Sunt curios ce rating va avea partida din seara asta… Cred ca toti mamelucii vor sta cu nasu’ lipit de tubu’ cinescop sa vada greselile de arbitraj… bucurestean…

    Apreciază

  2. Vedeti ca nu stiti? Daca primim penalty si e clar ca lumina zilei problema o să fie că ungurii se ajută intre ei. Cel puțin așa era sezoanele cand am luat titlu. Daca primeam penalty-uri clare și nu se puteau lega de arbitraj era vina lui Hadnagy că a faultat că e ungur (un meci contra Brașovului), etc. :))

    Apreciază

    • Hadnagy nu a faultat, ci a făcut henţ în careu la un corner. Şi, da, s-a scris ulterior că am luat titlul pentru că Hadnagy ne-a făcut cadou un penalty, cu toate că s-a întâmplat la 1-0 pentru noi, plus că Felgueiras a parat lovitura de la 11 m executată de Cadu. 🙂 ))))

      Apreciază

  3. Chiar daca-i simpatizez pe cei de la SEPSI (si invidiez pentru galeria lor),astazi vor fi batuti foarte rau.CVel putin 3-0 daca nu 4 sau 5.In schimb,le doresc ca,dupa acest meci pierdut categoric,sa-si revina si sa bata tot in continuare,pana la urmatorul meci cu CFR.Hajra Sepsi.!!!!! 🙂 🙂

    Apreciază

    • Cumpătare, amice. Ne va lipsi serios Culio din placa noastră turnantă, dar şi Camora. În plus. sper că Deac n-a plecat cu capul la națională, că de tare mult n-a fost selecționat (biensur pe nedrept) săracu. Fără cei doi jolly jokeri ne-ar fi greu la mijloc. De acord cu restul: hajrá OSK, hai băieții, haide CFR!

      Apreciază

    • Dar din pacate cand intra dl.muresan la tv.pentru justificari am cam avut accidente.sper sa nu se intample si seara asta.

      Apreciază

    • Nu cred sa aiba parte de vreo primire speciala, banuiesc ca-si vor sustine favoritii si atat. Adica nu cred sa ne intinda covorul rosu, dar nici sa ne dea vreo muie sau altceva, pentru ca nu exista rivalitati, poate doar simpatii.

      Apreciază

    • O sa va primeasca cu flori. Pe parcursul meciului, când o sa realizeze ca CFR-ul a cumparat arbitrii, o sa va ia la fasz.

      E gluma. Ia-o ca atare 🙂

      Apreciază

      • Patrik Petre le face cam tot jocul.Trebuie blcat si pus la respect.Saca el nu misca ,nici ceilalti.Plus ca,pusi sub presiune cu un pressin deranjant fac greseli copilaresti.Emotiile si la ei na,mai ales ca joaca cu cea mai buna si frumoasa echipa din Ardeal.Bineanteles dupa noi ,ei sunt cei mai frumosi 🙂 🙂 🙂 🙂

        Apreciază

  4. Sper caz jucatorii sa nu considere partida ca una castigata din start,pentru a evita lamentari ulterioare si tardive.Cei de la Sepsi (cel putin acasa) si-au facut treaba si n-au fost depasiti categoric doar la botsani unde viteza razesilor i-a lasat fara replica.
    Cred ca preocuparea de cum suntem primiti aduce a orgoliu si mandrie nejustificata.Pentru mine importanta este victoria echipei mele,pentru ca mori cu sentimentalismul in brate in aceasta epoca daca nu esti pragmatic si la obiect.No bine Luis daca vrei (pentru tine) sper sa le dea alor nostri un buchetel popular de culoarea fustei tzigancii si dupa meci sa-i invite la un gulyas.

    Apreciat de 1 persoană

    • De un lucru poți fi sigur: DP nu le are cu sentimentalismele, cel puțin nu pe teren, nu în fotbal. După cum a declarat înainte de partidă, vrea victoria, indiferent de scor. Mă raliez şi eu la opinia domniei sale. De altfel varsta romantismului a cam trecut la noi, ăştia mai veştejiți… Hai băieții, haide CFR!

      Apreciat de 2 persoane

    • Cum am spus mai sus,sunt simpatii acolo in privinta noastra.Macar cu astia sa fim prieteni inainte si dupa meci,ca in timpul meciului vreau sa dam cat mai multe goluri,

      Apreciază

  5. Departe de mine gandul de a jigni,dar Sepsi mi se pare o echipa foarte slaba (sper doar momentan,si cu timpul sa performeze),de aia cred ca scorul cu sau fara Culio si Camora,va fi unul destul de mare.Eu i-am urmarit,nu au prea multe idei de joc si fac sute de greseli nefortate,pase aiurea ,preluari de zici ca sare mingea din ei ca din coltul mesei.

    Apreciază

  6. Am citit acum in tuttomercatoweb, ca este posibil transferul lui Leonardo Blanchard la noi, fundas central italian, 29 ani, 1,87 m, Carpi, serie B . Cat priveste meciul cu Sepsi, suntem favoriti, dar vom castiga numai daca vom juca bine, fara desconsiderarea adversarului, atentie, mingea e rotunda chiar si la meciurile noastre !

    Apreciază

  7. Sper sa nu se creeze vreo bresa pe stanga prin absenta,impusa,celor doi;as vedea suplinirea flancului stang prin utilizarea lui Peteleu si Nistor,la care s-ar mai adauga Nouvier si totul ar intra in normalitate;numai ca se pare ca DP.are o alta parere;cat despre victorie nu ma-ndoiesc,oricata dorinta si entuziasm ar avea gazdele,la cum le comit in aparare;indiferent in ce conditii vom castiga,miticii ne vor ponegri si vor inventa cate-n luna si stele,asa ca trebuie sa ne vedem de treaba noastra si sa luptam pt.castigarea celor 3p.;Hai CFR!

    Apreciază

  8. Racheta, sa nu uitam ca avem un vlad ce a confirmat pe acel post. Peteleu ar trebui sa fie doar rezerva lui manea. Daca aduci un jucator de la dnepr sa fie rezerva lui peteleu e grav.

    Apreciază

  9. Andrei,Vlad n-a prea dovedit nimic la CFR ,in amicale zic,as merge si eu pe mana lui Peteleu.Mie imi place de cum joaca si am mai mare incredere in el decat in Vlad.Numai pe Bokila sa nu-l vad,ca asta ma oboseste.Omrani in spatele lui Vero cu Nouvier si Paun (Moutinho) in margini.

    Apreciază

  10. Oile latră, trenul trece. Chiar și peste ele!
    În țara în care o ”floricică dansatoare” a ajuns patronul stelei polare, în care dinamul nu mai aprinde niciun bec, ba mai are în frunte ”un neg și o oiță”, iarba gazoanelor a prins buruieni atât de mari încât nici nu se mai vede mingea. Dar ce mai contează mingea în fotbalul românesc, acest sport-vorbit al nebunilor, în care dribling-urile se fac doar din pix, fentele doar din extra-șmecherie, iar pasele sunt doar pase TV? Fotbalul românesc e doar o manea cu țipături și dedicații, în care buricul a luat locul gleznei fine. Iar mingea? Păi mingea o au doar adversarii noștri atunci când echipele încearcă ceva prin Europa.
    La câtă energie se irosește pentru judecarea și intimidarea arbitrajelor, n-ar fi mai util să se pună presiune pe LPF pentru introducerea arbitrajelor video în fotbalul românesc, ca unică soluție de calmare a bezmeticilor? Decât să se facă lungi emisiuni de bocet colectiv pe tema arbitrajelor, mai bine aduceți studioul lângă gazon, lăsați arbitrii și așa slăbuți să vadă live reluările și eliberați fotbalul de zarvă inutilă. Scoateți mingea din nou la lumină și vedeți ce puteți face cu ea!
    Știți, aceasta ar fi trebuit să fie o prefață a meciului CFR-ului pe terenul oarecum neutru de la Brașov, contra unei nou-promovate. O ocazie de a vorbi despre cum va suplini Dan Petrescu pe Camora sau pe Culio? Debutează Alexandru Vlad, intră titular Dan Nistor? Avem bancă de rezerve suficient de lungă și de puternică pentru a înlocui pe oricine? Vom pune mai multă forță în atac, mai mult pressing, vom juca serios și curajos până în ultimul minut, ca la Mediaș? Batem cu măcar un 2-0 o echipă ce încă nu a căpătat rădăcini de prima ligă? Multe întrebări, cu și mai multe răspunsuri.
    În schimb, toată discuția începe de la arbitraje și toți ochii vor fi pe bietul călău cu fluier. Măcar de i-ar pune și cagulă pe cap sau de i-ar da spor de rușine, pentru câte vorbe sunt permise a fi spuse. Ce nu pricep este: dacă un jucător comentează pe teren poate primi cartonașe, pentru proteste. Atunci, de ce după meci sunt permise orice proteste și orice comentarii? Haide, LPF, fă-ți și niște bani de buzunar din sancționarea guralivilor. Sau scad audiențele TV dacă va fi prea multă liniște?
    În fotbalul ăsta CFR vrea să fie campioană. Nici n-a început bine campionatul și cred că deja ne este tuturor lehamite. Tactica adversarilor este ca, dacă tot nu ne pot lua cupa de campioni să ne-o umple măcar cu rahat. Așa că asta produc din greu. Succes lor, succes nouă!
    Albusibiu

    Apreciat de 4 persoane

  11. Craciunescu zice ca Paun nu a influentat traiectoria mingii, gol valabil, dar centralul putea sa valideze golul in ciuda semnalizarii tusierului. Pai la cat s-a comentat dupa penaltyul cu cateii, care arbitru isi mai permitea sa treaca peste semnalizarea tusierului si sa valideze golul CFR-ului ? 😦

    Apreciază

  12. Daca tot este dupa dorinte,unii stadion fara piZda sau piZda fara stadion,eu ,doresc galerie ca cea a lui Sepsi.Se poate?Unde pot face cerere? 🙂 🙂 🙂 Eventual daca se poate inchiria , 🙂 :)Hai CFR!!!!!!

    Apreciază

    • De ce crezi ca a promis Becali prima de jucator 100k la calificare? Pana si el stie ca „it’s not gonna happen”. Asa ca a bagat Jiji de la burtica (e f. smecher) sa se minuneze cititorii gsp cat de potenta financiar e FCSB 🙂

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.